back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 18:27

De la: The_Mummy, la data 2011-10-02 18:26:12
De la: The_Mummy, la data 2011-10-02 18:25:47

Bai,9am si pe dzeu il virusati?

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 18:28

cu ajutorul celui de sus..............................s-a indreptat topicul , sa-l ia

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 20:11

Ce se mai intampla pe acilea... e in revizie...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 20:15

De la: gabigabi, la data 2011-09-19 15:24:50
De la: Sil100, la data 2011-09-19 15:20:37
De la: gabigabi, la data 2011-09-18 06:30:31
De la: ana__totir, la data 2011-09-18 03:29:35
De la: 9am121159, la data 2011-09-17 23:05:44 De la: lilu_67, la data 2011-09-17 21:32:39

De la: homeless, la data 2011-09-17 09:05:50dumnezeu este un ucigas cu sange rece !

Nu ai citit biblia ? Acolo sunt dovezile,e cel mai tare din parcare. A ramas ,la potop , doar Noe,pe ceilalti cineva i-a casapit ,cine oare ? Sa fie oare Mos Craciun ?
-----------
Este vorba de cei pacatosi,nu de cei Neprihaniti.Si dupa ce va arde pamantul la fel se va intampla.Cei ce nu cred vor fi cenusa,iar cei ce cred vor fi lumina.

Nu inteleg de ce si-a dorit oameni,acest zeu ? Ca sa aiba pe cine pedepsi?Voi crestinii stati prost cu logica,daca ati sta bine,nu ati fi crestini. Ce logica are acest dumnezeu? De ce nu a creat oameni fara defecte? De ce a creat 2 prosti,pe Adam si Eva ?Era clar ca fiind prosti vor gresi ,deci concluzia este ca dumnezeu a premeditat tot. Ce rost are totul? El ar trebui sa stie ,inca inainte de a ne naste,ca vom gresi. Nu avem nicio sansa,el ,nedreptul,nu ne-a dat-o !

scirt !
cind ai inceput sa inveti a scrie ai rupt nenumarate pagini pina ai invatat sa scrii frumos ! ti-a fost "mila" de ele cumva ?
Noi suntem Paginile albe pe care el se perfectioneaza
daca n-ati mai avea Orgoliul asta nemasurat de a va crede Cineva foarte important , abia atunci ati Putea sa incepeti a intelege ca sunteti importanti, dar nu asa cum va doriti voi in infumurarea voastra sterila .....am spus sterila ,ptr. ca voi inca Nu va Construiti ....nu stiti si nu intelegeti ce vrea sa-nsemne asta ! mai incercati ....

Un D-zeu care invata nu poate fi un D-zeu atotstiitor... In multe din comparatiile tale apar oamenii, deci D-zeu e un om putin altfel, nu?

dar daca se perfectioneaza ? sigur ca apar oameni, ptr. ca el se Exprima prin oameni sau, cum scrie la carte : suntem madularele lui si Nu suntem in Afara sa, ci in EL !

Nu ar fi exclus sa fie si iasa: Adica noi sa fim `madulalrele lui Dumnezeu` dar de fapt noi suntem viata lui...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 07:01

cam asa ceva !
@cronos se intreba simbata, la intilnirea forumistilor , de ce Dumnezeu experimenteaza, ca daca ar fi Atotcunoscator, ar fi facut din prima lumea perfecta... pai, ce sa zic ? ca Perfectiune nu exista ? ca ce ti se pare si poate si este Perfect in Acest moment, miine iti mai vine o idee si-ti dai seama ca poate fi si mai bine si imbunatatesti mereu si meru ?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 19:05

Eu cred ca Dumnezeu nu le vede chiar pe toate atat in lume cat si in tara noastra. Si zic asta pentru ca , cum ar permite sa se faca atatea nedreptati in toate domeniile cat si in fotbal de ex. Ma uitam ieri la meciul de fotbal cu Otelul, si nu ca as tine special cu ei, dar ca un suporter al lor de aici de lanaga Dunare , nu pot sa nu fiu alaturi si de ei. Dar nu pot sa indur atata nedreptate cu acesti arbitri care nu stiu nici meserie si pe deasupra se mai si vand, stricand fotbalul romanesc. Chiar trebuia sa `castige` Steaua asta lui Becal? Trebuia ca Tudor sa se manjeasca pentru niste bani ca sa dea castig Stelei , cand a vazut ca Otelul a inceput sa-i inghesuie. Numai el a stricat tot meciul care ajutat si de figurantii Stelei care au facut teratru, la facut sa il impresioneze ca sa acorde 11 m degaba si gratuit, Daca nu dadeau gol Steaua , Tudor ar fi facut orce ca sa prelungeasca meciul cu multe minute pana ar fi dat Steaua gol. Niste pomanagii, care din toate meciuril jucate 80 la suta le-au castigat in mod necinstit. Si nu numai Tudor este cel care mai strica meciuri, ci toti arbitrii nostri. As veni cupropunerea la federatie sa se rejoace meciul cu Otelul pe teren neutru , undeva la iasi sau Piatra neamt undeva, cu un arbitru strain. Si de asemeni ca toti arbitrii de acum incolo sa fie straini , englezi , spanioli , italieni etc. Cred ca ar stii mai mult fotbal ei , decat Tudor , care ar face mai bine sa pasca oile lui becalii, care era foarte fericit ca echipa lui a castigat pe nemerit. ori sa-si mai puna Tudor o pereche de ochelari ca cred ca nu vede bine de la distanta, altfel nu ar fi vazut un fault inchipuit. Sa dea Domnu ca Steaua sa ajunga in B, ca poate acolo or juca mai cinstit, nu la milogeala, cum o fac mereu. sa le stea cele trei puncte in gat . Si nici sa nu mai castige nici o partida de acum incolo. O sa-i pedepseasca Dumnezeu in curand si pe ei si pe toti cei care umbla cu matrapaslacuri.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 21:49

DUMNEZEU STIE TOTUL

Psalm 139
1Doamne, Tu mã cercetezi de aproape ºi mã cunoºti,
2ºtii când stau jos ºi când mã scol, ºi de departe îmi pãtrunzi gândul.
3ªtii când umblu ºi când mã culc, ºi cunoºti toate cãile mele.
4Cãci nu-mi ajunge cuvântul pe limbã, ºi Tu, Doamne, îl ºi cunoºti în totul.
5Tu mã înconjori pe dinapoi ºi pe dinainte, ºi-Þi pui mâna peste mine.
6O ºtiinþã atât de minunatã este mai presus de puterile mele: este prea înaltã ca s-o pot prinde.
7Unde mã voi duce departe de Duhul Tãu, ºi unde voi fugi departe de Faþa Ta?
8Dacã mã voi sui în cer, Tu eºti acolo; dacã mã voi culca în locuinþa morþilor, iatã-Te ºi acolo;
9Dacã voi lua aripile zorilor, ºi mã voi duce sã locuiesc la marginea mãrii,
10ºi acolo mâna Ta mã va cãlãuzi, ºi dreapta Ta mã va apuca.
11Dacã voi zice: "Cel puþin întunericul mã va acoperi, - ºi se va face noapte lumina dimprejurul meu!"
12Iatã cã nici chiar întunericul nu este întunecos pentru Tine; ci noaptea strãluceºte ca ziua, ºi întunericul ca lumina.
13Tu mi-ai întocmit rãrunchii, Tu m-ai þesut în pântecele mamei mele:
14Te laud cã sunt o fãpturã aºa de minunatã. Minunate sunt lucrãrile Tale, ºi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!
15Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost fãcut într-un loc tainic, þesut în chip ciudat, ca în adâncimile pãmântului.
16Când nu eram decât un plod fãrã chip, ochii Tãi mã vedeau; ºi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.
17Cât de nepãtrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, ºi cât de mare este numãrul lor!
18Dacã le numãr, sunt mai multe decât boabele de nisip. Când mã trezesc, sunt tot cu Tine.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 09:49

De la: 9am121159, la data 2011-10-03 21:49:14DUMNEZEU STIE TOTUL

Psalm 139
1Doamne, Tu mã cercetezi de aproape ºi mã cunoºti,
2ºtii când stau jos ºi când mã scol, ºi de departe îmi pãtrunzi gândul.
3ªtii când umblu ºi când mã culc, ºi cunoºti toate cãile mele.
4Cãci nu-mi ajunge cuvântul pe limbã, ºi Tu, Doamne, îl ºi cunoºti în totul.
5Tu mã înconjori pe dinapoi ºi pe dinainte, ºi-Þi pui mâna peste mine.
6O ºtiinþã atât de minunatã este mai presus de puterile mele: este prea înaltã ca s-o pot prinde.
7Unde mã voi duce departe de Duhul Tãu, ºi unde voi fugi departe de Faþa Ta?
8Dacã mã voi sui în cer, Tu eºti acolo; dacã mã voi culca în locuinþa morþilor, iatã-Te ºi acolo;
9Dacã voi lua aripile zorilor, ºi mã voi duce sã locuiesc la marginea mãrii,
10ºi acolo mâna Ta mã va cãlãuzi, ºi dreapta Ta mã va apuca.
11Dacã voi zice: "Cel puþin întunericul mã va acoperi, - ºi se va face noapte lumina dimprejurul meu!"
12Iatã cã nici chiar întunericul nu este întunecos pentru Tine; ci noaptea strãluceºte ca ziua, ºi întunericul ca lumina.
13Tu mi-ai întocmit rãrunchii, Tu m-ai þesut în pântecele mamei mele:
14Te laud cã sunt o fãpturã aºa de minunatã. Minunate sunt lucrãrile Tale, ºi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!
15Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost fãcut într-un loc tainic, þesut în chip ciudat, ca în adâncimile pãmântului.
16Când nu eram decât un plod fãrã chip, ochii Tãi mã vedeau; ºi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.
17Cât de nepãtrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, ºi cât de mare este numãrul lor!
18Dacã le numãr, sunt mai multe decât boabele de nisip. Când mã trezesc, sunt tot cu Tine.

Ce opere literare a mai scris cel ce a scris cele de mai sus si cum il cheama ?Daca nu stii cine a scris vechiul testament,atunci e foarte grav.Te lasi manipulata de cineva fara sa stii cine a fost .......fara sa poti controla ....daca nu cumva ....avea un interes particular in a scoate niste aberatii pe piata.
Acum sa-ti mai spun si eu ceva.....zilele trecute am remarcat cateva zile o "coada" la o biserica de pe langa magazinul victoria....era vorba despre niste "sfinti" ....ciprian si iustina.....Ce sperau "codistii" ,nu inteleg.De ce sperau in minuni din moment ce nici macar dumnezeu nu le rezolvase problemele pana in acel moment? Or fi aia 2 mai puternici decat isus?Or avea relatii la Paduchiosul Sef ? La coada la dumnezeu ....nu sta nimeni....vin duminica ....doar cativa enoriasi....Lumea spera....insa spera degeaba....smecherii vechi din ceruri cat si cei mai noi....au alte prioritati....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 20:31

Ce opere literare a mai scris cel ce a scris cele de mai sus si cum il cheama ?Daca nu stii cine a scris vechiul testament,atunci e foarte grav.Te lasi manipulata de cineva fara sa stii cine a fost .......fara sa poti controla ....daca nu cumva ....avea un interes particular in a scoate niste aberatii pe piata.
Acum sa-ti mai spun si eu ceva.....zilele trecute am remarcat cateva zile o "coada" la o biserica de pe langa magazinul victoria....era vorba despre niste "sfinti" ....ciprian si iustina.....Ce sperau "codistii" ,nu inteleg.De ce sperau in minuni din moment ce nici macar dumnezeu nu le rezolvase problemele pana in acel moment? Or fi aia 2 mai puternici decat isus?Or avea relatii la Paduchiosul Sef ? La coada la dumnezeu ....nu sta nimeni....vin duminica ....doar cativa enoriasi....Lumea spera....insa spera degeaba....smecherii vechi din ceruri cat si cei mai noi....au alte prioritati....
Eu nu te voi judeca,are cine sa te judece.Poate ca pe parcurs te va trezi Dumnezeu cum la trezit pe apostolul Pavel si din acel moment a ascultat numai de Dumnezeu.Tot ce este scris in Biblie este prin inspiratie divina,acum tu nu pricepi aceasta,dar dupa ce te vei trezi,vei crede.Referitor la cei ce stau la coada unde nu trebuie,nu au nici-un castig.Ei fac aceasta din nestinta,ei nu au urechea taiata imprejur ca sa asculte ce spune Dumnezeu prin Cuvantul Sau ca si tine.Asa cum tu ii vezi pe ei asa te vad eu pe tine.Este foarte adevarat ca scimbarea ta si a altora poate veni numai de la Dumnezeu,daca esti scris in cartea vieti.Pana atunci nu vei intelege niciodata pe cei credinciosi.Ai o stiinta a ta personala,pamanteasca,dar nu ai credinta.Ma intreb parintii tai sant la fel?Domnul sa te binecuvinteze cu har si lumina.

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 17:50

Asa cum apostolul care a fost numit apostol de niste idioti ce au rastalmacit niste cretinisme ale acelor vremuri.Cum ca l-au vazut pe megazburatacitorul universului.Cum ca au fost luminati de divinitate..cuvinte care in acele vremuri nu existau in vocabularul umanitatii.
Intotdeauna a fost la indemana unealta simpla de detectare a leprelor si a profitorilor.Asa realizeaza omul intr-u tarziu ca animalele ce..chipurile cauta sa-i arate adevarul...nu fac decat sa i-l ascunda.
Sa-i puna pe ochi un val al nesimtirii..ce il transforma in sclav perpetuu al celor ce isi duc traiul parazitar din asa zisa credinta.Credinta ce il debusoleaza si il arunca in prapastia ignorantei..Ignoranta ce izoleaza individul de lumea in care se zbate sa supravietuiasca.

Sistem bancar,politico-religios..Unitati de putere si focare de infectie purulenta..ale unei societati bolnave si in plina decadere.
Sunt curios cat de jos se poate ajunge..
Sunt stupefiat de rezistenta acestor oameni..care culmea...se numesc oameni.
Va spune oare ceva denumirea de vierme?...
Pentru ca asa ne vad...si ne privesc..
Ca pe niste viermi..ce scormonesc in gunoiul vietii,spre a le asigura traiul si bunastarea perpetua.
Clanuri intregi de umani,metamorfozati in ce ne reprezinta si ne tine exact unde ne este locul..!
De aici si megastiinta asta a lor..Clarviziunea ce le arata numai lor..alesii rangii...care este adevarul..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:45

De la: Ic3, la data 2011-10-05 17:50:04
Asa cum apostolul care a fost numit apostol de niste idioti ce au rastalmacit niste cretinisme ale acelor vremuri.Cum ca l-au vazut pe megazburatacitorul universului.Cum ca au fost luminati de divinitate..cuvinte care in acele vremuri nu existau in vocabularul umanitatii.
Intotdeauna a fost la indemana unealta simpla de detectare a leprelor si a profitorilor.Asa realizeaza omul intr-u tarziu ca animalele ce..chipurile cauta sa-i arate adevarul...nu fac decat sa i-l ascunda.
Sa-i puna pe ochi un val al nesimtirii..ce il transforma in sclav perpetuu al celor ce isi duc traiul parazitar din asa zisa credinta.Credinta ce il debusoleaza si il arunca in prapastia ignorantei..Ignoranta ce izoleaza individul de lumea in care se zbate sa supravietuiasca.

Sistem bancar,politico-religios..Unitati de putere si focare de infectie purulenta..ale unei societati bolnave si in plina decadere.
Ca pe niste viermi..ce scormonesc in gunoiul vietii,spre a le asigura traiul si bunastarea perpetua.
Clanuri intregi de umani,metamorfozati in ce ne reprezinta si ne tine exact unde ne este locul..!
De aici si megastiinta asta a lor..Clarviziunea ce le arata numai lor..alesii rangii...care este adevarul..

in perioadele de criza oamenii apeleaza la cel de sus....la Loto 6/49........vor sa se distreze.....deci ceva circ.....si ceva paine (asistenta sociala)....Daca aceasta criza se adanceste ....vor iesi in strada.....vor uita ca sunt "crestini" .....isi vor sparge capetele....unul la altul....Ateii nu vor iesi.....ei au creier.....stiu ca ei "este" multi......dar prosti.....(cei care vor iesi in strada)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:48

De la: 9am121159, la data 2011-10-04 20:31:03Ce opere literare a mai scris cel ce a scris cele de mai sus si cum il cheama ?Daca nu stii cine a scris vechiul testament,atunci e foarte grav.Te lasi manipulata de cineva fara sa stii cine a fost .......fara sa poti controla ....daca nu cumva ....avea un interes particular in a scoate niste aberatii pe piata.
Eu nu te voi judeca,are cine sa te judece.Poate ca pe parcurs te va trezi Dumnezeu cum la trezit pe apostolul Pavel si din acel moment a ascultat numai de Dumnezeu.Tot ce este scris in Biblie este prin inspiratie divina,acum tu nu pricepi aceasta,dar dupa ce te vei trezi,vei crede.Referitor la cei ce stau la coada unde nu trebuie,nu au nici-un castig.Ei fac aceasta din nestinta,ei nu au urechea taiata imprejur ca sa asculte ce spune Dumnezeu prin Cuvantul Sau ca si tine.Asa cum tu ii vezi pe ei asa te vad eu pe tine.Este foarte adevarat ca scimbarea ta si a altora poate veni numai de la Dumnezeu,daca esti scris in cartea vieti.Pana atunci nu vei intelege niciodata pe cei credinciosi.Ai o stiinta a ta personala,pamanteasca,dar nu ai credinta.Ma intreb parintii tai sant la fel?Domnul sa te binecuvinteze cu har si lumina.

de unde stii ca e vorba de inspiratie divina si nu de inspiratie schizofrenica ?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:49

La ce crime se petrec prin vechiul testament.....gandul ma duce spre schizofrenie si paranoia.....asta poate sa afirme orice psihiatru.....cu mintea limpede......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:54

Biblia ....o carte a miturilor esentiale....pe intelesul tuturor.....scrisa de un "Mircea Eliade"....din alte timpuri......el a vrut sa stim ....nu sa "cunoastem"....preotii insa au transformat mitul in religie....Face fiecare ce il duce capul.....iar de inteles ......crestinismul....este " inteles" de cei care nu citesc biblia.....sau de catre cei care nu stiu sa citeasca......Foarte curios.......te pomenesti ca e vorba tot de "revelatie"

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:55

revelatie=schizofrenie........DEX Karpov

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 22:55

Nea Karpov, mai lasa-l pe Dumnezeu ca vad ca s-a stricat forumul....nimic nu mai merge bine...si-a bagat cineva coada.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 07:38

De la: Ic3, la data 2011-10-05 17:50:04

ce talmes-balmes e-n capul tau, mai Gabitzule ! tu amesteci Credinta cu Institutia ,care nu-i tot aia ! oamenii sunt asa cum sunt - si mai buni si mai rai- si cei care servesc si lucreaza intr-o Institutie, pot fi niste ticalosi ....si eu cel putin ,sunt de acord cu asta, dar ce legatura are asta cu ce Crede omul in inima lui ? tu in ce Crezi ? n-ai nimic in ce sa crezi ? sa-ti fie aproape de inima si gind si sa te potenteze sau sa te motiveze in tot ce faci , scotind din tine ce-i mai bun ?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 09:17

Azi la ora 10 si 30 de min. se implinesc 6 luni decand Ionut nu mai este printre noi. Sa-i fie tarana usoara , ca de ea a avut parte din prima...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 09:21

De cand ai plecat cerul s-a intunecat
Nici acum nu pot sa cred ca poa’ sa fie adevarat
Nu ai cum sa sti durerea pe care tu ai...ai lasat-o in urma ta
Imi amintesc si acum de parca ieri a fost mai frumos
Si viata mea azi nu mai are nici un rost

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 15:22

----------
Vrei sa schimbi DEX-ul.
O zicala populara spune asa:"Cine cunoaste nebuni,este mai nebun ca ei"Tu chiar nu vezi ca tot pamantul este plin de biserici unde se da slava lui Dumnezeu? Pe tine te-a creat,tot Dumnezeu...ce cauti la

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 15:46

De la: _KARPOV, la data 2011-10-05 19:55:38

Esti ruda de gradul 1 cu asta .....ca altfel nu se explica.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 18:15

Ca nu inghit sa traiesc in baza unui concept idiot ma transforma in altceva de cat sunt Gabriela draga?
Ce avantaje palpabile confera acest statut?Cel de visator?Ce baga in traista cuiva minciuna?Traiesc de cand ma stiu fara sa cred in cai verzi pe pereti.
Sincer?...Nu ma afecteaza cu nimic.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 19:06

De la: Ic3, la data 2011-10-06 18:15:56Ca nu inghit sa traiesc in baza unui concept idiot ma transforma in altceva de cat sunt Gabriela draga?
Ce avantaje palpabile confera acest statut?Cel de visator?Ce baga in traista cuiva minciuna?Traiesc de cand ma stiu fara sa cred in cai verzi pe pereti.

Pardon , iar nu m-a inteles ! esti LIBER sa crezi in ce vrei tu si eu nu impun nimanui, nimic....eu incerc doar sa -mi fac inteles Crezul ! te-am intrebat daca tu crezi in ceva ? si sa crezi in acel ceva cu toata fiinta ta si sa te motiveze si potenteze....asta te-am intrebat , tizule complet, ca am auzit ca ne cheama fix la fel !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 14:06

Ce se mai intampla pe acilea... e in revizie...
----------
Marin 56,santeti din Caracal? In aceasta zona se vorbeste cu,,,,acilea.Multa pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 14:08

Omul este liber sa creada in ce vrea,dar ca sa nu creada in Cel ce l-a creat....este de plans.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 15:25

Mamaie draga...De ce spanac faci afirmatii fara fond?
Adica? De ce sunt de plans cei ce nu cred in iluzii?
Argumenteaza!.Dar fara sa bati campii cu tampenii iluzorii.
Ce ai tu in plus si noi nu avem?
Ce beneficii iti aduce iluzia conform careia ai un stapan atotputernic..si care te controleaza?Si care de fapt nu are nici-o influenta asupra ta?

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 15:35

De la: gabigabi, la data 2011-10-06 19:06:26
De la: Ic3, la data 2011-10-06 18:15:56Ca nu inghit sa traiesc in baza unui concept idiot ma transforma in altceva de cat sunt Gabriela draga?

Pardon , iar nu m-a inteles ! esti LIBER sa crezi in ce vrei tu si eu nu impun nimanui, nimic....eu incerc doar sa -mi fac inteles Crezul ! te-am intrebat daca tu crezi in ceva ? si sa crezi in acel ceva cu toata fiinta ta si sa te motiveze si potenteze....asta te-am intrebat , tizule complet, ca am auzit ca ne cheama fix la fel !

Iar nu te-am inteles. ..Ok...Ok....Nu ma duce capul de loc.Nu am puterea sa inteleg ceva atat de complex!
O sa-ti spun ca nu cred decat in ce vad cu ochiul liber.Ca materia este in continua transformare.Ca nu exista forta sau putere personificata..capabila sa modeleze universul infinit.Cand spui infinit..spui totul.Nu ai nevoie de alte argumente si de completari ale rostului existentei.Modul in care exista este infinit.Materia in sine este in continua si perpetua transformare.Iar fortele ce actioneaza asupra acesteia ne sunt necunoscute.
Nimic nu schimba faptul ca fiinte primitive..fara discernamant au dat viata unor iluzii ce au dainuit mii de ani.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 16:07

De la: 9am121159, la data 2011-10-07 14:06:26Ce se mai intampla pe acilea... e in revizie...
----------
Marin 56,santeti din Caracal? In aceasta zona se vorbeste cu,,,,acilea.Multa pace.

Io is moldovean... Inseamna ca nu ati citit amintirile mele. Galati!

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 18:54

De la: The_Mummy, la data 2011-10-02 18:28:50cu ajutorul celui de sus..............................s-a indreptat topicul , sa-l ia
Pe cine sa ia ..........

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 19:10

Ar trebui sa intri cit mai des in lumea ta interioara ca sa nu ramai pe dinafara.........zice o vorba veche

Pagini: << 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: