back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2546 2547 2548 2549 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 15:06

De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 14:34:50si tu le cam amesteci dar, asta vrem cu toti : sa traim in Pace , intro tara curata si bine condusa de politicieni Responsabili !

din pacate, multi dintre cei iesiti in strada aseara, nu stiau prea bine de ce sunt acolo ! au fost chemati si au venit !
de ce ? eeee...iote asa : jos Guvernul, si partidele ; jos Dragnea, Grindeanu si ordonanta care Ordonanta ? aia care este in DEZBATERE ? poi e-n dezbatere si poate suporta orice amendament , ca doar d'aia e-n discutii ....care-i problema ?
pentru ASTA Incalca dl. Presedinte CONSTITUTIA, uitindu-si rolul de Mediator si , iesind in mijlocul multimii si asa atzitzata de animatorii de meserie , sa-i mobilizeze cu un Discurs NEDEMOCRATIC , aratindu-le drumul spre sediul Guvernului si al PSD.ului ?!

ntzzzzz....nu e bine vacii noastre si cineva e iarasi dispus sa ne puna pielea pe batz la fel ca-n iun. 90 !

tzatzo,iar mananci cu excavatorul din latrina !

adevarul.ro/entertainment/comedy/pamflet-angajat-guvernului-pove...

miasmata situatia,cat si lumpenpartoneta latrinista.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 16:15

aici ai dreptate, n-am ce zice : dom. pres' e-ntro situatie cam imputita, caci pune Romania intro pozitie ingrata fata de normele si cutumele UE si te face sa te-ntrebi : CINE il sfatuieste pe presedinte sa FACA ASEMENEA GRESELI de gesturi si vorbe spuse ? !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 16:50

cite " kopeici" face INJURIA ta de zi cu zi la adresa mea , ia zi ?

DEMISIA, kakoane....se cam cere o demisie !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:00

De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 14:34:50si tu le cam amesteci dar, asta vrem cu toti : sa traim in Pace , intro tara curata si bine condusa de politicieni Responsabili !

din pacate, multi dintre cei iesiti in strada aseara, nu stiau prea bine de ce sunt acolo ! au fost chemati si au venit !
de ce ? eeee...iote asa : jos Guvernul, si partidele ; jos Dragnea, Grindeanu si ordonanta care Ordonanta ? aia care este in DEZBATERE ? poi e-n dezbatere si poate suporta orice amendament , ca doar d'aia e-n discutii ....care-i problema ?
pentru ASTA Incalca dl. Presedinte CONSTITUTIA, uitindu-si rolul de Mediator si , iesind in mijlocul multimii si asa atzitzata de animatorii de meserie , sa-i mobilizeze cu un Discurs NEDEMOCRATIC , aratindu-le drumul spre sediul Guvernului si al PSD.ului ?!

ntzzzzz....nu e bine vacii noastre si cineva e iarasi dispus sa ne puna pielea pe batz la fel ca-n iun. 90 !

Duaaamne ce utopii ! Te-au spalat teveurile borfasilor pe creier in ultimul hal .Care politicieni responsabili ?
Aia care manipuleaza prin TV Guita , transmitand ca Iohannis s-a dus la Guvern sa ceara gratierea si amnistia ?
Iote , ca s-a dus in Piata Universitatii sa vada si tztza Floarea ca NU EL cere amnistia si gratierea !
Unde scrie ca e interzis sa protestezi pasnic ?

9am_18978

11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 22:13

România este țintã inevitabilã în cazul unui rãzboi NATO — Rusia, întrucât scutul antirachetã din România este o amenințare directã la adresa securitãții Federației Ruse, a avertizat expertul rus Konstantin Bogdanov, citat de New York Times.

Prin instalarea scutului antirachetã de la Deveselu, România ºi-a asigurat statutul de țintã principalã a Rusiei în caz de rãzboi. Iar un eventual rãzboi NATO-Rusia nu va fi decât unul nuclear, a mai spus el.

Țãri eșuate precum România, care gãzduiesc sisteme antirachetã americane, ar putea fi singurele victime, iar Statele Unite se vor împãca apoi cu Rusia „deasupra ruinelor fumegânde ale elementelor est-europene ale scutului antirachetã”, a adãugat analistul.

„Elementele antirachetã din Europa de Est ar putea duce la o accelerare pe panta alunecoasã a rãzboiului nuclear într-o crizã”, a scris Bogdanov, informeazã NYT.

ªi purtãtorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat joi cã România este principala amenințare la adresa securitãții naționale a Federației Ruse din acest moment.

„Am spus de când a început aceastã poveste cã experții noștri sunt convinși cã dezvoltarea sistemului anti-rachete balistice ridicã o anumitã amenințare la adresa Federației Ruse”, a declarat Peskov.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a reiterat la București cã scutul nu este o amenințare la adresa Rusiei. Însã explicațiile sale nu sunt reale de vreme ce Iranul nu mai reprezintã un pericol de proliferare a armamentului nuclear, iar în urmã cu mai bine de 5 ani, pe vremea administrației Bush, justificarea scutului antirachetã de la Deveselu era pericolul nuclear venit dinspre Iran.

Președintele României, Klaus Iohannis, a subliniat cã acest sistem va face atât Europa, cât ºi România mai sigure și are caracter defensiv.

Proiectul scutului antirachetã de la Deveselu a început în 2013 ºi finalizat anul trecut. Investițiile au fost de aproximativ 800 de milioane de dolari.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 11:16

De la: 9am_17655, la data 2017-01-23 18:00:44

Duaaamne ce utopii ! Te-au spalat teveurile borfasilor pe creier in ultimul hal .Care politicieni responsabili ?
Aia care manipuleaza prin TV Guita , transmitand ca Iohannis s-a dus la Guvern sa ceara gratierea si amnistia ?
Iote , ca s-a dus in Piata Universitatii sa vada si tztza Floarea ca NU EL cere amnistia si gratierea !

Citez:

ARTICOLUL 31 - Dreptul la informatie

(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit.
(2) Autoritatile publice, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal.
(3) Dreptul la informatie nu trebuie sa prejudicieze masurile de protectie a tinerilor sau securitatea nationala.
(4) Mijloacele de informare in masa, publice si private, sunt obligate sa asigure informarea corecta a opiniei publice.

Constitutia ROMANIEI

Cateva televiziuni din mass-media romaneasca incalca grav litera si spiritul constitutiei implicit, dreptul cetatenilor romani la o informare corecta.

Procurorul general, avocatul poporului, s-au autosesizat, se vor autosesiza!?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 15:30

moiii, madam, vorbesti de creierii mei spalati si tu SPUI o Bazaconie NEGINDITA mai mare ca tine si preluata pe nemestecate ? HA !

ai AUZIT tu , cu urechile tale, traznaia cum ca d'aia s-a dus Iohannis la guvern ?

da'o naibii de treaba.....mai gindeste si tu, nu le mai inghiti chiftelele astea pe nemestecate, ca d'aia esti o Masa de Manevra Disponibila oricind ptr. ei !

e chiar asa de greu de inteles ca Una e sa Protestezi , strigind si agitind lozinci si Alta e sa te duci sa iei cu asalt sedii oficiale ? .....tot ASA ati facut si-n noe. 2014....si cu ocazia Colectiv si acum iar ! aia care va tot cheama si incita nu v-au spus care-i diferenta intre cele Atitudini si Actiuni ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 15:33

De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 14:36:53vreau si eu o cafea, se poate ? mai este sau ma duc sa pun ibricul pe foc ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 15:45

De la: gabigabi2, la data 2017-01-24 15:30:58

e chiar asa de greu de inteles ca Una e sa Protestezi , strigind si agitind lozinci si Alta e sa te duci sa iei cu asalt sedii oficiale ? .....tot ASA ati facut

de unde AI INTELES tu asa ceva, de la slugoii puscariasului latrinist sau de la rromanica inculpatului urmarit international GUITA TV.?

partoneto miasmata, esti o imbecila ticaloasa nesimtita sau esti intr-atat de proasta si nesimtita incat nu stii despre ceea ce vorbesti?!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:20

hai, du-te si te plimba, pafaristule !
urmareste discutia mea cu madam @655 si scuteste-ma de prostiile tale rasuflate !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:55

care discutie, , aia in care interlocutoarea iti demonstreaza ca esti o proasta nesimtita miasmata, iar tu o tii langa tot pe a ta intr-o continua balmajeala si elucubrantii cu: nu-i asa ca-i asa si pe dincolo?!

babaciune ticaloasa nesimtita, dupa ce ca esti o tztza floarea imbecila ai inceput sa ai si pretentii fudule?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 08:10

de aceea te-ai autoclonat, lumpencoprofgo flamanzeanca, pentru a-ti expune multiskillsurile latriniste ?

Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 14:34

Cafea, ceai, fursecuri si vesti pozitive!

Voi? Ce ascundeti in tolbe, ha?

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 14:40

Muzica, daca este in cafenet? Ai de mine, da' cum sa nu fie?

www.youtube.com/watch?v=J0BsdlhzCzY

Zicea cineva ca tziganii se sfadesc toata ziua! Si ei prefera sa cante decat sa se mai sfadeasca!

Da' voi? Stiti sa cantati? Dansu' cum mere?

Floare alba, floare neagra.... yépà !

Va provoc la DANS!

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 14:51

De la: Edelweis, la data 2017-01-25 14:40:32Muzica, daca este in cafenet? Ai de mine, da' cum sa nu fie?

www.youtube.com/watch?v=J0BsdlhzCzY

Zicea cineva ca tziganii se sfadesc toata ziua! Si ei prefera sa cante decat sa se mai sfadeasca!

Da' voi? Stiti sa cantati? Dansu' cum mere?

Floare alba, floare neagra.... yépà !

Va provoc la DANS!

Nu am intrebat 100 de români, da' i-am intrebat pe o parte din concetatenii nostri români de origine tzigani. I-am intrebat :Voi ce sunteti ? Mi-au raspuns : Tzigani, doamna draga! Apoi i-am intrebat din ce oras vin. Vorbesc 3 limbi: Tziganeasca, româneste si franceza. Cu pruncutii lor te intelegi cel mai bine in franceza. Aici invata la scoala, sa stiti! Parintii lor muncesc si ii ajut cu hartiile si cum pot , ca sunt oameni ce Il au pe Dumnezeu in ei!

Ah , sa nu uit! Au fost doua cazuri de epidemie de râie si de paduchi aici. Parintii plangandu-se direct ca precis copiii de tzigani ar fi determinat epidemiile, l-am intrebat pe director daca imi poate confirma. A zis ca nu imi poate spune nimic. Ok, am zis. Am facut pe detectivul si am aflat ca o cu totul alta familie avusese raie. Paduchi avusesera iar, alti copilasi. Evident ca ma uitam prin capatele pruncilor cand veneau sa imi ceara bomboane. Erau curati.

Ah, da, si ei sa stiti ca nu se cearta ca voi, sâc!

Nici macar cuvinte ce va adresati voi, nu i-am auzit adresandu-si!

Ce scoala urmati voi, dragi concetateni?

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:06

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:13

Anul cesta avem concetateni pregatiti pentru Eurovision, ha?

www.youtube.com/watch?v=VoXSSYTPnmM

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:28

De la: gabigabi2, la data 2017-01-24 15:30:58

moiii, madam, vorbesti de creierii mei spalati si tu SPUI o Bazaconie NEGINDITA mai mare ca tine si preluata pe nemestecate ? HA !

ai AUZIT tu , cu urechile tale, traznaia cum ca d'aia s-a dus Iohannis la guvern ?

da'o naibii de treaba.....mai gindeste si tu, nu le mai inghiti chiftelele astea pe nemestecate, ca d'aia esti o Masa de Manevra Disponibila oricind ptr. ei !

e chiar asa de greu de inteles ca Una e sa Protestezi , strigind si agitind lozinci si Alta e sa te duci sa iei cu asalt sedii oficiale ? .....tot ASA ati facut si-n noe. 2014....si cu ocazia Colectiv si acum iar ! aia care va tot cheama si incita nu v-au spus care-i diferenta intre cele Atitudini si Actiuni ?

Ce asalt la sedii oficiale ai visat ? Ati fi vrut voi asta , sa va victimizati in latrine , dar cei care au iesit in strada sunt educati si civilizati . Nu i-a chemat nimeni , nu sunt platiti de Soros , si nu se compromit asa ca altii , care in schimbul catorva banuti la pensie sau la salariu si a altor masuri populiste sa-si vanda sufletul penalilor si borfasilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:35

femeie, esti pe bune ? NU v-ati dus la sediul PSD.ului la fel ca-n 2014 ?
DE CE ?
CE CAUTATI ACOLO ?

protesteaza-n strada cit vrei si daca mai esti si autorizat, e si mai bine ! in schimb , daca incepi sa marsaluiesti prin oras , nu mai e ok .....cit despre cit de spontan a fost, ha ! ziceati ca se STIA de citeva zile ....deci, cum e cu spontanul ?

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:42

De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 15:35:17femeie, esti pe bune ? NU v-ati dus la sediul PSD.ului la fel ca-n 2014 ?
DE CE ?
CE CAUTATI ACOLO ?

protesteaza-n strada cit vrei si daca mai esti si autorizat, e si mai bine ! in schimb , daca incepi sa marsaluiesti prin oras , nu mai e ok .....cit despre cit de spontan a fost, ha ! ziceati ca se STIA de citeva zile ....deci, cum e cu spontanul ?

VA E FRICA ? Foarte bine , sa va fie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:45

si, apropo de OBSESIA voastra cu " latrinele", ceea ce va indica a fi basescienii de ieri, liberalii de azi, NU ar fi mai bine sa va tratati aceasta Ipohondrie la care ati ajuns , iesind la Vot ceva mai multi decit de obicei ?
Cit de prost poate fi cineva ca sa creada ca nefacind nimic ptr. a schimba o stare de fapt, ea s-ar putea modifica spontan in folosul lor ? aveti boala pe PSD si, desi stiti foarte bine ca ei au un bazin electoral substantial, voi Nu iesiti la votare !!
IESITI si VOTATI , ce e asa de greu de inteles ce trebuie sa faceti , ca doar sunteti educati si civilizati ?

P.S
ailalti nu sunt educati si civilizati, nu ? uite d'aia ati pierdut si-n anul asta : ca sunteti mult prea fuduli , aroganti si prost- crescuti .....adica , civilizati nenicule !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 15:50

De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 15:45:39si, apropo de OBSESIA voastra cu " latrinele", ceea ce va indica a fi basescienii de ieri, liberalii de azi, NU ar fi mai bine sa va tratati aceasta Ipohondrie la care ati ajuns , iesind la Vot ceva mai multi decit de obicei ?
Cit de prost poate fi cineva ca sa creada ca nefacind nimic ptr. a schimba o stare de fapt, ea s-ar putea modifica spontan in folosul lor ? aveti boala pe PSD si, desi stiti foarte bine ca ei au un bazin electoral substantial, voi Nu iesiti la votare !!
IESITI si VOTATI , ce e asa de greu de inteles ce trebuie sa faceti , ca doar sunteti educati si civilizati ?

P.S
ailalti nu sunt educati si civilizati, nu ? uite d'aia ati pierdut si-n anul asta : ca sunteti mult prea fuduli , aroganti si prost- crescuti .....adica , civilizati nenicule !

Spre uimirea si disperarea ta , au iesit destui care au votat PSD .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 16:04

esti un paduche de cap prost si ilogic , stii ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 16:07

De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 15:45:39si, apropo de OBSESIA voastra cu " latrinele", ceea ce va indica a fi basescienii de ieri, liberalii de azi, NU ar fi mai bine sa va tratati aceasta Ipohondrie la care ati ajuns , iesind la Vot ceva mai multi decit de obicei ?

P.S

deci , urmati sfatul dlui d. Trump dat protestatarilor sai : Iesiti si Votati !

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Adjud

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 17:01

Trebuia sa va bata jandarmii pana va c ... pe voi , apoi sa va mai bata o data fiindca v-ati c... pe strada

JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 17:02

Vezi ca ai ceva alb la gura

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 17:46

De la: 9am_18987, la data 2017-01-25 17:01:49Trebuia sa va bata jandarmii pana va c ... pe voi , apoi sa va mai bata o data fiindca v-ati c... pe strada

Or sa te bata pe tine copiii , nepotii , stranepotii si-or sa te injure pana ai sa te rasucesti in mormant , lepra stalinista !

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 18:17

STALINISTA ???
Eu sustin rasturnarea Guvernului prin "furia maselor proletare " pe strazile capitalei in manifestatii NEAUTORIZATE sau tu ?
Eu sustin arestarea pe baza de SUSPICIUNI sau tu ?
Eu aplaud indesarea condamnatilor in puscarii pana la refuz pentru satisfacerea partagurilor sistemului , uitand ca astia ies mai apoi si castiga procese la CEDO si isi umplu buzunarele cu banii de la buget munciti de popor ????????
Masoara-ti cuvintele si pozitia, buhaito

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 19:29

Calmul.... unde va este stocul?

Tactica.... tz tz tz!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 19:32

Canile la control! Azi va servesc CALM! Un ceai de musetel si la loc comanda!

Sa va regasesc maine calmi, da?

Hak'... nu-ti bate capu' ! Nici eu nu imi pierd vremea explicandu-ti de ce scriu cu flori de colt, k?

In rest, noapte buna dara!

Pagini: << 2540 2541 2542 2543 2544 2545 2546 2547 2548 2549 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: