Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 17:09
De la: gabigabi2, la data 2016-11-29 15:30:53 Holism/holistica=pseudostiinta. Dar, tu esti cu mult mai proasta decat prevad legile naturii, nu posezi cognitia si nici cunostintele minime pentru a realiza ca folosesti termeni pe care nu ii intelegi si t e faci de rasul targului ca o proasta fudula nesimtita care demonstreaza public si inconstient faptul ca debiteaza zilnic numai ineptii si elucubratii. Consecinta, mi-ai confirmat toate afirmatiile in ceea ce te priveste, esti o fudula masochista imbecila imputita care vrea sa para ceea ce nu a fost niciodata. |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 21:29
De la: gabigabi2, la data 2016-11-29 14:54:51De la: Musetel, la data 2016-11-29 12:14:37Dragi oameni din lumea intreaga, va mai spun asta si ies, ramanand sa ne citim cu drag pe data viitoare, cand va fi sa fie! Gabitule, medicamentele menite sa scada tensiunea arteriala pot developa cresterea ficatului si simultan a splinei, spre exemplu. Pacientul poate developa o parte din efectele adverse , posibil nu pe toate. Medicamentele de scadere a colesterolului , administrate la un pacient cu hepatita in antecedente, poate developa hepatita cronica. De ce sa nu se ia medicamentul de colesterol simultan cu 2-3 pahare de suc de grefruit? Oare? Pt ca grepfruitul are acelasi efect si poate niciunul advers? Unele medicamente induc impotenta! atentie, barbati care mai vreti a co,cepe prunci pe viitor! Unele medicamente creeaza dependenta si in unele cazuri, pacientii care renunta la antidepresive, de exemplu, se pot apuca de consumat alcool! Dependenta isi spune cuvantul! Vai si amar! Destui Medici curanti, Medici de familie, dau retete mecanic, exact ca robotii, de la luna la luna, fara a reconsulta pacientul! Unii Medici au bonusuri de la anumite companii farmaceutice, distribuitori samd, in cazul in care si-au atins targetul de prescriptii la un moment dat . Daca pacientul nostru se intampla sa urce in tensiune arteriala in timp ce asteapta in sala de asteptare, il primesti si constati ca are o tensiune ridicata, usor ridicata, Hop repede ii prescrii medicament ce scade tensiunea. Pacientul incepe sa ia medicamentul ca doc de fam i l-a prescris. Celmai bine arfi sa isi ia tensiunea zi de zi la ore diferite si sa noteze. Sa mearga apoi iar la medic si sa vada de chiar e necesar sa i se administreze acel medicament. Nu e bai, tensiunea arteriala trebuie mentinuta in valorile normale, da! Dar trebuie investigat de ce pacientul urca in tensiune si de abia apoi tratata hiba! Inlaturam cauza ce a provocat urcarea in tensiune, nu tratam direct in exclusivitate tensiunea ridicata! Exista doctori in Romania care refuza sa primeasca pacienti noi, afirmand ca au prea multi! E strigator la cer, fratilor! Ai prea multi pacienti? Sau nu indraznesti a accepta pacientul colegului de cartier ce exerseaza aceeasi meserie ca tine? Azi sunt suparata pe unii doctori români. Probabil nu sunt singura. Or fi doctori ce gresesc si in alte tari. Toti oamenii pot gresi la un moment dat. Important este sa nu persistam in eroare! O seara faina! PS Gabitule , nu mai da atentie celor care nu iti merita atentia, te rog! Io te iubesc si te apreciez si imi esti draga cum esti! Maine astept sa bem caveiu' laolalta, nicidecum separati de tiroristu' forumului! Intr-o zi il va lua Dumnezeu de pe pamant si atunci isi va regla el conturile. Nimic fara Dumnezeu! Nu va mai pierdeti vremea raspunzandu-i sau incitadu-l la o conversatie, ca nu este apt cognitiv, psihic este mai mult decat labil, deci , insist sa il lasam in plata Domnului! Reverente, a voastra Musetel! Salutari pescarilor, Symy, Black, vedeti sa nu va inghete unditele! Orion, fa stocu de lemne sa avem ce pune in semineu pe iarna, atata iti tre' sa nu imi instalezi fotoliu meu langa fereastra, ca iti fac numa' ceai de patrunjel! Noapte buna! PPS Ingrid, te imbratisez cu drag! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 15:26
nu mai fi suparata pe medici....sunt supra aglomerati si tracasati si fac si ei dupa putirinta ....unii mai mult, altii mai putin , ca d'aia am spus ca nu analizeaza efectele secundare ale unor medicamente care fac bine intr-o parte , dar ataca in alta parte , ei ne gindind pacientul in totalitatea lui !
in rest, toate bune .... o cafeluta, o amandina , merge ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 15:32
De la: gabigabi2, la data 2016-11-30 15:26:58nu mai fi suparata pe medici....sunt supra aglomerati si tracasati si fac si ei dupa putirinta ....unii mai mult, altii mai putin , ca d'aia am spus ca nu analizeaza efectele secundare ale unor medicamente care fac bine intr-o parte , dar ataca in alta parte , ei ne gindind pacientul in totalitatea lui ! Si o amandina, si o cafea, accept cu mare drag! Se multumeste!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 15:48
Hei, dar azi, eu trebuie sa dau cafeaua!
Ok, ok! Daca tot e gata facuta, bauta pe jumatate, amandina papata in intregime, hai ca pun pe masa vesti bune! Azi, de Sfantul Andrei, m-am asezat pentru prima data in fata masinii de cusut. Dupa ce doamna in etate mi-a explicat in mare ce si cum cu firele, mi-a pus o bucata de bumbac albastru in mana si go! M-am surprins pe mine la sfarsit, analizand liniile trasate pe bucata de bumbac ! De obicei, cand inveti ceva nou, ai emotii. Eu, cel putin, asa eram. Inainte! Azi, insa, eram asa de serena pusa in fata masinii de cusut, ca si cum asfi facuta sta de o viata! A propos, am doi bunici ce fusesera croitori de meserie! Bunica paterna si bunicul matern. Bunica m-a iubit enorm! Mi-a iertat enorm! Avand in vedere ca faceam tot ce nu imi putea creea rau, ma lasa libera, foarte libera... Bunicul matern? Dumnezeu sa il ierte... Si totusi, el, neiubindu-ma, tocmai pe el il visasem in urma cu cateva nopti ca imi insufla sa invat sa cos, de acolo de unde e el acum. A renegat-o pe mama. Aveam vreo 7 ani cand am fugit dupa el pe strada unde locuiam cu parintii mei si l-am luat de mana: Tu esti bunicul meu si vii cu mine! L-am dus sus la parintii mei, l-am asezat pe scaunul din capul mesei, scaunul tatalui meu. Ai mei l-au servit cu tot ce aveau in casa, era intr-o zi de Duminica. si totusi trebuie sa il fi schimbat in acele momente! Iubirea ce o avea de daruit noua, mamei in special, era mai mare decat ura cu care il imbobinase prima sa sotie, cea care ii pusese bagajele afara dupa ce bunicul se intorsese de pe front... cea care ... Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi! Deci, mai stiti ca va spuneam ca avem acces la cunoastere? Cand povestesc oamenilor din calea-mi cate am experimentat in asta viata,ma intreaba zambind: Si cand scrii cartea aia? Va trebui sa o scriu bilingv: româna si franceza, ca sa multumesc pe toti ce m-au sustinut in aceasta viata, printre care va includ! O zi faina si aveti grija de voi! Love you!
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 15:57
sarmanii medici, cunosc ei foarte bine ce poate ,, developa " consumul de alcool pe fondul administrarii unei medicamentatii atunci cad pacientul mai este si diabetic.
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 16:03
asaaaa
...ma duc pe DIVA ca sa vad un film cu Mos Craciun moi, Musetelule, imi plac de mor povestile astea spuse de Sarbatorile de iarna ! ne mai citim si miine !....
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 16:03
No, stati asa, las microfonu' lui hakonu'. Mai bine sa scrie aici decat sa creeze emotii doctorilor ce POATE nu il pot resuscita in cazul in care face un infarct de miocard, ca prea e el hiretic si inima lui a ceda intr-o zi! Ti-ai controlat tensiuena arteriala, fecior, inainte de a incepe sa te ambalezi inainte de a urca asta panta? No, daca da, daca ai 12 cu 8, te poftesc sa basadesti la microfon. De o ai peste 15, fugi de noi ca nu vrem sa te avem pe constiinta cafenelei! Ai tu grija de tine, numai tu stii ce vrei! Io ies ca nu am timp sa ma cert cu ocosenia domniei tale! Dumnezeu sa te aiba in paza! Exista departe de mine, te rog!
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 16:04
De la: gabigabi2, la data 2016-11-30 16:03:28asaaaa Si io prefer sa ies cu fiul meu! Te tzuc, Gabitza, pe maine!
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 16:05
De la: gabigabi2, la data 2016-11-30 16:03:28asaaaa Si io prefer sa ies cu fiul meu! Te tzuc, Gabitza, pe maine!
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 16:11
Sarmanu' copilas, numai asta-i mai lipsea si trebuia:
sa opteze intre: diva si plimbare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 16:16
De la: Musetel, la data 2016-11-29 12:01:59 hahaha! sarmanii medici, niste ignoranti acolo si ei... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2016, ora 20:50
Ba sa stii frumoaso ca si medicii pot face greseli si inca mari de tot , ca de exemplul medicul care a ajutat la nasterea ta !
Mai bine se imbata si statea acasa decat sa ajute la aparitia pe lume a unei
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2016, ora 15:47
ia sa vedem
sa mai pun de'o cafea sau nu, ca vaz ca va ' nerveaza cam tarepe unii dintre voi ! eu pun, totusi , cafeluta pe masa ....inghetata , tort si frisca ! daca tot e ziua Romaniei , de ce sa nu ne rasfatam un pic ?
|
Postat pe: 2 Decembrie 2016, ora 12:54
|
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:12
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:17
am venit cu daruri multe...ma primiti...???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:21
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:21
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:23
www.google.ro/search?q=lemne+--poze&client=firefox-b&tbm=isch&tb...
...special pt. musetel...ca sa aiba activitate...
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:43
De la: Fl_Orion999, la data 2016-12-03 13:17:51am venit cu daruri multe...ma primiti...??? te-ai speriat de cearta mea ?
|
Postat pe: 3 Decembrie 2016, ora 13:48
aaaa, mi-a placut o schita de casuta facuta din busteni pusi unul linga altul si cu multe flori pe la " ferestre" si pe linga ea ....multa imaginatie !
dar, nici cafeluta nu-i de lepadat si pun alaturi niste chec!
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 13:45
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:09
Dor si dor, cu mine calator.... sh-oi canta pana traiesc neamu' nost'u românesc !
www.youtube.com/watch?v=wLONIDyfSyQ Apoi.... Trecui asara pân codru .....sh-o-uam vazut pa el taiatu', ui Doamne, ce facusi Orionule drag, taiasi codrumieu bre? Treci laraport! 1 000 ml de ceai de patrunjel, sa nu mai tai copacii !
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:36
De la: gabigabi2, la data 2016-12-04 13:45:18 Jer mare, mon chèr, di-o-ndatzatu' chietrile, musai a dantzui, parol, ca indeatza si aeru' de nu giucam: www.youtube.com/watch?v=KkbSGqKV1qY Ce mancam azi in cefenetu' ista, ha? Or zânit morosheniish-or descalecatu' di pa varfu'muntilor, musai a-i hrani, poi? Ce face gazda, ha? Uniiii-i gazdoiu', bre?
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:43
cred ca-i ocupat cu alegerile parlamentare ....da' nu mai e decit o saptamina si gata balamucu'
zic si eu, dar tare mi-e ca abia p'orma incepe !
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:44
Sa va actualizez in domeniul FODORITELOR, mai stii, Gabi?
www.youtube.com/watch?v=Cm2nlv-ezJ0&index=11&list=PLh-s_2BMrXCyy... ....Lumeeeeee! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:56
De la: gabigabi2, la data 2016-12-04 15:43:17cred ca-i ocupat cu alegerile parlamentare ....da' nu mai e decit o saptamina si gata balamucu' Tre' sa fie bine si pentru noi, românii! MUSAI! Eu zic ca Ciolos va fi primul ministru. E o parere arbitrara. Cel mai bine ar fi ca NICIUN PENAL sa nu mai aibe dreptul de a se inscrie pe nicio lista de votare in scopul de a fi ales in punctele strategice ale României! JOS CORUPTIA! Suntem ROMÂNI cinstiti si nu avem nevoie sa fim condusi de PENALI! Este timpul sa fie purificati toti si fiecare inainte de a fi pus in functie! Si, cel mai important, nu e musai sa faci parte dintr-un partid ca sa poti schimba tara IN BINE! Mai stiti sloganu' ala de dupa revolutie? X-lescule, ce facusi in ultimii 5ani? Eu l-as adapta situatiei critice prezente: X-ulescule, ce facusi in toata viata ta? Care ti-e scanarea ca sa pretinzi a te instala intr-un scaun de conducere? Aaah, n-or fi multi? Si asa trebuie reduse scaunele parlamentare, de mult e timpul! Prea multi si incopetenti? Alegem si numim mai putini dar competenti! In conducerea unei tari SE MUNCESTE, nu se doarme, nu se fumeaza, nu se da si nu se ia mita! Nu se minte POPORU ca pe spinarea lui se traieste! TRANSPARENTA si EFICIENTA!
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 16:17
Exista Dumnezeu si binele va invinge mereu! Ce e rau , va fi ars si nu se va mai auzi despre!
A fost distrus Babilonul, Sodoma, Gomora, s-a scufundat Atlantida... Romania va fi curatata de hoti, de mincinosi, de ipocriti, de oameni fara niciun Dumnezeu, de oameni egoisti care nu vor binele nostru comun! De vanzatori ipocriti si mincinosi! Sa folosesti tu mirul sa il ungi pe penalul X ca sa fie salvat .... de cine? De propria sa minciuna??? Oricum Dumenzeu ii rasplateste dupa fapte! Si lui, si mie,si tie, tuturor si fiecaruia! A propos, rusine tuturor preotilor care incearca sa manipuleze mintile oamenilor spre a-i determina sa voteze cu anumite persoane! Omul este liber sa aleaga viitorul care crede ca ii va imbunatati starea sa, starea natiei sale! Nu omiteti ca Dumnezeu ne-a last liberi sa alegem! In 7 Decembrie 1905 , in Franta, biserica s-a despartit de stat! Asta nu inseamna ca omul a devenit ateu, nu! Astazi, in Franta, esti liber sa alegi in CE sa crezi! Liber, egal, cu fratele tau, care e ca tine ori diferit decat tine! Respectul aproapelui si dragostea lui Dumnezeu ne tin laolalta! Nicidecum comploturile conspirationiste la care apeleaza semeni de-ai nostri! Rusine unor astfel de oameni! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2016, ora 14:37
De la: Musetel, la data 2016-12-04 15:44:00Sa va actualizez in domeniul FODORITELOR, mai stii, Gabi? excelent ! pfii, ce frumos si, DA , imi mai aduc aminte de fodoritele tale si ce mult si bine ne distram atunci !
|
|
|

da' chiar sti despre ce-am spus ? m-as cam mira, drept sa-ti spun !
o cafeluta, o amandina , merge ?
ne mai citim si miine !....
daca tot e ziua Romaniei