back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 12:06

Lista cu zei in care nu trebuie sa crezi ....daca esti nascut in romania

Abassi, Abeona, Abgal, Abuk, Abundantia, AcYanto, Acan, Acat, Achelois, Achelous, Acolmiztli, Acolnahuacatl, Adamanthea, Adeona, Adimurti, Adityas, Adonis, Adrammelech, Adrasteia, Adroa, Adroanzi, Aegea, Aengus, Aeolus, Aequitas, Aether, Aethon, Aetna, Africus, Agastya, Age, Aghora, Aglaea, Agni, Agoue, Agrotora, Agwe, AhBolomTzacab, AhCancum, AhChunCaan, AhChuyKak, AhCiliz, AhCunCan, AhCuxtal, AhHulneb, AhKin, AhKumixUinicob, AhMun, AhMuzencab, AhPeku, AhPuch, AhTabai, AhUincirDzacab, AhUucTicab, AhaNjoku, Ahau-Kin, Ahmakiq, Ahti, Ahulane, AhuraMazda, Aida-Wedo, Ailuros, Aine, Airmid, Aita, Aizan, Aizen-Myoo, Aja, Aja, Ajbit, Aji-Suki-Taka-Hi-Kone, Ajok, Aker, Akhushtal, Akkan, Akras, AlaghomNaom, Alauwaimis, Alcyone, Alecto, Alectrona, Alemonia, Allah, Alom, Alpan, Alpheus, Ama-arhus, Amaethon, Ama-No-Minaka-Nushi, Amaterasu, Amathaunta, AmatsuMikaboshi, Amatsu-Kami, Ama-Tsu-Mara, Amaunet, Ambika, Ame-No-Mi-Kumari, Ame-No-Wakahiko, Ament, Amida, Amimitl, Ammavaru, Ammon, Am-No-Tanabata-Hime, Amphitrite, Amun, Amun-Re, Amurru, An, Anala, Ananke, Anansi, Anantesa, Anatu, Andhrimnir, Andjety, Angerona, Angita, Angitia, Angrboda, Anhur, Ani, Anila, Ankt, AnnaPerenna, Annamurti, Annapurna, Anouke, Ansa, Anteros, Antevorte, Anti, Antu, Anu, Anubis, Anuket, Anumati, Anunitu, Anuradha, Apa, ApamNapat, Apep, Apet, Aphrodite, Apis, Aplu, Apo, Apocatequil, Apollo, Apsaras, Apsu, ApuIllapu, ApuPunchau, Aquilo, Aradia, Aranyani, Arazu, Ardhanari, Ardhanarisvara, Ardra, Arebati, Arensnuphis, Ares, Arianrhod, Artemis, Artume, Arundhati, Aruru, Aryman, Asa, Asclepius, Ashnan, Aslesa, Astamatara, Astraea, Astrild, Asuras, Asvayujau, Asvins, Aten, Athena, Aticandika, Atl, Atla, Atlas, Atlaua, Atri, Atum, Audhumla, Aurora, Auster, AvatarsofVishnu, Aya, Ayyappan, Azaca, Ba, Ba, BaXian, Baal, Baba, Babbar,

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 12:12

Babi, Bacabs, Bacchus, BacklumChaam, Badb, Baku, Bala, Balakrsna, Balam, Balarama, Balder, Bali, Balor, Banba, Banebdjetet, Banga, Banka-Mundi, BaronCimetiere, BaronSamedi, Baron-La-Croix, Bastet, Bat, Belatu-Cadros, Belenus, Belet-Ili, Beletseri, Belisama, Bellona, Benten, Benzai-Ten, Bes, Beset, Beyla, Bhadra, Bhaga, Bharani, BharatMata, Bharati, Bhavani, Bhumidevi,

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 12:14

Bhumiya, Bhutamata, Bhuvanesvari, Bile, Bimbogami, Binzuru-Sonja, Bishamon, Bitol, BixiaYuanjin, Boann, Bolontiku, Bomazi, BonaDea, Boreas, Borghild, Bosatsu, Bragi, Brahma, Brahmani, Bran, Branwen, Bres, Brigit, Brigitte,

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 12:15

Brihaspati, Brono, Bubona, Buddha, Budha, BudhiPallien, Buku, BulucChabtan,

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 12:19

Avand in vedere gasca de dumnezei , prezentata mai sus ....am putea trage mai multe concluzii. De aici se vede cat timp si cata energie umana s-a pus la dispozitie , de-a lungul timpului ...pentru nimic...pentru o himera . Cei credinciosi ar putea intelege din asta ca de fapt crestinismul nu a facut altceva decat sa inlocuiasca ceva ce deja exista. A crede ca Isus reprezinta ceva ....e absurd... A fost vorba de o gasca ....care a creat o noua religie pentru a accede la ciolan....

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 14:29

Sa stiti ca ce postez eu nu este off-topic ...are o mare legatura cu cine,, credem ,,noi ca este ,, Dumnezeu,, ! de mii de ani atata energie umana consumata , timp irossit hartie sacrificata copaci taiati ...natura batjocorita ...ca sa ce?? sa ii ajute sa mearga ( aiurea!!) mai departe in viata cu iluzia ( infantila ..desigur) ca cineva acolo sus are / a avut un plan cu tine ...ca nu esti singur ( asta este adevarat..) ..bla ..bla Toate astea pentru niste povesti transmise ....interpretate iin diferite feluri si dupa chipul autorului ...si ...doar ca sa mentina nevoia omului de fantastic ..de iluzie de povesti ? Cu ce ne deosebim de un copil de 5 ani??? ca schimbam povestile ...personajele ?? A pipait-o / vazut-o mirosit-o pe Alba ca Zapada?? Nu?? Dar ce va face sa credeti mai degraba in Zeii grecilor sau Zeii egipteni , in Zeul /Dumnezeul de data mai recenta ...Isus? ca pare mai credibil?? ca exista ..dovezi??? Cum ???? ca a mers pe ape??? Pai mie mi se pare basmul Alba ca Zapada mai aproape de bunul simt si ratiune decat povestea insailata despre Isusul lui Pavel sau Matei sau mai stiu eu ce autori de bestsell-ar Cel mai mare ADEVAR : oamenii au nevoie de iluzii!! iluzia este dupa mine MOTORUL sperantei ...si care speranta a facut omenirea sa evolueze ..prin cei cativa exponenti .... Restul omenirii de 99, 999999999 este BALAST ...Eu vad asta ca o situatie de genul : vrem sa construim o cladire ..avem ce??? o dorinta ...apoi cautam un plan ....avem un plan si-un arhitect ......gasim un ing. constructor ...si zece executanti ..EEEEEEEi !! executantii aia n-or sa inteleaga niciodata ce inseamna un plan cum a gandit arhitectul ..daca nu vine domnul Inginer sa le traduca pe intelesul lor cam asa ,, pui zece caramizi aici dupa aia torni beton ..si bla-bla ...Executantii traiesc cu iluzia ca ei au contruit edificiul ..ca doar ei cu mainile lor au ridicat-o caramida cu caramida ...Inginerul care a coordonat la fel crede ca fara el ..proiectul ala ..hartia aia ..nu se transforma in ceva real ...Arhiectul la fel ..crede ca fara el fara ideea /planul lui nu era nimic ...Beneficiarul ..la fel crede ca fara dorinta / banii lui ..nimic nu era?? Fiecare crede ceva !!altceva?? sau este ca un caleidoscop trebuie sa invarti imaginile ca sa vezi INTREGUL!! voi ce credeti??POATE exista un singur ,,DUMNEZEU,, cate miliarde de rspunsuri ar fi mai mult sau mai putin asemanatoare???Un singur adevar?? Voi credeti ca daca am face un sondaj cu tema : ,,Cum il ,, vedeti,, pe Dumnezeu,, ?? Parerea mea este ca voi habar n-aveti in ce realitate traiti ...dar sa ne mai si ILUZIONAM ??? aici teritoriul este nesfarsit si inepuizabil...

Astept ..adevaruri..

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 14:32

Si ceva sa va mai descreteasca ... fruntile ..caci alceva ..nu stiu cat de ,, incretit ,, este ( ma refer la circumvolutiuni )..Fiecare are propriul ,, microscop /instrument cu care ,, vede ,, lumea....:

Un indian american era impreuna cu prietenul sau in centrul New York-ului. Era ora amiezii iar strazile erau pline de oameni. Masini claxonand , taximetre ce luau curbele cu viteza , sirene ce se apropiau sau se departau , toate aceste sunete ale orasului parca te asurzeau. Dintr-o data indianul a spus:
- Am auzit un greiere.
- N-ai cum sa auzi un greiere in tot vacarmul asta! i-a spus prietenul lui.
- Sunt sigur , am auzit un greiere! a insistat indianul.
- Asta-i o nebunie! a raspuns prietenul.

Indianul a ascultat cu atentie un moment dupa care a trecut strada spre o zona unde se aflau cativa copaci. A cautat imprejur , sub ramuri si a gasit micul greiere. Prietenul sau a ramas uimit.

- E incredibil! Trebuie sa ai un auz supraomenesc!
- Nu , a spus indianul. Urechile mele nu sunt diferite de ale tale. Totul depinde de ce asculti cu ele.
- Dar nu se poate! a continuat prietenul. Eu n-as putea auzi un greiere in acest zgomot!
- Depinde de ceea ce este important pentru tine. a venit imediat raspunsul. Da-mi voie sa-ti arat.

A bagat mana in buzunar si a scos cateva monede pe care le-a lasat sa cada discret pe asfaltul trotuarului. Atunci , cu tot zgomotul asurzitor al orasului , au remarcat ca toti oamenii de pe o raza de 5 metri au intors capul privind in jur daca nu cumva banii cazuti erau ai lor.

- Intelegi ce am vrut sa spun? a continuat indianul. Totul depinde de ceea ce este important pentru tine.

Ascultind zi de zi la televizor gilceava, crimele, tragediile, URECHEA, CARE ESTE PRELUNGIREA CREIERULUI NOSTRU, se fixeaza pe tot ce este urat, rau. Ni se induce FRICA! Devenim neputinciosi, tematori (de avion, de frig, de vant, de mancare, de oamenii de langa noi, de sentimentele noastre) SI NU STIM DE UNDE, CAND SI CUM.

UITE ASA: ascultand asa zisele informatii, care de fapt sunt praf in urechile fraierilor! Dupa care spunem: e greu, oamenii sunt rai, tarim intr-o lume nesigura, urata, nu mai am incredere in nimeni, etc.

Intre timp greierii canta, frunzele fosnesc, apele curg si noi nu le auzim.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 15:05

De la: _KARPOV, la data 2011-05-07 11:28:41

Dac o discuie ajunge s implice i ceva religie, un ateu pierde din start. Nu poti s vorbeti n faa unui credincios despre nonexistena lui Dumnezeu, s ceri dovezi, s prezini convingeri personale. Esti pus la zid imediat, esti privit cu dispret, i chiar dac nu au argumente de existena Divinitii, te fac s te simi ca un pctos.

Pe bune ca nu-i adevarat !!! De multe ori lucrurile stau chiar invers ,ateul il pune la zid pe credincios . .Hai sa fim seriosi Karpov,tu esti in privinta asta mai mult calau decat victima .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 15:07

De la: alehin, la data 2011-05-07 14:32:31

Si ceva sa va mai descreteasca ... fruntile ..caci alceva ..nu stiu cat de ,, incretit ,, este ( ma refer la circumvolutiuni )..Fiecare are propriul ,, microscop /instrument cu care ,, vede ,, lumea....:

Un indian american era impreuna cu prietenul sau in centrul New York-ului. Era ora amiezii iar strazile erau pline de oameni. Masini claxonand , taximetre ce luau curbele cu viteza , sirene ce se apropiau sau se departau , toate aceste sunete ale orasului parca te asurzeau. Dintr-o data indianul a spus:
- Am auzit un greiere.
- N-ai cum sa auzi un greiere in tot vacarmul asta! i-a spus prietenul lui.
- Sunt sigur , am auzit un greiere! a insistat indianul.
- Asta-i o nebunie! a raspuns prietenul.

Indianul a ascultat cu atentie un moment dupa care a trecut strada spre o zona unde se aflau cativa copaci. A cautat imprejur , sub ramuri si a gasit micul greiere. Prietenul sau a ramas uimit.

- E incredibil! Trebuie sa ai un auz supraomenesc!
- Nu , a spus indianul. Urechile mele nu sunt diferite de ale tale. Totul depinde de ce asculti cu ele.
- Dar nu se poate! a continuat prietenul. Eu n-as putea auzi un greiere in acest zgomot!
- Depinde de ceea ce este important pentru tine. a venit imediat raspunsul. Da-mi voie sa-ti arat.

A bagat mana in buzunar si a scos cateva monede pe care le-a lasat sa cada discret pe asfaltul trotuarului. Atunci , cu tot zgomotul asurzitor al orasului , au remarcat ca toti oamenii de pe o raza de 5 metri au intors capul privind in jur daca nu cumva banii cazuti erau ai lor.

- Intelegi ce am vrut sa spun? a continuat indianul. Totul depinde de ceea ce este important pentru tine.

Ascultind zi de zi la televizor gilceava, crimele, tragediile, URECHEA, CARE ESTE PRELUNGIREA CREIERULUI NOSTRU, se fixeaza pe tot ce este urat, rau. Ni se induce FRICA! Devenim neputinciosi, tematori (de avion, de frig, de vant, de mancare, de oamenii de langa noi, de sentimentele noastre) SI NU STIM DE UNDE, CAND SI CUM.

UITE ASA: ascultand asa zisele informatii, care de fapt sunt praf in urechile fraierilor! Dupa care spunem: e greu, oamenii sunt rai, tarim intr-o lume nesigura, urata, nu mai am incredere in nimeni, etc.

Intre timp greierii canta, frunzele fosnesc, apele curg si noi nu le auzim.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 01:52

Si uite-asa ajungeti la acei oameni numiti initiati, care de mii de ani, tot spun cui are urechi de auzit. Cam ce spune Alehin. Sau de fapt oricine, care stie sa mai si ....asculte, nu numai sa dea ordine.
Acele personaje, oameni ca si noi, sint....printre noi si acum. Si rid de noi, cind....deviem. Sau cind sintem pe calea buna. Este doar o mica nuanta.
In realitate este doar.....mergi si taci cind trebuie. Si vorbeste cind trebuie. Nici mai mult, nici mai putin.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 01:53

Noi, cu totii sintem....initiati, si incepatori, in viata pe care o traim in fiecare moment.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 21:00

Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:33

De la: crinado, la data 2011-05-08 21:00:29Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare

In toate filozofiile religioase, Marii Initiati, marii conducatori spirituali, sunt in mod simbolic prezentati ca nascuti dintr-o fecioara. lar nasterea acestora, care marcheaza o cotitura in istoria popoarelor si a religiilor, are loc totdeauna intr-un loc retras.... ascuns si intunecat: Mithras intr-o caverna, Perseu intr-o inchisoare, Moise adapostit intre trestii, lsus intr-o iesle.....si culmea este ca multi au murit si au inviat a treia zi...iar nasterea lor e tot la 25 decembrie ...ca si la isus...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:35

Isus a existat ?

Suetonius vorbeste de evreii rasculati condusi de Crestus la 15 ani dupa crucificare (deci e clar ca nu confirma povestea)
Filo, istoric evreu, care este contemporan cu Iisus nu mentioneaza nimic.

Nici un contemporan nu cunoaste existenta lui, si nici generatia de dupa el. Doar mult mai incolo
De ce oare????

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:36

stim foarte putin despre Iisus iar Biserica a "umplut" golurile ceea ce face foarte greu de gasit adevarul prin atatea minciuni si mistificari.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:38

1.Mitul babilonian al zeului Bel-marduk

Aici apare tema invierii din morti, Marduk era prins ca urmare a unor intrigi, era despuiat si ucis iar apoi aruncat intr-o pestera. Pestera era strajuita de soldati, el era jelit de femei. Impreuna cu el erau judecati doi raufacatori unul era ucis altul era eliberat. Comemorarea "patimilor" lui Marduk aveau loc pe 1-11 martie. In final zeitatea invia si iesea din mormant spre bucuria multimii.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:38

2. Mitologia persana

Ahura-Mazda va trimite in lume pe eroul Cheresaspa, pentru a restabili ordinea. Misiunea acestuia odata indeplinita, fecioara Eredhat-Fedhri, va naste pe Saoshiant, "Mantuitorul". Cand va implini 30 de ani, Saoshiant va lichida definitiv conflcitul cu fortele raului, invingandu-le. Apoi va prezida Invierea Mortilor, va separa pe cei buni de cei rai, primii fiind primiti de indata in cer, in Gorodemano (Lacasul Cantecului)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:39

3. Mitologia egipteana

Mitului invierii este si mitul lui Osiris, Isis si Horus, initial zei ai vegetatiei la egipteni. Si aici eroul mantuitor este ucis dar invie in final, si aici el este nedreptatit, si aici el dupa inviere devine stapanul lumii celor morti, a lumii spiritelor.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:40

4.Mitul metroacismului,

Cultul frigian al Mari Mame Cibela. Aici apare un mantuitor, Attis (tzapul in frigiana, cum lui Isus i se spunea mielul), care si el moare si invie. Adoratorii metroaci sustineau ca biserica crestina a copiat riturile lor cele mai sfinte, patimile, moartea si invierea lui Attis, ca au plasat dupa exemplul lor la echinoctiul de primavara "saptamana patimilor", comemorarea sacrificiului crucii (la metroacii apare pinul) prin care "mielul dumnezeiesc" rascumpara neamul omenesc. Intalnim apoi, deopotriva, botezuri, abstinentze pregatitoare, zile de doliu pentru moartea mantuitorului, lumanari care se aprind si se sting, figuratii expresive ale invierii, nopti de veghe, miruri si comuniuni, imnuri de bucurie care succed prohodirea zeului.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:41

5. Mithraismul

Dupa parerea mea cel mai asemanator crestinismului.
Ambele religii au comun botezul prin scufundare, aghiasma, descoperirea icoanelor din altar in sunetul clopotelului, nasterea zeului mantuitor la 25 decembrie, dogma nemuririi sufletului, invierea si judecata viitoare, existenta raiului in sferele superioare ale cerului si a iadului cu demoni in adancurile pamantului, o morala imperativa, precum si faptul ca credinciosii ambelor culte se numeau intre ei frati si se priveau ca atare. Ca si Cristos, Mithra era socotit mijlocitor intre credincios si divinitatea nevazuta; precum Mithra era socotit zeu al luminii, Hristos e numit lumina lumii.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:42

hotarati-va,dunezeu ere unul sau era mai multi!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:44

Este crestinismul revelat sau relevant sau doar face parte dintr-un proces continuu de pefectionare a "simtului" religios.... a unora care simt nevoia de a fi protejati ..?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:47

De la: Tramp, la data 2011-05-10 15:42:46 hotarati-va,dunezeu ere unul sau era mai multi!

Depinde in ce progresie....gandesti....Multi sunt adepti ai geometriei....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:49

De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:44:21

Este crestinismul revelat sau relevant sau doar face parte dintr-un proces continuu de pefectionare a "simtului" religios.... a unora care simt nevoia de a fi protejati ..?

Din surse...........Vaticanu a acceptat supozitia ca,OZN-urile din picturile mai vechi apar pe icoane ,foarte vizibile!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:49

Daca nu intelegeti ce spune un copil....atunci nu ma mira ca sunteti crestini......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:52

De la: Tramp, la data 2011-05-10 15:49:13
De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:44:21

Din surse...........Vaticanu a acceptat supozitia ca,OZN-urile din picturile mai vechi apar pe icoane ,foarte vizibile!

Au inceput sa gandeasca in perspectiva... Cand vom lua contact cu alta civilizatie ....care nu va crede in ceea ce credem noi....o sa spuna ca sunt pagani sau ca sunt creatia satanei....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:54

De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:49:38

Daca nu intelegeti ce spune un copil....atunci nu ma mira ca sunteti crestini......

smecherie mica, ce te faci ca nu vezi cind nu-ti place ? ....ia vezi ce ti-a raspuns "bunicutza" pe topicul ala cu Scoala si religia predata in scoala !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:02

De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:33:05
De la: crinado, la data 2011-05-08 21:00:29Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare

In toate filozofiile religioase, Marii Initiati, marii conducatori spirituali, sunt in mod simbolic prezentati ca nascuti dintr-o fecioara. lar nasterea acestora, care marcheaza o cotitura in istoria popoarelor si a religiilor, are loc totdeauna intr-un loc retras.... ascuns si intunecat: Mithras intr-o caverna, Perseu intr-o inchisoare, Moise adapostit intre trestii, lsus intr-o iesle.....si culmea este ca multi au murit si au inviat a treia zi...iar nasterea lor e tot la 25 decembrie ...ca si la isus...

ei, si ? ce crezi ca dovedeste asta altceva decit ce ti-am mai zis ca, toate religiile se nasc dintr-una-n alta si ca toate vorbesc despre ACELASI LUCRU , doar cuvintele sunt altele, dar ele spun aceeasi POVESTE ! si daca tot am spus pe la nu stiu care pag. ca DUMNEZEU suntem NOI, ce-ar fi sa te gindesti ca acel loc retras , ascuns si intunecat .... acea pestera ....ar putea fi SUBCONSTIENTUL nostru in care e SAPAT , FIXAT ARHETIPUL dupa care am fost creeati ? asta insemnind ca totul vine din adincul nostru, recunoscindu-ne apartenenta la MARELE TOTH ! !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:06

Horus era cunoscut sub multe nume sugestive ca Adevarul, Lumina, Fiul Ales al lui Dumnezeu, Bunul Pastor, Mielul Domnului si multe altele. Dupa ce a fost tradat de Typhon, Horus a fost crucificat, ingropat timp de trei zile si apoi a revenit la viata. Se pare ca aceste insusiri ale lui Horus, originale lui sau nu, s-au raspandit in multe alte culturi ale lumii care si-au creat dumnezei dupa aceeasi structura mitologica de baza.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:07

Attis din Phrygia, nascut din fecioara Nana pe 25 Decembrie. Crucificat, pus in mormant din care a revenit dupa trei zile la viata.

Krishna din India, nascut din fecioara Devaki, a carui venire pe lume a coincis cu rasarirea unei stele in est. A infaptuit miracole cu discipolii lui si a inviat dupa moarte.

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: