Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 21:46
Cine imi sopteste si mie drepturile? Unde tre' sa votez in 11 Dec 2016, ha? Aici pot, prin corespondenta pot? Tineti-ma si pe mine la curent, va rog! Nu hapt la 220, mai molcom, da, ca pe ardelenii vosti dragi, ok? Noapte buna! Reverente!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 12:23
pun eu , repede, de'o cafea , asta-n caz ca nu va e pofta de'o ciorba de legume si de niste cartofi la cuptor si friptura de pui , ca tot ar cam fi ora prinzului ! .....
si va spun un secret : am atacat un borcan de gogosari si unul de castraveti, ca io cind vad ca ninge afara , dau cep la alea - alea , asa cum se cuvine iarna ! moi si ce bune suuuunt ....immmm !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 12:27
se poate vota prin corespondenta.....nu ma-ntreba care-i procedura, ca nu ma intereseaza, dar tu te poti informa ca esti fata descurcareata !
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 14:54
Ziua Buna!
Bine va regasesc! Am auzit ca la voi , acasa, e iarna. Idem si in nord, la ai mei de acasa. Aici ploua, ceva mai mult si mai dens ca ieri. Fiul meu ma intreaba adineaori: Mami, cand facem bradul? Curatind si aranjand colturile cu jucarii din salon, ca noi avem jucarii inclusiv in sala de baie, nu e bai..., curatind si aranjand, am dat de decoratiile de Craciun pentru prajituri. Zicand ca nu facem bradul inca, repede gaseste el ideea salvatoare: Da' poti face buturuga si sa o decoram, ce zici? Stiti voi care buturuga, v-o prezentasem si anul trecut. Fac un piscot din 4 oua parca era, il rulez, il imbrac cu crema de cioco si unt, apoi décorez cu toate cele. Da PAsti cu oua si drajeuri, de Craciun cu globuri, reni, mos Craciun samd! Da', à propos, voi reprezenta, iar, ca anul trecut, cultura Romaniei la Sarbatoarea Laicitatii. Cum faceti parte din viata mea, va respect si m-ati adoptat de aproape 5 ani, imi mentineti in fiinta mea spiritul românesc natal, vreau sa va exprimati cu idei culinare, mai exact va ascult cam ce ati prefera sa prezint pe 7 Dec la Sarbatoarea Laicitatii. Ma refer la un meniu, ma rog, o parte din meniul nostru traditional. Va anunt ca am la dispozitie probabil o dimineata, deci 2-3 ore ca sa pregatesc totul si am de pregatit 155 de mini portii. Anul trecut le-am prezentat pascuta noastra cu branza si vreau sa va spun ca toti, de la cel mai mic pana la cel mai mare, indiferent de origine, de sex, de nationalitate, de limba vorbita,care a indraznit a gusta pascuta mea, a fot incantat si mi-a fost drag sa ii vad revenind catre masa mea unde reprezentam Romania, cerandu-si voie a se servi cu o alta bucatica! Vreau sa ne intelegem pana Duminica seara, maxim luni dimineata, ca Luni am sedinta cu directoratul si cu ceilalti participanti, pt a da comanda la necesarul de cumparaturi pt efectuarea meniului. Soare aveti careva? Amintiti-i si de noi, va rog!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 18:57
auuuu la o asemenea cantitate - 155 miniportii - oricit de mini ar fi ele,tot ajungi la dimensiuea unei cantine de cartier ....deci , la o asemenea cantitate nush ce sa-ti zic : un cratitoi de fasole batuta cu ineluse de ceapa prajita si chiftelute cit o maslina ? o salata orientala, tot intr-un cratitoi ?! o varza bine calita si niste mini cirnaciori ? niste cornuri umplute - unele cu brinza si altele cu pateu , taiate cam d'un cm, bagate la cuptor ? o placinta dobrogeana , cit roata carului ? ....greu !
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 19:02
Ingriduto, unde esti mai fata ?
mi-ai scarmanat cunostintele gastronomice cu dovlecelul, participara mai multi si tu ce facusi ? ai tacut milc si n-ai dat niciun semn de viata !? ce faci ?
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 19:12
Hop si io la sedinta de seara: Bine te regasesc, Gabitule!
Été, gand la gand! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 19:26
te tenteaza vreuna din ideile expuse ?
|
|
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 19:31
De la: gabigabi2, la data 2016-11-17 18:57:53 Ma gandisem sa mesteresc un salam de biscuiti, gogosi pufoase, cozonac cu nuca, colacel de acela impletit, as fi facut si sarmale. Dar timpul e scurt. Bine, pot face si acasa ceea ce nu terminam acolo la cantina municipala ce ne este pusa la dispozitie, dar defapt serveste ca si bucatarie de studiu, apartine scolii secundare. Ce tre' sa tinem cont: Degustatorii sunt persoane de varste intre 6 si 6+n de ani, (n fie un numar oarecare cuprins intre 6 si 99 ). Printre degustatori vor fi si persoane care nu consuma carne de porc si carne care nu este de provenienta halal. Va spusesem ca in Franta animalele nu se mai taie la abatoare, ci sunt electrocutate... in fine. Halal inseamna ca animalul a fost sacrificat de o anumita persoana si i s-a taiat carotida, lasans sa se scurga sangele , cam ca si la noi. Deci, am zis ca de ma apuc de sarmale, o sa pot sa fac pt toate gusturile, facandu-le din vita si miel,insa tot am de facut 3 oale mari! La carnaciori nu ma bag. Fasolea cred ca le-araminti de vremea razboiului, tot ce e din familia fasolei idem. Deci evit rememorarea amintirilor triste. La placinta ma gandii si io. La noi e la moda placinta creata. Nu am facut-o niciodata! Deci... Sunt reticenta! Asa ca, 'oi face salamul de biscuiti, paine de casa... Clisa sigur nu le-oi da, ar fi lipsa de respect, nici horinca nu le-oi da, e cert! Sa stiti ca am invatat multe de cand sunt aici, in aceasta comunitate amestecata de natii si de credinte diferite! La mine la magazin vin oameni de toate felurile. Pe toti ii ascult si le strang mana in mod similar. Unii vin si imi spun ceea ce nu pot spune nimanui. Mereu i-am ascultat si i-am sfatuit dupa cum imi dicta inima in acel moment. Mi-s dragi acesti oameni. Si simt ca m-au adoptat. Am reusit sa le arat ca sunt ROMÂN si sunt mandra de a fi! Ma iubesc asa cum sunt! Si, chiar de nu sunt musai clienti de ai magazinului , vin si imi dau Bonjour si le face placere sa schimbe 2-3 vorbe cu mine. Intr-o zi, un client si in acelasi timp vecin, auzind ca si la noi se obisnuieste a se tine cele 40 de zile de rugaciune pentru sufletul celui decedat, ma intreaba zambind: Madame, sigur nusunteti musulmana? I-am zis , tot zambind, nu, eu sunt romano-catolica prin sfantul botez, insa, stiti ca Dumnezeu este unul singur si nu este ingradit in nicio religie. M-a aprobat. Si mi-a zis sa mai am rabdare cu magazinul, sa nu il si vand. adevarul este ca o parte din mine vrea sa il vanda, dar cealalta parte ma cearta de ceea ce vreau sa fac. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2016, ora 13:28
aham
iata cite lucruri noi am aflat ! se multumeste si se pune pe masa o cafea, frisca ,chec si fructe !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 15:31
aha....iete cafeluta de ieri ! brava x
immmmm....merge si rece si mai trag si vreo 2-3 pufuri si moaaaama, ce mai chef am facut !
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2016, ora 14:58
psssst
patroaaaane ce faci bre , ai uitat de afacere ? te decad din drepturi, sa stii !
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2016, ora 16:36
nu ma vede
nu ma aude e total indiferent si ca atare nu-mi raspunde ! da' io-mi facui o cafeluta, ca sa se stie !
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 15:15
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2016, ora 18:48
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 18:20
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2016, ora 14:43
La Multi Ani , Ecaterinelor !
pe chestia asta , fac cinste cu o cafeluta !
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2016, ora 13:50
pfiiii, intrai ca vazui lumina aprinsa dar, ntzzzz uitai eu s-o sting , ieri ! ....da' fac o pauza, beau o gura de cafea, "pavez" vreo 3 cm .. ..adica vapez vreo 3 aere din tigarusca electronica si ma duc sa vaz cine ma striga !
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 15:55
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 16:10
hai, haidi, haidi, hai, pe sub flori ma leganai...uite-acusi pregati o cafeluta , numa' buna de spalat matele cu ea si de uns sufletu' intristat de-atatea rele si oameni rai...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 16:20
haidi, haidi....bine ca te-ai indurat sa mai deschizi usa pe aici, ca de cind vorbesc de una singura, tinind focul aprins in spuza !
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 16:22
ce faci ? incotro ne indreptam, ia spune tu ?
stai sa-mi iau o cafeluta s'un piscot ! ia zi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2016, ora 14:01
Florine, ce faci , bre ? ai venit, ai vazut si te-ai dus dulce minune, lasind doar o boare de cafea in urma ta ! brava, moi !
ma " adap" si eu din mila domniei tale , trag vreo 2 si imi vad de drum, ce sa fac ?!
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 11:46
Heidi? Pa minie m-o strâgat 'au pe Clum?
Cu caciulili pa frunte stam de veacuri ....sus pa munte... Port caciula pi-o ureche... ca e frig, aham! Avem grade sub zero si avem SOAREEEEEEEEEE! www.youtube.com/watch?v=9HzTEyw1170 No, serustoc! Da' ce faceti? Ne reunim la un cavei? Musetel semneaza condica cafegista. Am avut io si o condica dafiniana, dar am lasat-o colea, hapt colea undi o intocmii, noh! Lasam in spate ceea ce tre' sa ramana in spate si noi MEREM INAINTE, cu caciula musai pe cap, ca e frig! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 12:01
Uitai a va spune ca am facut caveiu'! Am testat salamul de biscuiti. Nu e rau. Indraznesc sa vi-l recomand!
Intrebarea zilei: Ce se intampla cu doctorii nostri, fratilor? Imi vine sa scalman cel putin 3 doctori. Azi! Oare de c nu am ascultat io pe sotul doicii mele care zicea mereu: Sa cresti mare la conci , ca tu ti-i face doctorita! Mda... nu te ascultai, baciule, Dumnezeu sa te aiba in imparatia Sa! Bun, chiar de am posibilitatea de a scalmana faptic legal cel putin 2 doctori, aleg sa iilas in plata Domnului! Dar este inadmisibil sa ^rescrii tu , ca doctor mai, 2 antibiotice simultan unui pacient cu diabet si cu alte n medicamente date lunar doar asa, ca si luna trecuta le-ai dat! Da' doi doctori sa faca identic, mai? Nu generalizez, Doamne fereste! Strig: DOCTORI ROMÂNI, IMPLICATI-VA MAI MULT IN TRATAREA PACIENTILOR! VA ROG! Mor oameni , sufera oameni din cauza neimplicarii voastre suficiente! Al treilea doctor... A facut el bine din raul celor doi anteriori, INSA a cazut in capcana diagnosticarii eronate! Mda, exista doctori care habar nu au ca un corp ce are rh negativ,na diferit in circumstantele date. Ma rog... Exista doctori care confunda simptomele unei toxicologii medicamentoase cu simptomele unei toxicologii alcoolice. Sa nu ma infurii io ? Apoi ma infurii si air strig : DOCTORI , TREZITI-VA! Noroc ca Dumnezeu mi-a pus la dispozitie informarea ! LIBERA! Astfel ca acum, facand pe detectiv Musetel, incep a ma calma, dar tot as scutura 3 bucati de doctori, toti români, pe bune! Spun mai mult daca trezesc CONSTIINTELE intregului numarde doctori din lume, sa stiti! Mda... evident ca mama va schimba pe cei doctori fosti curenti. Viata merge mai departe . Multumim lui Dumnezeu ca am intervenit la timp! PE doctori ii las sa se trezeasca! Au si ei destule ale lor, binecuvantati le-omduce pe toate, cu totii! Fiecare duce ce e de dus! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 12:14
Dragi oameni din lumea intreaga, va mai spun asta si ies, ramanand sa ne citim cu drag pe data viitoare, cand va fi sa fie!
Inainte de a lua orice medicament, asigurati-va ca ati luat la cunostinta efectele adverse ce le poate developa medicamentul ce urmeaza a-l lua! Nu, nu sunt paranoiaca, absolut deloc! Cu un puiut de om in vecini ce aproape a devenit autist dupa un vaccin impotriva meningitei, cu sotul si mama developand ... destule din efectele adverse ale unor medicamente pentru hipertensiune ,hipercolesteromie samd, citind poate prea mult uneori despre rausi bine, prefer sa va avertizezmacar pe voi cei ce ma cititi, sa fiti atenti de azi inainte. Sa nu omiteti ca in primul rand igiena de viata conteaza: alimentatia sanatoasa, miscarea, renuntarea la produsele toxice samd! Stiu ca sunteti toti maturi, unii inca nu, dar veti fi , dar acordati atentie detaliilor care va determina viitorul, insasi viata! Cu drag, reverente, a voasra sincera Musetel! Raman pe aproape, in caz ca aveti nevoie de ... mine, cu drag! Numai bine tuturor! Merci ca sunteti!
|
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 14:08
De la: Musetel, la data 2016-11-29 12:01:59 ...dubbed crystal clear. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 14:54
De la: Musetel, la data 2016-11-29 12:14:37Dragi oameni din lumea intreaga, va mai spun asta si ies, ramanand sa ne citim cu drag pe data viitoare, cand va fi sa fie! mdaaa....uneori efectele secundare sunt mai multe si mai rele decit cele pozitive ! de ce le luam, atunci ? ptr. ca NU suntem noi doctori ca sa stim ce sa luam ....si ptr. ca medicul curant NU are o vedere holistica si da medicamente asa cum a fost invatat si el sa dea , de un alt medic la fel de nepriceputeanu ca si el ! in rest....mersic de cafeluta si salamul de biscuiti....bun- bunut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 15:03
numai hole-isme aveti prin tigve,de aceea nu le puteti intrebuinta, sunt fudule si vacuumate...
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 15:30
da' chiar sti despre ce-am spus ? m-as cam mira, drept sa-ti spun ! caci daca ai sti, n-ai mai face "ironii" ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si va spun un secret : am atacat un borcan de gogosari si unul de castraveti, ca io cind vad ca ninge afara , dau cep la alea - alea , asa cum se cuvine iarna ! moi si ce bune suuuunt ....immmm !
auuuu
la o asemenea cantitate - 155 miniportii
- oricit de mini ar fi ele,tot ajungi la dimensiuea unei cantine de cartier ....
....greu !
). Printre degustatori vor fi si persoane care nu consuma carne de porc si carne care nu este de provenienta halal. Va spusesem ca in Franta animalele nu se mai taie la abatoare, ci sunt electrocutate... in fine. Halal inseamna ca animalul a fost sacrificat de o anumita persoana si i s-a taiat carotida, lasans sa se scurga sangele , cam ca si la noi.
immmmm....merge si rece
si mai trag si vreo 2-3 pufuri si moaaaama, ce mai chef am facut !
patroaaaane
pe chestia asta , fac cinste cu o cafeluta !