Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Martie 2017, ora 14:09
dupa cum te bucuri s-ar zice c-a fost un succes fulminant , nu ?
asta a fost asaaaa, un fel de La Revedere, sa tina minte noaptea asta pina-n toamna cind te vei intoarce de pe balta ?
|
|
Postat pe: 27 Martie 2017, ora 14:31
moiiii, da' uitai sa te rog sa nu te surmenezi si, ca sa-ti revii , haide la o ciorba de legume si o fasole facaluita !
optional, sunt si niste cirnati prajiti, pe undeva pititi avem si muraturi asortate....o cafea si o portie de tiramisu !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 27 Martie 2017, ora 19:02
De la: gabigabi2, la data 2017-03-27 14:09:45dupa cum te bucuri s-ar zice c-a fost un succes fulminant , nu ? Yesssssssssssss...sper sa prind si toamna sunt ''semne'' ciudate pe cer...https://www.youtube.com/watch?v=Wm3bT3s7178&t=13s
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 28 Martie 2017, ora 13:53
Symyyyy....nu s-a deschis https ala....in sfirsit, o sa mai incerc mai tirziu.... acum, am aerisit, tras o matura si sters un praf si , ca premiu ptr. harnicie : imi voi face o cafeluta dichisita ! daca vreti si voi, poftiti !
|
Postat pe: 29 Martie 2017, ora 16:48
De la: gabigabi2, la data 2017-03-28 13:53:18 Scrie pe you tube asa;...26 septembrie 2017rapirea bisericii
|
|
Postat pe: 30 Martie 2017, ora 14:17
...mai bine scriu despre rapirea sabinelor
aaaa, ce zici, nu-i mai incitant ? si, in cinstea lor, pun de' o cafea neagra si fierbinte si d'un capucino ptr. un cineva mai finut , care nu vrea caimac sau zat si alte chestii turcestile !
|
Postat pe: 31 Martie 2017, ora 13:45
|
Postat pe: 1 Aprilie 2017, ora 09:47
De la: gabigabi2, la data 2017-03-31 13:45:17
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2017, ora 14:03
moi Symy, nu ne nimerim....suntem in contratimp....eu dimineata mai bucataresc, mai dau cu o matura, cirpa....mai spal un geam, ca azi de ex....si p'orma, dupa masa de prinz, vin sa vorbim la o cafeluta de relaxare !
deci: e si papa buna mai- mai , prin frigider si cuptor, dar e si o cafea neagra si fierbinte proaspat macinata si facuta la ibric ....moaaama si miroase de mori ! P.S ai inceput pregatirile de plecat pe balta ? pe aici, mai Symy, e o minune dumnezeiasca pe care fiecare Primavara o aduce , an de an, in fata ochilor nostri : au inverzit pomii ....unii au si inflorit, iar magnoliile isi etaleaza deja splendoarea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2017, ora 13:19
si eu ma laud cu vremea d'afara....va imbii la o cafea si nimeeeeni - nimeeeeni nu se-ndeamna !
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 10:03
Ma...ma...ma...maaaaaaaaaaaaaaaa Ma-ri-na....
www.youtube.com/watch?v=PRXcK3v_4Og Hello! Ce mai face cafeneaua mea preferata, aain ?
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 13:53
heiiii, Musetico, salut ! ce faci, fata ?pe unde umblasi atita amar de vreme ? si cu ce atit de multe alte treburi ai fost ocupata de n-ai mai facut si tu o pauza de cafea ? oricum, ma bucur ca esti bine si ai mai trecut pe aici
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 14:01
si hai sa pun d' un capucino si sa va spun cum m-am dus eu azi - seninaaaaa , ca de pe alta lume
- sa-mi fac analizele anuale si cind am ajuns la laboratorul respectiv, sa cad jos : era deja la ora 8 si 15 min o coada lunga- lunga- lunga- lunga de 50- 60 m si groasa cam de 3 persoane latime .....haoleuuuu, mama ce-i asta ? si m-am dus la alt centru de recoltare ....pfoaaaiii....nu era de la fel de lunga sau groasa, dar tot era de stat acolo , in picioare, pina-n prinz..... mai incerc si miine, mai de dimineata....pe la ora 7, ca sa fiu prima la coada
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 15:42
De la: gabigabi2, la data 2017-04-03 13:53:14 Apoi ce sa fac si io? Pregatim mutarea, vindem, incercam sa vindem, mai una alta pela scoala, ba una, ba alta.... Si am asteptat sa treaca cu bine Martie. Multumesc lui Dumnezeu, am trecut-o cu bine! And time goes by so quikly..... are you steel mine.... Cantam impreuna? www.youtube.com/watch?v=FbNLG1_RqvM Gabitzule, sefu' este bine! L-am verificat incognito pe feisdabuc.... Ingridutza idem. Gand bun idem... No, cam atat am efectuat de cand nu ne-am povestit laolalta!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 15:46
De la: gabigabi2, la data 2017-04-03 14:01:36si hai sa pun d' un capucino si sa va spun cum m-am dus eu azi - seninaaaaa , ca de pe alta lume Apoi ca la noi, nime' nu iubeste a sta la coada! Aici emult pe programari. Astfel se evita aglomeratia. Detest aglomeratia, imi ia aeru'.fiat!
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 16:02
No, numa' fiat o ramas de la aeru' mi-i rarifiat.... Bref, imi haleste literele, flamându ' ista!
Fiat, passat, jeep ori range rover, merem inainte , musai! Musetel efectueaza astrigarea prezentei in cafenea, sa stiu cate caveiuri servesc azi : 1. Gabriela... prezenta! 2. Sefu'... i-o duc pe FB! 3. Symy... o cafea catre balta, acum! 4. Ingrid... o cafea direct pana peste ocean, asa! 5. Zenittu'... o, iar e cu o gagica la separeu, ceapa lui .... deci 2 cafele la separeu! S-a executat! 6. Lu' Haakson unde i-o servesc? La fileu? Pardon, la politicisme? Sper ca mai e pe aproape, nu are farmec 9am fara poeziile lui cand e in toanele sale bune! Ok, cafeaua ii e servita direct pe birou! 7. Gand bun, o cafea catre domnia voastra! 8. Sper ca Giova e ok, inca o cafea! 9. Nea Marinvrea o cafea si capusune! S-a executat! 10. Mihail sper sa bea o cafea cu noi! Executat! 11. Mai fac vreo 10, sa fie! Io? Mi-am gatat caveiu', bag niste gasolina si am accelerat-o! Aveti grija de voi, toti! www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM Cate un gand pozitiv si drag catre toata lumea! Reverente, Am lansat provocarea: on the floor cu voi! Atata va trebe sa lasati cefenetu ' ista gol, ca dau cu canile dupa voi! www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A Get on the floor! Pe curand! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 16:16
sunt prezenta si, haaaaa..... nu stii ce faceam !
treceam in revista toate postarile mele de raspuns pe mesaj privat , constatind, inca o data, ce frumos si elegant si prietenos stiu eu sa raspund , chiar si atunci cind nu-mi face placere o conversatie sau o imixtiune in viata mea privata .... constatarea asta, mi-a confirmat si m-am bucurat in acelasi timp ca NU EXISTA nici un PM insultator catre@H si, daca el e acel @9Am 1111, atunci i-am fost chiar gazda amabila si l-am si laudat ptr. ca e un tip inteligent - cu un deget mai sus decit altii, a fost formularea mea - asa ca MINCIUNA pe care o foloseste ca Pretext ptr. insultele proferate, este mare cit toate zilele, ceea ce este chiar Rusinos ptr. un om inteligent ! in rest, si aici se fac Programari, vezi Doamne, dat tot degeaba....coada-i coada si daca mai cade si sistemul de operare pe calculator, ca azi, de ex....aleluiaaaaaa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2017, ora 16:19
ce mutare vrei sa faci ? de ce si-ncotro ? si ce vindeti, ca abia acum vreo 3- 4 ani, tot d'un Paste , va aranjati casa, iti aduci aminte cu ce emotie pregateai totul ?
|
Postat pe: 4 Aprilie 2017, ora 14:19
...immmmm....cam norisori....si cam racoare si mai bate si vintul....pe chestia asta, am atitat un pic focul in camin si am tras fotoliile si masutele mai aproape de el.... lampadarul e si el aprins intre fotolii....in vaze sunt niste lalele si narcise.....muzica se aude-n surdina.....miroase dumnezeieste a cafea buna, atmosfera e de taina si calma bucurie
ce mai asteptati ?
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 13:53
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 22:10
De la: Musetel, la data 2017-04-03 15:42:40De la: gabigabi2, la data 2017-04-03 13:53:14 incearca sa aplici incepand cu 2mai la programul start up nation... www.wall-street.ro/articol/Start-Up/208165/cele-mai-importante-l... ziuadecj.realitatea.net/economie/start-up-nation-incepe-pe-1-mai--157441.html reiden.ro/works/start-up-nation-romania/ www.dcnews.ro/start-up-nation-romania-ministrul-alexandru-petres...? Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 22:13
De la: Fl_Orion999, la data 2017-04-05 22:10:05De la: Musetel, la data 2017-04-03 15:42:40De la: gabigabi2, la data 2017-04-03 13:53:14 Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 22:15
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 22:15
TRAIASCA ROMANIA !!!
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 22:16
De la: Fl_Orion999, la data 2017-04-05 22:15:52TRAIASCA ROMANIA !!! www.youtube.com/watch?v=ThdvQL_khm0 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2017, ora 15:27
De la: Fl_Orion999, la data 2017-04-05 22:15:52TRAIASCA ROMANIA !!! HAIIIIII Romaniaaaaa ! ce faci, moi Florine , de- ai lasat Cafeneaua de izbeliste ? vezi ca trecura niste investitori p'acilea si zisera ca vadu-i bun, menejmentul e defectuos din lipsa de preocupare si d'aia Cafeneaua e pe butuci ! deci : ce faci ? inchiriezi, vinzi?ioooo, dupa cum vezi, incerc sa mai salvez, dar e posibil sa nu mai fie nimic de salvat ....nici aici, nici in general !
|
Postat pe: 6 Aprilie 2017, ora 15:32
si ptr. ca ziua de azi pare a fi trasa la indigo dupa cea de alaltaieri, facuram o leaca de foc la cuptor unde se lafaie o placinta creata ! ...
.mai e si un ibric de cafea ....un capucino si un ceai verde.... si apa si vin si suc....etc, etc !
|
Postat pe: 7 Aprilie 2017, ora 14:43
si uite asa , prin lipsa "clientilor " interesati , se apropie funia de par si se va inchide si acest forum 9AM la fel ca si Yuppy !
mie-mi pare rau, dar , asta e : nici dragoste cu sila nu se poate face si nici site de socializare fara oameni dornici sa comunice !
|
Postat pe: 9 Aprilie 2017, ora 14:10
si , vorba lui Alexandru Voda Lapusneanu, daca voi nu ma vreti, eu va vreau pe voi si voi tine Cafeneaua "treaza " , iar ptr. ca azi sunt Floriile , am impodobit-o cu ramuri de salcie, lalele, narcise....a inflorit pe ici - pe colo si ceva liliac ....si am vazutsi splendidele magnolii inflorite !
avem si noi aici niste flori , precum Camelia si Cami- ingrid , basca "patronul" Florin ....cred ca merge s'un Musetel in enumerarea asta si le spunem un La Multi Ani cu multa sanatate !
|
Postat pe: 9 Aprilie 2017, ora 16:00
hai sa bem , sa bem , sa bem....
|
|
|
|

asta a fost asaaaa, un fel de La Revedere, sa tina minte noaptea asta pina-n toamna cind te vei intoarce de pe balta ?
optional, sunt si niste cirnati prajiti, pe undeva pititi
avem si muraturi asortate....o cafea si o portie de tiramisu !
Yesssssssssssss...sper sa prind si toamna
Symyyyy....nu s-a deschis https ala....
daca vreti si voi, poftiti !
aaaa, ce zici, nu-i mai incitant ? si, in cinstea lor, pun de' o cafea neagra si fierbinte si d'un capucino ptr. un cineva mai finut , care nu vrea caimac sau zat si alte chestii turcestile
!
heiiii, Musetico, salut ! ce faci, fata ?