back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:25

De la: Dorinel, la data 2011-05-07 02:14:29A reusit cineva sa gaseasca raspunsul ? Nu de alta, dar nu-l mai cautati ...

Nici o grija,
Stai linistit ca faci fibrilatie, daca te agiti ptr noi prea mult

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:38

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 09:28

De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 20:29:06
De la: gabigabi, la data 2011-05-06 18:23:45
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 16:57:49
De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 16:09:02
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 15:49:44

Universul nu are nevoie de Dumnezeu pentru a exista....(asta stiam si eu)

Acum fara rautate si doar din pura curiozitate ,pot sa te intreb de unde naiba stii tu asta ? .Ti-a spus universul ,sau ai dedus pe baza a ce stii tu pana acum despre viata ?

E o chestie legata de logica elementara ! Eu nu ma simt legat de un creator ....simt ca apartin universului si cred ca datorez totul , hazardului . Daca nu existau comunistii , de exemplu, eu nu ma nasteam ... tatal meu s-a nascut ca urmare a faptului ca bunicul meu a avut domiciliu fortat in urma condamnarii politice . Deci totul e la mana hazardului.....exista o sansa mai mare ....de miliarde de miliarde de ori mai mare, sa nu exist..... Si totusi exist si ca urmare am obligatia sa cuget...sa nu iau totul de-a gata , sa nu cred ce se spune prin biblie.... Am intors biblia pe toate fetele si nu am descoperit nimic (am sters-o si de praf)....

ce sens dai tu acestui " LEGAT "? chiar crezi ca trebuie sa existe niste sfori sau banda adeziva, ca sa te simti LEGAT ? de ce te-ai simtit "legat" de Ipathia ? sau, de ce esti legat de bunici si parinti ? vibrezi pe o idee la care aderi si atunci te simti legat de cineva sau ceva ! vibratia voastra, a ateilor , este in general joasa , legata de lucruri materiale si totusi , e si ea pe diverse nivele ! un individ cu o minte foarte deschisa care nu accepta nici-o ingradire a gindului , nici din partea stiintei, dar nici partea credintei si scormoneste cu gindul abisul Cunoasterii, are toate sansele ca-ntr-o zi sa-l FULGERE REVELATIA si , aceleasi lucruri cunoscute si para-cunoscute pina atunci sa se organizeze altfel si totul sa capete alt inteles !

De ce fiecare "intelege" divinitatea , in functie de locul unde s-a nascut ? De ce nu e niciun roman care sa aiba o "revelatie" ca Buda este Mesia !???Aici mi se pare mie ca e ceva ce scartaie sau mai pe intelesul tuturor mi se pare ca ceva e putred in Danemarca !

cum de ce ? ce intrebare-i asta ? pai daca stai intr-un borcan cu muraturi, nu esti si tu o muratura acra ? cu alte cuvinte , suntem un cumul a tot ce e in jurul nostru ! pamintul pe care-l calcam, apa ce-o bem, fructele si legumele pe care le mincam,aerul pe care-l respiram, toate au o vibratie ce ne impregneaza in conf. cu acea vibratie ! de ce crezi tu ca ti-e dor de casa si pling unii dupa pamintul lor, nu ptr. ca sunt "legati" vibrational cu acel loc ? de ce crezi tu ca recomandarea medicilor ptr. alimentatia pruncilor, dar nu numai, este ca alimentatia sa fie facuta cu produsele acelui spatiu ? de ce crezi tu ca atunci cind ti se face un horoscop personal, este luat in calcul si orasul si tara in care te-ai nascut ? tocmai ptr. ca fiecare loc isi are propria vibratie ce ne marcheaza ! ca atare suntem crestini intr-un spatiu vibrational crestin ....cu desigur si alte variante, dar nu majoritare !
au avut si romanii profetii lor....unul dintre ei si care a facut vilva la vremea lui, a fost Petrache Lupu ....si slava Domnului, am avut s'un parinte Staniloaie de ex., si multi alti ginditori ....atita tot ca, intr-un timp in care Informatia este atit de variata si-n flux continuu , contactul cu un Iluminat se face mai discret .....ca sa nu spun ca exista si un consemn de Tacere ....eh, e mai complicat si nu stiu daca-i bine sa spun mai mult !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 10:04

De la: gabigabi, la data 2011-05-07 09:28:59
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 20:29:06
De la: gabigabi, la data 2011-05-06 18:23:45
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 16:57:49
De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 16:09:02
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 15:49:44

Universul nu are nevoie de Dumnezeu pentru a exista....(asta stiam si eu)

Acum fara rautate si doar din pura curiozitate ,pot sa te intreb de unde naiba stii tu asta ? .Ti-a spus universul ,sau ai dedus pe baza a ce stii tu pana acum despre viata ?

E o chestie legata de logica elementara ! Eu nu ma simt legat de un creator ....simt ca apartin universului si cred ca datorez totul , hazardului . Daca nu existau comunistii , de exemplu, eu nu ma nasteam ... tatal meu s-a nascut ca urmare a faptului ca bunicul meu a avut domiciliu fortat in urma condamnarii politice . Deci totul e la mana hazardului.....exista o sansa mai mare ....de miliarde de miliarde de ori mai mare, sa nu exist..... Si totusi exist si ca urmare am obligatia sa cuget...sa nu iau totul de-a gata , sa nu cred ce se spune prin biblie.... Am intors biblia pe toate fetele si nu am descoperit nimic (am sters-o si de praf)....

ce sens dai tu acestui " LEGAT "? chiar crezi ca trebuie sa existe niste sfori sau banda adeziva, ca sa te simti LEGAT ? de ce te-ai simtit "legat" de Ipathia ? sau, de ce esti legat de bunici si parinti ? vibrezi pe o idee la care aderi si atunci te simti legat de cineva sau ceva ! vibratia voastra, a ateilor , este in general joasa , legata de lucruri materiale si totusi , e si ea pe diverse nivele ! un individ cu o minte foarte deschisa care nu accepta nici-o ingradire a gindului , nici din partea stiintei, dar nici partea credintei si scormoneste cu gindul abisul Cunoasterii, are toate sansele ca-ntr-o zi sa-l FULGERE REVELATIA si , aceleasi lucruri cunoscute si para-cunoscute pina atunci sa se organizeze altfel si totul sa capete alt inteles !

De ce fiecare "intelege" divinitatea , in functie de locul unde s-a nascut ? De ce nu e niciun roman care sa aiba o "revelatie" ca Buda este Mesia !???Aici mi se pare mie ca e ceva ce scartaie sau mai pe intelesul tuturor mi se pare ca ceva e putred in Danemarca !

cum de ce ? ce intrebare-i asta ? pai daca stai intr-un borcan cu muraturi, nu esti si tu o muratura acra ? cu alte cuvinte , suntem un cumul a tot ce e in jurul nostru ! pamintul pe care-l calcam, apa ce-o bem, fructele si legumele pe care le mincam,aerul pe care-l respiram, toate au o vibratie ce ne impregneaza in conf. cu acea vibratie ! de ce crezi tu ca ti-e dor de casa si pling unii dupa pamintul lor, nu ptr. ca sunt "legati" vibrational cu acel loc ? de ce crezi tu ca recomandarea medicilor ptr. alimentatia pruncilor, dar nu numai, este ca alimentatia sa fie facuta cu produsele acelui spatiu ? de ce crezi tu ca atunci cind ti se face un horoscop personal, este luat in calcul si orasul si tara in care te-ai nascut ? tocmai ptr. ca fiecare loc isi are propria vibratie ce ne marcheaza ! ca atare suntem crestini intr-un spatiu vibrational crestin ....cu desigur si alte variante, dar nu majoritare !
au avut si romanii profetii lor....unul dintre ei si care a facut vilva la vremea lui, a fost Petrache Lupu ....si slava Domnului, am avut s'un parinte Staniloaie de ex., si multi alti ginditori ....atita tot ca, intr-un timp in care Informatia este atit de variata si-n flux continuu , contactul cu un Iluminat se face mai discret .....ca sa nu spun ca exista si un consemn de Tacere ....eh, e mai complicat si nu stiu daca-i bine sa spun mai mult !

Hai ca asta am inteles si eu ! Ce nu inteleg...este , ce cauti tu in borcanul cu muraturi al evreilor , de ce nu te regasesti in borcanul lui Zalmoxe ? Vibratiile lui ar trebui sa aiba o putere mai mare , are o traditie mai veche si intinsa poate pe mai multe milenii decat gaselnita cu isus cel muritor si rece !

Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 10:59

Buna ziua mai ganditorilor..iar IL cautati pe CREATOR? ..Karpov deschide fereastra( ai grija sa nu cazi) si uita-te la copacii infloriti, inspira aer curat si IL cei vedea...vrei sa dai mana cu EL?...nu se poate ca e cat cosmosul, dar deja esti in palma LUI......PAAA!!!va doresc o zi stralucita

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:06

De cnd sunt ateu, viaa mea a cptat o valoare inestimabil și viaa celorlali este mult mai important pentru mine, pentru c tiu c trebuie s i apreciez pentru puinul timp pe care l avem mpreun.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:09

De la: crinado, la data 2011-05-07 10:59:25Buna ziua mai ganditorilor..iar IL cautati pe CREATOR? ..Karpov deschide fereastra( ai grija sa nu cazi) si uita-te la copacii infloriti, inspira aer curat si IL cei vedea...vrei sa dai mana cu EL?...nu se poate ca e cat cosmosul, dar deja esti in palma LUI......PAAA!!!va doresc o zi stralucita

n fiecare zi n care m trezesc vd natura din jurul meu, i m gndesc la procesul minunat prin care frunzele mi ofer oxigen, aerul m rcorete i soarele m nclzete. i tiu c nu sunt fcute pentru mine i asta le face cu att mai importante, pentru c pot s m bucur de ele, pot s profit pentru puin timp de faptul c exist i mi fac viaa posibil.

De cnd sunt ateu, am nvat valoarea tiinei i a puterii ei. Am nvat s disting minciuna de adevr i jumtile de adevr de realitate. i neleg c sunt n via datorit tiinei, c viaa mea e mai bun datorit ei..... i sunt mndru c neleg un proces att de esenial pentru umanitate.

De cnd sunt ateu, m lupt cu deciziile morale din viaa mea. tiu c aceste decizii depind de mine i de rationamentul meu i doar al meu i asta mi d responsabilitate i putere. Puterea de a grei i de a-mi cere iertare n caz c greesc i puterea de a lua decizia corect i a fi mndru de mine.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:10

De cnd sunt ateu tiu ce pierd cnd oamenii dragi mor. i plng nu pentru c viaa lor nu se continu, ci pentru c tiu c nu ii voi mai vedea i nu vom mai putea vorbi. i mereu rmn lucruri nespuse

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:11

De cnd sunt ateu, tiu c dragostea nu vine din credin

De cnd sunt ateu, tiu c adevrata cunoatere nu vine din revelaie.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:12

De cnd sunt ateu dispreuiesc religiille cu dezumanizarea pe care o aduc. Le ursc pentru modul n care ceea ce este normal devine anormal i pctos, ceea ce este moral devine dictat zeiesc i ceea ce este ru devine acceptabil dac se face n numele zeului. Dispreuiesc religiile atunci cnd i arat adevarata fa: instituii corupte i fr pic de responsabilitate pentru cei pe care pretind c i au n grij, dispreuiesc lipsa de moralitate a celor care se autointituleaz autoriti morale.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:14

Ursc preoii i minciuna continu pe care o promoveaz, ursc lipsa de rspuns nlocuit cu aa vrea dumnezeu, ursc ritualurile goale de coninut i de esen i de adevr. i ursc pe cei care mi spun c un nou-nscut e defect pn nu fac unii nite vrji deasupra lui, i ursc pe cei care spun c o soie nu e cu adevrat soie pn nu mi se fac incantaii amanice.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:16

M ngrijoreaz ct de puin se tie despre realitate, dar ct de mult se tie despre ce nu ai voie s faci duminica.

E nfiortor ct de puini tiu ce e aia teoria evoluiei dar tiu cu exactitate ce se va ntmpla dup ce mor, sau ce sfnt se srbtorete n urmtoarele 52 de sptmni.

M sperie egocentrismul celor care au senzaia ca sunt creatura preferat a unui ttuc ceresc, m sperie faptul c nesigurana pe care o au n privina asta i-o ascund prin aciuni criminale sau intolerante.

M ngreoeaz intolerana i prejudecile celor care spun c ei nu pot s judece de capul lor, m scrbete ura nedisimulat i pseudo-justificrile inventate pentru a dispreui oameni ca i ei.

De cnd sunt ateu, i deplng pe cei care nc au nevoie de mngiere pe creștet, povești nspimnttoare și interdicții absurde pentru a se simții cu adevrat oameni.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:17

De cnd sunt ateu, am nvțat s fiu sigur pe mine și pe ceea ce pot face.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:23

De la: _KARPOV, la data 2011-05-07 11:17:22

De cnd sunt ateu, am nvțat s fiu sigur pe mine și pe ceea ce pot face.

Ma bucur ca simti asta, dar nu prea inteleg de ce anume simti asta .Cand esti la mana hazardului ,nu prea poti sa simti siguranta ...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:24

De-a lungul istoriei milioane de oameni au murit pentru ca nu erau de acord cu doctrina oficial. Sau pentru c (aa cum se ntmpl i n zilele noastre) se roag n loc s mearg la medic. Sau pentru c au ateptat s-i salveze dumnezeul lor din pericol de moarte n loc s se scoat singuri.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:27

Cum poi s te exprimi cu adevrat liber ct timp ceea ce vrei s spui este oprit de revelaia divin din cartea sfnt a unei religii? Cum ai putea critica, judeca sau pune la ndoial ceva ce vine direct de la un zeu? Cum ai putea s te aperi argumentand raional pentru o libertate de gndire cnd cartea sfnt spune c dac te ndoieti de zeul suprem merii s mori?

i moartea nu este o ameninare n van, de la Socrate ncoace, cei care s-au indoit de zei nu au avut o soart uoar.

De la nceputul ei i pn n prezent visul oricrei religii este oprirea discursului liber i automat al criticii i gndirii raionale. Mii de ani au reuit, dar acum castelul ncepe s se frme.

Cretinismul n particular a hotrt destinele a milioane de oameni, de la ungerea reprezentanilor domnului n scaune de mprai i regi pn la inerea sclavilor la locul lor promindu-le via mai bun n eternitatea vieii viitoare (dar ntre timp stai i muncete pn mori).

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:28

Dac o discuie ajunge s implice i ceva religie, un ateu pierde din start. Nu poti s vorbeti n faa unui credincios despre nonexistena lui Dumnezeu, s ceri dovezi, s prezini convingeri personale. Esti pus la zid imediat, esti privit cu dispret, i chiar dac nu au argumente de existena Divinitii, te fac s te simi ca un pctos.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:29

Crestinismul a furat morala. Crestinismul a transformat semnificatia lui a fi moral in a fi obedient fata de niste legi primite telepatic de unii imbracati ciudat. Oamenii nu-si mai pun probleme de genul ce inseamna sa fii moral?, de ce ar trebui sa fiu moral?, de ce a fost imoral sa fac X in situatia Y? pentru ca raspunsurile sunt gata pregatite.

Daca mai vorbim si de abominatia cu spovedania care sterge cu buretele imoralitatile din trecut situatia e si mai sumbra.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:31

Cred ca unul dintre cele mai importante efecte ale crestinismului asupra omului a fost deprimarea omului de onoarea si mandria de a fi om. A distrus eroii si faptele lor si i-a inlocuit cu martiri si popi. A facut din om o fiinta josnica, murdara, rusinoasa, pacatoasa, nedemna de viata, fara posibilitatea de a se bucura de lucrurile minunate care ni le pune la dispozitie pamantul, universul, si chiar conditia noastra umana. Parerea mea este ca asta e cel mai mare pacat al crestinismului asupra omului.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:34

Martorii lui Iehova zic despre atei c nu i in prerile pentru ei.

Asta o spune cultul cu cea mai agresiv tactic de prozelitism din istorie, de te ntlneti cu btrnici pe care le caut reumatismul pe acas oprind oameni ocupai pe strad ca s i ntrebe dac au destui Isui n inima lor.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:36

Isus drag nu fi trist()

Fiindc e pcat

Fr cuie nu exist

Schingiuit adevrat

Dar se usc crucea-n soare

Plaga mai ușor

Rigor mortis tot apare

Rece, inodor

La fel și eu am murit

Dar popii toți m-au mințit

Am plns și degeaba tot

Ce-au zis mi s-a parut

Dar dup-o zi și inc-o zi

Nu m-am intors printre vii

Așa c ce mama m-si mi-ai fcut?

Isus drag nu fi trist()

Fiindc e pcat

Fr cuie nu exist

Schingiuit adevrat

Plaga mai ușor

Rigor mortis tot apare

Rece, inodor

Așa au fost și vor fi

Minciunile popimii

Așa se-ntmpl de cte ori nu gndim

Te vei trezi mai trziu

Dac nu ești deja diliu

Fruntea sus

Și rațiune s rspndim

Isus drag nu fi trist()

Fiindc e pcat

Fr cuie nu exist

Schingiuit adevrat

Plaga mai ușor

Rigor mortis tot apare

Rece, inodor

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:38

Am visat cum lumea era condus de niște oameni fr scrupule, care se imbrcau n straie aurite și predicau moralitatea n timp ce violau copiii ce se aflau n grija lor. Am visat c guvernul nostru și statele lumii se lsau clcate n picioare și și pierdeau suveranitatea, pentru c toți sefii de stat le asigurau drept de veto unor virgini n rochii care dictau apoi cine s aib acces la tratament medical, cnd s faci sex și cum s ți crești copii n spiritul credinței adevrate.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:40

Am visat c oamenii uitaser de medicin, de zborul n spațiu, de tehnologie și genetic, de comunicare instantanee și ap curent, de standarde moderne de educație și de viaț, c toți acești oameni se ntlneau doar pentru a se ruga și a cere ajutor de la ceva invizibil și care nu prea s le rspund n vreun fel.

Am mai vzut oameni simpli care și urau concetțenii pentru c nu erau de acord cu partenerii lor sexuali, pentru c aveau preri diferite sau pentru c nu urmeaz aceleasi ritualuri ca și ei.

M-am cutremurat ascultnd copii care nu știau ce s cread cnd erau ntrebați ce sunt dinozaurii, nu ntelegeau diversitatea vieții și frumusețea acestei diversitți. Spuneau c totul a fost creat acum șase mii de ani.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:43

Iat maximul de incompetenț al teologiei creștine: s declari c zeul tu este atotputernic, transcendent și imanent și apoi s-i pui clușul n gur cnd e vorba s comunice, pentru c nu ar face asta.

V-ați luat ostatic propriul zeu, l-ați torturat și abuzat pn cnd tot ce mai auziți este ceea ce v convine. l marginalizați la minuni banale gen aprins lumnri prin Orientul Mijlociu și vindecat cte un bolnav inchipuit și cnd e vorba s auziți ntrebri pe care orice zeu cu un pic de snge-n instalație poate pune voi i dați peste gur.

sta e zeul vostru, cel la care v nchinați și cruia i ridicați osanale, un zeu legat la ochi și de picioare cu clușul n gur și dac arat ca și cum ar avea sub 12 ani, cel mai probabil e violat de vreun pop.

Faceți un bine și luați-i gtul, ar fi mai demn și mai drept s moar dect s triasc așa. El conducea armate n lupt (și pierdea din cauza carelor de fier), desprțea marea n dou (și și rtcea poporul timp de 40 de ani pe un drum care i-ar lua un maxim un an oricrui idiot).

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:44

Zeul sta mcar ncerca, mcar se ddea cu fundul de pmnt s fie ascultat și cnd nu era ascultat i omora pe netrebnici. Era infiortor, dar mcar v temeați de el.

Ce venerați voi acum e o umbr, o fost vedet care triește din pensie și care nu poate protesta cnd i luati 15% din venit, vocea, atributele și puterile.

Voi sunteți mai puternici dect zeul vostru dar v e fric s recunoașteți pentru c asta ar nsemna s v luați și responsabilitți.

Iar a fi responsabil este imposibil pentru un credincios care e obișnuit s zic cum vrea dumnezeu.

Fi responsabil și ucide zeul din capul tu.

Ofer-i o moarte demn, planteaz un copac n amintirea lui și apoi trezește-te la realitate.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:46

Daca ti-ar cere dumnezeu maine sa-ti omori parintii sau iubita, ai face-o? Poti raspunde doar cu da sau nu.......

Ai zice c e un rspuns simplu. Personal (și mi place s cred c nu doar din cauza c sunt ateu ci pentru c sunt om) aș face tot posibilul s nu iau viaa nimnui. Cu att mai mult cnd mi este impus.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:55

Multumesc Dumnezeu pentru ca m-ai ajutat sa iau examene cand nu invatasem nimic si am copiat, pentru ca datorita tie s-a inventat KFC-ul si pentru ca am trecut de 2 ori printr-un filtru de politie cand eram baut la volan si nu m-au oprit, desi normal trebuiau sa opreasca toate masinile. Fara bunatatea Ta nu puteam reusi.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:57

Creatorul Universului, a 100-200 miliarde de galaxii, fiecare galaxie avand aprox. 200 de miliarde de sisteme solare, fiecare sistem solar cu cate 5-8 planete, are o fixatie pe ce faci tu cu organele tale genitale. Nu te masturba!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 11:59

Dumnezeul fiinta suprema, cel care a proiectat omul sa gandeasca rational; nu-i pasa ca te-ai uitat dupa funduri pe strada si ca ti-ai imaginat cum musti o bucata din ele; nu-i pasa ca ai fumat, baut, te-ai drogat ca sa te simti bine. Asa te-a proiectat el, sa te bucuri de toate. E (prea)fericit pentru ca te-ai distrat pe Pamant. Nu a vrut niciodata ca pe Pamant sa duci o viata in care sa suferi, asteptand cu drag moartea, ca sa ajungi in Rai. E bucuros ca ai ales sa gandesti si sa nu crezi in lucruri care nu pot fi dovedite, ba chiar ai fost mai bun decat un crestin, fara sa actionezi asa cu frica ca vrei suferi apoi in Iad. Daca Dumnezeu exista, eu cred ca o sa primesc aripi in Rai fata de aia care s-au comportat uman de frica pedepsei cu smoala.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 12:02

Unii chiar nu stiu ca cu cat e mai mult aur cu atat Duhul Sfant e mai aproape. Daca biserica are acoperis de aur intra mai mult Dumnezeu in ea. Ganditi-va la donatia pentru baldachine si acoperisuri de aur ca la o investitie: dati acum, dar acel aur atrage mai mult Duh Sfant si rugaciunile voastre vor fi mai ascultate decat rugaciunile altora. Aurul (si in general orice lucru scump) e un fel de superconductor de duh, rugaciuni si sfintenie.

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: