back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 00:03

Oricat ar fi putut gresi un inger, Dumnezeu nu l-ar fi gonit din imparatia sa.

...Ci, i-ar fi dat sansa de a se cai si a se mantui,recastigandu-si...pozitia sa zicem asa.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 00:07

S-ar spune ca atunci cand ne rugam pentru o fiinta decedata, o ajutam sa isi mantuiasca sufletul.

S-ar mai spune ca atunci cand cerem ajutorul sau protectia sau calauzirea pasilor nostri unei fiinte decedate, care ne-a fost si ne-a ramas draga, s-ar spune ca am invoca...diavolul. De ce? De ce nu putem avea parte totusi de .... ceea ce a mai ramas din fiinta respectiva?

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 06:01

De la: 9am_750, la data 2013-10-05 23:01:58caderea a incetat cand arhanghelul mihail a spus sa stam sa luam aminte caci ingerii cadeau ca fulgii de nea din cer

De unde ai scos asta?
E prima data cind aud asa ceva.

Sinteti buni de inventatori.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 06:02

De la: Daphne, la data 2013-10-06 00:07:55S-ar spune ca atunci cand ne rugam pentru o fiinta decedata, o ajutam sa isi mantuiasca sufletul.

S-ar mai spune ca atunci cand cerem ajutorul sau protectia sau calauzirea pasilor nostri unei fiinte decedate, care ne-a fost si ne-a ramas draga, s-ar spune ca am invoca...diavolul. De ce? De ce nu putem avea parte totusi de .... ceea ce a mai ramas din fiinta respectiva?

Ai copiii si amintirea lui.
Si viata care o ai.
Ei traiesc prin noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 06:03

Am simtit cutremurul.
M-a miscat....
Si parca si ceva obiect prin camera.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 09:59

De la: Daphne, la data 2013-10-06 00:03:38Oricat ar fi putut gresi un inger, Dumnezeu nu l-ar fi gonit din imparatia sa.

...Ci, i-ar fi dat sansa de a se cai si a se mantui,recastigandu-si...pozitia sa zicem asa.
nu la izgonit nimeni sa izgonit singur pentru ca mandria nu are ce cauta in ceruri,,la ce dreptate dumnezeiasca te ai mai raporta tu daca acolo ar fi tolerata mandria s ar ajunge la pacatele ce le avem noi aici pe pamant,,,cum si omul pacatuind in rai a cazut singur,,insa nu compara ingerii cu amenii,,iata noi ne chinuim acum sa redoobandim raiul pierdut din pricina pacatului ,,ingerii cazutii nu zice nici unde ca vor fi recastigati,desi sunt oameni care se roaga pentru intoarcerea lor ,mandria pe ei ii tine pe loc pentru ca nu si pot cere iertare,,se zice ca numarul ingeriloor cazuti vor fi conpletati cu sufletele oamenilor drepti si cand se va savarsi asta va veni si sfarsitul lumii acesteia

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 10:02

De la: Daphne, la data 2013-10-06 00:07:55S-ar spune ca atunci cand ne rugam pentru o fiinta decedata, o ajutam sa isi mantuiasca sufletul.

cine ti zice ca invci diavolul insa cand te rgi trebui sa te rogi intai pentru ea si sa l roage pe dumnezeu pentru tine

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 10:25

De la: nastasemihail, la data 2013-10-06 06:01:49
De la: 9am_750, la data 2013-10-05 23:01:58caderea a incetat cand arhanghelul mihail a spus sa stam sa luam aminte caci ingerii cadeau ca fulgii de nea din cer

De unde ai scos asta?
E prima data cind aud asa ceva.

Sinteti buni de inventatori.
nu am scoso de nicaieri scrie in hronograful lui chedrinos

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 15:36

ei, nu stiu daca pe insusi diavol il invoci ,dar cu siguranta tulburam sufletul plecat din lumea asta si parca am mai vorbit despre asta : Rugaciunea il dezleaga de legaturile cu Pamintul ,ajutindu-l sa urce palierul urmator, invocarea prin metode spiritiste il trage inapoi si-i face enorm de mult rau !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 15:58

De la: _1075_, la data 2013-10-05 21:22:15
De la: giovausaro, la data 2013-10-05 19:26:42Si totusi....aproximativ jumatate din populatia globului este crestina....Cele mai stralucite minti,savanti,cercetatori,scriitori ,presedinti de tara,medici,sii muuuulti altii sunt crestini.O mana de oameni ,care se considera atei,neaga crestinismul,si nici macar nu au ce pune in loc.,ceva palpabil.

Giovule, ai stat mult pana te-ai hotarat sa faci asemenea afirmatii ?
Tu ai impresia ca un om de stiinta, conjunctural,chiar credincios fiind, este lipsit de aptitudinea cognitiva de-a distinge intre adevar si minciuna, intre realitatea stiintifica relativa si etermele realitati fabulant-religioase?
Tu ai impresia ca este ok.si esti liber sa crezi in orice zeu sau in tot ceea ce doresti dpdv religios, insa, atunci cand crezul-credinta ta- genereaza si intretine de mii de ani atrocele conflicte interumane, mentine pe majoritatea dintre semenii tai din specia umana, intr-o retrograda si grava stare de ignoranta manipulandu-i simbolistic, mediatic sau direct, prin tot ceea ce acesti feluriti clerici le propovaduiesc , numeste-o propaganda manipulativ psihologica, prin temple sau lacase de cult, reusind sa-ti imbecilizeze aceasta majoritate dintre semenii tai, arunci, stimabile giov, acel ceva in care crezi tu , sau credinta ta, nu mai este OK.
OK?

iete-l pe don SUCILA , ce se contrazice sigur !
poi bine ,mai Sucila , tu chiar crezi ca daca Stiu ca exista o minte Creeatoare si toata Lumea asta este rodul gindirii ei, inseamna ca sunt lipsita de aptitudinea cognitiva de a distinge intre adevar si minciuna , intre realitatea stiintifica relativa si eternele realitati creeatoare ? pfoaiii, ca doar iti spusei si -ti mai spun o data poate intelegi : cita vreme facem umbra pamintului- deci suntem materializati intr-un trup de carne , Respectam legile pamintesti in conf cu zicerea sa-i dam Cezarului ce-i al lui si invatam la scoala, ne pregatim intr-o meserie ,fie ea umanista sau care tine de domeniul Real, devenim doctori, ingineri , profesori sau doar dam cu sapa sau purtam mapa, ne facem Datoria acolo unde ne este Dat sa fim !
Sufletul insa Stie ca asta este doar o perioada pasagera-n drumul sau spre Cunoastere si-i da lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu , ceea ce este de fapt Esentialul in toata aceasta poveste a umanitatii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 16:05

De la: Black_Friday_, la data 2013-10-05 20:02:11
De la: giovausaro, la data 2013-10-05 19:26:42Si totusi....aproximativ jumatate din populatia globului este crestina....Cele mai stralucite minti,savanti,cercetatori,scriitori ,presedinti de tara,medici,sii muuuulti altii sunt crestini.O mana de oameni ,care se considera atei,neaga crestinismul,si nici macar nu au ce pune in loc.,ceva palpabil.

Eu cred ca trebuie lasata libertatea fiecarui om sa decida daca vrea sa creada in ceva, sau nu. Nu ateii sunt problema, pentru ca aici nu se manifesta ateii, ci acele minti inapoiate, care la fel cum proceda acum cateva sute de ani Inchizitia, doresc sa impuna ateismul cu forta. Mie asta mi se pare inacceptabil. Si ei se considera oamenii care gandesc!
Ma deranjeaza atat talibanismul pocait, sau extremismul de alta natura confesionala, cum este cel islamist, cat si manifestarile furibunde ale celor care vor sa convinga ca a fi crestin este echivalent cu a fi imbecil,criminal, un rebut uman care trebuie sters de pe fata pamantului. Cine considera asta, isi da seama de exemplu ca il arunca la hazna pe Bach?

Vor sa creada in sfantul electron, sau in Big Bang? Treaba lor, din partea mea sa-si faca un altar acasa si sa inchine la ei pina nu mai pot. Atata doar sa nu ma oblige si pe mine sa o fac. Sa nu imi impuna.

stii cam cum devine cazul cu ateii ? si le-am mai spus-o ,dar nu se lipeste, neam de ei , caci nu-i prind tilcul ! ce spun ei e ca si cind , crescind la o casa de copii gasiti , ajung sa creada ca pe ei Nu i-a facut nimeni ! sunt constienti de existenta lor, dar sunt convinsi ca asta li se datoreaza tot lor !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 16:43

De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 15:58:25
De la: _1075_, la data 2013-10-05 21:22:15

Giovule, ai stat mult pana te-ai hotarat sa faci asemenea afirmatii ?
Tu ai impresia ca un om de stiinta, conjunctural,chiar credincios fiind, este lipsit de aptitudinea cognitiva de-a distinge intre adevar si minciuna, intre realitatea stiintifica relativa si etermele realitati fabulant-religioase?
Tu ai impresia ca este ok.si esti liber sa crezi in orice zeu sau in tot ceea ce doresti dpdv religios, insa, atunci cand crezul-credinta ta- genereaza si intretine de mii de ani atrocele conflicte interumane, mentine pe majoritatea dintre semenii tai din specia umana, intr-o retrograda si grava stare de ignoranta manipulandu-i simbolistic, mediatic sau direct, prin tot ceea ce acesti feluriti clerici le propovaduiesc , numeste-o propaganda manipulativ psihologica, prin temple sau lacase de cult, reusind sa-ti imbecilizeze aceasta majoritate dintre semenii tai, arunci, stimabile giov, acel ceva in care crezi tu , sau credinta ta, nu mai este OK.
OK?

iete-l pe don SUCILA , ce se contrazice sigur !
poi bine ,mai Sucila , tu chiar crezi ca daca Stiu ca exista o minte Creeatoare si toata Lumea asta este rodul gindirii ei, inseamna ca sunt lipsita de aptitudinea cognitiva de a distinge intre adevar si minciuna , intre realitatea stiintifica relativa si eternele realitati creeatoare ? pfoaiii, ca doar iti spusei si -ti mai spun o data poate intelegi : cita vreme facem umbra pamintului- deci suntem materializati intr-un trup de carne , Respectam legile pamintesti in conf cu zicerea sa-i dam Cezarului ce-i al lui si invatam la scoala, ne pregatim intr-o meserie ,fie ea umanista sau care tine de domeniul Real, devenim doctori, ingineri , profesori sau doar dam cu sapa sau purtam mapa, ne facem Datoria acolo unde ne este Dat sa fim !
Sufletul insa Stie ca asta este doar o perioada pasagera-n drumul sau spre Cunoastere si-i da lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu , ceea ce este de fapt Esentialul in toata aceasta poveste a umanitatii !

Stiu ca exista o minte Creeatoare si toata Lumea asta este rodul gindirii ei

Nu stii! a stii inseamna a cunoaste, a avea dovezi indubitabile , convingeri temenic fundamentate si ancorate in realitatea stiintifica, atat determininata cat si nedeterminata, (relativista)nu exista cunostinte real-certificate despre, nu cunosti dar poti trai stari psihice cu sentimentul,irational, ca stii.
Imaginativ, iti poti imagina, poti emite ipoteze despre, insa , atat timp cat nu poti obseva, analiza, testa, si demonstra ipotezele pe care le imaginezi despre, totul se rezuma la simple speculatii ipotetice absurde ale unei gandiri lipsite de discernamant, (ipoteticul real realizabil - nerealizabil, ipoteticul real-ireal), ignoranta, si chiar afectata psihic.

Sufletul insa Stie !

Sufletul?
O aberatie pur filosofica a unor vremuri demult apuse.
Neurostiintele, Nanogenetica, Fizica Particulelor si-a Energiilor Inalte nu au descoperit particule sau antiparticule, materiale sau virtuale, din care s-ar compune SUFLETUL
Ce este Sufletul ? Ce sa stie Sufletul si acre sunt informatiile pe care le poate inmagazina sufletul, pe ce tip de suport isi depoziteaza sufletul baza de date pentru , a Sti ? Cum stie Sufletul?

Nominalizeaza-mi un singur om de stiinta al sec.XXI care este apt sa-ti sustina si demonstreze afirmatiile pe care le faci, Madam Tigaie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 16:57

sunt doua lucruri Diferite, de structuri Diferite, dar tu vrei sa le analizezi cu aceeasi scula pe amindoua ! e Imposibil, caci natura lor e diferita , dar Cine Stie Cunoaste...cine nu, Critica si de cele mai multe ori asta este rezultatul unei gelozii sau poate chiar ura ,ptr. ca se simt infirmi sufleteste !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 17:18

De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 16:57:59sunt doua lucruri Diferite, de structuri Diferite, dar tu vrei sa le analizezi cu aceeasi scula pe amindoua ! e Imposibil, caci natura lor e diferita , dar Cine Stie Cunoaste...cine nu, Critica si de cele mai multe ori asta este rezultatul unei gelozii sau poate chiar ura ,ptr. ca se simt infirmi sufleteste !

Nu poti demostra nici macar o singura afirmatie dintre cele pe care le faci despre: Dumnezei, Religii, Sfinti ,Ingeri, Draci, Suflet, Duh, credinte etc., dar continui sa le emiti repetand cu obstinatie aceleasi si aceleasi afirmatii nedemonstabile, absurde, speculatii, fabulantii.
Cum poate fi etricheta o asemenea gandire a unui homo sapiens sapiens al sec XXI?
Spune tu, esti indoctrinata religios, esti bolnava mintal, esti ignoranta sau proasta etc., sub care eticheta sa-ti plasez personalitatea si gandirea umana, spune tu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 17:59

imi pare rau ca n-am nici-un raspuns care sa-ti aduca satisfactie, dar pur si simplu vorbesti despre ceva ce nu stii ! si e ca si cum ai spune ca putem masura intensitatea privirii pe care o simti privindu-te sau, chiar a ta, atunci cind privesti intens pe cineva si acela isi intoarce instantaneu capul privindu-te-n ochi !
nu in alta parte cautind cu privirea undeva aiurea ci, fix la emitentul privirii , adica la tine ! tu cu conogscitia ta, cum explici asta ? cum explici si-n ce fel se poate masura nelinistea iscata cind cuiva drag i se-ntimpla ceva rau ? cum explici si-n ce fel se poate masura gindul ce vine spre tine, atit de puternic incit pui mina pe telefon si suni la persoana respectiva si-ti spune : aaahhhh, gind la gind ! toata ziua m-am gindit la tine !
cum explici si cu ce aparat de masura inregistrezi preluarea ideii celuilalt , uimindu-va amindoi , caci i-ai luat vorba din gura ?
nu ti s-a-ntimplat nimic din toate astea ? nu stii despre ce vorbesc ?
daca nu stii, inseamna ca tre' sa-l chemi pe Rabdu miini indeminatice sa te depaneze, pen' ca aveti defectiuni in sistem, domnu' !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 18:53

Madam Tigaie, incerci diferite tertipuri de-a te debarasa de responsabilitatea unui raspuns demonstativ si treci direct la rostogolirea unor intrebari care au la baza o fenomenologie ale carei efecte haotice sunt coincident-induse, pur speculative, si irelevante.
Daca nu esti de acord , atunci , este necesar sa demonstrezi si aceasta fenomenologie ipotetica ale caror efecte te impresioneaza intr-atat incat, pentru a sti, a cunoaste si a fi convinsa cu argumente demonstrabile ar fi necesar sa le studiezi strict in cadrul uui demers stiintific, alfel....blaba-uri sentimental-impresioniste irelevante.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:03

deci :NU stii, nu ti s-a intimplat niciodata, dar vorbesti despre ceva despre n-ai habar si e ca si cum un surd cere sa i se dovedeasca ciripitul de pasarele si ce sentiment iti trezeste el !
suna Depanarea, frate, ca stai prost cu receptia !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:10

De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 19:03:31deci :NU stii, nu ti s-a intimplat niciodata, dar vorbesti despre ceva despre n-ai habar si e ca si cum un surd cere sa i se dovedeasca ciripitul de pasarele si ce sentiment iti trezeste el !

Ce vrei, iluziile si halucinatiile pe care le intreti in mintea ta sunt pandemice, dar nu esti vinovata, traditia, cultura, educatia, si propaganda ti-au sadit in creier tot felul de balarii si aberatii.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:32

De la: _1075_, la data 2013-10-06 19:10:43
De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 19:03:31deci :NU stii, nu ti s-a intimplat niciodata, dar vorbesti despre ceva despre n-ai habar si e ca si cum un surd cere sa i se dovedeasca ciripitul de pasarele si ce sentiment iti trezeste el !

Ce vrei, iluziile si halucinatiile pe care le intreti in mintea ta sunt pandemice, dar nu esti vinovata, traditia, cultura, educatia, si propaganda ti-au sadit in creier tot felul de balarii si aberatii.

credinciosule pai cum ma tu esti atat de documentat stiintific incat nu sti ca oameni de stiinta zic ca sufletul exista hai ma pe bune stiu ca esti credincios dar putina stiinta nu ti strica

Stiinta confirma existenta sufletului

Arthur Schopenhauer, faimosul filozof din secolul al XIX-lea, avea credinta ca universul nu este un spatiu rational. Aceasta intrezarire a fost confirmata mai tarziu de binecunoscuta "teorie a haosului", acceptata in prezent de majoritatea fizicienilor.
Universul este misterios, contradictoriu, mistic, eteric, si, de cele mai multe ori, infricosator. Probabil ca multe fiinte umane nu ar acceptata sa traiasca aici daca ar fi puse sa aleaga. Credintele religioase afirma ca exista alte locuri, dincolo de aceasta lume, dar care nu pot fi atinse decat dupa moarte. Aceasta teorie isi asteapta de mii de ani raspunsul : "Exista vreo dovada ca am putea avea acces pe alte taramuri?"

In prezent, unii dintre oamenii de stiinta pretind ca au gasit o confirmarea vieturii sufletului. Una din cele mai cunoscute maxime ale lui Schopenhauer suna cam asa : " Orice adevar trece prin trei stadii : mai intai, este ridiculizat; in al doilea rand, se confrunta cu o violenta opozitie; in a treia etapa, este acceptat ca de la sine inteles." Odata cu intrarea intr-un nou mileniu, omenirea a ajuns sa se intrebe cu adevarat daca exista viata dupa moarte. Desi inca destul de sovaielnic, stiinta a ajuns sa intrezareasca alte dimensiuni sau realitati ale universului, ispitandu-ne sa ne intrebam daca nu cumva raiul si iadul exista cu adevarat...

Oamenii de stiinta afirma ca sufletul cantareste 1/ 3000 dintr-o uncie

Un uimitor experiment al cercetatorilor din Dresda, Germania, a relevat ca sufletul uman exista, cantarind 1/ 3000 dintr-o uncie, sau 1: 84.000 dintr-un gram. Rezultatele acestui studiu au fost publicate in jurnalul de stiinta "Horizon". Unul dintre conducatorii cercetarii, doctorul Becker Mertens a declarat : " Concluzia evidenta este ca s-a confirmat existenta sufletului si ca s-a determinat masa acestuia. Provocarea este de a determina exact din ce anume este compus sufletul. Suntem inclinati sa credem ca este o alta forma de energie".

Experimentele lui Watters despre suflet

Chiar din anii 1940, oamenii de stiinta au cautat sa gaseasca o dovada consistenta a existentei sufletului. Doctorul R.A. Watters, pe acel timp director al Fundatiei de Cercetari Psihologice William Bernard Johnston, din Reno, Nevada, a dezvoltat o incredibila ipoteza atomica despre suflet. El a presupus ca sufletele exista intr-un stadiu limbic, intr-un "spatiu intra-atomic dintre atomii celulelor umane". Pentru a-si testa teoria, el a recurs la o camera de expansiune cu ceata tip Wilson. Acest dispozitiv, folosit mai ales de fizicieni, are scopul de a observa particulele atomice si subatomice. Watters era de pare ca , prin folosirea acestui aparat, s-ar putea examina plecarea sufletului dintr-un trup chiar in momentul mortii.
Intr-un experiment, Watters a asezat o lacusta intr-o astfel de camera de ceata, eutaniasand-o prin intermediul unei supradoze de eter. O camera de luat vederi a fost amplasata astfel incat sa surprinda clipa in care viata avea sa se desprinda de acea insecta. Aceasta camera a fost reglata pentru a surprinde aparitia unor vapori de apa. Fotografia a scos la iveala un inexplicabil "fenomen de umbra", o forma asemanatoare corpului lacustei. Watters si-a dus mai departe experimentele, folosind soareci si broaste in locul insectelor. In toate cazurile, s-a constatat aparitia, in clipa mortii, a unei umbre reproducand forma creaturii ce tocmai murea, o umbra ce se mentinea cel mult 8 ore dupa deces.

Camera GDV a doctorului Korotkov

Camera bioelectrografica de vizualizare a descarcarii (eliberarii) de gaz (GDV) masoara campul energetic al oamenilor. In prezent, este singurul dispozitiv de acest tip din lume. Sistemul este foarte complex si se bazeaza pe un software al unui computer de analizare in timp real a distributiei nivelurilor de energie ale subiectelor biologice.
Konstantin Korotkov este profesor de fizica la Universitatea Tehnica de Stat din Sankt Petesburg, in Rusia, un om de stiinta avand brevetate 12 patente ale unor inventii biofizice.
Prin intermediul camerei GDV s-au realizat uimitoare fotografii ale sufletului uman (in albastru) iesind din corp chiar in momentul mortii.
Imaginile arata sufletul parasind trupul unui pacient inainte ca imaginea acestuia sa devina rosie. Se poate vedea ca, initial, partea de sub piept este parasita de forta vietii, urmand apoi capul, si, in final, inima si zona inghinala.

Suflete strigand prinse de demoni

Au fost, asadar, imortalizate suflete parasind la moarte insectele, animalele si oamenii. Sufletele au fost masurate si cantarite. Multi dintre voi ati auzit de experientele traite de cei aflati in preajma mortii, cand au zarit tunele de lumina, prieteni dragi, fiinte iubite sau chiar paradisul. O abordare stiintifica a acesti fenomen a fost consacrata de un renumit om de stiinta din domeniul medicinii, pe nume Maurice S. Rawlings. Acestui cercetator i se atribuie meritul de a fi cercetat in amanuntime poarta de trecere dintre lumea reala si cea a iadului. Se spune ca dr. Rawlings era un ateist convins pana cand a supus observatiei pacienti muribunzi ale caror suflete , tipand de groaza, era rapite in spatiul dintr-o alta dimensiune al celor damnati, iadul!
Iata una din marturiile lui Rawlings :"Urmaream un monitor pentru a ghida un "pacemaker" (aparat de reglare a pulsului unor oameni blonavi de inima) catre inima unui pacient de al meu, cand s-a intamplat... inima lui s-a oprit. Pacientul isi amintea in felul sau acest lucru:"Am lesinat si apoi m-ai lovit in piept... Cineva striga. Ceva m-a lovit in umarul stang; era o intreaga nebunie. Pluteam intr-un spatiu negru ca smoala, miscandu-ma foarte repede. Vantul imi suiera alaturi, si mai indreptam degraba catre acea frumoasa lumina arzanda. Pe cand ma miscam in mare viteza, zidurile tunelului au luat foc. Dincolo de acest tunel de flacari era un imens lac de foc arzand ca o sonda de petrol." Apoi au aparut demonii... "Am vazut umbrele prelungi ale unor oameni miscandu-se fara tinta asemeni animalelor inchise in custile dintr-o gradina zoologica. La marginea unui deal am vazut un vechi prieten care murise mai demult (ultima data cand il zarisem il scoateau, inecat, dintr-u rau). L-am strigat :"Hei, Jim!" El s-a uita la mine fara nici o urma de zambet. Demonii au inceput sa traga de el, si a inceput sa urle. L-au tarat in putul iadului. Am fugit, dar nu aveam incotro sa ma duc. Dintr-o data, am ajuns din nou in corpul meu, in timp ce imi coseai operatia". Inima acestui pacient s-a oprit mai tarziu a doua oara, fiind declarat mort clinic peste cateva minute.

Un alt bolnav i-a relatat doctorului Rawlings urmatoarele : " Am fost calauzit intr-o lume a spiritelor numita iad. Acesta este un loc al pedepselor. Nu numai ca am vazut iadul, dar am si simtit chinurile tuturor celor care erau acolo. Intunecimea iadului este atat de mare incat pare sa apese asemeni unei mari presiuni. Ea ii inspira omului un simtamant disperat de singuratate. Caldura este uscata, deshidratanta. Ochii iti sunt atat de uscati incat ii simti ca niste carbuni aprinsi in cap. Limba si buzele sunt uscate si arse de intensa caldura... Singuratatea transmisa de iad nu poate fi descrisa in cuvinte."

Numeroase incidente intamplate in spitale, avand de a face cu trairile din preajma mortii clinice au convins multe cadre medicale despre existenta unei alte vieti dupa moarte. As zice ca esenta fiecarui om continua sa existe dupa moarte, fie ca o numim suflet sau altfel, fie ca se indreapta catre rai, iad, sau un alt univers paralel...

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:39

Minciunel, Esti penibil !
Suntem in secolul XXI .
Ce sa creada sarmanul FILOSOF pe la 1800 e.n ? si el pe-acolo !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:51

De la: _1075_, la data 2013-10-06 19:39:13Minciunel, Esti penibil !
Suntem in secolul XXI .
ma eu stiu ca tu esti credincios si crezi in dumnezeu de aia nu accepti dovezile stiintifice se vede ca n ai citit toty,,,ia alte dovezi,,daca vrei iti mai da fracilli tau dar stiu ca tu crezi doar in dumnezeu stirileprotv.ro/stiri/stiinta/cercetatorii-au-dovda-sufletul-exi...

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:56

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 23:35

De la: 9am_750, la data 2013-10-06 19:51:24
Suntem in secolul XXI .
ma eu stiu ca tu esti credincios si crezi in dumnezeu de aia nu accepti dovezile stiintifice se vede ca n ai citit toty,,,ia alte dovezi,,daca vrei iti mai da fracilli tau dar stiu ca tu crezi doar in dumnezeu stirileprotv.ro/stiri/stiinta/cercetatorii-au-dovda-sufletul-exi...]

Mai Minciunel, mai, din asemenea rebuturi pseudostiintifice ai ajuns sa te informezi mai Minciunel ?
Sa-ti fie rusine mai Minciunel , stai jos, nota 0 (zeroooo)! ignorantule !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 08:49

De la: 9am_750, la data 2013-10-06 19:51:24
Suntem in secolul XXI .
ma eu stiu ca tu esti credincios si crezi in dumnezeu de aia nu accepti dovezile stiintifice se vede ca n ai citit toty,,,ia alte dovezi,,daca vrei iti mai da fracilli tau dar stiu ca tu crezi doar in dumnezeu stirileprotv.ro/stiri/stiinta/cercetatorii-au-dovda-sufletul-exi...]

De la teorie pana la demonstratie e cale lunga , bre ! Unde vazusi dumneata dovada ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 08:56

De la: 9am_750, la data 2013-10-06 19:56:47www.lovendal.ro/wp52/o-descoperire-revolutionara-si-socanta-doi-...]

Mda..repet : ai vazut demonstratia cumva ? La cati oameni au murit pana acum , ar trebui sa schimbam tabelul lui Mendeleev : oxigen=suflet

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 09:20

De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 15:58:25 cita vreme facem umbra pamintului- deci suntem materializati intr-un trup de carne , Respectam legile pamintesti in conf cu zicerea sa-i dam Cezarului ce-i al lui si invatam la scoala, ne pregatim intr-o meserie ,fie ea umanista sau care tine de domeniul Real, devenim doctori, ingineri , profesori sau doar dam cu sapa sau purtam mapa, ne facem Datoria acolo unde ne este Dat sa fim !

Da da da , devenim doctori , ingineri etc sau suntem mancati de caini , de ce sa nu-i dam Cezarului ce-i al lui ? Ca doar ne facem datoria ...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 11:38

Am gasit o definitie a dumnezeirii.... Apartine lui Osho...:

''Dumnezeirea înseamnã sã simþi viaþa ca un dans, ca un cântec, sã o accepþi în toatã complexitatea ei, fãrã nici o judecatã – sã o iubeºti pentru ceea ce este.''

Accepta , iubeste si traieste viata! Inceteaza sa judeci, te lasi infranat! Astfel as afirma eu existenta dumnezeirii.

O zi frumoasa tuturor!

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 11:44

De la: _2148_, la data 2013-10-07 08:56:08
De la: 9am_750, la data 2013-10-06 19:56:47www.lovendal.ro/wp52/o-descoperire-revolutionara-si-socanta-doi-...]

Mda..repet : ai vazut demonstratia cumva ? La cati oameni au murit pana acum , ar trebui sa schimbam tabelul lui Mendeleev : oxigen=suflet

Am citit si eu aseara ceea ce a redat 750. E drept ca nu am reusit sa deschid linkurile cu mobilul.... Dar eu totusi nu am identificat si nici asociat acea emanare din corpul uman in momentul decesului ca fiind oxigen.....

Posibil sa fi pierdut ceva din relatare, mea culpa.....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 11:48

De la: _2148_, la data 2013-10-07 09:20:03
De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 15:58:25 cita vreme facem umbra pamintului- deci suntem materializati intr-un trup de carne , Respectam legile pamintesti in conf cu zicerea sa-i dam Cezarului ce-i al lui si invatam la scoala, ne pregatim intr-o meserie ,fie ea umanista sau care tine de domeniul Real, devenim doctori, ingineri , profesori sau doar dam cu sapa sau purtam mapa, ne facem Datoria acolo unde ne este Dat sa fim !

Da da da , devenim doctori , ingineri etc sau suntem mancati de caini , de ce sa nu-i dam Cezarului ce-i al lui ? Ca doar ne facem datoria ...

Dragele mele... eu zic ca nicio munca nu este rusinoasa, din moment ce stapanim si ne face placere sa exersam ceea ce cunoastem.

Amu chiar ca ies, ca am mosmondit destul! Va pup si va doresc o zi frumoasa, precum sufletele voastre! (Da, io cred si ajunge ca simt ca exista suflete! )

Sa ne citim cu bine! Pe curand!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 13:05

De la: SocratEea, la data 2013-10-07 11:44:20
De la: _2148_, la data 2013-10-07 08:56:08

Am citit si eu aseara ceea ce a redat 750. E drept ca nu am reusit sa deschid linkurile cu mobilul.... Dar eu totusi nu am identificat si nici asociat acea emanare din corpul uman in momentul decesului ca fiind oxigen.....

Posibil sa fi pierdut ceva din relatare, mea culpa.....

Suntem peste 7 miliarde de suflete pe glob . La o viata medie de 80 de ani , (presupunem ca suntem toti bebelusi ) , peste 80 de ani aerul pe care il vor respira urmasii nostri va fi inmiresmat cu sufletele noastre vesnice ce zburda prin univers , cel mai probabil prin jurul planetei .
Altfel , cati morti or fi fost de cand exista omenirea ? Phoo...hooo....poi ar trebui ca respiram suflete si la micul dejun si la cina . Pai nu se impune dom'le sa umblam la tabelul lui Mendeleev ?

Pagini: << 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: