Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 19:19
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 19:13:21De la: 9am_750, la data 2014-02-01 19:10:28De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 19:00:31De la: 9am_750, la data 2014-02-01 18:58:56De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 18:52:14Ia explica-mi si mie cu cuvintele tale cum preia selectia naturala organismul gata facut ca sa-l dezvolte. |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 19:24
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 19:10:50De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:03:43Ady (nume de manelar, daca nu esti trecut cu y in buletin!!!), bine macar ca stim ca tu esti tot hakon=karpov....Cu atatea conturi mai uiti de pe care postezi. Daca o postare nu iti este adresata tie, iar tu raspunzi in locul lui hakon, ca si cum despre tine ar fi fost vorba...iar tu nu esti hakon, inseamna monser ca tu esti cam idiot, pentru ca nu sesizezi cui ii este adresat mesajul. Oricu, data ta de inregistrare pe forum certifica faptul ca mai ai cel putin un cont pe 9am, asa ca nu convingi pe nimeni ca esti asa curat ca laptele, cum te pretinzi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 19:26
vorbeste frumos blac
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_3360 17 mesaje Membru din: 31/01/2014 |
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 19:37
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:24:42 Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 10:52
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 17:53:43De la: gabigabi2, la data 2014-02-01 15:41:28Adriane, era vorba despre influentarea prin rugaciune a relatiilor dintre oameni si, certific prin propria mea experienta ca asa este ! imi pare rau ptr. tine, dar nu e asa ! si o sa-ti dau un singur exemplu : aveam o colega ce nu ma putea suferi si orice spuneam si orice faceam o umplea de ei si, intr-o seara m-am rugat Fierbinte , cu toata inima , sa-i limpezeasca Dumnezeu mintea si inima si, a doua zi , devenise alta ! vrei sa crezi, bine...nu vrei sa crezi, e treaba ta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:06
Daca rugaciunea o faci cu credinta, Dumnezeu iti raspunde,atunci te convingi ca El exzista cu adevarat.
---------- s-o crezi tu ca te-asculta Dumnezeu pe tine sau il intereseaza rugaciunea ta ....el are infinit mai multa treaba decat sa se uite-n gura la toti pamantenii...vedeti voi de ce n-o sa-ntelegeti niciodata diferenta reala dintre credinta si religie....??? credinta se bazeaza pe stiinta lui dumnezeu si anume psihologia....pe cand religia este creatia unor primitivi inapoiati careia-i fac propaganda tot felul de barbosi escroci imbracati in negru si cu mult aur pe ei ca manelarii sau ca pitipoancele... ------------ Fi.Oreon999, Credinta mea este in Dumnezeu, El a gasit cu cale sa mi se arate in vis cu Domnul Isus si fiecare separat, SA-MI VORBEASCA SI SA-MI RASPUNDA LA RUGACIUNI.Prin raspunderea la rugaciuni, mi-a intarit total credinta ca El exzista si are grije de toata creatiunea Sa.Deci pe aceasta se bazeaza credinta mea,dar este nevoie si de o religie cat mai aproape de Cuvantul lui Dumnezeu. Caci este scris " a merge la biserica este o slujba duhovniceasca inaintea lui Dumnezeu.Cum cautam aceasta religie dupa Cuvantul Sau. Apocalipsa 14/12 Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.Biserica care nu are toate poruncile este ratacita si adevarul nu este in ei.Deaceia ei degeaba su numesc sfunti,caci sant falsi, deodata ce biserica nu are cele 10 porunci, ei nu le-au pazit si nu sant sfinti, sant niste invatatori falsi care duc oamenii in ratacire. Dar daca va impotriviti Lui mergand pana acolo sa spuneti ca Dumnezeu nu exzista.....cum sa va mai raspunda la rugaciuni? Treziti-va si intorceti-va la Dumnezeu, chiar daca vedeti purtari rele la conducatorii cultelor religioase, caci nu in ei trebuie sa credem ci in Dumnezeu,Domnul Isus, Duhul Sfant, daca va uitati la Sfanta treime ramaneti tari, daca va uitati la oameni cadeti impreuna cu ei.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:38
De la: 9am121159, la data 2014-02-02 18:06:16 Daca rugaciunea o faci cu credinta, Dumnezeu iti raspunde,atunci te convingi ca El exzista cu adevarat. biserica are toate cele 10 porunci si nu doar ata,,nu mai trai in legea veche cand ti sa spus ca e umbra a celor viitoare nu te mai lasa manipulata valentina
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:51
Eu îi voi duce în pământul cel bun, unde curge lapte și miere, după cum M-am jurat părinților lor, și vor mânca, se vor sătura, se vor îngrășa, se vor îndrepta spre alți dumnezei și vor sluji acelora, iar de Mine se vor lepăda și vor călca legământul Meu, pe care l-am dat lor (Deuteronom 31, 20).
samvata este data doar pentru evrei Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:53
De aceea și Dumnezeu a zis: M-am jurat întru mânia Mea: nu vor intra întru odihna Mea! (Psalmul 94, 12). Căci nu puteau să intre în odihna Mea! (Psalmul 94, 12). Căci nu puteau să intre în odihna Sa cei care pururea alegeau cele rele în locul celor bune! Și aceștia erau cei mai buni dintre oameni! Cu atât mai mult nu puteau intra întru odihna lui Dumnezeu neamurile!
Iată de ce Dumnezeu a hotărât o Nouă Zi, la fel cum a dat o Lege Nouă, căci întru Hristos toate s-au făcut noi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:55
Bine, dar Apostolii și ceilalți creștini din primii ani ai Bisericii au ținut Sabatul? Nu. Deși Adventismul de Ziua a șaptea are teologi care fac eforturi de nedescris pentru a schimba faptele, în realitate biblia ne arată clar că primii creștini nu serbau Sâmbăta ca zi a Domnului, ci Duminica.
Cum așa? Oare nu se arată în Faptele Apostolilor respectarea Sâmbetei? Oare la Faptele Apostolilor 13, 14, 42, 44; 17, 2; 18, 4 nu se arată că Sfântul Apostol Pavel a fost prezent în sinagogă în ziua sabatului și a predicat pe Hristos atât la evrei cât și la neamuri? Ba da! Și tocmai asta dovedește clar că Sfântul Apostol Pavel nu prăznuia Sabatul. Cum așa? Simplu: Legea lui Dumnezeu interzice lucrarea în Zi de Odihnă. Care este lucrarea la care Hristos Dumnezeu chemase pe Apostoli? Veniți după Mine și vă voi face pescari de oameni (Marcu 1, 17). Iată deci lucrarea Apostolilor: aducerea oamenilor la Credință, vestirea Cuvântului lui Dumnezeu (2). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:56
Iată, în Faptele Apostolilor, la capitolul 20, se arată foarte clar că Ziua cea obișnuită a creștinilor pentru Liturghie (Frângerea pâinii) era nu sâmbăta, ci Duminica. Căci a stat Sfântul apostol Pavel împreună cu sfinții ce-l însoțeau, Luca, Sosipatru, Aristarh, Secundus, Gaius, Timotei, Tihic și Trofim în Troa șapte zile! Și nu au săvârșit Liturghia nici sâmbăta, nici joia, nici în altă zi, ci Duminica!
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:58
Sfinții Apostoli lucrau Sâmbăta la convertirea necredincioșilor, iar Duminica sărbătoreau cu Poporul lui Dumnezeu Ziua Domnului.
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 18:59
Astfel, ei transformă cu obrăznicie cuvântul scris la Marcu 2, 28 spre a se potrivi scopului urmărit de ei.
În originalul Bibliei, în greaca veche, stă scris (ostekirios estin o ios tu antropon cai tu sabaton). Tradus cuvânt cu cuvânt, versetul sună astfel căci Domn este Fiul Omului și sabatului. După cum se vede și din traducerea exactă, și din contextul întâmpinării care conduce către acestă afirmație, rolul versetului e clar: afirmă puterea lui Hristos și asupra Sâmbetei, ca Domn. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:00
Cine este proclamat în Vechiul Testament ca Domn al Sâmbetei? Dumnezeu, desigur. Deci acest text vrea să arate de fapt că Hristos este Dumnezeu.
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:02
Dar ce fac teologii adventiști?
Deși este interzis a se tăia din Scriptură (Apocalipsa 22, 19), ei înlătură ,,k.., adică ,,și. De asemenea, mai schimbă și topica propoziției, și, astfel modificat, versetul sună la adventiști. căci Fiul Omului este Domnul Sabatului! La prima vedere ,,cam același sens. Schimbarea prea mică, dar în fapt este fundamentală și blasfemiatorie. Nu doar pentru că se face astfel o corectare a Cuvântului lui Dumnezeu, ceea ce e destul de păcat. Ci și pentru că Iisus Hristos, Dumnezeul cel Atotputernic, este limitat aici la a fi ,,Domn al Sâmbetei, de parcă nu ar fi și Domn al tuturor celorlalte zile! Dincolo însă de aceasta, rămâne diferența clară înre cuvântul adevărat lăsat de Dumnezeu și textul deformat de adventiști pentru ale susține minciuna. De asemenea, adventiștii sunt puși în încurcătură de alt cuvânt biblic, de la Coloseni 2, 16-17, unde se spune clar. Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau la lună nouă, sau la sâmbete, care sunt umbră celor viitoare, iar trupul (este) al lui Hristos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:05
Astfel, la Levitic, capitolul 23, se vorbește despre sărbătorile Domnului, în care se vor face adunările sfinte (versetul 2). Între aceste sărbători, prima este trecută Sâmbăta (atenție!) iar apoi urmează altele, ca Paștile, Cincizecimea etc. Atunci când spune cum să se serbeze aceste sărbători, pe lângă anume aspecte diferite după sărbătoare se prevede și odihna, dar fără a se folosi termenul de Sabat. Mai mult, se spune clar că, afară de zilele de odihnă (sabatele) Domnului și de celelalte legi care trebuiau ținute de iudei, să se facă Sărbătoarea Corturilor cu odihnă în ziua întăi și a opta (Levtic 23, 38-39). Iată deci că existau pe lângă Sabat și alte sărbători de odihnă. Ei bine, deși niciodată aceste sărbători nu sunt numite de Dumnezeu sabate, adventiștii adaugă la Scriptură imaginația lor, numindu-le sabate anuale sau sabate anuale ceremoniale. Asemenea denumire NU EXISTĂ ÎN BIBLIE, FIIND O RUȘINOASĂ NĂSCOCIRE ADVENTISTĂ.
De ce au născocit aceasta? Pentru că nu doar în Coloseni 2, 16-17 se exprimă Dumnezeu asupra lipsei de seminficație a ținerii sâmbetei pentru cei drept-credincioși, ci și în alte părți, chiar în Vechiul Testament! Iar adventiștii ce spun? Acolo este vorba de sabatele anuale, care erau parte din legea ceremonială, care a încetat cu venirea lui Iisus: Oare unde scrie așa ceva în Biblie? Nicăieri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:06
Așa cum am văzut mai sus, Dumnezeu vorbește în același loc despre Sabat și celelalte sărbători de odihnă, fără a o declara pe una mai sfântă decât alta.
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:06
Așa cum am văzut mai sus, Dumnezeu vorbește în același loc despre Sabat și celelalte sărbători de odihnă, fără a o declara pe una mai sfântă decât alta.
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:07
Această răstălmăcire grosolană este doar o batjocorire a Scripturii, prin adăugarea unor cuvinte care nu numai că nu se găsesc în Biblie, dar îi modifică înțelesul după voia omului rătăcit.
Mai mult, prin această răstălmăcire ei își dau pe față și mai mult rătăcirea și păcatul. Căci despre aceste sărbători se spune ca și despre Sabat: acesta este așezământ veșnic în neamul vostru, oriunde veți locui (Levitic 23, 14). Și iarăși spune Dumnezeu lui Moise: acesta este așezământ veșnic în neamul vostru, în toate așezările voastre (Levitic 23, 21). Și repetă acest cuvânt iar și iar (Levitic 23, 31 și 23, 41). Deci, de vreme ce, la fel cu Sabatul, sunt așezământ veșnic (iar Dumnezeu este Adevărul), atunci cei care țin Sabatul sunt obligați să țină și aceste sărbători. Iar dacă nu le țin, nu au scuză înaintea lui Dumnezeu, Care a spus evreilor că acestea sunt așezământ veșnic (1). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 19:10
Deci ce este Legea? Ea a fost adăugată pentru călcările de lege, până când era să vină Urmașul, Căruia I s-a dat făgăduința, și a fost rânduită prin îngeri, în mâna unui mijlocitor
este deci Legea împotriva făgăduințelor lui Dumnezeu? Nicidecum! Căci dacă s-ar fi dat Lege care poate să dea viața, cu adevărat dreptatea ar veni din lege și atunci ar fi desființată făgăduința. Dar Scriptura a închis toate sub păcat, pentru ca făgăduința să dea din credința în Iisus Hristos celor ce cred. (
) Astfel că Legea ne-a fost călăuză spre Hristos, ca să ne îndreptăm prin credință. Iar dacă a venit credința nu mai suntem sub călăuză (Galateni 3, 16-25).
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 21:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:24:42De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 19:10:50De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:03:43Ady (nume de manelar, daca nu esti trecut cu y in buletin!!!), bine macar ca stim ca tu esti tot hakon=karpov....Cu atatea conturi mai uiti de pe care postezi. N-am de unde sa stiu cui te adresezi si nici nu ma intereseaza atata timp cat spui niste idiotenii. Poti sa vb si cu dzeul tau. Tu vad ca esti convins de orice mai putin de realitate deci n-am sa ma enervez sau sa ma supar pe tine. Si tu esti om pana la urma chiar daca ai tot felul de inchipuiri. Esti ok. Fii cuminte in continuare.
Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 09:39
pfff, o tot dai cu Realitatea-n sus, realitatea-n jos si, in realitate, ea este chiar foarte Iluzorie si interpretabila ,iar simturile alea pe care te bazezi cind o cercetezi, pot fi si ele in eroare de foarte multe ori !
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 11:18
De la: gabigabi2, la data 2014-02-03 09:39:48pfff, o tot dai cu Realitatea-n sus, realitatea-n jos si, in realitate, ea este chiar foarte Iluzorie si interpretabila ,iar simturile alea pe care te bazezi cind o cercetezi, pot fi si ele in eroare de foarte multe ori ! Stiu la ce te referi cand zici ca e iluzorie. Probabil te gendesti la viziunea budista care afirma ca lucrurile n-au o realitate anume. Un cal, de exemplu, nu exista pt ca nu exista entitatea reprezentata cal ci exista o multime de elemente schimbatoare pe care le-am etichetat ca fiind cal iar elementele respective sunt si ele compuse din alte elemente astfel incat calul nu este decat o denumire care inceteaza sa mai fie valabila cand aceleasi elemente se combina altfel. Totusi realitatea nu este chiar asa de interpretabila iar simturile nu te induc mereu in eroare. Daca realitatea era interpretabila atunci ar fi fost o anarhie totala. Desi fiecare o interpreteaza in felul lui, exista lucruri care confera o viziune comuna a realitatii. De exemplu legislatia in drept si stiinta. Pe baza lor construim o realitate comuna si predictibila. Lucrurile au o anumita ordine de desfasurare chiar daca sunt compuse si instabile. Putem analiza structura discreta a elementelor si putem sa descoperim legile care guverneaza acolo. Atata timp cat putem avea anumite certitudini si putem prevedea anumite evenimente nu poate fi vorba de ceva iluzoriu. Iluzoriu este cand incercam sa sustinem ca anumite conditii si stari sunt permanente dar atata timp cat putem concepe sisteme dinamice care pot fi analizate nu poate fi vorba de o realitate defectuoasa. Simturile te induc in eroare doar daca mintea nu-i in stare sa discearna si nu este atat de flexibila sa accepte ca realitatea nu-i chiar iluzorie ci doar schimbatoare. Deci nu poti interpreta orice dupa cum iti place cum nu poti sa te teleportezi cu puterea gandului acolo unde iti imaginezi. Ne traim viata intr-un interval foarte stric de stari posibile iar daca nu incerci sa le cunosti, sa le analizezi, sa faci observatii asupra lor atunci chiar ca pici incurci in tot felul de iluzii. Mediul ce ne inconjoara se manifesta infinit dar noi percepem o fractiune din el, noi suntem ca el, o parte din el, dar ca sa il percepem avem nevoie de constrangerile lui. Lumina are o anumita viteze, lumina se reflecta intr-un anumit unghi si atunci obiectul din fata ne apare ca avand forma si culoare. Sunt multe lucruri interpretabile si de aceea a aparut arta dar lucrurile discrete au nevioe de stiinta. Acolo interpretabilitatea nu mai e valabila. Deci realitatea e OK si poate fi prezisa si controlata, cel putin la nivelul perceptiilor noastre. Daca nu crezi asta atunci calculatorul si netul ar trebui sa-ti dispara si tu sa te dizolvi in ceva si sa apari sub alta forma in alta parte din univers si sa fii in acelasi timp complet diferita in alta parte la un moment de timp diferit. Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 13:14
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-02 21:31:44De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:24:42De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-01 19:10:50De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:03:43Ady (nume de manelar, daca nu esti trecut cu y in buletin!!!), bine macar ca stim ca tu esti tot hakon=karpov....Cu atatea conturi mai uiti de pe care postezi. relax please ! obsesii, angoase,marote si elucubratii ieftine, "ecce homo" ! sunt curios, cat o sa-i mai reziste esafodajul strategiei de fraierire a naivilor/inocentilor ignoranti.
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 13:27
De la: gabigabi2, la data 2014-01-30 15:11:48De la: _2148_, la data 2014-01-29 19:02:28De la: gabigabi2, la data 2014-01-29 18:08:16De la: Yorick, la data 2014-01-29 17:35:12De la: gabigabi2, la data 2014-01-28 15:37:48zau ? Neo se "trezeste" din "realitatea " lui conectata intr-un sistem din care el facea parte ca sursa de energie si intra condus de Morfeu intr-o alta "realitate " in care devine inamicul public ptr. ca voia sa iasa din sistem ... "dupa chipul si asemanarea lui " ce vrea sa insemne ? E in codul morse cumva ?Presupunand ca ar exista acel Dumnezeu nepersonalizat ca fiind o forta suprema ce a inventat un soft , dumneata crezi ca ar fi atat de primitiv si banal , incat sa astepte de la om rugaciuni , matanii , inchinaciuni si constructii de altare si biserici ? Eu ti-am oferit un link care descrie in roz viitorul tehnologiei moderne si implicatiile ei asupra omeniriii , cu niste predictii ale unui director de la Google -expert in inteligenta artificiala , in care nu te sfatuiesc sa crezi pana nu vezi (daca mai apuci ) dar se pare ca ceasloavele bisericesti , biblii , testamente si convorbirile imaginare cu prietenul dumitale iti plac mai mult si iti par mai credibile .Nu l-ai citit , daca l-ai fi citit ai fi inteles (poate ) ce-a vrut sa spuna cognitivu' pe topicul ala care v-a scandalizat pe unii doar pentru stilistica frazei . Mdeh , sa fii sanatoasa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 14:02
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 19:03:43Ady (nume de manelar, daca nu esti trecut cu y in buletin!!!), bine macar ca stim ca tu esti tot hakon=karpov....Cu atatea conturi mai uiti de pe care postezi. Daca tu ti-ai trecut Black Friday in buletin tre' sa o faca toata lumea ? ![]() Blackule , iar alergi dupa clone si cand primesti cat-o clona'n cap , te victimizezi !
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 14:50
De la: _2148_, la data 2014-02-03 13:27:42De la: gabigabi2, la data 2014-01-30 15:11:48De la: _2148_, la data 2014-01-29 19:02:28De la: gabigabi2, la data 2014-01-29 18:08:16De la: Yorick, la data 2014-01-29 17:35:12De la: gabigabi2, la data 2014-01-28 15:37:48zau ? Neo se "trezeste" din "realitatea " lui conectata intr-un sistem din care el facea parte ca sursa de energie si intra condus de Morfeu intr-o alta "realitate " in care devine inamicul public ptr. ca voia sa iasa din sistem ... si tu sa fii sanatoasa si cu memoria acasa, ptr. ca vad ca trebuie s-o iau de la inceput ! CALCULATORUL construit sa functioneze ca o prelungire a Mintii omenesti , dupa "chipul si asemanarea " ei ( a mintii , adica), seamana cu omul , ca tot intrebi si-ntrebi ce vrea sa-nsemne ? SEAMANA ? cit despre ceasloave si alte alea, esti chiar in aer cu logica : daca-mi placeau ,as fi fost o dogmatica si nici decum un om pasionat exact de inteligenta artificiala si de Isaac Asimov , parintele lui " Eu, robotul " unde apar ptr. prima oara cele 3 legi ale roboticii ! asa ca, mai usor cu "argumentele " astea de 2 bani ca esti pe linga, total ! oricum, se poate remarca iar, ca cine se aseamana se aduna si face front comun in cognitia care nu va face nici mai buni, nici mai inteligenti si nici specialisti in "stilistica frazei " ! P.S si iar bateti moneda calpa si tot din lipsa de intelegere : NU Dumnezeu sau Principiul Universal sau acea Inteligenta isi doreste vreo biserica sau templu si nici rugaciuni ci, OAMENII ....nu mai faceti talmes - balmes din toate, ca d' aia nu mai intelegeti nimic si ati ajuns niste Obsedati Obsesivi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2014-02-03 14:50:16De la: _2148_, la data 2014-02-03 13:27:42De la: gabigabi2, la data 2014-01-30 15:11:48De la: _2148_, la data 2014-01-29 19:02:28De la: gabigabi2, la data 2014-01-29 18:08:16De la: Yorick, la data 2014-01-29 17:35:12De la: gabigabi2, la data 2014-01-28 15:37:48zau ? Neo se "trezeste" din "realitatea " lui conectata intr-un sistem din care el facea parte ca sursa de energie si intra condus de Morfeu intr-o alta "realitate " in care devine inamicul public ptr. ca voia sa iasa din sistem ... Desigur , daca ti s-ar fi aduce contraargumenet in ce priveste mintea omului ca fiind dupa asemanarea lui Dumnezeu , te-ai suci si ai spune ca ,de fapt , dupa asemanarea piciorului stang , apoi drept , apoi a cotului , a oului piciorului si tot asa ... Oricum , rastalmacirea si imaginatia sa traiasca ! Poi avand in vedere ca primii umanoizi de pe planeta erau cam prostuti si cu mintea' craci , Dumnezeu era cam tot p'acolo , este ? Presimt ca ai sa spui ca dupa asemanarea unui singur neuron . ..zgarcit a mai fost Dumnezeu !
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:31
poftim, blondo ? ce bati cimpii ?
ai cerut lamurirea frazei cu " dupa chipul si asemanarea" Creeatorului, da ? si eu ce ti-am raspuns? te-am intrebat daca Calculatorul SEAMANA cu creeatorul lui !? ce nu intelegi, ca exact aici este eroarea , ca cititi si o luati ad litteram , desi nu asta-i sensul real ! si nu numai calculatorul este facut dupa chipul si asemanarea autorului lui ci, orice opera -fie stiintifica, fie artistica, intrucit in ea se REGASESTE , se Afirma / se Exprima si se Dezvaluie intregul Eu creeator al celui ce-a facut- gindit- exprimat acel lucru ! greu nene cu cognitia asta la evoluatii din maimuta ....maimutaresc totul, inclusiv cognitia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:40
De la: gabigabi2, la data 2014-02-03 15:31:05poftim, blondo ? ce bati cimpii ? Poi blondutza lui maica-ta , asta sustine biblia voastra a cre(s)tinilor , iar explicatia cum ca biblia contine mesaje incifrate in coduri imaginate de unul sau de altul si interpretate fara nicio noima si dupa cum bate vantul , e total aiurea ! Sustii cu o vehementa absurda ca esti detinatoarea "sensului real " al bibliei ! Dupa cum pui dumneata problema (extrapoland creatiile omului versus creatiile lui Dumnezeu ) , nu faci decat sa demonstrezi ca dumnezeu este creatia omului si nu invers ! Creatie artistica , imaginara etc.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Nu vezi ca asta este un clip antic?