back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 18:39

Sa intru in lumea mea interioara?
Fi mai explicit..sau mai explicita..!Adica sa imi fac trepanatie?
Nu crezi ca mai bine contactezi un psihiatru? ÿØÿà

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 20:46

Mamaie draga...De ce spanac faci afirmatii fara fond?
Adica? De ce sunt de plans cei ce nu cred in iluzii?
Argumenteaza!.Dar fara sa bati campii cu tampenii iluzorii.
Ce ai tu in plus si noi nu avem?
Ce beneficii iti aduce iluzia conform careia ai un stapan atotputernic..si care te controleaza?Si care de fapt nu are nici-o influenta asupra ta?
----------
Eu am in plus credinta,care este un dar de la Dumnezeu.
Beneficiile le avem in vesnicii.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 01:17

De catre cine a fost "vazut"....dumnezeu ?

1. De 2 pacatosi....Adam si Eva.......parintii unui asa.sin..(primul)....2 cu.rvari incestuosi
2. de Aavram care a vrut sa-si asa.sineze copilul
3. de catre Lot.....cel care a scapat din Sodoma....unul care a fost vio.lat de fetele lui....care au ramas si gravide....
4. de catre Moise....un asa.sin...schizofrenic
5. de catre Noe care nu a fost in stare prin urmasii luyi sa dovedeasca....faptul ca merita sa fie salvat....urmasii lui sunt la fel ca cei pe care dumnezeu ii casapeste din cand in cand....

S-ar parea ca avem un dumnezeu care a cam dat in mintea copiilor sau care e cam senil......varsta isi spune cuvantul....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 01:18

1. De 2 pacatosi....Adam si Eva.......parintii unui asa.sin..(primul)....2 cu.rvari incestuosi
3. de catre Lot.....cel care a scapat din Sodoma....unul care a fost vio.lat de fetele lui....care au ramas si gravide....
5. de catre Noe care nu a fost in stare prin urmasii luyi sa dovedeasca....faptul ca merita sa fie salvat....urmasii lui sunt la fel ca cei pe care dumnezeu ii casapeste din cand in cand....

S-ar parea ca avem un dumnezeu care a cam dat in mintea copiilor sau care e cam senil......varsta isi spune cuvantul....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 01:22

Si mai avem si biblia ...si preotii ....astia stiu totul.....cine este ....ce a facut dumnezeu ....chiar si inainte de a se naste.....din flori....ca parinti nu a avut....daca avea....se mentiona asta in biblie....A fost un tarat...poate asta si explica crimele lui.....E greu fara parinti....sa te nasti intr-o lume care nu exista....si pe care ti-o creezi singur.....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 04:34

E cel ce te bandajeaza cind te lovesti la cap

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 09:05

De la: nastasemihail, la data 2011-10-09 04:34:10E cel ce te bandajeaza cind te lovesti la cap

preotul ?

.....ca dumnezeu este de fapt, cel ce te loveste "la cap" , asa cel putin reiese ,din biblie !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 13:56

De la: CR0N0S, la data 2011-10-09 09:05:39
De la: nastasemihail, la data 2011-10-09 04:34:10E cel ce te bandajeaza cind te lovesti la cap

preotul ?

.....ca dumnezeu este de fapt, cel ce te loveste "la cap" , asa cel putin reiese ,din biblie !

...nu mãi...sunt cei de la U.P.U

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

290 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 14:27

De la: Dorulet, la data 2011-10-09 13:56:40

112...ni-no, ni-no... U.P.U. urgenta!

,,A gândi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 16:52

De la: joi, la data 2011-10-09 14:27:19
De la: Dorulet, la data 2011-10-09 13:56:40

112...ni-no, ni-no... U.P.U. urgenta!

Ce mai faceþi mãi???? Sper cã de la foarte bine în sus!!!!
Vã pooop!!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 17:00

De la: _KARPOV, la data 2011-10-09 01:17:36

GREªIT !!!!
Niciunul nu l-a vãzut, doar l-au "auzit".... aºa au pretins toþi cei din biblie

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:42

E pur si muove

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:42

....dumnezeu insa nu stie

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:43

el nu stie multe ,nu are nici macar acces la internet

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:47

traieste undeva in cer-cer care de fapt nu exista-insa el exista desi nu este-neavand un domiciliu - nu poate fi urmarit,deci se sustrage unei pedepse- are o vina ,de care e constient,asa ca prefera sa nu apara decat in mintea unora care nu stiu ce cred ,de ce cred si pentru ce ????

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:49

a existat ?

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:53

eu cred ca nu,daca exista,toti credeam in el -insa nu ne umileam ,asa cum fac enoriasii lui. Un creator nu poate fi id.iot, insa crestinii asa cred ,de aceea se roaga cu frica si evlavie si cersesc bunastare si sanatate,dorind sa traiasca o vesnicie pe pamant,fiindu-le frica de moarte.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:54

credinciosilor le este frica de rai,de eternitate

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 10 Octombrie 2011, ora 17:30

De la: CR0N0S, la data 2011-10-09 20:54:38credinciosilor le este frica de rai,de eternitate

Nu ar trebui sa le fie-nu exista.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2011, ora 22:48

De la: The_Mummy, la data 2011-10-10 17:30:35
De la: CR0N0S, la data 2011-10-09 20:54:38credinciosilor le este frica de rai,de eternitate

Nu ar trebui sa le fie-nu exista.

Ei nu stiu asta.......lasa-i sa traiasca in ignoranta.....sunt mai usor de manipulat......

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 11:47

Somnul ratiuni-naste monstrii!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 12:04

Cei care au puterea de a influenta mental o gramada de dobitoci,debusolati si infometati.Folosind religia ca pe o unealta.Fabricanti de iluzii si minciuni ce dau sperante inutile celor ce adera la cultul lor..sunt criminali patologici.Nu au procese de constiinta.Iar nepasarea cu care trateaza individul le aduce beneficii ce servesc la mentinerea acestei influente.Puterea de a crea iluzia ca totul e bine..cand de fapt totul e putred... mai mult decat ilara.Lesne de mirosit.Dar.......
Prostia si ignoranta sunt greu de tratat..daca nu chiar imposibil.Atata timp cat individul are nevoi ce nu pot fi sadisfacute simplist si fara efort..Apeleaza..din pura prostie..la vanzatorii de iluzii.Astfel preotimea prospera.Cei care plang pierd iar asasinii rad.
Modul sistematic in care totul se petrece este ingenios sustinut de animalele ce dirijeaza orchestra politica a acestei lumi,in care ne agitam sa traim.

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 14:38

De la: _KARPOV, la data 2011-10-09 01:17:36

Asa zici mata, da nu zici bine. Nimeni, dar absolut nimen nu la vazut pe Dumnezeu. Au auzit voci, au vazut slava domnului, au vazut tufisuri in flacari, dar nimeni nula vazut efectiv pe Dumnezeu, in carne si aose, sa zic asa. Singurlul Dumnezeu vazut este...Isusu Cristos. Poate de aia a aparut a ( sau a fost inventat ) cesta, ca se se dovedeasca materialitatea lui Dumnezeu

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 15:02

De la: Ic3, la data 2011-10-11 12:04:43Cei care au puterea de a influenta mental o gramada de dobitoci,debusolati si infometati.Folosind religia ca pe o unealta.Fabricanti de iluzii si minciuni ce dau sperante inutile celor ce adera la cultul lor..sunt criminali patologici.Nu au procese de constiinta.Iar nepasarea cu care trateaza individul le aduce beneficii ce servesc la mentinerea acestei influente.Puterea de a crea iluzia ca totul e bine..cand de fapt totul e putred... mai mult decat ilara.Lesne de mirosit.Dar.......
Prostia si ignoranta sunt greu de tratat..daca nu chiar imposibil.Atata timp cat individul are nevoi ce nu pot fi sadisfacute simplist si fara efort..Apeleaza..din pura prostie..la vanzatorii de iluzii.Astfel preotimea prospera.Cei care plang pierd iar asasinii rad.
Modul sistematic in care totul se petrece este ingenios sustinut de animalele ce dirijeaza orchestra politica a acestei lumi,in care ne agitam sa traim.

Cea ce zici matale, parca, parca aduce a....manipulare mass media, dar fara radio, fara TV , fara ziare, fara....internet. Oare Dumnezeu a lasat sa se inventeze toate aceste pentru a-si spori...influenta ?
Mirma-as. Mai degraba "manipulatorii" au dezvoltata influentarea vulgului ( eu sunt mai bland cu ...retardatii ) prin religia lui Dumnezeu, Alah, Buda sau cum se mai numesc sefii clesti, inlocuind-o cu dezinformarea tactica despre .....diferenta mare intre cei saraci si cei bogati, ( tradus , intre prosti si destepti ) , prin deformarea sau mai degraba justificarea fortata a ....bogatie...bogatilor, obtinuta pe carca saracilor. Daca saracii afla ca sunt si prosti pe deasupra, s-ar putea sa iasa bucluc. Nimeni nu vrea asta, mai ales...desteptii. DECI TOTUL ERSTE POLITICA< INCLUSIV>>>>RELIGIA

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 17:30

cum de ai ajuns la concluzia asta, cind tot ce fac ei , spera, sa le deschida poarta Raiului ?deci

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 17:38

De la: Ic3, la data 2011-10-11 11:47:50Somnul ratiuni-naste monstrii!

bla-bla-bla .....ca si cum din exces de Ratiune nu s-a ajuns la teoria purificarii neamului...la teoria hranirii rationale si s-au facut si se fac experimente " stiintifice" pe oameni ! hai, lasati-ma, ca n-aveti pe cine uri si da vina ptr. toate frustrarile voastre si ati gasit tapul ispasitor ! jenant si va pretindeti inteligenti ....

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 18:54

De la: gabigabi, la data 2011-10-11 17:30:11

cum de ai ajuns la concluzia asta, cind tot ce fac ei , spera, sa le deschida poarta Raiului ?deci

Pai daca nu le-ar fi frica si-ar dori sa moara mai repede.Ei insa vor sa traiasca si plang atunci cand le moare cineva .
Alearga pe la moaste sa obtina vindecarea.
Dacii ,stramosii nostri,se bucurau ,ei doreau sa plece ,de unde au venit ,adica nicaieri

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 19:02

""Un document extraordinar de puternic, care mie mi-a taiat rasuflarea, fara exagerare. Mai ales ca este un document oficial. L-am primit de la prietenul nostru, calugarul de la Manastirea Partos. Mesajul de mai jos a fost trimis de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe a Greciei. Fiecare grec a primit o scrisoare cu acest mesaj. O atitudine atat de intransigenta si directa, care sa vina din partea bisericii.

Pe langa acest mesaj, atentie!!!! Biserica Greaca a decis ca se va separa financiar de Stat si ca nu mai doreste sa depinda de acesta.""

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 19:08

""Scopul nostru este sã dezvoltãm lucrarea de asistenþã socialã a fiecãrei parohii, în aºa fel încât sã nu mai existe nici mãcar un om care sã nu aibã o farfurie de mâncare."".......biserica greciei

BOR-oii nostri sunt de alta parere,prefera sa ia farfuria de mancare a saracului si sa construiasca Catedrala Mantuitoare de bani(euro)- a securistilor din cadrul BOR

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 22:01

Cei care au puterea de a influenta mental o gramada de dobitoci,debusolati si infometati.Folosind religia ca pe o unealta.Fabricanti de iluzii si minciuni ce dau sperante inutile celor ce adera la cultul lor..sunt criminali patologici.Nu au procese de constiinta.Iar nepasarea cu care trateaza individul le aduce beneficii ce servesc la mentinerea acestei influente.Puterea de a crea iluzia ca totul e bine..cand de fapt totul e putred... mai mult decat ilara.Lesne de mirosit.Dar.......
------------
Domnule Ic3,nu aderarea la un cult sau o secta te mantuieste,ci credinta in Dumnezeu prin Isus Hristos,si adevarurile din Cuvantul Sau scris.Studiaza si dumneata Biblia,cultele,sectele,si spune care biserica are adevarul dupa Biblie.Nu te uita la oameni,ca nu exzista biserica fara grau si neghina.Daca intre cei 12 Apostoli a exzistat un Iuda,desigur ca si in bisericile de azi sant muuuuulti de Iuda.Pace si lumina.

Pagini: << 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: