back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 19:57

infinitul fudululism al prostului ii depaseste instinctul de conservare al ratiunii din care ar deriva acel simt al realitatii prin intermediul caruia ar putea sa-si constientizeze ridicolul autoflatantelor calitati pe care incearca sa-si autoatribuie si insuseasca cu o nesimtire colosala, fiind incapabil sa-si imagineze reala situatie, de facto, in care prostovanul balteste in obscura lui/ei existenta umana.

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 22:26

De la: nastasemihail, la data 2014-02-10 06:59:45
De la: 9am_750, la data 2014-02-09 21:24:05
De la: _Ingrid, la data 2014-02-09 20:45:07
De la: 9am_750, la data 2014-02-09 20:23:36
De la: _Ingrid, la data 2014-02-09 17:58:30
De la: gabigabi2, la data 2014-02-09 17:44:59 cica vreo citiva Androizi stateau de vorba, revoltati de pretentiile bipezilor, prosti de bubuie, cum altfel ?! cum ca, ei- ANDROIZII, au fost creeati dupa chipul si asemanarea oamenilor....ca sa vezi ce tupeu pe niste minti obscurantiste !

Sa nu te superi pe mine, recunoaste si tu ca Dumnezeul bibliei este creat dupa chipul si asemanarea omului.

vorbesti prostii ingrid

Zau....Dumnezeu la care te referi tu, in mod evident este creat dupa chipul si asemanarea omului. Nu e nici o prostie, reiese chiar din multe chestii pe care tu le-ai scris aici.

asa cum am zis vrbesti prostii ingrid,incewarca sa nu o mai faci

Daca ai spune cum se ajunge sa calatoresti in cosmos cu viteze in asa fel sa ajungi in citeva luni maxim oriunde in galaxie, iti tolerez orice altceva ce spui.
Asta e verificarea.

eu iti zic in cateva secunde nu luni,,,gandul

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 22:32

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-10 17:18:51
De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 17:13:14Caposule Hakon, am mai spus si reiau, caci Repetitia este mama studiului :
- cita vreme venim pe Pamint in valuri si sufletele nu au aceeasi virsta, numar de intrupari si ca atare, nici experienta insumata a vietilor - Lectii , trecute , voi veti Refuza un Dumnezeu barbos, batrin-batrin , stind p'un tron de aur plutind pe undeva pe deasupra noastra ....e normal sa-L refuzati....si eu refuz aceasta imagine ! cind va veti mai imbatrini in nr. de vieti, il veti intelege ca pe un Principiu creeator, ca pe o Inteligenta ....ca pe o Minte ce s-a exprimat pe sine insusi ,ca sa se cunoasca mai bine !
faptul ca voi numiti acest Principiu Creeator NIMIC, pe mine nu ma deranjeaza, ptr. ca E TOT AIA ca actiune si efect !
pricepusi ce spun ?
ce ma deranjeaza este faptul ca va considerati a fi singurii depozitari ai Adevarului, a Realitaii si a Bunului -simt pragmatic si ailalti sunt niste idioti ce trebuiesc reeducati....asta da, ma deranjeaza !

Dar nu exista niciun Adevar care sa-l avem noi astia mai sceptici. Nu exista nici macar ateism. Exista doar explicatii care arata cum sunt unele lucruri intr-un fel si de ce nu-s in alt fel. Daca ai fi citit mai atenta scenariul meu de mai sus ai fi observat de ce sunt necesare aceste lucruri care nu-s acceptate doar de pamplezir ci pentru ca sunt niste lucruri analizate atent si verificate.

verificat este ca ,,evolutie nu exista ,nimic nu exista,,ateism nu exista,,iar creator exista atata timp cat noi si tot ce vedem cu ochii exista,,deci reorienteaza te si nu te mai lasa influentat iar adevar exista

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 22:40

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-10 17:21:34Nu mi-ai spus ce-ai simtii in cazul expus de mine. Daca ai fi condamnata la moarte iar argumentele juriului n-ar putea fi demontate de dovezile tale doar pt ca juriul are alte convingeri care nu pot fi verificate pragmatic, sa zicem asa. Ce-ai simtii si cum te-ai putea apara in cazul asta?

cica sa zicem asa pai nu poti sa zici asa ca nu ar fi o judecata dreapta iar atunci sar numi adevar trunchiat sau judecatori mincinosi,,insa ambele parti stiu ca adevarul a fost trunchiat nicidecum ca nu exista,,,asa cum ti am mai zis adriane din pacate tu nu faci altceva decat sa fi un credul novice,,,,,ateu,,si sa te ei dupa ce ti spun cei mai indoctrinati ca tn ,,nu ajungi la nici un rezultat adriane ca banda pe care circuli e gresita

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2014, ora 23:27

Ati aflat cu cine seamana al de sus....sau invers?
Pacatosilor.

Mie imi pare putin rau de 750 ca e un om rezonabil.
Mai putin cind ne face eretici ca nu zicem ca scrierile alea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 06:44

De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 17:45:45retorica intrebarea ta , zau asa... ce-ai vrea sa-ti spun ?
ca n-as recunoaste validitatea acelui complet de judecata ? ei si ce daca nu l-as recunoaste ? n-au murit atitia oameni in acest sistem de gindire ? au murit ! unii sunt canonizati ; altii sunt martiri ; altii sunt fostii detinuti politici, iar altii sunt "erori judiciare " !

Pai in cazurile expuse de tine, aici pe forum, arati ca faci parte din acelasi complet de judecata. Faci afirmatii si singura dovada pe care o aduci, contra scepticilor, este ca acestia nu pot intelege dar daca crede va intelege. Convingerile tale nu-s sustinute de nimic decat de o credinta de tipul religios.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 13:54

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-11 06:44:29
De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 17:45:45retorica intrebarea ta , zau asa... ce-ai vrea sa-ti spun ?
ca n-as recunoaste validitatea acelui complet de judecata ? ei si ce daca nu l-as recunoaste ? n-au murit atitia oameni in acest sistem de gindire ? au murit ! unii sunt canonizati ; altii sunt martiri ; altii sunt fostii detinuti politici, iar altii sunt "erori judiciare " !

Pai in cazurile expuse de tine, aici pe forum, arati ca faci parte din acelasi complet de judecata. Faci afirmatii si singura dovada pe care o aduci, contra scepticilor, este ca acestia nu pot intelege dar daca crede va intelege. Convingerile tale nu-s sustinute de nimic decat de o credinta de tipul religios.

si te-am pus eu la zid, vreodata ? am spus eu ca trebuie sa fiti reeducati ? v-am facut in toate felurile, asa cum o face super-inteligentul dar obraz- gros Hakon ?
nicidecum !
dar, asa cum tu explici si iar explici niste fenomene , spunind ca Speri sa ajunga la intelegerea noastra, tot asa fac si eu ... de ce ti se pare nefiresc , mai ales ca nu aduc in discutie Dogma sau dau citate de prin biblie !?
dar, exista o diferenta, intr-adevar : tu spui ce-ai invatat prin carti si, pe unele le-am citit si eu, ca doar n-am trait in pestera si meseria mea a fost de proiectant....
iar eu vorbesc despre ceva din experientele si trairile mele, caci Credinta ramine pina la urma o Experienta Personala si Directa ce nu -si doreste nici spectatori, nici aplauzesi cu atit mai putin sa ajunga studiu stiintific !

P.S
te-nseli un pic : am spus ca prin Acumularea de experiente si implicit prin Cunoastere se va ajunge la Credinta !
cind omul stie putintel, ajunge sa creada ca le stie pe toate, desi el este axat , in mod evident , doar pe un aspect al Realitatii, ignorindu-l pe celalalt si atunci Cunoasterea lui nu-i Completa !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 14:39

De la: 9am_750, la data 2014-02-10 22:26:36
De la: nastasemihail, la data 2014-02-10 06:59:45
De la: 9am_750, la data 2014-02-09 21:24:05
De la: _Ingrid, la data 2014-02-09 20:45:07
De la: 9am_750, la data 2014-02-09 20:23:36
De la: _Ingrid, la data 2014-02-09 17:58:30
De la: gabigabi2, la data 2014-02-09 17:44:59 cica vreo citiva Androizi stateau de vorba, revoltati de pretentiile bipezilor, prosti de bubuie, cum altfel ?! cum ca, ei- ANDROIZII, au fost creeati dupa chipul si asemanarea oamenilor....ca sa vezi ce tupeu pe niste minti obscurantiste !

Sa nu te superi pe mine, recunoaste si tu ca Dumnezeul bibliei este creat dupa chipul si asemanarea omului.

vorbesti prostii ingrid

Zau....Dumnezeu la care te referi tu, in mod evident este creat dupa chipul si asemanarea omului. Nu e nici o prostie, reiese chiar din multe chestii pe care tu le-ai scris aici.

asa cum am zis vrbesti prostii ingrid,incewarca sa nu o mai faci

Daca ai spune cum se ajunge sa calatoresti in cosmos cu viteze in asa fel sa ajungi in citeva luni maxim oriunde in galaxie, iti tolerez orice altceva ce spui.
Asta e verificarea.

eu iti zic in cateva secunde nu luni,,,gandul

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:03

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 13:54:47
De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-11 06:44:29

si te-am pus eu la zid, vreodata ? am spus eu ca trebuie sa fiti reeducati ? v-am facut in toate felurile, asa cum o face super-inteligentul dar obraz- gros Hakon ?
nicidecum !
dar, asa cum tu explici si iar explici niste fenomene , spunind ca Speri sa ajunga la intelegerea noastra, tot asa fac si eu ... de ce ti se pare nefiresc , mai ales ca nu aduc in discutie Dogma sau dau citate de prin biblie !?
dar, exista o diferenta, intr-adevar : tu spui ce-ai invatat prin carti si, pe unele le-am citit si eu, ca doar n-am trait in pestera si meseria mea a fost de proiectant....
iar eu vorbesc despre ceva din experientele si trairile mele, caci Credinta ramine pina la urma o Experienta Personala si Directa ce nu -si doreste nici spectatori, nici aplauzesi cu atit mai putin sa ajunga studiu stiintific !

P.S
te-nseli un pic : am spus ca prin Acumularea de experiente si implicit prin Cunoastere se va ajunge la Credinta !
cind omul stie putintel, ajunge sa creada ca le stie pe toate, desi el este axat , in mod evident , doar pe un aspect al Realitatii, ignorindu-l pe celalalt si atunci Cunoasterea lui nu-i Completa !

Spun doar ca fenomenele pe care le explic n-au legatura cu cunoasterea voastra. Fenomenele pe care le explic ne arata cum se desfasoara lucrurile in jurul nostru al tuturor iar Cunoasterea voastra va este utila doar voua, individual, pentru ca va produce doar voua niste senzatii asa cum efectul alcoolului se exercita doar asupra celui care bea iar senzatiile respective ii sunt doar lui unice si indescriptibile. Pana la urma alcoolul produce niste modificari la nivel cerebral iar impresia, cu toate senzatiile ei, sunt doar niste impulsuri nervoase. In realitatea, trairea subiectiva a individului, nu are vreo influenta asupra observatiilor noastre. Daca el vede dublu sau triplul asta nu inseamna ca realitatea, observata de toti, se modifica si ea conform viziunii lui. Pana la urma poti crede orice dar sa nu ai pretentia ca credintele tale sa fie la fel de credibile ca si cum ar fi niste observatii obiective iar realitatea sa se muleze lor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:13

in realitate, trairea subiectiva a unui om , poate sa-i modifice comportamentul si in Bine, nu numai in rau, asa cum spui despre alcool, de ex !
si, doar ce ai vazut/ auzit pe acel doctor cazut cu avionul in mtii Apuseni , spunind ca o asemenea experienta- evident traita intens si pe propria-i piele, l-a facut sa -si schimbe reperele vietii !

P.S
si exact asta am si spus : ca intre ce spui tu si ce spun eu ,este o diferenta....tu vorbesti din carti, eu vorbesc despre ceva ce nu prea scrie-n cartile pe care le citesti tu....ca atare, Cunoasterea ta/ a voastra nu este completa !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:16

Ideea este ca nu te poti ghida si utiliza toata viata dupa experiente personale si directe ale credintei ci ai nevoie si de concret iar acest concret n-ar fi fost pus la dispozitia ta daca toata lumea se lua doar dupa experiente personale si directe ale credintei. Omul stie indeajuns ca sa produca un concret util si sa explice un concret ulterior si sa anticipeze un concret viitor. Un om care are impresia ca stie TOTUL nu-i om de stiinta ci religios.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:31

bine, Adi, vad ca ne-nvirtim in jurul cozii !
Credinta e o traire interioara si un reper moral, iar scoala si meseria pe care si-o face si o practica oricine, chiar daca e credincios in forul lui interior , nu are nici-o legatura cu lipsa de "concret " !
ti-am spus ca am fost proiectant, deci....nu se pune ce spui tu ....
si, mai spun o data : Evolutia este doar Efectul unei Cauze Creeatoare , iar rasa alba, asta de care noi apartinem, a aparut pe Terra cu scopul precis de a explora si exploata STIINTA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:37

Hakonu' te asigura ca eu n-o sa-ti raspund la provocare , taman cind eu iti raspundeam si d'aia i-am si spus ca-mi datoreaza milionul ptr. demonstratia de telepatie....
dar tu cind ii dai raspunsul solicitat la chestia aia cu UNU... 1? hai ca sunt curioasa sa vad ce spuneti voi intre voi, cognitivii concretului !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 17:04

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 15:31:08bine, Adi, vad ca ne-nvirtim in jurul cozii !
Credinta e o traire interioara si un reper moral, iar scoala si meseria pe care si-o face si o practica oricine, chiar daca e credincios in forul lui interior , nu are nici-o legatura cu lipsa de "concret " !
si, mai spun o data : Evolutia este doar Efectul unei Cauze Creeatoare , iar rasa alba, asta de care noi apartinem, a aparut pe Terra cu scopul precis de a explora si exploata STIINTA !

Iar faci afirmatii seci si chioare.
1. Un reper moral impus prin credinta este gresit. Reperele morale trebuie impuse in deplina cunostinta de cauza si constient de efectele asupra oamenilor. Lipsa de concret produce o morala aberanta, de cele mai multe ori. Inchizitia a fost produsa de o morala generata de trairi interioare. Ideologiile totalitare s-au bazat de asemenea pe lipsa concretului si pe o credinta intr-o moralitate absoluta religioasa sau autocrata.

2. Cauza Creatoare n-are de-a face cu evolutia. Trebuie sa intelegi o chestie importanta, pt ca vad ca te incapatanezi s-o pricepi. Evolutia, la fel ca si predictia, care descrie deplasarea unui obiect, nu are nevoie de o Cauza Creatoare ca sa fie descrisa. Adica, daca vrei sa calculezi traictoria unei rachete, faci calculele si afli exact cum se va deplasa racheta, cum va evolua pe traictoria ei, in ce punct va ajunge dupa 30 secunde, ce viteza va avea etc. fara sa fie nevoie sa folosesti ideea de Cauza Creatoare. In biologie, fizica etc. n-ai nevoie de conceptul de Cauza Creatoare ca sa afli diverse rezultate. Nicaieri nu e un termen divin care odata introdus in ecuatie valideaza rezultatul sau ii sporeste precizia. Fara sa facem apel la necesitatea divinitatii putem descrie natura in detalii foarte marunte si sa prezicem diverse comportamente. D`asta nici n-avem nevoie de credinte interioare ca sa ne formam repere morale si nici ca sa intelegem relatiile cu realitatea concreta.

3. Asta cu rasa alba este o afirmatie stupida. Vrei sa zici ca negri, hispanicii n-au niciun aport in dezvoltarea stiintei? Doar albii au scopul asta? Oare care ar fi scopul celorlalte rase? Din fericire scopul asta nu este dat de vreo Cauza Creatoare pt ca, de exemplu, tu n-ai asemnea scop. Tu intelegi stiinta filtrata prin filtrul convingerilor tale nestiintifice. Prin stiinta, cum am aratat la pct 2, se poate observa ca poti arata ca n-ai nevoie de Cauza Creatoare care sa te ghideze prin vreun proces anume. Poti observa ca nu exista alt scop decat acela de a ti-l creea singur pe al tau independent de ideea divinitatii. Daca poti obtine cu o exactitate suficienta, si poti folosi concret, valoarea fortei cunoscand masa si acceleratia, fara sa fie nevoie ca divinitatea sa fie implicata in procesul asta, atunci credinta religioasa sau credinta intr-un efect divin, este inutila. Credinta este un atavism. Adica ne este complet inutila acum pentru morala si pentru explicarea naturii dar a fost odata utila cand omenirea isi trai copilaria. Marele paradox al credintei in trairea interioara intensa: Ai putea sa observi ca marea majoritatea a oamenilo, care considera ca aceasta traire interioara le ofera simtul moral, au mari probleme morale si produc multe conflicte interumane. Acest simt moral indus prin credinta este foarte superficial si infantil. Secularizarea secolelor 18-19-20 a emancipat umanitatea prin disocierea de religie a moralei. Tine cont ca morala indusa de crestinism permitea sclavia. Deci acest reper moral, indus prin credinta, permitea ca oamenii sa subjuge alti oameni.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 22:59

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-11 15:16:03Ideea este ca nu te poti ghida si utiliza toata viata dupa experiente personale si directe ale credintei ci ai nevoie si de concret iar acest concret n-ar fi fost pus la dispozitia ta daca toata lumea se lua doar dupa experiente personale si directe ale credintei. Omul stie indeajuns ca sa produca un concret util si sa explice un concret ulterior si sa anticipeze un concret viitor. Un om care are impresia ca stie TOTUL nu-i om de stiinta ci religios.

dumnezeu stie totul nu omul,,dumnezeu ia aratat omului calea adevarul si viata,,,religia oarba tine de ateism adica credinta in zeul nimnic desi existi si evolutiue desi nu exista nici cea mai mica dovada in sprijinul ei,ci doar nista asimilari de fosisile cu chipurile transformarile unui animal desi stiti sau ar trebui sa stiti ca au existat nenumarate specii,,,reprofileaza te adriane si lasa ateismul inexistent

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 23:14

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-11 17:04:23
De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 15:31:08bine, Adi, vad ca ne-nvirtim in jurul cozii !

1. Un reper moral impus prin credinta este gresit. Reperele morale trebuie impuse in deplina cunostinta de cauza si constient de efectele asupra oamenilor. Lipsa de concret produce o morala aberanta, de cele mai multe ori. Inchizitia a fost produsa de o morala generata de trairi interioare. Ideologiile totalitare s-au bazat de asemenea pe lipsa concretului si pe o credinta intr-o moralitate absoluta religioasa sau autocrata.

2. Cauza Creatoare n-are de-a face cu evolutia. Trebuie sa intelegi o chestie importanta, pt ca vad ca te incapatanezi s-o pricepi. Evolutia, la fel ca si predictia, care descrie deplasarea unui obiect, nu are nevoie de o Cauza Creatoare ca sa fie descrisa. Adica, daca vrei sa calculezi traictoria unei rachete, faci calculele si afli exact cum se va deplasa racheta, cum va evolua pe traictoria ei, in ce punct va ajunge dupa 30 secunde, ce viteza va avea etc. fara sa fie nevoie sa folosesti ideea de Cauza Creatoare. In biologie, fizica etc. n-ai nevoie de conceptul de Cauza Creatoare ca sa afli diverse rezultate. Nicaieri nu e un termen divin care odata introdus in ecuatie valideaza rezultatul sau ii sporeste precizia. Fara sa facem apel la necesitatea divinitatii putem descrie natura in detalii foarte marunte si sa prezicem diverse comportamente. D`asta nici n-avem nevoie de credinte interioare ca sa ne formam repere morale si nici ca sa intelegem relatiile cu realitatea concreta.

3. Asta cu rasa alba este o afirmatie stupida. Vrei sa zici ca negri, hispanicii n-au niciun aport in dezvoltarea stiintei? Doar albii au scopul asta? Oare care ar fi scopul celorlalte rase? Din fericire scopul asta nu este dat de vreo Cauza Creatoare pt ca, de exemplu, tu n-ai asemnea scop. Tu intelegi stiinta filtrata prin filtrul convingerilor tale nestiintifice. Prin stiinta, cum am aratat la pct 2, se poate observa ca poti arata ca n-ai nevoie de Cauza Creatoare care sa te ghideze prin vreun proces anume. Poti observa ca nu exista alt scop decat acela de a ti-l creea singur pe al tau independent de ideea divinitatii. Daca poti obtine cu o exactitate suficienta, si poti folosi concret, valoarea fortei cunoscand masa si acceleratia, fara sa fie nevoie ca divinitatea sa fie implicata in procesul asta, atunci credinta religioasa sau credinta intr-un efect divin, este inutila. Credinta este un atavism. Adica ne este complet inutila acum pentru morala si pentru explicarea naturii dar a fost odata utila cand omenirea isi trai copilaria. Marele paradox al credintei in trairea interioara intensa: Ai putea sa observi ca marea majoritatea a oamenilo, care considera ca aceasta traire interioara le ofera simtul moral, au mari probleme morale si produc multe conflicte interumane. Acest simt moral indus prin credinta este foarte superficial si infantil. Secularizarea secolelor 18-19-20 a emancipat umanitatea prin disocierea de religie a moralei. Tine cont ca morala indusa de crestinism permitea sclavia. Deci acest reper moral, indus prin credinta, permitea ca oamenii sa subjuge alti oameni.

reperul moaral nu esye impus ci relevat,,si nu prin credinta,,ci prin chipul si asemanarea lui dumnezeu care sunt in tn si prin constiinta ta,,repperul moooral este cuvantul scripturi in detaliu care este si in mare in constiinta ta,adica vocea lui dumnezeu in om cum e si cuvantul lui dumnezeu in scriptura relevat in detaliu prin duhul sfant

2 evolutia asa cum o vezi si o crezi tu nu exista niciunde

3
stiinta nu a aratat nici unde niciodata sub nici cea mai mica forma ca nu ai devooie de cauza creatoare,cei care au zis asta o zis din prisma ateismului lasand stiinta deoparte,lasandusi meseria deoparte si apeland la ateism,,,,,sa nu existe cauza creatoare niciodata nu sa intamplat,,,dc?pentru ca primordial fara inceput sau sfarsit exista dumnezeu,care nu are cauza pentru ca nu are inceput ,,dc nu are inceput,?pentru ca dintotdeauna exista vesnicia,caci daca primordial exista nimicul fara vreun inceput atunci nimic nu exista nicaieri

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 09:11

De la: 9am_750, la data 2014-02-11 23:14:38

reperul moaral nu esye impus ci relevat,,si nu prin credinta,,ci prin chipul si asemanarea lui dumnezeu care sunt in tn si prin constiinta ta,,repperul moooral este cuvantul scripturi in detaliu care este si in mare in constiinta ta,adica vocea lui dumnezeu in om cum e si cuvantul lui dumnezeu in scriptura relevat in detaliu prin duhul sfant

3
stiinta nu a aratat nici unde niciodata sub nici cea mai mica forma ca nu ai devooie de cauza creatoare,cei care au zis asta o zis din prisma ateismului lasand stiinta deoparte,lasandusi meseria deoparte si apeland la ateism,,,,,sa nu existe cauza creatoare niciodata nu sa intamplat,,,dc?pentru ca primordial fara inceput sau sfarsit exista dumnezeu,care nu are cauza pentru ca nu are inceput ,,dc nu are inceput,?pentru ca dintotdeauna exista vesnicia,caci daca primordial exista nimicul fara vreun inceput atunci nimic nu exista nicaieri

Cum naiba daca n-are inceput exista acum? Vezi pe undeva ceva care n-are inceput? Bre, tu poti sa te gandesti nitel ca sa formulezi frazele corect si inteligibil? Asa haotic si vorbesti? Stai, judeca, cauta subiectul, cauta predicatul, acorda-le, pune adjective si adverbe si exprima-te ca lumea. Dar in capul tau e un haos total si sintactico morfologic dar si logic. Cumj naiba sa te ia cineva in serios cand vorbesti asa ceva? Nu ti se pare nimic aiurea? Nu autoconstientizezi penibilul tau? Ce sa-ti mai raspund tie daca n-ai capacitatea intelectuala sa formulezi propoziti si fraze simple? Raspund oamenilor care au un anumit grad de luciditate. Tu repeti la infinit decat niste prostii ca altceva, logic, nu poti sa formulezi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 15:15

eteee, ca parca ar conta ptr. tine punerea de adverbe, subiect si predicat , virgula si punct ! eu scriu si logic si cu fraza rotunda si tot degeaba , ptr. tine e tot aia ce spun eu sau @750 , deci, ce mai conteaza ?!
P.S
hispanicii FAC PARTE din rasa Alba si, daca n-ai observat aparitia raselor pe pamint ,rind pe rind si fiecare cu caracteristica ei , atunci inseamna ca nici apetenta ei ptr. concret , pragmatism si un spirit concurential , nu-l observi si atunci imi bat gura degeaba , Adisorule draga !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 15:24

intrucit Totul este Ciclic pe Terra, mie-mi pare evident ca acestei civilizatii i se cam termina Timpul, Adisor draga ! si , ultimei rase aparute pe Terra- vorbesc de rasa alba- i-a revenit sarcina , prin capacitatile ei cognitive indreptate asuprea Realului vazut si pipait, sa -l exploreze , indreptindu-se cu precadere spre Stiinta !
da si persanii ,chinezii ,ca si arabii si-au avut partea lor de contributie la dezvoltarea stiintei, dar EXPLOZIA ei s-a facut datorita rasei albe ! ....acu' nu-i vorba : explozia s-ar putea sa ne fie chiar fatala, dar cumva trebuie sa se-ncheie si acest Ciclu si macar sa fie Apoteotic , nu ?!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 16:07

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 22:13

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-12 09:11:14
De la: 9am_750, la data 2014-02-11 23:14:38

3

Cum naiba daca n-are inceput exista acum? Vezi pe undeva ceva care n-are inceput? Bre, tu poti sa te gandesti nitel ca sa formulezi frazele corect si inteligibil? Asa haotic si vorbesti? Stai, judeca, cauta subiectul, cauta predicatul, acorda-le, pune adjective si adverbe si exprima-te ca lumea. Dar in capul tau e un haos total si sintactico morfologic dar si logic. Cumj naiba sa te ia cineva in serios cand vorbesti asa ceva? Nu ti se pare nimic aiurea? Nu autoconstientizezi penibilul tau? Ce sa-ti mai raspund tie daca n-ai capacitatea intelectuala sa formulezi propoziti si fraze simple? Raspund oamenilor care au un anumit grad de luciditate. Tu repeti la infinit decat niste prostii ca altceva, logic, nu poti sa formulezi.

ma adriane tocmai ai spus mai sus ca nu ai nevoie de cauza creatooare pentru a obtine un efect si mi zici mie ca cine ma poate lua in seama pai tu nu vezi ma ca te contrazici singur mereu ca nu mai sti pe unde sa scoti camasa ,,acum cica cum exista daca nu are cauza adica inceput ,,,ma baiatule universul tau are inceput si cauza si tot ce e material in el,,,dumnezeu nu are inceput si nici sfarsit pentru ca el este cel ce este dintoooootdeauna,,dintotdeauna a existat el ,intelegi?el a cauzat tot,,,caci exista o eternitate pe care inca noi nu o percepem definita ft bine cu viata de acum care este timpurie,caci este doar o incercare pentru a redobandii raiul,,,,,daca dintotdeauna exista nimic ,atunci tu si nimic din tot ce vezi nu exista,,insa dintotdeauna exista ceva,,cel ce este Dumnezeu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 10:29

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 10:34

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 10:37

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 11:07

De la: 9am_750, la data 2014-02-13 10:37:07www.youtube.com/watch?v=Q6Ce-9dg960[/quote]

Toate sunt niste prostii mai putin ultima care il are pe Michael Shermer. Asta a fost crestin fundamentalist si si-a revenit pana la urma. Este ateu. Daca ai intelege engleza si ai urmari clipul si l-ai asculta pe Shermer ai vedea cum demonteaza prostiile creationistilor zevzeci.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 12:29

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-13 11:07:00
De la: 9am_750, la data 2014-02-13 10:37:07www.youtube.com/watch?v=Q6Ce-9dg960[/quote]

Toate sunt niste prostii mai putin ultima care il are pe Michael Shermer. Asta a fost crestin fundamentalist si si-a revenit pana la urma. Este ateu. Daca ai intelege engleza si ai urmari clipul si l-ai asculta pe Shermer ai vedea cum demonteaza prostiile creationistilor zevzeci.

in mintea ta multe sunt prostii de aia crezi in can canuri,,adica,,nimic inexistent evolutie inexistenta si ateism nonsens

shermer ca si dawkins au fost crestini doar cu numele ca asa sau nascut,,insa ei nu si au cunoscut religia cu adevarat,,de aia la un momendat lasa stiinta adica cunoasterea de o parte si vorbeste din prisma ateismului lor inexistent nicidecum a stiintei

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 12:51

De la: 9am_750, la data 2014-02-13 12:29:39

in mintea ta multe sunt prostii de aia crezi in can canuri,,adica,,nimic inexistent evolutie inexistenta si ateism nonsens

shermer ca si dawkins au fost crestini doar cu numele ca asa sau nascut,,insa ei nu si au cunoscut religia cu adevarat,,de aia la un momendat lasa stiinta adica cunoasterea de o parte si vorbeste din prisma ateismului lor inexistent nicidecum a stiintei

Tu, fara sa-ti dai seama, ai dreptate ca ateismul, practic, nu exista. Ateismul este un termen care exprima faptul ca poti descrie realitatea si poti trai linistit fara sa implici in viata vreun ritual sau vreo divinitate. Pana la urma dzeu poate sa existe dar atata vreme cat natura este descrisa fara sa fie implicat el atunci nu-i nicio problema. Nu deranjeaza pe nimeni. Ateul zice, uite pot sa-ti explic si sa-ti dovedesc ca lucrul respectiv merge si fara sa crezi intr-o divinitate sau ritual. Materialist poti sa determini lucrurile din jurul tau. Poti afla starea vremii de maine cu o precizie destul de mare fara sa crezi in minunile lui dzeu. Poti estima ca o sa vina ploaie sau viscol fara sa faci tot felul de ritualuri. Meteorologia nu tine cont in predictiile ei de vreo divinitate. Modelele ei ofera precizie chiar daca exista sau nu exista dzeu. Este independenta de notiunea de divinitate si este complet functionala. Ateismul nu zice ca NU exista dzeu ci zice ca poti interpreta realitatea fara sa implici divinitatea.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 13:05

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-13 12:51:39
De la: 9am_750, la data 2014-02-13 12:29:39

Tu, fara sa-ti dai seama, ai dreptate ca ateismul, practic, nu exista. Ateismul este un termen care exprima faptul ca poti descrie realitatea si poti trai linistit fara sa implici in viata vreun ritual sau vreo divinitate. Pana la urma dzeu poate sa existe dar atata vreme cat natura este descrisa fara sa fie implicat el atunci nu-i nicio problema. Nu deranjeaza pe nimeni. Ateul zice, uite pot sa-ti explic si sa-ti dovedesc ca lucrul respectiv merge si fara sa crezi intr-o divinitate sau ritual. Materialist poti sa determini lucrurile din jurul tau. Poti afla starea vremii de maine cu o precizie destul de mare fara sa crezi in minunile lui dzeu. Poti estima ca o sa vina ploaie sau viscol fara sa faci tot felul de ritualuri. Meteorologia nu tine cont in predictiile ei de vreo divinitate. Modelele ei ofera precizie chiar daca exista sau nu exista dzeu. Este independenta de notiunea de divinitate si este complet functionala. Ateismul nu zice ca NU exista dzeu ci zice ca poti interpreta realitatea fara sa implici divinitatea.

tu fara sa ti dai seama vorbesti multe prostii din nestiinta,,,ateismul inseamna sa fi ignorant,,tocmai asta faci cand crezi ca realitatea in care traiesti exista de la sine,cand tot ce are inceput si este creat are o cauza,tu nu faci decat sa ignori cauza,,de aia devii un ignorant si nu faci decat sa te minti singur

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 13:08

Ateismul nu este o doctrina. El nu formuleaza legi gen: Dzeu nu exista ca vrem sa facem opozitie celorlalti ca sa fim mai cu mot. Ateismul este un curent care a pornit de la niste observatii atente asupra naturii. Curentul asta porneste din antichitate deci n-a venit ca reactie impotriva crestinismului. Nici n-aparuse macar spermatozoidul divin care s-o insamanteze pe fecioara cand Epicur, Democrit, Lucretiu, chiar daca nu se considerau atei propriu zis, au pus la indoiala credintele religioase ale societatilor respective. S-au indoit de viziunile pe care religia vremii o propaga prin superstitii si credinte in zeitati. Ei au furnizat primele indicii ca natura este mult mai vasta decat lasa religia sa se inteleaga.

Dar ca sa iti faci o imagine cat mai obiectiva asupra ateismului trebuie sa ai un minim de cunostinte pe care tu nu-l detii. Nu te mai prostii si pune mana pe carte. Cultura generala nu strica nimanui. Daca crezi ca cultura generala e satanica si strica omul atunci esti pur si simplu un idiot patologic.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 13:13

De la: Ady_ZYN, la data 2014-02-13 13:08:10Ateismul nu este o doctrina. El nu formuleaza legi gen: Dzeu nu exista ca vrem sa facem opozitie celorlalti ca sa fim mai cu mot. Ateismul este un curent care a pornit de la niste observatii atente asupra naturii. Curentul asta porneste din antichitate deci n-a venit ca reactie impotriva crestinismului. Nici n-aparuse macar spermatozoidul divin care s-o insamanteze pe fecioara cand Epicur, Democrit, Lucretiu, chiar daca nu se considerau atei propriu zis, au pus la indoiala credintele religioase ale societatilor respective. S-au indoit de viziunile pe care religia vremii o propaga prin superstitii si credinte in zeitati. Ei au furnizat primele indicii ca natura este mult mai vasta decat lasa religia sa se inteleaga.

Dar ca sa iti faci o imagine cat mai obiectiva asupra ateismului trebuie sa ai un minim de cunostinte pe care tu nu-l detii. Nu te mai prostii si pune mana pe carte. Cultura generala nu strica nimanui. Daca crezi ca cultura generala e satanica si strica omul atunci esti pur si simplu un idiot patologic.

din pacate tu ai demonstrat ca,cunostintele iti sunt total straine,can canurile lundule locul,,,
iar ateismul nu inseamna altceva decat sa fi un ignorant adica sa te minti singur ,cea ce si faci

Pagini: << 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: