back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 >> Sari la pagina:

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:21

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 13:54:43
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-03 16:40:46Pt niste fiinte aparute fara un plan anume, aparute pas cu pas pe parcursul miliardelor de ani de evolutie, suntem niste chestii remarcabile.
Dar pt niste fiinte proiectate de o inteligenta superioara suntem niste ratari ale unui inginer incapabil.

Sunt constient de realitatea primei afirmatii.

TI SE PARE, doar !
cind vei ajunge la dublul virstei pe care o ai, ti se va parea cu totul altfel....asta, daca nu cumva , viata iti va oferi sansa unei Revelatii si atunci vei Sti, nu doar ti se va parea !

E posibil sa mi se para, desi dovezile nu conduc spre o greseala. Imi asum riscul ca intr-o zi dovezile sa incline in alta parte si sa recunosc ca m-am inselat. Tu iti asumi riscul ca ai putea sa te inseli in parerile si credintele tale iar ca revelatiile despre care imi zici sa n-aiba nimic transcedental in ele ci doar niste scurt circuituri cerebrale?

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:31

.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:34

Omenirea in ansamblul ei este virful de lance al ființelor ce trăiesc pe Terra.
Ce e in afara ei, sau in alte dimensiuni e altă poveste.

Este evident ca asta sintem.
Nu există nici măcar o singură specie ce poate exista, ființa, in toate mediile de pe Pămint.

Poate in....magmă nu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:34

De la: nastasemihail, la data 2014-02-04 14:11:46Plan neplan, nici nu stiu daca se poate numi asa...plan.
Dar concluzia la care am ajuns eu.
Ca sintem proiectati sa ajungem la niste nivele de evolutie in care vom fi capabili sa traim in orice mediu, inclusiv in cosmos.
Deja se produce fenomenul.
De fapt este frontiera finala, un mod de a spune.
Este domeniul din care omenirea va cunoaste ce acum nici nu banuim....alte dimensiuni.
Reale, nu in imaginatia noastra.

Fiintele ce au intervenit ptr a fi ca ele, e posibil sa nu le mai cunostem niciodata.
Ptr simplul motiv ca ele sint mult prea avansate si vor fi continuu inaintea noastra.
De fapt scopul crearii noastre este evolutia lor in alte dimensiuni.
Si omenirea va fi la fel.
E ceva similar cu cresterea copiilor de catre oameni.
Parintii nu vor mai fi precum copiii lor. Copiii, da.

Folosesti dublu limbaj aici. Adica cuvinte care descriu strict o stare de fapt dar tu le folosesti ca sa descrie altceva. De exemplu planul e o constructie a cuiva care are in minte sa construiasca ceva. Este creat de o inteligenta pe care o poti detecta si intelege cat de cat. E Ion care a studiat o problema si are un plan prin care sa construiasca ceva. In afrimatiile tale unor entitati nedetectabile, ale caror intelect nu poate fi priceput si analizat, le atribui conceptul de plan. Conceptul de plan se atribuie doar constructiilor observabile. Daca nu poti sa vezi ceva si nu cunosti nimic despre elementele componente ale cevaului respectiv, automat este inexistent si imposibil sa aiba un plan. In felul asta nu poti deduce proiectantul dupa proiect. Ca sa afirmi ca o fiinta este avansata trebuie s-o analizezi. Conform carei metodologii afirmi ca o fiinta este superioara alteia? Trebuie sa le ai pe ambele si sa le analizezi in paralel, sa le compari. Momentan ai niste entitati si decat faci supozitii asupra aparitiei lor. Iti folosesti bunul simt comun si enunti ca ar avea un creator desi nu toate obiectele din jurul nostru detin un proiect. O casa are nevoie de proiectant dar un copac nu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:36

Ar mai fi de spus ceva despre omenire in ansamblul ei, dar mai bine nu.
E vorba de ceva ce se produce sub ochii nostrii. Această formidabila căutare de solutii la nivel de societate, de omenire chiar.
Dar mai bine mă abțin.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:41

De la: nastasemihail, la data 2014-02-04 14:34:01Omenirea in ansamblul ei este virful de lance al ființelor ce trăiesc pe Terra.
Ce e in afara ei, sau in alte dimensiuni e altă poveste.

Este evident ca asta sintem.
Nu există nici măcar o singură specie ce poate exista, ființa, in toate mediile de pe Pămint.

Poate in....magmă nu.

Pana n-o sa existe o observatie directa a altor dimensiuni se considera ca nu exista. Alte dimenisiuni nu-s decat mecanisme matematice ce permit unor ramuri ale fizicii sa ofere solutii reale la anumite probleme. De exemplu teoria stringurilor are nevoie de 10 dimenisuni fizice si una de timp ca sa fie coerenta. Fiintele din alte dimenisiuni n-ar putea fi concepute de mintea umana decat din imaginatie nu din intuitei sau din urma vreunei observatii, chiar ea si fugara, pt ca creierul nostru nu le poate concepe nici macar in mare. E ca si cum ai incerca sa vezi color la un tv alb negru sau sa asculti muzica stereo la casetofon mono. Imaginarea unor fiinte din alte dimenisuni nu-i decat extrapolarea imaginilor din dimensiunea asta la care se pune eticheta "fiinta din alta dimenisune." E SF deci.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:42

De la: nastasemihail, la data 2014-02-04 14:36:30Ar mai fi de spus ceva despre omenire in ansamblul ei, dar mai bine nu.
E vorba de ceva ce se produce sub ochii nostrii. Această formidabila căutare de solutii la nivel de societate, de omenire chiar.
Dar mai bine mă abțin.

Pai daca e sub ochii nostri inseamna ca e observabil, deci n-are legatura cu alte dimensiuni. Ce anume?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:45

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 14:42:50
De la: nastasemihail, la data 2014-02-04 14:36:30Ar mai fi de spus ceva despre omenire in ansamblul ei, dar mai bine nu.
Dar mai bine mă abțin.

Pai daca e sub ochii nostri inseamna ca e observabil, deci n-are legatura cu alte dimensiuni. Ce anume?

Ceva ce tine de evolutia, si spiritualitatea, de rezolvarea unor probleme extreme de existenta ale intregii omeniri.

Omenirea in ansambul ei a evitat ww3, ce era in plan a fi.
Nu e meritul elitelor nici ale altor entitati.
Din contra era in plan.
Vezi tot arsenalul ce era ptr asta.

E ceva ce banuiam din 1991, cind a fost evitat ww3, si am avut confirmarea pe net.
Ce se spune despre omenire in ansamblul.
Nu e meritul cuiva anume, ci ceea ce vor oamenii chiar s-a realizat.
Adica evitarea celei mai mari varsari de singe din istorie.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:52

De la: nastasemihail, la data 2014-02-04 14:45:21
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 14:42:50
Dar mai bine mă abțin.

Ceva ce tine de evolutia, si spiritualitatea, de rezolvarea unor probleme extreme de existenta ale intregii omeniri.

Omenirea in ansambul ei a evitat ww3, ce era in plan a fi.
Nu e meritul elitelor nici ale altor entitati.
Din contra era in plan.
Vezi tot arsenalul ce era ptr asta.

Conflicte majore or sa mai fie pt ca omenirea, in ansamblu, este copila inca imatura, artagoasa, rasfatata, egocentrista. Tine de culturalizare si stiinta ca sa se maturizeze. Omenirea are inca accese de fobie fata de inamici imaginari. Arme atomice si biologice, si cine stie ce arme or mai face, or sa evoluteze si ele din pacate. Fobia asta este o caracteristica a animalelor din care am evoluat. Urmatorul pas in evolutia spirituala o sa fie cand o sa constientizam ca n-are rost sa fim asa egocentricti si axati pe propriile nevoi individuale in masura in care suntem azi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 14:59

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 14:34:20
De la: nastasemihail, la data 2014-02-04 14:11:46Plan neplan, nici nu stiu daca se poate numi asa...plan.
Dar concluzia la care am ajuns eu.
Ca sintem proiectati sa ajungem la niste nivele de evolutie in care vom fi capabili sa traim in orice mediu, inclusiv in cosmos.
Deja se produce fenomenul.
De fapt este frontiera finala, un mod de a spune.
Este domeniul din care omenirea va cunoaste ce acum nici nu banuim....alte dimensiuni.
Reale, nu in imaginatia noastra.

Fiintele ce au intervenit ptr a fi ca ele, e posibil sa nu le mai cunostem niciodata.
Ptr simplul motiv ca ele sint mult prea avansate si vor fi continuu inaintea noastra.
De fapt scopul crearii noastre este evolutia lor in alte dimensiuni.
Si omenirea va fi la fel.
E ceva similar cu cresterea copiilor de catre oameni.
Parintii nu vor mai fi precum copiii lor. Copiii, da.

Folosesti dublu limbaj aici. Adica cuvinte care descriu strict o stare de fapt dar tu le folosesti ca sa descrie altceva. De exemplu planul e o constructie a cuiva care are in minte sa construiasca ceva. Este creat de o inteligenta pe care o poti detecta si intelege cat de cat. E Ion care a studiat o problema si are un plan prin care sa construiasca ceva. In afrimatiile tale unor entitati nedetectabile, ale caror intelect nu poate fi priceput si analizat, le atribui conceptul de plan. Conceptul de plan se atribuie doar constructiilor observabile. Daca nu poti sa vezi ceva si nu cunosti nimic despre elementele componente ale cevaului respectiv, automat este inexistent si imposibil sa aiba un plan. In felul asta nu poti deduce proiectantul dupa proiect. Ca sa afirmi ca o fiinta este avansata trebuie s-o analizezi. Conform carei metodologii afirmi ca o fiinta este superioara alteia? Trebuie sa le ai pe ambele si sa le analizezi in paralel, sa le compari. Momentan ai niste entitati si decat faci supozitii asupra aparitiei lor. Iti folosesti bunul simt comun si enunti ca ar avea un creator desi nu toate obiectele din jurul nostru detin un proiect. O casa are nevoie de proiectant dar un copac nu.

Principalul criteriu este ca nu am fost bombardati de nici un meteorit major, nici un fenomen cosmic ce ar putea anihila o mare parte din omenire.
Ce ar da inapoi chiar cu mii de ani omenirea.
Se stie ca astfel de meteoriti apar la cam 1000 de ani.
De mai multe mii de ani...nimic.
Si sint la citeva sute de milioane de km, centura de meteoriti dintre Marte si Jupiter.
Un astfel de meteorit s-a incercat parca prin 97, sa fie deviat.
Nu s-a reusit, dar meteoritul a fost deviat de pe orbita de altceva.

Prin 59 s-au dus pe orbita cuisoare de Cu, de 2 ori.
Ptr a se realiza un reflector al undelor radio.
Nu s-a reusit.
Un obiect necunoscut le-a strins rapid.
Dar s-a vazut efectul, pinza de cuisoare intinsa pe orbita in jurul Terrei, chiar reflecta undele.

Probabil era ceva nociv ptr receptionarea din spatiu al undelor.

Ptr mine astea 2 exemple sint de ajuns, ca cineva are grija sa nu....deviem.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 15:06

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 14:21:04
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-03 16:40:46Pt niste fiinte aparute fara un plan anume, aparute pas cu pas pe parcursul miliardelor de ani de evolutie, suntem niste chestii remarcabile.
Dar pt niste fiinte proiectate de o inteligenta superioara suntem niste ratari ale unui inginer incapabil.

TI SE PARE, doar !
cind vei ajunge la dublul virstei pe care o ai, ti se va parea cu totul altfel....asta, daca nu cumva , viata iti va oferi sansa unei Revelatii si atunci vei Sti, nu doar ti se va parea !

E posibil sa mi se para, desi dovezile nu conduc spre o greseala. Imi asum riscul ca intr-o zi dovezile sa incline in alta parte si sa recunosc ca m-am inselat. Tu iti asumi riscul ca ai putea sa te inseli in parerile si credintele tale iar ca revelatiile despre care imi zici sa n-aiba nimic transcedental in ele ci doar niste scurt circuituri cerebrale?

Adi draga si eu am fost ca tine de tinara si eram un liber cugetator si spun asta ptr. ca Intotdeauna am Refuzat ideea unui Dumnezeu - mai ales despotic, in schimb, am simtit in tot ce ma inconjura o Forta ce tinea in coeziune intreaga Lume !
dar, intr-o zi s-a intimplat ceva si in urma unui soc emotional s-a petrecut ceva Uluitor ptr. mine : mi-am vazut corpul de undeva, de sus si ma uitam la mine si nu-mi venea sa-mi cred ochilor, concomitent cu panoramarea intregii vieti in citeva secunde ....o asemenea experienta te pune pe ginduri si , incepi sa cauti explicatii , citind si cercetind ce se spune despre asta ....daca se spune !
ei, de spus se spun foarte multe si , din aproape in aproape , conf. vorbei ca cine cauta gaseste , am gasit .....de fapt, ea- Informatia respectiva , m-a gasit pe mine, gata pregatita s-o inteleg !
ca d'aia am si spus sa aveti rabdare : cind mintea e suficient de doritoare si de coapta ca sa inteleaga, Informatia ii sare-n ochi revelindu-se ca luminata de un fulger si exact asa se si percepe si i se Lumineaza omului capul , iar ceea ce i se parea a fi un non-sens, brusc, capata sensuri nebanuite !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 15:24

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 15:06:43

TI SE PARE, doar !

Adi draga si eu am fost ca tine de tinara si eram un liber cugetator si spun asta ptr. ca Intotdeauna am Refuzat ideea unui Dumnezeu - mai ales despotic, in schimb, am simtit in tot ce ma inconjura o Forta ce tinea in coeziune intreaga Lume !
dar, intr-o zi s-a intimplat ceva si in urma unui soc emotional s-a petrecut ceva Uluitor ptr. mine : mi-am vazut corpul de undeva, de sus si ma uitam la mine si nu-mi venea sa-mi cred ochilor, concomitent cu panoramarea intregii vieti in citeva secunde ....o asemenea experienta te pune pe ginduri si , incepi sa cauti explicatii , citind si cercetind ce se spune despre asta ....daca se spune !
ei, de spus se spun foarte multe si , din aproape in aproape , conf. vorbei ca cine cauta gaseste , am gasit .....de fapt, ea- Informatia respectiva , m-a gasit pe mine, gata pregatita s-o inteleg !
ca d'aia am si spus sa aveti rabdare : cind mintea e suficient de doritoare si de coapta ca sa inteleaga, Informatia ii sare-n ochi revelindu-se ca luminata de un fulger si exact asa se si percepe si i se Lumineaza omului capul , iar ceea ce i se parea a fi un non-sens, brusc, capata sensuri nebanuite !

Asta cu vazut corpul de sus a fost deja analizata de neurostiinta deci n-are nimic de-a face cu spiritualitatea. Daca ai fi studiat putin nu te-ai mai fi minunat asa ca omul primitiv la fulger. Se pot induce starile de zbor din corp prin stimularea unor centri cerebrali. Deci nu-i nicio minune transcedentala ci o chestie cerebrala explicabila. S-au facut teste cu persoane care zburau din corp. Li s-a pus deasupra un tablou cu spatele la subiect. Subiectul trebuia sa zboare sa vada continutul tabloului. Logic ca desi a avut impresia ca a iesit din corp dar n-a reusit sa vada ce imagine e acolo.
Deci nu-i nimic paranormal ci foarte normal. Centrul cerebral care se ocupa cu pozitionarea corpului poate fi usor pacalit e undeva pe langa lobul temporal stang spre spatele creierului.
Panorama cu amintiri este o iluzie produsa de excitarea in exces a hipocampului. Hipocampul este o parte a sistemului limbic care se ocupa cu memorarea evenimentelor si senzatiilor. Asta functioneaza mereu inca de la nastere si in el se inmagazineaza tot felul de asocieri si senzatii. Hipocampul se ocupa cu senzatiile care apar cand vezi tot felul de lucruri si te simti dezgustat sau atras de ele. Evenimentele intense se memoreaza automat in el. Cateodata o ia razna, in anumite imprejurari, si emite tot felul de semnale. Deci paranormalul e destul de normal daca e analizat prin prizma stiintei. Pt primitiv fulgerul era o manifestare a zeitatiilor nervoase. Pt noi fulgerul este o descarcare electrica. La fel si iesirea din corp si viata care se desfasoara in fata ochilor. Oricum, este observata si activitatea superaccelerata a creierului cu cateva secunde inaintea mortii. Atunci zonele din creier incep sa se agite toate odata. Deci sa nu exageram cu paranormalul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 15:59

deci, nu este o Impresie ci o realitate fizica , caci despre asta era vorba !
chestiunea este alta : in clipa in care creierul a fost stimulat , se pot produce fenomene ce depasesc sfera "normalului " si creste si capacitatea de extrapolare a informatiilor primite !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:01

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 15:24:55
De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 15:06:43

TI SE PARE, doar !

Asta cu vazut corpul de sus a fost deja analizata de neurostiinta deci n-are nimic de-a face cu spiritualitatea. Daca ai fi studiat putin nu te-ai mai fi minunat asa ca omul primitiv la fulger. Se pot induce starile de zbor din corp prin stimularea unor centri cerebrali. Deci nu-i nicio minune transcedentala ci o chestie cerebrala explicabila. S-au facut teste cu persoane care zburau din corp. Li s-a pus deasupra un tablou cu spatele la subiect. Subiectul trebuia sa zboare sa vada continutul tabloului. Logic ca desi a avut impresia ca a iesit din corp dar n-a reusit sa vada ce imagine e acolo.
Deci nu-i nimic paranormal ci foarte normal. Centrul cerebral care se ocupa cu pozitionarea corpului poate fi usor pacalit e undeva pe langa lobul temporal stang spre spatele creierului.
Panorama cu amintiri este o iluzie produsa de excitarea in exces a hipocampului. Hipocampul este o parte a sistemului limbic care se ocupa cu memorarea evenimentelor si senzatiilor. Asta functioneaza mereu inca de la nastere si in el se inmagazineaza tot felul de asocieri si senzatii. Hipocampul se ocupa cu senzatiile care apar cand vezi tot felul de lucruri si te simti dezgustat sau atras de ele. Evenimentele intense se memoreaza automat in el. Cateodata o ia razna, in anumite imprejurari, si emite tot felul de semnale. Deci paranormalul e destul de normal daca e analizat prin prizma stiintei. Pt primitiv fulgerul era o manifestare a zeitatiilor nervoase. Pt noi fulgerul este o descarcare electrica. La fel si iesirea din corp si viata care se desfasoara in fata ochilor. Oricum, este observata si activitatea superaccelerata a creierului cu cateva secunde inaintea mortii. Atunci zonele din creier incep sa se agite toate odata. Deci sa nu exageram cu paranormalul.

Pt cei interesati de demitizarea unor experiente:

www.jneurosci.org/content/25/3/550.full
en.wikipedia.org/wiki/Temporoparietal_junction

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:02

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 15:59:45deci, nu este o Impresie ci o realitate fizica , caci despre asta era vorba !
chestiunea este alta : in clipa in care creierul a fost stimulat , se pot produce fenomene ce depasesc sfera "normalului " si creste si capacitatea de extrapolare a informatiilor primite !

Pai daca omul zboara si nu vede tabloul... Logic ar fi fost sa se inalte si sa vada ce era acolo. Dar e imposibil sa vezi pt ca nu zbori ci e doar o iluzie a zborului. Nu zboara nimeni nicaieri.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:17

bine, in incapitinarea cu care ne sustinem FIECARE parerea nu ne depaseste nimeni si cita vreme nu dorim sa aflam ce se-ntimpla, cu adevarat, vom continua sa boxam sau sa ne duelam si Atit !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:20

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 16:17:38bine, in incapitinarea cu care ne sustinem FIECARE parerea nu ne depaseste nimeni si cita vreme nu dorim sa aflam ce se-ntimpla, cu adevarat, vom continua sa boxam sau sa ne duelam si Atit !

Pai neurostiinta nu boxeaza cu nimeni. Ea cauta raspunsuri si cauta sa descrie cum stau lucrurile. Paranormalul nu-i treaba ei. Tu crezi ce doresti. Ti-am demonstrat ca nu este nimic divin sau paranormal. Tu poti sa consideri in continuare ca fulgerul este arma cu care Dzeu isi manifesta furia. Credinta asta nu schimba natura fulgerului.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:45

tu ai inteles ca vorbesc despre fulgerul ce apare pe timp de furtuna...sau pe timp senin sau cel globular, despre care sunt pareri, dar nimic foarte sigur ? nu, domnule, eu vorbesc despre acel fulger ce-ti sparge intunericul din cap, compus din prea multe platitudini gasite pe caile batatorite ale comoditatii mintii ....si e altceva, pur si simplu !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:51

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 16:45:40tu ai inteles ca vorbesc despre fulgerul ce apare pe timp de furtuna...sau pe timp senin sau cel globular, despre care sunt pareri, dar nimic foarte sigur ? nu, domnule, eu vorbesc despre acel fulger ce-ti sparge intunericul din cap, compus din prea multe platitudini gasite pe caile batatorite ale comoditatii mintii ....si e altceva, pur si simplu !

Ma refeream la fenomenul ala care se produce datorita diferentei de potential si apare descarcarea aia electrica numita fulger. Pt primitiv acel fenomen nu era produs de nori si de sarcini electrice ci era cauzat de divinitate cu un scop anume, de a-si manifesta furia. La fel si pt tine anumite fenomene au o explicatie divina, paranormala, fara nicio explicatie rationala, dar ele pot fi explicate rational si pot fi studiate cu rezultate testabile, deci n-au treaba cu paranormalul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:58

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 16:17:38bine, in incapitinarea cu care ne sustinem FIECARE parerea nu ne depaseste nimeni si cita vreme nu dorim sa aflam ce se-ntimpla, cu adevarat, vom continua sa boxam sau sa ne duelam intre noi si Atit !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 16:58

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 16:17:38bine, in incapitinarea cu care ne sustinem FIECARE parerea nu ne depaseste nimeni si cita vreme nu dorim sa aflam ce se-ntimpla, cu adevarat, vom continua sa boxam sau sa ne duelam si Atit !

E inutil boxul aici pt ca eu vorbesc de fapte si teste stiintifice si tu de pareri personale. E ca si cum m-as contrazice cu tine pe tema sfericitatii pamantului. Pamantul e un geoid si orice box pe tema asta este inutil. Pamantul ramane geoid orice ai crede tu despre cat de plat este el. Poti crede orice asta nu-i schimba sfericitatea. La fel si fenomenele astea pe care le numesti paranormale. Ele raman normale si de aprofundat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 17:10

nu-s paranormale de niciun fel...sunt chiar normale ,doar ca omul in nebunia razvratirii , luptind sa iasa din comunitate si sa devina o individualitate, si-a pierdut capacitatile pe care le avea cindva si acum se lupta sa se reintegreze in ....sa spun in Absolut? o sa crezi ca-s yoghin d'a lui Bivolaru si nu sunt....asa ca, las punctele -puncte si completezi tu cuvintul care-ti place !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 17:10

Principalul scop al stiintei este sa afle ce se intampla cu adevarat, nu sa abereze. Stiinta e mai greu sa abereze pt ca are mecanisme stricte, impersonale, si multi cercetatori care s-o dezvolte. Erorile produse sunt inlaturate destul de rapid. Deci, nu poti condamna stiinta ca nu vrea sa afle ce se petrece cu adevarat, nu atata timp cat stai in fata unui calculator si te bucuri de un oarece progres tehnologic si confort pe care cei de acum 100-200-500-600-1000 de ani nu l-au avut.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 17:14

De la: gabigabi2, la data 2014-02-04 17:10:05nu-s paranormale de niciun fel...sunt chiar normale ,doar ca omul in nebunia razvratirii , luptind sa iasa din comunitate si sa devina o individualitate, si-a pierdut capacitatile pe care le avea cindva si acum se lupta sa se reintegreze in ....sa spun in Absolut? o sa crezi ca-s yoghin d'a lui Bivolaru si nu sunt....asa ca, las punctele -puncte si completezi tu cuvintul care-ti place !

Omul cauta sa inteleaga ce se petrece in jurul lui si cum. Tot felul de credinte, la care vad ca aderi (nu Bivolaru), n-au de-a face cu cautarea. Siinta nu prea are certitudini ci probabilitati foarte mari, si chiar in cazul asta produce foarte mult progres. Tu, dimpotriva, ai certitudini care se bazeaza pe credinte nu pe studiu empiric si verificabil. Daca tu te multumesti cu atata, e treaba ta. N-o sa gasesti raspunsuri ci doar impresia ca ai gasit raspunsul.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 23:39

De la: 9am121159, la data 2014-02-03 23:13:52
biserica are toate cele 10 porunci si nu doar ata,,nu mai trai in legea veche cand ti sa spus ca e umbra a celor viitoare nu te mai lasa manipulata valentina
----------
750, tu scri aceste cuvinte din nestiinta.Eu nu tin Legea veche, ci Legea noua care
este intarita de Domnul Isus.Apoi versetul l-am scris din Apocalipsa care face parte din noul Testament. Tu nu cunosti religia dupa Biblie, dupa Dumnezeu ci de la niste oameni care nici ei nu sant sfinti,vazuti sfinti de cei ce nu cunosc Biblia. Nu scriu aceste cuvinte ca sa te superi ca ca sa vezi odata adevarul, dreptatea, realitatea.

tu nu scri nici un adevat scri ce te au manipulat si indoctrinat altii,,ai scris din apocalipsa de cele 10 porunci insa porunca 4 face parte din legea veche insa sa innoit prin hristos care toate sau facut noi,,deci biserica are toate cele 10 porunci iar tu sii secta ta traiti in umbra

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 23:44

De la: 9am121159, la data 2014-02-03 23:27:02Iată, în Faptele Apostolilor, la capitolul 20, se arată foarte clar că Ziua cea obișnuită a creștinilor pentru Liturghie (Frângerea pâinii) era nu sâmbăta, ci Duminica. Căci a stat Sfântul apostol Pavel împreună cu sfinții ce-l însoțeau, Luca, Sosipatru, Aristarh, Secundus, Gaius, Timotei, Tihic și Trofim în Troa șapte zile! Și nu au săvârșit Liturghia nici sâmbăta, nici joia, nici în altă zi, ci Duminica!
-----------
750 tu chiar crezi ca ce scri in aceste comentarii este adevarat?....nicidecum, dar tu scri fara sa gandesti, fara sa cugeti. Apostolul Pavel, a fant painea dupa miezul nopti, deci era Luni, nu Dumninica cum ai inteles tu. Dealtfel la biserica ta nici nu are cine sa iti explice iar oamenii de la care te documentezi sant morti.

vorbesti prostii fatuca ca de obicei si vorbeste frumos faca mortii si biserica de care va ti rupt de nu stiti nici de unde aveti biblie,auzi la ea dupa miezul nopti,,sunt nenumarate fapte unde se arata ca apostolii si urmasii lor tineau dumineca lasa ratacirile si sectaismele

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 23:46

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 09:34:17
De la: 9am_750, la data 2014-02-03 20:28:34

vorbesti prosti adriane,nici tu nu crezi ce spui nu faci decat sa te fofilezi in spatele unor banalitati,,nu exista fara un plan ,,iar ratare nu esti nici macar in minbtea ta dae iti place sa te pacalesti singur,,pacatul ia adus omului starea de acum

Bre, tu esti chiar asa de fara creier? Chiar nu poti sa-ti dai seama ce inseamna un proiect gresit fata de unul bun? Probabil ca stai intr-o casa darapanata pe care ti-au vandut-o astia ca fiind nou. Traiesti intr-o lume absurda dominata de o ignoranta crasa. Cum poti sa crezi ca pacatul ti-a transformat ochiul dintr-unul bine proiectat intr-unul cu defecte? Poti sa crezi ca inainte de pacat omul respira printr-o parte si se hranea prin alta, fara sa fie posibilitatea sa se inece cu mancare? Pai probleme de proiectare sunt si la alte creatii ale creatorului repetent. De exemplu:
1. exista soparle care n-au nevoie de masculi sa se reproduca iar specia e formata doar din femele.
2. lacustele africane au celulele nervoase care se conecteaza de aripi in abdomen desi aripile sunt in zona toracica. E ca si cum un electrician, in loc sa-ti traga curent la bec direct de la intrerupator, ar duce cablul de la interupator in toata casa si apoi l-ar conecta la lustra, consumand astfel, in loc de vreo 3 m de cablu, cam 20 m de cablu. Dupa minte ta ai considera un asemenea electrician ca fiind meserias. Pe ce lume traiesti omule? Ti-au mancat popii creierul?
3.degetul opozabil al ursului panda. Panda are 5 degete normale, formate din aceleasi oase, ca la oameni si celelalte vertebrate, iar degetul opozabil este un fel de ciot care iese din zona articulatiei incheieturii. Muschii care-l dirijeaza sunt niste devieri ciudate ale musculaturii din zona. E limpede ca e o prostie de design.
4. nervul laringial recurent al girafei. Uite aici explicatia cu autopsierea girafei ca sa vezi cu ochii tai maretul creator www.dailymotion.com/video/xdcmsi_r-dawkins-disecyia-nervului-lar... la CC subtitles selectezi cu subtirare in romana. Pt tine un instalator care iti duce conducta de la chiuveta pana la scurgere prin toata casa, apoi o fixeaza jos in scurgere, este un instalator inteligent. In loc de 30-40 cm de teava sa foloseasca 30 m este ceva maret. Un maestru.
5. la embrionii umani si multe alte vertebrate ochii sunt pusi pe aceeasi parte a corpului si migreaza in fata, pt a creea vederea binoculara. Sunt boli care nu permit apropiera ochilor si ochii raman la distanta mare. La marea majoritate de vertebrate ochii sunt pe aceeasi parte a capului in perioada embrionara, insa sunt specii care isi dezvolta capacitatea binoculara, cu ochii pe parti diferite ale capului, liliacul, bufnita, primatele.

Astea sunt doar o parte din defectele unui creator tampit. Si mai tampita e afirmatia ca toate astea au aparut doar pt ca omul a cazut in pacat. Cat creier lipsa sa ai fii convins de prostia unei asemenea afirmatii? Daca crezi ca o masina care consuma atat de mult incat trebuie s-o alimentezi din 2 in 2 km, si are cablarie care ocoleste toata masina chiar daca piesele sunt aproape unele de altele, este construita de un inginer priceput si inteligent e clar ca tu nu esti nici pe departe inteligent si exista riscul sa ramai asa permanent, ceea ce este un adevarat handicap. Daca rispia de materiale, cand alte mijloace s-ar dovedi mai eficeinte, este dovada de intalta proiectare ce sa ma mai mir de IQ-ul tau?

iar vorbesti mult prost si fara rost adriane la fel cu coada se vede cat de genetician esti auzi la el coada oprita nada trebuia sa fie coada la el ca asa vrea adrian

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 23:58

De la: 9am_750, la data 2014-02-04 23:44:04
De la: 9am121159, la data 2014-02-03 23:27:02Iată, în Faptele Apostolilor, la capitolul 20, se arată foarte clar că Ziua cea obișnuită a creștinilor pentru Liturghie (Frângerea pâinii) era nu sâmbăta, ci Duminica. Căci a stat Sfântul apostol Pavel împreună cu sfinții ce-l însoțeau, Luca, Sosipatru, Aristarh, Secundus, Gaius, Timotei, Tihic și Trofim în Troa șapte zile! Și nu au săvârșit Liturghia nici sâmbăta, nici joia, nici în altă zi, ci Duminica!
-----------
750 tu chiar crezi ca ce scri in aceste comentarii este adevarat?....nicidecum, dar tu scri fara sa gandesti, fara sa cugeti. Apostolul Pavel, a fant painea dupa miezul nopti, deci era Luni, nu Dumninica cum ai inteles tu. Dealtfel la biserica ta nici nu are cine sa iti explice iar oamenii de la care te documentezi sant morti.

vorbesti prostii fatuca ca de obicei si vorbeste frumos faca mortii si biserica de care va ti rupt de nu stiti nici de unde aveti biblie,auzi la ea dupa miezul nopti,,sunt nenumarate fapte unde se arata ca apostolii si urmasii lor tineau dumineca lasa ratacirile si sectaismele

liturghia sa facut dumineca ca ia sa prelungit atunci pana dupa miezul nopti nu conteaza conteaza cand sa facut,nu te mai lasa manipulata pleaca din secta matrix

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 06:58

De la: 9am_750, la data 2014-02-04 23:46:48
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-04 09:34:17
De la: 9am_750, la data 2014-02-03 20:28:34

vorbesti prosti adriane,nici tu nu crezi ce spui nu faci decat sa te fofilezi in spatele unor banalitati,,nu exista fara un plan ,,iar ratare nu esti nici macar in minbtea ta dae iti place sa te pacalesti singur,,pacatul ia adus omului starea de acum

Bre, tu esti chiar asa de fara creier? Chiar nu poti sa-ti dai seama ce inseamna un proiect gresit fata de unul bun? Probabil ca stai intr-o casa darapanata pe care ti-au vandut-o astia ca fiind nou. Traiesti intr-o lume absurda dominata de o ignoranta crasa. Cum poti sa crezi ca pacatul ti-a transformat ochiul dintr-unul bine proiectat intr-unul cu defecte? Poti sa crezi ca inainte de pacat omul respira printr-o parte si se hranea prin alta, fara sa fie posibilitatea sa se inece cu mancare? Pai probleme de proiectare sunt si la alte creatii ale creatorului repetent. De exemplu:
1. exista soparle care n-au nevoie de masculi sa se reproduca iar specia e formata doar din femele.
2. lacustele africane au celulele nervoase care se conecteaza de aripi in abdomen desi aripile sunt in zona toracica. E ca si cum un electrician, in loc sa-ti traga curent la bec direct de la intrerupator, ar duce cablul de la interupator in toata casa si apoi l-ar conecta la lustra, consumand astfel, in loc de vreo 3 m de cablu, cam 20 m de cablu. Dupa minte ta ai considera un asemenea electrician ca fiind meserias. Pe ce lume traiesti omule? Ti-au mancat popii creierul?
3.degetul opozabil al ursului panda. Panda are 5 degete normale, formate din aceleasi oase, ca la oameni si celelalte vertebrate, iar degetul opozabil este un fel de ciot care iese din zona articulatiei incheieturii. Muschii care-l dirijeaza sunt niste devieri ciudate ale musculaturii din zona. E limpede ca e o prostie de design.
4. nervul laringial recurent al girafei. Uite aici explicatia cu autopsierea girafei ca sa vezi cu ochii tai maretul creator www.dailymotion.com/video/xdcmsi_r-dawkins-disecyia-nervului-lar... la CC subtitles selectezi cu subtirare in romana. Pt tine un instalator care iti duce conducta de la chiuveta pana la scurgere prin toata casa, apoi o fixeaza jos in scurgere, este un instalator inteligent. In loc de 30-40 cm de teava sa foloseasca 30 m este ceva maret. Un maestru.
5. la embrionii umani si multe alte vertebrate ochii sunt pusi pe aceeasi parte a corpului si migreaza in fata, pt a creea vederea binoculara. Sunt boli care nu permit apropiera ochilor si ochii raman la distanta mare. La marea majoritate de vertebrate ochii sunt pe aceeasi parte a capului in perioada embrionara, insa sunt specii care isi dezvolta capacitatea binoculara, cu ochii pe parti diferite ale capului, liliacul, bufnita, primatele.

Astea sunt doar o parte din defectele unui creator tampit. Si mai tampita e afirmatia ca toate astea au aparut doar pt ca omul a cazut in pacat. Cat creier lipsa sa ai fii convins de prostia unei asemenea afirmatii? Daca crezi ca o masina care consuma atat de mult incat trebuie s-o alimentezi din 2 in 2 km, si are cablarie care ocoleste toata masina chiar daca piesele sunt aproape unele de altele, este construita de un inginer priceput si inteligent e clar ca tu nu esti nici pe departe inteligent si exista riscul sa ramai asa permanent, ceea ce este un adevarat handicap. Daca rispia de materiale, cand alte mijloace s-ar dovedi mai eficeinte, este dovada de intalta proiectare ce sa ma mai mir de IQ-ul tau?

iar vorbesti mult prost si fara rost adriane la fel cu coada se vede cat de genetician esti auzi la el coada oprita nada trebuia sa fie coada la el ca asa vrea adrian

Ce coada oprita? Macar ai citit ce-am scris sau e greu de inteles? Atat te-a dus mintea sa intelegi din cele 5 puncte notate de mine si nici macar unul despre vreo coada?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 10:49

Pagini: << 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: