back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 17:32

dar Nu te Mira faptul ca Este atit de bine Organizat ? ca nimic nu-i pus cu furca, la plezneala ? cum de fiecare "lucru" functioneaza intr-o strinsa legatura cu altul care, la rindul lui interactioneaza cu altceva , determinind bunul mers al intregului Sistem si totul a concurat la aparitia Vietii , culminind cu aparitia Inteligentei si Constiintei Umane ? chiar ti se pare ca a putut apare Spontan ?
pina la urma intrebarea ramine valabila si ptr. Univers- Natura si ptr. Dumnezeu : Cine pe cine a creeat ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 17:47

De la: gabigabi2, la data 2013-10-03 17:32:52dar Nu te Mira faptul ca Este atit de bine Organizat ? ca nimic nu-i pus cu furca, la plezneala ? cum de fiecare "lucru" functioneaza intr-o strinsa legatura cu altul care, la rindul lui interactioneaza cu altceva , determinind bunul mers al intregului Sistem si totul a concurat la aparitia Vietii , culminind cu aparitia Inteligentei si Constiintei Umane ? chiar ti se pare ca a putut apare Spontan ?
pina la urma intrebarea ramine valabila si ptr. Univers- Natura si ptr. Dumnezeu : Cine pe cine a creeat ?

Pe pamant lucrurile sunt simple :selectia naturala le "aranjeaza " pe toate . In Univers , sunt lucruri pe care cred ca le va explica stiinta . Oricum s-a trecut de mult de momentul cand singura explicatie pentru formarea norilor era ca i-a creat dumnezeu , cum argumenta un nenea pe-aici .
Stiinta a evoluat de-a lungul timpului si va mai evolua . Fenomene ce astazi nu pot fi explicate si sunt puse pe seama lui dumnezeu , vor putea fi explicate intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat .

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 17:53

buuuun, intr-o zi se va-ntimpla si asta si dupa cum bine stii, savantii cauta particula lui Dumnezeu, caci si ei se minuneaza de perfectiunea Creeatiei , rod al unei Inteligente Universale !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 13:41

De la: gabigabi2, la data 2013-10-03 17:53:00buuuun, intr-o zi se va-ntimpla si asta si dupa cum bine stii, savantii cauta particula lui Dumnezeu, caci si ei se minuneaza de perfectiunea Creeatiei , rod al unei Inteligente Universale !

HEHEHEHE , iar ti-ai prins urechile in menghina realitatii, sezi relax Madam Tigaie, bossonul Higgs a fost descoperit, in 2012, de catre Oamenii de Stiinta de la LHC,(CERN) (ultima particula a MS) ceva indicii aveau si cei de la Fermilab-Illinois insa, Dumnezeul tau absenta din rezultantele experimentului respectiv si l-au declarat inexistent.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 14:57

da ? poftim de vezi, pe mine nu m-au informat !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:50

Ar fi cazul sa-mi multumesti pentru osteneala mea de a-ti oferi o informatie stiintifica pe care s-o compari cu informatiile dobandite din filosofiile religioase, incearca sa observi si apoi sa distingi : care dintre cele doua tipuri de informatii pot fi demonstrate si care nu.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 21:12

Ma ganeam zilele acestea la legatura dintre constiinta umana si Spiritul Universal Suprem.... spirit numit de unii Dumnezeu, Alah, samd.....

Este cineva cu dispozitia necesara unei discutii pasnice si respectuase?

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 21:15

Cautand si cautand, am dat peste un citat din Rebreanu :

''Iubire ºi Dumnezeu, conºtient sau inconºtient, trebuie sã alcãtuiascã suprema preocupare a sufletului omenesc. Fãrã de ele omul nici n-ar putea exista!''

Deci nu as fi singura care ar cauta legatura intre iubire, spirit suprem si ...constiinta umana.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 21:16

Tot Liviu Rebreanu spune in ''Padurea Spanzuratilo'....

''Nimic nu e mai presus de om! Omul e centrul universului, fiindcã numai în om materia a ajuns la conºtiinþa propriului sãu eu, a ajuns sã se cunoascã. Omul e Dumnezeu!''

Ce parere aveti?

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 21:49

De la: 9am_750, la data 2013-10-02 21:31:20
De la: 9am121159, la data 2013-10-02 00:24:13Noi suntem din Dumnezeu; cel ce-L cunoaste pe Dumnezeu, asculta de noi; cel ce nu este din Dumnezeu, nu asculta de noi. Din aceasta cunoastem noi duhul adevarului si duhul ratacirii.
In 8:47, In 10:26, In 18:37, 1Co 14:37
-----------
Adica de cine crezi tu ca trebuie sa asculte oamenii, de cei ce marturisesc minciuna sau de cei ce marturisesc adevarul? Cei de care trebuie sa ascultam sant:Dumnezeu, Domnul Isus,Duhul Sfant, Sfinti Apostoli din Biblie, si oamenii lui Dumnezeu care marturisesc ce este scris in Biblie dar sa aibe plinatatea Cuvantului lui Dumnezeu, nu franturi.
pai si cine are franturi valentina daca ar fi sa aiba cineva franturi aceia a ti fi doar voi caci urmariti doar scrisul nu si viul grai

Sfanta traditie,este cuvantul oamenilor. Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu.
Dumnezeu nu obliga omul, sa asculte de cuvantul omului!

“Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu.” (Extras din Biblie) Intrebare: Unde gasim Cuvantul lui Dumnezeu? RASPUNS: In Biblie.

CEVA DESPRE TRADITIE
Cei ce sustin traditia ca pe ceva de inspiratie Divina folosesc ca "argument" un text din ev dupa Ioan 21,25. Daca citim in context insa,intelegem sa avem in vedere cea ce a scris Ioan,si nu cea ce nu sa scris.

"Ucenicul acesta este cel ce adevereste aceste lucruri si care le-a scris. Si stim ca marturia lui este adevarata.
. Mai sunt multe alte lucruri pe care le-a facut Isus, care, daca s-ar fi scris cu de-amanuntul, cred ca nici chiar in lumea aceasta n-ar fi putut incapea cartile care s-ar fi scris. Amin." (Extras din Biblie,Ioan:21,24,25) Trebuie,de citit,intodeauna in context,pentru a intelege corect mesajul Bibliei.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 22:43

De la: 9am_750, la data 2013-09-30 16:50:57
De la: _1075_, la data 2013-09-30 16:41:43
De la: 9am_750, la data 2013-09-30 16:29:24cum nu intelegeti nici sensul,,,pana la sfarsitul veacului ,,,si altele

Minciunel , dupa cati ani se sfarseste veacul cel vestit, mai Minciunel ?
veacul nu are ani prietene credincios,,iar aici sectarii nu mai iau alliteram scriptura ca nu pricep si cand nu pricep sar peste,,este vorba despre a 2 venire si izbavirea noastra

Domnule! Un credincios de la noi din tara,ce s-a pocait,este vazut ca un ratacit,ca un sectant. Trebuie sa stiti sa Insusi Isus a fost acuzat de unii contemporani de pe timpul Sau , ca duce poporul evreu in ratacire. Cam la fel faceti si dvs cu cei care nu gandesc ca dvs in cele religioase, Si asa cum au procedat evreiii in trecut,procedati si dvs astazi.
La fel si Biserica primara a fost vazuta ca o secta de necredinciosii iudei incepand cu secolul 1. Adevarul este,ca cei care fac voia lui Dumnezeu sunt:marginalizati, urati,batuti,… de semeni lor.
Este exact asa cum a spus Dumnezeu in Evanghelii: Isus va starni impotrivire,dar va veni o vreme,cand Insusi Dumnezeu va judeca toate lucrurile.!
www.youtube.com/watch?v=QzzW-fFEcpc

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 12:38

Pe pamant lucrurile sunt simple :selectia naturala le "aranjeaza " pe toate . In Univers , sunt lucruri pe care cred ca le va explica stiinta . Oricum s-a trecut de mult de momentul cand singura explicatie pentru formarea norilor era ca i-a creat dumnezeu , cum argumenta un nenea pe-aici .
Stiinta a evoluat de-a lungul timpului si va mai evolua . Fenomene ce astazi nu pot fi explicate si sunt puse pe seama lui dumnezeu , vor putea fi explicate intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat .
---------------
Oamenii de stiinta,nu depisteaza decat niste frimituri in comparatie cu Dumnezeu si aceste frimituri pe care le descopera le au tot de la Dumnezeu care le stie gandul si-i ajuta in descoperirile lor, cu speranta ca se vor trezi si-L vor vedea si se vor intoarce la El. La scoala pe timpul comunismului profesoara ne spunea cum apa cazuta din nori se transforma in vapori care se ridica din nou pe cer si formeaza nori.Atunci luam de bun ce ne spunea profesoara ca inca nu citisem Biblia.Acum imi dau seama ca tot acest circuit este facut de Dumnezeu nu de oamenii de stiinta.Cum s-ar transforma apa in vapori daca Dumnezeu nu ar fi creat soarele care incalzeste pamantul si face ca apa sa se transforme in vapori.Deci lucrarea aceasta gandita de Dumnezeu, are un circuit dupa voia si lucrarea Lui, nu dupa lucrarea oamenilor de stiinta ca nu ei transforma apa in vapori,ei doar observa niste fenomene dar fiind doar oameni sant neputinciosi. Marea majoritate a oamenilor sant atrasi de cei neputinciosi, in loc sa fie atrasi de Dumnezeu care a creat totul in chip minunat.Ganditi-va numai la o furnica creata de Dumnezeu, cum merge, cum are si ea organe care sa digere hrana,cum munceste si cara hrana,cum isi cunoaste musuroiul ei de furnici.Nu este aceasta o minune de la Dumnezeu ca toate celelelte? Poate un om de stiinta sa creieze o furnica vie?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 12:51

Eu nu ma incapatanez sa afirm ca universul s-a creat din nimic dar n-am nicio dovada ca a existat un creator care la randu-i s-a creat din nimic .
Mi se pare mai plauzibil ca universul s-a creat din nimic , fara sa mai introduc un intermediar in schema .
Atata timp cat nu este palpabil , ce rost are sa ma intreb cine l-a creat pe dumnezeu ?!
Sa ne intelegem , nu am nimic cu crestinii , credeti fratilor in ce vreti ! Da' nu-i indoctrinati si pe altii , atata timp cat nu puteti dovedi !
Asa pot sa spun si eu ca exista bau bau si sa argumentez asa : poti sa-mi dovedesti ca nu exista ?
----------
Exzista iubit-o si bau-bau care este diavolul si Dumnezeu care a creat toate lucrurile.Ca zici tu ca nu putem dovedi, citeste Biblia si vezi la cati prooroci S'a descoperit, si mi s'a descoperit si mie atat Tatal cat si Fiul, Duhul Sfant, ingeri.Crezi in El ,intoarce-te la El ,faci botezul pocaintei si ti se va descoperi si tie.Crezi ca acesti oameni au fost crestini de mici?Nicidecum, ci pe parcursul vieti Dumnezeu li s'a descoperit.Asa ca nici noi nu avem nimic cu tine, dar ma rog pentru tine sa ti se descopere si tie Dumnezeu.

Di_Baciu

18 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:02

De la: 9am121159, la data 2013-10-05 12:51:53Eu nu ma incapatanez sa afirm ca universul s-a creat din nimic dar n-am nicio dovada ca a existat un creator care la randu-i s-a creat din nimic .
Mi se pare mai plauzibil ca universul s-a creat din nimic , fara sa mai introduc un intermediar in schema .
Atata timp cat nu este palpabil , ce rost are sa ma intreb cine l-a creat pe dumnezeu ?!
Sa ne intelegem , nu am nimic cu crestinii , credeti fratilor in ce vreti ! Da' nu-i indoctrinati si pe altii , atata timp cat nu puteti dovedi !
Asa pot sa spun si eu ca exista bau bau si sa argumentez asa : poti sa-mi dovedesti ca nu exista ?
----------
Exzista iubit-o si bau-bau care este diavolul si Dumnezeu care a creat toate lucrurile.Ca zici tu ca nu putem dovedi, citeste Biblia si vezi la cati prooroci S'a descoperit, si mi s'a descoperit si mie atat Tatal cat si Fiul, Duhul Sfant, ingeri.Crezi in El ,intoarce-te la El ,faci botezul pocaintei si ti se va descoperi si tie.Crezi ca acesti oameni au fost crestini de mici?Nicidecum, ci pe parcursul vieti Dumnezeu li s'a descoperit.Asa ca nici noi nu avem nimic cu tine, dar ma rog pentru tine sa ti se descopere si tie Dumnezeu.

Da' tu de unde stii toate astea? Si ce-i aia "iubit-o"?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:14

Pentru cei ce zic ca Domnul Isus nu a avut frati de mama.
Marcu 6/ 1 Isus a plecat de acolo ºi S-a dus în patria Lui. Ucenicii Lui au mers dupã El.
Mat 13.54; Luc 4.16;
2 Când a venit ziua Sabatului, a început sã înveþe pe norod în sinagogã. Mulþi, când Îl auzeau, se mirau ºi ziceau: „De unde are El aceste lucruri? Ce fel de înþelepciune este aceasta care I-a fost datã? ªi cum se fac astfel de minuni prin mâinile Lui?
Ioan 6.42;
3 Nu este Acesta tâmplarul, feciorul Mariei, fratele lui Iacov, al lui Iose, al lui Iuda ºi al lui Simon? ªi nu sunt surorile Lui aici între noi?” ªi gãseau o pricinã de poticnire în El.
Mat 12.46; Gal 1.19; Mat 11.6;
4 Dar Isus le-a zis: „Un proroc nu este dispreþuit decât în patria Lui, între rudele Lui ºi în casa Lui.”
Matei 12/ 46 Pe când vorbea încã Isus noroadelor, iatã cã mama ºi fraþii Lui stãteau afarã ºi cãutau sã vorbeascã cu El.
Marc 3.31; Luc 8.19-21;
47 Atunci cineva I-a zis: „Iatã, mama Ta ºi fraþii Tãi stau afarã ºi cautã sã vorbeascã cu Tine.”
Mat 13.55; Marc 6.3; Ioan 2.12; Ioan 7.3-5; Fapt 1.14; 1Cor 9.5; Gal 1.19;
48 Dar Isus a rãspuns celui ce-I adusese ºtirea aceasta: „Cine este mama Mea ºi care sunt fraþii Mei?”
49 Apoi ªi-a întins mâna spre ucenicii Sãi ºi a zis: „Iatã mama Mea ºi fraþii Mei!
50 Cãci oricine face voia Tatãlui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, sorã ºi mamã.”
Matei 13/ 53 Dupã ce a isprãvit Isus pildele acestea, a plecat de acolo.
54 A venit în patria Sa ºi a început sã înveþe pe oameni în sinagogã; aºa cã cei ce-L auzeau se mirau ºi ziceau: „De unde are El înþelepciunea ºi minunile acestea?
Mat 2.23; Marc 6.1; Luc 4.16-23;
55 Oare nu este El fiul tâmplarului? Nu este Maria mama Lui? ªi Iacov, Iosif, Simon ºi Iuda, nu sunt ei fraþii Lui?
Isa 49.7; Marc 6.3; Luc 3.23; Ioan 6.42; Marc 15.40; Mat 12.46;
56 ªi surorile Lui nu sunt toate printre noi? Atunci de unde are El toate lucrurile acestea?”
57 ªi gãseau astfel în El o pricinã de poticnire. Dar Isus le-a zis: „Nicãieri nu este preþuit un proroc mai puþin decât în patria ºi în casa lui.”
Mat 11.6; Marc 6.3-4; Luc 4.24; Ioan 4.44;
58 ªi n-a fãcut multe minuni în locul acela, din pricina necredinþei lor.
Ioan 2/ 12 Dupã aceea S-a coborât la Capernaum împreunã cu mama, fraþii ºi ucenicii Lui; ºi acolo n-au rãmas multe zile.
Ioan 7/ 1 Dupã aceea Isus strãbãtea Galileea; nu voia sã stea în Iudeea, pentru cã iudeii cãutau sã-L omoare.
Ioan 5.16-18;
2 ªi praznicul iudeilor, praznicul zis al Corturilor, era aproape.
Lev 23.34;
3 Fraþii Lui I-au zis: „Pleacã de aici ºi du-Te în Iudeea, ca sã vadã ºi ucenicii Tãi lucrãrile pe care le faci.
Mat 12.46; Marc 3.31; Fapt 1.14;
4 Nimeni nu face ceva în ascuns, când cautã sã se facã cunoscut: dacã faci aceste lucruri, aratã-Te lumii.”
5 Cãci nici fraþii Lui nu credeau în El.
Marc 3.21;
6 Isus le-a zis: „Vremea Mea n-a sosit încã, dar vouã vremea totdeauna vã este prielnicã.
Ioan 2.4; Ioan 8.20; Ioan 7.8-30;
7 Pe voi lumea nu vã poate urî; pe Mine Mã urãºte, pentru cã mãrturisesc despre ea cã lucrãrile ei sunt rele.
Ioan 15.19; Ioan 3.19;
8 Suiþi-vã voi la praznicul acesta; Eu încã nu Mã sui la praznicul acesta, fiindcã nu Mi s-a împlinit încã vremea.”

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:20

Eu nu ma incapatanez sa afirm ca universul s-a creat din nimic dar n-am nicio dovada ca a existat un creator care la randu-i s-a creat din nimic .
----------
-------------
Da' tu de unde stii toate astea? Si ce-i aia "iubit-o"?
------------
Le cunosc din Biblie si din experienta personala cu Dumnezeu.I-am spus iubit-o pentru ca Dumnezeu ma invata sa iubesc toti oamenii inclusiv pe vrasmasi.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:32

De la: 9am121159, la data 2013-10-05 13:20:48

Minciunicooooo, ai epuizat stocul de medicamente?
Diabetico, insulina necesara, ti-o ofera pe reteta compensata, sau gratuit, Medicul sau Dumnezeu?
A PROPOS, Minciunico, stii cine a descoperit INSULINA ?
Minciunico, haisa-ti ofer un indiciu ajutator, vrei ?
ind. nr1: In nici un caz D-NUL Dumnezero

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:32

Pentru 750
Demonii il cunosteau pe Domnul Isus.
Marcu 1/ 21 S-au dus la Capernaum. ªi, în ziua Sabatului, Isus a intrat îndatã în sinagogã ºi a început sã înveþe pe norod.
Mat 4.13; Luc 4.31;
22 Oamenii erau uimiþi de învãþãtura Lui; cãci îi învãþa ca unul care are putere, nu cum îi învãþau cãrturarii.
Mat 7.28;
23 În sinagoga lor era un om care avea un duh necurat. El a început sã strige:
Luc 4.33;
24 „Ce avem noi a face cu Tine, Isuse din Nazaret? Ai venit sã ne pierzi? Te ºtiu cine eºti: eºti Sfântul lui Dumnezeu!”
Mat 8.29;
25 Isus l-a certat ºi i-a zis: „Taci ºi ieºi afarã din omul acesta!”
Mar 1.34;
26 ªi duhul necurat a ieºit din el, scuturându-l cu putere ºi scoþând un strigãt mare.
Mar 9.20;
27 Toþi au rãmas înmãrmuriþi, aºa cã se întrebau unii pe alþii: „Ce este aceasta? O învãþãturã nouã! El porunceºte ca un stãpân chiar ºi duhurilor necurate, ºi ele Îl ascultã!”
28 ªi îndatã I s-a dus vestea în toate împrejurimile Galileii.
Matei 8/ 28 Când a ajuns Isus de partea cealaltã, în þinutul Gadarenilor, L-au întâmpinat doi îndrãciþi care ieºeau din morminte. Erau aºa de cumpliþi, cã nimeni nu putea trece pe drumul acela.
Marc 5.1; Luc 8.26;
29 ªi iatã cã au început sã strige: „Ce legãturã este între noi ºi Tine, Isuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici sã ne chinuieºti înainte de vreme?”
30 Departe de ei era o turmã mare de porci care pãºteau.
31 Dracii rugau pe Isus ºi ziceau: „Dacã ne scoþi afarã din ei, dã-ne voie sã ne ducem în turma aceea de porci.”
32 „Duceþi-vã”, le-a zis El. Ei au ieºit ºi au intrat în porci. ªi deodatã toatã turma s-a repezit de pe râpã în mare, ºi a pierit în ape.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:48

Minciunicooooo, ai epuizat stocul cu medicamente?
Insulina necesara ti-o ofera pe reteta compensata, sau gratuita, Medicul sau Dumnezeu?
-----------
1075, de ce ma faci pe mine ca pe tine,intre noi este o diferenta ca de la cer la pamant, cel care traieste in minciuna, esti chiar tu.Medicul meu cel Mare este mai intai Dumnezeu,apoi medici carora le-a dat Dumnezeu sa fie medici.Chiar voi cereti cand oamenii sant pe patul dureri ca Dumnezeu sa-i ajute si pe ei si pe voi ca sa-i scapati.Insulina a fost facuta de un Roman.
Dar tu sti de unde vine aceasta boala in zilele noastre? Din substantele create de voi in laboratoara,substante deosebit de periculoase, infectioase, cauzatoare de boala si moarte.Toate acestea pro si conta omului le-ati creat ca sa aveti muuuuuuuuulti clienti, carora doar le depistati diagnosticile.....in rest Dumnezeu cu mila.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:50

De la: SocratEea, la data 2013-10-04 21:12:00Ma ganeam zilele acestea la legatura dintre constiinta umana si Spiritul Universal Suprem.... spirit numit de unii Dumnezeu, Alah, samd.....

s-a discutat sau mai bine zis eu am vorbit despre SINELE personal si legatura lui cu SINELE Universal si ce se-ntimpla atunci cind omul se "deschide" catre el ....se poate gasi pe topicul asta ! unde ? nu mai stiu ! in orice caz, NU a interesat pe mai nimeni !
dar, de fapt, am atins si cu tine acest subiect, e drept cam in treacat ,pe nu mai stiu care topic !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:58

De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 13:50:21
De la: SocratEea, la data 2013-10-04 21:12:00Ma ganeam zilele acestea la legatura dintre constiinta umana si Spiritul Universal Suprem.... spirit numit de unii Dumnezeu, Alah, samd.....

s-a discutat sau mai bine zis eu am vorbit despre SINELE personal si legatura lui cu SINELE Universal si ce se-ntimpla atunci cind omul se "deschide" catre el ....se poate gasi pe topicul asta ! unde ? nu mai stiu ! in orice caz, NU a interesat pe mai nimeni !
dar, de fapt, am atins si cu tine acest subiect, e drept cam in treacat ,pe nu mai stiu care topic !

Tusea si Junghiul, Sacul si Peticul, Tanda si Manda, Madam Tigaie si Transparenta, Minciunica si Minciunel, NulIon si MusKaka, bueeeeeeey ce fauna MIROBOLANTA si ce efecte scenice spectaculoase pot fi generate de asemenea tandemuri INSUFLETITE

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 13:58

De la: _1075_, la data 2013-10-05 13:32:26
De la: 9am121159, la data 2013-10-05 13:20:48

Minciunicooooo, ai epuizat stocul de medicamente?
Diabetico, insulina necesara, ti-o ofera pe reteta compensata, sau gratuit, Medicul sau Dumnezeu?

vad ca te-ncapatinezi sa bati apa-n piua si doar ti-am spus ca fiecare Suflet venit pe Pamint Vine cu o misiune bine stabilita .....a lui Paulescu a fost sa "descopere " Insulina , caci daca tu crezi ca i-a traznit asa, deodata, ceva din NIMIC cunoscut pina atunci, te-nseli taticu ....descoperirea lui a fost de Inspiratie divina , ca tot propune Musetica o discutie despre legatura dintre om si Constiinta Universala !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 14:03

De la: _1075_, la data 2013-10-05 13:58:06
De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 13:50:21

Tusea si Junghiul, Sacul si Peticul, Tanda si Manda, Madam Tigaie si Transparenta, Minciunica si Minciunel, NulIon si MusKaka, bueeeeeeey ce fauna MIROBOLANTA si ce efecte scenice spectaculoase pot fi generate de asemenea tandemuri INSUFLETITE

de ce ma provoci sa-ti spun vorbe grele ,ca daca tu le gasesti tuturor niste apelative insultatoare, de ce nu ti-as spune si eu tie ca esti ca un rahat in drum ? te-am mai intrebat o data : chiar vrei sa ne cobori pe toti la nivelul tau ?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 14:31

Madam Tigaie, te rog frumos, poi, cum se poate ? aaaaaoooleooooo !

rahat cu r mare si drum cu d mare, in-ul merge si cu i mic. dar numai scris de mana, hadica olograf bre Madam Tigaie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 14:52

De la: _1075_, la data 2013-10-05 14:31:23Madam Tigaie, te rog frumos, poi, cum se poate ? aaaaaoooleooooo !

rahat cu r mare si drum cu d mare, in-ul merge si cu i mic. dar numai scris de mana, hadica olograf bre Madam Tigaie.

deci recunosti ca esti un rahat atit de mare incit trebuia sa-l scriu cu Majuscula ? ma scuzati de desconsiderare, alta data n-o sa mai gresesc !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 15:15

De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 14:03:14

... un rahat in drum ?
te-am mai intrebat o data : chiar vrei sa ne cobori pe toti la nivelul tau ?

Poi , este musai sa-ti recunosti , tu, nivelul termenilor pe care ii folosesti, Madam Tigaie, de la inaltimea la care se manifesta efectele Tusei si-ale Junghiului, pana la Rahatul din Drum pe care l-ai nominalizat -folosit, exista, totusi, o diferenta de altitudine si atitudine intre ...
Cine este jos si cine coboara, Madam Tigaie?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 15:42

PRIN 3800 VA TRECE SI EL LA ADEVAR.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 16:58

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 17:00

De la: nastasemihail, la data 2013-10-05 16:58:46https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7MwqPtbfI...]

imagini incriptate. Nu mai pot fi puse linkuri de la ele.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2013, ora 18:03

De la: 9am121159, la data 2013-10-05 12:51:53Eu nu ma incapatanez sa afirm ca universul s-a creat din nimic dar n-am nicio dovada ca a existat un creator care la randu-i s-a creat din nimic .
----------

Da' de ce mai draga "iubit-a" , l-a creat domnu' si pe bau bau , hmmm...ia zi ?Daca e asa de bine intentionat marele creator ...
Nu i-ai facut si o poza , daca zici ca ti s-a descoperit ?!

Pagini: << 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: