back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2546 2547 2548 2549 2550 2551 2552 2553 2554 2555 >> Sari la pagina:

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 17:42

De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:12:59si INALTARE, Hakoane ...citez : " in mine salta .o voiosie care ma exalta"....adica ma inalta, ma tresalta, Hakoane !
si, dupa cum i-am si spus lui @Zenit, din punctul meu de vedere, cuvintul este perfect folosit si d'aia i-am si imprumutat formularea !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2017, ora 17:53

De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 14:57:54pe cuvintul meu de onoare ca-mi pare rau atunci cind ma Obligi sa te raportezi si asta atunci cind depasesti orice limita ! nu vreau sa fi banat si sa dispari! asa " exaltat " cum esti tu - in mod ciudat - tin la tine , tot asa cum tin si la madam @ 655 si-mi doresc sa reveniti pe linia de plutire - mai ales tu - si sa intram intrun oarecare normal.... e greu ?

Vaaaai....dar nu ne "exalta " nimic , deh !

Nasol sa nu ai cu cine socializa , sociopato !!!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 14:30

scumpo, esti de groaza tu dai un raspuns asa de nasol, agresiv si nepotrivit si tot Eu sunt Sociopata ?! mersic si, la multi ani de ziua femeii dar ma-ntreb - la cit de dura esti - daca, sau in ce proportie esti, totusi femeie ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 14:40

De la: 9am_17655, la data 2017-03-06 17:42:39
De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 15:12:59si INALTARE, Hakoane ...citez : " in mine salta .o voiosie care ma exalta"....adica ma inalta, ma tresalta, Hakoane !
si, dupa cum i-am si spus lui @Zenit, din punctul meu de vedere, cuvintul este perfect folosit si d'aia i-am si imprumutat formularea !

hahaieli pe voi, de nu se poate si chiar nu stiu de ce ?! de incapatinarea voastra probabil, caci nu vreti nicicum sa acceptati cuvintul propus de poet si acceptat de mine , caci exprima ceea ce simt si eu , dar voi il vreti pe "exulta " al vostru si el, saracul, NU se potriveste, neam !

deci : exultati, prieteni , ca miine-i 8 Martie, iar poimiini 9 si se fac mucenici....ahhhhh....cu miere, cu nuca - adica moldovenesti sau, fierti in oala cu zeama parfumata cu coaja de lamiie, rom, vanilie si preserat apoi , in farfurie fiind , cu nuca si scortisoara....immmmmmmm !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 15:13

De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 14:23:08tot aud de Sebastian Ghita-n sus.... Sebastian Ghita-n jos ! e cautat si cu Interpolul si tot degeaba, dar mi-mi veni un gind :
STIE cineva , cu siguranta, ca-n masina lui Ghita , era chiar el in noaptea receptiei SRI la care a participat si de unde a plecat , dar n-a mai ajuns acasa ?

persoana pe care au vazut-o politistii si au preluat-o "operativ" era SIGUR- Sigur , Ghita ?
in fond, la adapostul intunericului putea fi oricine altcineva si atunci Aranjamentul disparitiei ii apartine .....
SAU
toata povestea disparitiei lui Ghita e un scenariu ptr. presa si public si-n fapt el a fost ridicat chiar in seara aia si " pierdut " fara urma ?

pina o lamurim, haideti la o cafeluta de dupa- masa , cu prajiturele, fructe si bomboane anti stres ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 15:22

De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 14:13:31 da' ce-are Exalta ? de ce nu esti de acord cu el, cind tu insuti esti un exaltat si nu un exultat ?! s-aud !

asaaaaa.deci : ... ti-ai retras INSULTA , LASULE ....LASULE ..... LASULE .....ca apoi sa te dai Victima....ptuiiii scirbosenie de om lasa si mincinoasa ....huooooo ! pfffff......

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 15:26

De la: gabigabi2, la data 2017-03-06 14:27:22
De la: HAAK_ON, la data 2017-03-06 14:21:04partoneto, analiza semantica in conextul respectiv si daca te duce acea tigva vacuumata ai sa percepi sensul corect!

hai ca-i buna, atat el, cat si eu, suntem niste exaltati, hahahaha 1

pffff, fuck off !

" basmalia" mea imi spune ca-i corect folosit cuvintul exalta in acest context !

am spus despre TINE ca esti un exaltat !

aici iti spuneam ca basmalia mea - aia tuflita de scafirlia lui Zenit , e-n buna stare !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2017, ora 16:18

De la: gabigabi2, la data 2017-03-07 14:30:06scumpo, esti de groaza tu dai un raspuns asa de nasol, agresiv si nepotrivit si tot Eu sunt Sociopata ?! mersic si, la multi ani de ziua femeii dar ma-ntreb - la cit de dura esti - daca, sau in ce proportie esti, totusi femeie ?!

.....................................

Sunt adaptabila , n-ai decat sa crezi ce vrei !
Merci , asemenea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2017, ora 15:06

De la: 9am_17655, la data 2017-03-07 16:18:49
De la: gabigabi2, la data 2017-03-07 14:30:06scumpo, esti de groaza tu dai un raspuns asa de nasol, agresiv si nepotrivit si tot Eu sunt Sociopata ?! mersic si, la multi ani de ziua femeii dar ma-ntreb - la cit de dura esti - daca, sau in ce proportie esti, totusi femeie ?!

.....................................

Sunt adaptabila , n-ai decat sa crezi ce vrei !
Merci , asemenea !

" Adaptabila " ?!
esti mai enigmatica decit Sibilla !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 8 Martie 2017, ora 15:06

Sa va las ....sau o bomba ce sa va ia ,nu va vine mintea la cap ...vreti sa ajungeti la balamuc???tratamentu si cazarea e gratis ...mai am un pic si plec in
LA MULTI ANI mamici...bunici...sotii...amante...piti...ect

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2017, ora 15:13

pfffff....da' ce mucenici d'aia moldovestii imi iesira immmmm.....mari, frumos umflati si rumeniti uuuusureeeel si inecati in sirop, miere si nuca i-am "comis" d' acum ca sa le pot duce si vecinilor si miine ptr. de dimineata sa-i aibe la cafea !

si pun si de'o cafeluta ptr. cine are pofta !

si, Doamnelor : La Multi Ani de ziua Femeii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2017, ora 15:15

o " bombita " de ciocolata c'un miez de migdala sau nuca, ce'o fi, nu refuz, sa stii !

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2017, ora 16:12

De 8 martie La mulþi ani, fericire, multe bucurii ºi dragoste cât cuprinde timpul!
Flori, multe flori, multe primãveri însorite cu sãnãtate!

Gãseºte-mã dincolo de ultimul Cer ,
când voi fi adormitã pe petale de-amor.
Chipul tãu gingaº, un tainic mister,
ar rãscoli nemilos nestãpânitul meu dor.
Sprijinitã ca o silfidã, sã simt cum ochii-mi se sting.
Sânii-mi sunt mere domneºti date în pârg.
Ah, cat de mult aº vrea sa te ating,
lângã tine sã uit clipele cum se scurg.
Sã-þi simt sângele cum pulseazã in molecule mii,
sã -mi mângâi buclele-n pãr. Lacoma ta gurã
sã risipeascã petale de sãruturi pe sânii sidefii,
sã sãvârºim pãcatul când ochii tãi mã furã.
Tânguiri prelungi aº fi, ca plângeri de vioarã,
când strângerea ta in braþe,
ameþitor de dulce, m-ar topi în dulci fiori.
Ar fi trãirea unor clipe ca-n patul nupþial.
Sã te gãsesc mereu dincolo de timp, intr-o altã emisferã,
mereu In primãvara flãmândã din mine,
sã gãsesc iubirea eternã la care inima-mi sperã,
mustind de dorul aprig de tine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2017, ora 16:16

mai Zenitule, mai ce inima de poet ai ! si iar te pup , desi poezia ta e mult prea ardenta ptr. gustul meu si mai ales, virsta ! dar, asta-i poezia de dragoste si sa nu fim circotasi !
P.S
vazusi, bre, disputa iscata pe cuvintul " Exalta " vs. exulta, asa cum voia Hakon ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2017, ora 16:23

nu vreau sa stric efectul poeziei tale , dar ai apasat cu ea p'un buton de amintire si mi-a rasarit in minte o poezie d'a lui Ion Preabeagu.... :sml-confused0006care se cheama " pot sa-ndraznesc "? citeste-o daca o gasesti, ca-i nostima tare !

dar, nu te potrivi mie si tu incinta-ne cu versul tau atunci cind Muza te viziteaza !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2017, ora 13:10

upssss...am mai tras un glont in gol..... noroc de tolba plina !

mucenici cu miere si nuca.... fructe, cafea, ceai si diverse, ca de ex. 44 paharele cu vin de vin adevarat !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2017, ora 20:27

De la: gabigabi2, la data 2017-03-08 16:16:31mai Zenitule, mai ce inima de poet ai ! si iar te pup , desi poezia ta e mult prea ardenta ptr. gustul meu si mai ales, virsta ! dar, asta-i poezia de dragoste si sa nu fim circotasi !
P.S
vazusi, bre, disputa iscata pe cuvintul " Exalta " vs. exulta, asa cum voia Hakon ?

Dupã DEX atât ''Exalta'' cât ºi ''Exulta'' au acelaºi inþeles ºi exprimã superlativul.
Ambele de origine Latinã, ( **Exsultare, **Exultare**), **Exaltare**, in Francezã **Exalter**

a simþi o mare bucurie. extrem de bucuros, inflãcãrare(exaltare), a slãvi(a ridica in slãvi).
Sinonim; a radia.

explic acum expresia frazelor pe care le puteam folosi in loc de; o voioºie care mã exaltã:
o bucurie foarte mare, o veselie care mã ridicã in slãvi.
pentru rimã am preferat ; o voioºie care mã exaltã.
Cred cã in literatura este mai frecvent folosit cuvântul; exaltare cu derivatele lui.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2017, ora 14:10

De la: zenitt, la data 2017-03-09 20:27:03
De la: gabigabi2, la data 2017-03-08 16:16:31mai Zenitule, mai ce inima de poet ai ! si iar te pup , desi poezia ta e mult prea ardenta ptr. gustul meu si mai ales, virsta ! dar, asta-i poezia de dragoste si sa nu fim circotasi !
P.S

Dupã DEX atât ''Exalta'' cât ºi ''Exulta'' au acelaºi inþeles ºi exprimã superlativul.
Ambele de origine Latinã, ( **Exsultare, **Exultare**), **Exaltare**, in Francezã **Exalter**

a simþi o mare bucurie. extrem de bucuros, inflãcãrare(exaltare), a slãvi(a ridica in slãvi).
Sinonim; a radia.

explic acum expresia frazelor pe care le puteam folosi in loc de; o voioºie care mã exaltã:
o bucurie foarte mare, o veselie care mã ridicã in slãvi.
pentru rimã am preferat ; o voioºie care mã exaltã.
Cred cã in literatura este mai frecvent folosit cuvântul; exaltare cu derivatele lui.

desigur ca m-am uitat si eu in DEX si, in contextul poeziei tale cuvintul Exalta este cel mai potrivit , caci te conduce spre inaltare !
.....de altfel, am si facut deja comentariul ca nu mi - ar fi sunat bine impreuna cu cuvintul Exulta , care mie-mi suna de parca zici ca da p'afara ....dar poti fi , intr-adevar, atit de fericit.....vesel sau voios incit sa dai s'un chiot , dar parca nu se potrivea-n poezie !
in sfirsit....prea multa teorie ....ti-am inteles la fix ideea, iti multumesc ptr. participarea ta , te sarut si te servesc, iata si cu o cafeluta neagra si fierbinte !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2017, ora 15:21

Iubindu-mã...

Mi-ai desenat pe trup harta iubirii.
Cu buzele mi-ai conturat brazde de sãruturi,
cu lanuri de imbrãþiºãri ºi râuri de ºoapte,
mi-ai cutremurat fiecare cutã de carne,
scormonind pãtimaº dupã izvorul vieþii.
Cu degetele mi-ai desenat formele curbilinii.
Într-un mozaic al mângâierilor tale,
mã cuprindea vârtejul de atingeri pe carnea caldã si tare...
Cu trupul tãu mi-ai fãcut veºmânt din jar nestins.
Îþi simþeam respiraþia proaspãtã, linã,
atingându-mi gâtul incordat ºi de dorinþã cuprins...
M-ai invelit cu cãldura ta intr-o simbiozã perfectã.
M-ai acoperit cu inima ta. Aortele pulsau dorul nebun,
simþeam zvâcnirea sângelui tãu,
vibram ca o toamnã cochetã.
Te inecai cu mine respirând sacadat.
Pe forma translucidã a jocului nocturn,
dorit pânã la lacrimi de amândoi,
imi pãreai In petale de mine intruchipat...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2017, ora 15:36

oioioi, esti in verva !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2017, ora 13:52

si'a mai trecut o zi ! cam uriciosi Mosii astia care au urmat dupa Babele alea atit de calde si frumoase !

ia sa dau drumul la cuptoare , ca sa pun de'o placinta dobrogeana ....aaa, ce zici ? sigur- sigur , pun si de'o cafea, bineinteles !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2017, ora 15:19

De la: gabigabi2, la data 2017-03-11 13:52:49 si'a mai trecut o zi ! cam uriciosi Mosii astia care au urmat dupa Babele alea atit de calde si frumoase !

ia sa dau drumul la cuptoare , ca sa pun de'o placinta dobrogeana ....aaa, ce zici ? sigur- sigur , pun si de'o cafea, bineinteles !

Mâncati-aº plãcinta dobrogeanã
pânã nu-þi vin musafiri acasã
cu un murfatlar in canã
ºi un þambalist la masã.
ªi sã vinã lângã mine
ciobãniþa dobrogeanã,
spilcuitã la sprinceanã
ca dorul sã mi-l aline.

Pentru plãcintã ºi cafea plãtesc cu un

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2017, ora 15:08

vorba cintecului mirabelei :
te-astept sa vii....

moiiii si am un chef d'un capucinno cu multa spumaaaa si de'o inghetata cu cioco si caramel ...immmmm !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2017, ora 12:08

De la: gabigabi2, la data 2017-03-12 15:08:25 vorba cintecului mirabelei :
te-astept sa vii....

moiiii si am un chef d'un capucinno cu multa spumaaaa si de'o inghetata cu cioco si caramel ...immmmm !

Mie nu imi place inghetata de ciocolata. Imi place inghetata de caramel dulce-sarat, de cafea, de capuccino, de speculose (sunt niste biscuiti speciali deliciosi), inghetata de fistic.... nu sunt rele cele de fructe rosii si cea de vanilie de Madagascar. Musai cu un sos caramel, da' cum altu' fel?!

O zi faina tuturor!

Un dus rece, Zenittule, te cam arde tasta!

Gabi... Il asteptai matale pe Zenitt... Aparui io, na! Mai faci o inghetata sau ma car la alta taraba? Nu e colb nici intr-a me' taraba, da' mno...

www.youtube.com/watch?v=WjKrIEvMAg0

Symy... Capeti pe coaja ta de ficior habatiuc, mai! Femeia nu are loc in predicatoriu, ha? Las' ca vezi tu! Predic, oriunde as fi! Cuvantul Sau conteaza! EL conteaza! Sper sa stii suficient asta, Bro'!

Ecasa asta ca un e
c
o
u

Unde e patronu', bre? Poi? INADMISIBIL!!! Cafenet fara patron? 'Ai de mine, si de mine, vai!

Bine ca are timp sa stee pe feisdabuc!
Patroane, la raport:
www.youtube.com/watch?v=Xsfwt-MK3Sk
Pe bune, undene-am pierdut... oare? Umpleam mainul, paginile forumului... Ma enervezi ca te-ai dat la fund!

Mno... la cine sa mai urlu, asa, ca la mine acasa?

Stiu, asta e:
www.youtube.com/watch?v=t3tGV0qEJEI

Aveti grija de voi!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2017, ora 13:58

ba nu-i nici o suparare, ca stii cum se si spune, de altfel : " nu-i ptr. cine se pregateste ci, ptr. cine se nimereste " ! sa fie primit !
asa ca o cupa mareata , pliiiiina cu inghetata de fistic, vanile si caramel , basca niste betisoare finetti infipte-n ea, artistic , mi-ar aduce cel mai larg zimbet pe fata !

in rest, chiar nu stiu ce-i cu Florin si de ce atita indiferenta....cred ca i s-a topit tot interesul ptr. acest forum ....e drept ca nici nu mai are cu cine sa se intretina si, probabil ca ne cunoastem deja prea bine ptr. a mai avea ce sa ne spunem interesant unul - altuia !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Martie 2017, ora 11:25

Symy... Capeti pe coaja ta de ficior habatiuc, mai! Femeia nu are loc in predicatoriu, ha? Las' ca vezi tu! Predic, oriunde as fi! Cuvantul Sau conteaza! EL conteaza! Sper sa stii suficient asta, Bro'! .......
Sper sa nu ajungi sa predici ca sora Heidi Baker

https://www.youtube.com/watch?v=Dci9gAQTr9c

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2017, ora 13:57

iubirea ptr. voi e cea mai tare predica si d'aia ma straduiesc sa tin Cafeneaua deschisa !
.... e ptr. voi, ca sa aveti unde spune ceva atunci cind vreti sa spuneti !
si,bineinteles, ca-n fiecare zi la ora asta va astept la o cafea si niste bushon la bushon cu nuca si dulceata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2017, ora 14:02

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2017, ora 14:21

o cafea, o atentie, o maslina ? nimic- nimic ? pfii, da' ce zgirciti mai sunteti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2017, ora 13:48

Pagini: << 2546 2547 2548 2549 2550 2551 2552 2553 2554 2555 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: