back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2533 2534 2535 2536 2537 2538 2539 2540 2541 2542 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2016, ora 16:48

De la: gabigabi2, la data 2016-12-17 14:10:28iiii, da' frigulete mai e !
oala cu ceai cu lamiie si rom e pe aragaz, aburinda

ibricul cu cafea sta sa dea p'afara daca nu-i iau repede caimacul sa-l pun in cescute, dar cel mai ispititor miros si care ar trebui sa va cheme pe toti in Cafenea, este de TZUICA FIAAAARTA, neamule !

hop si io c-un vin fiert cu oleaca de scortisoara...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2016, ora 16:53

despre alegerile ce tocmai trecura...e groasa rau la p.n.l. , oamenii s-au cam saturat si de ciolos si de alinuta si de mutalau, ba chiar sunt voci care-l reneaga pe blaga sau pe orban...cica se doreste o reinscaunare a lui crinisor..vom vedea ce s-o mai coace...deocamdata -i liniste si pace..io unu c-un ochi rad si-s fericit pt. ovidiu raetchi, da' c-un ochi plang si-s mahnit pt. alt prieten si-anume marius vintila ...

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2016, ora 11:00

buna dimineata ...las cafea pt. toti cei care vor sa fie dezmierdati de o aroma puternica si-un gust placut...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2016, ora 13:27

De la: Fl_Orion999, la data 2016-12-17 16:48:05
De la: gabigabi2, la data 2016-12-17 14:10:28iiii, da' frigulete mai e !
oala cu ceai cu lamiie si rom e pe aragaz, aburinda

ibricul cu cafea sta sa dea p'afara daca nu-i iau repede caimacul sa-l pun in cescute, dar cel mai ispititor miros si care ar trebui sa va cheme pe toti in Cafenea, este de TZUICA FIAAAARTA, neamule !

hop si io c-un vin fiert cu oleaca de scortisoara...

pfiii, nu-i rau deloc si pun alaturi un castron cu acrituri de toate felurile , divers colorate, caci castravetele e verde.....gogosarul e rosu, varza e alba , iar gogoneaua e aurie- rozalie , iar CIRNATII miroooos de'nnebunesti nu alta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2016, ora 13:30

De la: Fl_Orion999, la data 2016-12-17 16:53:22despre alegerile ce tocmai trecura...e groasa rau la p.n.l. , oamenii s-au cam saturat si de ciolos si de alinuta si de mutalau, ba chiar sunt voci care-l reneaga pe blaga sau pe orban...cica se doreste o reinscaunare a lui crinisor..vom vedea ce s-o mai coace...deocamdata -i liniste si pace..io unu c-un ochi rad si-s fericit pt. ovidiu raetchi, da' c-un ochi plang si-s mahnit pt. alt prieten si-anume marius vintila ...

adevarul e ca ne-am cam saturat de toti si iata ca avem ocazia sa mai facem un tur de memorie dupa 27 ani de ATUNCI si sa ne - ntrebam Daca Ptr. ASTA am iesit in Strada, iar unii au facut sacrificiul suprem ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2016, ora 13:32

De la: Fl_Orion999, la data 2016-12-18 11:00:31buna dimineata ...las cafea pt. toti cei care vor sa fie dezmierdati de o aroma puternica si-un gust placut...

mersic ! se accepta cu mare placere !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2016, ora 14:14

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2016, ora 14:02

am inceput sa decorez de Craciun Cafeneaua, dar mi-e inima cam grea....e atita violenta si durere-n Lumea asta....imi cam plinge inima !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2016, ora 14:12

la ora asta se cere, totusi, o cafeluta !
....ptr. cine vrea si ceva mai substantial, am pus in cuptor , la rumenit, o tava cu ghiveci !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2016, ora 14:05

si ptr. ca trebuie sa respectam intocmai colindul : "ne dati ori, nu ne dati
fasole cu cirnati ", oala cu o fasolica miiica - miica, precum dintisorii copiilor, fierbe pe aragaz !

dar e si o cafeluta-n asteptarea clientului fidel

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 23 Decembrie 2016, ora 11:23

De la: gabigabi2, la data 2016-12-22 14:05:59 si ptr. ca trebuie sa respectam intocmai colindul : "ne dati ori, nu ne dati
fasole cu cirnati ", oala cu o fasolica miiica - miica, precum dintisorii copiilor, fierbe pe aragaz !

dar e si o cafeluta-n asteptarea clientului fidel
Eu raman la peste fasdlica cu ;;carnat''da-o celor care au votat psd Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2016, ora 13:33

multumesc ptr. urare si-ti doresc si eu un Craciun fericit !

P.S
nu stiu ce pun unii-n baltile alea pe unde mergi, dar te-ai molipsit cu niste rautati care nu-ti fac cinste deloc, Symy draga !
....cit despre fasolica ....ehhhh, citi amariti de oameni nu si-ar dori in farfurie o fasolica si cirnati , caci ~45 % dintre romani traiesc in saracie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2016, ora 13:35

da' o cafea nu da nimeni ? nici macar o cafeluta, acolo, neagra si fierbinte ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 10:36

Sculati gazde, nu durniti!
Vremea e sa va treziti!
bis

Casa sa v-o aranjati,
Flori de Chamomille,
Masa sa v-o incarcati,
Flori de Chamomille(a se citi camomiiiii;)!!!)

Ca io umblu a colinda
Hapt d'aci din Franta
bis

Si la voi in cafenea
Flori de Chamomille
Numa de mi-iti accepta
Flori de Chamomille!

Sa traiti, sa infloriti
Intru multi ani fericiti!
bis

Si mai multe v-oi ura (nota autoarei Musetel: v-oi este foarte bine scris, eu voua va voi ura, da! ;) adica, traduc: Si mai multe voua va voi ura/v-oi ura! Numa daca mi-iti pofti, e clar!!!)
Flori de Chamomille
De PACE veti reinstala
Flori de Chamomille!

CRACIUN FERICIT DRAGA CAFENEA, DRAGI CAFEGII DE SUFLET DRAGI!

PS In Maramu' avem o votba anoasta care poate nu o ajunsa descaleca in toata tara! Tocmai asta ne face unici, este? Vatzuc cu drag, de departe incercand a tine aproape!

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 12:15

buna diminata la mos ajun...ne dati ori nu ne dati...las ca va dau io...luati d'aci...

Democratic jumulit/
Va fi Bse mazilit/
De poporul cel flmnd/
Care trage suferind/
Și va fi tras el n țeap/
Pn o intra la ap/
S-și spele pcatele/
S-și adune flotele/
Și din nou s navigheze/
Procurori s-l cerceteze/
S-l purice la dosare/
S-l cate ce vin are/
Mi Bsescu! nici nu știi,/
CE penal ncepi s fii

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 12:16

Dupa cum stiti - daca stiti, probabil ca va intereseaza - (www.mediafax.ro/social/ion-iliescu-si-petre-roman-inculpati-in-d...), astazi au fost pusi sub acuzare cativa dintre decidentii de prim nivel din 1990; mai putin Traian Basescu (mariusghilezan.ro/ce-a-facut-traian-basescu-la-mineriada-din-13-...) - dar asta-i alta discutie.

Dintr-una-intr-alta insa (de la revolutie la mineriade - evenimente conexate sucit acum de parchet, dar poate corect sucit), ajungand la https://www.youtube.com/watch?v=gUzAe_mkvsE dau peste o balba uimitoare din data de 23 decembrie 1989, comisa de doi ofiteri ai armatei romani in aceeasi zi, pe aceeasi tema, dar in momente diferite.

Rog urmariti secventele de timp de mai jos din documentar:

09:20-09:29 cpt. Mihai Lupoi: "armata va trimite trasnportoare blindate, care sunt menite sa apere aceste localita... aceste obiective"
15:56-16:11 col. Marin Oana: "cerem ajutor tututor unitatilor si marilor unitati din capitala sa ne sprijine cu blindate, aviatie, elicoptere, pentru ca pe anumite localita... pe anumite cladiri"

Cum naiba pot sa faca doi insi aceeasi corectie, in aceeasi zi? Si mai si citeau (mai ales Oana) de pe hartie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 15:48

De la: Fl_Orion999, la data 2016-12-24 12:15:33buna diminata la mos ajun...ne dati ori nu ne dati...las ca va dau io...luati d'aci...

Democratic jumulit/
Va fi Bse mazilit/
De poporul cel flmnd/
Care trage suferind/
Și va fi tras el n țeap/
Pn o intra la ap/
S-și spele pcatele/
S-și adune flotele/
Și din nou s navigheze/
Procurori s-l cerceteze/
S-l purice la dosare/
S-l cate ce vin are/
Mi Bsescu! nici nu știi,/
CE penal ncepi s fii

ia mai minati , maiiiii

cit despre ce s-a-ntimplat la Revolutie , ieri seara am urmarit - cred- ca la Digi 24 sau TvR , nu mai stiu exact , niste momente de atunci si ahhhhh....ce mistificare....ce manipulare .....ce teatru jucat in direct ,ptr. Toata Lumea, nu numai ptr. Ro ....si ce copii, total pe dinafara am fost noi, ducindu-ma la TvR ,ca sa apar ca victima a teroristilor care eram tot noi
ce Crima odioasa si ASTEPT ca si in acest caz sa fie chemati in judecata aceeasi oameni ca la Mineriada si alti citiva in plus !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 15:53

De la: Musetel, la data 2016-12-24 10:36:21Sculati gazde, nu durniti!
Vremea e sa va treziti!
bis

Casa sa v-o aranjati,
Flori de Chamomille,
Masa sa v-o incarcati,

Ca io umblu a colinda
Hapt d'aci din Franta
bis

Si la voi in cafenea
Flori de Chamomille
Numa de mi-iti accepta
Flori de Chamomille!

Sa traiti, sa infloriti
bis

Si mai multe v-oi ura (nota autoarei Musetel: v-oi este foarte bine scris, eu voua va voi ura, da! ;) adica, traduc: Si mai multe voua va voi ura/v-oi ura! Numa daca mi-iti pofti, e clar!!!)
Flori de Chamomille
De PACE veti reinstala
Flori de Chamomille!

PS In Maramu' avem o votba anoasta care poate nu o ajunsa descaleca in toata tara! Tocmai asta ne face unici, este? Vatzuc cu drag, de departe incercand a tine aproape!

da poftiti, poftiti ....avem nuci, covrigi, portocale si banane ; pomelo si curmale ..... fasole batuta cu ineluse de ceapa prajita ; icre, piftie si cite si mai cite !
poftiti de colindati, caci sunteti asteptati cu drag !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 17:38

sarbatori fericite tuturor celor cu suflet bun...celorlalti sa le fie asa cum le e sufletul si sa aiba parte de tot ceea ce le doresc ei celorlalti...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2016-12-24 15:53:07
De la: Musetel, la data 2016-12-24 10:36:21Sculati gazde, nu durniti!
Vremea e sa va treziti!
bis

Casa sa v-o aranjati,
Flori de Chamomille,
Masa sa v-o incarcati,

Ca io umblu a colinda
Hapt d'aci din Franta
bis

Si la voi in cafenea
Flori de Chamomille
Numa de mi-iti accepta
Flori de Chamomille!

Sa traiti, sa infloriti
bis

Flori de Chamomille
De PACE veti reinstala
Flori de Chamomille!

da poftiti, poftiti ....avem nuci, covrigi, portocale si banane ; pomelo si curmale ..... fasole batuta cu ineluse de ceapa prajita ; icre, piftie si cite si mai cite !
poftiti de colindati, caci sunteti asteptati cu drag ! [/quote

si mai avem ceva...da' numa' pt. cei ce ne vor binele...
www.google.ro/search?q=sampanie--poze&client=firefox-b&tbm=isch&...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 18:15

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 19:56

Romnia condus de minoritți!
Data: 23 decembrie 2016 Ionuț Țene

Romnia cred c este pe plan mondial un exemplu elocvent și de ludat de ctre capitalele transnaționale ale lumii privind preluarea controlului statului și a funcțiilor nalte de ctre reprezentanți ai minoritților naționale și religioase. Avem un președinte neamț, un șef de serviciu secret minoritar și iat un premier ttar musulman cstorit cu un sirian refugiat n Romnia și pe deasupra și fina lui Liviu Dragnea din gruparea constnțean Nicușor Constantinescu alias Radu Mazre. Votanții PSD care au militat toat campania pentru noi suntem romni sau mndria de a fi romni pot fi siguri c azi și-au primit rsplata: Liviu Dragnea și-a pus fina și apropiata coorporației constnțene n funcția de premier al Romniei, o ttar musulman, cstorit de imam cu un sirian care va jura la investitur pe Coran ntr-o țar majoritar romneasc și creștin ortodox.

n sfrșit se poate ridica mega-moscheia n centrul Bucureștiului spre bucuria lui Victor Ponta, amicul naționalistului Ghiț. E adevrat, Liviu Dragnea are dreptate: Sevil Shhaideh este cetțean romn cu drepturi depline s ocupe ce funcție i se propune.

Realitatea e alta: PSD a militat n campanie pe naționalism și ortodoxie ca s pun premier peste capul partidului o ttroaic musulman, deci peste vrerea votanților social-democrați. Propunerea lui Dragnea constituțional e legitim, moral e doar o nșelare ( a cta oar?) a propriului electorat hrnit cu mesaje patriotice, etniciste și ortodoxiste doar n campanie. Romnii naționaliști sunt buni doar la vot ca s se cocoțeze la putere mandarinii pesediști și nu numai, apoi nu mai conteaz facem sau desfacem și punem la putere pe cine vrem: pe fina lui Dragnea și angajata lui Nicușor Constantinescu amicul lui Radu Mazre.

E o țeap de zile mari, care confirm c Romnia nu mai e condus de acas, iar poporul nostru e luat de prost grosso modo. Avem o nou premier dup un președinte sas de religie lutheran, acum deținem și o femeie musulman premier. Nu-i ru dac asta vor cei care ne conduc din afara țrii și se folosesc de naționalism doar n campania electoral!? Liviu Dragnea a fcut spume la gur n campanie cu prenumele Julien a lui Cioloș, dar l mestec bine pe cel de Shhaideh. Concluzia este evident: n Romnia ca s accezi la o funcție nalt de conducere n stat a devenit un handicap s faci parte din majoritatea etnic de religie ortodox, trebuie musai s fi minoritar de alt religie dect cea majoritar ca s poți conduce n spațiul mioritic. Romnii au ajuns ca albii din Africa de sud: pe cale de dispariție. Fr pedigree: minoritar de alt religie dect cea ortodox nu ai nicio șans la o funcție n fruntea Romniei? Cred c vor trece circa o sut de ani cnd un alt romn de religie ortodox va mai avea o funcție de rang nalt n așa zisul stat romn, o subcolonie a intereselor de rscruce ale marilor puteri. Posibil ca niciun etnic romn ortodox s mai prind funcția de premier, șef SRI sau președinte vreodat pentru c tot mai mulți autohtoni (daco-romani!!!) se mut cu totul n Diaspora, aici n spațiul mioritic vor rmne musulmanii, ttarii, sașii, romii, lutheranii, maghiarii, e adevrat toți cetțeni romni, vorba lui Dragnea
www.ziarulnatiunea.ro/2016/12/23/romania-condusa-de-minoritati-2/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 20:02

pt.cine vrea sa se informeze despre ,,binefacerile'' mult iubitului julien ciolos, un tradator ca multi altii...

www.ziarulnatiunea.ro/2016/08/08/inchiriata-bucata-cu-bucata/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 20:04

Lipsiți de drepturi, dar copleșiți de obligații (1)
Data: 26 august 2016 Andreea Arsene

Conform Constituției Romniei, TITLUL II, Drepturile, libertile i ndatoririle fundamentale, cetțenii romni ar fi trebuit s beneficieze de drepturile integrale stipulate de legile constituționale. Din 1991, luna Noiembrie, de cnd s-a revizuit constituția, guvernele care s-au aflat la conducera țrii au nclcat flagrant att drepturile cetțenești ct și atribuțiile privind organizarea și funcționarea Guvernului. n prezenta lucrare voi dezvlui sumar n dreptul fiecrui articol constituțional faptele de abatere de la lege, ale organelor de conducere ale țrii, cele care au guvernat ct și cele care guverneaz n prezent.

Mafia iudeo-masonic și slugile ei care au distrus Romnia

Manipulați orbește de pseudo-realitțile prezentate la știri sau n cadrul emisiunilor cu caracter politico-social, acaparați peste msur de pguboasele plceri pe care le ofer divertismentul TV de cea mai joas calitate, romnii au ajuns s nu mai discearn adevrul de minciun sau realitatea de ficțiune. Viața lor se limiteaz la trei aspecte: munca extenuant și prost pltit, televizorul care a ajuns principalul lor furnizor de informații și divertisment și viața de familie creia, din lips de timp, i se dedic tot mai puțin.Aceiași romni, majoritari și ignoranți, de vreo cțiva ani au transformat mediul virtual ntr-un cmp de lupt, unde pe fondul unei exprimri foarte agresive și vulgare și disput supremația pentru cauza politicienilor pe care i idolatrizeaz. n taberele adverse se gsesc romni simpatizanți ai reprezentanților Puterii și romni simpatizanți ai politicienilor aflați n Opoziție, fr s conștientizeze c cei pe care i apr cu nverșunare, polticienii și partidele lor, provin din aceeași stirpe comunisto-fesenist care, pe timpul guvernrii lor de mai bine de un sfert de veac, au distrus Romnia pn aproape de temelii.

Ei sunt aceiași care au dat lovitura de stat din 1989, aceiași care au distrus industria, economia și au vndut pmntul și resursele țrii companiilor private strine, aceiași care au distrus sistemul medical și cel educațional, aceiași care au distrus peste 1.256 de interprinderi nc rentabile, pe care le-au vndut la fier vechi alungndu-și cetțenii din țar n cel mai dureros exod pe care l-a trit neamul romnesc. Sunt aceiași care ne-au falsificat istoria. Cei care, pe ci oculte, lucreaz la nlturarea din calea implementrii ideologiei globaliste, a singurelor obstacole care sunt militanții naționaliști patrioți, Biserica și credința ortodox. Au dizolvat armata ca s le fac loc pe teritoriul țrii noastre trupelor armate strine colonizatoare. Ei sunt vrjmașii de moarte ai neamului, tentaculele aceleași caracatițe ucigașe, car,e odat la patru ani, ne slbește din sugrumare pentru a se putea repoziționa reciclabil n spiritul cel mai pur al demagogiei deșnțate cu scopul de a convinge prostimea s-i voteze din nou. Idealul lor major, de la nceput, a fost acela de a-și urmri propriile interese n detrimentul total al poporului, punnd n practic cele mai odioase politici care au ca scop final distrugerea ființei noastre naționale.

Acești arhitecți ai nenorocirii neamului romnesc nu mai ofer nici o garanție redresrii situației dezastruoase n care au aruncat țara. SUNT TOTAL COMPROMIȘI! Alianțele pe care le-au legat și dezlegat ntre ei au fost doar manevre abile de a-și asigura continuitatea n spațiul influent al puterii politice. Dar mai sunt și romni responsabili care aleg calea luptei mpotriva lor, ca s-și onoreze responsabilitțile morale faț de țar. Activismul patriotic nu este un capriciu, ci este o necesitate care a devenit primordial, iar dac n-aș fi fost contemporan cu attea nedreptți strigtoare la cer, poate n-aș fi ajuns s scriu articole-manifest. Pentru ei, activismul militanților naționaliști patrioți reprezint o mare amenințare, motiv pentru care au dat legi care le interzice sau le ngrdește acestora activitatea, considerat extremist. Aceste scursori mafiote, care, ca tagm, ne conduc destinele, nu concep s și piard puterea și privilegiile pentru care au fost capabili de cele mai mari trdri și crime. Acești apocaliptici vrșmași ai neamului, care sunt fiii și nepoțiii comuniștilor evrei khazari veniți din Rusia sovietic, au continuat misiunea distructiv a prinților și bunicilor lor mpotriva poporului romn.De ce s-a ajuns ca tocmai ei s ne interzic cultul pentru eroii neamului? De ce tocmai ei l-au catalogat pe Eminescu sifilitic și extremist, pe Cpitanul Corneliu Zelea Codreanu gangster, pe Avram Iancu terorist, pe Vlad Țepeș un psihopat sngeros, iar pe Mareșalul Ion Antonescu criminal de rzboi? De ce nu le-au recunoscut acelor romni vituoși, care au murit surghiuniți n lagrele și pușcriile lor comuniste, jertfa suprem și meritul de a fi trecuți n rndul sfinților martiri ai neamului romnesc care au murit pentru dreapta credinț? Interzicerea cultului pentru aceste personalitți care au marcat benefic istoria, s-a legiferat cu mrșvie de ctre aceste scursuri, pentru c știu bine c romnii și cinstesc eroii și unii chiar le urmeaz exemplul.

Corneliu Zelea Codreanu a fost un om providențial n care slșluiau cele mai mari virtuții omenești; un romn cu care neamul romnesc se identifica total, ca mod de gndire și aspirații n lupta pentru drepturi. A fost liderul cruia Dumnezeu i-a ncredințat misiunea de salvare a neamului. Corneliu Zelea Codreanu, aidoma lui Mihai Eminescu, detesta din toat ființa minciuna, nedreptatea, fțrnicia, corupția, imoralitatea, lingușitoria, servilismul, trdarea și, mai ales, pe strinii care conspirau mpotriva poporului romn.Aceste calitți pe care le-a avut Cpitanul, nu i-au putut fi contestate, din moment ce el era exemplu cel mai elocvent al liderului integru moral sub toate aspectele. Avea o gndire superioar și un caracterul uman profund marcat de credința n Dumnezeu. Activitatea lui a fost una misionar de ndreptare spiritual a neamului și de normalizare a societții. Dușmanii neamului nostru, vorbesc cu ur și prtinire despre Cpitan. Regele Carol al II-lea a fost cel care a comandat crima mpotriva Cpitanului și a camarazilor si, fiindc maniera monarhului de a conduce țara se afla ntr-o opoziție total faț de ornduirea corect a legionarilor care luptau mpotriva influnețelor strine nefaste exercitate pe calea puterii.

Șleahta regal, n componența creia intrau cele mai dubioase personaje aflate sub controlul evreicei diabolice Elena Lupescu, cea care la rndul ei era subordonat cercurilor sioniste internaționale, a pus la cale prin conspirații nlturarea definitiv a legionarismului adevrat, odat cu executarea Cpitanului. Cum se poate ca pe un apologet al dreptții și al adevrului, așa cum a fost Cpitanul, s-l etichetați drept gangster, criminal și fanatic extremist, voi, veneticilor, infamilor, clilor care v-ați nscut doar pentru a svrși lucrarea rului pe acest pmnt? Nu aveți dreptul nici mcar s-i rostiți numele, voi, paraziților, care triți hrnindu-v din amarul și osteneala noastr, a unui neam care v-a tolerat dincolo de limite. Mareșalul Ion Antonescu, un alt erou sacrificat care a pus patria mai presus de orice ierarhie pmntean, un patriot al crui destin zbuciumat s-a identificat cu soarta țrii, un militar de excepție, fiind participant activ la patru rzboaie la care a contribuit cu strategiile profesioniste de ntocmire a planurilor de lupt, care, puse n practic, au adus victorii importante armatei romne. Pentru viața sa nchinat patriei și pentru sacrificiile sale n-a primit nici mcar un loc de veci n pmntul țrii pe care a slujit-o cu credinț și devotament dndu-și viața. Mareșalul a scris n testamentul su: Iat cum a ajuns un om care a muncit 40 de ani ca un martir pentru ara lui, care a salvat-o de dou-trei ori de la prpastie, care a scpat de la o teribil rzbunare pe membrii Dinastiei, care a luat jurmntul tnrului Rege n strigtele mulimii, care mi cerea s dau pe toi din Palat pentru a fi linai i care a servit timp de patru ani, cu un devotament i cu o munc de mucenic, Armata nfrnt, ara i pe Regele ei.Istoria s judece. M rog lui Dumnezeu s fereasc ara de consecinele unui act cu att mai necugetat cu ct niciodat eu nu m-am cramponat de putere. De mai multe ori am spus Regelui n[tre] patru ochi i n prezena Dlui M. Antonescu c, dac crede c este un alt om n ar capabil s o serveasc mai bine ca mine, eu i cedez locul cu o singur condiie: s prezinte garanii i s nu fie un ambiios sau un aventurier.

n timp ce o personalitate precum a fost Avram Iancu, de o mare importanț istoric pentru romni, revoluționar și lupttor ndrjit pentru drepturile romnilor oropsiți din Ardeal n perioada cnd aceștia se aflau sub ocupație austro-ungar, este stigmatizat pentru a fi scos din istorie, la inițiativa nestingherit a unor reprezentanți ai etniei maghiare; pe pmntul romnesc din Ardeal s-au nlțat monumente și plci comemorative n cinstea unor eroi unguri ai lor, fiind comunitate etnic despre care se știe c duce o lupt perfid și subversiv pentru nfptuirea marelui lor vis: obținerea autonomiei teritoriale a Transilvaniei și alipirea acestei regiuni la Ungaria. Și, ca s conștientizm mai bine dimensiunea complicitrții și trdrii guvernanților, s reflectm asupra deciziilor lor de a numi n funcții ministeriale etnici maghiari. Pe cnd Traian Bsescu crmuia Romnia ca fost marinar de profesie, a confundat-o cu o nav maritim, cufundnd-o și mai mult, așa cum a scufundat și flota romneasc prin mrile și oceanele lumii La propunerea lui, n fruntea ministerului culturii a fost numit Kelemen Hunor, care, pe perioada mandatului a avut ca prioritate, pe de o parte, deculturalizarea culturii autentice romnești mai ales n zona Ardealului, prin introducerea unui curent multiculturalist puternic, iar pe de alt parte, ministrul maghiar a ncurajat n rndul populației maghiare manifestrile cu caracter revizinoist și xenofob mpotriva Romniei.Un alt politician UDMR , etnic maghiar care a deținut funcția de ministru al sntții, Cseke Atilla, a dispus nchiderea multor unitți spitalicești din țar.

Maghiarii dușmnoși, mpreun cu toat clica parazitar alogen puternic ancorat n structurile de putere ale statului, sunt strini de neamul nostru, dar același Bsescu l-a numit pe fiul unor cli evrei comuniști, care s-au ocupat cu desnaționalizare și deportarea romnilor din Basarabia, șef al comisiei de anchetarea a crimelor comunismului: Vladimir Tismneanu, cel care, desigur, a fost interesat s minimalizeze rolul sinistru pe care l-au jucat evreii cominterniști n comunizarea Romniei prin nchiderea și torturarea n nchisorile comuniste a trei milioane de romni dintre care 800 000 au fost uciși ntr-un mod groaznic fiind aruncați la gropi comune. Atrocitțile comise de ctre evreii khazari comiterniști mpotriva romnitții sunt de o gravitate nfiortoare, dar rspunderea pentru nfptuirea lor nu le va reveni urmașilor lor care au condus țara pn n prezent. Romnilor le este interzis s cinsteasc memoria Mareșalului Antonescu, n schimb, bestiilor care au nimicit prin tortur pn la dezumanizare romnitatea, li se acord un loc privilegiat n manualele de istorie.

Apologeții stalinismului sau fracțiunea komiternist care a format nucleul de putere la nceputul conducerii PMR și cei mai responsabili pentru comandarea genocidului mpotriva oponenților, au fost: Hanna Rabinshon alias Ana Ana Pauker, matușa lui Adrian Severin, Iosif Chiinevschi, Vasile Luca (Luka Lazslo), Walter Roman, tatl lui Petre Roman, Lev Oigenstein (Leonte Rutu), Leonid Tismineki (Leonte Tismneanu), tatl lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievci, tatl lui Horia Patapievici care, din 1999, devine membru al CNSAS și șef al Institutul Cultural Romn n perioada 2005-2012 Dionis Patapievici a fost traductor al Armatei Roșii -, Mihai Florescu i fratele su, Theodor Blumenfeld, Silviu Pauker, Ghizela Vass, bunica actualului guvernator BNR, Bogdan Olteanu Așadar, dinastia alogen nscut din plaga ucigaș a ciumei roșii bolșevice ne conduce n continuare destinele și o vor face pn la definitivarea planului de distrugere total a națiunii romne.

Pe aceeași list a personalitților istorice interzise, se afl și Nicolae Ceausescu, ns, din respect pentru victimele inocente ale comunismului, n-am s-l elogiez. Ceaușescu a fost produsul comunismului stalinist, care s-a clit n focul ideologiei marxist-leniniste. Un discipol al sistemului totalitar comunist care l-a propulsat la putere ca apoi, același system, s-i pregteasc nlturarea de la putere cnd orientarea sa politic a deviat spre naționalism. Nu sunt de acord cu cei care fac apologia ceaușismului, dar nu m situez nici de partea celor care i contest realizrile. Fr prtinire sau aprecieri subiective, consider c Nicolae Ceaușescu are partea lui de glorie și de eșecuri n istorie. Clișeul preferat al nostalgicilor a devenit o sintagm generalizat pe care o auzim rostit tot mai des n formul: Ceaușescu a construit Ceaușescu ne-a dat Ceaușescu nu a construit nimic cu mna lui sau cu sudoarea frunții lui, tot ceea ce s-a realizat sub conducerea lui s-a datorat efortului comun pe care romnii au fost obligați s l depun pentru a construi Romnia Socialist. Lui Ceaușescu i revine meritul de a fi impus, de a fi forțat pe calea autoritții dictatoriale punerea n practic a proiectelor care vizau dezvoltarea economiei și a infrastructurii, adic, el ordona și poporul executa.

Cnd s-a hotrt s vnd evreii la bucat, o inițiativ de apreciat, trebuia s-i aib n vedere și pe acei evrei care au deținut funcții importante n PCR și care i-au czut n dizgrație. Pentru c, degeaba și-a dat seama de uneltirile lor mpotriva statului, dac s-a mulțumit doar s-i elibereze din funcții și s-i supravegheze printește. Dac i-ar fi expediat definitiv la origine, poate nu mai sfrșea ciuruit la zid, iar noi, poate, nu ne-am mai fi pricopsit cu elementele parazitare care ne guverneaz de la moartea sa pn n prezent. Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Bsescu, ca șefi de stat mpreun cu guvernele lor, au avut ca misiune ndeplinirea unor puncte cheie din agenda ocultei mondiale. Ei nu vor fi trași niciodat la rspundere, așa cum nu vor fi nici actualul președinte Klaus Johannis și executivul de tehnocrați care au misiunea de a definitiva acțiunea de exterminarea a neamului romnesc.
www.ziarulnatiunea.ro/2016/08/26/lipsiti-de-drepturi-dar-coplesi...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 20:31

Lipsiți de drepturi, dar copleșiți de obligații (2)
Data: 31 august 2016 Andreea Arsene

Egalitatea n drepturi

ARTICOLUL 16

(1) Cetenii sunt egali n faa legii i a autoritilor publice, fr privilegii i fr discriminri.

Conform acestui articol, toți cetțenii sunt egali n fața legii, ns, dup cum se vede, realitatea contrazice aceste principii esențiale de organizare a societții romnești. Pentru c de multe ori autoritțile publice acționeaz injust, fcnd ca doar o parte dintre cetțeni s beneficieze la timp de servicii, iar dintre ei, cei favorizați adic, mai pe romnește, clientela și nepotismul. Sistemul birocratic romnesc este unul dintre cele mai draconice din Europa, așa c, cel care dorește s fie servit la timp și efficient, trebuie s cotizeze cu nițcaiva cash pe sub mn mereu aceeași sfnt șpag! Dac reprezentanții justiției au ntins mna dup bacșișuri consistente de ordinul sutelor de mii de euro, ce s mai spunem despre ceilalți funcționari la stat care n-au tangenț cu rigorile legii, de aceea abaterea de la aceste imperative reprezint scopul care scuz mijloacele. n consecinț, nu exist nici o egalitate n drepturi a cetțenilor romni, sunt doar cuvinte pe hrtie. Din contra, discriminarea și privilegiile primeaz cu desvrșire din moment ce, unii cetțeni certați cu legea primesc o pedeaps mult mai mare dect alții care au svrșit fapte mult mai grave. Inechitatea social se datoreaz corupției extinse n rndul angajaților la stat și este problema care macin normala desfșurare a activitții acestor organe reprezentative ale societții. Potrivit unu studiu de caz efectuat n țar, printre cele mai nclcate drepturi sunt menionate: dreptul de a fi judecat echitabil (61%), dreptul la despgubiri n caz de eroare judiciar (59 %) i dreptul de protecia a proprietii (58 %). n opinia romnilor, instituiile care ncalc cel mai frecvent drepturile omului sunt Guvernul (ministere, agenii guvernamentale, 62 %, instanele de judecat (60 %), Parlamentul i sistemul de sntate (57 %) i administraia public local (50 %).

Cetenii romni n strintate

ARTICOLUL 17

Cetenii romni se bucur n strintate de protecia statului romn i trebuie s-i ndeplineasc obligaiile, cu excepia acelora ce nu sunt compatibile cu absena lor din ar.

Exist nenumratele cazuri semnalate n care cetțeni romni, plecați la munc n strintate, s-au confruntat cu probleme grave, precum: decese, violenț extrem, abuzuri și discriminri la locul de munc, probleme care ar fi trebuit s fie soluționate de ctre M.A.E. Cum doar de puține ori, cei din minister au intervenit, mulți romnii din strintate au devenit victime lipsite de aprare. Ignorați de ctre organele abilitate s le rezolve problemele, ei și accept resemnați condiția umil de cetțeni a unui stat deficitar din toate punctele de vedere , care i-a condamnat la durerosul exod ce pare c nu se mai sfrșește. Readuc n atenție multitudinea cazurilor de discriminare pe criterii etnice ale romnilor care muncesc n țrile U.E. Romni care sunt confundați cu țiganii, batjocoriți și stigmatizați. Aceast problem complicat a confuziei dintre romni și țigani a generat cteva scandaluri internaționale de rsunet, iar Statul Romn a fcut doar cteva intervenții pe cale diplomatic, care doar au cronicizat situația de importanț major.Infractorii țigani, responsabili att pentru distrugerea imaginii Romniei n strintate, ct și pentru rul creat romnilor de bun credinț care pe nedrept sunt etichetați drept țigani de ctre strini, n-au fost trași la rspundere. Din contra, consecințele le pltesc tot cei care ar trebui s fie despgubiți.

Un alt scandal internațional foarte mediatizat este cel legat de Familia Bodnariu, romni care triesc n Norvegia, ai cror copii au fost luați din familie de ctre Barnervernet, cu pretextul aberant c ar fi fost abuzați fizic și ndoctrinați. Cazurile de acest s-au nmulțit alarmant și au nceput s fie din ce n ce mai mediatizate. Barnevernet este o instituție statal prezent n țrile scandinavice, care se consider a fi o autoritate ocrotitoare și aprtoare a copiilor abuzați. n realitate, Barnervernet se folosește de autoritate pentru a rpi copii familiilor de emigranți. Exist nenumrate cazuri asemntor celui al familiei Bodnariu, familii de romni din snul crora au fost smulși copilași pentru unele presupuse motive de abatere de la conduita familial normal. n acest timp, politicieni romni din cercul puterii ct și cei din opoziție au profitat de scandal pentru a-și atrage simpatii, fr nici o implicare serioas. Statul Romn, din nou și-a dovedit incompetența și lipsa de interes. George Alexander, un romn specialist n managementul educațional, dar și scriitor și ziarist, tritor de mai bine de 20 de ani n Norvegia, a fcut dezvluiri șocante cu privire la modul cum instituția Barnervernet opereaz. Recent, scriitorul a publicat la Editura Națiunea cartea intitulat Copiii noștri n nchisorile lor furați de Barnevernet, n care autorul explic mecanismele perfide de funcționare ale monstruoasei instituții numit Barnervernet. n dorința lui de a face cunoscut adevrul, lund atitudine ferm n rolul de militant pentru cauza familiilor nedreptțite, deposedate de copii, scriitorul George Alexander și-a pierdut funcțiile de manager la unitțile preșcolare din Norvegia, devenind un indezirabil al sistemului. Actualmente, Alexander face eforturi pentru obținerea aprobrilor juridice necesare nființrii Asociației pentru Protețtia Copilului și Familiei George Alexander. Datorit presiunii opiniei publice internaționale și a nenumratelor proteste organizate n multe țri din lume, familia Bodnariu a reușit s-și recupereze copiii n luna Iunie a acestui an. Mai rmne ca celorlalte familii romnești care triesc n țrile scandinave și care se afl n situația soților Bodnariu, s li se fac dreptate. Acest articol din constituție este o alt gogoriț care servește scopurilor demagogice. Ce beneficii s aib romnii din strintate de la statul romn, dac romnii aflați n țar sunt tratați ca niște sclavi, mpovrați de obligații și lipsiți de drepturi? n inima Romniei, n dou județe locuite de romni și maghiari aflați n numr majoritar, romnii sunt considerați de ctre etnia conlocuitoare, drept o mas de intruși și sunt tratați ca atare pe teritoriul propriei lor țri. Ce s mai spunem despre comunitțile romnești din țrile vecine, romni care sunt condamnați la uitare de ctre frații lor de peste graniț, romni care se pierd n procesul asimilrii pierzndu-și originea.

CAPITOLUL II

Drepturile i libertile fundamentale

Dreptul la via i la integritate fizic i psihic

ARTICOLUL 22

(1) Dreptul la via, precum i dreptul la integritate fizic i psihic ale persoanei sunt garantate.

Acest paragraf susține, se pare, drepturi imaginare Pentru c entitțile desemnate s asigure dreptul la viaț și la integritatea fizic și psihic a cetțenilor nu-și ndeplinesc atribuțiile. Ce nseamn asigurarea dreptului la viaț? Cum asigur Statul Romn cetțenilor si dreptul la viaț, cnd autoritțile statale dorm n papuci? Romnia se afl printre primele state din lume cu cea mai mare rat a deceselor survenite din cauza actelor de violenț, sinucidere din cauza nivelul de trai sczut, bolilor, accidentelor rutiere datorate lipsei autostrzilor și a șoselelor modernizate, un adevrat masacru care arunc Romnia pe primul loc n U.E n ceea ce privește rata ridicat a accidentelor rutiere. Peste acestea se mai adaug și Ordonana de Urgen nr. 48, dat de Guvernul Romniei n luna Iunie 2010, care a dus la msura de nchidere a peste 200 de unitți spitalicești. Aceast dispoziție criminal a venit din partea stpnilor din afar, care ne-au ndatorat și subjugat pe vecie, FMI și Banca Mondial, cu pretextul economisirii de bani la buget. nchiderea spitalelor s-a efectuat fr s se asigure dotarea corespunztoarea a celorlalte unitți sanitare rmase active, fr ca s se asigure asistența primar, tratamentul la domiciliu și nbuntțirea serviciilor de urgenț. Rezultatul acestor decizii pguboase a dus la supraaglomerarea spitalelor, reducerea personalului medical, ineficența aparaturii, creșterea numrului de mbolnviri și decese, unele spitale au devenit adevrate focare de infecție, mulți pacienți s-au externat mai bolnavi dect nainte de internare, iar alții au decedat n urma infecțiilor contactate din mediul spitalicesc.

Dreptul la o viaț decent este clcat n picioare, iar hotrrile luate de ctre organele ierarhice mping aceste dispoziții pn la limite subumane. Salariile n Romnia sunt cele mai mici din Uniunea European, orele de munc sunt mult peste medie, munca este desfșurat n condiții precare, iar venitul minim asigurat sub 300 de Euro nu acoper cheltuielile; salarii mizerabile, prețuri foarte ridicate la bunurile de consum, aproape le fel de mari ca cele din țrile europene dezvoltate. Sistemul fiscal, impune n mod nejustificat, taxe uriașe n raport cu veniturile pe cap de locuitor, deoarece taxele ar trebui fixate n funcție de suma veniturilor cu care ar trebui corelate, astfel media s fie una convenabil. n Romnia calitatea vieții se degradeaz de la zi la zi tot mai mult, reformele și planurile de dezvoltare anunțate de guvern nu sunt dect trmbițeli demagogice. Guvernul urmeaz directivele impuse de BRUXELESS, FMI, NATO Numarul deceselor n Romania a depșit nivelul constant n ultimii 20 de ani, variind intre 240.000 260.000 de decese anual, n timp ce numarul de nascuți-vii a scazut semnificativ, ajungand la 170.000 n 2014. n plus, rata medie de decese nregistrate de Romnia este peste rata mortalitții din Uniunea Europeana, respectiv 13 decese la mia de locuitori, faț de media UE de 10 decese la mia de locuitori. Așadar, aceste sondaje veridice indic rata mortalitți foarte ridicat n Romnia. n consecinț, dreptul la viaț și la un trai decent al cetțenilor nu este respectat.

Dreptul la aprare

ARTICOLUL 24

(1) Dreptul la aprare a cetțenilor este garantat.

Mai este nevoie s reamintesc cine are dreptul la aprare n Romnia? Doar cetțenii privilegiați ai regimului, precum: afaceriștii oneroși cu relații clienteliste, clanurile mafiote țignești, baronii politici și politicienii infractori cu dosare penale la activ care sunt reținuți doar formal și temporar n arest, ca apoi s fie eliberați pe motiv de boal sau dovezi de acuzare insuficiente. Infractorii cu funcții publice nalte sunt cei care dirijeaz politica sistemului justițiar n favoarea lor și a protejaților lor. Numai n Romnia a fost posibil ca șefi de stat și miniștrii, care au comis acte de delapidare și corupție, aducnd prejudicii grave societții, conform prevederilor codului penal, prin asocierea la infracționalitate, au rmas nestingheriți mai departe n funcții. La cellalt extrem se situeaz infractorii mrunței, care, n comparație cu ceilalți infractori cu stea n frunte protejați de imunitate, care au furat din visteria statului bani și bunuri cu sacul, sunt profani n arta infracționalitții. Diferența este c infractorilor mrunței li se aplic pedepse penale mult mai drastice dect acelor fptași cu funcții și privilegii care au comis abateri de la lege mult mai grave. Așadar, cine i apr pe cetțeni, poliția care de multe ori se asociaz la acte infracționale? Procuratura care emite verdicte n funcție de interesele clientelare?

Secretul corespondenei

ARTICOLUL 28

Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri potale, al convorbirilor telefonice i al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.

n Romnia la ora actual exist cinci servicii de securitate național paralele SRI-ului și subordonate acestuia .Aceste servicii de securitate au fost nființate special pentru urmrirea cetțenilor prin folosirea instrumentarului tehnologic n activitatea de spionaj. Oricare cetțean care se folosește de minunile tehnologiei, telefonul și calculatorul, pentru a purta corespondenț, vor fi monitorizați de ctre agenții securitții n spațiul virtual, iar conversațiile telefonice sunt ascultate și nregistrate. Aflarea locației exacte a persoanei n cauz este relativ simplu de aflat, fiindc telefonul celular este n permanenț conectat la un releu GSM. Interceptarea convorbirilor și a mesajelor este cel mai rspndit mod de a asculta un telefon mobil. Exist și metode foarte avansate de intercepție; n general, aceste metode necesit echipamente avansate și nu sunt la ndemna oricui. Din pcate, nimeni nu poate mpiedica ascultarea telefoanelor mobile, nici noi, cei care le folosim, nici cei care ne pun la dispoziție aceste servicii. Aparatura de ascultare a celularelor, existent n prezent pe piaț, este cu mult mai performant decat sistemele de protecție pe care le au firmele de telefonie mobila. Spionajul electronic a adevenit arma cea mai eficient a serviciilor secrete, operațiune caree se consider simpl și care permite stocarea unei cantitți uriașe de informații despre subiecții urmriți, fr ca aceștia s poat afla. Așadar, site-urile de socializare, paginile de e-mail și alte pagini net nu mai ofer nici o garanție a accesrii n mod privat de ctre utilizatori.

Libertatea contiinei

ARTICOLUL 29

(1) Libertatea gndirii i a opiniilor, precum i libertatea credinelor religioase nu pot fi ngrdite sub nici o form. Nimeni nu poate fi constrns s adopte o opinie ori s adere la o credin religioas, contrare convingerilor sale.

Este un alt paragraf din Constituție care nu a fost și nu este pe deplin respectat. S-ar spune c ne-am cștigat acest drept dup cderea comunismului, ns nu exist nici o libertate a gndirii, att timp ct, asupra cetțenilor, se exercit influențe pe ci informatice propagandistice menite s manipuleze mentalul colectiv. Ce nseamn de fapt libertatea gndirii și opiniei a cetțenilor? Ideal ar fi atunci cnd omul deține o conștiinț proprie și un mod de gndire propriu, fr s-i fie mpregnate pe cale conștient sau subconștient informații care i-ar putea influența sau altera starea de conștinț. Exercitarea unor astfel de influențe nocive asupra psihicului uman determin excluderea gndirii raționale. Din 1990 pn n prezent, agenții de propagand și dezinformare ai serviciilor secrete, susțintori și colaboratori guvernelor, au operat ntr-un mod subtil pentru inducerea opiniei publice ntr-o continu eroare. Prin metoda diversiunilor și a manipulrilor ordinare s-a ajuns la desființarea treptat a sindicatelor sau a oricror asociații care sprijin formele de protest autentice pn la punctul definitiv de a nltura societatea civil veritabil alctuit din oameni incoruptibili, aprtori ai adevrului care lupt pentru drepturile cetțenești. Libertatea gndirii și a conștiinței nu implic, oare, și dreptul de a te ridica mpotriva nedreptților și dreptul de a protesta și de a nu fi de acord cu msurile opresive ale autoritților care ameninț permanent libertțile fundamentale umane?
www.ziarulnatiunea.ro/2016/08/31/lipsiti-de-drepturi-dar-coplesi...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 21:08

Adevrul despre monarhia din Romnia: o cerștoare a unei luxoase mile publice!
Data: 6 iulie 2016 Gheorghe Funar

Dicționarul Explicativ al Limbii Romne (DEX), precizeaz c prin monarhie se nțelege aceea form de guvernmnt n care puterea suprem aparține unei singure persoane (rege, mprat, șah, țar etc.) și se transmite de obicei ereditar. Prin monarhie constituțional se nțelege acea form de conducere a statului monarhic n care prerogativele monarhului sunt limitate prin Constituție. Același DEX precizeaz c dictator este acel conductor de stat care dispune de puteri politice nelimitate, respectiv persoan care are o conduit autoritar, care caut s-și impun cu orice preț voința.

Autorii evrei cu nume romnești ai tuturor Dicționarelor Explicative ale Limbii Romne nu le-au precizat romnilor cine a nființat monarhia, n ce scop și cui folosește! Este cumva tot lucrtur evreiasc? De ce nu au introdus monarhia n Israel și s pun rege un domn strin, dintr-o familie palestinian? O dinastie ereditar palestinian n Israel ar fi un pas mare fcut de evrei pentru instaurarea pcii n Orientul Mijlociu.

Ce s-a ntmplat cu adevrat n Istoria Romniei cu privire la monarhie? Care-i Adevrul ascuns de ctre științificii oficiali și ucenicii lui Iuda cu privire la monarhia din Romnia? La aceste ntrebri voi prezenta cteva rspunsuri, care este necesar s fie completate de haiducii științifici.

De la nceput trebuie precizat c monarhia, capitalismul și comunismul au fost inventate și susținute doctrinar de ctre evrei, prin Alianța Universal Israelit, Guvernul mondial evreiesc și Masonerie. Științificii oficiali (academicieni, profesori universitari etc) au cunoscut și știu aceste Adevruri! Dar, au acceptat s fie pltiți cu 30 de arginți sau cu mulți dolari ori euro pentru a falsifica Adevrul. Evreii nu i-au avertizat pe științificii oficiali romni c este cel mai greu pcat, veșnic fr iertare, starea omului mpotriva Adevrului.

Timp de 135 de ani a fost ascuns Poporului Romn Adevrul privind lucrtura evreiasc numit monarhie! Au fost ascunse zecile de mii de crime din timpul rscoalelor de la 1888 și 1907! n mod absurd și mpotriva voinței Poporului Romn exprimat prin Referendum național n anul 1991, ziua de 10 mai, ncepnd cu anul 2016, a fost proclamat și srbtorit ca Zi Național n Romnia, Ziua Monarhiei, fr s fie declarat și zi liber. Ca la casa de nebuni, n Republica Romnia, Parlamentul, dominat de evrei cu nume romnești, a votat ca ziua de 10 mai s fie declarat Zi Național, Ziua Monarhiei. n Republica Romnia nu este srbtoare național Ziua Republicii, ci Ziua Regalitții! La aceast fals srbtoare, Ziua Regalitții n Republica Romnia, n 10 mai 2016 au participat la București și la Sinaia, ca invitați, cțiva evrei și evreice din alte familii monarhice din unele regate din Europa, precum și zeci de ucenici ai lui Iuda, mpreun cu apropiatele lor.

Pe aa-zisul steag regal, nlțat la Palatul Peleș de la Sinaia, a fost pus ilegal stema Romniei. La Sinaia, pe domeniul Palatului Peleș, nu s-a admis arborarea drapelului Romniei, cu cele trei culori moștenite de la Geto-Daci și nu s-a intonat Imnul Național al Romniei! Mulți invitați și invitate la Palatul Peleș, majoritatea evrei cu nume romnești, n ziua de 10 mai 2016, vorbeau greu Limba Romn. Pentru alogenul Radu Duda s-a inventat titlul de ASR prințul Duda al Romniei. n timpul guvernului alogenului Adrian Nstase, sublocontenentul n rezerv și cu TR (termen redus), Radu Duda a fost promovat ilegal n gradul de colonel activ al Armatei Romne, iar premierul alogen Clin Constantin Anton Popescu Triceanu l-a angajat consilier al primului-ministru pe probleme de aprare a Romniei.

n anul 1866, iluminații evrei au convins și s-au folosit de cteva cozi de topor romnești care au format monstruoasa coaliție, din lideri ai liberarilor și conservatorilor, pentru a-l obliga pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza s abdice. n dimineața zilei de 11/23 februarie 1866, la ora 5, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a fost obligat s abdice și Puterea a fost preluat de o Locotenenț Domneasc, format din generalul Nicolae Golescu, colonelul Nicolae Haralambie și Lascr Catargiu. Comitetul revoluționar mpotriva domnitorului Alexandru Ioan Cuza a primit (de unde?) 300.000 franci pentru a corupe anumiți militari și funcționari, precum și 2.000 de puști, cu muniția necesar pentru revoluție. n aceiași zi s-a format un Guvern provizoriu, iar Adunarea Electiv a Romniei a proclamat și Senatul a ratificat alegerea ca suveran al Principatelor Unite a unui individ din Belgia, recomandat de Ion Ghica, personajul care a condus grupul conspiratorilor mpotriva lui Cuza. Fr s-l vad și fr a exista acordul lui, Parlamentul Romniei l-a ales ca suveran pe necunoscutul Filip- Eugeniu-Ferdinand-Balduin-Leopold-George, Alteț Regal și duce de Saxonia și conte de Flandra, la care i-au zis Filip I de Saxa-Coburg sau Filip de Flandra. Dup alegerea sa, n lips, pe tronul Principatelor Unite, de fapt al Romniei, belgianul Filip I i-a nștiințat pe trdtorii de Neam și Țar, cei din monstruoasa coaliție a liberarilor și conservatorilor, c refuz s le fie șef și s vin n Romnia. n aceast situație, monstruoasa coaliție a primit n plic, din partea Alianței Israelite Universale, candidatura evreului prusac Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen pentru a deveni domnitor și apoi rege al Romniei și a susține emanciparea evreilor n Grdina Maicii Domnului. Se pare c aceast candidatur a fost sugerat liberalului I.C.Brtianu de ctre btrna doamn Hortense Cornu de la Paris (nepoata mpratului Napoleon al III-lea), pe o filier evreiasc. Numele ei real era Albine-Hortense Lacroix.

La 30 martie 1866, I.C. Brtianu s-a deplasat la Dusseldorf pentru a-l convinge pe KarolAnton de Hohenzollern-Sigmaringen s-l lase pe fiul su n vrst de 27 de ani, s plece n Romnia pentru a deveni domnitor. Atunci Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen era sublocotenent ntr-o unitate de cavalerie, avnd, se pare, terminate patru clase primare și nu știa o boab romnește. Ca s-l aduc n Romnia pe acel tnr de 27 de ani, fr nicio experienț, i-au fabricat un pașaport fals pe numele Karl Hettingen, l-au prt c ar fi om de afaceri care a plecat din Prusia la Odessa. Pe lng pașaportul fals, individul respectiv a purtat o barb și o mustaț fals. Singura lui avere era o traist goal. Așa a fost adus n Romnia, cu o corabie pe Dunre, ca un terorist din zilele noastre, cel care avea s fie instalat pe tronul deținut de domnitorul romn, colonelul Alexandru Ioan Cuza, ales de popor primul domn al Principatelor Romne. n ziua sosirii la București, la 10/22 mai 1866, tnrul Karol a depus, n limba francez, jurmntul prevzut, n limba romn, de Constituție și a devenit domn al Principatelor Unite, principe ereditar. Karol I a fost strin de Poporul Romn, de Limba Romn și de Romnia! Cu toate acestea Parlamentul a legiferat c ziua n care a intrat cu pașaport fals n țar devine Ziua Național a Romniei, ncepnd cu 10 mai 1866. Generațiile viitoare de romni, aflnd aceste Adevruri despre monarhie, nu vor putea nțelege cum și de ce Poporul Romn a acceptat s aib ca Zi Național ziua de 10 mai, n perioada 1866-1947, cnd la conducerea țrii s-au aflat familii de evrei strini de Neam și Țar, de Limba Romn!

n perioada 1866-1870, domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a semnat trei acte normative ținute la secret de ctre științificii oficiali (acei academicieni și profesori universitari care se autointituleaz istorici), respectiv: a interzis scrierea, de peste 7.000 de ani, cu Alfabetul Chirilic Romnesc și a introdus alfabetul latin, ncepnd cu anul 1870; a schimbat Drapelul Romniei, cel moștenit de le Geto-Daci, avnd culorile albastru, galben, roșu dispuse pe orizontal, așa cum a fost Drapelul Primordial, cu o vechime de circa 10.000 de ani. Pe noul Drapel al Romniei, domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a dispus s fie amplasate pe vertical cele trei culori moștenite de la Geto-Daci; a modificat denumirea Insulei Albe și a botezat-o Insula Șerpilor, n ncercarea de a nu fi cutat și cercetat Atlantida, care a existat n acea zon și s-a scufundat n timpul potopului lui Noe.

n anul 1881, n ziua de 14 martie, Romnia a devenit regat și domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a fost numit regele Carol I. El a fost ncoronat rege al Romniei la 10 mai 1881. De atunci dateaz monarhia n Romnia.

n anul 2016, la 10 mai, au fost srbtoriți 150 de ani de la instaurarea monarhiei n Romnia. Organizatorii manifestrilor din București, de la Sinaia și din toate județele Romniei și-au btut joc de participanți, dovedind cu toții c nu stpnesc nici operația de adunare, nici operația de scdere.

Monarhia a fost impus n Romnia ncepnd cu anul 1881 și a durat pn la 30 decembrie 1947. Elevii din clasa a II-a știu c 1881+150=2031 și c 2016-1881=135. Deci, n anul 2016 s-au mplinit 135 de ani de la instaurarea monarhiei n Romnia, dar participanții la manifestrile omagiale (respectiv academicieni, profesori universitari, prim-ministru, ministrul Educației ș.a.) au dovedit c nu stpnesc operația de adunare și de scdere, dar conduc spre dezastru Romnia și Poporul Romn. Participanții au aniversat 150 de ani de la fondarea Casei Regale a Romniei, care a aprut n urm cu 135 de ani. Pentru monarhiști s-a ajuns ca 150 s fie egal cu 135. Realiznd c l-au adus n Romnia ca domnitor și, apoi, rege pe Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, dar fr ca acesta s fie cstorit stpnii lui i-au aranjat cstoria. Conform Constituției Romniei din 29 iunie 1866, modificat dup aducerea clandestin a lui Carol I ca domnitor, la 10 mai 1866, i s-a interzis acestuia s se cstoreasc cu o romnc! Probabil, pentru a se putea pstra n familie secretele celor din neamul ales de Iahve. Toți regii Romniei s-au cstorit numai cu evreice, aduse din strintate. Cel care a fost adus și a intrat n Romnia cu pașaport fals, Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, a fost dus napoi n Prusia pentru a o vedea pe viitoarea soție. Dup o or de la ntlnire a fost obligat s accepte cstoria cu cea care a devenit regina Elisabeta a Romniei sau Carmen Sylva, pe numele adevrat (?) Elisabeta de Neuwied sau Elisabeta Pauline Ottilie Luise zu Wied.

Carol I și-a ncheiat afacerile și șederea pe tronul Romniei n anul 1914, la 27 septembrie. Neavnd cine s-i urmeze la tron (fiica sa a murit la 4 ani) s-a apelat la nepotul lui Carol I, principele Ferdinand, care a fost adus n Romnia la 19 aprilie 1889. Acesta s-a cstorit, la 29 decembrie 1892, cu Maria de Edinburg și la 15 octombrie 1893 s-a nscut Karol Eitel Hohenzollern-Sigmaringen, viitorul rege Carol al II-lea. La 28 septembrie 1914, Regele Ferdinand a depus jurmntul n Parlament și a promis c va fi un bun romn, evreu, prusac. Ulterior, principele Carol se cstorește cu Ioana Lambrino la Odessa. Apoi, divorțeaz și se cstorește cu principesa Elena, din familia regal a Greciei. La 25 octombrie 1921 se naște Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen. Principele Carol, la nceputul anului 1926, pleac la Paris cu amanta sa, evreica Elena Lupescu și renunț pentru a treia oar la tronul Romniei. Parlamentul Romniei l-a proclamat ca moștenitor al tronului pe micuțul Mihai, la vrsta de cinci ani. La 20 iulie 1927 a murit regele Ferdinand și Mihai, n vrst de șase ani, a devenit rege al Romniei, sub oblduirea unei Regențe. La 6 iunie 1930, Carol se rentoarce n Romnia și, dup dou zile, Parlamentul l-a proclamat rege sub numele Carol II. La 1 noiembrie 1932, regina Elena, mama lui Mihai a fost alungat din Romnia, ajungnd n Italia, la Florența. La 10 februarie 1938, Regele Carol al II-lea de Hohenzollern-Sigmaringen a abrogat Constituția din 1923 și a istaurat dictatura regal. Regele Carol al II-lea a cedat: Basarabia (n 26 iunie 1940) ctre Uniunea Sovietic (U.R.S.S.); Cadrilaterul (n 21 august 1940) ctre Bulgaria; Ardealul de Nord-Vest (la 30 august 1940) ctre Ungaria. La 6 septembrie 1940, Regele Carol al II-lea a abdicat n favoarea lui Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, care la vrsta de 19 ani a devenit a doua oar Rege al Romniei. Dar, de reținut și s nu uite romnii c Mihai I nu a depus jurmnt pe Constituție și niciodat nu a cerut și nu a fost aprobat n Parlament ca Rege al Romniei! Ca urmare, nefiind respectate prevederile Constituției, Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen niciodat nu a fost legal rege al Romniei. El a fost un rege ilegal, neconstituțional!

Științificii oficiali au fost bine pltiți și satisfcuți cu diplome și titluri diverse pentru a cosmetiza biografiile și isprvile din familiile regale ale Romniei, dar mai ales pentru a ascunde Adevrul. Un exemplu l constituie ncercarea reginei Elisabeta, Carmen Sylva, de a-l sensibiliza pe Genialul Mihai Eminescu, cruia i-a oferit un ordin oarecare și mulți bani. Eminescu a refuzat s primeasc darurile regale și a continuat s scrie Adevrul despre monarhie. Realitatea i-a obligat s recunoasc faptul c Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu a fost un rege constituțional și mandatul lui nu a nceput nicioadat deoarece nu a depus jurmntul prevzut de Constituție n Parlamentul Romniei! n aceast situație, științificii oficiali au inventat pe așa-zisul rege de drept divin n persoana evreului romn Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, n locul regelui constituțional și i-au zis c e rege. El a crezut și a acceptat aceast stratagem, la fel ca și adepții monarhiei. Dar, textul din Constituția din anul 1923, art.82, prevede c nainte de a deveni rege, de urcarea sa pe Tron, succesorul la Tron este obligat s depun mai ntiu n snul Adunrilor ntrunite urmtorul jurmnt: Jur a pzi Constituțiunea și legile poporului romn, a menține drepturile lui naționale și integritatea teritoriului.

Dac susțintorii fiului Regelui Carol al II-lea și științificii oficiali nu au reușit s cunoasc prevederile din Constituțiile din perioada pre-comunist, ncerc s-i ajut oferindu-le texte recente din alt Constituție, tot din perioada capitalist, respectiv Constituția Romniei din anul 2003, care prevede urmtoarele: Art. 83, alin.1: Mandatul Președintelui Romniei este de 5 ani și se exercit de la data depunerii jurmntului. Acest jurmnt se depune n ședința comun a Camerei Deputaților și a Senatului.

Cnd a depus, la ce dat și n ce an, tnrul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen jurmntul n Parlamentul Romniei? Adevrul este c niciodat! Ca urmare, el nu a fost și nu este nici rege, nici ex-rege al Romniei. Pe cale de consecinț, toate actele semnate de acest cetțean ca rege al Romniei sunt nule de drept, iar toate proprietțile pe care le-a dobndit pe calea retrocedrilor dup 1989, trebuie cercetate de ctre Direcția Național Anticorupție și s fie recuperate de Statul Romn! Titlurile pe care le atribuie cu generozitate ucenicii lui Iuda ctre Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen și cei din așa-zisa cas regal nu au nicio acoperire legal! Sunt contrare Constituției Romniei și, ca atare, nu au nicio acoperire legal titlurile de rege pentru Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, de regin pentru Ana de Bourbon, de altețe regale pentru doamna Margareta Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen și Radu Duda etc. Pentru c nu a fost niciodat șef al Statului Romn, Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen și camarila regal beneficiaz ilegal de Palatul Elisabeta și de acoperirea cheltuielilor anuale fr limit de sum, din Bugetul de Stat al Romniei!

Procurorul general al Romniei și Curtea de Conturi a Romniei ar fi trebuit de mult s se autosesizeze și s pun capt lantului de ilegalitți svrșite de așa-zisa familie regal. Parchetul ar fi trebuit, dar nu-i trziu nici acum, s acționeze pentru recuperarea bunurilor din Patrimoniul Național pe care le-a scos din țar Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, cu trenul (circa 20 de vagoane) n 11 noiembrie 1947 și n 3 ianuarie 1948.

Regele Carol al II-lea si fiul su Mihai au scos ilegal din Romnia uriașul tezaur de aur de la Sinaia, cele 514 plci și plcuțe din aur, pe care le-au dus la Vatican (circa 200 plcuțe) și la Moscova (300 plci mari de aur, n data de 14 septembrie 1944). Pe aceste plci este scris Istoria Poporului Primordial al Geto-Dacilor, a Limbii Primordiale a strmoșilor noștri reali și a Religiei monoteiste a Adevratului Popor Ales de Dumnezeu, care triește continuu, de peste 12.000 de ani, n Grdina Maicii Domnului, n Dacia Edenic.

Cetțeanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu este strin de actul de trdare național de la 23 august 1944 și a contribuit decisiv la cedarea Romniei n ghearele comunismului. El a acceptat plata uriașelor datorii de rzboi, precum și crimele din nchisorile comuniste. n perioada 1948-1989, cnd s-a aflat n Elveția, cetțeanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen a acceptat și a primit din partea regimului comunist din Romnia cte 10.000 de dolari pe lun, bani de buzunar. n iunie 1989, cetțenul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen a semnat, alturi de alți trdtori de Neam și Țar, Declarația de la Budapesta privind anexarea Ardealului la Ungaria.

La 30 decembrie 1947, la București, Mihai I-iu prin grația lui Dumnezeu și voința național Rege al Romniei a abdicat de la tron, pentru el și urmașii si și a renunțat de bunvoie la toate prerogativele pe care le-a exercitat ca Rege al Romniei. Niciodat, Mihai I nu a renunțat la actul de abdicare și nu l-a atacat la nicio instanț internațional. Dup lovitura de stat din decembrie 1989, Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen a revenit n Romnia, a pretins și i-au fost retrocedate multe palate și zeci de mii de hectare de terenuri agricole și forestiere. A devenit cel mai bogat dintre cetțenii Romniei! Cu toate acestea, printr-o lege care se refer la foștii șefi de stat ai Romniei i-a fost oferit Palatul Elisabeta cu cteva hectare de teren n jur, iar toate cheltuielile pentru camarila sa le suport Poporul Romn.

Cu toate c este foarte bine pltit din bani publici și beneficiaz de o mulțime de avantaje materiale pe spinarea Poporului Romn, cetteanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu este obligat s completeze și s depun declarația de avere. Pentru a se afla Adevrul privind averea uriaș a cetțeanului Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen este necesar ca Guvernul, prin Ordonanț de Urgenț, s-l oblige, mpreun cu foștii Președinți ai Romniei, s depun o declarație de avere. Din acest document se va afla c cel mai bogat cetțean al Romniei, cu o avere de cteva miliarde euro, a cerut (prin interpuși) mila Guvernului Romniei, respectiv pentru urmașele sale, autointitulate altețe regale, s primeasc: Palatul Elisabeta, n folosinț gratuit; o camarila regal-republican pltit foarte bine din bani publici, precum și patru-cinci milioane de euro anual pentru cheltuieli diverse.

Aflnd aceste adevruri, romnii din Țara-Mam și de pretutindeni vor constata ca aghiuț le-a luat mințile la cei care au pus la cale acest proiect de lege, pentru care vor s cear girul Parlamentului ca s-l compromit din nou. Apropiindu-se plecarea pe lumea cealalt a lui Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, stpnii strini ai țrii noastre au dat ordin la Guvernul Cioloș și la conductorii partidelor politice care s-au aflat cu schimbul la Putere, ca s pregteasc un proiect de lege prin care n Republica Romnia s ia ființ Casa Regal, care nu a existat și nu exist n registrul caselor regale din Europa.

Proiectul de lege a fost elaborat pentru o singur persoan juridic, Casa Regal a Romniei, o asociație familial format din evrei romni care s triasc pe spinarea Poporului Romn n Palatul Elisabeta din București, pe care l primește n folosinț gratuit pe numai 99 de ani. Poate c termenul ar fi fost mai lung dac Mihai I și-ar fi achitat obligațiile restante faț de Statul Romn care ntrec suma de patru milioane de lei, n primvara anului 2016.

Finanțarea cheltuielilor de funcționare a Casei Regale a Romniei se face de la Bugetul de Stat și din venituri proprii. Serviciul administrativ al Casei Regale are 20 de posturi foarte bine pltite. Șeful Casei Regale a Romniei va trebui recunoscut prin Declarația comun a celor dou Camere ale Parlamentului. Șeful Casei Regale va fi pltit din bani publici cu o sum egal cu aceea pe care o primește un fost Președinte al Romniei care a fost ales de Poporul Romn și care a avut dou mandate pe timp de 8 sau 10 ani. Funcția de șef al Casei Regale este una de demnitate public, la nivelul celei de Președinte al Romniei. Dup adoptarea acestei legi, Romnia va deveni prima țar din lume care va fi ori monarhie republican ori republic monarhic. Directorul Casei Regale va avea un cștig lunar egal cu al unui ministru.

n expunerea de motive la proiectul de lege privind Casa Regal a Romniei se recunoaște c, n prezent, Casa Regal a Romniei nu are personalitate juridic de sine stttoare și de aceea trebuie consacrat normativ legtura dintre Palatul Elisabeta și Casa Regal. De ce? Pentru c, dup trecerea la cele veșnice a cetțeanului Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen, așa-zisele altețe regale trebuie s prseasc Palatul Elisabeta și s se mute la Palatul Peleș din Sinaia sau la Palatul de la Svrșin. Camarila regal vrea s huzureasc n continuare n Palatul Elisabeta pe banii Poporului Romn. Pn acum, de cțiva ani, autointitulata Cas Regal a funcționat ilegal n Palatul Elisabeta. Guvernul și Parlamentul pregtesc s legalizeze o ilegalitate și s finanțeze Casa Regal, anual cu 4-5 milioane euro, din Bugetul de Stat. n același timp, Guvernul și partidele politice parlamentare acord la peste dou milioane de romni pensii de exterminare de numai 350 de lei pe lun, sub pretextul c nu au bani.

Pentru c: a jefuit Poporul Romn și Romnia, n perioada 1881-1947; a ordonat mpușcarea a peste 20.000 de țrani romni n timpul rscoalelor din anii 1888 și 1907; a cedat la strini Basarabia, Cadrilaterul și Ardealul de Nord-Vest, n anul 1940; a furat Tezaurul de aur de la Sinaia; a abandonat ca prizonieri la ruși aproape 200.000 de soldați și ofițeri ai Armatei Romne, dup 23 august 1944; a scos din țar cu dou garnituri de tren (n 20 de vagoane) numeroase bunuri din patrimoniul național; a acceptat crimele odioase din nchisorile comuniste; și-a nsușit, pe calea retrocedrilor, multe palate, zeci de mii de hectare de terenuri agricole și sute de mii de hectare de pduri, s-a ajuns ca n timpul Regimului Iohannis-Cioloș ca reprezentanții așa zisei case regale s se milogeasc la Guvernul Romniei pentru a primi o luxoas mil public! Ce rușine!

Aflnd adevrul despre monarhia evreiasc din Romnia, Guvernul Cioloș are șansa s-și retrag proiectul de lege aflat n dezbatere public. Dumnezeu s-i dea gndul cel bun!
www.ziarulnatiunea.ro/2016/07/06/adevarul-despre-monarhia-din-ro...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 21:11

Istoria romanilor este plina de *tradari si tradatori care si-au vandut nu numai tara ci si sufletul*, destui prosti care cred ca isi pot gasi salvarea doar condusi de straini. Nici nu trebuie sa ne mire de ce arata Romania acum asa cum arata !!!. Prostii cred doar ce li se arata sa citeasca, nu stiu ca dincolo de randurile scrise se afla si alte adevaruri care contrazic, ca nu trebuie sa si crezi tot ce auzi si care-i diferenta dintre adevar si minciuna* !!!

TRAIASCA ROMANIA MARE !!!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 21:26

Cetțenii lipsiți de drepturi, dar copleșiți de obligații (3)
Data: 9 septembrie 2016 Andreea Arsene

Libertatea de exprimare

ARTICOLUL 30 (1) Libertatea de exprimare a gndurilor, a opiniilor sau a credinelor i libertatea creaiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare n public, sunt inviolabile; (2) Cenzura de orice fel este interzis; (3) Libertatea presei implic i libertatea de a nfiina publicaii; (4) Nici o publicaie nu poate fi suprimat; (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare n mas obligaia de a face public sursa finanrii; (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaa particular a persoanei i nici dreptul la propria imagine; (7) Sunt interzise de lege defimarea rii i a naiunii, ndemnul la rzboi de agresiune, la ur naional, rasial, de clas sau religioas, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violen public, precum i manifestrile obscene, contrare bunelor moravuri.

Cum am scris anterior, n Romnia nu se respect dreptul la gndire, conștiinț și exprimare proprie. Publicațiile care nu sunt afiliate grupurilor de interese ale Puterii sau Opoziției, sunt catalogate drept publicații extremiste. Orice opinii exprimate pe cale mediatic și care vin n opoziție cu principiile globaliste de guvernare ale țrii, sunt considerate ca fiind manifestri subversive care contravin intereselor statului. Dar cine este STATUL? Partea politico-administrativ a țrii, segmentul cel mai parazitar al societții, care implementeaz legi anti-naționale și anti-constituționale. Ura național, religioas și separatismul teritorial Ei, arhitecții apocaliptici, le ncurajeaz n formele cele mai aberante. Ei au suprimat dreptul la libera exprimare și la libera organizare, chiar mult nainte de a se ajunge la hotrrea mrșav de a nlocui societatea civil adevrat cu ONG-urile finanțate de ctre miliardarul evreu, George Soroș. Dar s vedem cum se numesc organizațiile lui Soroș, care sunt membrii de frunte ai acestor organizații și ce interese au.

Din 1990 și pn acum, George Soros a dezvoltat o adevrat rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de societate civil, necunoscut romnilor, astfel c a reușit s influențeze n mod major deciziile la nivel guvernamental. Pe lng GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

S enumerm doar cteva din ONG-urile aprute dup 1990: Soros Advising and Placement Center, Soros Educational Advising Center, Uniunea pentru Reconstructia Romaniei, Centrul de Parteneriat pentru Egalitate, Centrul pentru Dezvoltare Economica, Fundatia Concept, Centrul pentru Drepturile Omului București, Asociația pentru Aprarea Drepturilor Omului n Romnia Comitetul Helsinki (APADOR-CH), Asociația Pro Democrația, Societatea Academic Romn etc, care la rndul lor au nscut alte ONG-uri.

Printre membrii acestor organizatii gsim foști miniștri, consilieri ai președinților Romniei, directori de instituții importante ale statului, jurnaliști influenți. De remarcat și c, trei din cei patru președinți ai Romniei, au sau au avut drept consilieri oameni din cercul lui Soroș. Lista complet a beneficiarilor burselor Soros nu a fost niciodat fcut public. O list a fost avansat de ziarul Ziua, list cu o parte din foștii sau actuali membri ai Grupului de Dialog Social, ai Fundației pentru O Societate Deschis sau ai altor ONG-uri afiliate Open Society Romania Network. Datele prezentate pe noi pot fi verificate și sunt publice.

Sandra Pralong fost consilier al președintelui Emil Constantinescu, Alexandru Lzescu fost director al TVR, Andrei Pippidi istoric, membru n Comisia care a elaborat Raportul Tismneanu și Raportul Elie Wiesel privind participarea Romniei la Holocaust, Vladimir Tismneanu politolog, președinte al Comisiei Prezidentiale de Analiz a Dictaturii Comuniste din Romnia, Andrei Pleșu scriitor, Ministru al Culturii(28 decembrie 1989 16 octombrie 1991), Ministru de Externe (29 decembrie 1997 22 decembrie 1999), membru al CNSAS(2000 2004), consilier al președintelui Traian Bsescu ( decembrie 2004 mai 2005), Catrinel Pleșu fost director, Centrul Național al Crții, din cadrul ICR (2009 2012), Mihai Șora filosof, Ministrul Educației (decembrie 1989 28 iunie 1990), Renate Weber consilier al președintelui Traian Bsescu, (2004 2005) europarlamentar PNL, Liviu Antonesei scriitor, jurnalist, Alin Teodorescu sociolog, primul președinte al GDS, consilier al premierului Adrian Nstase, Ministru cancelar, șeful Cancelariei Primului Ministru Adrian Nstase, fondator IMAS, Andrei Marga filosof, Ministru al Educației (1997 2000), Ministru de Externe (mai 2012 august 2012), președinte al ICR (septembrie 2012 iunie 2013), HR Patapievici filosof, membru al CNSAS (2000 2004), președinte al ICR (2005 2012), Mircea Mihaieș critic literar, eseist, fost vice-președinte al ICR( 2005-2012), Mihai-Rzvan Ungureanu consilier al Președintelui Iohannis, fost ministru de externe (2004 2007), șed al SIE (2007 2012), premier al ROmniei (februarie 2012 mai 2012), Cristian Prvulescu politolog, președintele Asociației Pro Democrația, Victor Rebengiuc actor, Sabina Fati jurnalist Romnia Liber, Eevista 22, Andrei Oișteanu etnolog, antropolog, membru n Comitetul educațional al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din Romnia Elie Wiesel, Andreea Pora jurnalist, Teodor Baconschi teolog, fost ministru de Externe, decembrie 2009 ianuarie 2012, ambasador al Romniei la Vatican, n Portugalia, San Marino. Secretar de stat n MAE(2005-2006), Consilier al Președintelui Traian Bsescu (2006 2007), Monica Macovei europarlamentar, fost Ministru al Justiției(2004 -2007), fost candidat la președinția Romniei, Alina Mungiu politolog, șef al Știrilor TVR (1997 1998), a fondat Societatea Academic din Romnia, profesoar la SNSPA, Stelian Tnase scriitor, președinte-director general al TVR, fost director al Realitatea TV, Laura Ștefan membr a ONG-ului Expert Forum, director n Ministerul Justiției ( 2005-2007), a fost declarat expert anticorupție de ctre Ambasada SUA, Adrian Cioroianu istoric, decan al Facultții de Istorie a Universitții București, a fost unul din susțintorii introducerii Manualelor alternative, inițiativ a Fundației Soros. Fost senator, de Timiș, fost europarlamentar, fost ministrul de externe (aprilie 2007 aprilie 2008), Rodica Culcer jurnalist, fost referent la Ambasada SUA de la București( 1985 1991), fost director al Știrilor TVR, Adrian Cioflnc cercettor științific, fost membru al CNSAS, coator al Raportului Tismneanu și al Raportului Elie Wiesel, Stere Gulea regizor, fost președinte al TVR, Gabriel Liiceanu filosof, director al Editurii Humanitas( fosta Editur Politic), Sorin Ioniț politolog, fost consultant al Consiliului Europei, Bncii Mondiale și UNDP pe Europa de Est și Balcani; reprezentant al Romniei ȋn Comitetul Economic și Social European (EESC), sectiunile Transport-Energie și Mediu-Agricultur, fost membru n Comisia Prezidențial Pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice, Smaranda Enache președinte al ONG-ului Liga Pro Europa, fost ambasador al Romniei n Finlanda (1998 2001), Edward Helvig șef al SRI, fost director General al Institutului de Studii Sociale, Fost consilier al Ministrului de Interne, C. Dudu Ionescu, Fost consilier al lui Mugur Isrescu, fost deputat de Bihor, fost europarlamentar fost Ministru Dezvoltrii Regionale și Turismului n Guvernul Ponta, Radu Filipescu nepotul fratelui lui Petru Groza, membru fondator al GDS, Armand (Armant-Constantin) Goșu istoric, fost consilier al Ministrului de Externe (2010 2012), fost membru al Comisiei Prezidențiale pentru analiza Dictaturii Comuniste n Romnia, fost director al Institului Romn pentru Istoria Recent, Dan Perjovschi desenator, ilustrator, Mircea Toma activist, ActiveWatch, Mihail Bumbeș istoric, co-fondator al ONG-ului Miliția Spiritual, cercettor n cadrul IICCMER. A obținut, prin Miliția Spiritual, o burs de 30.000 de dolari de la CEE Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, Claudiu Crciun politolog, lector al Catedrei de Științe Politice și Studii Europene de la SNSPA, fost expert n cadrul Secretariatului General al Guvernului și Ministerului Educației (2004-2009). Lucrarea sa The Learning Government Research Project:Assessing Policy Making Reform in Romania a fost editat sub auspiciile Open Network Society și a Centrului pentru Studii Politice din cadrul Universitții Central Europene, ambele nființate de George Soros. (List preluat din publicația Active News).

Slugile fruntașe ale ONG-urilor lui Soroș, Remus Cernea și Alina Mungiu Pipidi, militeaz activ pentru implementarea princiipilor globaliste care au ca scop:

Scoaterea religiei din scoli,
Introducerea orelor de sexologie in scoli,
Legalizarea casatoriei intre homosexuali,
Nivelarea religioasa, culturala, economica etc.,
Sustinerea anumitor guverne, banci,
Promovarea demonstratiilor stradale pro-sistem, a haosului, a amestecurilor religioase, cultural, etc.
Catalogarea manifestrilor de cinstire a simbolurilor naționale ca fiind extremiste.
Interzicerea manifestrii patriotismului.
Reducerea orelor de istorie din școli și interzicerea anumitor personalitți istorice care și-au adus contribuția la bun desfșurare a societții din perioada existenței lor.
Separatism teritorial.
ndoctrinarea generațiilor tinere n spiritul conceptelor globaliste despre familie, viaț sexual, educație, religie, orientare profesional.
Impunerea propriilor directive n toate domeniile de activitate ale societții.
Reducerea drepturilor la libera exprimare și inițiativ proprie.
Distrugerea libertții culturale și naționale.

Mercenarii miliardarului Soroș care activeaz pe teritoriul romnesc ncaseaz anual cecuri de sute de mii de dolari pentru munca destoinic pe care o presteaz mpotriva Romniei. Actualul prim-ministru al Romniei, Dacian Cioloș, de asemeni face parte dintr-o organizație finanațat de Soroș, numit Friends of Europe. Tot cu ajutorul ong.urilor soroșiște care au deturnat protestele de strad din perioada decembrie 2015, care au avut loc n urma tragediei premeditate și regizate de la Clubul Colectiv, manifestații n rndul crora s-au strecurat agenți sabotori, Cioloș și guvernul lui de tehnocrați au putut fi instalați la putere n fruntea guvernului.Cioloș , omul de baz de la Bruxeless , slugarnic peste msur, a continuat msura ndatoririlor nrobitoare la organismele bancare internaționale.

De asemenea, tot de numele lui George Soroș se leag nființarea ilegal pe teritoriul Romniei a unui institut fantom care s-a ocupat cu anchetarea Statului Romn cu privire la implicarea n Holocaust. Pentru c trebuie s fim ndoctrinai cu ideea Holocaustului, istoricii romni trebuie opriis spun adevrul, prin ameninarea cu nchisoarea.O serie de fapte din ultimii ani, de la marea infracionalitate economic pn la spionajul total, demonstreaz declanarea unei noi aciuni evreieti de tip sionist asupra Romniei, ntre aceste strategii se preconizeaz i o eventual neocolonizare a rii, n care scop prioritar este masiva achiziie mascat imobiliar i apoi funciar. Rezult limpede mesajul real al liderilor sioniti ctre activitii din Romnia: loialitatea faa de Romnia nu primeaz, n timp ce interesele Israelului trebuie susinute permanent i prin orice mijloc, iar aceste mijloace, fiind nelimitate, pot atinge i aria criminalitii. Ca dovad c nu este nici o exagerare n aceast privin, voi cita una dintre rezoluiile celui deal XXIII-lea Congres al Asociaiei Sioniste Mondiale (Congresul Mondial Evreiesc): Obligaia colectiv a tuturor organizaiilor sioniste din diversele ri, de a ajuta statul evreu n orice circumstan, este imperativ, chiar dac o atare atitudine intr n contradicie cu autoritile rilor respective n anul 2002, n prezena preedintelui Romniei, Ion Iliescu, dup ce a fost decorat, nfocatul sionist Elie Wiesel, n plenul Academiei Romne, n rndurile crei era primit ca doctor, lanseaz afirmaia: Romnia a participat la Holocaust. Romnia a ucis, a ucis, a ucis. Romnia trebuie s rspund pentru faptele sale. Wiesel fusese primit de oficialitile romne cu toate onorurile, cu protocol la nivel de grad I.

Demersul lui Wiesel & Comp nu este ntmpltor i nici singular. El face parte dintr-un plan pragmatic evreiesc. Astfel, la nceputul anilor 90, rabinul-ef din Romnia, Moses Rosen, minind ca m mod ordinar, a declarat c cei 400.000 de evrei n minus n Romnia anului 1945, fa de Romnia antebelic, ar fi fost omori de statul romn. n realitate, din cei 800.000 de evrei, ci avea Romnia nainte de rzboi, 161.200 de evrei din Transilvania au fost deportai n lagrele germane de ctre ungurii hortyti, dup ce n 1940 Transilvania a revenit Ungariei, iar ali circa 250.000 de evrei au fost desprini de Romnia, odat cu cotropirea Basarabiei i Bucovinei de Nord de ctre Uniunea Sovietic. Evrei au murit n rzboi, ca i romni, sau rui sau germani, mai ales c se strduiau din rsputeri s se implice n acest rzboi, n defavoarea romnilor. Minciuna este la ea acas. Teritoriul Romniei n timpul celui de-al doilea rzboi mondial nu coninea Transilvania, ea aparinnd din 1940 Ungariei hortiste. Rzboiul Romniei mpotriva Rusiei nu era unul mpotriva evreilor, ci avea ca miz deinerea Basarabiei, rpit de ctre rui tot n 1940, iar deportrile evreieti din Ucraina vizau o populaie ostil armatei i administraiei romneti. Nu vom insista asupra acestei conspiraii sioniste de culpabilizare a poporului romn, vrem ns s amintim c principalul substrat al acesteia are dou filoane centrale: ura evreiasc tradiional mpotriva romnilor (care au ncercat s se opun dominaiei economice i sociale) i revendicarea de despgubiri bneti sau imobiliare. Citatele de mai sus provin dintr-o lucrare cu circuit internaional (Paul Johnson, O istorie a evreilor), ns n aceeai situaie se gsesc i lucrrile cu destinaie exclusiv intern, aa cum este Romnia Iudaic a lui Teu Solomovici. Aceasta, susinnd ideea vinoviei romnilor ca asasini ai evreilor prin participarea la Holocaust, i-a publicat uriaa lucrare pe banii Ministerului Cultelor i Culturii, minister patronat de filosemitul Rzvan Teodorescu.Termenul de Holocaust a fost pus n circulaie de ctre evreul originar din Romnia, Elie Wiesel, manager general al industriei holocaustului, prin cartea sa, Night (1985). Atenia acestuia ctre Romnia sa ndreptat de la nceputul anilor 90, cnd primul pretext i l-au oferit primul-ministru i preedintele Romniei de atunci, Petre Roman. Astfel, evreul Petre Roman s-a apucat s declare n New Yok Times c n spatele conflictelor dintre maghiari i romni din martie 1990 de la Trgul Mure se afl i: O renviere a Grzii de Fier, micare fascist, antisemit

Manifeste ale Grzii de Fier i ale organizaiei patronale Legiunea Arhanghelului Mihail au fost apariii comune n ultimele luni n aceast regiune. La rndul su preedintele Ion Iliescu, declar n acelai an c revolta tineretului mpotriva regimului neo-comunist, din iunie 1990 din Piaa Universitii, aparine micrii legionare. Comisia parlamentar instituit ad-hoc nu a gsit, ns, nici un amestec al legionarilor n nscenrile sngeroase din 13-15 iunie de la Bucureti, dup cum nici la Trgu Mure nu a avut loc vreun amestec al legionarilor n acele ntmplri i nu a fost semnalat nici un manifest legionar .(Fragment preluat din cartea intitulat RZBOIUL NEVZUT AL EVREILOR SIONIȘTI CU ROMNII, autor Cornel Dan Niculaie).
www.ziarulnatiunea.ro/2016/09/09/cetatenii-lipsiti-de-drepturi-d...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2016, ora 21:45

Lipsiți de drepturi, dar copleșiți de obligații (4)
Data: 16 septembrie 2016 Andreea Arsene

Dreptul la informaie
ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaie de interes public nu poate fi ngrdit.
(2) Autoritile publice, potrivit competenelor ce le revin, sunt obligate s asigure informarea corect a cetenilor asupra treburilor publice i asupra problemelor de interes personal.
(3) Dreptul la informaie nu trebuie s prejudicieze msurile de protecie a tinerilor sau securitatea naional.
(4) Mijloacele de informare n mas, publice i private, sunt obligate s asigure informarea corect a opiniei publice.
(5) Serviciile publice de radio i de televiziune sunt autonome. Ele trebuie s garanteze grupurilor sociale i politice importante exercitarea dreptului la anten. Organizarea acestor servicii i controlul parlamentar asupra activitii lor se reglementeaz prin lege organic.
Mijloacele de informare n mas din Romnia, publice și private, sunt entitți subjugate de ctre aceiași caracatiț sionist care finanțeaz trusturile de pres pentru practicarea operațiunilor de dezinformare și manipulare a consumatorilor de audio-vizual. Mscricii fr pic de conștiinț civic și profesional, numiți jurnaliști de televiziune, sunt de fapt marionete folosite de agenții beneficiari ai dezinformrii, pentru a-și transmite și inocula mesajele.Toate aceste demersuri operaționale ale dezinformrii pe scar larg sunt coordonate structural și au menirea de a induce publicului o stare de psihoz, de nesiguranț, de team, sentiment irațional covrșitor care stimuleaz factorii degenerativi ai conștiinței alterate. Cu alte cuvinte, oamenii trebuie s se cultive exact cu ceea ce i servesc mediile nocive de informare. Programele tv abund de informații care distorsioneaz realitatea obiectiv. Ni se servesc jumtți sau sferturi de adevr, iar n completare se introduc capcanele cognitive, subliminale, care influențeaz negativ partea subcoștient a minții umane. Zilnic la TV sunt difuzate știri cu impact negativ asupra psihicului: crime, violuri, jafuri Aceste știri au rolul de a mpiedica creativitatea și capacitatea de a gndi independent și rațional, pentru c acționeaz ca un inhibitor al rațiunii. Gndirea rațional se bazeaz pe inteligența nativ, pe concentarea profund și pe capacitate de discernmnt. Tot acest cumul informativ primejdios, care este propagat pentru a fi asimilat de ctre subiecții manipulați, are rolul de a schimba viziunea asupra realitții, distrgnd atenția de la adevratele probleme cu care se confrunt societatea. Informaiile de pres, livrate sub forma tirilor, reportajelor, relatrilor, articolelor, etc., sunt instrumente eficiente aflate la ndemna celor potentați financiar care urmresc s-și promoveze interesele oculte n rndul maselor. Informarea corect se poate realize citind doar materialele jurnaliștilor de investigații, independenți și neprtinitori, care au interesul s aștearn pe hrtie adevrul.

Accesul la cultur
ARTICOLUL 33
(1) Accesul la cultur este garantat, n condiiile legii.
(2) Libertatea persoanei de a-i dezvolta spiritualitatea i de a accede la valorile culturii naionale i universale nu poate fi ngrdit.
(3) Statul trebuie s asigure pstrarea identitii spirituale, sprijinirea culturii naionale, stimularea artelor, protejarea i conservarea motenirii culturale, dezvoltarea creativitii contemporane, promovarea valorilor culturale i artistice ale Romniei n lume.
Oare sprijin Statul cultura național? n fapt, Statul susține campanii de distrugere a culturii și a tradițiilor autentice romnești. Oamenii de cultur din Romnia sunt obligați s promoveze multiculturalismul n detrimentul valorilor ancestrale romnești. n fruntea culturii romnești au fost plasate personaje care n-au tangenț cu acest domeniu. Singurul post TV cultural din Romnia a fost scos de pe piața audio-vizualului. Promovarea culturii de import , infestat de teoriile moderniste care adopt manifestrile comportamentale deviante, este punctul cel mai important de pe agenda promotorilor globalizrii din sfera cultural. Ei urmresc s rspndeasc n rndul noilor generații o cultur pervertit, care nu are nimic n comun cu valorile adevrului. Cultura media a ajuns s fie prezent n prim planul vieții social-educative a consumatorilor de audio-vizual. Agenții de propagare a noii culturi de sorginte nihilist, urmresc erodarea sistemul de valori care susține conceptele moral-religioase, stimulnd excesiv consumismul, egoismul, superficialitatea, depravarea sexual, senzația și emoția n dauna gndirii și a reflecției; imaginile și mesajele culturii media l sectuiesc pe om de puterile sale sufletești, i atrofiaz funcțiile cognitive, simțul discernmntului și capacitatea de empatie, i descompun conștiința, l abrutizeaz (și retribalizeaz), aducndu-l ntr-o stare de pasivitate, n care nu mai este capabil de reacții vii, ci condiționate. Aceste concepte implementate de ctre susțintorii noii ordini mondiale, au rolul de a distruge a familia tradițional. Cultura media a devenit dominant și n misiunea ei distructiv se folosește de prezentarea unei pseudo-realitți, puternic nuanțate de ficțiune. Tineretul este nvțat s pun mare preț pe bunurile materiale, excluznd total partea spiritual a vieții. Pervertirea culturii a dus la scderea calitții nvțmntului prin minimalizarea importanței unor materii de predare foarte importante, precum istoria, lectura și literatura.n fiecare an la examenele de bacalaureat se ntegistreaz o medie tot mai mare a celor care nu reușesc s promoveze testul final.nvțmntul romnesc este subordonat structurilor ierahice care la rndul lor urmeaz politicile Ocultei. Reformarea nvțmntului romnesc dup modele țrilor occidentale, are la baz un experiment a crui atribuții sunt menite s-i limiteze pe tineri la un domeniu restrns, reducționist din care s-i poat racola pe viitor pentru a munci n folosul corporațiilor. Tinerilor li se inoculeaz conceptual potrivit cruia idealul lor major trebuie s fie realizarea n carier. Lipsa educație pentru viaț și pentru familie , o educație foarte necesar pentru ncurajarea natalitții, i transform n ființe sclavizate, aductoare de venit coorporaților. Cum și mai poate menține neamul romnesc unitatea, vitalitatea și rezistența n fața unor forțe oculte atte de puternice care doresc dizolvarea familiei tradiționale și ncurajarea avorturilor?

Dreptul la ocrotirea sntii
ARTICOLUL 34
(1) Dreptul la ocrotirea sntii este garantat.
(2) Statul este obligat s ia msuri pentru asigurarea igienei i a sntii publice.
(3) Organizarea asistenei medicale i a sistemului de asigurri sociale pentru boal, accidente, maternitate i recuperare, controlul exercitrii profesiilor medicale i a activitilor paramedicale, precum i alte msuri de protecie a sntii fizice i mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii.
Pentru c n Romnia sistemul medical nu respect standardele europene, numrul deceselor persoanelor internate n spitale este tot mai mare. Datele raportului Eurostat ne plaseaz pe ultimul loc n UE n ceea ce privește eficiența sistemului de sntate și capacitatea acestuia de a salva vieți. Cauzele acestei statistici groaznice o reprezint lipsa aparaturii medicale performante, neglijența sau insuficienta pregtire a cadrelor medicale, mediul spitalicesc infestat de viruși și bacteria și, pe de alt parte, lipsa unei minime educații sanitare a pacienților, alimentația nepotrivit, stresul foarte ridicat și lipsa mișcrii. Din 54.827 de decese care au avut loc n spitalele din Romnia n 2013, peste 27.400 de persoane, adic 49,4%, nu ar fi trebuit s moar. Cauzele principale sunt atacurile de cord, atacurile cerebrale, diferite tipuri cancer și boli hipertensive.

Munca i protecia social a muncii
ARTICOLUL 41
(1) Dreptul la munc nu poate fi ngrdit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupaiei, precum i a locului de munc este liber.
(2) Salariaii au dreptul la msuri de protecie social. Acestea privesc securitatea i sntatea salariailor, regimul de munc al femeilor i al tinerilor, instituirea unui salariu minim brut pe ar, repausul sptmnal, concediul de odihn pltit, prestarea muncii n condiii deosebite sau speciale, formarea profesional, precum i alte situaii specifice, stabilite prin lege.
(3) Durata normal a zilei de lucru este, n medie, de cel mult 8 ore.
(4) La munc egal, femeile au salariu egal cu brbaii.
(5) Dreptul la negocieri colective n materie de munc i caracterul obligatoriu al conveniilor colective sunt garantate.
ntreb: dreptul la munc nu poate fi ngrdit? Nu poate fi ngrdit fiindc lipsește cu desvrșire, din moment ce una dintre principalele griji ale romnilor este tocmai lipsa unui loc de munc. Iar cele cte exist, nu pot oferi stabilitate. Pentru c lipsa stabilitți fianciare este cauza multor eșecuri, mai ales n rndul tinerilor absolvenți de studii medii sau superioare, care nu reușesc s-și cldeasc un viitor ct de ct decent n propria lor țar. Guvernele care s-au perindat la conducere au tot promis locuri de munc, ns totul a rmas la faza de proiect, de promisiuni electorale, n schimb prioritțile care contravin interesului național au ntietate pe agenda de lucru a guvernanților. Lipsa locurilor de munc determin absența forței de munc, care la rndul ei cauzeaz gradul mare de srcie n rndul populației. Aceeași problem i determin pe tineri s abandoneze studiile sau, mai ru, s renunțe la aspirațiile de a-și ntemeia o familie. Poate cel mai dureros compromis pe care mulți romni au ales s-l fac, a fost și este opțiunea de a pleca din țar la munc n țrile dezvoltate. Efectele acestui exod sunt benefice individual, pe de o parte, n ceea ce privește asigurarea unei surse de venit mai consistent, ns, pe de alt parte, consecințele sunt dezastruoase: dezrdcinarea, destrmarea familiilor, copiii abandonați care se sinucid sau care cresc fr afecțiune, protecție și educație printeasc și, la macroscar, o țar lipsit de oameni capabili s doreasc n fapt schimbarea societții, fiindc nu au motivații. Dar ce motivație mai mare ne trebuie cnd vedem c totul se duce pe Apa Smbetei sub ochii noștrii? Nu se poate efectua nici o schimbare major, benefic, n societate atta timp ct cetțenii nu se pot uni sub aceeași deviz, aceea a nlturrii totale a sistemului și a nlocuirii lui cu un altul care s lucreze la restaurarea vechilor rnduieli sntoase, capabile s mențin unitatea statal și de neam, precum și cultura autentic.
www.ziarulnatiunea.ro/2016/09/16/lipsiti-de-drepturi-dar-coplesi...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2016, ora 15:05

immmmm....e cald, e bine, miroase a brad si a foc cald in soba ....siiii parca si a tzuica fiarta sau mi se pare ? dar, masa-i pusa , cu de toate cele bunataturi pe ea , iar in cuptor se rasfata niste sarmale cam maricele

sampania e pusa la rece de catre Florin, iar vinul e la temperatura optima.....
si, ma duc sa pun si de'o cafea, ca sa ajute la digestie !

Pagini: << 2533 2534 2535 2536 2537 2538 2539 2540 2541 2542 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: