back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2527 2528 2529 2530 2531 2532 2533 2534 2535 2536 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 14:39

De la: lngrid, la data 2016-11-01 23:54:14
De la: gabigabi2, la data 2016-10-31 15:06:39
se primeste cu placere !

ti-am vazut pozele cu dovleci .....aia scluptati deja erau chiar hidosi, dar asa tre' sa fie, de groaza, adica !

... dar eu il prefer , totusi , pe Dovleacul din povestea Cenuseresei, transformat de de zina- nasa in caleasca ce-o duce la castel , unde-i balul dat de printul sortit ....da' nici acel dovleac nu tine decit pin' la miezul noptii !

,,sculptati"

Ei chiar am cumparat exact un dovleac din acela, cica ar fi bun pentru placinta, se numeste Cinderella! iar cel pentru cioplit se numeste Jumpin’ Jack

Dar acum am scos din cuptor un tort de mere ca este ziua nurorii mele si a dorit un tort pe care il poate manca si fetita, adica numai cu ingrediente sanatoase si organice. Fara zahar!
Mai sa stii ca l-am inventat si pe asta, am pus hartie de copt in locul tapetului de caramel, am bagat in locul cotoarelor un amestec de banana si stafide, iar aluatul l-am indulcit cu banana si o lingura de miere. Deja l-am rasturnat si este perfect, doar sa il imbrac in frisca!
Dupa ce il inauguram va servesc cu tot dragul!

moaaaama, ce gaura mi-ai scluptat in burtaaaa..... na, ca mi-ai dat o idee : da' crezi ca eu n-am sa fac ptr. simbata ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 14:41

si ptr. ca-i ziua nurorii tale ....sa va traiasca si numai bucurie sa aveti hai sa punem si de'o cafeluta de rasfatz, ptr. ca meritam !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 14:51

De la: lngrid, la data 2016-11-01 23:38:52Cineva mi-a raportat pozele
Daca este reactia unei persoane care considera ca popularizez Halloween-ul, ii cer scuze pe aceasta cale. Cu sau fara noi fenomenul exista si doar am adus informatii despre el, fara vreo simpatie speciala.

Legat de ce spui tu Gabi, ca americanii au prea multa libertate de tipul cel de care noi nu ne dorim, este doar perceptia noastra de acasa. Mie aici, mi se pare ca sunt mult mai stricti decat noi in orice.
Daca de pilda ai lasat masina la bordura rosie, ti-o ridica in secunda doi, nu se discuta, ce nu e voie nu e voie.
Am fost interesata de regulile afisate de ei si chiar le-am fotografiat. Par simple si de la sine intelese, dar la noi nu sunt respectate pe cand la ei...nu sunt incalcate.
Iaca, secretul lui Polichinelle, atat de simplu poate fi.
Rezultatul?
LINISTE
CURATENIE
CIVILIZATIE

neeee, cine ti le-a raportat ,le-a raportat , uite asa, d'al naibii !
ca sa te supere si sa te faca sa te retragi iar, asa cum a facut-o si altadata !

am vazut regulile si, intr-adevar, incep aproape toate cu NO si bune sunt amenzile date ptr. nerespectarea lor, dar " libertatea " despre care vorbeam eu este cea a drogurilor, a prostitutiei si a homosexualitatii , de ex ....sa nu-mi spui ca in America nu exista toate aceste libertati, ca doar ce-am vazut la Teveu ca Obama are trecuta in palmaresul mandatelor sale - printre alte reusite- si legalizarea casatorilor gay!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 17:11

Buna voua!

Ingrid... imi sarisein ochi primordial faptul ca ai constata ca cineva iti raportase pozele... Stai linistita, inclusiv colindele postate de mine anul trecut au fost raportate! Exista doua posibilitati probabile de suspectat:
1. Cineva are degetele mari si cand da sa voteze pe ceea ce postam, hop actioneaza ''raporteaza continut inadecvat'' .
2. Cineva chiar le raporteaza!

Si ambele variante sunt posibile! Intr-o vreme imi marturisise Porumbel ca o femeie (sustinea dansul!!!) ii raporta orice postare la videoclipuri. Acum daca este adevarat, doar Porumbel iti poate dovedi! Eu am asemuit comportamentul Porumbelului cu cel al draconului la un moment dat, au dovedit aceleasi hibe in comportament. Coincidenta sau nu, nu imi pasa mie, sa fie sanatate peste tot, ca fiecare isi are rasplata de la Dumnezeu, oioi!

Acum trec la cetit forumuletul....

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 17:20

De la: HAAK00N, la data 2016-10-31 22:17:59
De la: Musetel, la data 2016-10-31 15:43:37

DEJA, s-a remarcat si dovedit existenta undelor electromagnetice intense ale partilor studiate!

Oare ce ar putea comenta draconu', hm? Cum ma intrebati ''cine e draconu'''? Hakonu', evident!

laugh out loud, very loud...

Saracu' de tine, o fi si un ras isteric te pomeni!

Mai vezi ce ai de raportat la ce postam noi, dracoane! Hai, evaporeaza-te, am de gand sa stau doar cu prietenele mele la taclale in aceasta cafenea!

Si chiar nu cunosti noul cod penal, dracoane? Alade iesi in 2014 care prevede ca orice injurie adusa in mod repetat unei persoane cu intentia de a-i provoca teama, este pedepsita cu amenda, inchisoare, plata prejudiciilor morale samd! Pleaca, cat mai pleci voluntar! Te anunt ca forumul este citit de organele competente! Tradus pe limbajul tau : Esti urmarit! Ai dreptul sa iti alegi un avocat care sa te reprezinte, evident!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 17:24

Gabi... ai sansa de a-ti deschide propria cafenea , ceainarie adevarata in capitala. Fonduri? Hakon iti plateste TOT! Ajunge sa depui o plangere impotriva sa! Bafta!

Aviz si incurajare fiecarei persoane care a fost hartuita pe acest forum de utilizatorul Hakon!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 17:32

De la: gabigabi2, la data 2016-11-02 14:41:16si ptr. ca-i ziua nurorii tale ....sa va traiasca si numai bucurie sa aveti hai sa punem si de'o cafeluta de rasfatz, ptr. ca meritam !

Mai, nu o fi vara-mea nora ei, aain? Nu are cum, vara mea are peste 60!

Sanatate si La multi ani fericiti!

Si eu avusesem pe cineva destul de drag ce fusese nascut azi, insa e trecut dincolo...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 17:37

Ramane sa va urez o seara faina si stati linistiti cu noi la o cafea cu aroma virtuala!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 17:41

De ce? Simplu: Pentru ca viata este frumoasa! Oamenii sunt frumosi! Si nimic nu este fara Dumnezeu!

www.youtube.com/watch?v=9dLCWEbTsOc

Gabi, Ingrid, va pup cu drag , dragele mele dragi! MERCI!

Salutari respectuase tuturor care le merita! Reverente!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 19:09

va ,,roade" exportul de traditii si libertate (STAT de DREPT) americana, lumpenstalinistilor ceausisti.
preferati importul arbitrariului oligarhic moscovit.
ordinea, disciplina, legea, democratia si libertatea americana va pute mandru, lumpenstalinistilor balcanizati.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 21:21

Ei, am venit sa ma laud: tortul meu a fost succes deplin, asa ca va servesc cu drag pe toti, ca noi patru n-am reusit sa biruim decat jumatate!

Am si o cafea pe care scrie ,,viata este prea scurta ca sa bem cafea proasta" - probabil s-au gandit cei de la marketing ca asta inseamna sa cumparam pachetul, cum am facut eu. Nu stiu cum nu s-au gandit ca altii o pot lua ca pe un avertisment, sa cumpere altceva !
De baut pot sa pun bere cu aroma de dovleac, coca cola mexicana - nora zice ca are exact gustul pe care il avea in Romania cand era ea mica! - sau kombucha de ghimbir- preferata mea!

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 21:40

Cu libertatile pentru drogati si gay, am auzit si eu, dar cum spuneam, nimeni nu are voie sa ma agreseze cu ce e pe placul lui. La noi in parcul imobiliar din care face parte blocul, este interzis fumatul, cu exceptia locurilor special desemnate, dar si acelea sunt numai pentru uzul locatarilor. Eu nu am vazut nici un astfel de loc, dar am vazut un locatar coreean care iese in afara portii sa fumeze, iar cand ies eu cu fetita la plimbare, traverseaza strada.
Tot locul este inconjurat cu gard, se intra cu masina cu cartela de acces, iar pe poarta formand un cod.
Avem acces gratuit la piscine, jacuzzi, spatiu de gratare amenajat cu tot ce trebuie,sala de yoga/gimnastica, spatiu de lucru confortabil, terenuri de tenis.
Toate au reguli pe care trebuie sa le urmezi, chiar si parcul cainilor.

Drogatul frecvent aici este fumatul de marihuana, pe care fiul meu il recunoaste dupa miros, ceva intre parizer si bere veche a zis el, il simti ca iese din cate o masina uneori. Si il eviti.

In general, de fumat nu prea se fumeaza, omul normal, familistul american traieste extrem de conservator, si te priveste lung cand fumezi, ca pe un om slab, care la fel de bine ar putea si sa se drogheze.
Ma refer strict la ce vad aici, in California, care am inteles ca este ceva deosebit chiar si pentru americani aici fiind varful traitului sanatos!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 21:50

probabil, dupa ce se va usca tusul vizei din pasaport, o sa ne precizezi si ce calibru prefera nora sau fii-tu, pentru a-si apara proprietatea si perpetua libertatea chiar si in contra autoritatilor statale sau federale.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 21:53

N-am nici o problema cu pozele raportate, le-am pus pentru cine le-a vazut deja, deci e ok si daca sunt sterse.
Nu am inteles care-i problema cu Porumbelul, stiu ca e un membru vechi al forumului, care nu intra in discutii, nu are cum sa deranjeze pe cineva. Probabil ca are cercul lui de prieteni care ii vizualizeaza profilul si pentru care pune poze si clipuri. Mie imi placeau postarile lui Ametist, dar nu am mai vazut de mult postari ale ei.

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 21:57

printre multe altele, am fost ,,acuzat", candva, ca as fi ,,porumbelul".
si, pe cine suspectezi ca si-ar fi permis o asemenea infamie ?

bolnavele forumului pot debita orice ineptie atat timp cat nu le poate obliga nimeni sa-si prezinte vreo argumentatie sau vreo proba pe care sa isi sprijine afirmatiile elucubrante.

asa ca, neica gigi octan, (sursa sigura, clevetitoare profesionista)nu incerca sa imi vinzi dovleci scobiti, am si eu!

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 22:18

ceea ce va fi cu mult mai interesant, este rezistenta la impunsaturile care ti-au fost si iti vor mai fi aplicate disimulate intr-un schimb conversational ,,elevat,intelectualist" de toate aceste florici claustrate in gainatul gastii autohtone.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 11:44

De la: HAAK00N, la data 2016-11-02 21:57:58printre multe altele, am fost ,,acuzat", candva, ca as fi ,,porumbelul".

bolnavele forumului pot debita orice ineptie atat timp cat nu le poate obliga nimeni sa-si prezinte vreo argumentatie sau vreo proba pe care sa isi sprijine afirmatiile elucubrante.

asa ca, neica gigi octan, (sursa sigura, clevetitoare profesionista)nu incerca sa imi vinzi dovleci scobiti, am si eu!

Poti sa fii inclusiv un imitator ieftin, nu-i asa?

....sau un haker , hmmm?

... sau un simplu SANTAJIST, aain?

Incerci sa o santajezi pe Ingrid sa isi tina tasta ca daca nu depui tu marturie ca cifrele octanice ar fi rulat pe acest forum manuite de o femeie?

Sau incerci efectiv sa manipulezi forumul dupa bunu-ti plac?

Afla ca Ingrid nu va mai pleca! Nici Gabi! Si nici io! Clar?

Sa faci tu spume si tot nu distrugu acest forum, penalule! Mai bine pleci tu, sa nu cumva sa te evapori spumegand atat in sucul tau propriu, dracoane!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 11:54

De la: lngrid, la data 2016-11-02 21:21:56Ei, am venit sa ma laud: tortul meu a fost succes deplin, asa ca va servesc cu drag pe toti, ca noi patru n-am reusit sa biruim decat jumatate!

Am si o cafea pe care scrie ,,viata este prea scurta ca sa bem cafea proasta" - probabil s-au gandit cei de la marketing ca asta inseamna sa cumparam pachetul, cum am facut eu. Nu stiu cum nu s-au gandit ca altii o pot lua ca pe un avertisment, sa cumpere altceva !
De baut pot sa pun bere cu aroma de dovleac, coca cola mexicana - nora zice ca are exact gustul pe care il avea in Romania cand era ea mica! - sau kombucha de ghimbir- preferata mea!

Am intrat si eu sa iti vad pozele. Am ramas uimita sa.... nu le vad deoarece nu apar. Nu mai apar? De ce? Le-ai sters? Pentru ca nu cred ca ti-au fost sterse! Nu te lasa intimidata si nu te plia dupa cei ce nu te plac!

Diriginta noastra avea o vorba: Eu ii iubesc atat pe cei ce ma vorbesc de bine, cat si pe cei ce ma barfesc. Primii ma iubesc asa cum sunt, iar cei din urma ma barfesc pentru ca neintelegandu-ma, imi accepta existenta!

Deci, ca suntem in inimile unor persoane, ca suntem in mintile lor, oricum suntem!

Pune pozele la loc, sa le vad si eu!

A propos: Nu am raportat niciun videoclip sau vreun fototip/poza, stimati utilizatori, stimati administratori, stimate organe competente. Se poate verifica.

Abuzul de limbaj se raporteaza si in momentul cand este repetat cu intentia de a defaima si de a aduce prejudicii unei persoane fizice, chiar si teama, este pedepsit , persoana apeland la astfel de fapte este un penal!

Nu se raporteaza diferenta de cultura, apartenenta la o conventie/convingere/credinta religioasa, samd!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 12:00

De la: lngrid, la data 2016-11-02 21:40:04Cu libertatile pentru drogati si gay, am auzit si eu, dar cum spuneam, nimeni nu are voie sa ma agreseze cu ce e pe placul lui. La noi in parcul imobiliar din care face parte blocul, este interzis fumatul, cu exceptia locurilor special desemnate, dar si acelea sunt numai pentru uzul locatarilor. Eu nu am vazut nici un astfel de loc, dar am vazut un locatar coreean care iese in afara portii sa fumeze, iar cand ies eu cu fetita la plimbare, traverseaza strada.
Tot locul este inconjurat cu gard, se intra cu masina cu cartela de acces, iar pe poarta formand un cod.
Avem acces gratuit la piscine, jacuzzi, spatiu de gratare amenajat cu tot ce trebuie,sala de yoga/gimnastica, spatiu de lucru confortabil, terenuri de tenis.

Drogatul frecvent aici este fumatul de marihuana, pe care fiul meu il recunoaste dupa miros, ceva intre parizer si bere veche a zis el, il simti ca iese din cate o masina uneori. Si il eviti.

In general, de fumat nu prea se fumeaza, omul normal, familistul american traieste extrem de conservator, si te priveste lung cand fumezi, ca pe un om slab, care la fel de bine ar putea si sa se drogheze.
Ma refer strict la ce vad aici, in California, care am inteles ca este ceva deosebit chiar si pentru americani aici fiind varful traitului sanatos!

www.youtube.com/watch?v=5wBTdfAkqGU

Na, sa fim in rand cu subiectu'!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 12:07

Ce ne spui de moda in California? Cum gasesti vestimentatia oamenilor?

Am vazut paradele DG, Versace, samd, anul acesta au rescos pe podium jeans-ul si gablonturile/bijuteriile aparente, foarte aparente, vadit si cert de aparente (exagerate adica! ).

Culorile sezonului sunt Purple si Turqoise. Eu sunt incantata, sunt culorile mele preferate!

Dantelute/fodorite, contraste, blanite, poncho-uri.... Mai zic si data viitoare, la vafeaua urmatoare, ca ma claxoneaza caii putere! Ingrid, Gabita, va tzuc cu drag!

....ignorati fie penalii! Nu si de fortele de ordine, va rog!

Reverente!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 12:15

Las boxele verificate, calde!

www.youtube.com/watch?v=HG0RLcrOxto

Cafea pentru sufletele dragi, sa fiti binecuvantati cu totii!

Am Soare azi, daca va intere'.... Dirijez cu drag niste raze pozitive catre fiecare colt de lume! Nimic fara Dumnezeu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 15:01

De la: Musetel, la data 2016-11-02 17:24:44Gabi... ai sansa de a-ti deschide propria cafenea , ceainarie adevarata in capitala. Fonduri? Hakon iti plateste TOT! Ajunge sa depui o plangere impotriva sa! Bafta!

Aviz si incurajare fiecarei persoane care a fost hartuita pe acest forum de utilizatorul Hakon!

eiiii, ce mult mi-ar fi placut asta, cindva.....dar, am spus demult ca asta mi-am dorit mereu, dar nema puturinta ! asta e ! altadata de'o mai fi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 15:13

De la: lngrid, la data 2016-11-02 21:40:04Cu libertatile pentru drogati si gay, am auzit si eu, dar cum spuneam, nimeni nu are voie sa ma agreseze cu ce e pe placul lui. La noi in parcul imobiliar din care face parte blocul, este interzis fumatul, cu exceptia locurilor special desemnate, dar si acelea sunt numai pentru uzul locatarilor. Eu nu am vazut nici un astfel de loc, dar am vazut un locatar coreean care iese in afara portii sa fumeze, iar cand ies eu cu fetita la plimbare, traverseaza strada.

pfoaaiiii, la fix am inceput procesul de lepadare de tutun ! nu mai pun tigara-n gura d'o luna juma' ,ci ma amagesc cu o tigara electronica din care pufai din cind in cind, dindu-mi aere
....deci, pot aspira sa locuiesc si eu intr-un Rai ca cel descris de tine ,dar parca n-am curaj sa te-ntreb cit e chiria intr-un asa paradis ? .....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 15:22

De la: lngrid, la data 2016-11-02 21:53:11N-am nici o problema cu pozele raportate, le-am pus pentru cine le-a vazut deja, deci e ok si daca sunt sterse.
Nu am inteles care-i problema cu Porumbelul, stiu ca e un membru vechi al forumului, care nu intra in discutii, nu are cum sa deranjeze pe cineva. Probabil ca are cercul lui de prieteni care ii vizualizeaza profilul si pentru care pune poze si clipuri. Mie imi placeau postarile lui Ametist, dar nu am mai vazut de mult postari ale ei.

nici eu nu stiu cum de veni vorba despre @ Porumbelul...a postat cindva, destul de dur, dar s-a retras....mai pune cite o poza, ceva , dar mie nu-mi spune nimic, asa ca n-am treaba cu el !
tu nu te lasa intimidata de nici un apropontz , ca secretul cu Gigi e ca cel al lui Polichinelli !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 15:25

da' sa nu uitati : canile de cafea sunt pregatite si ibricul face sfrrrr ! si tortul lui Ingrid, e bun-bun !

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 17:04

De la: Musetel, la data 2016-11-03 11:44:16
De la: HAAK00N, la data 2016-11-02 21:57:58printre multe altele, am fost ,,acuzat", candva, ca as fi ,,porumbelul".

Poti sa fii inclusiv un imitator ieftin, nu-i asa?

....sau un haker , hmmm?

... sau un simplu SANTAJIST, aain?

Incerci sa o santajezi pe Ingrid sa isi tina tasta ca daca nu depui tu marturie ca cifrele octanice ar fi rulat pe acest forum manuite de o femeie?

Sau incerci efectiv sa manipulezi forumul dupa bunu-ti plac?

Afla ca Ingrid nu va mai pleca! Nici Gabi! Si nici io! Clar?

Sa faci tu spume si tot nu distrugu acest forum, penalule! Mai bine pleci tu, sa nu cumva sa te evapori spumegand atat in sucul tau propriu, dracoane!

museteao semaforizata, cu porumbelul pe tava stropit cu mujdei si tu infuleci penajul pasaretului pentru a nu te miasma mandru!?
esti o raw vegana or your mind is a raw pumpkin!?

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 17:09

De la: gabigabi2, la data 2016-11-03 15:22:33
De la: lngrid, la data 2016-11-02 21:53:11N-am nici o problema cu pozele raportate, le-am pus pentru cine le-a vazut deja, deci e ok si daca sunt sterse.

nici eu nu stiu cum de veni vorba despre @ Porumbelul...a postat cindva, destul de dur, dar s-a retras....mai pune cite o poza, ceva , dar mie nu-mi spune nimic, asa ca n-am treaba cu el !
tu nu te lasa intimidata de nici un apropontz , ca secretul cu Gigi e ca cel al lui Polichinelli !

ai o musca pe basma sau iti patineaza pe chelie ?
cata parsivenie, cata meschinarie, cata ipocrizie si prostie crasa mai poti expune ublic ?!

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2016, ora 00:42

De la: gabigabi2, la data 2016-11-03 15:13:27

pfoaaiiii, la fix am inceput procesul de lepadare de tutun ! nu mai pun tigara-n gura d'o luna juma' ,ci ma amagesc cu o tigara electronica din care pufai din cind in cind, dindu-mi aere
....deci, pot aspira sa locuiesc si eu intr-un Rai ca cel descris de tine ,dar parca n-am curaj sa te-ntreb cit e chiria intr-un asa paradis ? .....

Tu, te lasasi? !!! hai sa fie-ntr-un ceas bun! sanatatea inainte de toate

Nu stiu cat e chiria aici, problema visului californian este ca si-l permit doar cei care lucreaza si traiesc aici, totul este foarte scump. Nu e ca Spania sau Italia, sa vii, strangi bani si te intorci in tara sa iti faci casa, aici cam cat castigi atat platesti. Poate doar mexicanii sa faca asta, ei fiind totusi aproape. Interesant este ca pretul imobiliarelor este generat de teren, de loc adica, fiind cu atat mai scump cu cat este mai apropiat de o scoala buna. Scolile au note, si cele mai bine notate dau pretul cel mai mare zonelor din jurul lor.

Scoala aici este foarte importanta, statul investeste foarte mult in siguranta societatii pe termen lung, astfel ca admite la scoala orice copil, fara sa ceara actele acestuia, poate fi un imigrant ilegal, va urma scoala. Mai bine asa, decat sa se trezeasca cu o clasa sociala analfabeta si anarhista.
De asemeni, dau carnetul de conducere fara acte, deci mexicanii intrati ilegal sunt cei mai atenti soferi, pentru ca in caz de accident platesc din buzunar toate daunele si se mai trezesc si expulzati dupa aceea.

Eu facand transformarea in lei a preturilor, nu pot sa-mi iau aproape nimic de mancare, nora mea cand imi ofera ceva ruoe pretul ca sa nu-mi stea in gat Totusi mi-am cumparat cate ceva de imbracat, cam la acelasi pret cu Romania. De moda nu stiu ce sa spun, suntem in buricul internetului, intre Google si Facebook, it-istii se imbraca mai mult in tricouri cu texte simpatice si blugi, iar femeile cat mai practic si comod, pantaloni scurti sau colanti cu orice.

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2016, ora 00:52

Ei, na! ce mare secret, ca in 2009 am fost Gigi Octan, pana m-am imprietenit cu voi. Apoi am venit cu Ingrid / pisica neagra si am anuntat toti prietenii cine sunt, ba, daca iti amintesti am pus si unele dintre pozele indragite ale lui Gigi; mi-amintesc de cea cu magarul lui Symy si cea a Irinei Sarbu care atunci era la inceput de cariera. Din 2010 sunt tot Ingrid, si n-am avut nici un alt nume, chiar daca mi-am mai sters din cand in cand profilul.
Deci pentru cine a aflat mai tarziu... nu e nici un secret.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2016, ora 14:00

De la: lngrid, la data 2016-11-04 00:52:36

Ei, na! ce mare secret, ca in 2009 am fost Gigi Octan, pana m-am imprietenit cu voi. Apoi am venit cu Ingrid / pisica neagra si am anuntat toti prietenii cine sunt, ba, daca iti amintesti am pus si unele dintre pozele indragite ale lui Gigi; mi-amintesc de cea cu magarul lui Symy si cea a Irinei Sarbu care atunci era la inceput de cariera. Din 2010 sunt tot Ingrid, si n-am avut nici un alt nume, chiar daca mi-am mai sters din cand in cand profilul.
Deci pentru cine a aflat mai tarziu... nu e nici un secret.

Stiam eu de ce te iubesc, omule frumos si drag! Ma iarta la randu-ti ca te judecasem pentru diverse fapte apartind totul trecutului!

Cele trecute, fie bine asezate in tumultum timpului. Viata merge mai departe. Suntem consecintele faptelor si alegerilor noatre precedente. Continuam a fi! Suntem frumosi! Asa-i ca toti vedeti asta?

O zi minunata in care binele sa domine. Nimic fara Dumnezeu!

Un zambet, un cantec, o floare, pentru fiecare, pentru noi toti:
www.youtube.com/watch?v=jaP_BeinVVk

Sa aveti parte de un week end pozitiv! Sa fiti binecuvantati!

Dracoane! Lasa braconajul de purtatoare de pene si fa o plimbare in natura cu cine vrei tu! Serios vorbesc! Pace tie si sufletului tau! Sa fii binecuvantat!

Pagini: << 2527 2528 2529 2530 2531 2532 2533 2534 2535 2536 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: