Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 20:10
De la: _KARPOV, la data 2011-06-25 16:30:49 Karpov, tu esti omul lui Dumnezeu nu esti EL.. dupa cum scrii esti si derutat, dar nu esti imposibil...bravo si mie imi place soarele dar nu este el Dumnezeu...inteleg, ca o ducem greu dar alt solutie nu avem decat sa-l atragem din nou pe Dumnezeu sa-i aratam ca suntem niste copii cuminti...zici tu ca nu suntem ca si EL? ba suntem, dar mai mici decat EL, ptr EL E UNIC si nu are cum sa fim ca si EL...NE IUBESTE, dar noi suntem rai si neascultatori, precum si copiii nostri de acasa nu ne asculta destul, caracterul lor il avem si noi vizavi de Dumnezeu...dc e asa? pt asa este , numai EL e unic...ce e de facut? sa ne rugam cat de putin zilnic, daca n-o sa facem ne vom adanci si mai mult in greutati, Dumnezeu nu gandeste ce omul, dulceag, odata zis la EL, cuvintul nu se mai rastalmaceste...chestiunile astea le-au zis mintile luminate..expl: KANT " Mai nti cerul nstelat, armonia cosmic, miliardele de corpuri cereti care se mic dup legi precise i care reclam neaprat un Legislator. " Credina n Dumnezeu este un dar, o comoar pe care ne-o d Dumnezeu, dar o comoar pe care omul trebuie s o caute i s o dezgroape. Acest lucru l ilustreaz Mircea Eliade prin anecdota pe care o gsim n cartea sa "Mituri, vise i mistere" Pe Dumnezeu l descoperim n noi nine, n acest cosmos interior pe care puini oameni l exploreaz. "ntr-o bun zi lui Dumnezeu i s-a fcut sil de oameni. Prea i rodeau urechile cerndu-i necontenit tot felul de nimicuri i de lucruri stupide. i atunci a hotrt s se ascund pentru puin timp. I-a chemat pe toi sfetnicii si i i-a ntrebat: Unde trebuie s m ascund? Care e locul cel mai potrivit? Pe piscul celui mai nalt munte de pe pmnt, i-au rspuns unii. Nu, ascunde-te n adncul mrii, acolo nimeni nu te va gsi, i-au rspuns alii. Ascunde-te pe partea ntunecoas a lunii, acesta e locul cel mai bun. Cine va reui s te gseasc acolo?, i-au dat cu prerea alii. Atunci Dumnezeu s-a ndreptat ctre ngerul su cel mai inteligent i l-a ntrebat: Tu ce m sftuieti? Unde s m ascund? ngerul inteligent i-a rspuns zmbind: Ascunde-te n inima omului! E singurul loc unde oamenii nu merg!" (Anthony de Mello). SI SA NU UITAM CA DUMNEZEU UN TATA GELOS SI NE VREA NUMAI PENTRU EL "Eu sunt Domnul Dumnezeul tu" Primele trei porunci ale Decalogului scrise pe prima tabl de piatr, ntruct se refer la Dumnezeu, pot fi sintetizate n cuvintele lui Isus: "S iubeti pe Domnul, Dumnezeul tu, din toat inima ta, din tot sufletul tu i din tot cugetul tu. Aceasta este cea dinti i cea mai mare porunc" (Mt 22,37-38). Iar sinteza celorlalte apte porunci scrise pe a doua tabl de piatr, care se refer la aproapele, o avem n cuvintele pe care Isus le rostete n continuare: "Iar a doua (porunc), asemenea ei (celei dinti), este: S iubeti pe aproapele tu ca pe tine nsui! n aceste porunci se cuprinde toat Legea i Profeii" (Mt 22,39-40). Alta solutie pentru noi oamenii nu exista, decat sa lasam viata reala departe, ne folosim de ea cat trebuie si sa ne adancim in credinta si iubire pe Dumnezeu, IN CAZ CONTRAR ajungem si mai rau, nu muritori de moarte ci muritori si de foame cat traim aici...problema vietii noastre e f serioasa si trebuie sa fim seriosi cu Dumnezeu nu sa-L tratam in maniera omeneasca fara respect si in bataie de joc, harjoana si mistocarime cum suntem noi buni o seara in credinta oameni!!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 07:35
De la: Sil100, la data 2011-06-29 17:53:12De la: gabigabi, la data 2011-06-29 08:34:33De la: Sil100, la data 2011-06-28 17:34:52De la: gabigabi, la data 2011-06-27 17:13:47mda ! hai sa zicem ca Sacrificiul a fost durerea carnii batuta-n cuie, caci partea lui umana , cea care se roga la Tata sa ia paharul ala de la el, se infioara de supliciul la care urma sa fie supus ....ca si strigatul final , tot al carnii indurerate era ! si acceptarea urii si ocarile , pietrele si spinii infipti in carne , tot o acceptare a unui sacrificiu se cheama ca e si rostul lui este, dupa parerea mea Necesitatea aparitiei unei religii , mult simplificata fata de tot ce aparuse pina atunci si daca ele erau slujite de catre Invatatori, aceasta nou-nascuta religie era centrata pe partea Divina a lui Iisus , el devenind CALEA si regulile ce trebuiau urmate ptr. ca omul sa-si incheie periplul pe Pamint , Mintindu-se de chinul Samsarei ! pai, am crezut ca-i de la sine inteles ca-i scrisa de oameni ! nimeni n-a afirmat altceva ....aaaaa, ca e de Inspiratie Divina, da ! dar e scrisa stingaci, la posibilitatea de intelegere a celui ce a incercat sa transpuna in cuvinte , ca mina acum care n-am cuvinte sa scriu, sa redau ceea ce mintea si inima mea simte si atunci textul apare ori fad, ori de neinteles ....cit despre simplitate , chiar e simplu si voi simplifica si mai mult, iata : tu esti Mirele meu mult asteptat ; eu te recunosc ; te iubesc si te urmez, respectind toate regulile ce ar putea conduce la succes casatoria noastra ! atit ! Mirele e Iisus ; Mireasa este Creeatia ; "casatoria" duce la Mintuire ! nu-i mai simplu sa respecti LEGEA , decit s-o tot incalci si ti-o iei de fiecare data ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 09:06
Mai crestinilor ! A gandi e greu,a gandi logic e si mai greu !
Ce este atat de complicat ? E chiar asa greu de inteles ca biblia este scrisa de niste minti bolnave ? Daca eu as fabrica o asemenea doctrina, in prezent ,daca as face apologia crimei asa cum se face in acel manual religios ,sigur as fi client al unei clinici de psihiatrie sau as fi arestat.Dumnezeul biblic nu exista ,ar insemna sa credem ca dumnezeu este un sociopat,un criminal.Iar isus a fost inventat ca o necesitate , era nevoie de o schimbare, paranoicul din vechiul testament trebuia sa fie "temperat". Un "creator" de univers ,nu are nevoie de creiere spalate , pentru a demonstra cat de omnipotent este ! Preotii va duc de nas ,va toaca banii , religia a fost transformata intr-o forma de "prostitutie sufleteasca".Treziti-va pana nu e prea tarziu, creierul are nevoie de altceva si poate fi folosit negandindu-ne zilnic la mantuirea sufletului. Amin !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 09:12
cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba !
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 09:44
De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! Sa prezumam ca exista un creator ! Bravo lui , a fost un norocos ca s-a "nascut" ! El are rolul lui , eu il am pe al meu ,nu cred ca are nevoie de recunostinta din partea mea si nici nu cred ca il intereseaza ce fac . Creatorul nu cred ca este interesat sa-mi asigure eternitatea ,e ca si cum si-ar dori concurenta. El ,creatorul, a dat de ,la un moment dat,cred ca s-a lecuit , nu mai are incredere in creatiile lui ,nu poate sa prevada cum actioneaza acestea ,asa ca banuiesc .....ca se fereste ca de tamaie ,de prezenta noastra prin preajma lui. Eu daca as fi pe acele taramuri ,in vreo 999 de miliarde de ani m-as cam plictisi si poate ca as face o "revolutie" si as obtine poate si eu un IAD ,precum domnul Lucifer.
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 09:54
De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! exact asa a facut si el : isi tine de urit " Inventind" oameni si lumi si rai si iad si luciferi ! adica, isi spune o poveste in care esti si tu, nu numai eu....suntem toti personaje de poveste, caci el e autor, scenarist, scenograf, regizor ; asigura iluminatia si sonorul , inclusiv actorii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 10:01
De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:54:19De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! ..iar rolul bisericii este zero,insa enoriasii nu inteleg asta
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 10:07
De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 10:01:26De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:54:19De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! si biserica e prinsa-n povestea asta, ca si toate celelalte filozofii si religii ale lumii ; face parte din Scenariul scris de el insusi special ptr. filmul Terra ....nu stiu cum e ptr. alte lumi, dar ptr. Pamint asa-i povestea si nu putem iesi din ea si nici modifica scriptul ! " O scena-i Lumea si noi actorii ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 11:38
Au inceput sa apara detalii despre proiectul celebrei Catedrale a Mantuirii Neamului ce urmeaza sa fie construita pe Dealul Arsenalului din Bucuresti. Aceasta se doreste a fi cel ma maret proiect de acest gen din Romania, si unul dintre cele mai impunatoare din lume.
Astfel, locatia va avea nu mai putin de 11 hectare, iar catedrala in sine va putea primi peste 5.000 de oameni in interior. Constructia va avea peste 100 de metri inaltime, 14 etaje, dar si doua subsoluri si un demisol. Intregul proiect va costa 400 de milioane de euro La 42 de metri de sol vor fi apartamente de lux si o sala de consiliu uriasa, iar putin mai jos un muzeu si mai multe galerii. Catedrala Mantuirii Neamului va avea sase turle mari, identice, iar acoperisul va fi din tabla aurita. In varf va fi o zona cu ferestre de unde se va putea vedea panorama Bucurestiului.
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 11:42
De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 11:38:52Au inceput sa apara detalii despre proiectul celebrei Catedrale a Mantuirii Neamului ce urmeaza sa fie construita pe Dealul Arsenalului din Bucuresti. Aceasta se doreste a fi cel ma maret proiect de acest gen din Romania, si unul dintre cele mai impunatoare din lume. Peste 100 de ani va fi cladire de patrimoniu ! Se vor aloca de la bugetul statului 100 de milioane de euro pentru reparatii ! Asa ca i-am rezolvat pe urmasii nostri, au pe ce cheltui banii ! Prostia subtire ,cu cheltuiala se tine
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 11:54
D-na Gabi, vedeti ca Regele pe care il apreciati atat de mult (Mihai I) a fost BOTEZAT intr-o Biserica Ortodoxa Romana, asa ca acest Mihai ... CREDE IN DUMNEZEU, si cred ca a si "sponsorizat" aceasta constructie pana acum, chiar daca sunt unii care nu cred in El sau ei cred intr-un Dumnezeu FALS !
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 12:01
Lui "Cronos" :
Depinde din ce parte privesti aceasta afirmatie "Prostia subtire ,cu cheltuiala se tine " - a celui care CREDE sau a celui care NU CREDE. Cat este o "prostie subtire" inseamna ca nu este asa de grava si fiecare poate sa creada ce doreste, dar daca este o "prostie fudula" este grav si trebuie sa ne trezim la realitate cat mai repede, ca altfel o sa tragem cu totii din cauza asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 15:19
De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! Draga CRONOS. Se vede de la ..posta...ca esti foarte ...egoist Nu poti darui, fara a avea nici un interes, nu poti iubi fara patima, chiar daca nu esti iubit CREATORUL exista si va exista si dupa trecerea ta in ...nefiinta, doar ca, fiinta ta trecu-a prin scurta viata fara sa lase nici o .....dara ( urma ) Pentru a intelege ce a creat ...CREATORUL, te rog intra pe "goagal" (invitatie pentru tori ) si acceseaza linkul "Biologia percepiei & Psihologia schimbrii", si daca vei inteleg ceva ( si sunt sigur ca vei intelege ), atunci poate ca vei impartasi unele din ":supozitiile": mele. CREATORUL exista...dar.....in nici un caz nu se substitue celui descris sau.....creat de biserica. Biserica este, a fost si va fi mereu un ...instrument de .....formare de opinie, in favoarea castei preotilor si mai tarziu a ..castei conducatorilor, din momentul cand puterea economica si militara a .....unor laici a depasit puterea preotilor. Creatorul, poate a vrut sa se autodepasesca , ca si noi de altfe, prin crearea fiintelor vii ( om , animale, plante, insecte ). Poate ca daca vom ajuge, vreodata, sa-l cunosem nemijlocit ( ma refer la speciile create de el, ...nu de noi, cei inca ...vii ) vom avea o supriza de proprtii asupra.....simplitatii lui, ca structura. Adica s-ar putea sa fie asa de primitiv creat, in comparatie cu noi, creatiile lui, incat......poate am fi dezamagiti. Poate ca si din cauza asta nu se prea arata creatiilor lui. Dar in concluzie.....SIGUR, CEREATORUL EXISTA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 15:29
De la: eugenb, la data 2011-06-30 11:54:51D-na Gabi, vedeti ca Regele pe care il apreciati atat de mult (Mihai I) a fost BOTEZAT intr-o Biserica Ortodoxa Romana, asa ca acest Mihai ... CREDE IN DUMNEZEU, si cred ca a si "sponsorizat" aceasta constructie pana acum, chiar daca sunt unii care nu cred in El sau ei cred intr-un Dumnezeu FALS ! te salut, eugenb ! poti fi mai explicit, te rog ? n-am inteles ce-ai vrut sa-mi spui ! ca MJSR crede in Dumnezeu si eu Nu ? asta ai vrut sa spui ? revino, deci ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 15:31
De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! ALTA VRIANTA DE RASPUNS SAU>>>>COMENTARIU DACA vreti sa va lamuriti asupra ...CREATORULUI si mai ales asurpa fiintelor pe care le-a creat, va rog accesati pe "goagal" linkul "Biologia percepiei & Psihologia schimbrii" care este tradus si veti afla de ce fac mereu diferenta intre CREATOR si ....DUMNEZEUL prezentat de biserica si de ce credinta mea este, ca biserica este, a fost si va fi un instrument creat pentru...potolirea siluirilor si crimelor din orinduirea sclavagisto-feudala..ulterior denaturata in ....organizatie de oprimare prin religie, de conducere prin inselare. Biserica a fost prima institutie de ...formare de opinie ...folositoare castei bisericesti. Creatorul este mult mult mai ....superior celui prezentat de biserica. Creatorul s-a depasit pe sine prin cearea fintei vii ( om, animal, planta, insecta ). Creatorul a vrut, ca si noi, sa se autodepaseasca. poate. Poate daca-l -lam intalni, am avea surprize de proportii prin primitivismul structurii lui, fata de structura noastra. S.a.m.d......... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 15:44
PRIMITIV ? mi se mare cam dur cuvintul ,dar am un paralelism de facut ,poate ca explicativ : cind Eistein a decedat, toata lumea stiintifica s-a repezit asupra creierului sau , asteptindu-se sa vada nu stiu ce exceptional ....l-au taiat in lamele, l-au analizat cu de'amanuntul , cautindu-i Geniul ... degeaba : la Suprafata arata ca un creier ca oricare altul : "primitiv" de banal ! .....
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 16:53
De la: gabigabi, la data 2011-06-30 15:44:02 PRIMITIV ? mi se mare cam dur cuvintul ,dar am un paralelism de facut ,poate ca explicativ : cind Eistein a decedat, toata lumea stiintifica s-a repezit asupra creierului sau , asteptindu-se sa vada nu stiu ce exceptional ....l-au taiat in lamele, l-au analizat cu de'amanuntul , cautindu-i Geniul ... degeaba : la Suprafata arata ca un creier ca oricare altul : "primitiv" de banal ! ..... Si ce au gasit in creier. Am inteles ac are niste formatiuni mai.... Si mai recent, s-a observat, ca exista tendinta, ca la fiecare om sa se formeze, ....structuri in creier, complet diferite, la fiecare om in parte. deci, faptul ca unii incearca aducerea oamenilor la acelasi numitor comun, e gresit. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 17:04
De la: nastasemihail, la data 2011-06-30 16:53:09De la: gabigabi, la data 2011-06-30 15:44:02 PRIMITIV ? mi se mare cam dur cuvintul ,dar am un paralelism de facut ,poate ca explicativ : cind Eistein a decedat, toata lumea stiintifica s-a repezit asupra creierului sau , asteptindu-se sa vada nu stiu ce exceptional ....l-au taiat in lamele, l-au analizat cu de'amanuntul , cautindu-i Geniul ... degeaba : la Suprafata arata ca un creier ca oricare altul : "primitiv" de banal ! ..... corect, dar ceea ce voiam eu sa-i spun lui @racukoto si nu numai lui, este ca Nu forma in care ni s-ar putea arata conteaza foarte mult , ci ESENTA ei ; ceea ce nu se vede e Esential ,ca in cazul creierului unui geniu ca Einstein din exemplul dat de mine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 19:55
De la: eugenb, la data 2011-06-30 12:01:56Lui "Cronos" : Pai deja o tragem....construim biserici si desfiintam spitale si scoli...Reparam manastiri si catedrale dar nu utilam spitalele..... In Bucuresti 50% din absolventii clasei 8....au medii multianuale peste 9 insa la examenul de evaluare peste 70% au luat note sub 8 (oare de ce ?) . Eu cred ca se umfla notele cu....euro si ca profesorii sunt slab pregatiti..... Nu stim care ne sunt prioritatile....Iar acesti elevi care se preteaza la asa ceva ,cat si cei care copie la Bac ....banuiesc ca sunt atei....crestinii nu s-ar.... preta la asa ceva...Daca ne dorim asta ...asta vom avea...Cand vom fi bolnavi vom fi tratati de medici fara creier in schimb vom ajunge pe lumea cealalta privind la turnuletele tiganesti,de aur,ale Catedralei Mantuirii prostavanilor....ce suntem...ca inghitim megalomania lu' Patriarhul hotilor din dealul cu mitropolii.....
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:01
De la: racukoto, la data 2011-06-30 15:19:12De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! Pai daca exista creatorul ....atunci de ce mai avem nevoie de prelati ? Si care creator e valabil ca eu stiu vreo 3500 ....nu m-am limitat doar la cel despre care am invatat la ora de religie
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:29
Isus Christos a fost doar un profet pe care Biserica l-a folosit pentru a subjuga Lumea
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:54
Iisus - semizeu construit dupa scenariul mitic al reinnoirii naturii! O copie nereusita a lui Mithra.Un surogat al lui Osiris si Tammuz
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:54
Iisus - semizeu construit dupa scenariul mitic al reinnoirii naturii! O copie nereusita a lui Mithra.Un surogat al lui Osiris si Tammuz
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:56
isus.... Nu se poate determina ca nu a fost Fiul lui Dumnezeu, dar se poate valida doar daca crezi. Deci, as zice ca aceasta propozitie este insasi esenta credintei. Crede si va fi adevarat pentru tine....e un fel de a spune.....crede si nu cerceta.....ca te ia
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 11:01
Iisus Hristos, persoana istorica, este Fiul lui Dumnezeu ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 11:11
De la: _KARPOV, la data 2011-06-30 20:01:17De la: racukoto, la data 2011-06-30 15:19:12De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! spanac ! e ca si intrebarea basescului : daca exista Medicina, atunci de ce mai avem nevoie de medici ? sau :avem invatamint ,ce ne trebuie profesori !? chiar crezi ca daca nu te invata nimeni nimic , le vei stii asaa, add-hoc ?! bei, copile, ia mai gindeste-te ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 11:17
De la: gabigabi, la data 2011-07-01 11:11:33De la: _KARPOV, la data 2011-06-30 20:01:17De la: racukoto, la data 2011-06-30 15:19:12De la: CR0N0S, la data 2011-06-30 09:44:46De la: gabigabi, la data 2011-06-30 09:12:14 cita vreme ai sa pui un semn de egalitate intre Credinta aia tainica , a fiorului pe care unii il tin in inima si Biserica, preoti, dogma si institutie, NU ai nicio sansa sa intelegi despre ce-i vorba ! Pai le stiu...si de la orele de religie ...si la ce ma ajuta ? Pierd timp ca sa combat ceva ce nu exista....
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 15:09
De la: gabigabi, la data 2011-06-30 15:29:17 te salut, eugenb ! poti fi mai explicit, te rog ? n-am inteles ce-ai vrut sa-mi spui ! ca MJSR crede in Dumnezeu si eu Nu ? asta ai vrut sa spui ? revino, deci ! Bine-v-am gasit ! Nu era referire la credinta dvs (pe care am "intuit-o"), ci ma refeream numai doar la "credinta" lui Mihai. Se vede treaba, ca am crezut ca trebuie sa accentuez mai bine acest lucru, dar spre regretul meu nu am formulat prea bine acest lucru ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 15:18
De la: eugenb, la data 2011-07-01 15:09:28De la: gabigabi, la data 2011-06-30 15:29:17 te salut, eugenb ! poti fi mai explicit, te rog ? n-am inteles ce-ai vrut sa-mi spui ! ca MJSR crede in Dumnezeu si eu Nu ? asta ai vrut sa spui ? revino, deci ! si ce te deranjeaza la Credinta MJS de'ai pus cuvintul in ghilimele ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 15:19
De la: _KARPOV, la data 2011-07-01 11:17:07Pai le stiu...si de la orele de religie ...si la ce ma ajuta ? Pierd timp ca sa combat ceva ce nu exista.... Pai daca d-ta stii raspunsul dinainte la toate problemele, atunci de ce nu convingi si alti oameni ca tu esti ... Dumnezeu ?! Nu cumva pt ca mai ai pana o sa "descifrezi" toate tainele Universului (oare ai sa reusesti vreodata acest lucru ?!) si ca este mai bine sa afirmi lucruri fara acoperire in fata celorlalti ?! Mai ganditiva ! Iisus Hristos te indeamna sa studiezi "adevarul" si sa nu te lasi "amagit" de cei "inselatori" ! Succes la studiat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Astept osanale !
Daca eu as fabrica o asemenea doctrina, in prezent ,daca as face apologia crimei asa cum se face in acel manual religios ,sigur as fi client al unei clinici de psihiatrie sau as fi arestat.Dumnezeul biblic nu exista ,ar insemna sa credem ca dumnezeu este un sociopat,un criminal.
Amin !
,la un moment dat,cred ca s-a lecuit , nu mai are incredere in creatiile lui ,nu poate sa prevada cum actioneaza acestea ,asa ca banuiesc .....ca se fereste ca
Prostia subtire ,cu cheltuiala se tine
insa la examenul de evaluare peste 70% au luat note sub 8 (oare de ce ?)