back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 07:35

Cine este dumnezeu ?!!!!

Nu este

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 09:36

De la: _KARPOV, la data 2011-04-27 00:32:45

Venirea lui Mesia a fost "prevazuta" cu mult timp inainte de nasterea lui Isus. Era vorba ca va fi un urmas al lui David si s-a dovedit ca Iosif , sotul Mariei era un urmas al lui David . Problema este ca tovarasii crestini au facut o gafa ....sustinand ca "tatal" lui Isus este Duhul Sfant ! Pai daca nu era Iosif , tatal , atunci de ce s-au mai strofocat prin evanghelii sa dovedeasca relatia acestuia cu David !?? Prostavanii care au scris evangheliile nu si-au dat seama cat de idioti sunt . Deci Isus nu are gene de la Iosif , deci nu se trage din David ....ca urmare nu este el Mesia ! Asa ca minciunica nu tine , el doar s-a nascut in "gradina" lui Iosif , cel care avea vreo 70 de ani cand si-a tras-o ca nevasta pe Maria , asa ca nici copii nu prea mai putea sa faca deoarece in acea perioada nu se mai ajungea la varste matusalemice . NAIVILOR !

hai, ca esti tare : d'aia nu dormi tu noaptea ca trebuie sa dovedesti o "minciunica" ? puiule, ce-a rasarit in gradina ta ,e al tau ....si acum se accepta acest lucru ...ce in CASA TA aparut ii dai numele tau ! asa si cu Iisus al lui Iosif din Casa lui David ! .... s'apoi ,mai era o practica ciudata si, interesanta , atunci : pruncul ce se nastea pe genunchii altei femei devenea al acelei femei !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 09:40

De la: Ic3, la data 2011-04-27 07:35:18Cine este dumnezeu ?!!!!

Nu este

si tu esti mortal : dupa 3 zile de ciocnit oua , friptura de miel si cozonac, ajungi la concluzia ca " Nu este" ! ti-a cazut cam greu la stomac ! ia un colebil ...un triferment, ceva !

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 15:52

De la: gabigabi, la data 2011-04-27 09:40:57
De la: Ic3, la data 2011-04-27 07:35:18Cine este dumnezeu ?!!!!

Nu este

si tu esti mortal : dupa 3 zile de ciocnit oua , friptura de miel si cozonac, ajungi la concluzia ca " Nu este" ! ti-a cazut cam greu la stomac ! ia un colebil ...un triferment, ceva !

Ce parere ai daca ei tu niste neuroleptice?
Sa afirmi ca : Pruncul ce se nastea pe genunchii altei femei e al acelei femei...e o propozitie adevara.. .indica clar stari de anxietate si postdepresie... de dupa perioada de care vorbeai...
Ai fost doar tu si dumnezeu in perioada respectiva?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 15:54

Apropo ...
De cand mama dracu se nasc pruncii (copiii) pe genunchi?

Sigur ai probleme Gabi tata...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 16:27

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci cnd poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

Dorinele,ce spui tu, a spus si unul din cei mai mari teologi ai lumii ,Paul Evdokimov.Omul era cinstit si si-a pus problemele tot cam ca tine ,ca mine ,ca...Karpov,LC ,Florin,Gabi, etc.Fireste,Evdokimov crede in Dumnezeu ,tu nu ,dar asta chiar daca pare o deosebire esentiala pentru unii, nu este de fapt deloc esentiala ...Hai sa vezi ce spune omul:

"Marii teologi, dimpreun cu prinii Conciliului Vatican II afirm c teologia ultimelor veacuri a pierdut simul misterului, s-a constituit ntr-o speculaie abstract despre Dumnezeu, ncetnd s mai fie gndire vie ntru Dumnezeu. Marcel More o spune n felul su: Cuvntul unor oameni care s-au tolnit, nu tiu cum, dar foarte comod, peste Cruce, nu mai poate avea nici o trecere

Potrivit Rugciunii pe Acropole a lui Renan, religiile ar fi muritoare. Se poate aduga c i sistemele teologice sunt muritoare i tocmai acesta este nelesul formulei care strbate lumea de astzi: Dumnezeu a murit. A murit Dumnezeul unei anumite teologii, aceasta fiind moartea unei concepii curente despre Dumnezeu, nelesca obiect aproape fizic situat la periferia spaiului cosmic, ntr-o pur exterioritate care face din el un Stpn nfricotor.

Sfntul Chiril al Alexandriei a nlocuit dialectica greac: Stpn/sclav prin dialectica Evangheliei: Tat/fiu.Or, ntr-o anchet asupra Problemelor misionare de astzi, F. Boulard citeaz mrturisirea unui preot: Cretinii mei l consider pe Dumnezeu ca pe un Dumnezeu ndeprtat, cruia trebuie s I te supui n msura posibilitilor, nu att din dragoste pentru El, ct din teama de a nu ajunge n iad. Dumnezeu nu este TatlNu, Dumnezeu este cel care a dat cele 10 porunci negative: S nu faci. Concluzia: Dumnezeu este cel care te mpiedic s fii fericit.

ntr-o alt anchet, publicat de Realites, un inginer spune: Dumnezeu este trist, El reprezint tot ceea ce nu avem dreptul s facem. El ade n acele locuri ntunecate unde ard lumnri, unde vezi femei ponosite i auzi interdiciile iezuiilorIdeea total fals pe care cretintatea nsi i-a fcut-o despre Dumnezeu a accentuat puternic revolta celor dinafara Bisericii. Imaginea lui Dumnezeu s-a identificat cu imaginea regelui pmntean i cu atributele ei:demnitate, majestate, putere. n Evul Mediu, popoarele au fost adesea convertite n mas, ca nite comuniti politice chemate la ordinul suveranilor i sub ascuiul sabiei. Ideea de Dumnezeu a devenit garania edificiului social-politic. Necredina secolului al XVII-lea s-a afirmat ca reacie la scandalul unui Dumnezeu impus i al unei religii forate.

n teologia scolastic vedem cum eternitatea divin pietrificat strivete viitorul ca un fel de streain supratemporal. Filosofii pun ntrebri tulburtoare: dac totul este predestinat, de ce s te mai rogi i la ce bun s mai ceri? De ndat ce a fost conceptualizat n termeni cauzali, gratuitatea mntuirii acest minunat mister al Iubirii lui Dumnezeu pe care Reforma l descifreaz n Biblie i la Sfinii Prini s-a transformat, din pcate, n teribila doctrin a dublei predestinri. Iar dac astzi se caut corectarea acesteia vorbindu-se despre mntuirea tuturor, n ideea c Dumnezeu nsui este singurul vinovat atunci nu prea vd la ce ar mai putea fi omul de folosOrice ignorare a libertii de opiune acel compelle intrare, (oblig-i s intre) al Sfntului Augustin justific n mod fatal Inchiziia i politica sabiei. Uitm astfel cuvntul Sfntului loan Hrisostom: Acela care ucide (sauforeaz) un eretic comite un pcat de neiertat. Acesta este comarul Binelui silit, i orice Bine silit se transform n Ru.

Cretinismul oficial apare ca o religie a Legii i a Pedepsei care se traduce prin interdicii sau tabu-uri sociale. Expresiile sale dominatoare snt denunate de Freud sub denumirea Tatlui sadic.Regresiunea iudaizant uit Treimea, respectiv paternitatea ei sacrificial care nu strivete, ci d natere libertii; aceast regresiune l confund pe Dumnezeu cu figura Judectorului zelos, a justiiarului redutabil i terorizant care pregtete din venicie Iadul i chinurile lui. Pe bun dreptate, oamenii se tem s nu fie alienai;teologia penitenial, cea a interdiciilor i a iadului, adic religia terorist iat una dintre cauzele ateismului actual.

Pe de alt parte, i datorit concepiilor tiinifice, Dumnezeu este exilat n cer chiar de ctre mediile credincioase. L-am transformat, dup chipul omului de rnd, ntr-o culme a plictisului moralizator. Renaterea ntru lumin a Celui nviat, cristalizarea noii creaturi au fost nlocuite de-a lungul istoriei prin instituia ierarhic a Bisericii, construit pe axa ascultrii i a supunerii i, deci, golit de orice eveniment. Aceast situaie este nc i mai rea dect lumea nchis despre care vorbete Bergson. Avem de-a face cu cercul nchis al mediocritii cretine."

Cam asa stau lucrurile , eu unul ii dau dreptate in ce spune...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 16:28

De la: Ic3, la data 2011-04-27 15:54:47Apropo ...
De cand mama dracu se nasc pruncii (copiii) pe genunchi?

Sigur ai probleme Gabi tata...

chiar ti-a cazut greu la stomac sarbatoarea asta, ca te vaz tifnos ! scumpe tizule , vezi ca apare prin Biblie o poveste cu batrina Sara-parca asa - ce nu putea face copii si-si da sclava sotului" s-o cunoasca " si , in momentul in care se naste copilul ea este linga femeia ce naste si-i primeste nou-nascutul in poala , devenind astfel mama acelui copil....mai citeste si tu,inainte de a ma face nebuna ca, pina una-alta se dovedeste ca stii sa critici, dar nu stii ce critici !

DANGER

4 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 23:38

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci cnd poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

Este un nume inventat sa subjuge prostii,daca exista nu falsificam numaratoarea voturilor in Parlament

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 23:38

De la: vaneamarin, la data 2011-04-27 16:27:07
Dorinele,ce spui tu, a spus si unul din cei mai mari teologi ai lumii ,Paul Evdokimov.Omul era cinstit si si-a pus problemele tot cam ca tine ,ca mine ,ca...Karpov,LC ,Florin,Gabi, etc.Fireste,Evdokimov crede in Dumnezeu ,tu nu ,dar asta chiar daca pare o deosebire esentiala pentru unii, nu este de fapt deloc esentiala ...Hai sa vezi ce spune omul
-----------------------------------------

Ca o completare, de mic copil, la 14 ani, cnd ali copii de seama mea nca se mai jucau n diferitele locuri amenajate din oraul n care am venit pe lume, Hunedoara, n una din zile, din curiozitate pt o carte mai groas, cu coperi negre i cu un semn mare al crucii pe ea, Biblia, la care mereu fceau trimitere prinii mei, am nceput s citesc din aceasta. La nceput eram fascinat, uneori contrariat de raspunsurile pe care le primeam i mi-am pus la finalul citirii acestei cri cateva ntrebri printre care i ce dovezi exist pentru existena lui Dumnezeu n afar de Biblie. M ntrebam ce m-ar face s cred mai mult n Biblie dect n orice alt carte.
O simpl carte ar trebuia s m fac s cred n Dumnezeu? Asta ar nsemna s cred tot ceea ce citesc, ceea ce este credulitate.
S trecem la maturitate acum. Unii zic c Dumnezeul cretin nu ne d dovezi pentru a nu interfera cu liberul arbitru. Totui, n Biblie scrie c au existat nenumrate dovezi de-a lungul timpului cu privire la existena Lui. Au interferat ele cu liberul arbitru al oamenilor? Faptul c ei au vzut minunile a interferat cu liberul arbitru al lor?
Este absurd ca Dumnezeul cretin s se atepte ca oamenii s cread ntr-o fiin supranatural doar citind o carte. Este o insult la adresa inteligenei, s i creeze att de inteligeni i s se atepte ca oamenii s cread n el doar citind Biblia. E ca i cum s-ar atepta ca citind Legendele Olimpului s ajungem s credem n Zeus, Afrodita, Ares i ceilali. Unii zic c dovezile sunt pretutindeni dar c nu vreau s le vd. Pe acest forum acum ceva timp aveam mereu discuii pe tema aceasta. Mereu le spuneam c de-a lungul a zeci de mii de ani oamenii au crezut n orice altceva. S-mi spunei c dovezile sunt pretutindeni e ca i cum ai zice c toate civilizaiile care au avut ali zei erau orbi sau proti, ceea ce nu poate fi posibil. i n ziua de azi sunt multe popoare care au ali zei, nseamn c sunt orbi sau proti ? De exemplu, japonezii i indienii.
Dac Dumnezeul cretin exist, de ce nu a dat un semn tuturor civilizaiilor care au existat vreodat?
Monoteismul e ceva relativ nou n istoria omenirii. n Biblie spune clar c oamenii nu trebuie s aib alt zeu fiindc El e un zeu gelos. Adic, a trimis toate civilizaiile n iad fiindc nu au crezut n El, avnd n vedere c nu le-a dat vreun semn? Chiar n ziua de astzi, sunt triburi care nu au de unde s tie de Biblie i Dumnezeu. De ce i-ar condamna? Nu e absurd? De ce s-a artat numai evreilor? De ce ar avea preferine de genul acesta? Dac toi oamenii sunt copiii lui, nu ar trebui s i trateze n mod egal?
Muli ntreab i m ntrebau i pe acest forum cum a recunoate un semn dac l-a vedea. S zicem c dac ar despari cineva apele mrii n dou, a crede. Ceea ce mi s-ar prea normal ar fi ca mcar bisericile s fie protejate de ctre Dumnezeu de fenomenele naturii. Spun drept, dac ar fi ca bisericile cretine s nu fie lovite vreodat de fulgere, eu a crede. Un zeu care nu-i poate apra nici mcar locurile sfinte de fenomene naturale e ori un zeu slab ori unul inexistent. Dup mine, inexistent. Dac ar fi ca mcar bisericile cretine s reziste uraganelor, viiturilor, cutremurelor a ti c exist. Totui, bisericile sunt doar alte cldiri din toate punctele de vedere. Dac s-ar petrece un viol sau o crim pe altar nu s-ar ntmpla nimic.
Asta e. Pt a nelege pe cei din jurul meu, propria familie i prietenii apropiai, prefer s-l ncadrez pe Dumnezeul cretin ca fiind nevoia lor de rspunsuri.

PS. Apropo, ci dintre voi de Pati v-ai dus la Biseric din inim i cu credin i ci c aa e tradiia ? Sau ci nu v-ai dus ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 23:55

Dorinele, tu ai citit bibilica la 14 ani?
Pai nu ma mir ca ti s-au inversat circuitele, pe ici, pe colo.
Cine te-a pus sa o citesti asa de devreme?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 23:56

Eu am citit-o la 33 de ani, si am reusit sa scap cit de cit sanatos.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 19:45

In seara asta pe TVR1 este filmul Agora ...despre asasinarea Hypatiei , singura femeie pentru care simt ca ar fi meritat ca niciun preot sa nu existe in aceasta lume plina de misticism !

A fost asasinata de catre cea mai mare organizatie criminala ,din istoria lumii....biserica crestina !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

In seara asta pe TVR1 este filmul Agora ...despre asasinarea Hypatiei , singura femeie pentru care simt ca ar fi meritat ca niciun preot sa nu existe in aceasta lume plina de misticism !

A fost asasinata de catre cea mai mare organizatie criminala ,din istoria lumii....biserica crestina !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 00:39

EL e criminalul ? Atunci sa ne rugam la el !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 03:53

De la: _KARPOV, la data 2011-05-01 19:45:26

Mithra ce mai face? Sau cum s-o fi numind.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 08:23

Karpoave,ciocu' mai mic, ca nu se stie cum pune mana organizatia asta criminala pe tine, si te transforma in martir al ateismului ... .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 17:49

Un exercitiu de logica.
Dumnezeu este partea luminata.
Satana este partea intunecata.
Deci Dumnezeu ar trebui sa fie cel ce sta mai mult la Soare. Satana cel ce sta mai mult la umbra.
Concluzia....Dumnezeu e al ...negru, bronzat. Satana e al mai alb, straveziu, eventual.

Nu dati ca....plec.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 15:24

De la: nastasemihail, la data 2011-05-02 17:49:34Un exercitiu de logica.
Dumnezeu este partea luminata.
Satana este partea intunecata.
Deci Dumnezeu ar trebui sa fie cel ce sta mai mult la Soare. Satana cel ce sta mai mult la umbra.
Concluzia....Dumnezeu e al ...negru, bronzat. Satana e al mai alb, straveziu, eventual.

Nu dati ca....plec.

oare nu-i Viceversa ?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:09

De la: vaneamarin, la data 2011-05-02 08:23:22

Karpoave,ciocu' mai mic, ca nu se stie cum pune mana organizatia asta criminala pe tine, si te transforma in martir al ateismului ... .

Mai am 3 ani pana la majorat ....si dupa aia ii fac praf ...Le deschid un proces pentru inselaciune ...sa vad ce dovezi aduc in instanta ....si il citez pe dumnezeu ca martor ....sunt sigur ca se va sustrage....nu se va prezenta ....are prea multe musculite pe caciula ....l-ar aresta DNA-ul...

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:17

De la: _KARPOV, la data 2011-05-03 22:09:52

Mai am 3 ani pana la majorat ....si dupa aia ii fac praf ...Le deschid un proces pentru inselaciune ...sa vad ce dovezi aduc in instanta ....si il citez pe dumnezeu ca martor ....sunt sigur ca se va sustrage....nu se va prezenta ....are prea multe musculite pe caciula ....l-ar aresta DNA-ul...

ei, n-ai fi singurul, dar altii au plusat

Un senator democrat din Nebraska l-a dat n judecat pe Dumnezeu din cauza dezastrelor naturale la care a fost supus omenirea n ultimul timp. n procesul intentat lui Dumnezeu, Ernie Chambers cere o dispoziie permanent prin care acuzatul s se opreasc din anumite activiti duntoare i din crearea ameninrilor teroriste. Reclamantul se identific drept modestul ales senator de stat al celui de-al 11-lea district legislativ din Omaha, Nebraska. Acesta l acuz pe Dumnezeu c a cauzat inundaii grave, cutremure puternice, uragane nspimnttoare, tornade i npaste.
Senatorul Chambers a afirmat c nu l d n judecat pe Dumnezeu, pentru c are de fcut o plngere la El, ci pentru a rspunde cererilor altor senatori de stat, cu scopul de a mpiedica intentarea altor procese. Senatorul l-a dat n judecat pe Dumnezeu bazndu-se pe faptul c acuzatul, fiind omniprezent, este prezent n mod personal i n inutul Douglas.

Mircea Pavel, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, l-a dat in judecata pe numitul Dumnezeu domiciliat in cer pentru inselaciune, tainuire, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, primire de foloase necuvenite si trafic de influenta. El pretinde ca, prin botezul primit la biserica ortodoxa, e ca si cum s-ar fi facut un contract de indepartare a diavolului si de ferire de necazuri. Pana acum, paratul nu si-a onorat contractul..."

.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:32

De la: rundschrift, la data 2011-05-03 22:17:39

Un senator democrat din Nebraska l-a dat n judecat pe Dumnezeu din cauza dezastrelor naturale la care a fost supus omenirea n ultimul timp. n procesul intentat lui Dumnezeu, Ernie Chambers cere o dispoziie permanent prin care acuzatul s se opreasc din anumite activiti duntoare i din crearea ameninrilor teroriste. Reclamantul se identific drept modestul ales senator de stat al celui de-al 11-lea district legislativ din Omaha, Nebraska. Acesta l acuz pe Dumnezeu c a cauzat inundaii grave, cutremure puternice, uragane nspimnttoare, tornade i npaste.
Senatorul Chambers a afirmat c nu l d n judecat pe Dumnezeu, pentru c are de fcut o plngere la El, ci pentru a rspunde cererilor altor senatori de stat, cu scopul de a mpiedica intentarea altor procese. Senatorul l-a dat n judecat pe Dumnezeu bazndu-se pe faptul c acuzatul, fiind omniprezent, este prezent n mod personal i n inutul Douglas.

Mircea Pavel, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, l-a dat in judecata pe numitul Dumnezeu domiciliat in cer pentru inselaciune, tainuire, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, primire de foloase necuvenite si trafic de influenta. El pretinde ca, prin botezul primit la biserica ortodoxa, e ca si cum s-ar fi facut un contract de indepartare a diavolului si de ferire de necazuri. Pana acum, paratul nu si-a onorat contractul..."

.

Pai o sa dau biserica in judecata ....sa faca ei dovada si sa demonstreze si ca au luat legatura cu ....cel de sus....Daca reprezinti pe cineva fara a avea contact cu respectivul ....nu e ceva in regula ....ori e o problema de psihiatrie ori te folosesti de numele cuiva...un fel de trafic de influenta....fac promisiuni desarte in numele cuiva ....care poate nici nu exista...sa dovedeasca faptul ca dumnezeu le cere asta .....

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:35

De la: _KARPOV, la data 2011-05-03 22:32:54

.

Pai o sa dau biserica in judecata ....sa faca ei dovada si sa demonstreze si ca au luat legatura cu ....cel de sus....Daca reprezinti pe cineva fara a avea contact cu respectivul ....nu e ceva in regula ....ori e o problema de psihiatrie ori te folosesti de numele cuiva...un fel de trafic de influenta....fac promisiuni desarte in numele cuiva ....care poate nici nu exista...sa dovedeasca faptul ca dumnezeu le cere asta .....

Stii care-i adevarul suprem, ultim?

Singurul irefutabil

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:48

De la: rundschrift, la data 2011-05-03 22:35:14
De la: _KARPOV, la data 2011-05-03 22:32:54

.

Stii care-i adevarul suprem, ultim?

Singurul irefutabil

nimic nu se pierde ....totul se transforma .....insa noi ne alegem cu nimic ....nimic am fost.....efemeri suntem....nimic vom fi....

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:51

Dupa regulile logicii, conditia necesara si suficienta pentru ca o afirmatie sa fie adevarata este incontradictibilitatea ei teoretica si experimentala vesnica!

Or, propozitia "Dumnezeu exista" nu poate fi infirmata, NU ESTE POSIBIL sa fie infirmata nici teoretic, nici experimental!

Spre deosebire de celelalte "adevaruri", pe care le putem confirma sau infirma, indiferent cand

"Dumnezeu exista" e un adevar etern

Dar asta n-are legatura cu credinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:53

De la: _KARPOV, la data 2011-05-03 22:48:07
nimic nu se pierde ....totul se transforma .....insa noi ne alegem cu nimic ....nimic am fost.....efemeri suntem....nimic vom fi....

n

energie

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 22:58

De la: rundschrift, la data 2011-05-03 22:53:23

n

Bei...asa mi-a transmis Horus !

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 23:00

De la: _KARPOV, la data 2011-05-03 22:58:54
De la: rundschrift, la data 2011-05-03 22:53:23

n

Bei...asa mi-a transmis Horus !

Ei, daca tu comunici cu Horus, ce pretentii pot avea?

eu n-am treaba cu Zeii

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: