Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
666 8 mesaje Membru din: 30/10/2011 Oras: Constanta |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 08:23
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 07:30:03De la: Yorick, la data 2011-10-30 02:59:45De la: 9am249382, la data 2011-10-29 08:08:59 Eu am patruns in sufletele voastre si va subjug,impreuna cu ungurii ! Pe langa predarea Ecaterinei Varga - cea care lupta pentru drepturile romanilor - lui Andrei Saguna i se mai poate reprosa ordinul de a se tine slujbe in toate bisericile din jurisdictia sa, in care erau blestemati revolutionarii romani de la 1848 care voiau "sa rupa Transilvania de la patria muma Ungaria"!!! Deci, prezenta presedintelui la aceasta slujba se justifica!
Cu prefacatoria ,smecheria si Mitropolia mai pot fraieri Romania !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 11:39
Venirea lui Mesia va distruge creºtinãtatea
Cineva dintre noi ºtie de mult cã existã 57 de rase extraterestre. Ele sunt deja recenzate de serviciile secrete americane. Dar nu acesta este cel mai mare secret privind chestiunea extraterestrã. Conform ufologului ºi cercetãtorului Patrick Schifferling, cel mai mare secret se situeazã la cel mai înalt nivel al ierarhiei Bisericii Catolice ºi de persoane foarte importante din societate. Este vorba de un numãr redus de indivizi sever selecþionaþi, ocupând adesea posturi cheie ºi responsabilitãþi importante, oameni foarte bogaþi, uneori chiar ºefi de state, sau din ierarhia Vaticanului. În acel loc priveligiat al Bisericii Catolice, se gãseºte faimoasa Loje P2, care a fãcut scandal în jurul sãu în 1970 – 80 datoritã spãlãrii de bani ºi deturnãrii de fonduri enorme. Membrii acestei loje s-au remarcat mai ales prin diferite asasinate, în special cea a magistratului milanez Emilio Alessandrini, eliminat la 29 ianuarie 1970 la scurt timp dupã ce a deschis o anchetã privind Banca Ambrosiano, cea a directorului sãu, Giorgio Ambrosoli, care a fost el-însuºi asasinat la scurt timp, ºi cea a patronului sãu Roberto Calvi (mare „prieten” al cardinalului Giovani B. Montini care va deveni puþin mai târziu papa Paul al VI – lea), care ºi acesta a fost gãsit „sinucis” pe un pod de pe Tamisa la Londra, la 18 iunie 1982. Punctul comun între aceste trei victime este Loja P2 ºi cã aveau cunoºtinþã de cel mai bine pãstrat secret din istoria omenirii, la care numai anumite fiinþe, riguros triate, aveau acces. Despre ce este vorba? Iatã, în rezumat, acest secret: Demult, o civilizaþie extraterestrã, mult mai avansatã decât a noastrã, a venit pe Terra ºi a creat aici toate formele de viaþã pe care le cunoaºtem actual, inclusiv pe cea a omului. Aceste fiinþe au creat omul pãmântean „dupã imaginea lor ºi dupã asemãnarea lor”, graþie unei stãpâniri perfecte a ADN – ului ºi a tehnicilor genetice. Ei erau consideraþi ca zei de cãtre strãmoºii noºtri primitivi. De aceea se gãsesc, în toate civilizaþiile vechi, urme ale prezenþei în toate civilizaþiile vechi,urme ale prezenþei lor pe Terra. Ei au stat la baza tuturor vechilor noastre religii. Aici as face o paranteza : De ce a mai facut si pe celelalte vietuitoare, ca nu toate erau folositoare. Daca oaia , capra , calul , vaca , gaian , pasarile si pestii si altele, erau folositoare nu acelas lucru s-ar putea spune si de leu, tigru, si alte feline pradatoare. Ca sa nu mai spunem de gaze , alte pasari si ligioane. Ele ce rol au avut? Si cat timp le-ar fi trbuit sa le creieze. La un moment dat, dupã ce au coabitat cu bãrbaþii ºi femeile pe care i-au creat ºi chiar au procreat cu ei, au pãrãsit planeta noastrã, nu se ºtie de ce. Ei au trimis (sau au contactat) atunci pe Terra bãrbaþi ºi femei, care au devenit mesagerii lor, profeþii lor. ªi aceºtia din urmã au creat diferite miºcãri spirituale, dintre care unele au devenit astãzi mari religii cu milioane de adepþi. Aceºti profeþi au venit în diferite epoci în funcþie de circumstanþele specifice. Epoca actualã nu a început de mult; ea pune capãt ,Epocii Peºtilor” ºi se numeºte „epoca Apocalipsei” (de la cuvântul grecesc „Apokalupsis” care înseamnã „revelaþie”). Dar de ce o „erã a revelaþiei”? Pentru cã în aceastã epocã tranzitorie va veni pe Terra ultimul dintre mesageri, „Mesia” anunþat în toate tradiþiile ºi religiile, cel ce va ridica complet vãlul misterului lui Dumnezeu. Prin urmare, acesta este fabulosul secret: ne aºteaptã o nouã revelaþie, care va trebui sã fie ultima revelaþie adusã omenirii noastre de creatorii sãi. Ultimul Mesager, cel care ne va aduce revelaþia, este încarnat printre noi se pare, dar conducãtorii Vaticanului refuzã de a-l recunoaºte. Maimult, vor sã-l elimine, pentru cã ºtiu cine este!! De ce? Pentru cã le este teamã de dezvãluirile acestuia. Se neliniºtesc de faptul cã poarta universalã a mesajului sãu sã nu le punã interesele în pericol ºi sã nu le sfãrâme puterea construitã în atâtea secole în jurul minciunilor. Este ceea ce susþine Schiffuling. Care sunt adevãrurile ascunse? – Am fost creaþi de fiinþe fizice venite din spaþiu. – Cel pe care îl numim Yahve sau Allah, este Cel care stã în fruntea „Consiliului Eternitãþii”, care este un fel de „guvern” al planetelor sau sediul creatorilor noºtri. – Cel pe care îl numim Lucifer este fiinþa care a adus pe Terra un grup de creatori care nu s-au mai supus directivelor Consiliului ºi i-au creat pe primii noºtri strãmoºi, deºi primiserã interdicþia de a crea omul dupã imaginea lor. Acest grup rebel a încãlcat ºi interdicþia de a le dezvãlui oamenilor creaþi cum au procedat. Datoritã multiplelor infracþiuni pe care le-au comis, membrii acestui grup au fost þinuþi un timp departe de planeta lor mamã ºi, drept pedeapsã, condamnaþi de a trãi pe Terra cu oamenii. De aceea acest grup este des reprezentat simbolic ca un „ªarpe” care se târãºte pe solul planetei noastre. În acest timp, aceºti extratereºtri au mai comis ceva aici: s-au amestecat sexual cu cei pe care îi creaserã. Rezultatul acestei uniuni le-a oferit o descendenþã pe Terra. Cei care ne ascund toate aceste adevãruri ºtiu cã unii profeþi erau fiinþe hibride, jumãtate oameni jumãtate extratereºtri. Citãm, de pildã, originea religiei Shinto din Japonia: ea este bazatã pe naºterea unui copil, fruct al uniunii unei femei extraterestre (Kwan Yim) ºi un bãrbat de pe Terra. „Iniþiaþii” de la Vatican ºi alþii din diferite cercuri cunosc explicaþia a multor lucruri care rãmân „misterioase” pentru marele public. Ei ºtiu, de exemplu: – cã în spatele tuturor miracolelor realizate de profeþii din vechime este intervenþia acestor fiinþe venite de pe o altã planetã, cãci, graþie avansului lor de mii de ani din punct de vedere tehnologic, pot realiza uºor ceea ce noi considerãm încã drept „minuni”, la starea cunoºtinþelor noastre actuale. – cã, în cãrþi, povestiri sau opere artistice, tot ceea ce vorbeºte sau reprezintã „heruvini”, „îngeri” face referire la acest popor, care este constituit din fiinþe fizice, din carne ºi din sânge. Planeta lor nu se situeazã în sistemul nostru solar, însã în galaxia noastrã. – cã locuitorii acestei planete se deplaseazã, de foarte mult timp, pentru a ne observa: maºinãriile lor au fost remarcate pe cer încã din Antichitate. De-a lungul secolelor ele au fost numite succesiv „cãruþe zburãtoare”, „sfere de foc”, „nori de foc”, „gloria lui Yahve”, „nori rapizi”, „vimanas” (în scrierile hinduse), „Merkabah” (în limba iudaicã), „El Boraq” (în Coran), „discuri solare” sau „sori zburãtori” (în vechiul Egipt, la mayaºi, incaºi ºi azteci). Astãzi, le numim comun OZN – uri sau pur ºi simplu „farfurii zburãtoare”, referindu-ne la obiecte sferice, aºa cum fãceau ºi soldaþii romani care le vedeau ºi le numeau „scuturi zburãtoare”. Marea majoritate din aceste vehicule sunt nave zburãtoare ale acestui popor extraterestru special care ne-a creat, sau eventual ale altor popoare extraterestre autorizate de creatorii noºtrii sã vinã sã ne observe. Dar înalþii prelaþii ºtiu de asemenea cã ultimul dintre profeþi trebuie sã se nascã în Occident... El ne va aduce „Adevãrul” la care aspirã cei mai mulþi dintre noi. ªi nu va vorbi în numele unui Dumnezeu unic ºi imaterial, ci în numele unui popor întreg, în numele „zeilor”. Va avea un discurs care îi va încuraja pe africani sã-ºi regãseascã rãdãcinile, sã se reconstruiascã, sã pãrãseascã religia creºtinã. Dar înalþii prelaþi de la Vatican ºtiu cã venirea acestui ultim mesager al „zeilor” va suna ºi sfârºitul creºtinitãþii, de aceea tremurã ºi ascund Adevãrul. Ei ºtiu cã sfârºitul Bisericii este prevãzut ºi cã se pot aºtepta ca într-un viitor apropiat creatorii noºtrii extratereºtri sã ne întâlneascã, deoarece vor reveni oficial deîndatã ce actualul lor Ambasador pe Terra, adevãratul Mesia, îºi va împlini misiunea. Venirea sa la sfârºitul timpului (adicã la sfârºitul Erei Peºtilor) este confirmatã de toate textele noastre vechi sacre, începând cu Evangheliile unde se poate citi: „Vor fi semne în Soare, Lunã ºi stele. Pe Terra, naþiunile vor fi înnebunite de vuietele mãrii ºi de furtunã. Oamenii vor muri de teamã cã nenorocirile vor veni pe lume, cãci puterile cerului se vor zgudui. Atunci, îl vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor, cu mare putere ºi glorie. Când aceste evenimente vor începe, treziþi-vã ºi ridicaþi capul, cãci mântuirea voastrã se apropie. Rãmâneþi trezi ºi rugaþi-vã tot timpul. Astfel veþi fi judecaþi demni de a scãpa de tot ceea ce trebuie sã soseascã, ºi de a sta în picioare în faþa Fiului omului.” (Evanghelia lui Luca). La fel se spune ºi în Evanghelia lui Matei. Amândouã incitã la umilinþã ºi la meditaþie Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 111 mesaje Membru din: 23/04/2011 |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 12:07
D-nu Marin,sigur sunteti de pe planeta asta???...sau poate sunteti in misiune sub acoperire???... Ps;Dumnezeu este extraterestru.!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 13:00
Probabil ca unor oameni le-ar prinde bine o doza de scepticism.
Dupa cum spunea cineva : e bine sa fii deschis la minte , dar nu chiar atat de deschis incat sa-ti cada creierul pe jos. Asa ca va sugerez sa cititi parabola lui Carl Sagan despre balaurul din garaj: www.godlessgeeks.com/LINKS/Dragon.htm Daca e nevoie, pentru cei care nu se descurca in engleza, poate o traduc. |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 13:32
Bai crestinilor,ce mama
faceti ? Crestinii copti (nu prajiti) ,au iesit la lupta cea mare in Egipt,impotriva musulmanilor ,au murit deja vreo 24 -e nevoie de o cruciada ,iar voi stati aici si cascati gura la creierii si capu' lu sff.Andrei.O sa va pedepseasca mnezeu ,o sa va darame catindrala mantuirii inainte de a o construi
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 14:58
Nu se raspunde ... "provocatorilor" !
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 16:28
@Marin 56 - nimic nou sub soare ! citeste nuvela SF : " Sfirsitul copilariei "...nu ma intreba autorul ca nu mai stiu acum!
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 16:32
De la: 9am247028, la data 2011-10-30 12:07:54 e curios ce-a postat el....sigur, nu e scris de el, dar daca Toata Suflarea de pe Terra a fost creeata de ei, extraterestri si religiile lumii s-au nascut dint-un miez- acelasi ptr. toti- ce importanta mai are ca uni-si zic crestini, budhisti sau mohamedani ? nu-i tot aia ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 18:17
Cat timp oamenii sunt ... optimisti, nu-i totul pierdut pt ei - isi vor pune atatea intrebari si au sa aiba si atatea raspunsuri (nesigure insa ca sunt "batute in cuie" si au ajus la Adevarul Suprem) ... incat n-o sa aiba timp de "prostii" - adica sa mai faca "misto" unii de altii (de ex. asa-zisii atei de cei care se cred credinciosi - indiferent Religia declarata de ei) !
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 18:21
de la Marin 56----
-----Aici as face o paranteza : De ce a mai facut si pe celelalte vietuitoare, ca nu toate erau folositoare. Daca oaia , capra , calul , vaca , gaian , pasarile si pestii si altele, erau folositoare nu acelas lucru s-ar putea spune si de leu, tigru, si alte feline pradatoare. Ca sa nu mai spunem de gaze , alte pasari si ligioane. Ele ce rol au avut? Si cat timp le-ar fi trbuit sa le creieze. nea marine,sa inteleg ca extraterestrii lu. matale erau simpli gainari , carutasi si ciobani.... inseamna ca JIJI o fii vreun extraterestru'....???
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 18:25
De la: CR0N0S, la data 2011-10-30 13:32:00Bai crestinilor,ce mama n-auzi bre,cica sa nu le mai spui adevaruri d'astea ca le ,,provoci'' traume psihice si si-asa sunt ei saraci cu duhu'...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 18:27
De la: 9am247028, la data 2011-10-30 12:07:54 i'auzi..... din ce constelatie provine.... are si tacamuri d'alea zburatoare sau planeaza pe matura cu infrarosii...???
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 18:37
D-na Gabi. roaga-l pe dl. Marin sa spuna din ce carte a luat citatul respectiv. Eu cred ca este din scrierile acelui autor de SF (amestecate cu realitatea) cu nume olandez Erich von Daniken, dar s-ar putea sa gresesc, cu toate ca nu am citit ceva din scrierile altui pasionat al genului pana acum de factura asta.
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:11
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:32:46De la: 9am247028, la data 2011-10-30 12:07:54 Pai tot nu rezolvam nimic,pe extraterestri ,cine mama lu' ii aduse pe lume ? Poate Isus,inainte de a se naste ? Sau poate vreun duh sfant de prin alt univers?E bine,pana una alta,ca totusi se invarte.
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:20
De la: eugenb, la data 2011-10-30 18:37:08D-na Gabi. roaga-l pe dl. Marin sa spuna din ce carte a luat citatul respectiv. Eu cred ca este din scrierile acelui autor de SF (amestecate cu realitatea) cu nume olandez Erich von Daniken, dar s-ar putea sa gresesc, cu toate ca nu am citit ceva din scrierile altui pasionat al genului pana acum de factura asta. una : de ce nu-l rugati chiar dvs ?a doua : vedeti ca spune despre ufologul si scriitorul Schifferling....sau cum s-o scrie corect ! ceva din ceea ce se spune, e un fapt : ca toate religiile afirma Unicitatea lui Dumnezeu si atita am vorbit despre asta in decursul acestor pagini ca m-am si plictisit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:24
De la: The_Mummy, la data 2011-10-30 19:11:26De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:32:46De la: 9am247028, la data 2011-10-30 12:07:54 iete intrebare ! cum cine ? Dumnezeu ! nu ti-a spus si Vaticanul asta, acum vreo 2 ani ? n-am discutat noi de'am innebunit pe topicul " fratele meu, extraterestru " ? da' tu ca o mumie ce-a traversat atitea veacuri ,ar trebui sa stii toate astea !
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:24
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 19:20:49De la: eugenb, la data 2011-10-30 18:37:08D-na Gabi. roaga-l pe dl. Marin sa spuna din ce carte a luat citatul respectiv. Eu cred ca este din scrierile acelui autor de SF (amestecate cu realitatea) cu nume olandez Erich von Daniken, dar s-ar putea sa gresesc, cu toate ca nu am citit ceva din scrierile altui pasionat al genului pana acum de factura asta. Si eu mi-am dat seama de asta,am si afirmat-o ,singurul dumnezeu,valabil pentru toti, este Mos Craciun
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:31
EU sunt ceea ce sunt !
Eu sunt unicul dumnezeu , va ia mama daca nu intelegeti un lucru atat de banal.
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 22:28
Venirea lui Mesia va distruge creºtinãtatea Cineva dintre noi ºtie de mult cã existã 57 de rase extraterestre. Ele sunt deja recenzate de serviciile secrete americane. Dar nu acesta este cel mai mare secret privind chestiunea extraterestrã. Conform ufologului ºi cercetãtorului Patrick Schifferling, cel mai mare secret se situeazã la cel mai înalt nivel al ierarhiei Bisericii Catolice ºi de persoane foarte importante din societate. Este vorba de un numãr redus de indivizi sever selecþionaþi, ocupând adesea posturi cheie ºi responsabilitãþi importante, oameni foarte bogaþi, uneori chiar ºefi de state, sau din ierarhia Vaticanului. În acel loc priveligiat al Bisericii Catolice, se gãseºte faimoasa Loje P2, care a fãcut scandal în jurul sãu în 1970 – 80 datoritã spãlãrii de bani ºi deturnãrii de fonduri enorme. Membrii acestei loje s-au remarcat mai ales prin diferite asasinate, în special cea a magistratului milanez Emilio Alessandrini, eliminat la 29 ianuarie 1970 la scurt timp dupã ce a deschis o anchetã privind Banca Ambrosiano, cea a directorului sãu, Giorgio Ambrosoli, care a fost el-însuºi asasinat la scurt timp, ºi cea a patronului sãu Roberto Calvi (mare „prieten” al cardinalului Giovani B. Montini care va deveni puþin mai târziu papa Paul al VI – lea), care ºi acesta a fost gãsit „sinucis” pe un pod de pe Tamisa la Londra, la 18 iunie 1982. Punctul comun între aceste trei victime este Loja P2 ºi cã aveau cunoºtinþã de cel mai bine pãstrat secret din istoria omenirii, la care numai anumite fiinþe, riguros triate, aveau acces. Despre ce este vorba? Iatã, în rezumat, acest secret: Demult, o civilizaþie extraterestrã, mult mai avansatã decât a noastrã, a venit pe Terra ºi a creat aici toate formele de viaþã pe care le cunoaºtem actual, inclusiv pe cea a omului. Aceste fiinþe au creat omul pãmântean „dupã imaginea lor ºi dupã asemãnarea lor”, graþie unei stãpâniri perfecte a ADN – ului ºi a tehnicilor genetice. Ei erau consideraþi ca zei de cãtre strãmoºii noºtri primitivi. De aceea se gãsesc, în toate civilizaþiile vechi, urme ale prezenþei în toate civilizaþiile vechi,urme ale prezenþei lor pe Terra. Ei au stat la baza tuturor vechilor noastre religii. Aici as face o paranteza : De ce a mai facut si pe celelalte vietuitoare, ca nu toate erau folositoare. Daca oaia , capra , calul , vaca , gaian , pasarile si pestii si altele, erau folositoare nu acelas lucru s-ar putea spune si de leu, tigru, si alte feline pradatoare. Ca sa nu mai spunem de gaze , alte pasari si ligioane. Ele ce rol au avut? Si cat timp le-ar fi trbuit sa le creieze. La un moment dat, dupã ce au coabitat cu bãrbaþii ºi femeile pe care i-au creat ºi chiar au procreat cu ei, au pãrãsit planeta noastrã, nu se ºtie de ce. Ei au trimis (sau au contactat) atunci pe Terra bãrbaþi ºi femei, care au devenit mesagerii lor, profeþii lor. ªi aceºtia din urmã au creat diferite miºcãri spirituale, dintre care unele au devenit astãzi mari religii cu milioane de adepþi. Aceºti profeþi au venit în diferite epoci în funcþie de circumstanþele specifice. Epoca actualã nu a început de mult; ea pune capãt ,Epocii Peºtilor” ºi se numeºte „epoca Apocalipsei” (de la cuvântul grecesc „Apokalupsis” care înseamnã „revelaþie”). Dar de ce o „erã a revelaþiei”? Pentru cã în aceastã epocã tranzitorie va veni pe Terra ultimul dintre mesageri, „Mesia” anunþat în toate tradiþiile ºi religiile, cel ce va ridica complet vãlul misterului lui Dumnezeu. Prin urmare, acesta este fabulosul secret: ne aºteaptã o nouã revelaþie, care va trebui sã fie ultima revelaþie adusã omenirii noastre de creatorii sãi. Ultimul Mesager, cel care ne va aduce revelaþia, este încarnat printre noi se pare, dar conducãtorii Vaticanului refuzã de a-l recunoaºte. Maimult, vor sã-l elimine, pentru cã ºtiu cine este!! De ce? Pentru cã le este teamã de dezvãluirile acestuia. Se neliniºtesc de faptul cã poarta universalã a mesajului sãu sã nu le punã interesele în pericol ºi sã nu le sfãrâme puterea construitã în atâtea secole în jurul minciunilor. Este ceea ce susþine Schiffuling. Care sunt adevãrurile ascunse? – Am fost creaþi de fiinþe fizice venite din spaþiu. – Cel pe care îl numim Yahve sau Allah, este Cel care stã în fruntea „Consiliului Eternitãþii”, care este un fel de „guvern” al planetelor sau sediul creatorilor noºtri. – Cel pe care îl numim Lucifer este fiinþa care a adus pe Terra un grup de creatori care nu s-au mai supus directivelor Consiliului ºi i-au creat pe primii noºtri strãmoºi, deºi primiserã interdicþia de a crea omul dupã imaginea lor. Acest grup rebel a încãlcat ºi interdicþia de a le dezvãlui oamenilor creaþi cum au procedat. Datoritã multiplelor infracþiuni pe care le-au comis, membrii acestui grup au fost þinuþi un timp departe de planeta lor mamã ºi, drept pedeapsã, condamnaþi de a trãi pe Terra cu oamenii. De aceea acest grup este des reprezentat simbolic ca un „ªarpe” care se târãºte pe solul planetei noastre. În acest timp, aceºti extratereºtri au mai comis ceva aici: s-au amestecat sexual cu cei pe care îi creaserã. Rezultatul acestei uniuni le-a oferit o descendenþã pe Terra. Cei care ne ascund toate aceste adevãruri ºtiu cã unii profeþi erau fiinþe hibride, jumãtate oameni jumãtate extratereºtri. Citãm, de pildã, originea religiei Shinto din Japonia: ea este bazatã pe naºterea unui copil, fruct al uniunii unei femei extraterestre (Kwan Yim) ºi un bãrbat de pe Terra. „Iniþiaþii” de la Vatican ºi alþii din diferite cercuri cunosc explicaþia a multor lucruri care rãmân „misterioase” pentru marele public. Ei ºtiu, de exemplu: – cã în spatele tuturor miracolelor realizate de profeþii din vechime este intervenþia acestor fiinþe venite de pe o altã planetã, cãci, graþie avansului lor de mii de ani din punct de vedere tehnologic, pot realiza uºor ceea ce noi considerãm încã drept „minuni”, la starea cunoºtinþelor noastre actuale. – cã, în cãrþi, povestiri sau opere artistice, tot ceea ce vorbeºte sau reprezintã „heruvini”, „îngeri” face referire la acest popor, care este constituit din fiinþe fizice, din carne ºi din sânge. Planeta lor nu se situeazã în sistemul nostru solar, însã în galaxia noastrã. – cã locuitorii acestei planete se deplaseazã, de foarte mult timp, pentru a ne observa: maºinãriile lor au fost remarcate pe cer încã din Antichitate. De-a lungul secolelor ele au fost numite succesiv „cãruþe zburãtoare”, „sfere de foc”, „nori de foc”, „gloria lui Yahve”, „nori rapizi”, „vimanas” (în scrierile hinduse), „Merkabah” (în limba iudaicã), „El Boraq” (în Coran), „discuri solare” sau „sori zburãtori” (în vechiul Egipt, la mayaºi, incaºi ºi azteci). Astãzi, le numim comun OZN – uri sau pur ºi simplu „farfurii zburãtoare”, referindu-ne la obiecte sferice, aºa cum fãceau ºi soldaþii romani care le vedeau ºi le numeau „scuturi zburãtoare”. Marea majoritate din aceste vehicule sunt nave zburãtoare ale acestui popor extraterestru special care ne-a creat, sau eventual ale altor popoare extraterestre autorizate de creatorii noºtrii sã vinã sã ne observe. Dar înalþii prelaþii ºtiu de asemenea cã ultimul dintre profeþi trebuie sã se nascã în Occident... El ne va aduce „Adevãrul” la care aspirã cei mai mulþi dintre noi. ªi nu va vorbi în numele unui Dumnezeu unic ºi imaterial, ci în numele unui popor întreg, în numele „zeilor”. Va avea un discurs care îi va încuraja pe africani sã-ºi regãseascã rãdãcinile, sã se reconstruiascã, sã pãrãseascã religia creºtinã. Dar înalþii prelaþi de la Vatican ºtiu cã venirea acestui ultim mesager al „zeilor” va suna ºi sfârºitul creºtinitãþii, de aceea tremurã ºi ascund Adevãrul. Ei ºtiu cã sfârºitul Bisericii este prevãzut ºi cã se pot aºtepta ca într-un viitor apropiat creatorii noºtrii extratereºtri sã ne întâlneascã, deoarece vor reveni oficial deîndatã ce actualul lor Ambasador pe Terra, adevãratul Mesia, îºi va împlini misiunea. Venirea sa la sfârºitul timpului (adicã la sfârºitul Erei Peºtilor) este confirmatã de toate textele noastre vechi sacre, începând cu Evangheliile unde se poate citi: „Vor fi semne în Soare, Lunã ºi stele. Pe Terra, naþiunile vor fi înnebunite de vuietele mãrii ºi de furtunã. Oamenii vor muri de teamã cã nenorocirile vor veni pe lume, cãci puterile cerului se vor zgudui. Atunci, îl vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor, cu mare putere ºi glorie. Când aceste evenimente vor începe, treziþi-vã ºi ridicaþi capul, cãci mântuirea voastrã se apropie. Rãmâneþi trezi ºi rugaþi-vã tot timpul. Astfel veþi fi judecaþi demni de a scãpa de tot ceea ce trebuie sã soseascã, ºi de a sta în picioare în faþa Fiului omului.” (Evanghelia lui Luca). La fel se spune ºi în Evanghelia lui Matei. Amândouã incitã la umilinþã ºi la meditaþie ----------- Domnule Marin,crestinatatea se pregatesc altii sa o distruga inainte de venire lui Mesia.Ex . BAHA'U'LLAH care va face o era noua mondiala,in care doreste sa unifice toate credintele pamantului si o limba universala..Ati muncit ceva la acest comentariu,daca nu este copy-paste,va apreciez.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 22:31
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:28:59De la: Yorick, la data 2011-10-30 13:00:31Probabil ca unor oameni le-ar prinde bine o doza de scepticism. OK. Ceea ce urmeaza este traducerea textului respectiv: "In garajul meu locuieste un balaur care scuipa foc" Sa presupunem ca ti-as spune asa ceva intr-un mod serios. Cu siguranta vei dori sa verifici, sa vezi cu ochii tai. Au fost nenumarate povesti despre balauri de-a lungul secolelor, insa nici o dovada reala. Ce ocazie , deci! "Arata-mi," vei spune. Eu te conduc la garajul meu. Arunci o privire inauntru si vezi o scara, niste cutii goale de vopsea, o tricicleta – dar nici urma de balaur. "Unde-i balaurul?" ma intrebi. "Ah, pai e chiar acolo," replic eu facand un gest vag cu mana. "Am uitat sa mentionez ca este un balaur invizibil." Tu propui sa imprastiem niste faina pe podeaua garajului ca sa observam urmele picioarelor balaurului cand merge prin garaj. "Buna idee," zic eu, "insa balaurul asta pluteste in aer." Pe urma imi propui sa folosim un sensor cu infrarosu pentru a detecta focul invizibil pe care il scuipa balaurul. "Buna idee, insa focul respectiv este deasemeni si lipsit de caldura." Imi propui apoi sa dam cu un spray cu vopsea pentru a face balaurul vizibil. "Buna idee, insa balaurul este incorporal si vopseaua nu se va lipi de el.” Si asa mai departe. As contracara orice test fizic pe care l-ai propune cu o explicatie speciala despre motivele pentru care nu ar functiona testul. Acum, spuneti-mi care-i diferenta intre un balaur invizibil, incorporal, plutitor, care scuipa foc fara caldura si un balaur inexistent? Daca nu exista nici o cale de a dovedi falsitatea celor afirmate de mine, nici un experiment care sa poata fi efectuat, atunci ce inseamna a spune ca balaurul meu exista? Inabilitatea ta de a invalida ipoteza mea nu este deloc acelasi lucru cu a dovedi ca afirmatia mea este adevarata. Afirmatiile care nu pot fi testate, asertiunile imune la contraargument sunt realmente lipsite de valoare, indiferent ce valoare ar avea din punct de vedere al inspiratiei pe care ne-o ofera. Ceea ce iti cer sa faci se reduce la a ma crede pe mine pe cuvant, in lipsa oricaror dovezi. Singurul lucru pe care l-ai invatat cu adevarat din insistenta mea ca exista un balaur in garajul meu este faptul ca se petrece ceva ciudat in capul meu. Te-ai intreba: daca nu poate fi aplicat nici un test, oare ce m-a convins? Posibilitatea ca a fost un vis sau o halucinatie , cu siguranta ti-ar umbla prin minte. Dar atunci, de ce o iau asa in serios? Poate ca am nevoie de ajutor. Cel putin, poate ca am subestimat serios capacitatea umana de a gresi in perceptii. Imagineaza-ti totusi ca, in ciuda faptului ca nici un test nu a fost un succes, doresti sa fii deschis oricarei posibilitati. Prin urmare nu respingi totalmente posibilitatea ca exista un balaur care scuipa foc la mine in garaj. Pur si simplu o pui in asteptare. Dovezile prezente sunt totalmente impotriva acestei posibilitati dar , daca cumva apar dovezi noi, esti pregatit sa le examinezi si sa vezi daca sunt convingatoare ori ba. Cu siguranta ar fi absurd din partea mea sa fiu ofensat ca nu ma crezi; sau ar fi absurd sa te critic pentru ca esti rigid si lipsit de imaginatie – doar pentru ca ai dat verdictul de “NEdovedit”. Imagineaza-ti ca lucrurile ar fi stat altfel. Balaurul este invizibil dar ar lasa urme in faina imprastiata pe podeaua garajului, iar asta s-ar intampla sub privirile tale. Sau detectorul tau de infrarosu ar indica temperaturi neobisnuite. Sprayul cu vopsea s-ar aseza pe conturul unei creste cu tepi in aer. Indiferent cat de sceptic ai fi fost in priviinta existentei balaurilor – cu atat mai mult a celor invizibili – va trebui sa recunosti ca exista ceva acolo, si ca cel putin in mod preliminar este consistent cu existenta unui balaur invizibil care scuipa foc. Acum gandeste-te la alt scenariu: sa zicem ca nu-s doar eu. Sa zicem ca mai multe cunostinte ale tale, inclusiv oameni despre care esti sigur ca nu se cunosc intre ei, cu totii iti spun ca au balauri in garajele lor – dar in fiecare caz dovezile sunt innebunitor de eluzive. Cu totii admitem ca e deranjant sa ai convingeri atat de slab suportate de dovezi. Niciunul dintre noi nu e nebun. Putem face speculatii despre ce ar insemna daca balauri invizibili s-ar ascunde intradevar in garaje peste tot in lume, iar noi oamenii abia am incepe sa ne prindem. As prefera sa nu fie adevarat. Dar poate ca vechile mituri europene sau chinezesti despre balauri nu erau chiar mituri. Si totusi, unele urme de balaur in faina imprastiata pe podeaua vreunui garaj incep sa apara. Da’ niciodata cand se uita vreun sceptic. Exista si o explicatie alternativa. La o examinare mai atenta pare limpede ca acele urme ar putea fi false. Un alt pasionat al ipotezei balaurilor apare cu un deget ars si zice ca i l-a ars balaurul cand a scuipat foc. Dar si de data asta exista alte posibilitati. Cu totii intelegem ca exista alte modalitati de a arde degete in afara de respiratia balaurilor invizibili. Asemenea “dovezi” – indiferent cat de importante li s-ar parea celor care cred in existenta balaurilor – sunt departe de a fi convingatoare. Si de data asta, singura abordare rezonabila este de a respinge ipoteza existentei balaurilor, a fi deschis la dovezi viitoare, si a te intreba ce anume ar putea determina atatia oameni aparent sanatosi la cap si care nu au baut 10 kile de tuica sa impartaseasca aceeasi halucinatie stranie. |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 22:37
De la: 666, la data 2011-10-30 08:23:17De la: 9am249382, la data 2011-10-30 07:30:03De la: Yorick, la data 2011-10-30 02:59:45De la: 9am249382, la data 2011-10-29 08:08:59 Ai patruns pe
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 10:19
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:32:46De la: 9am247028, la data 2011-10-30 12:07:54 Unde dragoste nu e...nimic nu e...
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 10:44
D-nu Yorick,daca cautati balauri adevarati ,va rog sa cautati in Biblie,in Apocalipsa
|
Fosta membra 9am.ro 212 mesaje Membru din: 14/10/2011 |
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 12:07
De la: CR0N0S, la data 2011-10-30 19:31:00EU sunt ceea ce sunt ! AHA, te-am vazut pe youtube! CRONOS-de aici si predictia ta ca din 2012 ziua va fi de 16 ore! www.youtube.com/watch?v=7KNskKIp_Io Esti putin cam crispat, fii mai vesel!
M-au urmãrit multe gânduri profunde, dar am fost întotdeauna mai
iute decât ele.
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 13:13
De la: eugenb, la data 2011-10-30 20:55:20De la: CR0N0S, la data 2011-10-30 19:31:00EU sunt ceea ce sunt ! Iar vorbim despre Mos Craciun ?
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 13:24
De la: 9am249384, la data 2011-10-31 12:07:18De la: CR0N0S, la data 2011-10-30 19:31:00EU sunt ceea ce sunt ! Bai,ala se crede isus. E totusi o diferenta ,Cronos e singurul dumnezeu ,a fost recunoscut de toti grecii,pe cand isus doar de un gup mic de evrei Cat despre dumnezeu ,nu avem ce discuta. Daca discutam inseamna ca ii dam importanta,sa credem ca exista desi se stie sigur ca nu exista. Preotii nu pot demonstra ca exista ,ca urmare incearca sa-l impuna pe isus ,crezand ca balbele din noul testament sunt credibile. Sunt credibile pentru cei care cred in Alba ca Zapada,care cred ca Iliescu a fost sarac si cinstit,care au crezut in Epoca de Aur,care cred in Basescu,care cred in moastele lui Andrei,Ciprian,Mina si Paraschieva...................... ![]() Gandul ma duce la Socola,la Balaceanca sau Spitalul 9...........
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 14:08
De la: 9am249382, la data 2011-10-31 06:43:10 of, of, of... Ce ma fac cu tine? Vad ca continui sa rostesti acelasi gen de fraze fara nici o mustrare de constiinta. De cate ori si in cate feluri pot sa exprim aceeasi idee? Nu ti-am spus oare ca propozitii precum : "poate ca oamenii din antichitate, cand au vazut rachete..." sunt lipsite de valoare, deoarece sunt lipsite de fundament. Pe ce am putea sa ne sprijinim cand rostim o asemenea afirmatie? Rostesti fraze din astea cu nepasare pentru acuratetea argumentatiei. Care oameni din antichitate? Cine zice ca au vazut asa ceva? Ce dovezi avem? Si alte o mie de intrebari similare. Daca nu ne pasa de dovezi atunci iti raspund si eu cu acelasi gen de fraze. Iata: Oamenii din antichitate nu au vazut nici un fel de rachete. De unde stiu? Pai am inventat masina timpului si m-am teleportat in antichitate. Am vorbit cu toti cei care au lasat scrieri pana in zilele noastre. Nimeni n-a vazut nimic de genul ala. E clar acum? Cata vreme nu trebe sa imi sprijin afirmatiile pe nimic, nu ai cum sa ma contrazici. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 14:52
De la: Yorick, la data 2011-10-31 14:08:59De la: 9am249382, la data 2011-10-31 06:43:10 hihihi, ce-mi placi ! pai, inseamna ca despre tine au scris ,spunind ca ilie a fost luat in carul cu foc....sau, tot tu ai fost ala care i-a inspirat pe indienii aia din upanisade ? da' cu cine te-ai ciondanit pe cer de vorbesc despre o lupta intre mai multe aparate de zbor ?
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 15:02
De la: The_Mummy, la data 2011-10-31 13:24:33De la: 9am249384, la data 2011-10-31 12:07:18De la: CR0N0S, la data 2011-10-30 19:31:00EU sunt ceea ce sunt ! si tu esti simpatic, pe cuvint si mi-e tare drag de tine ! si chiar crezi ca acei " toti grecii " care l-au recunoscut de zeu suprem pe Chronos .....in paranteza fie spus si eu ii recunosc aceasta calitate si s-au dovedit a fi foarte intelepti cind au inteles asta ; problema cu ei incepe in momentul in care renunta la el si-l pun mai presus , pe Zeus ....de aici incepe apologia Fortei si a discretionarului ....si revin la ideea de plecare : crezi, asadar, ca nr. grecilor era mai mare decit cel al evreilor ? nicidecum ! si totusi , unii ne-au dat cultura lor, ceilalti religia lor !
|
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 15:22
Poate au fost .....martieni in rachete ? Mai stii ?
NASA are fotografii prin care se poate dovedi ca pe Marte exista apa, exista tunele de metrou, exista paduri si exista ....fosile. Cautati pe internet si veti vedea. Oare Dumnezeu a venit de pe Marte ? S-au poate Isus ? |
|
|
|

toate cele insirate de mine sunt teorii, presupuner,i ce-si cauta dovezi ....tu nu vrei sa accepti ca si existenta lui Dumnezeu o poti gasi si-n Biblie , dar si-n inima si-n creierul uman si ca declanseaza "activitate electrica" in oamenii ce traiesc in acea credinta ,denumita de tine "loc comun al conditiei umane" .....in rest, ce sa-ti spun ? ca in numele iubirii fratesti ce'o am ptr. tine, caci esti totuna cu mine in MARELE TOT , iti doresc o zi minunata ! gabigabi
D-nu Marin,sigur sunteti de pe planeta asta???...sau poate sunteti in misiune sub acoperire???...
faceti ? Crestinii copti (nu prajiti) ,au iesit la lupta cea mare in Egipt,impotriva musulmanilor ,au murit deja vreo 24 -e nevoie de o cruciada ,iar voi stati aici si cascati gura la creierii si capu' lu sff.Andrei.
una : de ce nu-l rugati chiar dvs ?
....si revin la ideea de plecare : crezi, asadar, ca nr. grecilor era mai mare decit cel al evreilor ? nicidecum ! si totusi , unii ne-au dat cultura lor, ceilalti religia lor !