back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 09:57

Daca as putea sa aleg intre a face o supercatedrala sau o superacademie culturala sau un superspital as alege ultimile doua......Toti vor insa catedrala deoarece nivelul lor este cel care s-a remarcat anul asta la BAC.....acestia nu au nevoie de cultura......suntem o tara de dobitoci cu sau fara diploma insa cu biserici la fiecare intersectie ,in fiecare spital (aici e de inteles....e nevoie de cioclu...ca la cat de utilate sunt spitalele....e singura ....sansa... sa te trezesti....mort).....Toti se dau mari crestini insa atat ei cat si progeniturile lor se supara daca nu sunt lasati sa copie la bac....Banuiesc ca e ....crestineste La nivel de tara cam 50% dintre absolventii clasei 8 au media peste 9 in clasele 5-8 , pentru a le facilita intrarea la un liceu bun.... Crestinii desi poate ar fi mai corect ,cretinii... nu considera ca a insela este un pacat.....In Bucuresti anul asta ,la admiterea in liceu sunt ,impreuna cu cei din provincie ...peste 4000 de candidati cu medii peste 9......Daca cineva crede ca toti astia sunt destepti ....se inseala .....daca sunt progenituri de crestini ,atunci e grav....crestinii din viitor vor fi niste dobi.toci cu diploma.....Crestinii vor spune ca sunt atei sau satanisti...caz in care ar insemna ca numarul acestora este in continua crestere....Oricum s-a dovedit ca rolul religiei in scoli e egal cu zero....Mentalitatea de hot si de smecher din capul romanului crestin nu a disparut....chiar s-a accentuat...Pentru cultura generala a unora....eu nu am copiat in cei 8 ani de scoala.....insa eu nu sunt crestin....cred ca asta este explicatia....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 10:08

Nu cu mult timp in urma un mitropolit s-a tratat in Austria.......la un spital ...dar tot s-a curatat....Nu inteleg de ce nu a apelat la medicii din Romania....la superspitalele din Romania....superutilate....de ce nu s-a tratat intr-o biserica sau catedrala....de ce nu a apelat la...cel de sus...? De ce nu a refuzat sa se trateze....cu ce il deranja ca va muri la peste 80 de ani avand in vedere ca il astepta eternitatea ? Cam dubioasa alegerea lui....Nu si-a dat seama nici in ceasul 12 ca era de preferat sa avem un superspital in Romania decat o supercatedrala mantuitoare de pro.sti......Eu cred ca stia ca "dincolo" nu il asteapta nimeni si nimic.....Spera sa mai traiasca .....stiind ca eternitatea nu exista....E ciudat sa-l slujesti pe dumnezeu o viata intreaga si sa nu-ti doresti sa ajungi mai repede la el.....Eu daca as fi crestin as cere sa fiu "sinucis" pentru a ajunge mai repede in rai.....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 10:19

Dumnezeu este un tip discret...Nu mai este ca cel din vechiul testament...nu se mai da in stamba....nu mai taie si spanzura in stanga si in dreapta....Pana anul trecut ,ii ajuta pe elevii de la BAC sa copie ( doar pe crestini ) . Anul asta insa a dat de (Funeriu).....asta a pus camere si ca urmare dumnezeu nu a putut sa mai intre in salile unde s-a dat examenul.....ar fi fost vazut si atunci ne faceam o impresie proasta despre el....Si mai era si riscul ca ateii sa devina crestini....Nenea a invins ....a instaurat cinstea la BAC.....asta e un lucru grav......dumnezeu a pierdut iar in lupta cu ....in viitor nu va mai putea sa-i ajute pe crestini sa fure la examene.....

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 10:33

Dumnezeu este un tip discret...Nu mai este ca cel din vechiul testament...nu se mai da in stamba....nu mai taie si spanzura in stanga si in dreapta....Pana anul trecut ,ii ajuta pe elevii de la BAC sa copie ( doar pe crestini ) . Anul asta insa a dat de (Funeriu).....asta a pus camere si ca urmare dumnezeu nu a putut sa mai intre in salile unde s-a dat examenul.....ar fi fost vazut si atunci ne faceam o impresie proasta despre el....Si mai era si riscul ca ateii sa devina crestini....Nenea a invins ....a instaurat cinstea la BAC.....asta e un lucru grav......dumnezeu a pierdut iar in lupta cu ....in viitor nu va mai putea sa-i ajute pe crestini sa fure la examene.....
---------------
Si tu daca dadeai BAC-ul acum pierdeai.......sigur.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 10:33

De cand s-a introdus religia in scoli banuiesc ca au trecut vreo 20 de ani......Anual termina scoala cam 200.000 de elevi.....In 20 de ani au terminat cam 4 milioane......Daca adaugam si parintii si bunicii....in joc sunt cam 15 milioane......Acestia in mare parte au incercat sa fraudeze examenele de bac sau de admitere la liceu....dupa umila mea parere cam 50 %..........deci vreo 7 milioane....S-ar parea ca studierea religiei nu prea ajuta......si ca e crestineste sa fii hot.....sa nu ai caracter....niste javre ....de care ma lovesc la tot pasul.....Si cunosc parinti suparati ca progeniturile lor nu au luat bac...ul.......ca nu au fost lasati sa copie....crestineste..... Al Funeriu...asta....sigur e ateu....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 10:45

De la: 9am121159, la data 2011-07-08 10:33:16Dumnezeu este un tip discret...Nu mai este ca cel din vechiul testament...nu se mai da in stamba....nu mai taie si spanzura in stanga si in dreapta....Pana anul trecut ,ii ajuta pe elevii de la BAC sa copie ( doar pe crestini ) . Anul asta insa a dat de (Funeriu).....asta a pus camere si ca urmare dumnezeu nu a putut sa mai intre in salile unde s-a dat examenul.....ar fi fost vazut si atunci ne faceam o impresie proasta despre el....Si mai era si riscul ca ateii sa devina crestini....Nenea a invins ....a instaurat cinstea la BAC.....asta e un lucru grav......dumnezeu a pierdut iar in lupta cu ....in viitor nu va mai putea sa-i ajute pe crestini sa fure la examene.....
---------------
Si tu daca dadeai BAC-ul acum pierdeai.......sigur.

Te inseli...eu as fi fost in stare sa iau BAC-ul chiar cu...8 clase...Aveam nevoie de o pregatire intensiva cu 2 meditatori la mate si romana....cam 2 luni si sigur luam BACU' ....insa nu ti se permite asta ...intr-o tara ca Romania....Ce nu inteleg eu este de ce ....cel de sus nu a mai ajutat crestinii ...in alti ani ii ajuta sa copieze.....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 10:58

Nu cu mult timp in urma un mitropolit s-a tratat in Austria.......la un spital ...dar tot s-a curatat....Nu inteleg de ce nu a apelat la medicii din Romania....la superspitalele din Romania....superutilate....de ce nu s-a tratat intr-o biserica sau catedrala....de ce nu a apelat la...cel de sus...? De ce nu a refuzat sa se trateze....cu ce il deranja ca va muri la peste 80 de ani avand in vedere ca il astepta eternitatea ? Cam dubioasa alegerea lui....Nu si-a dat seama nici in ceasul 12 ca era de preferat sa avem un superspital in Romania decat o supercatedrala mantuitoare de pro.sti......Eu cred ca stia ca "dincolo" nu il asteapta nimeni si nimic.....Spera sa mai traiasca .....stiind ca eternitatea nu exista....E ciudat sa-l slujesti pe dumnezeu o viata intreaga si sa nu-ti doresti sa ajungi mai repede la el.....Eu daca as fi crestin as cere sa fiu "sinucis" pentru a ajunge mai repede in rai....
-----------------
Mitropolitul cunoaste Biblia.Nimeni nu merge in rai dupa ce moare,ci va dormi in tarana pamantului pana la invierea din ziua de apoi.Atunci are loc invierea.Unii pentru viata vesnica si altii pentru moarte vesnica.Popi nu fac parte din Biserica lui Dumnezeu de la rastignirea Domnului Isus Hristos.
1 Corinteni 12/28Și Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, prooroci; al treilea, învățători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor, și vorbirii în felurite limbi.

Efeseni 4/11Și El a dat pe unii apostoli; pe alții, prooroci; pe alții, evangheliști; pe alții, păstori și învățători,

Vezi tu ca scrie in Biserica lui Dumnezeu,popi sau mitropoliti?Ei au aceasta sansa daca vin la pocainta,daca nu pier ca orice pacatos.Dumnezeu nu se joaca,El isi alege un popor care sa fie al lui:credincios,sfant,neprihanit,ascultator de legile,poruncile si sfaturile din Cuvantul scris,marturisitor al adevarului,desavarsit.Ei sant o preotie aleasa,sfinti,un popor pe care l-a ales Dumnezeu ca sa fie al lui.Asa cum ai studiat cartile de stiinte,studiaza si Biblia ca sa intelegi despre cele vesnice.Multa pace.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 11:53

Un număr de 100.000 de pacienți bolnavi de cancer vor rămâne de la 1 august fără tratamentul salvator susțin reprezentanții Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABAC), potrivit Agerpres.

Noroc ca s-au gasit bani la buget pentru repararea bisericilor si pentru catedrala mantuirii neamului......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 12:00

Prima atestare a pedofiliei în cadrul Bisericii datează din anul 309

La acea vreme ,daca nu ma insel,catolicii inca nu se inventasera....

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 12:02

De la: _KARPOV, la data 2011-07-08 11:53:03

Un număr de 100.000 de pacienți bolnavi de cancer vor rămâne de la 1 august fără tratamentul salvator susțin reprezentanții Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABAC), potrivit Agerpres.

Noroc ca s-au gasit bani la buget pentru repararea bisericilor si pentru catedrala mantuirii neamului......
De catedrala avem noi nevoie iar faptul ca Biserica Ortodoxa Romana nu se impica in aceasta perioada, acum cand viata a devenit atat de grea, nu poate fi decat o oglinda a faptului ca preotimea tarii face parte din clasa ,,ciocoilor'' si nu au nimic comun cu cele sfinte.

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 12:09

De la: _KARPOV, la data 2011-07-08 12:00:39

Prima atestare a pedofiliei în cadrul Bisericii datează din anul 309

La acea vreme ,daca nu ma insel,catolicii inca nu se inventasera....
Se cunoaste faptul ca o buna parte dintere slujitorii Domnului practica aceste ,,nebunii'' sexuale si cu bunastiinta sunt tolerati de catre mai marii acestei institutii. De ce?

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 19:07

De la: _KARPOV, la data 2011-07-08 09:25:58

Am postat vreo 50 de fraze....cu dovezi clare ca dumnezeu nu exista....insa adminu' mi le-a sters....Cred ca ii era frica sa nu dispara crestinii de pe forum.......

Spuneti-mi de unde le-ati luat (copiiat) si poate va ajut eu sa le postati (binenteles ca, daca nu respecta conditiile intrarii pe acest site nu va pot ajuta) ! La fel si daca sunt din "conceptia proprie" nu am cum sa va ajut (va trebui sa va descurcati singur - sunteti doar baiat mare).

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 19:18

Lui "Karpov" :
Mi-ati ramas ... "repetent" cu intrebarile pe care vi le-am postat randul trecut ! Daca la astea sunteti "repetent" ... inseamna ca "doar gura este de dumneata". Schimba-mi impresia fata de dumneata si arata-mi ca un tanar de 15 ani stie sa aiba curajul de a raspunde la intrebari sau sa recunoasca ca a gresit.

In legatura cu postarile de azi sunteti cu totul in afara subiectului ! Adica Le amestecati de ati facut "un ghiveci calugaresc" in versiune asa-zis ateista, dar si aceea ati bulibasit-o foarte tare !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 19:21

De la: Balboaca, la data 2011-07-08 12:02:22De catedrala avem noi nevoie iar faptul ca Biserica Ortodoxa Romana nu se impica in aceasta perioada, acum cand viata a devenit atat de grea, nu poate fi decat o oglinda a faptului ca preotimea tarii face parte din clasa ,,ciocoilor'' si nu au nimic comun cu cele sfinte.

Nu v-am inteles ! Va rog sa va explicati mai concret pozitia fata de Biserica Ortodoxa Romana !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 19:38

De la: 9am121159, la data 2011-07-08 10:58:26Nu cu mult timp in urma un mitropolit s-a tratat in Austria.......la un spital ...dar tot s-a curatat....Nu inteleg de ce nu a apelat la medicii din Romania....la superspitalele din Romania....superutilate....de ce nu s-a tratat intr-o biserica sau catedrala....de ce nu a apelat la...cel de sus...? De ce nu a refuzat sa se trateze....cu ce il deranja ca va muri la peste 80 de ani avand in vedere ca il astepta eternitatea ? Cam dubioasa alegerea lui....Nu si-a dat seama nici in ceasul 12 ca era de preferat sa avem un superspital in Romania decat o supercatedrala mantuitoare de pro.sti......Eu cred ca stia ca "dincolo" nu il asteapta nimeni si nimic.....Spera sa mai traiasca .....stiind ca eternitatea nu exista....E ciudat sa-l slujesti pe dumnezeu o viata intreaga si sa nu-ti doresti sa ajungi mai repede la el.....Eu daca as fi crestin as cere sa fiu "sinucis" pentru a ajunge mai repede in rai....
-----------------
Mitropolitul cunoaste Biblia.Nimeni nu merge in rai dupa ce moare,ci va dormi in tarana pamantului pana la invierea din ziua de apoi.Atunci are loc invierea.Unii pentru viata vesnica si altii pentru moarte vesnica.Popi nu fac parte din Biserica lui Dumnezeu de la rastignirea Domnului Isus Hristos.
1 Corinteni 12/28Și Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, prooroci; al treilea, învățători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor, și vorbirii în felurite limbi.

Efeseni 4/11Și El a dat pe unii apostoli; pe alții, prooroci; pe alții, evangheliști; pe alții, păstori și învățători,

Vezi tu ca scrie in Biserica lui Dumnezeu,popi sau mitropoliti?Ei au aceasta sansa daca vin la pocainta,daca nu pier ca orice pacatos.Dumnezeu nu se joaca,El isi alege un popor care sa fie al lui:credincios,sfant,neprihanit,ascultator de legile,poruncile si sfaturile din Cuvantul scris,marturisitor al adevarului,desavarsit.Ei sant o preotie aleasa,sfinti,un popor pe care l-a ales Dumnezeu ca sa fie al lui.Asa cum ai studiat cartile de stiinte,studiaza si Biblia ca sa intelegi despre cele vesnice.Multa pace.

1) De ce nu spuneti totul pana la capat ?
"29 Oare toți sunt apostoli? oare toți sunt profeți? oare toți sunt învățători? oare toți fac minuni? "
Sau va place sa dati citate din "Sfanta Scriptura" care sunt scoase din context ?
2) Repet intrebarea : De ce scoateti din context citatul ?
[ NT ] Noul Testament
[ Ef ] Epistola către Efeseni
[ Cap. 4 ] Unitatea trupului Bisericii. Viața cea veche și cea nouă. Dreptar pentru viața cea nouă
"10 Cel ce S'a pogorît, El este și Cel ce S'a suit mai presus de toate cerurile, pentru ca să umple totul e. –
11 Și El i-a dat pe unii să fie apostoli, pe alții profeți, pe alții binevestitori, pe alții păstori și învățători,
12 ca să-i pregătească pe sfinți pentru lucrarea slujirii, spre zidirea trupului lui Hristos,
13 până ce toți vom ajunge la unitatea credinței și a cunoașterii Fiului lui Dumnezeu, la starea de bărbat desăvârșit, la măsura vârstei plinătății lui Hristos;"
3) Faceti parte dintr-o Biserica neo-protestanta ?
4) Sfatul final este frumos ca il dati, dar tanarul caruia il dati s-a declarat ... ateist. Binenteles ca nu stie ce inseamna acest lucru - adica sa studieze (nu sa o citeasca) mai intai aceasta "Biblie" si apoi sa o discute din pct de vedere al unui ateist.

Obs. Mitropolitul la care face referire Karpov este Bartolomeu Anania (cel care a scris versiunea Bibliei, singura versiune recunoscuta de Sfantul Sinod si Patriarhul Romaniei din anul 2001 - o gasiti pe www.dervent.ro/biblia.php).

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 21:58

Anania... Ma duce cu gandul la anal...analiza pro-fund-a a dosului..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 00:00

Daca la asta va duce gandul ... inseamna ca stati prost cu cititul (mass-media cel putin).

Sau ca va place atat acest orificiu uman, astfel ca tot timpul va ganditi la el.

Pentru ca se vede nu stiti, este vorba (pe acest site), de Bartolomeu Anania care a fost Mitropolit al Bisericii Ortodoxe Romane (in prezent "plecat la Domnul" - sau pe "limba dvs" este decedat).

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 01:54

1) De ce nu spuneti totul pana la capat ?
"29 Oare toți sunt apostoli? oare toți sunt profeți? oare toți sunt învățători? oare toți fac minuni? "
Sau va place sa dati citate din "Sfanta Scriptura" care sunt scoase din context ?
2) Repet intrebarea : De ce scoateti din context citatul ?
[ NT ] Noul Testament
[ Ef ] Epistola către Efeseni
[ Cap. 4 ] Unitatea trupului Bisericii. Viața cea veche și cea nouă. Dreptar pentru viața cea nouă
"10 Cel ce S'a pogorît, El este și Cel ce S'a suit mai presus de toate cerurile, pentru ca să umple totul e. –
11 Și El i-a dat pe unii să fie apostoli, pe alții profeți, pe alții binevestitori, pe alții păstori și învățători,
12 ca să-i pregătească pe sfinți pentru lucrarea slujirii, spre zidirea trupului lui Hristos,
13 până ce toți vom ajunge la unitatea credinței și a cunoașterii Fiului lui Dumnezeu, la starea de bărbat desăvârșit, la măsura vârstei plinătății lui Hristos;"
3) Faceti parte dintr-o Biserica neo-protestanta ?
4) Sfatul final este frumos ca il dati, dar tanarul caruia il dati s-a declarat ... ateist. Binenteles ca nu stie ce inseamna acest lucru - adica sa studieze (nu sa o citeasca) mai intai aceasta "Biblie" si apoi sa o discute din pct de vedere al unui ateist.
---------------
Domnule eugenb,puteti sa scrieti tot Testamentul nou,dar in Biserica lui Dumnezeu dupa Hristos nu veti gasi popi si mitropoliti.Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul,Poruncile lui sant adevarul,Dumnezeu este adevarul,Domnul Isus Hristos este adevarul si Duhul Sfant este adevarul.Daca urmam adevarul santem ai lui Dumnezeu,asta inseamna sa fim Legiuiti si sa credem in Dumnezeu si in Domnul Isus pe care ni l-a dat Tatal.Daca santem nelegiuiti,santem al altuia caci nelegiuirea inseamna pacat sau faradelege.Domnul Isus si-a dat viata ca sa ne rascumpere din puterea diavolului,a pacatului si a morti,sa ne impace cu Tatal,dar pentru aceasta trebuie sa ne pocaim,caci pocainta este o porunca de la Dumnezeu pentru toti.
Faptele Apostolilor 17/30Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință, și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; Nu poti sa te pocaiesti la o biserica nelegiuita,pentruca nu ai cum.Multa pace si lumina va doresc.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 09:56

De la: 9am121159, la data 2011-07-10 01:54:30Domnule eugenb,puteti sa scrieti tot Testamentul nou,dar in Biserica lui Dumnezeu dupa Hristos nu veti gasi popi si mitropoliti.Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul,Poruncile lui sant adevarul,Dumnezeu este adevarul,Domnul Isus Hristos este adevarul si Duhul Sfant este adevarul.Daca urmam adevarul santem ai lui Dumnezeu,asta inseamna sa fim Legiuiti si sa credem in Dumnezeu si in Domnul Isus pe care ni l-a dat Tatal.Daca santem nelegiuiti,santem al altuia caci nelegiuirea inseamna pacat sau faradelege.Domnul Isus si-a dat viata ca sa ne rascumpere din puterea diavolului,a pacatului si a morti,sa ne impace cu Tatal,dar pentru aceasta trebuie sa ne pocaim,caci pocainta este o porunca de la Dumnezeu pentru toti.
Faptele Apostolilor 17/30Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință, și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; Nu poti sa te pocaiesti la o biserica nelegiuita,pentruca nu ai cum.Multa pace si lumina va doresc.

Tot incercati sa scoateti din context citatul pe care il dati, de aceea ma vad nevoit sa il dau mai aproape de realitate :

[ NT ] Noul Testament
[ FA ] Faptele Apostolilor
[ Cap. 17 ] Tulburarea din Tesalonic. Pavel în Bereea și Atena; cuvântarea din Areopag.

28 – Că noi în El viețuim și ne mișcăm și suntem, așa cum au spus unii dintre poeții voștri: "Că neam al Lui suntem și noi" (Citat din Aratus, poet originar din Cilicia (sec. III î. H. - nota traducatorului Anania).
Iov 12:10 Sir 43:26 Rm 1:19-20
29 Așadar, fiind noi neamul lui Dumnezeu, nu trebuie să socotim că dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei, cioplite de meșteșugul și plăsmuirea omului – . (Aici se închide paranteza deschisă la începutul versetului 28.- nota traducatorului Anania)
Is 40:18-20 Is 44:10-17 Sol 13:10 FA 19:26
30 Dar Dumnezeu, trecând cu vederea vremile neștiinței, la vestește acum oamenilor ca toți, de pretutindeni, să se pocăiască,
FA 14:16 FA 17:23 1Ptr 1:14
31 pentru că a hotărât o zi când întru dreptate va să judece lumea prin Bărbatul pe Care El L-a rânduit, tuturor dându-le încredere prin aceea că L-a înviat din morți n“...
Fc 18:25 Ps 9:8 Ps 66:4 Ps 95:13 Ps 97:9 In 3:17 In 5:22 In 5:27 FA 2:24 FA 3:15 FA 4:10 FA 5:30 FA 10:42 FA 13:30 Rm 6:4 Rm 14:9-10 2Co 5:10 1Tes 1:10 : (Învierea lui Iisus e garanția credinței noastre în Judecata de Apoi și în dreptatea ei - nota traducatorului Anania).

Obs. V-am trecut si alte trimiteri care se refera la acelasi subiect, pe care traducatorul Anania a considerat ca trebuiesc trecute. Dumneavoastra (potrivit credintei si religiei la care va inchinati) scoateti din context mereu (intotdeauna) ce nu va convine (nu va este de folos), dar asta inseamna pt mine (si altor credinciosii ortodocsi romani) ca va folositi de "Biblia sau Sfanta Scriptura" numai pt ce va invata ... "un Dumnezeu FALS" (mai este nevoie sa va trec si eu doar ... versetul care se refera la acest subiect ?! - tot asa scos din context). Data viitoare va rog sa dati citate care sa nu fie scoase din context si pe cat posibil sa avertizati cititorii postarii dvs de cine a fost scrisa acel citat (ce traducator ati folosit). Eu folosesc www.dervent.ro/biblia.php care prezinta NUMAI traducerea lui Anania, singura "Biblie" autorizata de Sfantul Sinod si Patriarhul Romaniei pt a fi folosita de credinciosii Bisercii Ortodoxe Romane. Faptul ca dvs aveti o credinta neo-protestanta nu ma deranjeaza prea tare, dar ma deranjeaza cand nu se precizeaza de cine a facut traducerea citatului din Biblie (unele citate sunt "traduse" cu ... "tendinte" care incalca preceptele bisericesti traditonale romanesti si asta ma deranjeaza.

O zi buna in continuare !
31 pentru că a hotărât o zi când întru dreptate va să judece lumea prin Bărbatul pe Care El L-a rânduit, tuturor dându-le încredere prin aceea că L-a înviat din morți“...

Fc 18:25 Ps 9:8 Ps 66:4 Ps 95:13 Ps 97:9 In 3:17 In 5:22 In 5:27 FA 2:24 FA 3:15 FA 4:10 FA 5:30 FA 10:42 FA 13:30 Rm 6:4 Rm 14:9-10 2Co 5:10 1Tes 1:10 :

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 10:00

De la: 9am121159, la data 2011-07-10 01:54:30Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință, și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; Nu poti sa te pocaiesti la o biserica nelegiuita,pentruca nu ai cum.Multa pace si lumina va doresc.

Va contrazic ! Poti sa o faci ! Dovada este chiar Biserica in care va inchinati dvs.(a unui Dumnezeu fals) ! Binenteles ca este o parere pur personala care nu vrea sa fie o jignire catre dvs. A fost doar o remarca la afirmatia dvs.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 10:19

Ce dovezi exista....ca dumnezeu "exista" ? Singura carte in care se "pvesteste" despre un asazis creator,este biblia-vechiul testament.Vechiul testament este o creatie a evreilor.Daca mergem pe ideea ca exista dumnezeu ,atunci trebuie sa mergem pe ideea ca isus nu exista. E putin probabil ca evreii ,poporul ales , sa nu fie constienti ca isus este mesia. De ce i-ar fi lasat dumnezeu tocmai pe ei neinformati ? De ce nu mai apar apostoli si prooroci ? E ceva straniu,lumea s-a prostit,nu mai are nimeni imaginatie-stramosii nostri inventau dumnezei si zei pe banda rulanta ! Sa le multumim evreilor ,ei ne-au dat o carte de capatai pentru cei fara capatai !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 10:27

De la: 9am121159, la data 2011-07-10 01:54:30Domnule eugenb,puteti sa scrieti tot Testamentul nou,dar in Biserica lui Dumnezeu dupa Hristos nu veti gasi popi si mitropoliti.

Daca veti citi "Biblia sau Sfanta Scriptura" (versiunea Anania) veti afla in Anexa lucruri ce va da peste cap afirmatia de mai sus :

ARHIEREU

(termenul se suprapune în unele locuri cu cel de preot, având sensul de „mare preot“ - în perioada antemozaică - și cu slujirea hristică).

Arhiereii V. T.:
Melchisedec și preoții dinainte de Lege: Fc 14, 18; Evr 5, 6; 5, 10; 6, 20; 7, 1-21.
Ietro: Iș 2, 16; alți preoți: Iș 19, 22; 19, 24, numiți îngeri: Ecc 5, 6.
Arhiereul mozaic: Lv 21, 10-15.
Veșmintele arhiereului: Iș 28, 2-43; 39, 1-31; Lv 8, 7-9.

Arhieria Noului Testament:
Să nu-l vorbești de rău: FA 23, 5.
Slujirea sa: Nm 1, 3; 4, 19; 5, 15; 8, 3; 8, 11-21; 18, 2-7; 27, 18-21; 31, 26-29; Iș 27, 20-21; 30, 7-8; 30, 10; 1 Rg 2, 28; 2, 36; 4, 18; Lv 4, 3-12; 16; 24, 3-4; 24, 8; Evr 5, 1; 5, 3; 8, 3; 9, 7; 9, 22-23; 1 Par 23, 13; 2 Par 24, 6-14; 34, 9; 4 Rg 12, 10; 22, 4; Mt 26, 3; 26, 50; 26, 57; 26, 62; FA 5, 21-28.

Iisus - Arhiereul mărturisirii noastre: Evr 3, 1; 5, 5; 8, 1.
- superior arhieriei V. T.: Evr 7, 11; 7, 26; 7, 28; 8, 6.
- arhiereu al bunătăților celor viitoare: Evr 9, 11.
- arhiereu milostiv: Evr 2, 17.
- străbate cerurile: Evr 4, 14.
- suferă pentru slăbiciunile noastre: Evr 4, 15.

Pentru Hristos arhiereu, vezi: Hristos.

PREOT

(vezi: ARHIEREU)
Premozaic:
Melchisedec: Fc 14, 18; Evr 5, 6; 5, 10-11; 7, 1-21.
Ietro: Iș 2, 16.

Mozaic: Iș 28, 1-4; 29, 9; Nm 3, 10; 1 Par 23, 13.

Atribuțiile preoțești:
- oferirea jertfelor: Lv 1, 4-17; 2, 2; 3, 5; 1 Par 16, 40; 2 Par 13, 11.
- să aprindă lampa din tabernacol și să vegheze ca ea să stea tot timpul aprinsă: Lv 6, 12-13.
- să slujească: Evr 9, 6.
- să fie judecători: Nm 5, 14-31.
- să curețe pe cei necurați: Lv 15, 31.
- căpetenii ale leviților: Nm 3, 9; 3, 32; 4, 19; 4, 28; 4, 33; 1 Par 9, 20.
- să ofere pârga roadelor: Lv 23, 10-11; Dt 26, 3-4.
- să pronunțe binecuvântările: Nm 6, 22-27; Dt 21, 5.
- să învețe Legea (cu sensul de a preda): Lv 10, 11; Dt 24, 8; 27, 14; 31, 9-13; Ir 2, 8; Mal 2, 7.

În Noul Testament sunt:
Hirotoniți de către apostoli, prin punerea mâinilor, în N. T.: FA 14, 23; 1 Tim 4, 14; Tit 1, 5.
Hristos i-a făcut pe creștini preoți Dumnezeului și Tatălui Său: Ap 1, 6; 5, 10; 20, 6.

Desi puteam sa scriu doar ce se referea la subiectul acesta m-am gandit ca este mai cu folos pt crestinii ortodocsi care citesc aceasta postare sa dau toata explicatia data de traducatorul Anania (care a fost Mitropolit al Patriarhiei Romane).

Succes la studiu !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 10:30

De la: CR0N0S, la data 2011-07-10 10:19:18

Ce dovezi exista....ca dumnezeu "exista" ? Singura carte in care se "pvesteste" despre un asazis creator,este biblia-vechiul testament.Vechiul testament este o creatie a evreilor.Daca mergem pe ideea ca exista dumnezeu ,atunci trebuie sa mergem pe ideea ca isus nu exista. E putin probabil ca evreii ,poporul ales , sa nu fie constienti ca isus este mesia. De ce i-ar fi lasat dumnezeu tocmai pe ei neinformati ? De ce nu mai apar apostoli si prooroci ? E ceva straniu,lumea s-a prostit,nu mai are nimeni imaginatie-stramosii nostri inventau dumnezei si zei pe banda rulanta ! Sa le multumim evreilor ,ei ne-au dat o carte de capatai pentru cei fara capatai !

Amestecati lucrurile din nestiinta ! Studiat intreaga Biblie (Sfanta Scriptura) si o sa vedeti ca aceasta cuprinde atat Vechiul Testament, cat si Noul Testament !

Succes la studiu !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 13:51

De la: eugenb, la data 2011-07-10 10:30:09

Amestecati lucrurile din nestiinta ! Studiat intreaga Biblie (Sfanta Scriptura) si o sa vedeti ca aceasta cuprinde atat Vechiul Testament, cat si Noul Testament !

Succes la studiu !

Bai nenica ! De unde ai tras tu concluzia ca eu nu stiu ca vechiul si noul testament fac parte din biblie ? Stiu ca cei care se dau crestini stau prost cu logica insa a ta e la pamant. Ce e asa greu de inteles ? Vechiul testament e al evreilor a fost fabricat de niste smecheri pentru poporul ales,neamurile proaste (neevreii) l-au preluat si i-au adaugat noul testament .
Isus e tot o inovatie evreiasca insa nerecunoscut ca mesia de catre acestia. Asta mi se pare mie ilogic,sa ai un dumnezeu sa inventezi un mesia si in final sa nu-l recunosti.E clar ca acest mesia nu a existat,poate a existat omul insa nu a fost decat un simplu homeless care a incercat sa puna mana pe putere. Cine mai poate proba sau ce......existenta lui dumnezeu / Nimic,doar povestile lui Adam si Eva , Noe ,Lot ,Avraam si Moise . De ce nu mai apare dumnezeu ? De ce nu mai apar profeti si prooroci ?Totul e acum perfect ? Dumnezeu e multumit ? De ce nu mai pedepseste dumnezeu,de ce nu mai este partas la crimele evreilor ? Incearca sa capeti ceva minte ,astfel iti vei da seama ca nu exista acel dumnezeu din poveste . Adu-mi o alta dovada decat biblia ca exista un dumnezeu .Daca te bazezi doar pe ce scrie in biblie inseamna sa accepti ca esti limitat.Si ca agreezi un dumnezeu razbunator si limitat,putin cam criminal si care de peste 2000 de ani (de la violul asupra mariei) nu a mai dat niciun semn de viata.

Fosta membra 9am.ro

211 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 14:19

De la: CR0N0S, la data 2011-07-10 13:51:26
De la: eugenb, la data 2011-07-10 10:30:09

Succes la studiu !

Bai nenica ! De unde ai tras tu concluzia ca eu nu stiu ca vechiul si noul testament fac parte din biblie ? Stiu ca cei care se dau crestini stau prost cu logica insa a ta e la pamant. Ce e asa greu de inteles ? Vechiul testament e al evreilor a fost fabricat de niste smecheri pentru poporul ales,neamurile proaste (neevreii) l-au preluat si i-au adaugat noul testament .
Isus e tot o inovatie evreiasca insa nerecunoscut ca mesia de catre acestia. Asta mi se pare mie ilogic,sa ai un dumnezeu sa inventezi un mesia si in final sa nu-l recunosti.E clar ca acest mesia nu a existat,poate a existat omul insa nu a fost decat un simplu homeless care a incercat sa puna mana pe putere. Cine mai poate proba sau ce......existenta lui dumnezeu / Nimic,doar povestile lui Adam si Eva , Noe ,Lot ,Avraam si Moise . De ce nu mai apare dumnezeu ? De ce nu mai apar profeti si prooroci ?Totul e acum perfect ? Dumnezeu e multumit ? De ce nu mai pedepseste dumnezeu,de ce nu mai este partas la crimele evreilor ? Incearca sa capeti ceva minte ,astfel iti vei da seama ca nu exista acel dumnezeu din poveste . Adu-mi o alta dovada decat biblia ca exista un dumnezeu .Daca te bazezi doar pe ce scrie in biblie inseamna sa accepti ca esti limitat.Si ca agreezi un dumnezeu razbunator si limitat,putin cam criminal si care de peste 2000 de ani (de la violul asupra mariei) nu a mai dat niciun semn de viata.

De ce trebuie să jignești pe cineva ca să-i combați ideile? de ce formula asta de adresare, cu "bai" / "bei", care sa-i lipeasca celuilalt o eticheta cu statut diminuat? de ce să deturnezi în mod pervers și denigrator convingerile religioase, credința cuiva (indiferent care) în parabole despre crimă și sex? de ce simți nevoia să ofensezi în loc să argumentezi?

Din punctul meu de vedere, o asemenea dezbatere e ABSURDĂ: nu operați cu aceeași logică. Dar tonul, modul de abordare, RESPECTUL pe care ni-l datorăm, asta-i cu totul altceva

Într-altă parte, la subiectul cu Bac-ul din acest an, am vorbit și despre "modele", cele din spațiul public, dar și cele de acasă.

Nu i-am auzit vreodată pe părinții mei chemându-mă cu "băi"!

Fosta membra 9am.ro

211 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 14:47

În sensul ăsta, sunt de acord și cu afirmațiile progeniturii, cum că (unii) în viitor vor fi niste dobi.toci cu diploma

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 16:46

De la: CR0N0S, la data 2011-07-10 13:51:26Bai nenica ! De unde ai tras tu concluzia ca eu nu stiu ca vechiul si noul testament fac parte din biblie ? Stiu ca cei care se dau crestini stau prost cu logica insa a ta e la pamant. Ce e asa greu de inteles ? Vechiul testament e al evreilor a fost fabricat de niste smecheri pentru poporul ales,neamurile proaste (neevreii) l-au preluat si i-au adaugat noul testament .

Lasand deoparte ... vocabularul care nu va face cinste o sa incerc sa va postez si parerea mea la aceasta problema ridicata de dvs. :
1) Cand afirmati ceva incomplet, nu inseamna ca celalalt (cu care participati la o discutie) stie automat ce stiti si dvs sau ce vreti sa presupuneti ca se stie de catre dvs.
2) Logica unora este mai ... "trasa de par" si din cauza asta li se pare ca ei o stapanesc - dar gresesc foarte tare.
3) Pe ce anume va bazati cand afirmati ca cei care sunt crestini ar fi "ilogici" ? Solicit date concrete. nu ... "lozinci comuniste" - sunt satul de ele.
4) Pe ce va bazati ca "Vechiul Testament" apartine evreilor, iar "Noul Testament" apartine "neevreilor" ? Iar solicit date concrete, pe care sa le pot verifica !
5) Nici nu stiti macar cum se scrie "Iisus" si mai aveti pretentia sa participati la o discutie pe acest subiect ! Daca ati fi intrat pe un Dictionar ebraico-romanesc ati fi aflat ca "Iisus" poate fi doar "Iisus", dar "Isus" inseamna ... "asin". Studiati mai atent aceasta problema !
6) Va contraziceti singur ! Intai afirmati ca ar exista un "dumnezeu" (dar vi se pare "ilogic" sa existe un "mesia") si apoi afirmati ca totul este doar o "smecherie" a unui om care vroia sa puna mana pe putere. Exista "Dumnezeu" sau nu ! Cand faceti afirmatii fara acoperire LOGICA va dovedeste "limita" cunostintelor personale.
7) Daca citeati mai atent "Biblia sau Sfanta Scriptura" ati fi aflat ca in "Noul Testament" se vorbeste si de "Sfanta Treime" (dupa Rastignirea lui Iisus" si Inaltarea Lui) - adica de "Dumnezeu" + "Iisus Hristos" + "Sfantul Duh" (ca o entitate unica). Mai multa atentie asadar !
8) "Pedepsele" si "semnele lui Dumnezeu" sunt numai pentru cei care "VOR SA CREADA IN DUMNEZEU", asa ca intrebarea dvs imi arata ca nici nu ati incercat sa cititi atent ce este scris in Biblie, darmite sa sa cautati si sa intelegeti ce este scris acolo.

Obs. Sunteti prea ... "usuratic" in afirmatii (acceptati afirmatiile altora, fara sa le intelegeti si fara a le verifica motivele pt care au fost enuntate), asa ca nu are rost sa va explic ceva ce nici nu ati incercat sa intelegeti (in acest moment nici nu puteti sa intelegeti ceva ce va depaseste capacitatea de intelegere). Studiati asadar "Biblia" (www.dervent.ro/biblia.php are si expliatiile traducatorului Anania) si dupa aceea ... participati la discutii in cunostinta de cauza, asta ca sa nu va mai faceti de ras prin afirmatiile copilaresti pe care le spuneti (binenteles - este o parere pur personala asa ca nu trebuie luata ca jignire, ci doar ca o remarca provocata de afirmatiile dvs. anterioare acestei postari).

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 20:27

De la: eugenb, la data 2011-07-10 16:46:45
De la: CR0N0S, la data 2011-07-10 13:51:26Bai nenica ! De unde ai tras tu concluzia ca eu nu stiu ca vechiul si noul testament fac parte din biblie ? Stiu ca cei care se dau crestini stau prost cu logica insa a ta e la pamant. Ce e asa greu de inteles ? Vechiul testament e al evreilor a fost fabricat de niste smecheri pentru poporul ales,neamurile proaste (neevreii) l-au preluat si i-au adaugat noul testament .

Lasand deoparte ... vocabularul care nu va face cinste o sa incerc sa va postez si parerea mea la aceasta problema ridicata de dvs. :
1) Cand afirmati ceva incomplet, nu inseamna ca celalalt (cu care participati la o discutie) stie automat ce stiti si dvs sau ce vreti sa presupuneti ca se stie de catre dvs.
2) Logica unora este mai ... "trasa de par" si din cauza asta li se pare ca ei o stapanesc - dar gresesc foarte tare.
3) Pe ce anume va bazati cand afirmati ca cei care sunt crestini ar fi "ilogici" ? Solicit date concrete. nu ... "lozinci comuniste" - sunt satul de ele.
4) Pe ce va bazati ca "Vechiul Testament" apartine evreilor, iar "Noul Testament" apartine "neevreilor" ? Iar solicit date concrete, pe care sa le pot verifica !
5) Nici nu stiti macar cum se scrie "Iisus" si mai aveti pretentia sa participati la o discutie pe acest subiect ! Daca ati fi intrat pe un Dictionar ebraico-romanesc ati fi aflat ca "Iisus" poate fi doar "Iisus", dar "Isus" inseamna ... "asin". Studiati mai atent aceasta problema !
6) Va contraziceti singur ! Intai afirmati ca ar exista un "dumnezeu" (dar vi se pare "ilogic" sa existe un "mesia") si apoi afirmati ca totul este doar o "smecherie" a unui om care vroia sa puna mana pe putere. Exista "Dumnezeu" sau nu ! Cand faceti afirmatii fara acoperire LOGICA va dovedeste "limita" cunostintelor personale.
7) Daca citeati mai atent "Biblia sau Sfanta Scriptura" ati fi aflat ca in "Noul Testament" se vorbeste si de "Sfanta Treime" (dupa Rastignirea lui Iisus" si Inaltarea Lui) - adica de "Dumnezeu" + "Iisus Hristos" + "Sfantul Duh" (ca o entitate unica). Mai multa atentie asadar !
8) "Pedepsele" si "semnele lui Dumnezeu" sunt numai pentru cei care "VOR SA CREADA IN DUMNEZEU", asa ca intrebarea dvs imi arata ca nici nu ati incercat sa cititi atent ce este scris in Biblie, darmite sa sa cautati si sa intelegeti ce este scris acolo.

Obs. Sunteti prea ... "usuratic" in afirmatii (acceptati afirmatiile altora, fara sa le intelegeti si fara a le verifica motivele pt care au fost enuntate), asa ca nu are rost sa va explic ceva ce nici nu ati incercat sa intelegeti (in acest moment nici nu puteti sa intelegeti ceva ce va depaseste capacitatea de intelegere). Studiati asadar "Biblia" (www.dervent.ro/biblia.php are si expliatiile traducatorului Anania) si dupa aceea ... participati la discutii in cunostinta de cauza, asta ca sa nu va mai faceti de ras prin afirmatiile copilaresti pe care le spuneti (binenteles - este o parere pur personala asa ca nu trebuie luata ca jignire, ci doar ca o remarca provocata de afirmatiile dvs. anterioare acestei postari).

Mai tinere.......... Tu ai jignit primul ,eu doar am vrut sa te trezesc la realitate. Postarea ta suna cam asa :
"Amestecati lucrurile din nestiinta ! Studiat intreaga Biblie (Sfanta Scriptura) si o sa vedeti ca aceasta cuprinde atat Vechiul Testament, cat si Noul Testament ! " .....de unde stii tu ce stiu eu ,de ce crezi ca eu nu am citit biblia si ca nu o inteleg mai bine decat tine ? Nu sunt obligat sa cred tot ce scrie intr-o carte sau alta. Sa cred orbeste doar pe motiv ca m-am nascut intr-o tara crestina. Tu daca te nasteai in india credeai in buda,daca te nasteai in israel il injurai pe isus iar daca erai arab credeai in mahomed.Nici asta nu iti da de gandit? Eu cel putin imi pun niste intrebari ,nu cred tot ce se scrie.Tu ,parintii tai si bunicii tai ati crezut si in comunism ,altii nu au crezut si au luptat pana la moarte uneori...pentru un crez .Frica de dumnezeu sau credinta intr-un mesia este adevarata fata a necunoasterii. A lua ceva ce au transmis unii din trecut fara a verifica si fara a filtra o informatie de o asemenea importanta , mi se pare o greseala de neiertat . Nu ai argumentele tale personale,daca te nasteai in pestera acum 10000 de ani ai fi crezut ca toata lumea in pomul urias de langa "casa".Daca toti ar fi procedat la fel si acum am trai in pesteri. Exista oameni care isi pun intrebari ,acestia uneori sunt asasinati precum Copernic-de catre cei care ca si tine ,nu-si pun intrebari. Pentru mine isus este isus ,nu iisus -avand in vedere cate crime s-au facut in numele lui.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 20:37

De la: _neue_rundschrift, la data 2011-07-10 14:47:29În sensul ăsta, sunt de acord și cu afirmațiile progeniturii, cum că (unii) în viitor vor fi niste dobi.toci cu diploma

Deja exista dobi'toci cu diploma , chiar si printre cei care au luat licenta cu 10 la Universitatea din Bucuresti

Fosta membra 9am.ro

211 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 20:44

De la: CR0N0S, la data 2011-07-10 20:37:48
De la: _neue_rundschrift, la data 2011-07-10 14:47:29În sensul ăsta, sunt de acord și cu afirmațiile progeniturii, cum că (unii) în viitor vor fi niste dobi.toci cu diploma

Deja exista dobi'toci cu diploma , chiar si printre cei care au luat licenta cu 10 la Universitatea din Bucuresti

Trebuie să înțeleg că musai erau "progenituri de creștini"?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: