back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2539 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2546 2547 2548 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 14:12

Buna sa va fie ziua !
mi-am luat cana de cafea si m-am asezat linga voi, dar - recunosc sincer - imi lipseste inca gestul fumatului ! NUUUUU, nu-mi mai trebuie tigarusca, dar gestul in sine e un automatism ce mai are un tzir de putere !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 15:49

De la: gabigabi2, la data 2017-01-20 14:12:38 Buna sa va fie ziua !
mi-am luat cana de cafea si m-am asezat linga voi, dar - recunosc sincer - imi lipseste inca gestul fumatului ! NUUUUU, nu-mi mai trebuie tigarusca, dar gestul in sine e un automatism ce mai are un tzir de putere !

D'aia, ori de cate ori iti vine a pipai una bucata de tâglara, scrie-ne! Cu drag te citesc si iti raspund! ... uneori chiar si in gand, oricum tu ma receptionezi si iti multumesc!

Ooooooo, o , o... Sugar, honney....Cu ce bem caveiu' azi?

www.youtube.com/watch?v=nwgbfriHWt8

Sugar....honney, honney....

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 15:58

'Bitzule, avand in vedereca sefu' nu mi-o soptit nici macar telepatic unde o aranjat ce-mi trebuia, iaca, mancam tartine cu ce o fi de uns, fara a le unge defapt.... Luam ptita si vedem de cate ori putem sterge marginile borcanului. Ce zici?

Intre timp, io ma ocup de ce stiu destul de bine, de a pune muzica la oamenii dragi!

Dedicatie pentru oamenii mei dragi de aici :

www.youtube.com/watch?v=PN3XlmLZS54

Si mai pun una bucata platina , pentru noi toti :

www.youtube.com/watch?v=dNrZ4-5B_sw

Unii ochi sunt atat de albastri, incat uitandu-ma in ei, zaresc si traiesc marea in zilele ei linistite, cand simbioza ei cu luna nu se resimte atat de puternic.

Ador sa ma pierd in ei... Am si eu acasa doua perechi de ochi albastri care accepta sa ma pierd in ei...

Aveti grija de voi! Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze! Poate ne intersectam existentele pe maine? Nimic fara Dumnezeu!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 16:07

pfoaiii, mincam tartine cu ce-o fi de uns ?! stai sa vezi acusica ce-i de pus pe piine, da' sa nu mori de pofta :
PASTA de JUMARI !
se dau jumarile prin masina de tocat si se freaca impreuna cu mustar picant , piper si eventual un pic de boia iute, ca sa fie picantzica ! cum e si la ce merge ? oiiii, mama, la toate shele mere !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 11:23

Pasta de jumere? Musai sa fie cu ai/usturoi! as cum zici tu, nu am mancat in precedent! Azi as gusta, de mai e! Vinerea ramane Vineri... este Ziua dedicata curatirii corpului , sufletului... Pe cat se poate...

Io pun de cavei, pun de supa pe vita, apoi mai vedem ce o iesi odata intrata in bucatarie si intre alimente! Improvizez in bucatarie, de teama de a nu ne satura de acelasi fel de mancare! mai un ingredient iesit din banal, maiun fruct si o zemuca pe ici pe colo,de multe ori gatesc dupa vocea momentului. Ei, am si retete ce nu misca din cadru, oi, oi!

A propos de jumari,mama avea o retete de pogace, erau niste fursecuri ce le facea cu jumere.Parca totusile zdrobea....Nu mai stiu in lux de amanunte...Dar erau sarate si delicioase! Oiiii,da' haiosele cat erau de bune cu magiun de prune facut de casa! Da' cornuletele cu nuca! Mama, cate prajituri imblateam cu mama in ^prag de sarbatori! 4-5-6... Azi nu mai fac atatea, suntem 3. cu motanul 4, este un pofticios care mananca orice mancam noi! Cine se aseamana, se aduna, nu-i asa?

Sper ca sunteti bine si ca aveti parte de tot ce va doriti! Va doresc sanatate si spor in toate! Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne tina in ale Sale palme pe veci! Aveti grija de voi! Va trimit soare si cer senin! Frig destul cat sa piara microbii si de ar ingheta pe veci si relele din lume, ioi bine ar fi!

Pe curand!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 14:29

De la: Musetel, la data 2017-01-21 11:23:38Pasta de jumere? Musai sa fie cu ai/usturoi! as cum zici tu, nu am mancat in precedent! Azi as gusta, de mai e! Vinerea ramane Vineri... este Ziua dedicata curatirii corpului , sufletului... Pe cat se poate...

Io pun de cavei, pun de supa pe vita, apoi mai vedem ce o iesi odata intrata in bucatarie si intre alimente! Improvizez in bucatarie, de teama de a nu ne satura de acelasi fel de mancare! mai un ingredient iesit din banal, maiun fruct si o zemuca pe ici pe colo,de multe ori gatesc dupa vocea momentului. Ei, am si retete ce nu misca din cadru, oi, oi!

A propos de jumari,mama avea o retete de pogace, erau niste fursecuri ce le facea cu jumere.Parca totusile zdrobea....Nu mai stiu in lux de amanunte...Dar erau sarate si delicioase! Oiiii,da' haiosele cat erau de bune cu magiun de prune facut de casa! Da' cornuletele cu nuca! Mama, cate prajituri imblateam cu mama in ^prag de sarbatori! 4-5-6... Azi nu mai fac atatea, suntem 3. cu motanul 4, este un pofticios care mananca orice mancam noi! Cine se aseamana, se aduna, nu-i asa?

Sper ca sunteti bine si ca aveti parte de tot ce va doriti! Va doresc sanatate si spor in toate! Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne tina in ale Sale palme pe veci! Aveti grija de voi! Va trimit soare si cer senin! Frig destul cat sa piara microbii si de ar ingheta pe veci si relele din lume, ioi bine ar fi!

Pe curand!

da, se pune si usturoi in pasta de jumari ....dar numai cui nu-i face rau !

si iar da,pogacelele se obtin tot facind o pasta de jumari , faina, ou , sare, piper sau chimen ! apoi intinsa foaia cam d' un degetel grosime si taiate rondele si coapte-n cuptor ! si moaaaama, ce "aperitiv" bun la o tzuica rece , sunt !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 14:33

mi-am luat o cafeluta si ma uit pe Stiri : frumoasa-i , mai doamnelor, Melanitza lui Trump !imi placu de ea , ieri, in toate ipostazele, dar vad ca a mai primit si ceva critici !
e....nu-i bai , c'asa-i in via cu struguri !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 17:57

De la: gabigabi2, la data 2017-01-21 14:33:26mi-am luat o cafeluta si ma uit pe Stiri : frumoasa-i , mai doamnelor, Melanitza lui Trump !imi placu de ea , ieri, in toate ipostazele, dar vad ca a mai primit si ceva critici !

Ma alatur cu o cafea! Si cu niste poze cu Melania...

static.lexpress.fr/medias_11295/w_640,c_fill,g_north/melania-tru...
Aceasta este preferata mea! Stil, clasa, finete, simplitate!

Mi-a placut si rochita alba, acelasi stil simplu si haute classe!
static.lexpress.fr/medias_11295/w_1568,h_877,c_crop,x_242,y_140/...

Chapeau!

Ei, gurile rele nu vor putea fi saturate in veci! Au zis vrute si nevrute, ca deh, asa e mass media, se hraneste cu barfe, ce mai!

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 08:42

buna dimineata oameni buni , mai putin buni si nebuni...merge o cafeluta fierbinte...luati de serviti-va cat va tin bracinarii...

TRAIASCA ROMANIA !!!
ROMANIA , INAINTE !!!

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 09:15

romaniafarajustitie.wordpress.com/2013/11/19/blestem-dan-puric/

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 09:17

De la: Fl_Orion999, la data 2017-01-22 09:15:44romaniafarajustitie.wordpress.com/2013/11/19/blestem-dan-puric/

https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2013/11/19/blestem-dan...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 14:57

De la: Musetel, la data 2017-01-21 17:57:44
De la: gabigabi2, la data 2017-01-21 14:33:26mi-am luat o cafeluta si ma uit pe Stiri : frumoasa-i , mai doamnelor, Melanitza lui Trump !imi placu de ea , ieri, in toate ipostazele, dar vad ca a mai primit si ceva critici !

Ma alatur cu o cafea! Si cu niste poze cu Melania...

static.lexpress.fr/medias_11295/w_640,c_fill,g_north/melania-tru...
Aceasta este preferata mea! Stil, clasa, finete, simplitate!

Mi-a placut si rochita alba, acelasi stil simplu si haute classe!
static.lexpress.fr/medias_11295/w_1568,h_877,c_crop,x_242,y_140/...

Chapeau!

Ei, gurile rele nu vor putea fi saturate in veci! Au zis vrute si nevrute, ca deh, asa e mass media, se hraneste cu barfe, ce mai!

exact, gura lumii-i sloboda !
dar, fara indoiala , femeia este frumoasa si hainele stau foarte bine pe ea, caci cel mai important lucru mi se pare ca este : STILUL ! cind o femeie isi gaseste stilul potrivit ptr. ea, atunci ochiul care priveste se-ncinta .....din pacate, acest lucru nu se-ntimpla si " Melanitzei " noastre care, din 2 una :
ori stilistul ei e varza ....
ori ea se imbraca dupa gustul ei si tot la varza ajunge !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 14:59

....da' parca as gusta din cafeaua lasata de Florin azi-dimineata ! mai e sau a baut-o Dan Puric ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:15

Buna ziua!

Din curiozitate ma uitai si io cine o fi Dan Puric. Ar fi culmea sa cunosc toata omenirea, nu?

Mda, cazui peste gura presei, care bate din taste pana ninge! Oricum prefer sa nu comentez!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:17

Nu coboram in mocirla, este cert! Nu ne-om putea spala nici cu toata apa Dunarii, a Prutului, a Siretului, a Oltului, a Tisei ....!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:28

Daca prin Melanita noastra te referi la doamna Carmen Johannis, eu admir simplitatea sa care se reflecta inclusiv in vestimentatie. Vazui poza postata de Galina , in care apar ambele cupluri prezidentiale românesti, probabil fusese poza de la ultima schimbare. Iar daca diseignerii români in vestimentatie nu sunt apti sa imbrace o prima doamna, exista diseigneri mai buni, evident! Nu zic ca nu ar avea gusturi creatorii nostri, insa mare parte dintre ei au intai aere de superioritate ce te face sa te tii departe de creatiile lor. Asta e un defect al românilor care asced pe scara valorica si uita simplitatea care le-a fost adapost candva.

Melania se imbraca des in creatiile lui Ralph Lauren. Unii critici , vesnic nemultumiti , ar fi lansat ideea nefondata ca actuala prima doamna a Statelor Unite ale Americii ar fi copiat sau ar fi combinat stiluri vestimentare ale predecesoarelor sale. Eu gasesc gustul ei perfect gustului meu: simplu si perfect!

Oameni si oameni... Gusturi si gusturi...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:41

De la: Musetel, la data 2017-01-22 15:15:41Buna ziua!

Din curiozitate ma uitai si io cine o fi Dan Puric. Ar fi culmea sa cunosc toata omenirea, nu?

Mda, cazui peste gura presei, care bate din taste pana ninge! Oricum prefer sa nu comentez!

ce spui ? te cobori in mocirla ascultindu-l pe Dan Puric ? moiiii, fata , moiiii....e o mare CONSTIINTA acest om , cu o dragoste profunda ptr. Dumnezeu si Romania !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:48

De la: gabigabi2, la data 2017-01-22 15:41:30

ce spui ? te cobori in mocirla ascultindu-l pe Dan Puric ? moiiii, fata , moiiii....e o mare CONSTIINTA acest om , cu o dragoste profunda ptr. Dumnezeu si Romania !

Hooooooo! Pune frana ca dai cu nasu' de parbriz! Ce am zis io so ce intelegi tu?

Nu ma cobor in MOCIRLA PRESEI! Clar?

In fine... circula inclusiv ca ar fi fost un turnator in tinerete.... asta ziceam io ca e MOCIRLA PRESEI!

Da' tu intelegi iar in dunga! Exact ca sicolegu' celalalt ce te asteapta pe politici! MAi aveti un topic nou de harakiri: haiducii pacii! spor sa aveti!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:50

Cine e Andrei Plesu? Mai era unu' de o seama cu el... ceva Stelian .... Tastati si voi pe gugulescu ... Dar poate voua va scoate altecele decat mie din Franta... Deh, informatia circula, se codifica, se mai descompune, mai stii?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:56

V-ati trezit cu samanta de scandal, cafenea!

Una bucata ctitor crede ca nu avem curele stabile sa ne tzâie gacii pe talie!

Una bucata gazdoaie intelege cu dunga graiu' mieu...

Va las io si ma duc la mare !

Numa' bine!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:20

De la: Musetel, la data 2017-01-22 15:48:27

In fine... circula inclusiv ca ar fi fost un turnator in tinerete....

asa e, transparento, un actor ratat si un turnator ceausist care nu a negat, dimpotriva, a incecat sa-si justifice turnatoria, care a ajuns un infocat dughinist mistico religios.

in concluzie, nu-i altceva decat :o lichea postdecembrista cu aere de intelectual care profita de naivitatea , ignoranta, superstitiile, misticismul si prostia, in care balteste si se zbate majoritatea romanilor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:36

De la: gabigabi2, la data 2017-01-22 15:41:30

Hooooooo! Pune frana ca dai cu nasu' de parbriz! Ce am zis io so ce intelegi tu?

Nu ma cobor in MOCIRLA PRESEI! Clar?

In fine... circula inclusiv ca ar fi fost un turnator in tinerete.... asta ziceam io ca e MOCIRLA PRESEI!

Da' tu intelegi iar in dunga! Exact ca sicolegu' celalalt ce te asteapta pe politici! MAi aveti un topic nou de harakiri: haiducii pacii! spor sa aveti!

nu, nu inteleg " in dunga" decit daca tu te exprimi incorect sau incomplet si cele 2 postari asa au fost si asa s-a inteles !
dar daca NU stii cine-i Dan Puric, ptr. ca nu poti cunoaste pe toata lumea, de unde si pina unde informatia ca a fost " turnator " ? asa de tinar ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 18:30

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-22 16:20:11

In fine... circula inclusiv ca ar fi fost un turnator in tinerete....

asa e, transparento, un actor ratat si un turnator ceausist care nu a negat, dimpotriva, a incecat sa-si justifice turnatoria, care a ajuns un infocat dughinist mistico religios.

in concluzie, nu-i altceva decat :o lichea postdecembrista cu aere de intelectual care profita de naivitatea , ignoranta, superstitiile, misticismul si prostia, in care balteste si se zbate majoritatea romanilor.

Probabil esti in contradictie si cu Andrei Plesu , care il catalogheaza pe Dan Puric drept un actor care isi face ... facea.... bine treaba.

Ce parere expui referitor la Andrei Plesu? De abia astept sa te citesc!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 18:38

Presa va da detalii despre dialogul si divergentele de opinii dintre Dan Puric si andrei Plesu.

Gasiti detalii pe : inliniedreapta.net, WordPress.com, evz.ro, spiritualitatea, realitatea, adevarul, evenimentul zilei samd! Au scris multi despre!

Eu am spicuit suficient cat sa imi fac o opinie.

Unii se cred stapani exclusivisti pe cunoasterea universala si nu accepta ca un auslander sa vina si sa isi dea o parere sincera care poate nu este incadrata in sablonul X. De exemplu!!!! Aici intra Andrei Plesu, care, filosof si autor de carti de ortodoxie româneasca, care nu accepta ca Dan Puric sa se exprime despre adevarul universal. Cunoasterea este LIBERA! Dumnezeu este LIBER si accesibil tuturor, indiferent ca avem ori ba studii in anumite domenii!

Nici opinia lui Dan Puric nu o pot aproba, aceea ca noi am fi singurii, unicii, cei mai cei si ca toti ne vor disparitia!

Amandoi gresesc!

Vreau parerile voastre referitor la acestea! Se multumeste!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 18:44

Nu, nu sunt nici guru si nici carti nu am editat.... inca! Manuscrise am. Proprii! Cunoasterea este accesibila TUTUROR! Toti suntem egali si avem acelasi unic Dumnezeu!

NU sunt un om pe care sa il plateasca nici partidu' X, nici biserica Y, nici serviciul Z, nici cotidianul Q!

Daca mi se da o informatie, caut despre ea , daca ma intereseaza! Daca nu, trec cu vederea! Sunt sigura ca ceea ce azi poate trec cu vederea si s-ar fi putut sa conteze pentru mine si pentru drumul meu, cu certitudine imi va reiesi in cale peste un timp T! Toate se intampla cu un scop! Nimic nu este hazard!

Receptie!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 22:20

PSD-CIUMA ROSIE si culmea...cine apare...surpriza...CIUMA ROSIE---IOHANNIS imbracat in rosu din cap pana-n picioare...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 10:35

Buna dimineata! Sper ca ati avut o noapte linistita, petrecuta in pace!

Cafea pentru toata lumea! Ceai pentru toata lumea! Unde pozitive pentru toata lumea! PACE tuturor! Liniste si calm sa puteti decide corect ca sa fie mai bine!

Referitor la evenimentele petrecute in tara noastra, gasesc ca poporul are dreptate si trebuie ascultat! In fond, poporul este cel ce asigura salariile demnitarilor care ne conduc , ca sunt patati ori ca sunt curati! Este firesc , ca atunci cand mana de lucru a tarii se simte exploatata, sa inceteze sa ma lucreze, nu-i asa? A trecut era sclavagismului! Toti suntem oameni! Fiecare greseste! Trebuie sa ne asumam responsabilitatea erorilor efectuate in trecut si, implicit, trebuie sa ne asumam consecintele rezultate in urma greselilor trecutului!

Cum era afisat pe o pancarta ce trecuse prin fata ochilor mei: Nu exista gratiere la judecata de apoi! Apoi... cata dreptate a avut acel om care a scris acele cuvinte si le poarta in multime! Dumnezeu ii va ierta pe cei ce gresesc emitand legi noi care sa le spele greselile? Sau Dumnezeu , asistandu-i inclusiv in momentele cand au gresit, le lasa la indemana CONSTIINTA ca voce a balantei! Te condamna constiinta? Repara greselile si mergi inainte! Fa bine din raul ce l-ai comis, altfel iti semnezi osanda finala cu propria-ti decizie!

Nu va lasati manipulati! Judecati la rece inainte de a scanda lozinci prin care sa afirmati ca orice e rosu ar fi purtator de boli incurabile! Nu omiteti ca culoarea ROSIE este culoarea sangelui ce il purtam in vine TOTI! ROSU este culoarea mandrului nostru TRICOLOR, DRAPELUL nostru! ROSU este culoarea DRAGOSTEI, A IUBIRII de semeni, de neam, de rasa umana!

Nici nu se poate compara cu mineriada, aceasta manifestatie a poporului român cinstit care cere doar sa se faca dreptate si sa fie lasat sa traiasca in PACE! Oamenii din strada nu au rangi, nici topoare, nici arme, nici furie. Sunt si COPII in strada! Lor trebuie sa le fie mai bine decat noua! Lor le ramane tara pe care trebuie sa o aparam azi si sa ii asiguram CONTINUITATEA!

Oamenii din strada nu vor decurge la vandalisme! Ei stiu sa negocieze! Conducerea sa accepte negotul, astfel tara va ramane demna de toti ai sai cetateni uniti si indivizibili!

VA ROG! Aratati lumii intregi ca românii stiu ce vor! Ca românii sunt corecti si cinstiti! Ca românii, chiar de au gresit, stiu sa isi asume erorile si nu actioneaza precum ultimii lasi falsificand norme si permitand raul sa se amplifice pana la a ucide intreg neamul!

VA ROG!

Contez pe voi, stimati concetateni, ca veti gasi un consens care sa ne salveze ca unitate!

Amintiti-va, dragi FRATI ROMÂNI, ce zi este mâine? In numele UNIRII, faceti pace si gasiti un CONSENS! Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va lumineze!

Cu drag si consideratie!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 10:51

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 14:34

si tu le cam amesteci dar, asta vrem cu toti : sa traim in Pace , intro tara curata si bine condusa de politicieni Responsabili !

din pacate, multi dintre cei iesiti in strada aseara, nu stiau prea bine de ce sunt acolo ! au fost chemati si au venit !
de ce ? eeee...iote asa : jos Guvernul, si partidele ; jos Dragnea, Grindeanu si ordonanta care Ordonanta ? aia care este in DEZBATERE ? poi e-n dezbatere si poate suporta orice amendament , ca doar d'aia e-n discutii ....care-i problema ?
pentru ASTA Incalca dl. Presedinte CONSTITUTIA, uitindu-si rolul de Mediator si , iesind in mijlocul multimii si asa atzitzata de animatorii de meserie , sa-i mobilizeze cu un Discurs NEDEMOCRATIC , aratindu-le drumul spre sediul Guvernului si al PSD.ului ?!

ntzzzzz....nu e bine vacii noastre si cineva e iarasi dispus sa ne puna pielea pe batz la fel ca-n iun. 90 !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 14:36

vreau si eu o cafea, se poate ? mai este sau ma duc sa pun ibricul pe foc ?

Pagini: << 2539 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2546 2547 2548 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: