back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2014, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2014-02-09 17:44:59 cica vreo citiva Androizi stateau de vorba, revoltati de pretentiile bipezilor, prosti de bubuie, cum altfel ?! cum ca, ei- ANDROIZII, au fost creeati dupa chipul si asemanarea oamenilor....ca sa vezi ce tupeu pe niste minti obscurantiste !

Sa nu te superi pe mine, recunoaste si tu ca Dumnezeul bibliei este creat dupa chipul si asemanarea omului.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2014, ora 19:13

De la: _Ingrid, la data 2014-02-09 17:58:30
De la: gabigabi2, la data 2014-02-09 17:44:59 cica vreo citiva Androizi stateau de vorba, revoltati de pretentiile bipezilor, prosti de bubuie, cum altfel ?! cum ca, ei- ANDROIZII, au fost creeati dupa chipul si asemanarea oamenilor....ca sa vezi ce tupeu pe niste minti obscurantiste !

Sa nu te superi pe mine, recunoaste si tu ca Dumnezeul bibliei este creat dupa chipul si asemanarea omului.

ai zis bine si nu am de ce sa ma supar : oamenii i-au dat aceasta infatisare si asta ptr. ca expresia "dupa chipul si infatisarea lui " este luata ad litteram si NU are nicio legatura cu ASPECTUL fizic ci, exact asa cum fiecare creeatie, din oricare domeniu ar fi ea, este facuta "dupa chipul si infatisarea " autorului ei, ea Reflectindu-l !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2014, ora 20:23

vorbesti prostii ingrid

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2014, ora 20:45

De la: 9am_750, la data 2014-02-09 20:23:36

vorbesti prostii ingrid

Zau....Dumnezeu la care te referi tu, in mod evident este creat dupa chipul si asemanarea omului. Nu e nici o prostie, reiese chiar din multe chestii pe care tu le-ai scris aici.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2014, ora 21:24

De la: _Ingrid, la data 2014-02-09 20:45:07

vorbesti prostii ingrid

Zau....Dumnezeu la care te referi tu, in mod evident este creat dupa chipul si asemanarea omului. Nu e nici o prostie, reiese chiar din multe chestii pe care tu le-ai scris aici.

asa cum am zis vrbesti prostii ingrid,incewarca sa nu o mai faci

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 04:00

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-07 16:38:14
De la: nastasemihail, la data 2014-02-07 16:27:02
De la: __hakon__, la data 2014-02-07 12:11:06
De la: nastasemihail, la data 2014-02-06 18:15:01
De la: __hakon__, la data 2014-02-06 17:51:34
De la: nastasemihail, la data 2014-02-06 17:41:38
De la: __hakon__, la data 2014-02-06 17:13:50
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-06 16:47:08Hakoane, se apropie si ziua ta si ziua mea.

Vin zilele de sarbatoare ca ne-am nascut noi, ca sa dam cu ignorantii de pereti. , de-or sa scrie in cartile de istori pt copiii secularisti din viitor. Or sa ne cante imnuri de slava si noi o sa-i bantuim pe toti odata, intocmai cum nu credem in fantome. Noi o sa fim singurele fantome atestate oficial de stiinta.

mmmmmm!?

uita-te la ei cum si-o cauta, Spiralata Bivoliana cu lumanarea si Xerxe Telepatu' cu instrumente specifice, in mod sigur le vor gasi, iar eu, cu certitudine am sa le distrug prostioarele , elucubratiile/ utopiile pe care le vor vehicula.

Ce are comentariul de mai sus cu ce imbalmajesti tu aici?
E clar cacauti numai scandal pe forum.

caaaaaata nesimtzireeeeeee, de ce iti bagi psihotronicu' unde nu-ti fierbe telepaticu' dom' Xerxe ?

Esti cam mult bagat in seama pe forum, si deja nici nu mai ai ce sa transmiti in comentarii.

Prin vara trecuta, diferite@cifre imi adresau PM-muri in care ma informa de faptul ca, ai ajuns spaima forumurilor romanesti, ca activezi pe vreo 5 forumuri si pe unde treci se asterne linistea sau, mai rau, nu esti "bagat in seama" -tot asa dupa cum ai incercat sa-mi spui ca eu as fi bagat pre munlt in seama- , eventual esti luat in tarbaca de toata suflarea forumistica pe acolo pe unde iti postezi elucubratiile.
Am verificat afirmatiile celor doua-trei @cifre pe vreo doua forumuri, ele s-au confirmat,@nastasemihail, in fine...

EWu imi permit sa te "bag in seama" si sa-ti raspund:

Daca ar fi dupa gandirea astuia, sau a aluia, or sa-ti spuna ca asa a vrut dumnezeu ,sau datorita vreunui fenomen paranormal, cunoasc delirul celor care descriu cu lux de amanunte, nedovedite, fenomenele bizare, pentru cei ca do'n Xerxe,, de prin padurea baciului, hoia-baciu, insa accidenul aviatic s-a petrecut la o foarte mare distanta de zona respectiva, asa incat....

In realitate,avionul s-a prabusit din cauza givrajului si a neglijentei celui din aeroportul de la Sibiu, care era obligat sa dirijeze zborul la vedere (vrf) si informarea exacta a pilotului cu privire la conditiile meteo pe altitudinea de survol confirmata si traiectoria continuarii zborului.

Cei care nu au argumente in discutie, normal ca se soerie de cei ce au.
Esti un mincinos, si de aceea nici nu meriti sa mai discut ceva cu tine.

Ce i-a speriat?
Ca am sustinut ca nu exista gauri negre, si acum incepe sa se prefigureze ca gindire. Hawkings
sau ca teoria relativitatii nu va lasa niciodata omenirea sa iasa din sistemul solar.
Sau ca exista energii care depasesc orice imaginatie, peste energiile nucleare.
Se produc rar fenomene.

Pe unii ii sperie adevarul.

Stii ceva, sint un alergator f bun. Chiar la virsta mea.

dar ii las si pe altii sa alerge.

Tu, nu lasi pe nimeni sa alerge in fata ta.
In acest moment esti...uritul forumului.

La fel spunea i si de black si de gabi. Acum ti-a picat pe mine.
Esti obsedat mai individule.
Ai obsesii zdravene.

Ce e interesant ca obsesiile astea ale tale nu erau ale lui Mytcor.

Deci cine esti sa ne judeci tu pe forum?
Si mai ales aceleaSI ETICHETE LE PUI LA MAI MULTI, ACELEASI ETICHETE.

Tot nu pot sa inteleg cum teoria relativitatii nu lasa omul sa iasa din sistemul solar. E ca si cand ai spune ca teoria cuantica nu te lasa sa masori cu precizie, simultan, pozitia si viteza unei particule. Pur si simplu, ambele, sunt niste descrieri ale unor fapte observate in natura. Ele nu inventeaza niste restrictii ci descriu restrictiile observate si le cauta explicatii. E imposibil sa mergi cu viteza mai mare decat a luminii. Nu impune relativitatea asta ci relativitatea explica de ce poti face asta. Lumea tot incearca s-o contrazica dar se pare ca oricat s-ar screme nu reuseste pt ca e imposibil. Gaseste tu metoda prin care sa faci un corp sa accelereze la viteze mai mari decat viteza luminii, prezinta modelul matematic dupa care oamenii sa faca experimentele respective si atunci adu corectii ale teoriei relativitatii. Pana nu reusesti asta multumeste-te cu predictiile ei corecte. Multumeste-te cu efectul de dilatare a timpului, care este foarte utilizat, multumeste-te cu calculele relativiste ale particulelor, calcule utilizate cu precizie in acceleratoarele de particule. Daca rezultatele teoriei relativitatii descriu cu acuratete observatiile si predictiile calculelor sunt corecte atunci cum poate fi o teorie stiintifica gresita. Daca asta este o teorie gresita sau restrictiva (nu inteleg termenul asta la o teorie stiintifica) atunci cum arata o teorie stiintifica corecta?
La atingerea vitezei luminii, masa devine infinita.
Si exista galaxii ce se misca cu citeva milioane de km pe secunda.
Deci sub ochii nostrii e contrazisa aceasta teorie.
Si o dau la intors habotnicii in stiinta...relativa.
Ca se dilata spatiul.
Nu se dilata nici un spatiu.
Ce se vede in spatiu sint alte principii ce se aplica in cosmos.

La viteza luminii masa dispare.
La CERN chiar a iesit o astfel de ipoteza dar s-a revenit ca....au fost gresite experimentele.

Urmeaza un accelerator de 100 km...pina se vopr revolta europenii ca li se risipesc banii.

La alte nivele se stie ca nu exista materie moarta, nu exista limite in viteza luminii.
Doar in acest un univers este limitata.
La atingerea vitezei luminii se produce....un miracol? Cred ca da dpdv al cunoasterii.

E vorba de o diferenta in viteza luminii ce se stie de vreo 25 de ani.
Daca se accepta asta se da peste cap toata cunoasterea noastra.
Faptul ca totul e energie duce in derizoriu toata fizica ce se bazeaza pe dualitatea materie energie.
Tot universul cunoscut e cit? 5-20%. Restul e energie si materie asa zis neagra.
Atunci cum sa spui ca e corect ce cunoastem.

Tu ce-mi spui mie, ca noutati, sau esti inca prea tinar.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 06:59

De la: 9am_750, la data 2014-02-09 21:24:05

vorbesti prostii ingrid

asa cum am zis vrbesti prostii ingrid,incewarca sa nu o mai faci

Daca ai spune cum se ajunge sa calatoresti in cosmos cu viteze in asa fel sa ajungi in citeva luni maxim oriunde in galaxie, iti tolerez orice altceva ce spui.
Asta e verificarea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 07:03

.

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 09:35

De la: nastasemihail, la data 2014-02-10 04:00:25
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-07 16:38:14
De la: nastasemihail, la data 2014-02-07 16:27:02
De la: __hakon__, la data 2014-02-07 12:11:06
De la: nastasemihail, la data 2014-02-06 18:15:01
De la: __hakon__, la data 2014-02-06 17:51:34
De la: nastasemihail, la data 2014-02-06 17:41:38
De la: __hakon__, la data 2014-02-06 17:13:50
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-06 16:47:08Hakoane, se apropie si ziua ta si ziua mea.

Vin zilele de sarbatoare ca ne-am nascut noi, ca sa dam cu ignorantii de pereti. , de-or sa scrie in cartile de istori pt copiii secularisti din viitor. Or sa ne cante imnuri de slava si noi o sa-i bantuim pe toti odata, intocmai cum nu credem in fantome. Noi o sa fim singurele fantome atestate oficial de stiinta.

mmmmmm!?

uita-te la ei cum si-o cauta, Spiralata Bivoliana cu lumanarea si Xerxe Telepatu' cu instrumente specifice, in mod sigur le vor gasi, iar eu, cu certitudine am sa le distrug prostioarele , elucubratiile/ utopiile pe care le vor vehicula.

Ce are comentariul de mai sus cu ce imbalmajesti tu aici?
E clar cacauti numai scandal pe forum.

caaaaaata nesimtzireeeeeee, de ce iti bagi psihotronicu' unde nu-ti fierbe telepaticu' dom' Xerxe ?

Esti cam mult bagat in seama pe forum, si deja nici nu mai ai ce sa transmiti in comentarii.

Prin vara trecuta, diferite@cifre imi adresau PM-muri in care ma informa de faptul ca, ai ajuns spaima forumurilor romanesti, ca activezi pe vreo 5 forumuri si pe unde treci se asterne linistea sau, mai rau, nu esti "bagat in seama" -tot asa dupa cum ai incercat sa-mi spui ca eu as fi bagat pre munlt in seama- , eventual esti luat in tarbaca de toata suflarea forumistica pe acolo pe unde iti postezi elucubratiile.
Am verificat afirmatiile celor doua-trei @cifre pe vreo doua forumuri, ele s-au confirmat,@nastasemihail, in fine...

EWu imi permit sa te "bag in seama" si sa-ti raspund:

Daca ar fi dupa gandirea astuia, sau a aluia, or sa-ti spuna ca asa a vrut dumnezeu ,sau datorita vreunui fenomen paranormal, cunoasc delirul celor care descriu cu lux de amanunte, nedovedite, fenomenele bizare, pentru cei ca do'n Xerxe,, de prin padurea baciului, hoia-baciu, insa accidenul aviatic s-a petrecut la o foarte mare distanta de zona respectiva, asa incat....

In realitate,avionul s-a prabusit din cauza givrajului si a neglijentei celui din aeroportul de la Sibiu, care era obligat sa dirijeze zborul la vedere (vrf) si informarea exacta a pilotului cu privire la conditiile meteo pe altitudinea de survol confirmata si traiectoria continuarii zborului.

Cei care nu au argumente in discutie, normal ca se soerie de cei ce au.
Esti un mincinos, si de aceea nici nu meriti sa mai discut ceva cu tine.

Ce i-a speriat?
Ca am sustinut ca nu exista gauri negre, si acum incepe sa se prefigureze ca gindire. Hawkings
sau ca teoria relativitatii nu va lasa niciodata omenirea sa iasa din sistemul solar.
Sau ca exista energii care depasesc orice imaginatie, peste energiile nucleare.
Se produc rar fenomene.

Pe unii ii sperie adevarul.

Stii ceva, sint un alergator f bun. Chiar la virsta mea.

dar ii las si pe altii sa alerge.

Tu, nu lasi pe nimeni sa alerge in fata ta.
In acest moment esti...uritul forumului.

La fel spunea i si de black si de gabi. Acum ti-a picat pe mine.
Esti obsedat mai individule.
Ai obsesii zdravene.

Ce e interesant ca obsesiile astea ale tale nu erau ale lui Mytcor.

Deci cine esti sa ne judeci tu pe forum?
Si mai ales aceleaSI ETICHETE LE PUI LA MAI MULTI, ACELEASI ETICHETE.

Tot nu pot sa inteleg cum teoria relativitatii nu lasa omul sa iasa din sistemul solar. E ca si cand ai spune ca teoria cuantica nu te lasa sa masori cu precizie, simultan, pozitia si viteza unei particule. Pur si simplu, ambele, sunt niste descrieri ale unor fapte observate in natura. Ele nu inventeaza niste restrictii ci descriu restrictiile observate si le cauta explicatii. E imposibil sa mergi cu viteza mai mare decat a luminii. Nu impune relativitatea asta ci relativitatea explica de ce poti face asta. Lumea tot incearca s-o contrazica dar se pare ca oricat s-ar screme nu reuseste pt ca e imposibil. Gaseste tu metoda prin care sa faci un corp sa accelereze la viteze mai mari decat viteza luminii, prezinta modelul matematic dupa care oamenii sa faca experimentele respective si atunci adu corectii ale teoriei relativitatii. Pana nu reusesti asta multumeste-te cu predictiile ei corecte. Multumeste-te cu efectul de dilatare a timpului, care este foarte utilizat, multumeste-te cu calculele relativiste ale particulelor, calcule utilizate cu precizie in acceleratoarele de particule. Daca rezultatele teoriei relativitatii descriu cu acuratete observatiile si predictiile calculelor sunt corecte atunci cum poate fi o teorie stiintifica gresita. Daca asta este o teorie gresita sau restrictiva (nu inteleg termenul asta la o teorie stiintifica) atunci cum arata o teorie stiintifica corecta?
La atingerea vitezei luminii, masa devine infinita.
Si exista galaxii ce se misca cu citeva milioane de km pe secunda.
Deci sub ochii nostrii e contrazisa aceasta teorie.
Si o dau la intors habotnicii in stiinta...relativa.
Ca se dilata spatiul.
Nu se dilata nici un spatiu.
Ce se vede in spatiu sint alte principii ce se aplica in cosmos.

La viteza luminii masa dispare.
La CERN chiar a iesit o astfel de ipoteza dar s-a revenit ca....au fost gresite experimentele.

Urmeaza un accelerator de 100 km...pina se vopr revolta europenii ca li se risipesc banii.

La alte nivele se stie ca nu exista materie moarta, nu exista limite in viteza luminii.
Doar in acest un univers este limitata.
La atingerea vitezei luminii se produce....un miracol? Cred ca da dpdv al cunoasterii.

E vorba de o diferenta in viteza luminii ce se stie de vreo 25 de ani.
Daca se accepta asta se da peste cap toata cunoasterea noastra.
Faptul ca totul e energie duce in derizoriu toata fizica ce se bazeaza pe dualitatea materie energie.
Tot universul cunoscut e cit? 5-20%. Restul e energie si materie asa zis neagra.
Atunci cum sa spui ca e corect ce cunoastem.

Tu ce-mi spui mie, ca noutati, sau esti inca prea tinar.

E o prostioara ce zici tu acolo. Nicio galaxie nu se deplaseaza cu viteza mai mare decat a luminii. Galaxiile se distanteaza cu viteza foarte mare, datorita dilatarii spatiului, dar asta nu inseamna ca galaxiile se deplaseaza cu viteze mai mari decat viteza luminii. Daca expansiunea spatiului se face cu viteza mai mare decat viteza luminii nu inseamna ca si galaxiile se deplaseaza cu viteza asta. Deci teoria relativitatii nu este contrazisa.

La CERN a fost o problema de GPS iar datele au fost eronate. Nu s-a depasit viteza luminii. Ce atata teorie a conspiratiei? Ce interes ar avea oamenii de stiinta sa contrazica observatiile? Stiinta nu e echivalenta cu modul in care iti faci tu convingerile personale. Este infinit mai stricta decat preferintele tale. Ai tu convingerea stupida ca se poate depasi viteza luminii asa usor si orice argument stiintific care-ti contrazice convingerea asta il respingi de parca simpla respingere confirma la nivel fizic parerea ta. Daca poti realiza un experiment prin care se depaseste viteza luminii, fa-l si lasa comunitatea stiintifica sa-l studieze, sa ti-l critice, iar daca ai reusit n-o sa-ti bage nimeni pumnul in gura ca ai depasit viteza luminii si nu e voie pt ca e mai fain sa nu se depaseasca ci o sa te alegi si cu premiul Nobel pt fizica. Ipotezele de genul asta sunt aspru analizate tocmai pt ca sunt foarte importante nu e ca si cum ai descoperi zaharul amar cu gust de portocale. Aici e vorba despre lucruri fundamentale in fizica si care ar avea efecte de nedescris. E vorba despre o limita pe care si matematica si practica n-au putut sa le descrie si sa le atinga. Daca ar fi acceptate asa cum le accepti tu ne-am duce naibii pt ca eorile ar fi luate drept corecte si tot progresul de pe urma lor s-ar dovedi ca merge pe drum gresit. Dispozitivele care ar manipula efectul respectiv ar da rateuri, resurse s-ar cheltuii aiurea, timp s-ar pierde. Si pt ce? Pt ca suna frumos ca ai depasit viteza luminii?

Studiile nu-s nici pe departe incheiate si e posibil sa asistem al surprize. La nivel cuantic particulele pot depasi viteza luminii. Principiul de incertitudine nu neaga. Feyman a descoperit ca o particula care depaseste viteza luminii merge inapoi in timp. Dar la nivele necuantice, momentan, relativitatea conduce. Se vrea marea unire intre teoria cuantica si relativitatea, unificarea celor 2 teorii mari care sa dea o teorie care sa descrie totul, dar momentan nu s-a ajuns acolo.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 10:10

Sa nu te superi pe mine, recunoaste si tu ca Dumnezeul bibliei este creat dupa chipul si asemanarea lui Iliescu si nu a omului.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 12:27

vorbesti prostii ingrid

atit a putut percepe mintea omeneasca, atit a infatisat dar, glumita mea cu acei ANDROIZI ce REFUZA sa creada si sa inteleaga cine-s creeatorii lui, ptr. ca mintea lor nu poate concepe asta, se referea exact la neputinta unor oameni de a crede si accepta ca si ei sunt CREEATIE....adica sunt niste creaturi !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 15:06

Pai si ce ? A zis cineva ca omul nu este o creatura sau ca un computer nu este o creatie ?Pai fiecare dintre noi avem parinti si unii dintre noi avem un aport in creatie. Hai sa nu confundam fizicul cu creierul prin rastalmacirea frazei biblice "dupa chipul si asemanarea " ! Ceea ce face diferenta intre un abac si un Macintosh este EVOLUTIA , desi amandoua sunt creatii ale oamenilor , nu ale vreunui Dumnezeu .
Poa' sa faca un abac multiple plecaciuni si rugaciuni sa-l folosesti , daca ai altceva mai performant la indemana , pe abac se asterne praful si nu mai are utilitate !
Aviz crestinilor , care isi inchipuie ca viata asta e destinata rugaciunilor si mataniilor !

Credinta nu-i ajuta la nimic !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 15:41

cu alte cuvinte, 'mneaei ,prntr-un text al carui concept superfluu repetitiv polilangos care i-a esuat inconstient intr-o asociativo-comparativ de-o factura inepta tautologico-tralalogica si o fraza in care isi exprima tampolalia excretiv-dejectiva,'mneaei o desfiinteaza "spiritual"pe amica virtu(oasa)ala trimitandu-i la draqu- praznic, atat rationamentul "desuet",cat si convingerile non conforme viziunii 'mneaei.

iar alalalt somnambul debiteaza din tastatura "n"exp."n" imbecilitati superluminice / s incat, cu cat ii observi mai des starea mintala in care se afla, constati cu certitudine ca se incadreaza in acel obsevat, verificat, si demonstrat quantumzeno efect.
mai treci bre, Xerxe, pe la scoale, ca nu te ucide nimini p'acolo, dimpotriva !

auzi la el, o veteza de meleoane Km/s, dar nu precieaza cate meleoane

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 15:54

De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 12:27:22

vorbesti prostii ingrid

atit a putut percepe mintea omeneasca, atit a infatisat dar, glumita mea cu acei ANDROIZI ce REFUZA sa creada si sa inteleaga cine-s creeatorii lui, ptr. ca mintea lor nu poate concepe asta, se referea exact la neputinta unor oameni de a crede si accepta ca si ei sunt CREEATIE....adica sunt niste creaturi !

Draga doamna Gaby, daca de exemplu ai fi arestata subit, pe strada si ai fi acuzata de catre un juriu pentru o crima sangeroasa si condamnata la moarte, tu ce-ai zice?
a) Ok, baieti, fie cum credeti voi?
b) Dovediti-mi ca aveti dreptate, aratati-mi probele care ma incrimineaza.

In cazul ca alegi varianta b, cum te-ai simtii ca raspunsul lor sa vina:

Pai, doamna, noi n-avem nevoie de dovezile tale pt ca noi avem credinta noastra cum ca tu esti vinovata. E limpede ca esti vinovata iar faptul ca tu esti aici langa noi ne arata clar ca esti vinovata. Nu vad pe altii prinsi aici. Esti singura aici deci e clar ca tu esti vinovata iar dovada mai evidenta decat asta nici ca exista. Chiar daca mintea ta nu poate concepe vinovatia ta tu tot vinovata ramai. Refuzul tau de a crede ca esti vinovata si de a accepta pedeapsa e datorita faptului ca mintea ta nu poate sa conceapa asta dar asta nu te exonereaza. Noi credem cu tarie ca esti vinovata si trebuie sa fii pedepsita corespunzator. Nu te scuza ca nu poti intelege cum ai fost gasita vinovata pentru ca nu esti capabila sa poti intelege asta trebuie doar sa crezi si te vei convinge si apoi iti vei recunoaste vina. Daca crezi cu tarie ca esti vinovata atunci vei recunoaste si vei avea singura dovada vinei tale. Trebuie doar sa crezi asa cum credem noi.

Cam asa este sistemul vostru despre creaturi scornite de tot felul de creatori. Ignorarea multitudinilor de dovezi nu este un argument in favoarea punctului vostru de vedere. Daca incerci sa pasezi alte realitati care au nevoie de credinta in loc de dovezi e ca si cum ai fi condamnata pentru ceva fara a putea sa demonstrezi ca esti nevinovata iar condamnarea se face pe baza incapatanarii convingerilor juriului. N-o sa materializezi niciodata dovezi prin afirmatii repetate la infinit care sa nu fie probate prin strictete si echidistanta stiintifica. Probabil ca, chiar daca esti complet nevinovata si ai o multime de alibiuri care sa-ti confirme nevinovatia, altcineva, hotarat sa nu renunte la convingerea lui, te-ar putea condamna doar prin simplul fapt ca nu poti concepe cu mintea ta vinovatia si de aceea o respingi iar alibiurile tale sunt rezultatul unei agatari de o anumita stare de fapt care e incompatibila cu sistemul lui de judecata. Unde s-ar ajunge daca toata lumea s-ar invarti in jurul unei asemenea metodologii. Aproximativ la fel era si pe vremea inchizitiei iar ca sa nu se mai repete avem nevoie de o metodologie echidistanta, care sa nu se incapataneze pe convingeri imaginare fara sa aiba fundament testabil si observabil.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 16:17

ce stii tu bre, Ady, specimenu' respectiv este inzestrat cu puteri paranormale si pe data recuza completul de judecata, iar cum ies astia recuzatii pe usa salii de judecata, 'mneaei , imediat materializeaza mintal cu putoarea gandului un complet de judecata nou noutz cu mintile duse prin spiralele bivoliene care o va exonera orice vina sau vini, acuza sau acuzatii, poi bre Ady, mataluta nu stii cu cin' te pui la taclale si analizat rationamente mitologico-cosmogonice, bre !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 16:31

si mosta:

" oamenii i-au dat aceasta infatisare si asta ptr. ca expresia :

"dupa chipul si infatisarea lui "
este luata ad litteram
si
NU are nicio legatura cu ASPECTUL fizic,
ci
exact asa cum fiecare creeatie este facuta:
"dupa chipul si infatisarea " autorului ei,
ea Reflectindu-l !"

intr-o stilistica paginativa relevanta

cu alte cuvinte, tot aia e, dar este dupa cum vrea neuronu' meu sa fie tot aia !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:00

De la: __hakon__, la data 2014-02-10 16:17:35ce stii tu bre, Ady, specimenu' respectiv este inzestrat cu puteri paranormale si pe data recuza completul de judecata, iar cum ies astia recuzatii pe usa salii de judecata, 'mneaei , imediat materializeaza mintal cu putoarea gandului un complet de judecata nou noutz cu mintile duse prin spiralele bivoliene care o va exonera orice vina sau vini, acuza sau acuzatii, poi bre Ady, mataluta nu stii cu cin' te pui la taclale si analizat rationamente mitologico-cosmogonice, bre !

Cine stie ce forte are omul? Ubicuitatea poate este ceva elementar. Poate muntii pot fi miscati printr-un simplu gand. Te uiti la el si apoi iti imaginezi ca dispare din loc si chiar dispare din imaginatia ta si-l vezi campie iar daca te izbesti de el nu trebuie decat sa-ti zici ca trupul tau nu poate sa conceapa, ce concepe mintea, ca muntele nu-i de fapt acolo. Mind over matter.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:11

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-10 17:00:20
De la: __hakon__, la data 2014-02-10 16:17:35ce stii tu bre, Ady, specimenu' respectiv este inzestrat cu puteri paranormale si pe data recuza completul de judecata, iar cum ies astia recuzatii pe usa salii de judecata, 'mneaei , imediat materializeaza mintal cu putoarea gandului un complet de judecata nou noutz cu mintile duse prin spiralele bivoliene care o va exonera orice vina sau vini, acuza sau acuzatii, poi bre Ady, mataluta nu stii cu cin' te pui la taclale si analizat rationamente mitologico-cosmogonice, bre !

Cine stie ce forte are omul? Ubicuitatea poate este ceva elementar. Poate muntii pot fi miscati printr-un simplu gand. Te uiti la el si apoi iti imaginezi ca dispare din loc si chiar dispare din imaginatia ta si-l vezi campie iar daca te izbesti de el nu trebuie decat sa-ti zici ca trupul tau nu poate sa conceapa, ce concepe mintea, ca muntele nu-i de fapt acolo. Mind over matter.

adica, matalutza bre Ady, ai scos ubicuitatea din sertar si hop cu ea la rezboiu' ?
ia sa scoate si eu pe (1)unu: repetitiv, variativ, in multiplu si multiplu, sau pur si simpulu , unu multiplu, eeeeee?
cum o vezi p'asta , e ubicuu?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:13

Caposule Hakon, am mai spus si reiau, caci Repetitia este mama studiului :
- cita vreme venim pe Pamint in valuri si sufletele nu au aceeasi virsta, numar de intrupari si ca atare, nici experienta insumata a vietilor - Lectii , trecute , voi veti Refuza un Dumnezeu barbos, batrin-batrin , stind p'un tron de aur plutind pe undeva pe deasupra noastra ....e normal sa-L refuzati....si eu refuz aceasta imagine ! cind va veti mai imbatrini in nr. de vieti, il veti intelege ca pe un Principiu creeator, ca pe o Inteligenta ....ca pe o Minte ce s-a exprimat pe sine insusi ,ca sa se cunoasca mai bine !
faptul ca voi numiti acest Principiu Creeator NIMIC, pe mine nu ma deranjeaza, ptr. ca E TOT AIA ca actiune si efect !
pricepusi ce spun ?
ce ma deranjeaza este faptul ca va considerati a fi singurii depozitari ai Adevarului, a Realitaii si a Bunului -simt pragmatic si ailalti sunt niste idioti ce trebuiesc reeducati....asta da, ma deranjeaza !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:18

De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 17:13:14Caposule Hakon, am mai spus si reiau, caci Repetitia este mama studiului :
- cita vreme venim pe Pamint in valuri si sufletele nu au aceeasi virsta, numar de intrupari si ca atare, nici experienta insumata a vietilor - Lectii , trecute , voi veti Refuza un Dumnezeu barbos, batrin-batrin , stind p'un tron de aur plutind pe undeva pe deasupra noastra ....e normal sa-L refuzati....si eu refuz aceasta imagine ! cind va veti mai imbatrini in nr. de vieti, il veti intelege ca pe un Principiu creeator, ca pe o Inteligenta ....ca pe o Minte ce s-a exprimat pe sine insusi ,ca sa se cunoasca mai bine !
faptul ca voi numiti acest Principiu Creeator NIMIC, pe mine nu ma deranjeaza, ptr. ca E TOT AIA ca actiune si efect !
pricepusi ce spun ?
ce ma deranjeaza este faptul ca va considerati a fi singurii depozitari ai Adevarului, a Realitaii si a Bunului -simt pragmatic si ailalti sunt niste idioti ce trebuiesc reeducati....asta da, ma deranjeaza !

Dar nu exista niciun Adevar care sa-l avem noi astia mai sceptici. Nu exista nici macar ateism. Exista doar explicatii care arata cum sunt unele lucruri intr-un fel si de ce nu-s in alt fel. Daca ai fi citit mai atenta scenariul meu de mai sus ai fi observat de ce sunt necesare aceste lucruri care nu-s acceptate doar de pamplezir ci pentru ca sunt niste lucruri analizate atent si verificate.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:21

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-10 17:00:20

doar cu @SIL 100 am mai vorbit despre UBICUITATE ....eeeee, ba nu chiar ....a mai fost un user, drag mie , dar e mult de atunci ....@PMG....da, da !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:21

Nu mi-ai spus ce-ai simtii in cazul expus de mine. Daca ai fi condamnata la moarte iar argumentele juriului n-ar putea fi demontate de dovezile tale doar pt ca juriul are alte convingeri care nu pot fi verificate pragmatic, sa zicem asa. Ce-ai simtii si cum te-ai putea apara in cazul asta?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:44

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-10 17:21:34Nu mi-ai spus ce-ai simtii in cazul expus de mine. Daca ai fi condamnata la moarte iar argumentele juriului n-ar putea fi demontate de dovezile tale doar pt ca juriul are alte convingeri care nu pot fi verificate pragmatic, sa zicem asa. Ce-ai simtii si cum te-ai putea apara in cazul asta?

nici n-ai sa-l vezi, o sa invoce prezumtia de nevinovatie spiritisto-superstitioso-intermultivers. si-o sa taraganeze procesul kafkian pana o reusi sa-si materializeze telepato-telekinetic un complet de 5 jude clarvazator-premonitivi paranormalo-trancedentali pe axa timpului regresivo-cauzal.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:45

retorica intrebarea ta , zau asa... ce-ai vrea sa-ti spun ?
ca n-as recunoaste validitatea acelui complet de judecata ? ei si ce daca nu l-as recunoaste ? n-au murit atitia oameni in acest sistem de gindire ? au murit ! unii sunt canonizati ; altii sunt martiri ; altii sunt fostii detinuti politici, iar altii sunt "erori judiciare " !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:47

pssst, Harkoane , DA milionul ptr. telepatie ! haide, haide , ca ma grabesc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 17:52

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-10 17:21:34Nu mi-ai spus ce-ai simtii in cazul expus de mine. Daca ai fi condamnata la moarte iar argumentele juriului n-ar putea fi demontate de dovezile tale doar pt ca juriul are alte convingeri care nu pot fi verificate pragmatic, sa zicem asa. Ce-ai simtii si cum te-ai putea apara in cazul asta?

nici tu nu mi-ai raspuns la presupunerea mea : SIL 100 sau PMG ? cine esti, totusi ?

dar, apropo de ubicuitate, oare curentul electric nu poate fi caracterizat avind aceasta calitate / caracteristica ? dar apa din atmosfera....dar aerul ?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 18:31

pai, daca tu, intruchiparea desteptaciunii si inteligentei multiversurilor incarnata sau reincarnata intr- fiinta umana paranormalo-credincioasa acilea pe terra, ai reusit sa materializezi cu puterea gandului un fantastic buchet de flori, ce mare branza ar reprezenta pentru tine sa te concentrezi profund si sa materializezi un purcoi de bani in suma de 1milion de euroi, la ce draqu te mai umilesti cersind 1 mil.de euroi de la un nestiutor si nesimtit de ateu sceptic ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 18:54

ei, vezi ca Nu intelegi nimic- nimic ?
bei, frete-miu, ajuns intr-un anume stadiu de intelegere si cunoastere, omul spiritualizat NU mai este preocupat de bunastarea materiala si cu atit mai putin sa-si foloseasca acele capacitati ptr. imbogatirea proprie....
am mai spus, dar vad ca tinerea ta de minte e buna, dar limitata totusi, asa ca voi repeta :
cuvintul REALIZAT are ptr. occidental intelesul de om cu bani, faima si putere mare de decizie ;
iar acelasi cuvint, ptr. orientalul ce umbla pe calea lui Dao , e taman viceversa si el e blind, modest, fara veleitati de vedeta si fara ginduri de marire si prea-marire !
deci, pardon ,domnu' ....cind voi reprosati chiar si crestinilor ca nu sunt orientati spre " progres si realizare" , le faceti un compliment, caci ei s-au DEBARASAT de nebuneala lumii !

P.S
asadar si prin urmare, poti sa-ti pastrezi milionul pe care nu-l ai , ca mie NU imi trebuie !....chiar m-ar incurca , scotindu-ma din Echilibrul cautat si gasit !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 19:09

acri si mult prea sus, pentru tine, sunt si se afla acei struguri atunci cand: nu esti in stare sa-ti demonstrezi propiile afirmatii care te-ar indritui sa castigi un milion intr-un mod meritoriu.

dar, preferi sa-ti reversi frustrarea intr-un p.s. concluzionand speculativ aiuristico-subiectiv.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 19:21

stiu- stiu, te depasesc asemenea idei....scuze, nu le voi mai repeta prea curind, ca nu cumva- doamne fereste sa-n cepi, tocmai acum, sa intri la idei !

Pagini: << 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: