gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 16:37
Simboluri ? in situatia asta , cel putin ptr. mine, transmiterea informatiilor au fost prin vis , directe!
si, DACA te intereseaza cu adevarat , ia la puricat acest topic si ai sa gasesti relatate vreo 2-3 !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7124 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 16:48
Sunt de acord cu Gabi ca informatia poate fi transmisa pe calea visului, in timpce corpul se afla in stare de repaus. Confirm cu propriile experiente drept marturie!
In aLta ordine de idei, filmuletul pus pe masa de 750 cred ca ne da suficiente raspunsuri asupra originii vietii pe pamant: O minte superioara creeatoare, care datorita inteligentei sale superioare a proiectat totul , inclusiv ''manualul de instructiune'' , unind materia, energia si informatia.
Constiinta universala este prezenta in noi, in fiecare dintre noi, prin insasi constiinta noastra individuala.
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 17:11
ehhh, primul vis din seria celor 12 ce -mi soseau lunar, a fost plin de simboluri....acu' treaba e sa le si recunosti ca atare si sa le mai si intelegi , dar cu cognitivii astia de groaza, am mari indoieli....
ma rog , visul : eram la munte, sus in creasta si tineam cap compas oraselul ce se vedea in vale ....la un moment dat , drumul trecea printr-un castel ! intru, bolta, sala mare, geamuri ogivale si o lumina fermecatoare ce se strecura printre vitralii ....cascam gura fermecata de ambient si, hooop , apar dantaluind in jurul meu niste alea plutind cind sus ,cind jos, tragind de mine si incercind sa ma abata din drum , imbiindu-ma sa ramin cu ele !
eeeee, da' voi sunteti niste Himere, am zis eu tare si am pus mina pe o sabie din panoplia de pe perete si am inceput a ma lupta cu ele ....harcea-parcea le-am facut si numa' zdrente curgeau in toate partile si pe masura ce le zburataceam, deveneau tot mai batrine si urite si, tipind jalnic , au disparut si eu mi-am continuat drumul !
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 18:24
 Madam Tigaie, rogu-te frumos,indura-te fata de un necredincios ce sunt si, prezinta-mi si miecel putin , macar, doar un singur simbol pe care l-ai primit in visul pe care l-ai dobandit de la Cel de Sus, atotstiutorul,atotputernicatorul, ubicuuul cosmologic, pls Madam Tigaie, un singur simbol oniric te rog, ca numai poci de curiozitate, uite-asa ma gadila un neuron, uite-asa  !
|
|
|
sunt_al_naibii
3127 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 18:53
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
sunt_al_naibii
3127 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 18:55
De la: _1075_, la data 2013-10-10 18:24:43 Madam Tigaie, rogu-te frumos,indura-te fata de un necredincios ce sunt si, prezinta-mi si miecel putin , macar, doar un singur simbol pe care l-ai primit in visul pe care l-ai dobandit de la Cel de Sus, atotstiutorul,atotputernicatorul, ubicuuul cosmologic, pls Madam Tigaie, un singur simbol oniric te rog, ca numai poci de curiozitate, uite-asa ma gadila un neuron, uite-asa !
www.metalhead.ro/articole/10-simboluri-si-obiceiuri-cu-origini-u...
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
sunt_al_naibii
3127 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 18:59
De la: gabigabi2, la data 2013-10-10 17:11:39ehhh, primul vis din seria celor 12 ce -mi soseau lunar, a fost plin de simboluri....acu' treaba e sa le si recunosti ca atare si sa le mai si intelegi , dar cu cognitivii astia de groaza, am mari indoieli....
ma rog , visul : eram la munte, sus in creasta si tineam cap compas oraselul ce se vedea in vale ....la un moment dat , drumul trecea printr-un castel ! intru, bolta, sala mare, geamuri ogivale si o lumina fermecatoare ce se strecura printre vitralii ....cascam gura fermecata de ambient si, hooop , apar dantaluind in jurul meu niste alea plutind cind sus ,cind jos, tragind de mine si incercind sa ma abata din drum , imbiindu-ma sa ramin cu ele !
eeeee, da' voi sunteti niste Himere, am zis eu tare si am pus mina pe o sabie din panoplia de pe perete si am inceput a ma lupta cu ele ....harcea-parcea le-am facut si numa' zdrente curgeau in toate partile si pe masura ce le zburataceam, deveneau tot mai batrine si urite si, tipind jalnic , au disparut si eu mi-am continuat drumul !
gabi...nu te mai uita la filme tembele...cu monstri, zane si pitici....  si tot felul de pseudoinvestigatori....  vezi ce patesti daca nu esti cuminte....  doar scrie clar pe ecran....interzis copiilor sub 15 ani....  vrei sa ai cosmaruri mereu....???
|
|
|
sunt_al_naibii
3127 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 19:01
De la: Daphne, la data 2013-10-10 16:48:24Sunt de acord cu Gabi ca informatia poate fi transmisa pe calea visului, in timpce corpul se afla in stare de repaus. Confirm cu propriile experiente drept marturie!
In aLta ordine de idei, filmuletul pus pe masa de 750 cred ca ne da suficiente raspunsuri asupra originii vietii pe pamant: O minte superioara creeatoare, care datorita inteligentei sale superioare a proiectat totul , inclusiv ''manualul de instructiune'' , unind materia, energia si informatia.
Constiinta universala este prezenta in noi, in fiecare dintre noi, prin insasi constiinta noastra individuala.
incearca sa mai cauti....
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 21:59
De la: _1075_, la data 2013-10-10 12:41:31De la: Black_Friday_, la data 2013-10-09 21:57:34Dovada 1 pentru existenta lui Dumnezeu
- Primul Principiu al Termodinamicii -
Mai este numita si Legea Conservarii Energiei.
Stiinta a descoperit si formulat numeroase legi stiitifice. De exemplu, legea gravitatiei : daca scapi ceva, stii sigur ca acel obiect va cadea. Aceasta este deci legea gravitatiei.
Dar sa ne intoarcem la Legea Conservarii Energiei, care mai este cunoscuta si sub numele de Principiul Intai al Termodinamicii. In linii mari, aceasta lege spune ca :
In univers exista materie si energie. Materia se poate transforma in energie, dupa cum si energia se poate converti in materie si acest ciclu poate continua.
Totusi, materia si energia nu pot fi create din …nimic !
De asemenea, energia si materia nu pot fi distruse complet, nu pot fi eliminate, nu pot fi facute sa dispara.
Ele doar se transforma dintr-o forma de energie in alta.
Deci este imposibil ca materia si/sau energia sa dispara complet si de asemenea nu se poate crea energie si materie din …nimic !
Acesta fapt reprezinta o lege stiintifica, recunoscuta de toti oamenii de stiinta, indiferent daca sunt credinciosi sau atei.
Astea fiind spuse, vreau sa va ganditi la tot ceea ce exista in univers : avem materie si energie in intregul univers.
Daca prin absurd nu exista Dumnezeu, atunci ar fi imposibil din punct de vedere stiintific sa avem aceasta energie si materie in univers ! De ce ?
Pentru ca la un moment dat ar fi trebuit sa se treaca de la NIMIC la…materie si energie, lucru care stiintific este imposibil, intrucat se violeaza, se incalca clar Principiul Intai al Termodinamicii !
Am avut nenumarate dezbateri la radio cu oameni de stiinta, fizicieni, astronomi, care nu credeau in Dumnezeu si i-am intrebat :
“Cum va explicati ca aveti o violare, o incalcare clara a Principiului Intai al Termodinamicii in ceea ce priveste crearea materiei si a energiei in univers din nimic ?!“. Este pur si simplu imposibil din punct de vedere stiintific !
Oamenii de stiinta atei nu au avut un raspuns pentru asta.
Si daca te gandesti, un copil de 5 ani poate sa bata intr-o dezbatere un om de stiinta ateu, doar prin acesta simpla intrebare :
“ De unde provine toata aceasta energie si materie in univers ? “
Tot ceea ce exista in univers, la un moment dat, a trebuit sa vina de undeva !
Repet, stiinta spune ca nu se poate crea energie si materie din …nimic !
Cand acel copil de 5 ani intreaba : “ de unde provin toate lucrurile in univers ? “, acel copil in termeni stiintifici, intreaba de fapt urmatoarele :
“Cum de avem o incalcare flagranta, o violare clara a Principiului Intai al Termodinamicii prin crearea energiei si materiei din...nimic ?! “
Trebuie spus ca din perspectiva omului ateu, universal este considerat un sistem inchis, adica un sistem care nu primeste nici o influenta din exterior.
Bineinteles, ca cei care cred in Dumnezeu, cred ca Dumnezeu influenteaza universul si deci universul este un sistem deschis. Din punct de vedere al ateului, universal este considerat un sistem inchis.
Deci recapituland, Principiul Intai al Termodinamicii nu permite ca “ceva” sa fie creat din …nimic !
Acest lucru trebuie sa fie foarte bine inteles, pentru ca atunci cand cineva afirma ca nu exista Dumnezeu, acea persoana va trebui neaparat sa explice cum de s-a ajuns la materia si energia pe care toti o cunoastem astazi in univers din… nimic ?!
Unul din cel mai intalnite argumente care l-am auzit de la persoanele atee, este teoria Bing-Bang-ului care in linii mari spune asa :
Totul a inceput acum 15 miliarde de ani cu ceva de marimea "unui punctulet" in univers si acel punctulet a explodat si a creat tot ceea ce vedem astazi. Corect ? Asta ati auzit mai mereu.
V-ati pus vreodata intrebarea de ce ateii spun ca totul a inceput de la un punctulet ?
De unde aceasta idee cu punctuletul ?
Cum de au nascocit aceasta idee cu punctuletul ?
Permiteti sa explic:
Cand ne uitam la univers prin telescoape, stiinta a remarcat ca universul se mareste continuu, zilnic, cu o anumita viteza.
Ceea ce evolutionistii si ateii fac, este urmatorul lucru : ei analizeaza viteza cu care universul se mareste, si apoi fac calculul invers. Adica dau filmul inapoi. Extrapoleaza in sens invers. Adica cat ar dura, considerand aceeasi viteza, ca intreg universul sa se micsoreze, sa se comprime si sa se ajunga la acel punctulet. Astfel, s-a calculat ca ar fi necesare 15 miliarde de ani, astfel incat tot universul sa se comprime cum a fost la inceputuri, adica sa fie “inghesuit” in acel puctulet.
De aceea s-a ajuns la formularea ideii ca Bing-Bang-ul a format universul si a fost necesara o perioada de 15 miliarde de ani pana s-a ajuns la universul pe care il cunoastem noi astazi.
Si deci ateii mai spun ca totul a fost condensat, ” inghesuit” in acel punctulet inainte de explozia numita Bing-Bang. Vreau sa va ganditi un moment la ceva interesant :
De ce spun ei ca totul a inceput dintr-un puctulet ? V-ati intrebat vreodata de ce spun ei asta ? Fara gluma, v-ati gandit la asta vreodata ?
De ce nu au spus de exemplu, ca toate cometele, planetele, toata materia, etc, erau acum 15 miliarde de ani condensate nu intr-un punctulet , ci intr-un bulgare de marimea unei…..sa zicem…..stele ?!
De ce nu au spus ceva de genul acesta ? Va explic imediat de ce nu au facut-o:
Pentru ca daca un ateu ar fi incercat sa spuna ca din NIMIC s-a ajuns la o bucata mare cat o stea, apoi totul a explodat si s-a format intreg universul pe care il cunoastem astazi, atunci imediat l-ati opri si l-ati intreba :
” Stop ! Stai asa ! Vreau sa stiu cum de s-a ajuns de la nimic la .... acel bulgare de marimea unei stele !”
Dar s-au gandit ca varianta cu punctuletul este mult mai plauzibila si daca ei pot convinge ca totul a fost inghesuit, condensat in ceva de marimea doar a unui punctulet, atunci poate lumea o sa treaca peste acel fapt ascuns si teoria va fi
credibila ! Atunci lumea va accepta ideea ca din nimic s-a ajuns la…… un punctulet !
Si apoi totul a explodat, universul isi mareste volumul continuu….si asa mai departe…
Dar vreau sa va amintesc ca acel punctulet, chiar asa mic, tot ar trebui sa contina toate stelele, planetele, cometele, toata materia !
Ceva ce ei nu pot explica. Este exact ca si cum am lua 10 terenuri de fotbal si le-am inghesui intr-un bulgare de marimea unui fruct.. Acel bulgare, cat de mic ar fi , oricum ai lua-o, contine in el tot 10 terenuri de fotbal ! Si daca acel bulgare de marimea unui fruct il presam pana se ajunge la marimea unei nuci, chiar si asa, el tot 10 terenuri de fotbal contine ! Si daca il presam mai departe pana ajunge la marimea unui punctulet, el tot 10 terenuri de fotbal contine !
Deci nu putem accepta teoria evolutionista si a celor ce sustin crearea universului prin teoria Bing-Bang-ului, intrucat, nu se poate ca din nimic, sa se ajunga la un punctulet ce contine comprimat intreg..universul !
l
Acestea sunt websiteurilede pe care te informezi/documentezi, sau le folosesti numai pentru a copia texte de-a gata pentru a sustine si argumenta dogmele creationiste si credinta proprie in detrimentul stiintei si teoriei evolutioniste, Nashpa , ma i Black, nashpa!
Cu atat mai nashpa cu cat Madam Tigaie te certifica a fi un licentiat al IPB.
Black, pacat de licenta sau masteratul pe care il ai inramat, poti s-o folosesti ca hartie igienica daca tu poti crede elucubratiile unui oarecare Razvan Enoiu caremixeaza apologetic teorii stiintifice ale cunoasterii obiective pe care nu le intelege cu subiectiva dogma religioasa fortand intr-un mod incalificabil extragerea unor concluzii aberante,inepte, si total lisite de orice urma a bunului simt elementar.
Perfidia acestor texte, a la nulodoctul Sarlatan Ordinar Razvan Enoiu, au reusit sa imbecilizeze Minciunei ca@750,Madam Tigaie, (care a ajuns sa creada ca poseda cine stie ce aptitudini neuropsihice si este capabila sa creeze, materializeze flori cu privirea) si chiar pe tine, un ingineras( n-as crede) Black.
Trimite-l Pe Dl. Enoiu la scoala,Black, si poti sa-l urmezi grabit la cateva cursuri si seminarii de Fizica Clasica si/ sau Relativista.
Sanatate, Spor, Succes si cale batuta !
Pai vad ca tu esti primul care ar trebui sa te duci pe la scoala, pentru ca balivernele pe care le sustii tu si ceata ta de pitigoi frustrati, au tot atat de a face cu stiinta, cat are ghicitul in cafea cu ea, sau datul cu ghiocul.
Cata scoala am facut eu, asa putina...ma face sa ma gandesc ca in orice stiinta, orice afirmatie trebie probata. Chiar si eu, in meseria mea, tot ce fac trebuie sa argumentez si sa demonstrez prin teste. Abia dupa teste, proiectul meu este validat si i se da OK-ul pentru punere in functie. Atunci cand tu sustii ca Universul s-a nascut din nimic, trebuie sa dovedesti asta. Da-mi si mie un link la un site unde este prezentat un experiment prin care din nimic a fost creat nu un Univers, nu o planeta...nici macar o molecula...Spune-mi daca s-a reusit ca macar un atom sa fie creat din vid, din nimic.
Asta este stiinta! Atunci cand demonstrezi ceea ce sustii. Teoriile nu explica nimic. Sunt doar supozitii. Ce a demonstrat Stephen Hawking, ala caruia ii pupati voi picioarele?
Astazi sunt valabile niste teorii care peste 50 de ani este posibil sa fi infirmate si inlocuite cu alte teorii.
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 01:26
De la: Black_Friday_, la data 2013-10-10 21:59:15
Da-mi si mie un link la un site unde este prezentat un experiment prin care din nimic a fost creat nu un Univers, nu o planeta...nici macar o molecula...Spune-mi daca s-a reusit ca macar un atom sa fie creat din vid, din nimic.
Virtual particles are subatomic particles that form out of "nothing" (vacuum fields conceptually analogous to lines of force between magnetic poles) for extremely short periods of time and then disappear again. Such particles permeate space, mediate particle decay, and mediate the exchange of the fundamental forces (electromagnetic, weak, strong, and—in accord with quantum theory—gravititational forces). Virtual particles are real and have measurable effects, but the same uncertainty principle that allows them to come into existence dictates that they cannot be directly observed.
Read more: Virtual Particles
Books
Barnett, R. Michael, Henry Mühry, and Helen R. Quinn. The Charm of Strange Quarks. New York: Springer-Verlag, 2000.
Ne'eman, Yuval, and Yoram Kirsh. The Particle Hunters. Cambridge, UK: Cambridge University Press, 1996.
Read more: Virtual Particles - Uncertainty, Energy, Principle, and Short - JRank Articles science.jrank.org/pages/7195/Virtual-Particles.html#ixzz2hMSJjvNH
science.jrank.org/pages/7195/Virtual-Particles.html#ixzz2hMJNdFG...
..........................................................................................................................
The Heisenberg uncertainty principle first formulated by German physicist Werner Heisenberg (1901–1976), has broad implications for quantum theory. The principle asserts that it is physically impossible to measure both the exact position and the exact momentum of a particle (like an electron) at the same time. The more precisely one quantity is measured, the less precisely the other is known.
Heisenberg's uncertainty principle, which also helps to explain the existence of virtual particles, is most commonly stated as follows: It is impossible to exactly and simultaneously measure both the momentum p (mass times velocity) and position x of a particle. In fact, it is not only impossible to measure simultaneously the exact values of p and x; they do not have exact, simultaneous values. There is always an uncertainty in momentum (Δp) and an uncertainty in position (Δx), and these two uncertainties cannot be reduced to zero together. Their product is given by Δp Δx > h/4PI, where h is Planck's constant (6.63 × 10-34 joules &NA; second). Thus, if Δp → 0, then Δx → ∞, and vice versa.
Read more: Heisenberg Uncertainty Principle - Particle, Impossible, Exact, and Energy - JRank Articles science.jrank.org/pages/3274/Heisenberg-Uncertainty-Principle.ht...
----------------------
Virtual Particlesbr />
profmattstrassler.com/articles-and-posts/particle-physics-basics...
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 01:39
|
IonOOO
376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 07:58
Biblia,singura Carte cu autoritate Dumnezeeasca!
Un credincios a lui Dumnezeu,povestea odata ca s-a intalnit candva cu un prieten intr-un parc. Acesta era insotit de baiatul sau cu care purta o discutie mai adanca.. La apropierea credinciosului,ambii tacura,iar credinciosul auzi doar o frantura de cuvinte din care ar fi putut sa se inteleaga ca discutia fusese pe o tema de mostenire,in familia lor. Si era dreptul lor excclusiv de a incheia convorbirea la apropierea unui om ce nu facea parte din familia lor.
Am facut aceasta introducere,deoarece incerc sa arat ca la fel pot sta lucrurile si cu intelesul Bibliei. Biblia se descopere,poate fi inteleasa, doar persoanelor ce sunt sincere cu inima in a face voia lui Dumnuzeu. Dumnezeu se lasa descoperit credinciosilor Lui si nu batjocuritorilor,necredinciosilor....
www.scribd.com/doc/57256637/Esti-Sigur-de-Petru-Popovici
Din pacate,oamenii cauta azi mama painii,si nu Painea vietii, tocmai cand se vorbeste despre Dumnezeu!
" Isus le-a zis: "Eu sunt Painea vietii. Cine vine la Mine nu va flamanzi niciodata; si cine crede in Mine nu va inseta niciodata."
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 10:30
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-10 19:01:06De la: Daphne, la data 2013-10-10 16:48:24Sunt de acord cu Gabi ca informatia poate fi transmisa pe calea visului, in timpce corpul se afla in stare de repaus. Confirm cu propriile experiente drept marturie!
incearca sa mai cauti....
1. Informatii?
2. In aprofundarea viselor?
3. Originea vietiipe pamant?
4. Sau in constiinta individuala si/sau cea superioara?
M-ai cam derutat....
http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q
:D
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 10:45
De la: IonOOO, la data 2013-10-11 07:58:04 Biblia,singura Carte cu autoritate Dumnezeeasca!
Un credincios a lui Dumnezeu,povestea odata ca s-a intalnit candva cu un prieten intr-un parc. Acesta era insotit de baiatul sau cu care purta o discutie mai adanca.. La apropierea credinciosului,ambii tacura,iar credinciosul auzi doar o frantura de cuvinte din care ar fi putut sa se inteleaga ca discutia fusese pe o tema de mostenire,in familia lor. Si era dreptul lor excclusiv de a incheia convorbirea la apropierea unui om ce nu facea parte din familia lor.
Am facut aceasta introducere,deoarece incerc sa arat ca la fel pot sta lucrurile si cu intelesul Bibliei. Biblia se descopere,poate fi inteleasa, doar persoanelor ce sunt sincere cu inima in a face voia lui Dumnuzeu. Dumnezeu se lasa descoperit credinciosilor Lui si nu batjocuritorilor,necredinciosilor....
Din pacate,oamenii cauta azi mama painii,si nu Painea vietii, tocmai cand se vorbeste despre Dumnezeu!
" Isus le-a zis: "Eu sunt Painea vietii. Cine vine la Mine nu va flamanzi niciodata; si cine crede in Mine nu va inseta niciodata."
Stimate domn ION....
Nu putem refuza nicio pista intr-o ancheta, esti de acord cu mine? Biblia initiala a fost scrisa intr-o limba, apoi a fost tradusa si interpretata, pentru ca la o traducere, se pierde din originalitate, intervenind interpretarea traducatorului. Nu o aduc in discutie asta ca si forma de repros sau ca mi-as bate joc de cartile sfinte, ci imi pun intrebari mai departe.
Bun, viata a aparut, dar CUM a aparut viata? Vreau sa inteleg procesul, pur si simplu, pentru a intelege cine sunt, de unde vin, ce fac si inspre ce ma indrept? Consider ca Biblia nu imi da toate raspunsurile pe care eu le caut, pentru a efectua puzzle-ul si a cunoste adevarul, care este unul singur!
Astazi am accesul la informatie. Se pare ca viata nu poate aparea din nimic fara ca CEVA ( in acest ceva includ o minte, o inteligenta creeatoare superioara ) sa fi proiectat si permis realizarea acestui proiect in cele mai mici detalii si intr-o anumita ordine, astfel incat nimic sa nu esueze!
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 12:06
Doamne, vino doamne! Sa vezi ce-a mai ramas din oameni.
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 12:23
De la: IonOOO, la data 2013-10-11 07:58:04 Biblia,singura Carte cu autoritate Dumnezeeasca!
Cine a spus ca biblia este singura carte cu autoritate dumnezeiasca?
Nu cumva preotii? Preotii sunt interesati, ei vor perpetuarea privilegiilor deoarece foarte multi isi introduc progeniturile in sistem. Au interes si pedofilii si homosexualii deoarece a fi preot e un job bun pentru racolarea de victime sexuale. Asa ca lasa glumele deoarece un dumnezeu nu poate fi atat de naiv si de prost ca cel reprezentat de ''bibilica'' ta. Acel dumnezeu nu exista decat in ceata mintii tale libera de intelepciune. Incearca sa gandesti singur si sa-ti inchipui singur un ''dumnezeu''. Dumnezeul evreilor nu este real iar Isus este cel ce nu poate fi.
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:11
De la: CR0N0S, la data 2013-10-11 12:06:22Doamne, vino doamne! Sa vezi ce-a mai ramas din oameni.
Cronos, pe unde ai fost dus? Toate ok?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:52
De la: _1075_, la data 2013-10-10 18:24:43 Madam Tigaie, rogu-te frumos,indura-te fata de un necredincios ce sunt si, prezinta-mi si miecel putin , macar, doar un singur simbol pe care l-ai primit in visul pe care l-ai dobandit de la Cel de Sus, atotstiutorul,atotputernicatorul, ubicuuul cosmologic, pls Madam Tigaie, un singur simbol oniric te rog, ca numai poci de curiozitate, uite-asa ma gadila un neuron, uite-asa !
dragul meu, eu am spus ca visul a fost plin de simboluri, dar trebuie sa le vezi si, pe deasupra sa le mai si intelegi ori tu, nu esti capabil sa sesisezi cind cineva te priveste, atit esti de neatent si neracordat la lumea exterioara tie ! si atunci, ce Pretentii poti avea la a sesiza mesaje venite dintr-o lume a ideilor transpuse -n simboluri ? hai, mai studiaza si incepe cu Himerele ....succesuri !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:55
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-10 18:59:52De la: gabigabi2, la data 2013-10-10 17:11:39ehhh, primul vis din seria celor 12 ce -mi soseau lunar, a fost plin de simboluri....acu' treaba e sa le si recunosti ca atare si sa le mai si intelegi , dar cu cognitivii astia de groaza, am mari indoieli....
gabi...nu te mai uita la filme tembele...cu monstri, zane si pitici.... si tot felul de pseudoinvestigatori.... vezi ce patesti daca nu esti cuminte.... doar scrie clar pe ecran....interzis copiilor sub 15 ani.... vrei sa ai cosmaruri mereu....???
nici tu nu ai inteles mesajul transmis ? ai postat ceva despre simboluri si, nimic-nimic ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 15:08
De la: CR0N0S, la data 2013-10-11 12:06:22Doamne, vino doamne! Sa vezi ce-a mai ramas din oameni.
adevar grait-ai : vino Doamne ca sa vezi ca n-au mai ramas din oameni decit niste robotzei !
roboteii functioneaza , insa, dupa Programul implantat in memoria lor de cei ce l-au construit , dar ultimilor serii de robotei li s-a sters aceasta informatie si ei incep sa se creada a fi propria lor creeatie !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 17:15
De la: Black_Friday_, la data 2013-10-09 21:57:34Dovada 1 pentru existenta lui Dumnezeu
- Primul Principiu al Termodinamicii -
Mai este numita si Legea Conservarii Energiei.
Stiinta a descoperit si formulat numeroase legi stiitifice. De exemplu, legea gravitatiei : daca scapi ceva, stii sigur ca acel obiect va cadea. Aceasta este deci legea gravitatiei.
Dar sa ne intoarcem la Legea Conservarii Energiei, care mai este cunoscuta si sub numele de Principiul Intai al Termodinamicii. In linii mari, aceasta lege spune ca :
In univers exista materie si energie. Materia se poate transforma in energie, dupa cum si energia se poate converti in materie si acest ciclu poate continua.
Totusi, materia si energia nu pot fi create din …nimic !
De asemenea, energia si materia nu pot fi distruse complet, nu pot fi eliminate, nu pot fi facute sa dispara.
Ele doar se transforma dintr-o forma de energie in alta.
Deci este imposibil ca materia si/sau energia sa dispara complet si de asemenea nu se poate crea energie si materie din …nimic !
Acesta fapt reprezinta o lege stiintifica, recunoscuta de toti oamenii de stiinta, indiferent daca sunt credinciosi sau atei.
Astea fiind spuse, vreau sa va ganditi la tot ceea ce exista in univers : avem materie si energie in intregul univers.
Daca prin absurd nu exista Dumnezeu, atunci ar fi imposibil din punct de vedere stiintific sa avem aceasta energie si materie in univers ! De ce ?
Pentru ca la un moment dat ar fi trebuit sa se treaca de la NIMIC la…materie si energie, lucru care stiintific este imposibil, intrucat se violeaza, se incalca clar Principiul Intai al Termodinamicii !
Am avut nenumarate dezbateri la radio cu oameni de stiinta, fizicieni, astronomi, care nu credeau in Dumnezeu si i-am intrebat :
“Cum va explicati ca aveti o violare, o incalcare clara a Principiului Intai al Termodinamicii in ceea ce priveste crearea materiei si a energiei in univers din nimic ?!“. Este pur si simplu imposibil din punct de vedere stiintific !
Oamenii de stiinta atei nu au avut un raspuns pentru asta.
Si daca te gandesti, un copil de 5 ani poate sa bata intr-o dezbatere un om de stiinta ateu, doar prin acesta simpla intrebare :
“ De unde provine toata aceasta energie si materie in univers ? “
Tot ceea ce exista in univers, la un moment dat, a trebuit sa vina de undeva !
Repet, stiinta spune ca nu se poate crea energie si materie din …nimic !
Cand acel copil de 5 ani intreaba : “ de unde provin toate lucrurile in univers ? “, acel copil in termeni stiintifici, intreaba de fapt urmatoarele :
“Cum de avem o incalcare flagranta, o violare clara a Principiului Intai al Termodinamicii prin crearea energiei si materiei din...nimic ?! “
Trebuie spus ca din perspectiva omului ateu, universal este considerat un sistem inchis, adica un sistem care nu primeste nici o influenta din exterior.
Bineinteles, ca cei care cred in Dumnezeu, cred ca Dumnezeu influenteaza universul si deci universul este un sistem deschis. Din punct de vedere al ateului, universal este considerat un sistem inchis.
Deci recapituland, Principiul Intai al Termodinamicii nu permite ca “ceva” sa fie creat din …nimic !
Acest lucru trebuie sa fie foarte bine inteles, pentru ca atunci cand cineva afirma ca nu exista Dumnezeu, acea persoana va trebui neaparat sa explice cum de s-a ajuns la materia si energia pe care toti o cunoastem astazi in univers din… nimic ?!
Unul din cel mai intalnite argumente care l-am auzit de la persoanele atee, este teoria Bing-Bang-ului care in linii mari spune asa :
Totul a inceput acum 15 miliarde de ani cu ceva de marimea "unui punctulet" in univers si acel punctulet a explodat si a creat tot ceea ce vedem astazi. Corect ? Asta ati auzit mai mereu.
V-ati pus vreodata intrebarea de ce ateii spun ca totul a inceput de la un punctulet ?
De unde aceasta idee cu punctuletul ?
Cum de au nascocit aceasta idee cu punctuletul ?
Permiteti sa explic:
Cand ne uitam la univers prin telescoape, stiinta a remarcat ca universul se mareste continuu, zilnic, cu o anumita viteza.
Ceea ce evolutionistii si ateii fac, este urmatorul lucru : ei analizeaza viteza cu care universul se mareste, si apoi fac calculul invers. Adica dau filmul inapoi. Extrapoleaza in sens invers. Adica cat ar dura, considerand aceeasi viteza, ca intreg universul sa se micsoreze, sa se comprime si sa se ajunga la acel punctulet. Astfel, s-a calculat ca ar fi necesare 15 miliarde de ani, astfel incat tot universul sa se comprime cum a fost la inceputuri, adica sa fie “inghesuit” in acel puctulet.
De aceea s-a ajuns la formularea ideii ca Bing-Bang-ul a format universul si a fost necesara o perioada de 15 miliarde de ani pana s-a ajuns la universul pe care il cunoastem noi astazi.
Si deci ateii mai spun ca totul a fost condensat, ” inghesuit” in acel punctulet inainte de explozia numita Bing-Bang. Vreau sa va ganditi un moment la ceva interesant :
De ce spun ei ca totul a inceput dintr-un puctulet ? V-ati intrebat vreodata de ce spun ei asta ? Fara gluma, v-ati gandit la asta vreodata ?
De ce nu au spus de exemplu, ca toate cometele, planetele, toata materia, etc, erau acum 15 miliarde de ani condensate nu intr-un punctulet , ci intr-un bulgare de marimea unei…..sa zicem…..stele ?!
De ce nu au spus ceva de genul acesta ? Va explic imediat de ce nu au facut-o:
Pentru ca daca un ateu ar fi incercat sa spuna ca din NIMIC s-a ajuns la o bucata mare cat o stea, apoi totul a explodat si s-a format intreg universul pe care il cunoastem astazi, atunci imediat l-ati opri si l-ati intreba :
” Stop ! Stai asa ! Vreau sa stiu cum de s-a ajuns de la nimic la .... acel bulgare de marimea unei stele !”
Dar s-au gandit ca varianta cu punctuletul este mult mai plauzibila si daca ei pot convinge ca totul a fost inghesuit, condensat in ceva de marimea doar a unui punctulet, atunci poate lumea o sa treaca peste acel fapt ascuns si teoria va fi
credibila ! Atunci lumea va accepta ideea ca din nimic s-a ajuns la…… un punctulet !
Si apoi totul a explodat, universul isi mareste volumul continuu….si asa mai departe…
Dar vreau sa va amintesc ca acel punctulet, chiar asa mic, tot ar trebui sa contina toate stelele, planetele, cometele, toata materia !
Ceva ce ei nu pot explica. Este exact ca si cum am lua 10 terenuri de fotbal si le-am inghesui intr-un bulgare de marimea unui fruct.. Acel bulgare, cat de mic ar fi , oricum ai lua-o, contine in el tot 10 terenuri de fotbal ! Si daca acel bulgare de marimea unui fruct il presam pana se ajunge la marimea unei nuci, chiar si asa, el tot 10 terenuri de fotbal contine ! Si daca il presam mai departe pana ajunge la marimea unui punctulet, el tot 10 terenuri de fotbal contine !
Deci nu putem accepta teoria evolutionista si a celor ce sustin crearea universului prin teoria Bing-Bang-ului, intrucat, nu se poate ca din nimic, sa se ajunga la un punctulet ce contine comprimat intreg..universul !
www.dumnezeuexista.ro/Dovada%201.html[/quote]
Hehehe ... e la mintea cocosului ca nu poti sa vorbesti de o lege de functionare a "ceva " , inainte de a fi creat acel " ceva " ! E ca si cum ai spune ca exista gravitatia inainte de creatia universului Nici macar despre un copil nu poti sa spui ca exista , inainte sa se nasca . Sau ca vorbeste ,plange sau face pipi in pampers .
Iar nenea asta care are impresia ca universul era condensat intr-un punct , porneste de la premisa ca el exista deja , el vorbeste de forma .Daca ar fi existat deja , ar fi existata dintotdeauna . Daca ar fi existat dintotdeauna , nu exista un moment al creatiei , deci nu l-ar fi creat nimeni .
Faptul ca universul este expansionist (galaxiile se departeaza unele de altele ) sta la baza demonstratiei ca universul nu este infinit . Daca ar fi infinit , nu ar putea sa-si mareasca volumul .
De aici si pana la ideea ca 10 terenuri de fotbal au existat intr-un punct si au inceput sa se dilate , e chestie de fantezia fiecaruia .
Ai si dovada 2 ???
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 17:35
Mie imi place cum o cotesc unii cu inteligenta creatoare , ca nu conteaza ca se numeste Dumnezeu sau particula . Pai cum ramane cu biblia care povesteste negru pe alb ca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea lui ? Daca omul seamana cu Dumnezeu , cum Dumnezeu seamana cu o biata particula fara masa ?
Mai zice biblia ca Dumnezeu a creat prima data Pamantul . Sa nu fi stiut Dumnezeu ca in Univers mai sunt si alte planete mai vechi ? Sau exista cate un Dumnezeu pentru fiecare sistem solar ? Si un SupraDumnezeu pentru intreg Universul ?
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 17:55
De la: gabigabi2, la data 2013-10-11 14:52:44De la: _1075_, la data 2013-10-10 18:24:43 Madam Tigaie, rogu-te frumos,indura-te fata de un necredincios ce sunt si, prezinta-mi si miecel putin , macar, doar un singur simbol pe care l-ai primit in visul pe care l-ai dobandit de la Cel de Sus, atotstiutorul,atotputernicatorul, ubicuuul cosmologic, pls Madam Tigaie, un singur simbol oniric te rog, ca numai poci de curiozitate, uite-asa ma gadila un neuron, uite-asa !
dragul meu, eu am spus ca visul a fost plin de simboluri, dar trebuie sa le vezi si, pe deasupra sa le mai si intelegi ori tu, nu esti capabil sa sesisezi cind cineva te priveste, atit esti de neatent si neracordat la lumea exterioara tie ! si atunci, ce Pretentii poti avea la a sesiza mesaje venite dintr-o lume a ideilor transpuse -n simboluri ? hai, mai studiaza si incepe cu Himerele ....succesuri !
Madam Tigaie, rusinica-rusnica Madam Tigaie, cum incerci mataluta sa iesi basma curata dintr-o increngatura pe care nu poti s-o nominalizezi, explici, si/sau demonstrezi, este ceva de speriat, Madam Tigaie, pana si extraterrestii, in cazul in care ar exista asemenea entitati rational-inteligente, pana si ei, extraterry, ar lua-o la sanatoasa daca ti-ar citi aceste texte impanate cu tot felul de idei si concepte intepte.
Phai bine Madam Tigaie, cum vine chestia pe care tocmai ai afirmat-o, citez:
"eu am spus ca visul a fost plin de simboluri"....blablabla..."ce Pretentii poti avea la a sesiza mesaje venite dintr-o lume a ideilor transpuse -n simboluri ? "
O lume a ideilor, Madam Tigaie?
Despre care lume a ideilor vorbesti ATUNCI cand REFERINTA este de natura ONIRICA, citez: "am spus ca visul a fost plin de simboluri", aceasta este "lumea ideilor" despre care vorbesti si nu alta, ok?
Poate fi aceasta lume a ideilor pe care o invoci o lume a ideilor rezultata dintr-o lume a cunoasteri obiective? sau...
Iar atunci cand afirmi , citez :" mesaje venite dintr-o lume a ideilor transpuse -n simboluri "...
Acele mesaje sunt compuse, contin , simboluri general acceptate, insusite, si folosite pentru a comunica, sau demonstra, prin intermediul lor o fenomenologie ale carei efecte pot fi explicate, testate, si demonstrate, ca rezultante ale unor actiuni intreprinse de vreo particula, antiparticula, vreo forta fundamentala etc. in vederea atingerii unui scop precis si oricand repetabil in realitatea care te inconjoara?
Sau sunt simple "informatii" onirice ale caror simboluri, pe care le interpretezi aberant oferindu-le semnificatii personale lipsite de orice valoare corespondenta cunoasterii obiective cat si rational-logice-constiente, le introduci intr-o equatie irelevanta, absurda, din care iti va rezulta intodeauna concluzii halucinant-delirante, fabulatii , sau in ultima instanta, adevarate prostii sau imbecilitati dobandite dintr-o stare onirica si expuse , afirmate, si sustinute aflandu-te, Madam Yigaie,in stare constienta (veghe)ca, adevaruri ale realitatii.
Madam Tigaie, ma lesi ?
Ceea ce ai incercat, si modalitatea prin care ai incercat sa justifici veridicitatea acelor mesaje care ti-au parvenit "dintr-o lume a ideilor transpusa in simboluri" exact in momentul in care te aflai intr-o stare inconstienta (somn profund) se regasesc, pot fi incadrate catalogate, sau etichetate, intr-un anumit capitol pe care il studiaza neurostiintele sec. XXI, fapt pentru care,ma abtin sa detaliez eventual sa fiu explicit in ceea ce te priveste, Madam Tigaie.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 18:02
pai, daca ti-l personalizezi pe Dumnezeu si vrei neaparat ca el sa fie cu o barba alba caci, nu? ne-a facut dupa chipul sau, o sa dai mereu Rateuri !
dar daca intelegi ca o MInte Creeatoare, prin TOT CE FACE se Exprima pe Sine si este dupa chipul gindirii sale, atunci se schimba kalimera ! si daca mai stii ca in tot ce-a creat Leonardo da Vinci, de ex., el este acolo ... in toate creeatiile sale atit de variate, el este prezent atunci, ridicind la scara Divinitatii, n-ai sa te mai miri atit , caci expresia cum ca Intreaga Creeatie este dupa chipul sau,incepe sa capete sens !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 18:11
De la: _1075_, la data 2013-10-11 17:55:41De la: gabigabi2, la data 2013-10-11 14:52:44De la: _1075_, la data 2013-10-10 18:24:43 Madam Tigaie, rogu-te frumos,indura-te fata de un necredincios ce sunt si, prezinta-mi si miecel putin , macar, doar un singur simbol pe care l-ai primit in visul pe care l-ai dobandit de la Cel de Sus, atotstiutorul,atotputernicatorul, ubicuuul cosmologic, pls Madam Tigaie, un singur simbol oniric te rog, ca numai poci de curiozitate, uite-asa ma gadila un neuron, uite-asa !
Madam Tigaie, rusinica-rusnica Madam Tigaie, cum incerci mataluta sa iesi basma curata dintr-o increngatura pe care nu poti s-o nominalizezi, explici, si/sau demonstrezi, este ceva de speriat, Madam Tigaie, pana si extraterrestii, in cazul in care ar exista asemenea entitati rational-inteligente, pana si ei, extraterry, ar lua-o la sanatoasa daca ti-ar citi aceste texte impanate cu tot felul de idei si concepte intepte.
Phai bine Madam Tigaie, cum vine chestia pe care tocmai ai afirmat-o, citez:
"eu am spus ca visul a fost plin de simboluri"....blablabla..."ce Pretentii poti avea la a sesiza mesaje venite dintr-o lume a ideilor transpuse -n simboluri ? "
O lume a ideilor, Madam Tigaie?
Despre care lume a ideilor vorbesti ATUNCI cand REFERINTA este de natura ONIRICA, citez: "am spus ca visul a fost plin de simboluri", aceasta este "lumea ideilor" despre care vorbesti si nu alta, ok?
Poate fi aceasta lume a ideilor pe care o invoci o lume a ideilor rezultata dintr-o lume a cunoasteri obiective? sau...
Iar atunci cand afirmi , citez :" mesaje venite dintr-o lume a ideilor transpuse -n simboluri "...
Acele mesaje sunt compuse, contin , simboluri general acceptate, insusite, si folosite pentru a comunica, sau demonstra, prin intermediul lor o fenomenologie ale carei efecte pot fi explicate, testate, si demonstrate, ca rezultante ale unor actiuni intreprinse de vreo particula, antiparticula, vreo forta fundamentala etc. in vederea atingerii unui scop precis si oricand repetabil in realitatea care te inconjoara?
Sau sunt simple "informatii" onirice ale caror simboluri, pe care le interpretezi aberant oferindu-le semnificatii personale lipsite de orice valoare corespondenta cunoasterii obiective cat si rational-logice-constiente, le introduci intr-o equatie irelevanta, absurda, din care iti va rezulta intodeauna concluzii halucinant-delirante, fabulatii , sau in ultima instanta, adevarate prostii sau imbecilitati dobandite dintr-o stare onirica si expuse , afirmate, si sustinute aflandu-te, Madam Yigaie,in stare constienta (veghe)ca, adevaruri ale realitatii.
Madam Tigaie, ma lesi ?
Ceea ce ai incercat, si modalitatea prin care ai incercat sa justifici veridicitatea acelor mesaje care ti-au parvenit "dintr-o lume a ideilor transpusa in simboluri" exact in momentul in care te aflai intr-o stare inconstienta (somn profund) se regasesc, pot fi incadrate catalogate, sau etichetate, intr-un anumit capitol pe care il studiaza neurostiintele sec. XXI, fapt pentru care,ma abtin sa detaliez eventual sa fiu explicit in ceea ce te priveste, Madam Tigaie.
mi se rupe-n paispe de toata demonstratia ta imbatata de vorbe !
Plutim intr-un ocean informational care ne cuprinde , invaluie si transfera informatie cu noi si prin noi....ea - informatia- ne parvine, in masura in care suntem Atenti si Conectati la ce vine spre noi, sub diverse forme : scrise, audibile , prin viu -grai de la gura la ureche sau, prin Vise ! simbolurile le poti descifra sau, poti trece nepasator pe linga ele si, desi ai ochi sa fii mai orb decit orbii !
imi pare rau ptr. tine, visul meu este Extraordinar de valabil si ptr. tine si ptr. fiecare dintre noi, el fiind pur si simplu o LECTIE !
n-o vezi, n-o intelegi, pa, neicusorule, caci esti la nivelul unui prunc de gradinita- din pct. de vedere spiritual si, gata , asta e , mai mult nu pot face !
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 18:43
De la: gabigabi2, la data 2013-10-11 18:02:31pai, daca ti-l personalizezi pe Dumnezeu si vrei neaparat ca el sa fie cu o barba alba caci, nu? ne-a facut dupa chipul sau, o sa dai mereu Rateuri !
dar daca intelegi ca o MInte Creeatoare, prin TOT CE FACE se Exprima pe Sine si este dupa chipul gindirii sale, atunci se schimba kalimera ! si daca mai stii ca in tot ce-a creat Leonardo da Vinci, de ex., el este acolo ... in toate creeatiile sale atit de variate, el este prezent atunci, ridicind la scara Divinitatii, n-ai sa te mai miri atit , caci expresia cum ca Intreaga Creeatie este dupa chipul sau,incepe sa capete sens !
Madam Tigaie, eu nu personalizez o opera de arta, pictura, piesa muzicala, poezia, proza etc., nici nu poti personaliza asa ceva. persoana respectiva este, sau a fost prezenta in lumea fizica-obiectiva, dar opera pe care persoana respectiva a compus-o, pictat-o etc soseste , sau este un rezultat al unei cunoasteri obiective interpretata si redata, personalizat, ca rezultat al unei interactiuni dintre starea fizica si cea mentala a artistului din vremea respectiva, este un produs fizic, - Tabloul lui da Vinci, sau un produs redat prin simboruri, -pesele muzicale- operele de arta transced timpul in stare fizica , iar acea panza pictata contine produsul mintii lui da Vinci din perspectiva unei interpretari artistice, realiste sau mai putin realiste, ale carei efecte le percepi in mod real, Madam Tigaie, te impresionaza si le resimte chiar minte ta, -in stare constienta- cea de acum, sau din momentul in care privesti, sau admiri, operele da vinciene. Efectele pe care le produce opera unui artist asupra mintilor privitorilor, ascultatorilor etc. sunt efecte subiective , personale, si cat se poate de reale, masurabile,cuantificabile, insa, operele exista fizic, obiectiv, sunt reale si prezente tocmai pentru a impresiona.
Acum, prosusul fizic al mintii lui DZeu, exista? este semnat de vreo divinitate si are vreun certificat de autenticitate emis de vreo autoritate in materie, exista vreo dovada indubitabila prin care poti atesta existenta creatorului sau existenta vreunui produs al mintii sale existent in stare fizica, care sa te impresioneze, Madam Tigaie ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 19:12
da! Tu esti un produs al mintii divine ce s-a exprimat pe sine ,prin tine si te admir !
multumit de raspuns ?
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 19:26
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 19:33
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 19:35
 dar chiar nu se-ncumeta nimeni sa-ncerce o descifrare a visului meu ?
e chiar asa de incifrat , mai sa fie ?!
|
|
|