back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2541 2542 2543 2544 2545 2546 2547 2548 2549 2550 >> Sari la pagina:

Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 19:33

Sunteti citit. atat vamai spun! Atentie la limbaj! Totul costa bani!

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Adjud

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 20:52

Va multumesc pentru observatie stimata doamna !
Deasemenea rog sa transmiteti salutarile cele mai calde si doamnei general Anaconda . Va urez toate cele bune, multa sanatate si putere de munca !

Cu respect ,

Gigel

Raporteaza abuz de limbaj
JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 13:27

cafea verde vom servi astazi...si un ceai de tei pt. cei cu creierele zbuciumate sau distruse de ,,statul de drept''....

TRAIASCA ROMANIA !!!
ROMANIA , INAINTE !!!

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 14:31

hopaaaa ! nu stiu cine esti tu, noule aparut pe forum , dar combati bine neicushorule si-ti continui ideea :

voi va credeti Europeni, Civilizati si Educati , dar strigati ca nebunii ori de cite ori iesiti in strada : JOS PARLAMENTUL !
JOS PARTIDELE POLITICE !
vreti Puteri sporite date Presedintelui, SRI/ului si DNA .ului si Credeti ca asta-i DEMOCRATIE ?

baiiiiii, asta se cheama DICTATURA, bai "educatilor " habarnisti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 14:39

Florine , oare cu ce ma servesti ? cu o cafea sau cu un ceai profilactic, de tei ?

hai ca fac eu un capucino si pun pe masa si niste biscuiti cu crema de ciocolata, ptr. indulceala amarului din suflet !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 14:31:21hopaaaa ! nu stiu cine esti tu, noule aparut pe forum , dar combati bine neicushorule si-ti continui ideea :

voi va credeti Europeni, Civilizati si Educati , dar strigati ca nebunii ori de cite ori iesiti in strada : JOS PARLAMENTUL !
JOS PARTIDELE POLITICE !
vreti Puteri sporite date Presedintelui, SRI/ului si DNA .ului si Credeti ca asta-i DEMOCRATIE ?

baiiiiii, asta se cheama DICTATURA, bai "educatilor " habarnisti !

,, nu stie "....

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:02

ti-ai amintit ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:06

nu cred.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:14

imediat cu insulta pe buze ...tu precum pionierii : esti gata intotdeauna !

P.S
seara, inainte de a adormi, ce faci ? treci in revista ziua ? ii multumesti lui Dumnezeu ptr. darul zilei sau injuri ziua ce tocmai a trecut ?

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:23

De parca nu era destul de cloaca securistica siteul asta , a mai aparut si Edelweis , un nickname foarte prezent pe luju.ro si pare-se evz.ro.
Mai lipseste Paul Mandrean si se strange aici toata Divizia Postaceala a Securitatii

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:25

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-26 16:10:27nu crezi ? normal ....
credinciosii de teapa ta, stulta, nesimtita, perfida si meschina, nu pot crede concluziile unui realist onest, prefera minciuna, impostura si utopiile convenbile...

fuck off!

aici ai fost simpatic rau de tot " realist onest " ! asa te vezi/ crezi tu ?

P.S
@987 si @ 978 sunt aceeasi persoana sau sunt useri diferiti ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:28

De la: 9am_18987, la data 2017-01-26 16:23:06De parca nu era destul de cloaca securistica siteul asta , a mai aparut si Edelweis , un nickname foarte prezent pe luju.ro si pare-se evz.ro.
Mai lipseste Paul Mandrean si se strange aici toata Divizia Postaceala a Securitatii

mai mult decit interesanta afirmatia ta, caci @Edelweisul nostru e un user @Musetel ce zice ca traieste-n Franta !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 08:57

De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 16:25:05
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-26 16:10:27nu crezi ? normal ....
credinciosii de teapa ta, stulta, nesimtita, perfida si meschina, nu pot crede concluziile unui realist onest, prefera minciuna, impostura si utopiile convenbile...

fuck off!

aici ai fost simpatic rau de tot " realist onest " ! asa te vezi/ crezi tu ?

P.S
@987 si @ 978 sunt aceeasi persoana sau sunt useri diferiti ?

vai de viata si zilele pe care le mai ai de epiuzat baltind in utopii, prostie, nesimtire si grobianism abject.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 11:30

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 11:38

Ziua buna, cafenea! Ziua buna cafegiii de serviciu!

Un As :
www.youtube.com/watch?v=GYQfWJNWe3I

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 11:44

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-27 11:30:44

www.youtube.com/embed/_klB4wuhneM

Vrei pronosticu' meu?

Cred ca nu, so... La mine e soare dar e frig. Beau o cafea si va las cafeneaua , k? Ce sa faca Musetel aici cu atatia mercenari?

Sau... nu ar fi mai bine sa va mutati cuibu' de vipere pe alt topic? Ce ziceti? Io m-am saturat de graiu' vostru scriptic si m-am saturat sa va raportez si sa vad ca vi se tine hangu'!

Oare nu am raportat destul ? Sau cui trebuia?

Anyway, mutati-va pe alt topic cu asalturile , ca de nu, scriu si io mai sus! Punct si dela capat?

www.youtube.com/watch?v=au9TYE5GZ8U

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 11:56

Mai am o actualizata! Merge sec, pe frigu' asta!

www.youtube.com/watch?v=Zg3gl_sbMxg

Remarc epuizarea stocului de ceai de tei. Musetel!

Lamaie, miere, zahar brun sau alb, sirop de artar pentru diabetici

Cred ca am prevazut zece minute de detasare de ura si de dragul unora de razboi! Anihila-v-ar ceaiurile odata , sa fiti si voi oameni, nu mercenari!

Sec era, aha! Scurt pe doi!

Ei, pe cei la care ma refer, evident!

Azi nu se mai da cafea! Am baut-o io pe toata! Ceai?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 12:01

In minutele de liniste ce mai raman, profit sa va las o partitura faina :

www.youtube.com/watch?v=GHcQ6sG4om8

Live, aham!

Sa aveti parte de un week-end fain in care sa va regasiti fiecare linistea, doar asa puteti face pace pe oriunde va aflati!

Numa' bine si la re! ....daca nu se inchide intre timp forumu'.... Depinde de voi, baieti si ''doamne'' certareti/e!

Oricum, indiferent de ce va urma, io vreau sa aveti grija de voi! La fel voi face si io! La re!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 12:06

De la: Musetel, la data 2017-01-27 11:44:15

Vrei pronosticu' meu?

Cred ca nu, so...

ca nu, ce sau cine?!

...sau
tu ai scris pe topic numai asa dintr-o mica-mare pasiune non comunicatitva eventual amorul artei de a te autobaga in seama cu o lalaiala ieftina, lugubra , incoerenta si nedefinita?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 14:17

brrrr.... zice-se ca-s - 7 grade .....adicatelea-i cam frigulet si coana musetel bau si ceaiul si cafeaua ....focul nu l-a facut ....usa-i deschisa si Cafeneaua -i vraiste ....tztztzzzz !
poi, hai sa restabilim ordinea si incepem prin a face focul in camin ; mesele si scaunele ,la locul lor ; punem si o pulpa de porc, bine indesata cu niscaiva catei de usturoi , la cuptor ca sa am cu ce-i gidila onor clientului , nasul , facindu-l sa se aseze la o masa si, facem si o cafea ca lumea, nene !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 13:33

poate ca nu sti, dar : apa trece, Pietrele ramin !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 13:34

la ce ti-ar folosi disparitia mea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 13:36

masa-i pusa ; mincarea-i pe plita ; e cald, e bine si eu beau o cafeluta digestiva !

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 14:16

Ce ai tanti ??????? Ii scriam lui hakon acolo .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 15:33

De la: LumpenizatorulRosu, la data 2017-01-28 14:16:00Ce ai tanti ??????? Ii scriam lui hakon acolo .

poiii, atunci zi si tu cine-i andrisantul !

P.S
ti-as fi recunoscatoare daca ai lamuri lucrurile si l-ai scoate din ceata deasa a mintii sale pe don Hakon.....e drept ca deja smog acolo-n capul lui, dar i-ai spune ca NU suntem 'impreuna" !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 16:38

>>Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate. ?????

daca nu vor fi banati, atat gabigabi cat si simbiotul 18987 aka LumpenizatorulRosu , consecinta :

raspunsuri in acelai ton si cu acelasi limbaj pe care il merita niste scursuri sociale de prin mahalalele bucurestilor

lumpenlatrinisto nesimtita, imi respect promisiunea pe care ti-am facut-o si iti achit toate politele cu varf si indesat, inclusiv pentru abjectiile , obscenitatile si amenintarile grobiene, pe care mi le-ai adresat in ultimii 3 ani prin mesageria privata a forumului 9am.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2017, ora 15:15

si eu ce naiba fac acum ? mai pun de'o cafea sau nu ? parca nu ar fi indicat, ca si asa e zbucium mare prin unele minti sa fac un ceai de tei cu miere si lamiie ? sa chem deratizarea , gunoierii sau zugravii , ca uite ce-i pe pereti ?!
mai bine inchid usa pe dinafara si, mai vorbim....

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2017, ora 16:46

CETATENI , APARATI-VA IN FATA ATACURILOR FURIBUNDE !
Luati atitudine si sesizati organele Legii asa cum am facut eu astazi .
Maine voi depune o reclamatie la Parchet si DIICOT si voi sesiza prezenta TERORISTILOR FUNDAMENTALISTI IOHANISTI pe acest forum si in afara lui. Sunt urmarit pe strada si in casa de aceste ANIMALE UCIGASE , sunt terorizat zilnic cu amenintari telefonice , voci scrsnite care imi spun ca VOI MURI !
...........................................................................................

CER INTERVENTIA POLITIEI SI A ORGANELOR DE ORDINE IN ACEASTA PROBLEMA ! Altcumva voi lua singur masuri , STRIVIND aceasta HIDRA TURBATA care ameninta STATUL DE DREPT !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 13:46

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-27 12:06:07
De la: Musetel, la data 2017-01-27 11:44:15

Vrei pronosticu' meu?

Cred ca nu, so...

ca nu, ce sau cine?!

...sau
tu ai scris pe topic numai asa dintr-o mica-mare pasiune non comunicatitva eventual amorul artei de a te autobaga in seama cu o lalaiala ieftina, lugubra , incoerenta si nedefinita?

Te intrebasem de vrei ori ba pronosticul meu in ceea c priveste discursullui Banciu. Atât! Ulterior mi-ampermis sa te anticipez, stiinda ca nu te intereseaza ce spun altii! Atât!

Tu, in schimb, ai patinat cu niste pleonasme colea prin al tau spici! Treaca de la mine, sanatos si calm sa sezi cu noi la un cavei!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 13:52

Ziua buna dragi ROMÂNI de pretutindeni!

Romania mea danseaza hora unita! Nush a voastra ce face...

Romania mea crede in DREPTATE si in LIBERTATE! Sper ca si a voastra!

Romania mea TRAIESTE si va continua sa traiasca LIBERA! Da, si a voastra, evident!

Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu! Raul sa fie taiat din radacina! Doamne ajuta! Nimic fara Dumnezeu!

TRAIASCA ROMÂNIA! MEREU INAINTE, niciodata inapoi!

www.youtube.com/watch?v=trDlI8jDAXE

PENTRU ROMÂNIA CEA LIBERA !

Pagini: << 2541 2542 2543 2544 2545 2546 2547 2548 2549 2550 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: