back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 2530 2531 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 14:30

am pus si de'o cafeluta aromata si mai dulcica.....un pic, nu prea mult !

P.S
Florine , pe unde esti, mai frate ? unde ai disparut ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 15:02

da' ia spune tu povestea fetei fierararului fanica facind fasole facaluita , ca n-o stiu ! ca -ncep cuvintele cu F , vazui io, dar care-i povestea? ascult !

Raporteaza abuz de limbaj
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 15:35

De la: gabigabi2, la data 2016-09-10 15:02:28 da' ia spune tu povestea fetei fierararului fanica facind fasole facaluita , ca n-o stiu ! ca -ncep cuvintele cu F , vazui io, dar care-i povestea? ascult !
D-apai nu-i poveste e doar o fraza data ca exemplu pentru ca are toate cuvintele cu f
Fata fierarului Fanica face fasole facaluita fara foc, fiindca focul face fum.
Putem sa o mai lungim , dupa inspiratie, de pilda ,,frumoasa faptura Florica, fata fiearului..."
Eu cred ca fierarul Fanica a inventat fulgii de fasole, ca altfel, cum?!

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 15:47

De la: gabigabi2, la data 2016-09-10 14:23:36
De la: lngrid, la data 2016-09-09 15:02:27
Neaparat trebuie sa ne vedem inainte de a se aseza prea tare concediul pe mine
...si sa ma astepti cand revin in tara, eventual cu o grebla

mai stai un pic sa ma linistesc si sa ma asez in matca mea domoala, ca tot ce traiesc de la jumatatea lui august si pina acum , mi-a grabit ritmul interioar pina la senzatia ca o tin tot intro goana !
azi i-am facut surara-mii de 3 saptamini ....miine ma duc la cimitir si pe la ea , in Giulesti ....miercuri vine parintele sa faca o sfestanie aici, la mine in casa .....simbata il pregatesc pe Raducu sa-si ia zborul si face el cinste cu o masa la ....nu stiu, vom vedea unde si, duminica , conducerea la aeroport ....iar pe 1 oct parastasul de 6 saptamini !....cam asta mi-i programul !

mersic ptr. urari ....sa-ti traiasca bine si ai tai, iar consumul de ceapa si usturoi e chiar sanatos , dar apropo de asta, Raduletul mi s-a cam plins ca , vezi Doamne, a venit cu abdomenul plat si-ntr-o saptamina i l-am umflat cu alea si alealalte, de toate felurile !

auuuu, grebla-i ptr. aducerea aminte a limbii romane ? da' cit timp ai de gind sa stai departe de Romania , draga neichii ?!

Tare-mi place ca percutezi imediat la idee, da, de grebla aceea era vorba, dar ma alint, nici nu uit eu in trei luni mai scurtute limba romana, nici nu ma astept sa am cu cine vorbi in engleza, decat prin aeroporturi.

De Radu mamii sunt sigura ca plangerea e intemeiata, oricat de ocupata ai fost precis ca l-ai rasfatat maxim, sa-ti traiasca si sa stea linistit ca poate sa se aplatizeze la loc dupa ce pleaca.

Sa stii ca m-am gandit la coliva ta, ti-am spus bogbaprosti in gand.

...stii ca abia dupa ce m-am uitat la Tv la bulgari si la rusi am inteles si eu de unde vine vorba asta?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 16:37

De la: lngrid, la data 2016-09-10 15:47:26
De la: gabigabi2, la data 2016-09-10 14:23:36
De la: lngrid, la data 2016-09-09 15:02:27
Neaparat trebuie sa ne vedem inainte de a se aseza prea tare concediul pe mine
...si sa ma astepti cand revin in tara, eventual cu o grebla

mai stai un pic sa ma linistesc si sa ma asez in matca mea domoala, ca tot ce traiesc de la jumatatea lui august si pina acum , mi-a grabit ritmul interioar pina la senzatia ca o tin tot intro goana !
azi i-am facut surara-mii de 3 saptamini ....miine ma duc la cimitir si pe la ea , in Giulesti ....miercuri vine parintele sa faca o sfestanie aici, la mine in casa .....simbata il pregatesc pe Raducu sa-si ia zborul si face el cinste cu o masa la ....nu stiu, vom vedea unde si, duminica , conducerea la aeroport ....iar pe 1 oct parastasul de 6 saptamini !....cam asta mi-i programul !

mersic ptr. urari ....sa-ti traiasca bine si ai tai, iar consumul de ceapa si usturoi e chiar sanatos , dar apropo de asta, Raduletul mi s-a cam plins ca , vezi Doamne, a venit cu abdomenul plat si-ntr-o saptamina i l-am umflat cu alea si alealalte, de toate felurile !

auuuu, grebla-i ptr. aducerea aminte a limbii romane ? da' cit timp ai de gind sa stai departe de Romania , draga neichii ?!

Tare-mi place ca percutezi imediat la idee, da, de grebla aceea era vorba, dar ma alint, nici nu uit eu in trei luni mai scurtute limba romana, nici nu ma astept sa am cu cine vorbi in engleza, decat prin aeroporturi.

De Radu mamii sunt sigura ca plangerea e intemeiata, oricat de ocupata ai fost precis ca l-ai rasfatat maxim, sa-ti traiasca si sa stea linistit ca poate sa se aplatizeze la loc dupa ce pleaca.

Sa stii ca m-am gandit la coliva ta, ti-am spus bogbaprosti in gand.

...stii ca abia dupa ce m-am uitat la Tv la bulgari si la rusi am inteles si eu de unde vine vorba asta?!

n-are legatura decit cu cuvintul bulgari, da' ne mai prostim si noi prin casa-n stilul reclamei aleia cu romanul care, ducindu-se-n vacanta la ei , o intreaba pe o femeie ce minca cu pofta o felie de pepene : litoraltete ? ...ihimmm, zice ea plescaind ...plajatete ? intreaba el iar.... asa si eu acum : am facut o colivatete de zici bogdaprosti mincind-o ...prajituratete, nu alta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2016, ora 16:44

cit despre ce-ai spus cu silueta pierduta , mi-a zis Radutu cu o luna- doua inainte de a veni-n vacanta ca i-e frica de mine si mincarea mea si chiar spunea ca in Germania are de detoateee , pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele si ar putea sa se-ndoape , dar Nu vrea ....isi face singur de mincare , acasa si s-a axat pe salate , legume trase prin tigaie si cite un gratar de pui sau porc ....ciorbele is bune, zice el, dar creste pintecul, asa ca foarte rar isi mai face cite una de legume !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2016, ora 08:12

Si ai mei sunt toti pusi pe mancat sanatos, iar sotul personal este foarte riguros cu programul de masa, ceea ce s-a dovedit extrem de benefic, acum e mai subtirel si mai frumusel decat cand m-a luat
Dar legat de ciorbe, depinde cum le faci...o prietena din Suedia zicea ca ii era rusine cu fratele ei gras, venit in vizita din Romania si l-a tinut numai in supe, de l-a subtiat. Ti-e foame? iti mai pun un castron de supa, cat vrei tu!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2016, ora 09:06

Caldura mare si azi, zi frumoasa de plimbari, daca tot e duminica!
Dar asta dupa cafea, desigur, asa ca las cafea aburinda si-un clondir de rom austriac, fiecare stabileste cate picaturi ii trebuiesc!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2016, ora 15:22

aha niscaiva picaturi antistres a la Giova, nu-mi displac ! carevasazica : se multumeste ! merge o inghetata linga o felie de tort , ce ziceti ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2016, ora 14:24

De la: lngrid, la data 2016-09-11 08:12:39Si ai mei sunt toti pusi pe mancat sanatos, iar sotul personal este foarte riguros cu programul de masa, ceea ce s-a dovedit extrem de benefic, acum e mai subtirel si mai frumusel decat cand m-a luat
Dar legat de ciorbe, depinde cum le faci...o prietena din Suedia zicea ca ii era rusine cu fratele ei gras, venit in vizita din Romania si l-a tinut numai in supe, de l-a subtiat. Ti-e foame? iti mai pun un castron de supa, cat vrei tu!

apropo de cum faci ciorbele : m-am nimerit la o ciorba transilvaneana - ca asa se chema- cu afumaturaaaa si aromata cu tzir de tarhon , de dadeai cu caciula dupa ciini, nu alta ! o ciorba atit de bogata in detoate si atit de satioasa ca nici ca-ti mai trebuia altceva ....asa ca , da, poate ca Supa si iar supa si Tot supa, sa mai subtieze talia, dar o ciorba ca aia- neam !

P.S
da' ia spune, il iei si pe domnu' Ingrid - cel frumusel si subtirel in calatoria peste ocean ? plecati amindoi sau numai tu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2016, ora 14:27

aloooo, Florine , unde esti ? si ce-i cu tine de n-ai aparut demult ?
hai, c-am pus de o cafeluta si n-am cu cine fuma oooo

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 07:29

buna dimineata de marti 13 !
sper sa n-aveti spaime in legatura cu asta si totul sa va mearga din plin ! si, ca sa va-nceapa ziua cu bine, poftiti de va luati cafeaua s'un biscuite , un covrig sau o gogoasa !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 11:01

De la: gabigabi2, la data 2016-09-10 14:30:28am pus si de'o cafeluta aromata si mai dulcica.....un pic, nu prea mult !

P.S

acilisea sunt...am treburi multe...vreau sa schimbam Romania din temelii...sunt in precampanie...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 11:02

De la: gabigabi2, la data 2016-09-13 07:29:15buna dimineata de marti 13 !
sper sa n-aveti spaime in legatura cu asta si totul sa va mearga din plin ! si, ca sa va-nceapa ziua cu bine, poftiti de va luati cafeaua s'un biscuite , un covrig sau o gogoasa !

multumim frumos pt.tratatie...aaaa...sa nu uit...gabi ....sincere condoleante...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 11:58

Buna dimineata, azi ai fost mai matinala!!

Marti 13? Pai deja am riscat la prima ora, m-am tuns si m-am pedichiurat si am scapat cu bine, fromosata si in intergralitate corporala

Am tinut seama ca e 13 numai legat de ziua lui Mihai, sa ne traiasca intru multi ani, fericit si sanatos!

Cafeaua imi pica bine, sar'mana, si mai pun un castron de salata de rosii si castraveti cu cubulete de branza prin ea, ca-mi doream ceva mai usurel si racoros

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 12:01

De la: Fl_Orion999, la data 2016-09-13 11:01:09
De la: gabigabi2, la data 2016-09-10 14:30:28am pus si de'o cafeluta aromata si mai dulcica.....un pic, nu prea mult !

P.S

acilisea sunt...am treburi multe...vreau sa schimbam Romania din temelii...sunt in precampanie...

Pai ce faci mai nene maaaa...credeam ca ati plecat pe alte meleaguri undeva.
Te pupa tata - zice Gigi

Si cu cine esti in precampanie, tot cuuu ...?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 15:25

P.S

moiiii, daca lucri cu folos te absolvim de alte "obligatii ", dar iti simteam lipsa si nu stiam ce-i cu tine !

P.S
multumesc ptr. condoleante , dar pot spune sincer ca dincolo de dorul ca n-o s-o mai vad niciodata, Viata-si continua ciclul si Esenta ei reala s-a eliberat de durere si asta nu-i un motiv de suparare ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 15:31

De la: lngrid, la data 2016-09-13 11:58:28

Buna dimineata, azi ai fost mai matinala!!

Marti 13? Pai deja am riscat la prima ora, m-am tuns si m-am pedichiurat si am scapat cu bine, fromosata si in intergralitate corporala

Am tinut seama ca e 13 numai legat de ziua lui Mihai, sa ne traiasca intru multi ani, fericit si sanatos!

Cafeaua imi pica bine, sar'mana, si mai pun un castron de salata de rosii si castraveti cu cubulete de branza prin ea, ca-mi doream ceva mai usurel si racoros

te pregatesti de plecare , frumusico ?
pai si eu mi-am imfrumusetat dulapul de pe balcon cu 1 borcam mai maricel si 2 mai asa si asa, cu castraveti ! in sfirsit, m-am pus in miscare ca parca am fost anesteziata !..... astept gogosarii , muraturile asortate si, varza ....ahhh, ce placere, ce placere !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 15:33

De la: lngrid, la data 2016-09-13 12:01:59

P.S

Te pupa tata - zice Gigi

cuuuu ?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 16:41

De la: gabigabi2, la data 2016-09-13 15:31:54

pai si eu mi-am imfrumusetat dulapul de pe balcon cu 1 borcam mai maricel si 2 mai asa si asa, cu castraveti ! in sfirsit, m-am pus in miscare ca parca am fost anesteziata !..... astept gogosarii , muraturile asortate si, varza ....ahhh, ce placere, ce placere !

Eii, ti-ai intrat in mana, bravo!!!

Am primt azi ca o ofranda nepretuita ditamai punga cu ardei iuti rosii. Anul trecut am urmat o reteta cu otet curat, nefiert pus peste ardei si inchis borcanul, a iesit foarte bine. Cred ca era si o lingura de sare la borcan, trebuie sa o caut sa vad exact; tu cum faci, ca pe gogosari?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2016, ora 16:47

De la: gabigabi2, la data 2016-09-13 15:33:36
De la: lngrid, la data 2016-09-13 12:01:59
Te pupa tata - zice Gigi

cuuuu ?

Tot cu cel cu care a luptat pentru primarie adica....dar nici nu mai tin minte cum il cheama, de la PNL Gata, m-am gandit si cu ajutorul neuronului numit google mi-am si amintit Ovidiu Raetchi

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2016, ora 23:30

Nu pot sa nu ii tin pumnii Laurei Bretan, care a ajuns in finala la Americanii au talent, reusind sa ii cucereasca si pe Simon, juratul cel mai respectat de la ei.

www.youtube.com/watch?v=0h2jUYOvWxE

Chiar era ca o printesa, sper sa nu voteze americanii vreun dresor de catei sau vreun scamator, Laura este un talent incontestabil!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 09:48

De la: lngrid, la data 2016-09-14 23:30:53Nu pot sa nu ii tin pumnii Laurei Bretan, care a ajuns in finala la Americanii au talent, reusind sa ii cucereasca si pe Simon, juratul cel mai respectat de la ei.

Chiar era ca o printesa, sper sa nu voteze americanii vreun dresor de catei sau vreun scamator, Laura este un talent incontestabil!

Ei bine, americanii au votat o fetita cu ukulele, le-a placut mai mult decat opera. Grace VanderWaal va fi marcata toata viata ca nu va mai putea avea un moment atat de fericit ca cel de la 12 ani, in timp ce pe Laura talentul ei o va duce cu siguranta din ce in ce mai sus.

www.youtube.com/watch?v=3F5D6vIG7ng

E cam lung clipul, fata e undeva pe la mijloc, intre minutele 2 si 4.15, un copil dragut!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 09:51

Hai sa mai fac o cafea sa ne indulcim amarul eu tot cred cu tarie ca Laura e cea mai buna.

Am copt niste dovleac, nu va dau ca n-are nici un gust, sa vad cu ce vine Gabi, orice ar fi mai bun.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 14:59

De la: lngrid, la data 2016-09-13 16:41:07
De la: gabigabi2, la data 2016-09-13 15:31:54

Eii, ti-ai intrat in mana, bravo!!!

Am primt azi ca o ofranda nepretuita ditamai punga cu ardei iuti rosii. Anul trecut am urmat o reteta cu otet curat, nefiert pus peste ardei si inchis borcanul, a iesit foarte bine. Cred ca era si o lingura de sare la borcan, trebuie sa o caut sa vad exact; tu cum faci, ca pe gogosari?

stai putin....ma-ntrebi de ardeii iuti ? poiii, io-i pun asa cum ai zis : un chicut de sare , otet si citeva fire de tarhon...ii da un gust otetuluiiii...mmmmm si se poate si folosi din el si la cite o ciorba , completind apoi zeama din borcan !
don Nelooo, eeee... don Neloo isi face colier si si-i pune la uscat in camara, ca sa ramina rosii si frumosi dichiseala mare , mai- mai !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 15:01

De la: lngrid, la data 2016-09-14 23:30:53Nu pot sa nu ii tin pumnii Laurei Bretan, care a ajuns in finala la Americanii au talent, reusind sa ii cucereasca si pe Simon, juratul cel mai respectat de la ei.

absolut ! m-am uitat la ea cu gura cascataaa..... Doamne, ce voce incredibila ptr. o fetita de 14 ani ! sa-i dea Dumnezeu puterea si ambitia, dar si norocul , de a reusi in viata, caci bine ai zis : TALENTUL nu i-l poate lua nimeni !!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 15:11

ai copt dovleac ? moaaama, ce-mi place !
da' fii atenta varianta : l- am vazut la Paprika Tv pe Jamie punind pe felia de dovleac sare, piper si un pic de ulei de masline....eu am pus d'asta d'al nostru , de floare si e bun ....si date feliile la cuptor, folosindu-le ca orice alta garnitura, la orice fel de carne ! e o bunatate !

am venit la cafeluta de dupa-masa cu niste negrese...merge ?

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 15:35

Hai ca te asteptam cu cafeaua fierbinte!

Cred ca ai dreptate ca dovleacul asta mergea mai bine cum a zis Jamie, ca un fel de cartof copt de fapt, nu ca desert.
De fapt in primul an de America, nora mea mi-a aratat ca acolo se mananca mai mult dovleac decat cartofi, existand o multime de soiuri cu gatire diferita, chiar si un dovleac cu miezul ca spaghetele.
Cand ajung acolo ma lamuresc eu si iti clarific subiectul.

Buna negresa, eu ma tooot pregatesc sa fac o sarja de galuste cu prune

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2016, ora 16:02

De la: lngrid, la data 2016-09-15 15:35:13Hai ca te asteptam cu cafeaua fierbinte!

Cred ca ai dreptate ca dovleacul asta mergea mai bine cum a zis Jamie, ca un fel de cartof copt de fapt, nu ca desert.
De fapt in primul an de America, nora mea mi-a aratat ca acolo se mananca mai mult dovleac decat cartofi, existand o multime de soiuri cu gatire diferita, chiar si un dovleac cu miezul ca spaghetele.
Cand ajung acolo ma lamuresc eu si iti clarific subiectul.

Buna negresa, eu ma tooot pregatesc sa fac o sarja de galuste cu prune

aoleuuu, lasa-ma cu galustile cu prune .....niciodata nu mi-au placut....mi se-ncleiau in gura, ma ardea stomacul si icneam....dar, apropo de da sa-ti dai : alaturi de mine e un apartament inchiriat la 2 tineri foarte draguti si foarte politicosi ....si sa vezi : de Mucenici , fac eu din aia moldovenesti , plini de nuca si bine insiropati cu miere si, le duc si lor , asa cum le-am dus si celor de la Venerus ! buuuun si iata ca suna cineva la usa , acum o saptamina si vad o cucoana frumoasa cu o farfurie plinaaaa cu galusti cu prune....casc ochii , dar si gura , ca sa-ntreb ce-i asta si-mi spune zimbind ca-i mama fetei ce sta alaturi si-mi multumeste ptr. ca.... ei, na, ca sa vezi ! si, chestia cea mai tare este ca in viata mea n-am mincat asa ceva de bun , care nu m-a balonat si nici arsuri nu mi-a provocat.....acuuuu' e drept ; nici eu n-am mai mincat galusti de vreo 100 ani !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2016, ora 13:56

alooo, dna Ingrid, ce faci ? m-ai lasat cu povestea galustilor cu prune si te-ai dus, dulce minune ! bineeee....pun de'o cafea , fumezez o si nu-ti dau tarta cu fructe, ca sa sti !

Pagini: << 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 2530 2531 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: