back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2543 2544 2545 2546 2547 2548 2549 2550 2551 2552 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:30

De la: Edelweis, la data 2017-01-31 16:29:24
De la: gabigabi2, la data 2017-01-31 14:45:27Musetelule....eu o sa continui sa-ti spun asa..... ce-i acel ceai cu bergamote, ca nu stiu ? ia zice matale despre ce-i vorba si intre timp, cafeluta "digestiva" se si face !

I....O zicere : Bergamote e una bucata floricica albastrui-violet...stai 'shea sa cot....

www.louis-herboristerie.com/7300-thickbox_default/earl-grey-supe...
... aceasta ar fi bergamota din ceaiul negru, cu respect si admiratie!

https://www.promessedefleurs.com/media/catalog/product/cache/1/i...
....cica aceasta ar fi cea salbatica, bergamota salbatica

Am marit-o exprès, sa te atinga cu drag!

Ma eliberati pe ziua de azi? Treburile ma cheama! Pe maine!

La re!

aaaa, pai astea-s Albastrelele noastre ,alea de se pun in buchetelul de primavara alaturi de ghiocei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:38

niste batrinei stateau in parc de vorba, despre una- despre alta, minunindu-se de frumusetea primaverii si explozia Naturii !
si-n timp ce vorbeau , trece pe linga ei o splendoare de femeie la care ramin toti cu ochii holbati si gurile cascate .... auuuuu, exclama ei !
- cine o fi, intreaba unu' ?
-pai, cin' sa fie ? zice al mai in virsta dintre ei : Insusi Dumnezeu !

si cafeluta-i gata, numa buna de baut !

Raporteaza abuz de limbaj
Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 16:56

Buna, Gabitzule drag!

De ce nu ar salaslui Dumnezeu intr-o femeie? Ar fi imposibil ca o femeie, indiferent care ar fi ea, sa nu aiba loc pentru Dumnezeu in ea insasi!

Toti Il cunosatem pe Dumnezeu. Unii la varste inaintate, unii la siferinte, unii la boli, unii la varste fragede, unii dinainte de a fi ceea ce sunt : oameni.

Dumnezeu este totul, inceput si sfarsit, chiar daca El nu se poate sfarsi. El poate salaslui in tine, in mine, in toata creatia Sa daca Cel ce e sa Il poarte accepta sa-L poarte. Il purtam, alegem sa Il purtam dupa ce L-am perceput cu oricare dintre simturile noastre, evident si cert ca in moduri diferite, doar suntem unici prin excelenta creatiei.

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 17:12

Buna, bunuca, cafeluta asta, multam, Gabi!

Sa va mai pun muzica, asa fac abstractie de masina de spalat ce face heredie!

www.youtube.com/watch?v=v0NoHN1TU5I

Ce este timpul raportat la constiinta? Exista constiinta independent de timp? Afirmativ! Constiinta nu poate fi masurata... inca. Cu putina rabdare si cu studii aprofundate, va fi, in viitor!

Constiinta exista fizic, cuantic... Ea exista indiferent ca mintea, creierul, o proiecteaza pe ecranul vietii noastre in masura in care o percepe. Ea,constiinta, exista dincolo de noi, dinaintea noastra si ne urmeaza existentei.

Iar noi, la un moment dat, devenim constienti de asta. Fiecare in masura propriei developari si in functie de propriile alegeri.

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 17:27

Nimic nu este intamplator!

Cine vrea, cine cere, cine cauta... isi poate aminti. Tot ce eu abordez astazi , aici, cu voi, poate fi scris de altii in alta parte, in trecut, simultan sau in viitor.

Avem acces la univers din noi si din afara noastra.

Nu am suferit nicio moarte clinica! In urma cu 40 de ani, Dumnezeu M-a luat in palmele Sale si M-a pus sa aleg! Constientizand in marche-arrière, vad clar atatea secvente de atunci. Limbajul meu este atat de limitat... Scepticismul lectorului (celui ce citeste) planeaza in eter... Insa Dumnezeu ma tine, continua sa ma tina! Doar El!

Exista o lume superioara perceptelor noastre, o lume care ne cuprinde si care se dezvolta cu noi, prin noi si dupa noi.

Dumnezeu continua sa scrie prin noi. Cuvantul Sau se strecoara in minte dar si in inima, deopotriva. De acolo scriem. Si vom scrie indiferent ca vom fi luati in deradere de ci ce nu percep ca noi...

Stiu ca unii ma credeti si nu gresiti. Aveti sau nu experientele voastre proprii care va definesc si va scriu in univers. Punct cu punct suntem scrisi in univers fiecare si toti, fara exceptie. Va multumesc! Mereu alaturi!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 17:40

Octavian Paler L-a intervievat pe Dumnezeu... nu numai el...

www.youtube.com/watch?v=XhSpvE9pjPY

Unii I-au cerut favoarea de a se naste intr-un anumit timps si loc...

Avand incredere in ei, Dumnezeu le-a indeplinit cererile. Le calauzeste pasii , ii mangaie cand se simt ai nimanui si ii lasa sa paseasca mai departe stiinda ca , chiar de vor gresi la un moment dat, El le va lasa oportunitatea de a alege din nou si din nou si inca odata daca trebuie... pana sa ajunga la Calea Sa ...

9am_18998

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 09:44

LA MUNCA baaaa , nu la zbierat noapte pe strada si DAT CU PIETRE ,
BAAA ASISTATILOR BAAA

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 11:46

Buna ziua!

Bine va regasesc! Pacea fie cu noi toti pretutindeni!

Cu noi toti, pretutindeni, chiar aici, chiar in strada, chiar la munca, chiar la scoala, chiar la biserica, chiar la orice adunare in numele lui Dumnezeu care poate avea loc oriunde, atat in incaperi zidite ,cat si sub cerul liber. Dumnezeu este peste tot! El este inclusiv acolo in strada, 18998, sa stii! Ce ai tu cu copiii Sai care iubesc dreptatea si libertatea pe care Tatal le-a lasat-o la indemana, ha?

18998, traiesti tu de pe urmele muncii celor ce stau in strada sa isi recastige dreptatea si libertatea? Ce ai tu cu ei? Reprezinti interesele celor ce nu il poarta pe Dumnezeu in ei, asta esti? Vei pieri odata cu ei... Redreseaza-te! PEntru ca tot ce nu este al lui Dumnezeu piere! Asa sa stii!

Azi este celebrata Ziua Luminilor. Se fac 40 de zile de la celebrarea nasterii Domnului nostru Isus Cristos. La 40 de zile dela nasterea Sa, Isus fusese prezentat de catre parintii Sai, Maria si Iosif, in templu. asa se obisnuia atunci, in urma cu peste 2000 de ani, primul nascut de parte barbateasca al parintilor, era dedicat lui Dumnezeu. Este ziua Luminilor. In Franta am cunoscut-o in anul 2011, drept Chandeleur , cand se obisnuieste sa se pregateasca si sa se consume clatite!

Ziua aceasta prevesteste Lumina existenta, nascuta si daruita lumii de la bunul Dumnezeu! Este diferita de Lumina ce o capatam si o daruim de SfintelePasti. Dar este aceeasi sursa care sta la baza facerii Luminii lumii, Lumina fara de care am fi ceea ce nu suntem, gratie Sie!

Primiti Lumina si daruiti-o mai departe! asa sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem pe Calea Sa, pentru ca Lui ii apartinem!

Cafea? Este!

Clatite? Am de facut!

Cati ''clatiti'' azi prin cafenea? Mainile pe taste, sa va pot numara! Lasati urme trecerii voastre! Nimic fara Dumnezeu!

images-mds.staticskynet.be/NewsFolder/original/SKY20110131041040...

Pofta buna!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 11:55

Calendarul meu zice ca azi este si Sfanta Ioana!

Binecuvantate fie toate IOANELE si toti cei dragi lor!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 12:03

Azi, cu lumanarile aprinse, credinciosii rememoreaza ca, pentru a ajunge la Tatal, Il au calauza pe Cel ce este Lumina Neamurilor. Doar mergand in Lumina Sa, credinciosii pot deveni lumini la randul lor, lumini pentru fratii lor de credinta.

Urmand exemplul Invatatorului si modelului lor, credinciosii nu vor marturisi slava lui Dumnezeu decat acceptand infruntarea conflictelor. Implicit, acceptand reinstalarea PACII!

Cuvantul Domnului:

Ochii mei au vãzut mântuirea ta.

Citire din Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos
dupã sfântul Luca 2,22-32

22 Dupã ce s-au împlinit zilele purificãrii lor,
dupã Legea lui Moise,
Maria ºi Iosif l-au dus pe copil la Ierusalim,
ca sã-l ofere Domnului,
23 dupã cum este scris în Legea Domnului:
„Orice prim nãscut de parte bãrbãteascã
va fi numit sfânt pentru Domnul”
24 ºi sã aducã jertfã, dupã cum este spus în Legea Domnului,
„o pereche de turturele sau doi pui de porumbel”.
25 ªi iatã cã era la Ierusalimun om cu numele Simeon
ºi acesta era un om drept ºi evlavios
care aºtepta mângâierea lui Israel
ºi Duhul Sfânt era asupra lui.
26 Îi fusese revelat de Duhul Sfânt cã nu va vedea moartea
înainte de a-l vedea pe Cristosul Domnului.
27 A fost condus de Duhul Sfânt la templu,
iar când pãrinþii l-au adus pe copilul Isus
ca sã facã dupã obiceiurile Legii cu privire la el,
28 l-a luat în braþe
ºi l-a binecuvântat pe Dumnezeu, spunând:
29 „Acum, slobozeºte-lpe slujitorul tãu, Stãpâne,
dupã cuvântul tãu, în pace,
30 cãci au vãzut ochii mei mântuirea ta
31 pe care ai pregãtit-o înaintea tuturor popoarelor,
32 luminã spre luminarea neamurilor
ºi slava poporului tãu, Israel!”

O zi binecuvantata: Aveti grija de voi!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 14:41

De la: Edelweis, la data 2017-02-01 16:56:32Buna, Gabitzule drag!

De ce nu ar salaslui Dumnezeu intr-o femeie? Ar fi imposibil ca o femeie, indiferent care ar fi ea, sa nu aiba loc pentru Dumnezeu in ea insasi!

Toti Il cunosatem pe Dumnezeu. Unii la varste inaintate, unii la siferinte, unii la boli, unii la varste fragede, unii dinainte de a fi ceea ce sunt : oameni.

Dumnezeu este totul, inceput si sfarsit, chiar daca El nu se poate sfarsi. El poate salaslui in tine, in mine, in toata creatia Sa daca Cel ce e sa Il poarte accepta sa-L poarte. Il purtam, alegem sa Il purtam dupa ce L-am perceput cu oricare dintre simturile noastre, evident si cert ca in moduri diferite, doar suntem unici prin excelenta creatiei.

puiut, devreme ce Toti Suntem Creeatie, este evident ca EL, Creeatorul , s-a Manifestat prin noi fiind Prezent in opera sa, bucata cu bucata !
asa ca raspunsul acelui batrinel este cit se poate de adevarat !

si , pe chestia asta, merge o cafeluta cu frisca .....

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 19:12

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 19:18

Cati in strada? Intre 200 000 si 300 000.

In cate orase ale României? In Bucuresti si alte 40 de orase!

Cea mai ampla manifestatie a românilor de la revolutia din 1989!

Dumnezeu sa fie cu ei si cu noi toti ROMÂNII!

DREPTATE, LIBERATE, FRATIE! CINSTE SI ONOARE !

Suntem cu voi, dragi CONCETATENI CINSTITI SI DREPTI! Dumnezeu este cu voi! Doamne ajuta!

Europa e cu voi, cert!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2017, ora 19:22

,,Des fissures ont commencé à apparaître au sein du gouvernement dont le ministre des Milieux d’affaires, du Commerce et de l’Entrepreneuriat Florin Jianu a démissionné jeudi, critiquant «l’erreur» du pouvoir.''

Fisuri apar in sanul guvernului unde ministrul Florin Jianu demisioneaza joi, criticand EROAREA PUTERRII.

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2017, ora 13:51

Hrana noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua zi de zi
Si nu ne lasa pe noi sa cadem prada ispitei
ci ne tine departe de cel rau!

Epistola cãtre Evrei a Sfântului Apostol Pavel

Capitolul 13

1. Rãmâneþi întru dragostea frãþeascã.
2. Primirea de oaspeþi sã n-o uitaþi cãci prin aceasta unii, fãrã ca sã ºtie, au primit în gazdã, îngeri.
3. Aduceþi-vã aminte de cei închiºi, ca ºi cum aþi fi închiºi cu ei; aduceþi-vã aminte de cei ce îndurã rele, întrucât ºi voi sunteþi în trup.
4. Cinstitã sã fie nunta întru toate ºi patul nespurcat. Iar pe desfrânaþi îi va judeca Dumnezeu.
5. Feriþi-vã de iubirea de argint ºi îndestulaþi-vã cu cele ce aveþi, cãci însuºi Dumnezeu a zis: "Nu te voi lãsa, nici nu te voi pãrãsi".
6. Pentru aceea, având bunã îndrãznealã, sã zicem: "Domnul este într-ajutorul meu; nu mã voi teme! Ce-mi va face mie omul?".
7. Aduceþi-vã aminte de mai-marii voºtri, care v-au grãit vouã cuvântul lui Dumnezeu; priviþi cu luare aminte cum ºi-au încheiat viaþa ºi urmaþi-le credinþa.
8. Iisus Hristos, ieri ºi azi ºi în veci, este acelaºi.
9. Nu vã lãsaþi furaþi de învãþãturile strãine cele de multe feluri; cãci bine este sã vã întãriþi prin har inima voastrã, nu cu mâncãruri, de la care n-au avut nici un folos cei ce au umblat cu ele.
10. Avem altar, de la care nu au dreptul sã mãnânce cei ce slujesc cortului.
11. Într-adevãr, trupurile dobitoacelor - al cãror sânge e adus de arhiereu, pentru împãcare, în Sfânta Sfintelor - sunt arse afarã din tabãrã.
12. Pentru aceea ºi Iisus, ca sã sfinþeascã poporul cu sângele Sãu, a pãtimit în afara porþii.
13. Deci dar sã ieºim la El, afarã din tabãrã, luând asupra noastrã ocara Lui.
14. Cãci nu avem aici cetate stãtãtoare, ci o cãutãm pe aceea ce va sã fie.
15. Aºadar, prin El sã aducem pururea lui Dumnezeu jertfã de laudã, adicã rodul buzelor, care preaslãvesc numele Lui.
16. Iar facerea de bine ºi întrajutorarea nu le daþi uitãrii; cãci astfel de jertfe sunt bine plãcute lui Dumnezeu.
17. Ascultaþi pe mai-marii voºtri ºi vã supuneþi lor, fiindcã ei privegheazã pentru sufletele voastre, având sã dea de ele seamã, ca sã facã aceasta cu bucurie ºi nu suspinând, cãci aceasta nu v-ar fi de folos.
18. Rugaþi-vã pentru noi; cãci suntem încredinþaþi cã avem un cuget bun, dorind ca întru toate cu cinste sã trãim.
19. ªi mai mult vã rog sã faceþi aceasta, ca sã vã fiu dat înapoi mai curând.
20. Iar Dumnezeul pãcii, Cel ce, prin sângele unui testament veºnic, a sculat din morþi pe Pãstorul cel mare al oilor, pe Domnul nostru Iisus,
21. Sã vã întãreascã în orice lucru bun, ca sã faceþi voia Lui, ºi sã lucreze în noi ceea ce este bine plãcut în faþa Lui, prin Iisus Hristos, Cãruia fie slava în vecii vecilor. Amin!
22. ªi vã rog, fraþilor, sã îngãduiþi acest cuvânt de îndemn, cãci vi l-am scris pe scurt.
23. Sã ºtiþi cã fratele Timotei este slobod. Dacã vine mai degrabã, vã voi vedea împreunã cu el.
24. Îmbrãþiºaþi pe toþi mai-marii voºtri ºi pe toþi sfinþii. Vã îmbrãþiºeazã cei din Italia.
25. Harul fie cu voi cu toþi! Amin.

Cuvantul Domnului.

sursa : Biblia

Sa fiti binecuvantati ! Va fi bine, aveti incredere ! Nimeni nu a invins pe Dumnezeu niciodata ! Doamne ajuta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2017, ora 15:40

aceasta Ordonanta TREBUIA data demult si USL.ul a incercat la momentul lui , ceva, dar a renuntat .....faptul ca asupra Ro planeaza o Amenda de 84 milioane de euro, Tocmai ptr. ca NU a facut niste modificari cerute de legislatia europeana si de CCR , ne spune de ce PSD.ul a dat-o acum !
desigur ....si mie -mi pare ca a fost o lipsa de fler politic si de tact , darea ei in noapte , dar si de o dadeau ziua, scandal tot se facea, asta-i clar, caci dl. Iohannis si PNL il vor cu ardoare .....dar, Inabilitatea cu Seara tirziu, este evidenta !

dar, cum am mai spus si alta data , nu Aperi Legalitatea comitind o Ilegalitate , luind cu asalt institutiile statului , atacindu-le cu petarde, dind foc si aruncind cu cocteiluri molotov, care NU se pot face la botul calului, ca nu vine nimeni cu canistra de benzina la o manifestatie pasnica, avind si citeva navete cu sticle goale si niste cirpe folosite drept fitil !....ceea ce inseamna o Pregatire si nicidecum Spontaneitatea acestor mitinguri !

am pus de'o cafea ....

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2017, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2017-02-03 15:40:39aceasta Ordonanta TREBUIA data demult si USL.ul a incercat la momentul lui , ceva, dar a renuntat .....faptul ca asupra Ro planeaza o Amenda de 84 milioane de euro, Tocmai ptr. ca NU a facut niste modificari cerute de legislatia europeana si de CCR , ne spune de ce PSD.ul a dat-o acum !
desigur ....si mie -mi pare ca a fost o lipsa de fler politic si de tact , darea ei in noapte , dar si de o dadeau ziua, scandal tot se facea, asta-i clar, caci dl. Iohannis si PNL il vor cu ardoare .....dar, Inabilitatea cu Seara tirziu, este evidenta !

dar, cum am mai spus si alta data , nu Aperi Legalitatea comitind o Ilegalitate , luind cu asalt institutiile statului , atacindu-le cu petarde, dind foc si aruncind cu cocteiluri molotov, care NU se pot face la botul calului, ca nu vine nimeni cu canistra de benzina la o manifestatie pasnica, avind si citeva navete cu sticle goale si niste cirpe folosite drept fitil !....ceea ce inseamna o Pregatire si nicidecum Spontaneitatea acestor mitinguri !

am pus de'o cafea ....

minciuni latriniste.

pentru a cata oara te straduiesti din rasputeri sa demonstrezi tuturor cat de proasta, ticaloasa si nesimtita esti sau poti sa fii, lumpeenlatrinisto miasmata !?

phew, lepra bolsevica miasmata!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2017, ora 16:32

"steluta" lu' mama, continui in activitatea ta de defaimare, este ?! munceste, mama draga, ca piinea-i scumpa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 15:16

fara legatura cu plancarta unei protestatare cum ca : " mai bine ne dadeai o cafea inainte sa ne f...ti " , am pus de'o cafea ca asta se face-ntro cafenea in care nu se-ntimpla asemenea grozavii

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:15

De la: florinpreda999, la data 2010-02-01 02:58:02chiar din aceasta dimineata,puteti servi aici orice doriti,de la o cafea simpla pana la cele mai picante stiri din presa,strada sau locul de munca al fiecaruia,domnilor,doa mnelor,cafeaua este aburinda si va asteapta s-o degustati !!!

himmmm....au trecut 7 ani de glorie .....din pacate , ca orice din lumea asta , mai si trece in uitare .....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 15:08

florineeeee ! moi, florine, moi ! haidi vino si da dop sampaniei....zice un toast, ceva, ca trecura 7 ANI ca o clipita !.... parca nici nu-mi vine sa cred ca s-au dus asa de repede !

pun de cafea....piscoturile si fursecurile sunt pe masa....avem fructe, frisca si inghetata ! ....si, " citeva picaturi anti-stres" sunt in raftul de la bar !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2017, ora 14:25

florineeeeeee.....moiiiiiiii......

ia, ia, ce se aude ? aaaaa, e un mic ecou al strigaturii de ieri care n-a avut audienta !
si atunci, ce facem azi ? pai , ce sa facem , tragem usa dupa noi , asta facem !?!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Februarie 2017, ora 14:20

De la: gabigabi2, la data 2017-02-06 14:25:52 florineeeeeee.....moiiiiiiii......

ia, ia, ce se aude ? aaaaa, e un mic ecou al strigaturii de ieri care n-a avut audienta !
si atunci, ce facem azi ? pai , ce sa facem , tragem usa dupa noi , asta facem !?!

Inchide si dute in piata...cu ''colegu''Hak... fara pancarde... cafea si fructe gasiti in piata

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2017, ora 14:35

si CINE le plateste p'alea ? si-i de mare mirare, caci asa neorganizat si spontan cum e , gasesti suflete milostive venite Special cu de toate ca, nu se stie pe cine intilnesc in piata si n-au cu ce-l servi pe don pres. sau pe don Ciolos ....mai vine si al mare de la raiffasen, om cu obraz subtire .....treburi, socoteli...iaca ca nu-i de joaca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2017, ora 14:41

da' o floare , o cafea buna, un pahar de sampanie si un piscot., tot puteti gasi azi aici, caci e ziua GALINEI !

LA MULTI ANI !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2017, ora 11:02

De la: gabigabi2, la data 2017-02-07 14:41:32da' o floare , o cafea buna, un pahar de sampanie si un piscot., tot puteti gasi azi aici, caci e ziua GALINEI !

LA MULTI ANI !
LA MULTI ANI Galina... sa te bucuri de copii si nepoti

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2017, ora 13:31

bravo parintele, mi-ai mai lasat si mie o cafea s-un bombon ! mersic ! si ptr. ca dadusi zapada de la usa Cafenelei , presarind si niste cenusa contra poleiului, te tratez cu o cafea facuta proaspata si cu 3 picaturi de blagoscovenie in ea !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2017, ora 09:39

De la: gabigabi2, la data 2017-02-08 13:31:16bravo parintele, mi-ai mai lasat si mie o cafea s-un bombon ! mersic ! si ptr. ca dadusi zapada de la usa Cafenelei , presarind si niste cenusa contra poleiului, te tratez cu o cafea facuta proaspata si cu 3 picaturi de blagoscovenie in ea !
Bem dupa predica,pana nu vine ''preoteasa'' Musetica a inceput sa predice mai mult ca mine..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2017, ora 14:35

OK !....tre' sa-ntelegi : incepe germinatia primaverii

da' o fasole "chioara " , cu o ceapa sparta-n pumn, vrei ? pssssst ... in tigaia din cuptor sunt si niste cirnati prajiti asta-n caz ca

ma duc sa-mi iau o cana de cafea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2017, ora 14:26

asaaaa ...brrrr.....e o olecutza de friguletz si se cere facut focul in semineu....dat drumul la cuptor si de pus o oratanie, ceva, cu piciorusele-n sus , la rumenit si niste legumitze, colo, linga dinsa , sa nu -i fie urit, singurica ! parca-ar merge s'un mujdei alaturi, chit ca e borcanul cu alea-alea, colea, in camara ..... aaaaa , uite si damijonul cu un vinuletz rosuuuu....immmm , o nebunie si nu-i cine stie ce marca....e cumparat de la un mos din piata, da-i bun- buuunnnnn

si cafeluta e aburinda !

Pagini: << 2543 2544 2545 2546 2547 2548 2549 2550 2551 2552 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: