back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 >> Sari la pagina:

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 15:08

Privind accidentele,tot ce este rau vine de la diavol care lucreaza prin oameni.

--------
Si D-zeu nu lucraza tot prin oameni? Uite ca i-am prins pe astia doi pe picior de egalitate. Daca n-ar fi oamenii care sa tot discute cand despre unul cand despre altul asemenea fiinte imaginare nici n-ar exista.

Poate imi explici si ce inseamna "rau"... nu de alta, dar eu n-am auzit nicio definitie universal valabila.

P.S.: Sper ca ai o explicatie buna pentru care scrii D-zeu cu "D" mare si divol cu "d" mic. Nu de alta, dar daca te referi la cele 2 personaje ca la nume proprii atunci se scriu ambele cu litera mare, iar daca e vorba de substantive comune se scriu cu litera mica (sursa: gramatica limbii romane).
------------
Dumnezeu a pus duh in noi ca sa ne dam seama cand facem binele si cand facem raul.
Ex.rele.Ia foc o casa,fur ucid,mint,necinstesc pe Dumnezeu si semenii,ma mandresc,ma manii,ma cert,ma prefac,rad in prostie,fac cu ochiul sau arat cu degetul spre altul ca ar fi inferior,ma inchin la idoli,astratee,copaci ,moaste=oase moarte,un accident de masina,innec,sinucidere s.a.m.d.Gramatica oamenilor nu este si gramatica scrisa'n Biblie.Citeste si te convingi.Har,pace ,lumina,

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 15:50

Poi si atunci la urma urmei , cum trebuie sa se scrie, Cu litetre mari amandoua, sau mici. Daca le consideram niste personalitati , mai mult sau mai putin divine, le vom scrie cu litera mare. Si daca nu le dam importanta cuvenita , le scriem atunci cu litere mici. Oricum sunt doua divinitati total opuse. Cred ca daca le-as compara cu aparatele mele, Diavolului , i-as atribui o alta gama , sau lungime de unda...Ca sunt doua frecvente diferite ce nu vor intra nicodata in rezonata.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:21

exact !
dar trebuie sa tii cont ca si Lucifer este tot fiul lui....e cel ce s-a razvratit impotriva tatalui !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:40

De la: 9am249382, la data 2011-10-21 17:36:44
De la: Dorulet, la data 2011-10-21 16:18:12
De la: 9am249382, la data 2011-10-21 15:47:16
De la: Sil100, la data 2011-10-21 15:13:26
De la: 9am121159, la data 2011-10-21 14:37:26Privind accidentele,tot ce este rau vine de la diavol care lucreaza prin oameni.

Si D-zeu nu lucraza tot prin oameni? Uite ca i-am prins pe astia doi pe picior de egalitate. Daca n-ar fi oamenii care sa tot discute cand despre unul cand despre altul asemenea fiinte imaginare nici n-ar exista.

Poate imi explici si ce inseamna "rau"... nu de alta, dar eu n-am auzit nicio definitie universal valabila.

P.S.: Sper ca ai o explicatie buna pentru care scrii D-zeu cu "D" mare si divol cu "d" mic. Nu de alta, dar daca te referi la cele 2 personaje ca la nume proprii atunci se scriu ambele cu litera mare, iar daca e vorba de substantive comune se scriu cu litera mica (sursa: gramatica limbii romane).

nici eu nu-ti pot da o definitie care sa te multumeasca pe Tine, dar iti spun cu siguranta ca daca ,Doamne fereste, esti disponibilizat , ramii somer, nu mai ai bani si nici ratele la banca nu le mai poti plati si te executa silit, e de RAU ! da' rau de tot !

Eu n-aº paria pe chestia asta....chiar dacã þine de "lanþul slãbiciunilor"
În primul rând pentru ce sã te împrumuþi la bancã? ....iar dacã tot o faci ºi "pãþeºti" vreo disponibilizare...nu vãd unde-i problema cã doar nu rãmâi "disponibilizat" de mâini ºi de picioare, ori de neuronii din dotare!
...la sapã, în construcþii....la un alt serviciu!

chiar atit de simplu sa fie, Dora ? sunt orase-ntregi in Ro in care populatia este somera in proportie de 70 % si orasul este mort, intrucit nimic din intreprinderile alea unde munceau ei, nu mai functioneaza ....cine si ce sa construiasca si cu ce si atunci: la care sapa, constructii ? la strandul ala de lux construit pe bani multi de catre madam Udrea si edilu orasului spunea ca intretinerea lui costa asa de mult, ca-i depaseste bugetul local si-l tine inchis din cauza asta ? nu te mai uita la propaganda de partid ca da, Oficial ne merge bine, dar doar in hirtiile guvernului , realitatea e ca suntem cei mai saraci din comunitatea europeana !

Da Gabi, chiar atât de simplu este: dacã eºti sãnãtos, ai douã mâini, douã picioare ºi VREI sã munceºti....gãseºti unde! Nu existã cã "n-am de lucru"...numai cine nu vrea nu-ºi gãseºte!
Nu eºti obligat sã locuieºti doar într-un oraº....planeta este destul de mare....
Nu eºti obligat sã stai la oraº...ºtiu o grãmadã care s-au mutat la sat ºi le merge foarte bine...
Nu eºti obligat sã faci politicã...politica nu te hrãneºte ºi nici nu te îmbracã!
În mod oficial, atât timp cât aºteptãm sã ne "pice para mãlãiaþã" ºi ne "uitãm peste gard" la alþii...nu are cum sã ne meargã bine...nici mãcar pe hârtie!
....ºi nu, nu suntem cei mai sãraci din comunitatea europeanã...din care nici mãcar nu facem parte ...oficial...pe hârtie! Doar ne place sã exagerãm, cã aºa-i românul...

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:45

De la: Marin56, la data 2011-10-23 15:50:53Poi si atunci la urma urmei , cum trebuie sa se scrie, Cu litetre mari amandoua, sau mici. Daca le consideram niste personalitati , mai mult sau mai putin divine, le vom scrie cu litera mare. Si daca nu le dam importanta cuvenita , le scriem atunci cu litere mici. Oricum sunt doua divinitati total opuse. Cred ca daca le-as compara cu aparatele mele, Diavolului , i-as atribui o alta gama , sau lungime de unda...Ca sunt doua frecvente diferite ce nu vor intra nicodata in rezonata.

GRAMATICA ESTE ACEEAªI, INDIFERENT DIN CE CARTE CITEªTI !!!!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:54

De la: 9am249382, la data 2011-10-21 17:41:06
De la: Dorulet, la data 2011-10-21 16:34:55
De la: Marin56, la data 2011-10-21 13:53:48Pilula asta cred ca e SF. Daca ar fi sa o luam de buna, ar trebui teoretic ca efectul ei sa fie de intinerirea celulelr, iar acele existente sa nu mai moara. Ori daca asa stau lucrurile , nu or sa se inmulteasca prea mult si o sa dea pe afara? Si in univers sunt `celule` adica stele care se nasc si apoi mor, in toate galaxiile de pe tot cuprinsul universului. Ar trebui si functiile organelor sa se stabilizeze. sau sa fie mai lente. Ce te faci ap[oi de atati oameni pe glob. Ce mai mananca? Ca si asa se mananca ei intre ei. Nu stiu daca e o idee buna. Fiecare din noi vre sa traiasca cat mai mult. Dar sa fie si sanatos. Si apoi cate rate la banci iti trebuie ca sa o platesti in cei 100 de ani ramasi. Sau cei care dispar de langa tine.... Cum te vei simtii cand o sa ramai singur.

- "pilula" asta...nu este S.F.; dupã ce citeºti un "tratat de medicinã"...aºa de vreo 10,000 de pagini....mai discutãm ce este posibil ºi ce nu!
- "celulele" sau stelele din Univers întradevãr se nasc ºi mor....TOATE...nu doar unele. Singura diferenþã o face "modul" în care mor ºi durata existenþei lor.
- Pfffff.....mama ei de geneticã! Þi-e fricã de spuprapopulare?....don't worry, be happy!
- Nu prea înþeleg ce-ai vrut sã spui cu, citez: "Si apoi cate rate la banci iti trebuie ca sa o platesti in cei 100 de ani ramasi." ....Tu vrei sã trãieºti încã 100 de ani...fãrã sã munceºti????
- "singurãtatea" cred cã ar fi ultima noastrã problemã.... din moment ce þi-e fricã de suprapolare...aºa cã hotãreºte-te: ori "rãmâi singur" , ori suntem "prea mulþi"

esti tare in teorie acum, dar cind iti citesc postarile de pe alte topicuri , imi dau seama cit de dureroasa-i singuratatea inconjurata de atit de multi oameni !

Þi-am lãsat cumva impresia cã sunt "singurã"???? Well....NU SUNT !!!! Nici la propriu, nici la figurat...doar cã mi-ar place sã fiu, mãcar aºa...din când-în-când!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 18:24

De la: Dorulet, la data 2011-10-23 17:40:56
De la: 9am249382, la data 2011-10-21 17:36:44
De la: Dorulet, la data 2011-10-21 16:18:12
De la: 9am249382, la data 2011-10-21 15:47:16
De la: 9am121159, la data 2011-10-21 14:37:26Privind accidentele,tot ce este rau vine de la diavol care lucreaza prin oameni.

nici eu nu-ti pot da o definitie care sa te multumeasca pe Tine, dar iti spun cu siguranta ca daca ,Doamne fereste, esti disponibilizat , ramii somer, nu mai ai bani si nici ratele la banca nu le mai poti plati si te executa silit, e de RAU ! da' rau de tot !

Eu n-aº paria pe chestia asta....chiar dacã þine de "lanþul slãbiciunilor"
În primul rând pentru ce sã te împrumuþi la bancã? ....iar dacã tot o faci ºi "pãþeºti" vreo disponibilizare...nu vãd unde-i problema cã doar nu rãmâi "disponibilizat" de mâini ºi de picioare, ori de neuronii din dotare!
...la sapã, în construcþii....la un alt serviciu!

chiar atit de simplu sa fie, Dora ? sunt orase-ntregi in Ro in care populatia este somera in proportie de 70 % si orasul este mort, intrucit nimic din intreprinderile alea unde munceau ei, nu mai functioneaza ....cine si ce sa construiasca si cu ce si atunci: la care sapa, constructii ? la strandul ala de lux construit pe bani multi de catre madam Udrea si edilu orasului spunea ca intretinerea lui costa asa de mult, ca-i depaseste bugetul local si-l tine inchis din cauza asta ? nu te mai uita la propaganda de partid ca da, Oficial ne merge bine, dar doar in hirtiile guvernului , realitatea e ca suntem cei mai saraci din comunitatea europeana !

Da Gabi, chiar atât de simplu este: dacã eºti sãnãtos, ai douã mâini, douã picioare ºi VREI sã munceºti....gãseºti unde! Nu existã cã "n-am de lucru"...numai cine nu vrea nu-ºi gãseºte!
Nu eºti obligat sã locuieºti doar într-un oraº....planeta este destul de mare....
Nu eºti obligat sã stai la oraº...ºtiu o grãmadã care s-au mutat la sat ºi le merge foarte bine...
Nu eºti obligat sã faci politicã...politica nu te hrãneºte ºi nici nu te îmbracã!
În mod oficial, atât timp cât aºteptãm sã ne "pice para mãlãiaþã" ºi ne "uitãm peste gard" la alþii...nu are cum sã ne meargã bine...nici mãcar pe hârtie!
....ºi nu, nu suntem cei mai sãraci din comunitatea europeanã...din care nici mãcar nu facem parte ...oficial...pe hârtie! Doar ne place sã exagerãm, cã aºa-i românul...

teoria ca teoria, practica ne omoara, Dora ! ai pus o Conditie : sa fii sanatos ! si daca nu prea esti ? cum crezi tu ca un om de 55-60ani, nascut si trait la oras , fara sa aibe habar de agricultura, mai poate sa -si lase tot sau sa vinda si sa se mute la tara si sa traiasca din ce produce ? sau o viata a fost proiectant, sa zicem si acum, ramas somer ,se angajeaza....unde, la sapa ? CINE il angajeaza ?

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 04:49

numele motanului meu apare de cel putin 100 x codificat in Biblie si nu stiu ce sa inteleg, o fi el Mantuitorul venit din cer sa mantuiasca Romania sau va fi prima personalitate politica din Romania cu caracter si dragoste de oameni, ceva mai superior decat jigodiile actuale?

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 11:37

--------------
Daca te muti la tara inseamna ca ai servici,sau doar te gospodaresti in alt fel? Si sant romani sanatosi?Deodata ce sant inbolnaviti cu tot felul de substante cauzatoare de boala si moarte....de unde sanatate.Nu crezi ca trebuie schimbate mai intai randuielile facute impotriva oamenilor?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 11:46

De la: Marin56, la data 2011-10-23 15:50:53Poi si atunci la urma urmei , cum trebuie sa se scrie, Cu litetre mari amandoua, sau mici. Daca le consideram niste personalitati , mai mult sau mai putin divine, le vom scrie cu litera mare. Si daca nu le dam importanta cuvenita , le scriem atunci cu litere mici. Oricum sunt doua divinitati total opuse. Cred ca daca le-as compara cu aparatele mele, Diavolului , i-as atribui o alta gama , sau lungime de unda...Ca sunt doua frecvente diferite ce nu vor intra nicodata in rezonata.
-------------------
-------------
Gramatica voastra a facut majoritatea oamenilor pacatosi.Ati inlocuit cuvantul curvie cu relatie de lunga sau scurta durata,ajungandu-se pana acolo unde barbatul se culca si cu mama si cu fiica mamei.Sau uciderea pruncilor din pantece ,ati inlocuit-o cu avort,acoperind in acest fel pacatul curviei si ucideri.........ce mai gramatica.Se intelege de ce doriti sa scrim dumnezeul vostru cu litera mare,pentru ca lui ii slujiti.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 11:52

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

www.click.ro/actualitate/bucuresti/loc-veci-costa-garsoniera-mor...

am spus,incepe sa functioneze economia !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Sil100

250 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 17:14

De la: 9am249382, la data 2011-10-21 15:38:52

nu te-ai prins : ca sa-l umileasca pe ticalos !
era un banc vechi ca mine, cu un tataita ce si-a dus batrinul cal la tirg sa-l vinda si, venind ba unul ba altul ca sa-l intrebe cit e calul, mosul il critica spunind cit de chior, cit de puturos e, cum cade din picioare ca nu-l mai tin....pai, taicuta : de ce l-ai mai adus in tirg atunci ? ca sa-l umilesc , taica....ca sa-l umilesc, sa se rusineze si sa devina mai bun !

Gramatica se refera la regulile pe care trebuie sa le respectam atunci cand scriem ceva. Ele nu variaza in functie de starea noastra de spirit si trebuie sa fie cat de cat consecvente. Un nume propriu ramane un nume propriu oricum l-am folosi. Cum ar fi sa scriem: "Gheorghe este prietenul meu." (atunci cand ne intelegem bine cu Gheorghe) si: "gheorghe m-a suparat!" (dupa ce Gheorghe ne-a suparat in vreun fel)?

O alta greseala de gramatica care apare frecvent in literatura religioasa e atunci cand se scrie pronumele personale cu majuscula in interiorul unei proprozitii. Exemplu: "D-zeu a facut cerul si pamantul si toate animalele. Intr-una din zile El a facut..."

Sil100

250 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 17:20

De la: 9am121159, la data 2011-10-24 11:46:12 De la: Marin56, la data 2011-10-23 15:50:53Poi si atunci la urma urmei , cum trebuie sa se scrie, Cu litetre mari amandoua, sau mici. Daca le consideram niste personalitati , mai mult sau mai putin divine, le vom scrie cu litera mare. Si daca nu le dam importanta cuvenita , le scriem atunci cu litere mici. Oricum sunt doua divinitati total opuse. Cred ca daca le-as compara cu aparatele mele, Diavolului , i-as atribui o alta gama , sau lungime de unda...Ca sunt doua frecvente diferite ce nu vor intra nicodata in rezonata.
-------------------
-------------
Gramatica voastra a facut majoritatea oamenilor pacatosi.Ati inlocuit cuvantul curvie cu relatie de lunga sau scurta durata,ajungandu-se pana acolo unde barbatul se culca si cu mama si cu fiica mamei.Sau uciderea pruncilor din pantece ,ati inlocuit-o cu avort,acoperind in acest fel pacatul curviei si ucideri.........ce mai gramatica.Se intelege de ce doriti sa scrim dumnezeul vostru cu litera mare,pentru ca lui ii slujiti.

Eu as zice ca e o diferenta intre gramatica (reguli pentru a aseza cuvintele intr-un text) si semantica (semnificatia cuvintelor). Cred ca dupa o simpla cautare a celor doua cuvinte in dictionar te vei lamuri cum sta treaba.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 18:37

Gramatica se refera la regulile pe care trebuie sa le respectam atunci cand scriem ceva. Ele nu variaza in functie de starea noastra de spirit si trebuie sa fie cat de cat consecvente. Un nume propriu ramane un nume propriu oricum l-am folosi. Cum ar fi sa scriem: "Gheorghe este prietenul meu." (atunci cand ne intelegem bine cu Gheorghe) si: "gheorghe m-a suparat!" (dupa ce Gheorghe ne-a suparat in vreun fel)?
--------------
Nu uita domnule Sil100 ca numele diavolului care se scrie cu "d" mic este Lucifer care se scrie cu "L" mare.Deci diavolulu nu este un nume propiu.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 20:59

De la: Sil100, la data 2011-10-24 17:14:42 O alta greseala de gramatica care apare frecvent in literatura religioasa e atunci cand se scrie pronumele personale cu majuscula in interiorul unei proprozitii. Exemplu: "D-zeu a facut cerul si pamantul si toate animalele. Intr-una din zile El a facut..."

Imi pare rau dar va contrazic !

"Gramatica moderna" (literara - adica "tehnica" ... ateista) este diferita de ... "Gramatica religioasa" (singur ati facut deosebirea) ! Inaite, cand Biserica era alaturi cu Statul (conducea Tara) avea o scriere care avea multe influiente bisericesti. Acum, cand Biserica nu mai are influienta din acele vremuri, s-a schimbat si scrierea (respectiv - Gramatica) noastra, dar pt cei care "respecta" preceptele bisericesti (indiferent de Biserica - ortodoxa, catolica, islamica, budista, etc) scrierea (ca si vorbirea) a ramas tot ... religioasa. Asa ca, ambele scrieri sunt ... CORECTE, depinde de ce fel de om este fiecare !

Limba, ca si scrierea, se modifica uneori ! Baza lingvistica ramane aceeasi totdeauna (altfel ai disparea ca ... popor si natie(etnie) !

P.S. Scrierea aceasta (religioasa) in care personajul/personajele central/centrale sunt scoase in evidenta prin litera mare cu care incep cuvintele care fac trimitere la acel/acele persoana/persoane (Dumnezeu/Iisus) arata RESPECTUL pe care il au cei care vorbesc despre acea/acei persoana/persoane sau de RESPECTUL il dau cei care, desi nu recunosc acest "literatura", il dau acesti celorlalti oameni care au o alta parere decat ei (si implicit - asa cum scriu ei).

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 23:41

De la: eugenb, la data 2011-10-24 20:59:57
De la: Sil100, la data 2011-10-24 17:14:42 O alta greseala de gramatica care apare frecvent in literatura religioasa e atunci cand se scrie pronumele personale cu majuscula in interiorul unei proprozitii. Exemplu: "D-zeu a facut cerul si pamantul si toate animalele. Intr-una din zile El a facut..."

"Gramatica moderna" (literara - adica "tehnica" ... ateista) este diferita de ... "Gramatica religioasa" (singur ati facut deosebirea) ! Inaite, cand Biserica era alaturi cu Statul (conducea Tara) avea o scriere care avea multe influiente bisericesti. Acum, cand Biserica nu mai are influienta din acele vremuri, s-a schimbat si scrierea (respectiv - Gramatica) noastra, dar pt cei care "respecta" preceptele bisericesti (indiferent de Biserica - ortodoxa, catolica, islamica, budista, etc) scrierea (ca si vorbirea) a ramas tot ... religioasa. Asa ca, ambele scrieri sunt ... CORECTE, depinde de ce fel de om este fiecare !

Limba, ca si scrierea, se modifica uneori ! Baza lingvistica ramane aceeasi totdeauna (altfel ai disparea ca ... popor si natie(etnie) !

P.S. Scrierea aceasta (religioasa) in care personajul/personajele central/centrale sunt scoase in evidenta prin litera mare cu care incep cuvintele care fac trimitere la acel/acele persoana/persoane (Dumnezeu/Iisus) arata RESPECTUL pe care il au cei care vorbesc despre acea/acei persoana/persoane sau de RESPECTUL il dau cei care, desi nu recunosc acest "literatura", il dau acesti celorlalti oameni care au o alta parere decat ei (si implicit - asa cum scriu ei).

Discutii despre sexul ingerilor....
(adica, pentru cei ce nu stiu, discutii fara sens)
Are vreo importanta daca scriu balaur sau Balaur? De vreme ce stim ca ne referim la basme...

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 03:16

dumnezeu e plecat cu sorcova ..................se apropie Craciunul ..................e ziua de nastere a Isus-ului,a lui Horus,a lui Mithra,a lui Marduk si tot neamul lor de mantuitori ,inventati de excroci pentru uzul fraierilor

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 14:39

-------------
Celor care le place intunericul,cum pot sa respecte lumina?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 15:25

Huh Gabi, tocmai ce þi-am scris pe pagina cealaltã cã nu-mi place sã "despic firul în patru"...ºi nici nu mi-am deschis firmã de consultanþã pentru a rezolva toate problemele pe care le au românii...personalizate...însã ceea ce am vrut sã spun este cã NU SUNT PROBLEME CARE SÃ NU AIBÃ CEL PUÞIN O SOLUÞIE ! exact ca ºi la matematicã...
Indiferent cã ne convine sau nu, noi românii, suntem cam leneºi ºi am vrea sã primim totul de-a gata, fãrã sã punem "osul" la treabã!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 15:27

De la: 9am121159, la data 2011-10-24 18:37:48Gramatica se refera la regulile pe care trebuie sa le respectam atunci cand scriem ceva. Ele nu variaza in functie de starea noastra de spirit si trebuie sa fie cat de cat consecvente. Un nume propriu ramane un nume propriu oricum l-am folosi. Cum ar fi sa scriem: "Gheorghe este prietenul meu." (atunci cand ne intelegem bine cu Gheorghe) si: "gheorghe m-a suparat!" (dupa ce Gheorghe ne-a suparat in vreun fel)?
--------------
Nu uita domnule Sil100 ca numele diavolului care se scrie cu "d" mic este Lucifer care se scrie cu "L" mare.Deci diavolulu nu este un nume propiu.

Pentru prima datã....SUNT DE ACORD !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 15:41

De la: 9am121159, la data 2011-10-24 11:37:19Da Gabi, chiar atât de simplu este: dacã eºti sãnãtos, ai douã mâini, douã picioare ºi VREI sã munceºti....gãseºti unde! Nu existã cã "n-am de lucru"...numai cine nu vrea nu-ºi gãseºte!
--------------
Daca te muti la tara inseamna ca ai servici,sau doar te gospodaresti in alt fel? Si sant romani sanatosi?Deodata ce sant inbolnaviti cu tot felul de substante cauzatoare de boala si moarte....de unde sanatate.Nu crezi ca trebuie schimbate mai intai randuielile facute impotriva oamenilor?

Aici, exact cum spuneam, ne place sã exagerãm din greu!
Românii nu sunt chiar atât de "bolnavi" pe cum încerci sã-i "zugrãveºti", iar de murit, nu se moare chiar aºa uºor. Cei mai mulþi sunt "bolnavi" de prostie sau beþie....nicidecum de otravã....
Eu am cãutat vreo 2 ani sã cumpãr o sticluþã cu vitriol englezesc ºi n-am gãsit pe nicãieri...tu despre ce "substnþe mortale" vorbeºti? Alea din "teoria conspiraþiei"?
Pãi alea, adicã substanþele, ele existã dar "teoria conspiraþiei"...nu! Eu cel puþin, o consider INAPLICABILÃ...aºa ca ºi comunismul...pe hârtie, aratã foarte frumos, dar din moment ce se face cu ºi pentru oameni, iese un mare FÂS ! ªtii de ce? pentru cã oamenii au caracter ºi personalitate proprie ºi nici unul nu-i ca altul...toþi, dar absolut toþi sunt diferiþi!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:00

De la: Yorick, la data 2011-10-24 23:41:08

Are vreo importanta daca scriu balaur sau Balaur? De vreme ce stim ca ne referim la basme...

ooo, da ! cind scriu BALAUR am intrat deja pe alt teren : al mitologiei si a simbolisticii , lucruri la care nici tu si nici @Sil 100 cu care te aseman, de altfel, nu vibrati !
ca nu vibrati, nu-i nimic ptr. mine ....am mai zis si alta data : nu-i pierderea mea, ci a voastra ! sunt lucruri ce fac parte din zestrea Umanitatii - vezi, am scris cu litera mare, tocmai sa punctez respectul meu ptr. OM ! si, daca ai stii de ce l-am ortografiam cu majuscula , ti-as da un 10 cu floricica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:08

De la: The_Mummy, la data 2011-10-25 03:16:45dumnezeu e plecat cu sorcova ..................se apropie Craciunul ..................e ziua de nastere a Isus-ului,a lui Horus,a lui Mithra,a lui Marduk si tot neamul lor de mantuitori ,inventati de excroci pentru uzul fraierilor

cindva, in lunga ta viata, oi fi trecut si tu prin etapa de "fraier "....acu' te dai stiutor si critic , dar nu stii mumia mea draga: ca nimic nu se pierde in Universul asta si, nimic nu se cistiga ,ci totul e in vesnica transformare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:15

De la: Dorulet, la data 2011-10-25 15:25:06Huh Gabi, tocmai ce þi-am scris pe pagina cealaltã cã nu-mi place sã "despic firul în patru"...ºi nici nu mi-am deschis firmã de consultanþã pentru a rezolva toate problemele pe care le au românii...personalizate...însã ceea ce am vrut sã spun este cã NU SUNT PROBLEME CARE SÃ NU AIBÃ CEL PUÞIN O SOLUÞIE ! exact ca ºi la matematicã...
Indiferent cã ne convine sau nu, noi românii, suntem cam leneºi ºi am vrea sã primim totul de-a gata, fãrã sã punem "osul" la treabã!

pai daca n-ai firma de consultanta si problemele sunt atit de personalizate, DE CE ii bagi pe toti in aceeasi oala, folosind formule d'astea idioate cu lenea, betia.?...mai ramine sa spui si tu ca jupinu' ca suntem un popor second hand ! ....ca el/ ei ne-au adus aici uita insa sa spuna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:17

De la: 9am249382, la data 2011-10-25 16:00:48

ooo, da ! cind scriu BALAUR am intrat deja pe alt teren : al mitologiei si a simbolisticii , lucruri la care nici tu si nici @Sil 100 cu care te aseman, de altfel, nu vibrati !
ca nu vibrati, nu-i nimic ptr. mine ....am mai zis si alta data : nu-i pierderea mea, ci a voastra ! sunt lucruri ce fac parte din zestrea Umanitatii - vezi, am scris cu litera mare, tocmai sa punctez respectul meu ptr. OM ! si, daca ai stii de ce l-am ortografiam cu majuscula , ti-as da un 10 cu floricica !

erata : AL simbolisticii ....si ortografiaT ....scuze !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:23

De la: 9am249382, la data 2011-10-25 16:00:48

Atât mitologia cât ºi simbolistica au ca punct de plecare "ceva" real. O întâmplare adevãratã, "înbunãtãþitã" de un autor cu foarte multã imaginaþie...unde personajelor li se atribuie anumite "puteri", unde orice cuvânt se poate rãstãlmãcii, unde peisajele sunt "altfel" decât ceea ce suntem noi obiºnuiþi sã vedem în realitate.....
Ce apreciez eu cel mai mult, atunci când citesc astfel de cãrþi...oricând gãsim o peroanã cunoscutã nouã, pe care o putem asocia cu unul/una din personajele descrise....mda ºi mie îmi plac SF-urile ºi citesc pentru copii cu mare plãcere basme...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:34

De la: 9am249382, la data 2011-10-25 16:15:35
De la: Dorulet, la data 2011-10-25 15:25:06Huh Gabi, tocmai ce þi-am scris pe pagina cealaltã cã nu-mi place sã "despic firul în patru"...ºi nici nu mi-am deschis firmã de consultanþã pentru a rezolva toate problemele pe care le au românii...personalizate...însã ceea ce am vrut sã spun este cã NU SUNT PROBLEME CARE SÃ NU AIBÃ CEL PUÞIN O SOLUÞIE ! exact ca ºi la matematicã...

pai daca n-ai firma de consultanta si problemele sunt atit de personalizate, DE CE ii bagi pe toti in aceeasi oala, folosind formule d'astea idioate cu lenea, betia.?...mai ramine sa spui si tu ca jupinu' ca suntem un popor second hand ! ....ca el/ ei ne-au adus aici uita insa sa spuna !

...pãi...cam suntem "un popor second hand"...ºi nu eu sau "jupânu" v-am adus aici
Eu doar am dat câteva exemple, "de ce ar putea sã facã omul care a fost disponibilizat"....doar nu vroiai toatã lista de exemple...sau da?!
Fiecare este stãpân pe propria lui viaþã ºi ºi-o conduce singur, bineînþeles, dacã este în totalã capacitate...eu nu vorbeam aici despre cei cu adevãrat bolnavi, adicã persoanele cu dizabilitãþi, deci sã nu divagãm!
Cei care nu "sunt în aceeaºi oalã", nu-ºi plâng de milã ºi au din ce trãii!

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 23:06

De la: 9am249382, la data 2011-10-25 16:08:48
De la: The_Mummy, la data 2011-10-25 03:16:45dumnezeu e plecat cu sorcova ..................se apropie Craciunul ..................e ziua de nastere a Isus-ului,a lui Horus,a lui Mithra,a lui Marduk si tot neamul lor de mantuitori ,inventati de excroci pentru uzul fraierilor

cindva, in lunga ta viata, oi fi trecut si tu prin etapa de "fraier "....acu' te dai stiutor si critic , dar nu stii mumia mea draga: ca nimic nu se pierde in Universul asta si, nimic nu se cistiga ,ci totul e in vesnica transformare !

viitorul se transforma.....noi insa nu facem parte din el , suntem deja trecut,inca de cand ne nastem. Nu avem sperante ,avem doar o viata efemera intr-un univers al nimanui.
Suntem ceea ce vrea el sa fim si totusi nu suntem ceea ce credem,nu suntem de fapt nimic.......suntem doar o incercare ,un fel de cobai pentru cineva care nu gandeste,care exista si totusi nu este,e ceva ce incearca sa patrunda in universul creat din nimic ,incearca sa inteleaga ceva ce de fapt nu se poate intelege,deoarece nu este nimic de inteles.
Noi suntem poate primii care incearca,poate nu suntem,poate sunt altii care deja stiu ,insa faptul ca stiu ,nu ii ajuta .
Universul traieste prin el insusi ,poate si prin noi ,insa viitorul ii apartine ,noi nu il vom prinde si poate la final ,iar......nu va mai exista nimic.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 03:39

Nu ati transat inca problema?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 08:29

De la: The_Mummy, la data 2011-10-25 23:06:42
De la: 9am249382, la data 2011-10-25 16:08:48

viitorul se transforma.....noi insa nu facem parte din el , suntem deja trecut,inca de cand ne nastem. Nu avem sperante ,avem doar o viata efemera intr-un univers al nimanui.
Suntem ceea ce vrea el sa fim si totusi nu suntem ceea ce credem,nu suntem de fapt nimic.......suntem doar o incercare ,un fel de cobai pentru cineva care nu gandeste,care exista si totusi nu este,e ceva ce incearca sa patrunda in universul creat din nimic ,incearca sa inteleaga ceva ce de fapt nu se poate intelege,deoarece nu este nimic de inteles.
Noi suntem poate primii care incearca,poate nu suntem,poate sunt altii care deja stiu ,insa faptul ca stiu ,nu ii ajuta .
Universul traieste prin el insusi ,poate si prin noi ,insa viitorul ii apartine ,noi nu il vom prinde si poate la final ,iar......nu va mai exista nimic.

esti dezamagit si trist ! pacat ! daca ai intelege ca FACI PARTE din acest MARE TOT , faptul ca suntem atit de mici si neinsemnati, n-ar mai fi motiv de jelit.... si firul de nisip e mic si neinsemnat ,in sine, dar pfoaiiii, fara el multe n-ar fi cum sint !

Pagini: << 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: