Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 20:30
De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 18:08:55De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 16:57:49De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 16:09:02De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 15:49:44 Da ! Eu simt ca Universul sunt EU ....vorba lui Ludovic 16
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 21:46
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 20:30:57De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 18:08:55De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 16:57:49De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 16:09:02De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 15:49:44 Karpov,tu ai devenit religios,ai inceput sa-l simti pe Dumnezeu in tine.?! Ai dreptate (la modul foarte serios) in afirmatia ta ,chiar asa si stau lucrurile! Probabil ca in EUL TAU , incap si Cronos cu Alehin ,o bunica sau un bunic,poate o fata de care te indragostesti, un prieten bun,un apus sau rasarit de soare pe munte ,o baie in mare,o carte buna ,incet- incet EUL se umple, desi ramane tot EUL TAU care este una cu universul. Intelegi ce iti spun, sau nu ?! .Adica ,rapid explicat ,cu cat este dragostea mai mare,cu atat si universul tau se completeaza si se apropie ...de Univers.Daca nu intelegi, spune-i doamnei Alehin ca o rog sa aplice metode Zen pentru "trezire" si sa-ti arda doua dupa ceafa ! Nu ca tin la tine si vreau sa ajungi la Dumnezeu si tu ,dar ma enerveaza cand ma contrazice cineva .PS:In atentia "fanilor"mei ,afirmatia cu enervatul cand ma contrazice cineva este evident o gluma, si doar un idiot nu intelege asta .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 23:05
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 20:30:57De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 18:08:55De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 16:57:49De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 16:09:02De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 15:49:44 ... ...dar ºtii ce-a pãþit "sãrãcuþul" de el? I s-a cam rostogolit capul pe lângã picioare!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:27
Apropo de .,,..Dumnezeu sunt eu ,,( indiferent cat de blasfemic ,trufas , alienant vi s-ar parea ..si eu cred ca asta este adevarul . ).Va las sa cititi ceva interesant : Înãuntrul fiecarei fiinþe umane se aflã ‘amprenta’ întregii omeniri : mii de gânduri, emoþii, înclinaþii ce se combinã în trãsãturi ºi caracteristici specifice. Nu existã nici o trãsãturã pe care o putem vedea sau percepe ºi care noi sã nu fim. Noi suntem totul. Deºi toate acestea nu sunt exprimate simultan tot timpul (ar fi imposibil), fiecare om are, potenþial, capacitatea de a manifesta orice trãsãturã pe care o observã la altul. Avem în noi potenþialul de a acþiona la fel ca oamenii pe care-i judecãm cel mai aspru sau precum oamenii pe care-i admirãm cel mai profund. Din acest potenþial tot, fiecare om manifestã pe parcursul vieþii sale un anume registru predominant de trãsãturi. Unii sunt în general veseli, binevoitori, optimiºti, încrezãtori - alþii, mai triºti, închiºi, mânioºi, temãtori ; totul depinzând de tiparul, programarea lor geneticã, de mediul în care au crescut ºi de propriile lor experienþe trecute. Deºi aceste manifestãri ne fac sã fim diferiþi unii de ceilalþi, acelaºi potenþial care existã în noi, care este ceea ce suntem noi, ne face sã nu fim separaþi însã. Mai precis, atunci când recunoaºtem o anumitã trãsãturã în cineva, acest lucru se întâmplã deoarece o recunoaºtem mai înainte în noi înºine. Dacã nu am recunoaºte-o în noi, nu am putea-o vedea în altul. Ceilalþi oameni ne aratã ceea ce ar trebui sã privim în noi. Ei oglindesc propriile noastre credinþe ºi convingeri despre noi înºine. În memoria noastrã se aflã înregistrate forme, figuri, experienþe, situaþii, atitudini, gînduri ºi emoþii, întâmplãri ºi imagini pe care le-am experimentat de-a lungul vieþii ºi pe care le recunoaºtem când ne reîntâlnim cu ele. Aceastã procedurã a ‘recunoaºterii’ se desfãºoarã în mod inconºtient, automat ºi a fost ‘setatã’ în mintea noastrã încã din primii ani de viaþã, când începem sã devenim ‘relativ’ conºtienþi de noi înºine ºi de ceilalþi (spun ‘relativ’ pentru cã de fapt nu suntem pe deplin conºtienþi – este tot un proces mai mult sau mai puþin inconºtient). Dacã tu crezi cã cineva este egoist sau violent, de exemplu, poþi fi sigur cã ºi tu ai propriile tale momente de egoism ºi violenþã, cel puþin verbalã (chiar dacã, poate, la scarã mai micã – dar ai potenþialul de a fi la fel ca celãlalt, în anumite condiþii). Dacã tu crezi cã cineva este curajos sau binevoitor, acestea sunt reflectãri ale propriilor momente de curaj ºi bunãtate (din nou - chiar dacã, poate, la scarã mai micã, dar ai potenþialul de a fi la fel ca celãlalt, în anumite condiþii). În fiecare dintre noi se ascunde un mic demon ºi un mic înger, un mic Hitler ºi un mic Iisus – ºi trebuie sã ne cultivãm capacitatea de a alege cine ºi ce dorim sã fim în fiecare moment al vieþii. O capacitate pentru care, momentan, datoritã genelor proprii ºi mediului, încã ne luptãm sã o obþinem. Tot ceea ce se exprimã în noi vom vedea în altã parte. Lumea întreagã e o oglindã care îþi trimite înapoi propria imagine. De exemplu, unii oameni îi judecã pe alþii când aceºtia din urmã dovedesc o trãsãturã pe care primii nu o accepta în ei înºiºi. De fapt, invidia, acuzaþia, judecata, ura sunt îndreptate împotriva lor înºiºi; ceilalþi sunt doar un stimul exterior ce declanºeazã reacþia interioarã a unei pãrþi neacceptate din fiinþa lor împotriva unei alte pãrþi, a subpersonalitãþii dominante ce le conduce fiinþa ºi care nu acceptã exprimarea primeia. Pânã când nu vor conºtientiza acest lucru, va pãrea cã se vor ‚lupta’ tot timpul cu tine – când de fapt se luptã cu ei înºiºi. Un caz concret : de multe ori se întâmplã sã respingem anumite trãsãturi pozitive (bunãtate, cinste, corectitudine, curaj, încredere) manifestate de alþii (sã încercãm sã-i ‚pãcãlim’, sã-i judecãm, invidiem, urâm tocmai pentru cã manifestã astfel de trãsãturi, considerând, din diferite motive, cã e justificat ceea ce facem). În realitate, aceleaºi trãsãturi se aflã ºi în noi (ºi dacã am sta sã ne gândim puþin, am gãsi nenumãrate momente din viaþa noastrã în care am dat dovadã de aceleaºi trãsãturi, în diferite situaþii). Dar pur ºi simplu nu ni le amintim – aceste trãsãturi ºi momentele în care le-am manifestat sunt acoperite de ‚straturi de memorie’ întregi de trãsãturi ºi situaþii contrare (‚negative’), pe care bineînþeles cã le manifestãm mult mai adesea ºi în mod inconºtient (e mult mai uºor). ªi aºa ajungem sã respingem de fapt nu pe alþii, ci pãrþi din fiinþa noastrã, pe care alþii doar le oglindesc. Atunci când admirãm ceva la un om, ceea ce vedem acolo existã ºi în noi. Dacã ne simþim neauziþi, eclipsaþi, neînþeleºi, este pentru cã aºa îi facem pe alþii sã se simtã. Englezii au o vorbã ‘What goes around, comes around” – “Ce pleacã de la tine, la tine se întoarce”. Primeºti ceea ce oferi. Acesta este principiul oglinzii. Dupã cum remarcãm, acest principiu se bazeazã pe ideea ‘proiecþiei’ : transferãm involuntar asupra altora comportamentul nostru inconºtient, astfel încât ni se pare cã aceste caracteristici existã ‘cu adevãrat’ în alþi oameni (în realitate asta este ceea ce ceilalþi manifestã, nefiind cu adevãrat aºa). Vedem în alþii ceea ce ne place ºi ceea ce nu ne place în noi. Atragem cãtre noi oameni cu aceleaºi trãsãturi pe care le negãm în noi (indiferent cã sunt pozitive sau negative), tocmai pentru a ni le putea vedea în ei. Iar urmãtorul pas ar fi acceptarea lor, înþelegerea lor, integrarea în propria fiinþã, pentru a redeveni întregi, pentru a ne recãpãta totalitatea negatã atât de multã vreme. De cele mai multe ori respingem la alþii ceea ce noi considerãm a fi trãsãturi ‘negative’. Iar ceea ce avem de fãcut este sã integrãm propriile trãsãturi negative în fiinþa noastrã, sã ºtim despre noi cã suntem ºi ‘buni’ ºi ‘rãi’. Dacã noi credem cã trebuie sã fim doar una sau alta, vom continua ‘lupta’ noastrã cu ceilalþi (de fapt lupta noastrã interioarã) pentru a fi ceea ce credem noi cã trebuie sã fim. Principiul oglinzii mai are un aspect interesant : pe lângã faptul cã în jurul tãu se aflã persoane ce manifestã trãsãturi asemãnãtoare neasumate încã de tine, pe care le poþi conºtientiza observându-i pe ei, vei atrage în câmpul experienþei tale ºi persoane ce manifestã trãsãturi total opuse celor manifestate predominant de tine. Cum spunea Neale Donald Walsch, autorul “Conversaþiilor cu Dumnezeu” : “Imediat ce decizi cine ºi ce eºti, tot ceea ce nu eºti va apare în viaþa ta”. Va fi un alt tip de oglindã – una în care vezi ceea ce tu nu vrei sã manifeºti (de fapt nu alegi sã manifeºti pentru cã ºtii cã nu îþi este de folos). ªi te foloseºti de ea pentru a-þi întãri ºi mai mult propria stare de a fi. Fiecare dintre noi putem beneficia de acest principiu al oglinzii. ªi îl putem folosi în mod conºtient pentru a ne ‘recupera’ pãrþile uitate din noi înºine, pe care ceilalþi ni le reveleazã. Când o vom face, vom redeveni întregi, vom fi noi înºine cu adevãrat. Iar acesta este cel mai important lucru în viaþã. ( Marius Stan ) Copyright © 2006 . Toate drepturile rezervate Marius Stan succesulpersonal.ro . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:34
Omul a uitat cine este el cu adevarat. El este aproape hipnotizat de o anumita idee despre el insusi pe care o poarta cu sine toata viata fara sa stie ca nu este el, ci numai umbra sa. Iar aceasta umbra nu poate cunoase nici un fel de implinire. OSHO – “Viata este aici si acum” Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:38
Cele mai dificile trei lucruri din lume pentru un om sunt: sa raspunzi la ura cu iubire ; sa-i accepti pe cei exclusi ; sa admiti ca gresesti. ......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:39
Exista doua emotii de baza in univers- frica si iubirea – iar din ele deriva toate celelalte. Emotia de baza a ego-ului este frica (insotita de celelalte emotii negative). Iar un ego bazat pe teama va produce dorinte si teluri bazate pe teama. E vorba in primul rand de teama de a pierde ceea ce deja ai obtinut, indiferent daca esti sau nu multumit. Scopul bun, folositor al ego-ului este acela ca el asigura supravietuirea, conservarea propriei fiinte. Dar daca nu ne exercitam liberul arbitru, capacitatea de a alege, lasam practic ego-ul sa reactioneze instinctiv la orice provocare pe care o considera o amenintare pentru indeplinirea rolului sau de baza – supravietuirea. El stabileste daca un anume eveniment, stimul este favorabil sau nefavorabil vietii. Cand ego-ul percepe pericole de natura emotionala, mentala sau fizica, va cauta intotdeauna siguranta si confortul (pe care le percepe automat ca supravietuire). Acesta nu este un lucru rau – doar ca astfel nu ne folosim libertatea de a alege si de a raspunde inteligent schimbarilor si provocarilor pe care le aduce viata. Ori de cate ori se iveste o ocazie, si dat fiind ca orice ocazie implica un risc, in mod automat simtim disconfort. Intentia noastra este sa cautam siguranta, fiindca ceea ce ego-ul percepe ca risc poate insemna uneori chiar ,moartea’ lui. Tendinta este deci sa ne continuam viata ca si pana atunci, pentru ca era sigura, chiar daca lipsa succesului facea parte din acea viata. Daca totusi ne trece prin minte sa riscam, apare frica de a pierde (perceputa de ego drept ‚moarte’ opusa supravietuirii) stilul de viata din prezent (confortabil, cunoscut, chiar daca poate nu avem ceea ce dorim). De cele mai multe ori, oricat de nemultumiti ar fi de starea lor actuala si oricat de departe ar fi de visurile si sperantele lor, oamenii vor alege in mod inconstient acelasi drum stiut. Ego-ul se conduce dupa zicala „in propria viata, raul pe care il ai este mai bun decat binele pe care nu-l ai“.
|
Fosta membra 9am.ro 166 mesaje Membru din: 25/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:46
De la: gaBrIe, la data 2011-05-06 15:21:07De la: rundschrift, la data 2011-05-05 22:26:55De la: gaBrIe, la data 2011-05-05 15:18:55De la: rundschrift, la data 2011-05-05 00:28:12De la: gaBrIe, la data 2011-05-04 22:18:20De la: rundschrift, la data 2011-05-04 00:19:42 זה־שמי לעלם Încearcã ºi cu Gesenius Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 166 mesaje Membru din: 25/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:52
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 15:44:01a spus fata e........... הוה ' .......e clar Daniela, Mã deranjeazã deja insistenþa cu care unii mã someazã sã-mi „declin” identitatea virtualã, sã dovedesc cã sunt EU. Adicã sã produc dovezi în sensul ãsta: tu ce-ai face? Dai CNP, adresã de domiciliu, profesie, CE anume? Certificatul de naºtere? ªi mai detestabil mi se pare însã ca o persoanã cu care am discutat deja aici (ºi pãrea lãmuritã) sã revinã sub un alt chip ºi sã o ia de la început. Doar fiindcã i s-a pãrut cã ºtiu "ceva" mai mult(e) decât i se pare ei cã ar fi STANDARDUL cunoaºterii. O clonã care-mi ia un interogatoriu dacã nu cumva sunt clonã eu însãmi. Scriu acum cu diacritice fiindcã aºa sunt obiºnuitã. La fel de bine pot scrie cu alte caractere, nu numai literale, sunt deprinsã ºi cu ideograme sau altele. Sunt „în rãspãr”? Se pare cã da, în ochii unora. ªi brusc mi se face lehamite. Þie, am sã-þi dau numãrul de telefon. Sã mã cauþi când mai vii pe aici. Asta fiindcã te-am îndrãgit. Eºti o fatã minunatã, sã rãmâi aºa! Bye. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:52
De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 21:46:17 PS:In atentia "fanilor"mei ,afirmatia cu enervatul cand ma contrazice cineva este evident o gluma, si doar un idiot nu intelege asta .... [/quote] aha.....ma apuc repede, repede sa inteleg....
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:54
De la: rundschrift, la data 2011-05-07 00:52:19De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 15:44:01a spus fata e........... הוה ' .......e clar nu te enerva.... eu mi-am pus si CV ul pe forum.....
Daniela
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:00
Eu sint ceea ce sint.
Deci nu poate fi definit. Ce va tot invirtiti in jurul cozii. E netul......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:03
Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui.
La net, nu e nevoie de mincatorie multa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:03
Cand vom dori sa fim fericiti, va trebui sa invatam sa acceptam viata asa cum este - ceea ce inseamna ca uneori ea va corespunde asteptarilor noastre, alteori nu. Dar intotdeauna avem ocazia de a interpreta evenimentele vietii asa cum dorim, astfel incat sa fie usor de acceptat. Si din aceasta acceptare apare transformarea, apoi succesul si fericirea.Acceptarea inseamna de fapt fericire clipa de clipa, nu neaparat datorita a ceea ce ai, ci datorita a ceea ce esti in interior. Sa nu renuntam la aceasta fericire de acum gandind ca totul va fi mai bine maine. Fericirea amanata poate fi fericire pierduta, din pacate. Sa ne bucuram de ceea ce avem acum, si sa nu asteptam ca un eveniment viitor sa ne faca fericiti. Prezentul este tot ceea ce conteaza.
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:07
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:03:01Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui. din cauza ta, mi-am pus eu CV ul pe forum !
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:08
De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19 Eu nu am de gind sa o accept asa cum e, viata, cit timp traiesc. Cind consider de cuviinta. Dupa.....mai vedem. Sint un luptator, si nu e o figura de stil, sau o lauda. Chiar si o fericire excesiva poate duce la probleme. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:09
De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19 aici gandim la fel ....
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:09
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:07:15De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:03:01Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui. Si eu din cauza voastra nu mi l-am pus. Mi-e mila de voi.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:10
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:08:20De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19 de asta leii fac cel mai des atac de cord...ca se consuma... fii calm, dragul meu ! Eu te-as fi calmat, daca imi dadeai un nr de telefon, sa te scot la o plimbare..... [/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:12
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:09:19De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:07:15De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:03:01Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui. sa stii ca am rezistenta in momentele critice.... ma mir si eu, de unde vine
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:14
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:10:38[/quote]De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:08:20De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19 Am facut de citeva ori. Fibrilatie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:18
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:14:35 Am facut de citeva ori. Fibrilatie.[/quote] si mai vrei???? eu inca sper sa ma vad cu tine...asa ca, mai asteapta
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:26
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:53
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:14:35De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:10:38De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:08:20De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19 Am facut de citeva ori. Fibrilatie.[/quote] Si eu...chiar acum ma indop cu digoxin si trombostop....
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:57
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:18:13De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:14:35 si mai vrei???? eu inca sper sa ma vad cu tine...asa ca, mai asteapta [/quote] Nu e atat de periculoasa...devii doar putin mai sensibil...trebuie sa ai grija cu fetele ....risti sa le faci sa creada ca esti lesinat dupa ele....
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:59
De la: _KARPOV, la data 2011-05-07 01:53:59De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:14:35De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:10:38De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:08:20De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19 Si eu...chiar acum ma indop cu digoxin si trombostop.... [/quote]Bai, tu esti al mic sau ai mari? Nu ma induceti in erori. Cum sa ai la virsta ta asa ceva? Eu am avut la 30 de ani, si acum sint sanatos tun. Deci nu e ceva grav, fibriltia. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:03
De la: _KARPOV, la data 2011-05-07 01:57:50De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:18:13De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:14:35 Nu e atat de periculoasa...devii doar putin mai sensibil...trebuie sa ai grija cu fetele ....risti sa le faci sa creada ca esti lesinat dupa ele.... [/quote] Pe mine m-ar lasa inima simultan
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:05
La fibrilatie, daca nu te odihnesti, saptamini la rind, o incurci. Cam atit. Odihna completa, fara nici o activitate. Doar plimbari.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:14
A reusit cineva sa gaseasca raspunsul ?
Nu de alta, dar nu-l mai cautati ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:21
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 02:05:46La fibrilatie, daca nu te odihnesti, saptamini la rind, o incurci. Cam atit. Odihna completa, fara nici o activitate. Doar plimbari. Asta nu pot sa fac...trebuie sa merg la scoala....nu pot lipsi de la ora de religie ...sa-i multumesc lui doamne-doamne ca mi-a dat....FA.....
|
|
|

.Ti-a spus universul ,sau ai dedus pe baza a ce stii tu pana acum despre viata ?
Daca nu existau comunistii ,
de exemplu, eu nu ma nasteam ... tatal meu s-a nascut ca urmare a faptului ca bunicul meu a avut domiciliu fortat in urma condamnarii politice . Deci totul e la mana hazardului.....exista o sansa mai mare ....de miliarde de miliarde de ori mai mare, sa nu exist..... Si totusi exist si ca urmare am obligatia sa cuget...sa nu iau totul de-a gata , sa nu cred ce se spune prin biblie....
Am intors biblia pe toate fetele si nu am descoperit nimic (am sters-o si de praf)....
.Adica ,rapid explicat ,cu cat este dragostea mai mare,cu atat si universul tau se completeaza si se apropie ...de Univers.
...dar ºtii ce-a pãþit "sãrãcuþul" de el? I s-a cam rostogolit capul pe lângã picioare!