Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2017, ora 16:01
De la: gabigabi2, la data 2017-04-09 14:10:30si , vorba lui Alexandru Voda Lapusneanu, daca voi nu ma vreti, eu va vreau pe voi si voi tine Cafeneaua "treaza " , iar ptr. ca azi sunt Floriile , am impodobit-o cu ramuri de salcie, lalele, narcise....a inflorit pe ici - pe colo si ceva liliac ....si am vazutsi splendidele magnolii inflorite ! sarut mana si multumim frumos...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2017, ora 16:01
TRAIASCA ROMANIA !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 11:33
Ma bucur sa remarc ca suntem cel putin treipersoane care mai tinem la forumelul acesta. Va multumesc!
1. Florin... Am citit despre ceea ce mi-ai trimis. Iti multumesc ca ma informezi. Nu corespund cerintelor de inscriere. Ei, sunt obisnuita sa fiu mereu exceptia in orice sala intru. In 40 de ani, mi-am auzit de atatea ori ''condamnarea'' de a fi exceptia, incat am acceptat situatia de a fi! si sunt, draga Florin! Asum, e clar! Ce e musai, e mereu cu placere... ma rog.. Nu am societatea inmatriculata in Romania. Deci, nu pot aplica. Doar daca.... iese un presedinte francez care sa ne fugareasca pe toti strainii din Franta. Insa ar risca sa iste un razboi asta! Exista o presiune pe noi , românii, nici nu are rost sa intru in detalii. Ma intreb daca aici e asa, de ca in Romania ar ramane francezii si /sau strainii ,, sa ia locurile demunca ale noastre'', ha? Ei, evident, e doar un gand al unui român fugarit de unii straini, mda... Deci, de iese un prezi care sa ne pedepseasca pt simplul fapt ca nu suntem francezi, vom reveni acasa. Daca si numai daca! Omvedea! Bucurosi le-om duce pe toate, n'est ce pas? Gabriela... La bac imi cazu Alexandru Lapusneanu si Paradis in destramare. La oral... Doamne cat am intors comisia aia cu citatele din Lapusneanu, pe alea lestiam si imi reveneau numai alea in gura! Sunt ... eram destul de emotiva... cred ca am mai evoluat, sper! Cafeaua este pregatita! Sa aveti o saptamana faina! Ramaneti-mi aproape si va voi multumi cat voi trai! Cu sotul meu, chiar ne-am gandit sa ne adresam cuiva ... unei persoane competente, oficiela, care se ocupa, care chiar nu ignoreaza românii din Diaspora care ... sa zicem ca sunt neidreptatiti de ... altii... Daca aveti vreun contact, si sunr maimult decat grava si serioasa, va rog sa ma anuntati. Va multumesc anticipat! Cu drag, A. Sa fiti binecuvantati! www.youtube.com/watch?v=_9b7CgTIRKU Credeti-ma, ma bate capul sa ma adresez presedintelui... Domnului Johannis... Dumnezeu sa ne tina pe toti! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 11:46
La multi ani FLORILOR ! Sa fiti binecuvantati! Va saluta o ...exceptie, da' ce altceva oi fi?!
Merci, Gabitzule, de urari si ca ai mereu un gandulet catre mine! Te tzuc cu drag! Amu trag usa incet, aveti cafea...
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 14:38
: aaaaa, ce drag imi e de voi si va multumesc de urari, de flori, de sa bem - sa bem si de cafeluta lasata ..... immmm buuuuna- buna !si, sa nu uitam : Hai, Romania ! pssssst intrebarea este, incotro, totusi ?!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:16
De la: gabigabi2, la data 2017-04-10 14:38:48 Poate ne inspira Mihai Constantinescu cu un zambet, o floare, o raza de soare? www.youtube.com/watch?v=ryfXiKWTXoE
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:18
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:23
Aiaiaiaiaiiiiiiii, pe cine vad in retrovizoare?
Vitezomanu' Gica, nu are masina mica, rosu e ca focu'... oare di ce? Rulam pre' repede? Été na! www.youtube.com/watch?v=c4x3ONTImyI Nu le am cu manualele in panta, va las volanu' cu placere!
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:25
O lume minunata, orice ar fi, o pastram si o predam mai departe, ne-am inteles?
www.youtube.com/watch?v=Ad1qM7aynEE Actualizata, yepa!
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:32
Se topeste incet cerul in mare....
Am ajuns la mare... cu Daniel Iordachioaie : www.youtube.com/watch?v=ZTCWAiJolXo Cine-i aude odata doar strigatul... sper ca va place!
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:35
Am interceptat un Semnal M :
www.youtube.com/watch?v=q2-k49St4yo Cu asta am cresut io, se difuza la radio, nah! ...o romanta cu parfum.... ...si... am sa ma intorc candva...sa alung din preajma ta...tot ce-i trist si tot ce-i rau....
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:40
Asta e caciula me', sh-o port hapt p-o ureche... am si scos cateva modele executate manual... Da' astia p'aci nu le au cu shepcile, nah!!!
www.youtube.com/watch?v=Ps-mt6UP0Pg Cin' nu crede, sa se uite in cartea vietii mele... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:44
Amu va purtai de la mare la munte si viceversa... Sper ca v-o tzânut topancile! Mie imi trebe sport, zilnic. Cum altfel sa urc pulsu' peste 45, ha?
Sus, la munte ? Ce belvedere perfecta, nu-i asa? www.youtube.com/watch?v=B7qa-af3Fhc Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:50
Nimic nu este hazard! Trebuie luate in considerare toate detaliile!
www.youtube.com/watch?v=s387PpVjeW4 Dan Spataru pe Drumurile noastre .... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:54
Trecem la Savoy :
www.youtube.com/watch?v=94Po47N1Fng Daca azi ai cumpara un cerb.... fara frunze, n-as veni la tine... se face seara... ... aur e prea mult in verighete.... Zgarcitu'!
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 16:59
Am reusit sa scos soarele din buncher! Era un vant afara de iti racorea pana si sufletu'... asa am ramas incuiata in cafenetu' ista...Pustiu, frate, pustiu; da' poci a pune ce muzichie vreu io!
Pana la lacrimi - Savoy www.youtube.com/watch?v=OtUjUR_v7gY Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 17:03
...si vin, si vin stinghere din cerul departat....
www.youtube.com/watch?v=eqgAVNn1Ezo .... am fost si eu acolo, izvorul l-am secat.... Si fluturiise-nalta cand florile se duc....
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2017, ora 17:12
Bun asa, multumesc de spatiul acordat sa spicuiesc si sa redifuzez niscaia muzichie. O fac mereu din dragoste pentru muzica, nicidecum in scopuri finaciare si/sau bisnitaresti! sa se noteze in josul paginii, da? Se multumeste!
Sa aveti o seara faina! Ititi-va si lasati urme trecerii voastre! Sa fiti binecuvantati, dragi concetateni cafegii de suflet! www.youtube.com/watch?v=XJNSC9W_Qdo 5 ani... parca... zboara timpul... Timp nemilos ce nu vrei a-ti lua amprentele de pe noi, nicicum!!!! Ei, daca timpul s-ar opri, noi am impietri, exact ! Deci ... cati mai am in portbagaj? Sper ca nu v-am pierdut ba la mare, ba la munte.... LA re! Reverente!
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2017, ora 13:30
ia te uita ce virtej de idei si sentimente, ba chiar si niste invirtite prin covoarele din Cafenea - caci fuse vorba si de niste opinci puse la treaba , nu ? - isca donsoara Musetel pe aici ! ![]() bravas, fata : ai venit, ne-ai invirtit si ametit s'acu' io sa le pun pe toate cele pe la locurile lor biiiiine, le pun....aerisesc ....fac si cafeluta de dupa- masa , na ....ca sa fie bine si sa nu fie rau ! deci, acum ca totu-i la cheie, hai la cafea, neamule si daca vrei si ceva mai consistent, am un pilaf cu ciuperci si salata de sfecla rosie nu va place ? moiiii, aia , dupa o cura de'o luna de zile aduce singele la standard ....e putin lucru, ce ziceti ?
|
Postat pe: 13 Aprilie 2017, ora 13:53
am lipsit ieri si nici ca se cunoaste si asta mi-aduce aminte de o doamna cu care ma mai conversez din cind in cind la telefon si careia, dindu-i un telefon cam intirziat cu 2 zile, de Anul Nou sa-i spun La Multi Ani, imi spune , cu amaraciune in glas , ca a facut un experiment : nu a mai sunat pe nimeni asa cum facea de obicei , luindu-i pe toti prietenii si rudele la rind , avind curiozitatea sa vada : daca ea nu suna, Citi o vor suna pe ea ? am sunat-o doar eu dupa 2 zile cam asa si eu acum : am vrut sa vad citi intra pe forum daca eu nu mai sunt ?! dar acum am o cafea si as vrea s' o -mpart cu cineva !
|
Postat pe: 14 Aprilie 2017, ora 10:23
Buna,Gabitza! Buna cafenea! Buna celor ce se incapataneaza sa stea departe de cafenea!
Si eu obisnuiam sa trimit mesaje tuturor contactelor din telefon de anul nou. M-am lecuit! Azi mai trimit mesaje mamei, socrilor si nasei mele care mi-e si prietena din copilarie. Cam atat... Si voua va urez cate un gand bun de cate ori vin sau nu vin pe aici... Comunicarea este pecale sa se piarda. Astfel evolueaza societatea contemporana. Si iar ma aud gandind acelasi gand: De ce am gresit epoca de a ma naste? Evident ca nu as fi avut viata de azi traind in secolul 14, este cert! Time to remeber ... Harry Belafonte www.youtube.com/watch?v=l76Fhl7K-mc ''A murit intr-o zi de Vineri!'' Sa nu uitati asta! E Vinerea mare... A murit pentru a ne salva pe noi: pe mine, pe voi toti care sunteti inca in lume si nu L-ati uitat, si nu Il excludeti din viata voastra. Credeti-ma, un singur om ramane perfect in veci, pe veci: Isus Cristos! Cine Il cunoaste, intelege ce spun. Aveti grija de voi! Sa fiti binecuvantati! Amintiti-va sa faceti bine in orice imprejurare v-ati afla! Pace si Iubire sa fiti pentru toti! Lumea are nevoie de Pace si de Iubire! Pe curand! Sa aveti un weekend pascal linistit ! Lumina Invierii sa ajunga peste tot, sa patrunda inclusiv cel mai indepartat si intunecat ungher al universului. Nihil sine Deo! www.youtube.com/watch?v=l76Fhl7K-mc
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2017, ora 14:20
Musetelu' , asa sa fie, AMIN ! si iata fac inventarul activitatilor pascale : : ieri am vopsit outele si , culmea, ducindu-ma sa iau piine , ce-am gasit eu acolo ? aud ? nu ghiciti, nu-i asa ? moiiii , PASCA ! fff frumoasa la vedere si acceptabila ca pret si m-a scos din dilema ce ma siciia de vreo 3 zile : sa fac sau sa nu fac eu , acasa , o pasca ? daaaa....stiu ca nu-i in obiceiul ragatenilor, dar nici mucenicii moldovenesti nu sunt si tot i- am facut ! deci, o rezolvai si p'asta cu pasca si am luat s'un panetone ....si asta-i bun, neicusorule , ca nu se-ncleiaza-n gura, lipindu-se de dinti precum cozonacul !iar azi am mesterit la ciorba de miel si la friptura si miine ma ocup de drob.... multa munculita la el, da' se merita, ce sa zic ! asa ca, mai treceti si voi prin Cafenea,caci bunatatile va asteapta ! iar acum am pus de'o cafea, ca se cerea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2017, ora 13:46
s- a marcat ! am bifat si drobul de pe lista cu alea d'alea gurii si iar imi spun ca romanu-i disperat .....sau poate numai eu ? sa aibe, domne ....sa fie....muuult si multe....si oua rosii si brinza d'aia proaspata de oita , cu ceapa verde si ridichi ; salata cu de toate si drobul ! apoi ciorba de miel ....pfoaaai, c'un ardei iute, bineinteles , apoi urmeaza piureul si . friptura ....toaaate stropite c'o tzuica ptr. apetit , un vin sau o bere, o apa minerala, un suc si ....un colebil, ceva, un triferment, aaaa ? cafea, cozonac si pasca ....fructe si cam atit !
|
Postat pe: 15 Aprilie 2017, ora 13:49
ei si cam asta v-as dori si eu voua : masa plina , pofta buna si chef ....
bucurie si pace-n suflet si-n minte ! Paste Fericit !
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Aprilie 2017, ora 07:58
Hristos a invat! Paste fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si sperante implinite tuturor frecventatorilor Cafenelei! www.youtube.com/watch?v=yJ_f2QvrZ2w Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2017, ora 14:29
De la: zenitt, la data 2017-04-16 07:58:12 Adevarat a Inviat !
|
Postat pe: 16 Aprilie 2017, ora 14:57
va trebuie un ceiut de musetel, de menta, ceva ? un colebil, un triferment sau un digezim, ca tot vorbi eu de "nasturri" si am uitat sa iau de la farmacie si-mi cam sta-n git ? dupa cum am spus si mai zilele trecute , asta e cu sarbatorile la romani : sa fie, d' le....mult
....ca aia de la Iasi de navalira in supermarket sa ia cozonaci cu reducere de 2 lei ... dar ce se poate face cu citeva zeci de cozonaci , asa cum a luat unul ?! i-a dus la vreun azil de batrini ? la vreo casa de copii ? la vreun spital ?! cine stie ?
|
Postat pe: 18 Aprilie 2017, ora 10:28
Cristos a inviat !
www.youtube.com/watch?v=hGaw3v068kE Primiti cu stropitul ? Eu sunt micul gradinar Cu parfumu-n buzunar, Florile infloresc, Imi dati voie sa stropesc? Asa e datina la noi! Cu drag o port cu mine si o predau celor ce imi urmeaza! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2017, ora 10:34
Am facut cafea! Am urmarit partea din liturghie postata de Zenitt. Am gustat bunatatile mesterite de Gabriela. Le adaug pe cele mesterite de noi: drob de pasare, salata de bœuf, ciorba de perisoare pe vita, friptura de miel cu pireu, fursecuri, tiramisudin fructe, o congoleza esuata in salam de biscuiti si un pahar de vin rosu de colectie.
Aaa, era sa uit ouale vopsite! Ciocanim? Nu trei odata, ca Firuca, se ciocnesc doua doar, rostind : Cristos a inviat! Iar celalat zice : Adevarat a inviat! Si se sparg capetele oualor! Cioc! Oul ce ramane intreg e cel castigator! www.youtube.com/watch?v=r6JHFYkUXEU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2017, ora 10:36
Noah, ashe sa feshtesc ouale la noi!
Avem obiceiuri mandre! Pacat sa se piarda de dragu' ignorantei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

....cred ca merge s'un Musetel in enumerarea asta si le spunem un La Multi Ani cu multa sanatate !
intrebarea este, incotro, totusi ?!
si asta mi-aduce aminte de o doamna cu care ma mai conversez din cind in cind la telefon si careia, dindu-i un telefon cam intirziat cu 2 zile, de Anul Nou sa-i spun La Multi Ani, imi spune , cu amaraciune in glas , ca a facut un experiment : nu a mai sunat pe nimeni asa cum facea de obicei , luindu-i pe toti prietenii si rudele la rind , avind curiozitatea sa vada : daca ea nu suna, Citi o vor suna pe ea ? am sunat-o doar eu dupa 2 zile