back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2537 2538 2539 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2546 >> Sari la pagina:

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 11 Ianuarie 2017, ora 20:08

. Simion, ma iarta ca te-am considerat un manipulator! Nu accept sa mi se impuna unde sa fiu si ce sa graiesc, mea culpa! Probabil ale dumitale intentii fura sincere, metodele si cuvintele utilizate fusesera pe neintelesul meu! Simion, Isus sa te inspire sa iti redresezi si mataluta pozitia in unele situatii. Nu suntem perfecti! Insa EL ne-a ales sa Il purtam in lume, Symy! Dumnezeu sa te inspire si doar El! Promite-mi! ''' Cu ce sa incep???...ma bucur ca esti activa in virtual,DAR nu concep sa-L amesteci pe Dumnezeu in politica,ajungi sa nu mai sti de ce parte esti!Eu te rog sa meditezi la ce am spus(scris)si nu te supara pe fratele tau in Domnu. dar pleaca de la masa celor rai,si nu le da apa la moara.Iubirea ta pentru ei este in van... asta nu inseamna ca trebuie sa pleci de pe 9am,retragete o perioada,macar pana pica Presedintele ...GOD BLESS YOU sister

symy-apocalipsa.blogspot.ro
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2017, ora 20:16

De la: gabigabi2, la data 2017-01-11 14:23:55 pfoaaaiiii, poi daca la bunataturile de ieri- alaltaieri nu v-ati inghesuit, Cum as putea sa va conving sa puneti mina p' o lopata si facut o pirtie ?
Noapte buna crasmarita...

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2017, ora 12:14

Nu am dezapezit in viata mea. Dar cred ca m-as descurca cu orice lopata in mana! Sa stiu ca dincolo de drumul ce urmeaza a fi dezapezit sta cel putin un suflet ce trebuie salvat, ajutat sa se salveze, as face-o! La fel, cred, cu inotul.

Buna ziua! Bine va regasesc!

Merci, Gabita ca ai grija de cafenea!

Merci Simion de sustinere! Apreciez faptul ca ma susti a doua oara sa raman aici cu voi! Iti multumesc! Fiicuas, elefantul care apara taramul nostru! MAi am a-ti spune, a-ti scrie oarece, da' dupa ce mai multumesc unui suflet ce are .... avea nevoie de mine.... mai are nevoie de mine si de tine sa se salveze!

Hak', nu sunt un reprezentat al regnului LASITUDINE. Daca am ales sa ma nasc ceea ce sunt eu, amales sa ma casatoresc in casa Domnului meu si al tau, am ales sa fac prunci pe care sa ii cresc si sa ii educ, nu esti indreptatit sa tragi concluzii eronate, frate! Atatea am sa iti spun, roaga-te sa fie timp, Hak', te rog! Rabdare stiu cum sa cultivi, ca si io am reusit a o cultiva! Intr-un ghiveci, pe geamul de la una din incaperile unde locuiesti. Bafta! Cum spuneam, nu sunt o lasa! Nu imi abandonez nici familia si nici misiunea pe care Dumnezeu mi-a dat-o consimtind sa fiu ceea ce sunt!

Dragii mei, pentru care mai contez pe aici, care mai aveti cuvinte in tolba cu care sa va adresati mie, sa fim binecuvantati cu totii!

Timpul trece repede! Dar vreau sa va amintesc un lucru cert: Isus Cristos a coborat in iad ca sa ajute sufletele pentru a fi mantuite! Sa nu uitati asta! Sa nu uitati cate suflete au nevoie de .... noi! Inclusiv in polotica, Simi draga!

Pe curand, mereu alaturi? Pana cand imi veti ramane voi alaturi? Dar eu voua?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2017, ora 14:06

De la: symy1, la data 2017-01-11 20:16:04
De la: gabigabi2, la data 2017-01-11 14:23:55 pfoaaaiiii, poi daca la bunataturile de ieri- alaltaieri nu v-ati inghesuit, Cum as putea sa va conving sa puneti mina p' o lopata si facut o pirtie ?

himmmm....nu-mi pare potrivita denumirea Cafenelei ca fiind Crisma si eu crismarita ei ci, mai curind , eu as spune ca e o Casa de Oaspeti unde oricine vine e bine primit si daruit cu o cafea, un ceai, un biscuite, o atentie....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2017, ora 14:12

eiiii si ptr. toti cei care au inotat prin zapada, dind la lopata ca sa-si faca pirtie spre Cafenea, am un o tzuica fiarta ptr. incalzire , o ciorba fierbinte , de cartofi cu zeama de varza si tarhon si felul doi : ficatei de pasare inabusiti , cu o garnitura de orez aaaalb si frumos, nevoie mare ! apoi o bere, un vin sau o cafea ....sau un ceai, ce -si doreste fiecare ! o zi buna- buna sa aveti in continuare !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2017, ora 17:08

'''
Pe curand, mereu alaturi? Pana cand imi veti ramane voi alaturi? Dar eu voua? ''''
Ne vedem in RAI???

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2017, ora 17:11

De la: gabigabi2, la data 2017-01-12 14:06:35
De la: symy1, la data 2017-01-11 20:16:04

himmmm....nu-mi pare potrivita denumirea Cafenelei ca fiind Crisma si eu crismarita ei ci, mai curind , eu as spune ca e o Casa de Oaspeti unde oricine vine e bine primit si daruit cu o cafea, un ceai, un biscuite, o atentie....
Scuze Gabi,dar uneori mutati politica in cafenea,asa ca nu te mira de ce nu mai ai vizitatori

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2017, ora 14:10

ei, Symy draga, daca ai sa te uiti la prima postare a celui ce'a deschis Cafeneaua, ai sa vezi ca se permite aproape orice, inclusiv politica !
si nu stiu de ce te miri,caci de cind ne stim noi , la frizerie sau/ si la circiuma din sat sau din cartier , unde se adunau barbatii, in general, se citeau si jurnalele si se discuta politica ma-ntelegi dumneata, stimabile !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2017, ora 14:26

haideti sa-mpodobim Cafeneaua si ptr. cei care petrec in seara asta Revelionul pe stil vechi, vreti ?!
de aveti nevoie de mine, io-s prin bucatarie , caci mai am de facut niste pregatiri !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Ianuarie 2017, ora 22:18

De la: gabigabi2, la data 2017-01-13 14:14:07pfiiii, iote-l pe hakon facind penitenta si dind zapada de pe acoperisul Cafenelei !
bravo, maica , sa traiesti fapta buna se raspleteste si ca pe cind te vei da gios de colo, sa vi sa te cinstesc c'o cinzeaca si sa-ti tai d'un dejet nista slana d'aia afumata !

Nu-i mai da dementului alcool, ca si asa are ficatul praf. Da-i mai bine niste aghiazma, poate mai crapa din el.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2017, ora 14:12

De la: Black_Friday_, la data 2017-01-13 22:18:34
De la: gabigabi2, la data 2017-01-13 14:14:07pfiiii, iote-l pe hakon facind penitenta si dind zapada de pe acoperisul Cafenelei !
bravo, maica , sa traiesti fapta buna se raspleteste si ca pe cind te vei da gios de colo, sa vi sa te cinstesc c'o cinzeaca si sa-ti tai d'un dejet nista slana d'aia afumata !

Nu-i mai da dementului alcool, ca si asa are ficatul praf. Da-i mai bine niste aghiazma, poate mai crapa din el.

lasa-l asa, neexorcizat , ca macar tine toti dracii adunati laolalta !
altfel, cind scapa nebunii aia din strinsoarea hakoniana si-ncep a se risipi prin lume , oricine trece prin apropierea lor poate deveni o gazda ptr. ei , spre disperarea familiei care nu va sti ce i-a Apucat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2017, ora 14:18

si acestea fiind zise, pun niste prajiturele uscate pe masa si fac si cafeaua ,mintenas ! prajiturerele sunt cu nuca si dulceata de caise si-s numa' bune la cafea !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2017, ora 14:30

De la: gabigabi2, la data 2017-01-14 14:12:31
De la: Black_Friday_, la data 2017-01-13 22:18:34

lasa-l asa, neexorcizat , ca macar tine toti dracii adunati laolalta !
altfel, cind scapa nebunii aia din strinsoarea hakoniana si-ncep a se risipi prin lume , oricine trece prin apropierea lor poate deveni o gazda ptr. ei , spre disperarea familiei care nu va sti ce i-a Apucat !

zlatarilor imputiti, fuck off ba', scursilor sociale miasmate!

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2017, ora 14:57

Babeto nesimtita claustrata in: prostie,nesimtire ,ticalosie,obscurantism si promiscuitate, cersesti raspunsuri si atentie ca o satrareasa miloaga de prin mahalalele bucurestene insa ai sa-ti primesti raspunsurile si atentia pe care le meriti , lumpenbabeto psihopata nesimtita.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2017, ora 14:58

pupa mama la el de sturlubaticul forumului , ca daca n-ai fi tu pe post de bufon, ne-am plictisi de moarte !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 13:40

decisiva pupatura i-am administrat , daca a ramas mut dupa aplicarea ei !

s' acum ce facem ?

facem focul in semineu si tregem fotoliile mai aproape de el ; punem alaturi si masutele cu cafea, fructe glasate, prajiturele si ceai si il CITIM sau Recitam din Mihail Eminescu !

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 15:39

Wow!!!!!
Sa vinã popa Symi1 cu agheazmã!

PÂNÃ ATUNCI PUÞINÃ CULTURÃ NU STRICA.

Sunt chelneriþe blonde printre ºpriþe

Sunt chelneriþe blonde printre ºpriþe.
"Doriþi ceva?", ne-ntreabã. Noi dorim
Sã se desfac-aprinse la bluziþe
ªi sânii lor cu bumbeleu infim
ªi iz de leuºtean ºi romaniþe
Sã ni-i cedeze dulce sã-i iubim.
Sunt chelneriþe blonde printre ºpriþe.
"Doriþi ceva?", ne-ntreabã. Noi dorim!
ªi discutând cu ele gogoriþe
ªi bazaconii, dupã kilul prim,
Le-aplaudãm când fac din ºolduri fiþe
ªi cu delicateþe le ciupim
Pe chelneriþele de printre ºpriþe...

Emil Brumaru

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 15:50

www.youtube.com/watch?v=aes7Tt2sXPY

*' Ard-o focu' dragostea**
cã mulþi au uitat de ea,
mai ales in cafenea.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 17:43

De la: symy1, la data 2017-01-12 17:08:43'''
Pe curand, mereu alaturi? Pana cand imi veti ramane voi alaturi? Dar eu voua? ''''
Ne vedem in RAI???

Prezinta-te mai des la un cavei si bine a hi !

''Dumnezeu este puterea mea!''.
www.youtube.com/watch?v=UhFguInFPeY

Alaturi?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 17:47

De la: gabigabi2, la data 2017-01-15 13:40:04 decisiva pupatura i-am administrat , daca a ramas mut dupa aplicarea ei !

s' acum ce facem ?

facem focul in semineu si tregem fotoliile mai aproape de el ; punem alaturi si masutele cu cafea, fructe glasate, prajiturele si ceai si il CITIM sau Recitam din Mihail Eminescu !

Daca tace inseamna ca ii este bine! Mai bine roaga-te pentru al sau suflet sa se linisteasca, nu iimai da apa la moara! Te rog! Este o zicala: Femeia tine casa! Femeia isi tine casa! ...cafeneaua... DA! Fa pace cu el si el va face pace cu noi, cu elinsusi! Doamne ajuta!

A fost odata ca-n povesti,
A fost ca niciodata,
Din eteruri mari, imparatesti,
O prea(frumoasa cafenea...

Am lasat, din suflet, pentru toti forumistii, pentru toate sufletele, pe langa liniste si pace, cuvant si dragoste de aproape, niste madeleine cu ciocolata si visine. Maine schimb prefixu'... coptil de-a lu' 7, aham!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 17:58

Zenitt... nu imi place a ta atitudine de om incatusat de propriile sale slabiciuni!

Arunca o privire in sufletul tau! Acolo vei patrunde adevarul si esenta! Te rog!

Femeia nu este doar obiectul sexual care poate satisface masculul, pricepi ? Trebuie sa intelegi! Simultan si concomitent , barbatul nu este robotul care satisface si tre' sa fie satisfacut! Viceversa, aham! Mereu valabila!

Incearca sa te vezi ca om care detine un suflet, primordial.

Frumusetea divina este continuta in orice vietate a pamantului, a cerului !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2017, ora 18:00

Dedicatie pentru Symy:

www.youtube.com/watch?v=rCWcp6PtYJk

Cine ?

Pentru ca EU CRED ! Nimic fara Dumnezeu !

Aleluia !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 07:48

hai salut oameni buni ...va las cafea si sampanie din belsug...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 07:48

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 07:50

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 08:25

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 12:36

De la: Fl_Orion999, la data 2017-01-16 07:48:20hai salut oameni buni ...va las cafea si sampanie din belsug...

Iti multumesc pentru surpriza placuta care mi-a deschis dimineata cafeneaua!

Sa fii binecuvantat impreuna cu toti ai tai!

Merci, ctitor al cafenelei acesteia! Merci ca imi esti alaturi!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 12:38

Flo', Gabitzule, Simioane, nenea Vanière cu condica semaforului meu, Zenittu', Hak', nea 4057, aveti un pahar de sampanie rece fecare.

Fie ca in aceasta zi sa faceti pace in voi si in afara voastra!

LA fel un gand bun tuturor ce ne sunt alaturi!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 14:22

De la: Musetel, la data 2017-01-16 12:38:51Flo', Gabitzule, Simioane, nenea Vanière cu condica semaforului meu, Zenittu', Hak', nea 4057, aveti un pahar de sampanie rece fecare.

Fie ca in aceasta zi sa faceti pace in voi si in afara voastra!

LA fel un gand bun tuturor ce ne sunt alaturi!
mersi surioara dar multa sampanie ai la baietii plini de ura ,dale aghiazma

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2017, ora 14:22

De la: Musetel, la data 2017-01-15 17:47:56
De la: gabigabi2, la data 2017-01-15 13:40:04 decisiva pupatura i-am administrat , daca a ramas mut dupa aplicarea ei !

s' acum ce facem ?

Daca tace inseamna ca ii este bine! Mai bine roaga-te pentru al sau suflet sa se linisteasca, nu iimai da apa la moara! Te rog! Este o zicala: Femeia tine casa! Femeia isi tine casa! ...cafeneaua... DA! Fa pace cu el si el va face pace cu noi, cu elinsusi! Doamne ajuta!

A fost odata ca-n povesti,
A fost ca niciodata,
Din eteruri mari, imparatesti,
O prea(frumoasa cafenea...

Am lasat, din suflet, pentru toti forumistii, pentru toate sufletele, pe langa liniste si pace, cuvant si dragoste de aproape, niste madeleine cu ciocolata si visine. Maine schimb prefixu'... coptil de-a lu' 7, aham!

hai, lasa, nu mai face altora nici morala si nici teoria chibritului , caci esti in culpa si matale , de nu se poate stii foarte bine ca l-am luat si cu binisorul si cu rugaminti ; m-am si enervat si i-am dat replica, dar l-am si pupat ; l-am si binecuvintat.....acum il ironizez....

in rest : La multi ani cu sanatate, intelepciune si moderatie !

Pagini: << 2537 2538 2539 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2546 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: