back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 >> Sari la pagina:

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 08:59

De la: 9am121159, la data 2011-10-11 22:01:28Cei care au puterea de a influenta mental o gramada de dobitoci,debusolati si infometati.Folosind religia ca pe o unealta.Fabricanti de iluzii si minciuni ce dau sperante inutile celor ce adera la cultul lor..sunt criminali patologici.Nu au procese de constiinta.Iar nepasarea cu care trateaza individul le aduce beneficii ce servesc la mentinerea acestei influente.Puterea de a crea iluzia ca totul e bine..cand de fapt totul e putred... mai mult decat ilara.Lesne de mirosit.Dar.......
Prostia si ignoranta sunt greu de tratat..daca nu chiar imposibil.Atata timp cat individul are nevoi ce nu pot fi sadisfacute simplist si fara efort..Apeleaza..din pura prostie..la vanzatorii de iluzii.Astfel preotimea prospera.Cei care plang pierd iar asasinii rad.
Modul sistematic in care totul se petrece este ingenios sustinut de animalele ce dirijeaza orchestra politica a acestei lumi,in care ne agitam sa traim.
------------
Domnule Ic3,nu aderarea la un cult sau o secta te mantuieste,ci credinta in Dumnezeu prin Isus Hristos,si adevarurile din Cuvantul Sau scris.Studiaza si dumneata Biblia,cultele,sectele,si spune care biserica are adevarul dupa Biblie.Nu te uita la oameni,ca nu exzista biserica fara grau si neghina.Daca intre cei 12 Apostoli a exzistat un Iuda,desigur ca si in bisericile de azi sant muuuuulti de Iuda.Pace si lumina.

Prin deductie logica, in sens urcator, daca si apostolii au avut un...tradator, in randul ingerilor a existat un tradator, deci ....... Creatoru a...creat si....tradatori. Deci stiind arhietipu...la creat. Daca stie caracteristicile....tradatorului, insemna ca este....tradator ( a se citi in loc de tradator....personaj rau intentionat, malefic ). Simpla logica.
Argumentare:
Cine a ...introdus sarpele ispititor, malefic, in gradina Edenului, "adicatelea" in Rai, ?
Daca a fost creat de Dumnezeu, atunci logica de sus se ....confirma. Cine poate crea ispita care generaza pacatul, pe care ele insusi in va pedepsi ? Maleficul.
Daca sarpele a intrat incognito, cine la creat si pentru ce ? De aici se pot dezvolta multe presupuneri, identice cu cele care au dus la.....scrierea bibliei.
Deci creati domnilor, creati. Poate peste mii de ani o sa fiti...Mesia care trebuie sa vie, conform creatiei dvs. actuale, pentru un alt popor de ...retardati sau mai bland, de acei viitori saraci, care trebuie sa munceasca pentru bogatii acelor timpuri.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 09:45

De la: nastasemihail, la data 2011-10-09 04:34:10E cel ce te bandajeaza cind te lovesti la cap
Vezi daca te lovesti cam des, stii!

Raporteaza abuz de limbaj
Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 09:48

De la: Ic3, la data 2011-10-11 12:04:43Cei care au puterea de a influenta mental o gramada de dobitoci,debusolati si infometati.Folosind religia ca pe o unealta.Fabricanti de iluzii si minciuni ce dau sperante inutile celor ce adera la cultul lor..sunt criminali patologici.Nu au procese de constiinta.Iar nepasarea cu care trateaza individul le aduce beneficii ce servesc la mentinerea acestei influente.Puterea de a crea iluzia ca totul e bine..cand de fapt totul e putred... mai mult decat ilara.Lesne de mirosit.Dar.......
Prostia si ignoranta sunt greu de tratat..daca nu chiar imposibil.Atata timp cat individul are nevoi ce nu pot fi sadisfacute simplist si fara efort..Apeleaza..din pura prostie..la vanzatorii de iluzii.Astfel preotimea prospera.Cei care plang pierd iar asasinii rad.
Modul sistematic in care totul se petrece este ingenios sustinut de animalele ce dirijeaza orchestra politica a acestei lumi,in care ne agitam sa traim.

Ha,ha,ha! N-ai citit biblia!!!!!!! ar scrie imediat cineva. Ca si cum nu ar fi scrisa tot de niste natarai!

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 14:42

GREªIT !!!!
Niciunul nu l-a vãzut, doar l-au "auzit".... aºa au pretins toþi cei din biblie
---------------
GRESIT !!!!
L-au vazut si Daniel,si Ezechel...
Insasi Dumnezeu spune ca poate sa se arate.
Numeri 12/6ªi a zis: "Ascultaþi bine ce vã spun! Când va fi printre voi un prooroc, Eu, Domnul, Mã voi descoperi lui într-o vedenie sau îi voi vorbi într-un vis.
Ioan 14/23Drept rãspuns, Isus i-a zis: "Dacã Mã iubeºte cineva, va pãzi cuvântul Meu, ºi Tatãl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el, ºi vom locui împreunã cu el.
Matei 11/27Toate lucrurile Mi-au fost date în mâini de Tatãl Meu; ºi nimeni nu cunoaºte deplin pe Fiul, afarã de Tatãl; tot astfel nimeni nu cunoaºte deplin pe Tatãl, afarã de Fiul, ºi acela cãruia vrea Fiul sã i-L descopere.
Iar mie prima data mi la descoperit Fiul si am vazut si pe Fiul si pe Tatal,iar a doua oara Tatal mi s'a descoperit singur.Deci noi nu-Lpotem vedea,dar daca are bunavointa sa ni se descopere,putem vedea si pe Fiul si pe Tatal.Deaceia tot Cuvantul lui Dumnezeu este adevarat,tot ce este scris in Biblie se implineste.Veniti la El cat mai este Har pentru Neamuri.

ionel_florea1951

72 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 16:05

De la: The_Mummy, la data 2011-10-11 18:54:54
De la: gabigabi, la data 2011-10-11 17:30:11
De la: CR0N0S, la data 2011-10-09 20:54:38credinciosilor le este frica de rai,de eternitate

cum de ai ajuns la concluzia asta, cind tot ce fac ei , spera, sa le deschida poarta Raiului ?deci

Pai daca nu le-ar fi frica si-ar dori sa moara mai repede.Ei insa vor sa traiasca si plang atunci cand le moare cineva .
Alearga pe la moaste sa obtina vindecarea.
Dacii ,stramosii nostri,se bucurau ,ei doreau sa plece ,de unde au venit ,adica nicaieri

nu-i chiar asa si nu de putine ori se poate auzi cite un suspin adinc si o intrebare/ rugaciune : de ce Doamne nu ma ierti si ma iei la tine mai repede ?
de unde se poate deduce ca omul mai are inca intiparita-n memoria aia ancestrala ,Ideea ca traiul pe pamint nu e tocmai joc si voie buna si ca e o ispasire a unei greseli ce trebuie iertata ! iar viata aia lunga-lunga de saturi traind, e ca un blestem si nu o mare bucurie ! spaima de moarte o au ateii, nu credinciosii ....ei stiu unde se duc ! ceilalti sunt ingroziti de haul in care cred ca se vor pierde !

ametist8

93 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 20:59

"Uitam sa privim in sus de nenumarate ori in viata noastra, facand orbeste fel de fel de rautati. Cautam sa nu fim descoperiti de oameni--in fata carora ne rusinam--dar de Dumnezeu Cel ce vede toate, nicidecum. Cate masuri de precautie ne luam pentru a nu ne rusina pe lumea aceasta de tot ceea ce facem si omitem sa privim in sus; si sa ne intrebam de fiecare data: "Doamne, Tie iti place ceea ce fac eu acum, binecuvantezi Tu faptele mele?"

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 22:38

De la: 9am121159, la data 2011-10-13 14:42:17GREªIT !!!!
---------------
GRESIT !!!!
Numeri 12/6ªi a zis: "Ascultaþi bine ce vã spun! Când va fi printre voi un prooroc, Eu, Domnul, Mã voi descoperi lui într-o vedenie sau îi voi vorbi într-un vis.
Ioan 14/23Drept rãspuns, Isus i-a zis: "Dacã Mã iubeºte cineva, va pãzi cuvântul Meu, ºi Tatãl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el, ºi vom locui împreunã cu el.
Matei 11/27Toate lucrurile Mi-au fost date în mâini de Tatãl Meu; ºi nimeni nu cunoaºte deplin pe Fiul, afarã de Tatãl; tot astfel nimeni nu cunoaºte deplin pe Tatãl, afarã de Fiul, ºi acela cãruia vrea Fiul sã i-L descopere.
Iar mie prima data mi la descoperit Fiul si am vazut si pe Fiul si pe Tatal,iar a doua oara Tatal mi s'a descoperit singur.Deci noi nu-Lpotem vedea,dar daca are bunavointa sa ni se descopere,putem vedea si pe Fiul si pe Tatal.Deaceia tot Cuvantul lui Dumnezeu este adevarat,tot ce este scris in Biblie se implineste.Veniti la El cat mai este Har pentru Neamuri.

alo, tanti...dacã ai cumva impresia cã "vorbeºti" cu o necunoscãtoare a bibliei...mai gândeºte o datã!
Am citit-o, toatã ºi o ºtiu foarte bine!!!! de-aia îmi permit sã spun cã este o culegere de legende evreieºti ºi...cam atât!
...iar când fac o afirmaþie, poþi fi 100% sigurã cã nu este greºitã!
Nimeni nu l-a vãzut pe dumnezeu....NIMENI, NICIODATÃ !!!!!!
Cã au auzit "voci", cã au avut diferite "viziuni"...cã s-au folosit metafore la adresa dumnealui...dar de vãzut, în carne ºi oase...nimeni nu se poate lãuda!!!!! Nici mãcar cei despre care s-a scris în biblie....

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2011, ora 22:46

De la: ionel_florea1951, la data 2011-10-13 16:05:18
De la: CR0N0S, la data 2011-10-09 20:54:38credinciosilor le este frica de rai,de eternitate

cum de ai ajuns la concluzia asta, cind tot ce fac ei , spera, sa le deschida poarta Raiului ?deci

Pai daca nu le-ar fi frica si-ar dori sa moara mai repede.Ei insa vor sa traiasca si plang atunci cand le moare cineva .
Dacii ,stramosii nostri,se bucurau ,ei doreau sa plece ,de unde au venit ,adica nicaieri

nu-i chiar asa si nu de putine ori se poate auzi cite un suspin adinc si o intrebare/ rugaciune : de ce Doamne nu ma ierti si ma iei la tine mai repede ?
de unde se poate deduce ca omul mai are inca intiparita-n memoria aia ancestrala ,Ideea ca traiul pe pamint nu e tocmai joc si voie buna si ca e o ispasire a unei greseli ce trebuie iertata ! iar viata aia lunga-lunga de saturi traind, e ca un blestem si nu o mare bucurie ! spaima de moarte o au ateii, nu credinciosii ....ei stiu unde se duc ! ceilalti sunt ingroziti de haul in care cred ca se vor pierde !

Ei...nu zãu!!! Uite cã mie nu mi-e fricã de nimeni ºi de nimic...nici mãcar de moarte....
Tot ceea ce este viu, la un moment dat va murii...cu certitudine, totul se transformã ºi nimic, absolut nimic nu este "veºnic"...nici mãcar Universul!
Pentru ce sã-mi fie fricã??? Este ceva normal ºi firesc

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 08:26

---------------
GRESIT !!!!

Pai vezi ca vii la ...vorba mea. Numeni nu la vazut pe Dumnezeu, doar la intuit, asa si cum spune El insusi in toate....scrierile ulterioare ( si aici e aici ), care fiind...ulterioare, nici macar ele nu relateaza o intalnire de ...gradul ,I ci numai de gradul II, III si ...aiurea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 13:26

De la: Dorulet, la data 2011-10-13 22:46:13

Ei...nu zãu!!! Uite cã mie nu mi-e fricã de nimeni ºi de nimic...nici mãcar de moarte....
Tot ceea ce este viu, la un moment dat va murii...cu certitudine, totul se transformã ºi nimic, absolut nimic nu este "veºnic"...nici mãcar Universul!

aici sunt 3 variante :
1- esti super inteligenta
2 - n-ai nici pic de imaginatie
3 - esti cumplit de orgolioasa

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 14:35

---------------
GRESIT !!!!
========
alo, tanti...dacã ai cumva impresia cã "vorbeºti" cu o necunoscãtoare a bibliei...mai gândeºte o datã!
Am citit-o, toatã ºi o ºtiu foarte bine!!!! de-aia îmi permit sã spun cã este o culegere de legende evreieºti ºi...cam atât!
Cã au auzit "voci", cã au avut diferite "viziuni"...cã s-au folosit metafore la adresa dumnealui...dar de vãzut, în carne ºi oase...nimeni nu se poate lãuda!!!!! Nici mãcar cei despre care s-a scris în biblie....
---------------
Ai citit-o,dar nu ai inteles-o.Biblia ti-o dezleaga numai Dumnezeu prin credinta.Nimeni nu a vazut pe Dumnezeu,ca nu poate omul care-L vede sa traiasca,dar este vorba de al vedea pe Dumnezeu in slava.Totusi in versetele scrise mai sus care sant tot din Biblie si Biblia nu se contrazice,scrie ca Dumnezeu se poate descoperi oamenilor in asa fel ca omul sa-L vada si sa traiasca,adica fara slava.Deci Dumnezeu se poate lasa vazut,si Domnul Isus poate sa ni-L arate.Dar ca sa intelegi versetele,trebuie sa crezi ca ce scrie in Biblie este adevarat si nu sant legende Evreiesti,ci este Testamentul lui Dumnezeu,pentru cei ce cred si il asculta,ca sa capete ce scrie in Testament si anume:
-Un loc in Imparatia Sa,
-Viata vesnica,
-Cununile pentru care a luptat,
-Lucruri pe care omul nu le-a vazut si la mintea lui nu au putut sa ajunga..........Biblia trebuie citita,studiata,cugetata,ascultata,crezuta.Har ,pace si lumina iti doreste TANTI,de la Dumnezeu si Domnul Isus Hristos.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 15:06

---------------
GRESIT !!!!
------------
Pai vezi ca vii la ...vorba mea. Numeni nu la vazut pe Dumnezeu, doar la intuit, asa si cum spune El insusi in toate....scrierile ulterioare ( si aici e aici ), care fiind...ulterioare, nici macar ele nu relateaza o intalnire de ...gradul ,I ci numai de gradul II, III si ...aiurea.
-----------------
Eeeeee,nu-i chiar aiurea.Este un grad,este destul de multumitor,fata de cat de pacatosi santem.Total iL vor vedea cei ce vor birui,se vor infatisa inaintea scaunului,Lui de domnie si-L vor vedea fata catre fata asa cum iL vad acum Ingeri si sfinti din ceruri.Har ,pace si lumina de la Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 15:15

De la: Dorulet, la data 2011-10-13 22:38:24
---------------
GRESIT !!!!

Ma scuzati ca intervin dar de Domnul ISUS ...ati citit in Biblie???... Mai reciteste o data ce spune Invatatorul ISUS;
35. Pe cand invata pe norod in Templu, Isus a zis: "Cum zic carturarii ca Hristosul este fiul lui David?

36. Insusi David, fiind insuflat de Duhul Sfant, a zis: "Domnul a zis Domnului meu: "Sezi la dreapta Mea, pana voi pune pe vrajmasii Tai sub picioarele Tale."

37. Deci chiar David Il numeste Domn; atunci cum este El fiul lui?" Si gloata cea mare Il asculta cu placere....Marcu12/35-37.Deci stimata doamna Dumnezeu EXISTA SI A FOST PE PAMANT IN CHIP DE OM.!!!...

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 18:09

Toti cei care sustin existenta unui creator au fost.sunt si au sa ramana intepeniti in balariile scrise de-a lungul timpul in rahatul ala...de carte de basme pentru prosti...biblia.
Lipsita de orice ratiune si logica elementara...orice supozitie a celor ce latra incontinuu aceleasi tampenii..de mii de ani..spre propriul beneficiu si nu numai... imi alimenteaza oprobiul si sila.Imi este greata si scarba cu gandul la cat de josnici,perfizi si indiferenti pot fi..atunci cand isi bat joc..cand profita..umbrind judecata atator suflete.Nu sunt un bun orator..Nu am fost niciodata.Dar am fost inzestrat intotdeauna sa miros si sa adulmec leprele si modul de operare al haitei din care fac parte cei enuntati mai sus.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 18:15

De la: Ic3, la data 2011-10-14 18:09:00Toti cei care sustin existenta unui creator au fost.sunt si au sa ramana intepeniti in balariile scrise de-a lungul timpul in rahatul ala...de carte de basme pentru prosti...biblia.
Lipsita de orice ratiune si logica elementara...orice supozitie a celor ce latra incontinuu aceleasi tampenii..de mii de ani..spre propriul beneficiu si nu numai... imi alimenteaza oprobiul si sila.Imi este greata si scarba cu gandul la cat de josnici,perfizi si indiferenti pot fi..atunci cand isi bat joc..cand profita..umbrind judecata atator suflete.Nu sunt un bun orator..Nu am fost niciodata.Dar am fost inzestrat intotdeauna sa miros si sa adulmec leprele si modul de operare al haitei din care fac parte cei enuntati mai sus.

si-n politica Lumii, nu numai la noi, nu-i la fel ? dar Statul nu-i organizat, fix la fel, pe aceleasi structuri ? ai aceeasi scirba si fata de ele ?

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 20:02

Acest topic este legat de religie. .Poate ai observat...Cat tine de politica si carmuitori..te anunt cu draga inima ca imi provoaca acelasi gen de repulsie.Un pic..poate mai profund.
Cred ca este singura modalitate de a scuipa inutil pe cineva..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
ion00

367 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 12:52

De la: Dorulet, la data 2011-10-13 22:38:24
---------------
GRESIT !!!!

Este foarte bine ca sa purtam aceste discutii in mod serios,constructiv.
Nimeni nu le stie pe toate caci :"Cu cit cunoastem mai mult cu atit vedem cit de putin cunoastem'....
De aceia putem invata oricind unii de la altii

'Domnul însã grãia cu Moise faþã cãtre faþã, cum ar grãi cineva cu prietenul sãu. Dupã aceea Moise se întorcea în tabãrã; iar tânãrul sãu slujitor Iosua, fiul lui Navi, nu pãrãsea cortul". Extras din Biblia Ortodoxa cartea Iesirea 33,11
LOCUIESTE IN MINE
muzica4jesus.eu/index.php/muzica/Muzica/T/Tania-Pintilie/vol-1-n...

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 17:19

Toti cei care sustin existenta unui creator au fost.sunt si au sa ramana intepeniti in balariile scrise de-a lungul timpul in rahatul ala...de carte de basme pentru prosti...biblia.
---------------
O intrebare pentru Ic3.Santeti suparat si pe prosti si pe haita?

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 20:35

Prostia ingroapa Romania..Cat despre haita....Idem....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 01:06

WOW.... .......ce zic eu ºi ce înþelegeþi voi...care mai de care dã cu bâta-n bãltoacã!
Hai sã vã iau la rând:
@ racukoto, fã bine ºi citeºte cu o paginã în urmã sã vezi cine pe cine citeazã!
@8am249382, te intereseazã sau doar aºa...vrei sã ºtii?!
@Tanti....nu te mai obosii sã-mi dai exemple, interpretate aiurea, dupã bunul tãu plac pentru cã dacã nu poþi sã-mi argumentezi ceva logic, raþional, cu mine nu ai ce discuta! Faci din biblie o "zacuscã" de toatã frumuseþea în loc sã apelezi la un consult de specialitate.... Oricum, n-ai atâta ºcoalã, câtã vacanþã am avut eu, asta-i clar!
@9am247028...eºti varzã omule!!!!! Ai învãþat religie cu femeia de serviciu?! Regele David, a trãit cu 1000 de ani înainte sã "aparã" Isus în peisaj.....n-au cum sã fie tatã ºi fiu...dar fac parte din acelaºi arbore genealogic adicãtelea, dacã este sã crezi ce scrie p-acolo, prin biblie, era descendent de-a lui.....pricipit, "stimate domn"????
Dacã vrei neapãrat sã crezi în basme....eu nu te reþin...eºti liber s-o faci dar nu încerca sã "mã duci cu zãhãrelul"...cã nu þine!
@Nene ion cu doi de zero.....Mai citeºte oleacã despre Moise....eºti sigur cã era în cort ºi nu pe muntele Sinai??? eºti sigur cã nu "discuta" cu "un rug de foc"??? Iar dacã erau aºa buni "amici" ºi stãteau la o ºuetã-n cort...la ce naiba a mai avut nevoie de chivot???
Ia mai lãsaþi-mã....prostia mã plictiseºte!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 12:18

Oare de ce din toate vietatile si lighioanele pamantului , de ce ,tocmai noi am inventat atatea religii si sfinti. Cum de celelalte animale nu mai au nici un dumnezeu si nu mai fac atat caz, si le merg destul de bine in general cu observatia ca la unele varsta medie de viata e destul de mica in comparatie cu a noastra. Chiar daca mai sunt si exceptii. Corbii si poate si altele o duc chiar mai bine decat noi, si traiesc si mai mult. Oare fara toate acestea, nu o sa ne mearga si noua tot la fel, fara sa ne mai certam degeaba, afirmand ca fiecare ,a lui e mai buna. As inclina sa cred ca daca prin absurd , vreodata noi am reusi sa dam glas de intelegere la animale , sigur le-am invata si pe ele biblia si alte obiceiuri sfinte. Si asta se poate vedea din doctrinarea copiilor de mici , ca sa-i faca sa creada fortat in niste lucruri total nedovedite si neadevarate.

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 14:37

De la: Marin56, la data 2011-10-16 12:18:14Oare de ce din toate vietatile si lighioanele pamantului , de ce ,tocmai noi am inventat atatea religii si sfinti. Cum de celelalte animale nu mai au nici un dumnezeu si nu mai fac atat caz, si le merg destul de bine in general cu observatia ca la unele varsta medie de viata e destul de mica in comparatie cu a noastra. Chiar daca mai sunt si exceptii. Corbii si poate si altele o duc chiar mai bine decat noi, si traiesc si mai mult. Oare fara toate acestea, nu o sa ne mearga si noua tot la fel, fara sa ne mai certam degeaba, afirmand ca fiecare ,a lui e mai buna. As inclina sa cred ca daca prin absurd , vreodata noi am reusi sa dam glas de intelegere la animale , sigur le-am invata si pe ele biblia si alte obiceiuri sfinte. Si asta se poate vedea din doctrinarea copiilor de mici , ca sa-i faca sa creada fortat in niste lucruri total nedovedite si neadevarate.

1) De unde stiti ca nu au si animalele ... Dumnezeul lor ? Numai pt ca nu pot vorbi ... pe limba oamenilor ?!
2) De unde stiti ca unele animale sau pasari (deci alte fiinte mai putin dezvoltate decat oamenii - dupa "stiinta" acestora) ... traiesc mai "fericit" decat acestia ? Nu cumva pt ca noi oamenii nu le-am inteles ... viata ?!
3) De unde stiti ca noi oamenii am invata Biblia pe celelalte fiinte (animale) si nu ... invers ? Daca ar fi asa, nu cumva s-ar adeveri ce se spune in Biblie (adica Dumnezeu) ... initial, ca animalele si oamenii aveau un limbaj (de vorbire) identic (vezi discutia dintre sarpe si femeia facuta din coasta omului) ?!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 14:54

@Tanti....nu te mai obosii sã-mi dai exemple, interpretate aiurea, dupã bunul tãu plac pentru cã dacã nu poþi sã-mi argumentezi ceva logic, raþional, cu mine nu ai ce discuta! Faci din biblie o "zacuscã" de toatã frumuseþea în loc sã apelezi la un consult de specialitate.... Oricum, n-ai atâta ºcoalã, câtã vacanþã am avut eu, asta-i clar!
----------------
Tu nu esti educata,nici uman dar religios- nici atat.De parca ai fi facut toate facultatile pamantului,de parca altii nu ar fi terminat o facultate ca si tine.Sa sti ca am si eu destule studii,dar in fata lui Dumnezeu nu conteaza aceste studii pamantesti,caci dupa ce mori fac alti pipi pe diploma ta.Eu am o diploma de "EVANGHELIST DEPLIN" care este mai mare decat toate diplomele si notele tale.Tu niciodata nu vei avea aceasta diploma in buzunarul tau,pentru ca nu crezi in Dumnezu care te-a creat si ti-a dat inteligenta sa termini o facultate.Tot ce avem este de la Dumnezeu,pe care tu nu-L cunosti,pentruca ti-ai intepenit gatul ca ai terminat si tu o facultate,dar ca om in societate si fata de Dumnezeu esti zero taiat.Zici ca ai citit Biblia,nu ai vazut scris acolo ca Dumnezeu nu a ales oameni cu gatul teapan de inteligenta? Atat prooroci cat si Sfinti Apostoli,nu au facut parte dintre carturari ca tine.ChiarDavid care este atat de iubit de Dumnezeu a fost luat de la oi.Chiar Domnul Isus a practicat meseria de Tamplar.Cine esti tu sa nesocotesti pe cei ce cred in Dumnezeu.Cel ce este cu mine este mai mare decat cel ce este cu tine,in fata Lui esti un nimic.Cine esti tu sa judeci oamenii dupa studiile pe care le au?.Dumnezeu ne lumineaza ca sa nu mai fim batjocoritori unii cu altii,si spune ca unul este urechea,altul ochiul,altul creierul,altul piciorul,altul mana si toti formeaza un trup in Domnul.Dar pe cei cu gatul teapan ii da afara din trup caci sant cenusa.Cineva a spus ca santem aici sa invatam si bine a zis.Invata si tu ca nimeni nu le stie pe toate in afara de Dumnezeu.Inca nu ai terminat facultatea cereasca.Si la acest punct ti-ai dat arama pe fata.....nu esti inteligenta deloc.Chiar si in educatia pe care ai primit-o ti-ai dat arama pe fata.Nesocotesti semenii si ai un vocabular mizerabil.Citeste-ti singura postarile anterioare si vezi daca vocabularul pe care-l folosesti,demonstreaza ca ai terminat o facultate.Nu am vazut nici-un om de stinta sa foloseasca vocabularul tau.Un proverb spune"Coada de raie-i crapa si capra mai sus o salta".Schimba-te fato,Dumnezeu doreste sa fim oi nu capre.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 17:25

adica " capra riioasa cu coada pe sus " ? cam asa-i si e si fudula cit cuprinde !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 18:03

Asta se intampla daca se trece de la o discutie teologica la una ... pur "umana" ! Se ajuge la aceste discutii care nu fac bine nimanui, cu atat mai putin celor care le provoaca ! Desi v-am atras atentia ca discutiile dintre un "credincios" si unul asa-zis "ateu" nu sunt productive pt niciunul, se continua aceasta discutia in continuare intre ei.

Mult zgomot pt nimic !

P.S. Acest subiect este pt cei care vor intr-adevar sa afle ceva in legatura cu disputa "exista sau nu Dumnezeu", dar asta nu inseamna ca se va gasi raspunsul si de catre cei care au "raspunsul" deja (gen "ateisti" sau "sectanti" - si unii si altii vor sa-si impune "credinta" sau "ne-credinta" proprie). Din aceasta cauza apar discutii, care nu aici isi au locul de fapt, ci pt alte "site" -uri mai elevate ... Nu credeti ?!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 19:26

Nu inteleg, totusi, disputa dintre doua ... "credincioase" ("dorulet" si "9am121159") paralel de interventiile celor care se dau "ateisti" (in loc sa se "uneasca" impotriva "necredinciosilor" - putand sa se "razboiasca" in voie dupa "linistirea" acestora) ?!

P.S. Pt cine nu intelege la ce ma refer, il invit sa citeasca ... cine a propus acest subiect si ce spunea in deschidere !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 19:46

Mustul e mai bun.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 20:47

De la: nastasemihail, la data 2011-10-16 19:46:10Mustul e mai bun.....

Crezi ?! Sunteti sigur !?

P.S. Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii ! - si se reprofileaza pe ... prune sau bere !

Stealthmovich

4 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 21:09

De la: 9am249382, la data 2011-10-14 13:26:29
De la: Dorulet, la data 2011-10-13 22:46:13

aici sunt 3 variante :
1- esti super inteligenta
2 - n-ai nici pic de imaginatie
3 - esti cumplit de orgolioasa

Dora este doar cumplit de inteligenta.
Si tot ce a spus si ce spune de obicei are o logica de fier.
Chiar daca ar fi cum credeti voi, ''frica'' tot nu ar ajuta la nimic .
Poate doar sa va amarasca ultimele zile , in loc sa va bucurati de fiecare clipa pe care o aveti.
Luati fiecare zi asa cum este ea,si nu va mai bateti capul sa ''descoperiti'' raspunsuri improbabile la intrebari inutile.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 21:10

De la: eugenb, la data 2011-10-16 19:26:16Nu inteleg, totusi, disputa dintre doua ... "credincioase" ("dorulet" si "9am121159") paralel de interventiile celor care se dau "ateisti" (in loc sa se "uneasca" impotriva "necredinciosilor" - putand sa se "razboiasca" in voie dupa "linistirea" acestora) ?!

P.S. Pt cine nu intelege la ce ma refer, il invit sa citeasca ... cine a propus acest subiect si ce spunea in deschidere !

....eu nu cred în supranatural ºi asta pentru cã am studiat toate marile religii.
Dacã aº crede în zei, aº fi obligatã sã cred ºi în "zâna mãseluþã" sau vampiri ºi vârcolaci.....pentru mine toate astea-s la fel de importante...sau mai bine spus, egale cu 0 (zero)...

Pagini: << 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: