back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 20:30

De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 18:08:55
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 16:57:49
De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 16:09:02
De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 15:49:44

Universul nu are nevoie de Dumnezeu pentru a exista....(asta stiam si eu)

Acum fara rautate si doar din pura curiozitate ,pot sa te intreb de unde naiba stii tu asta ? .Ti-a spus universul ,sau ai dedus pe baza a ce stii tu pana acum despre viata ?

E o chestie legata de logica elementara ! Eu nu ma simt legat de un creator ....simt ca apartin universului si cred ca datorez totul , hazardului . Daca nu existau comunistii , de exemplu, eu nu ma nasteam ... tatal meu s-a nascut ca urmare a faptului ca bunicul meu a avut domiciliu fortat in urma condamnarii politice . Deci totul e la mana hazardului.....exista o sansa mai mare ....de miliarde de miliarde de ori mai mare, sa nu exist..... Si totusi exist si ca urmare am obligatia sa cuget...sa nu iau totul de-a gata , sa nu cred ce se spune prin biblie.... Am intors biblia pe toate fetele si nu am descoperit nimic (am sters-o si de praf)....

Deci este o chestie de LOGICA ELEMENTARA ce SIMTI TU,ca nu esti legat de un Creator ?...

Da ! Eu simt ca Universul sunt EU ....vorba lui Ludovic 16

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 21:46

De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 20:30:57

Acum fara rautate si doar din pura curiozitate ,pot sa te intreb de unde naiba stii tu asta ? .Ti-a spus universul ,sau ai dedus pe baza a ce stii tu pana acum despre viata ?

E o chestie legata de logica elementara ! Eu nu ma simt legat de un creator ....simt ca apartin universului si cred ca datorez totul , hazardului . Daca nu existau comunistii , de exemplu, eu nu ma nasteam ... tatal meu s-a nascut ca urmare a faptului ca bunicul meu a avut domiciliu fortat in urma condamnarii politice . Deci totul e la mana hazardului.....exista o sansa mai mare ....de miliarde de miliarde de ori mai mare, sa nu exist..... Si totusi exist si ca urmare am obligatia sa cuget...sa nu iau totul de-a gata , sa nu cred ce se spune prin biblie.... Am intors biblia pe toate fetele si nu am descoperit nimic (am sters-o si de praf)....

Deci este o chestie de LOGICA ELEMENTARA ce SIMTI TU,ca nu esti legat de un Creator ?...

Karpov,tu ai devenit religios,ai inceput sa-l simti pe Dumnezeu in tine.?!

Ai dreptate (la modul foarte serios) in afirmatia ta ,chiar asa si stau lucrurile! Probabil ca in EUL TAU , incap si Cronos cu Alehin ,o bunica sau un bunic,poate o fata de care te indragostesti, un prieten bun,un apus sau rasarit de soare pe munte ,o baie in mare,o carte buna ,incet- incet EUL se umple, desi ramane tot EUL TAU care este una cu universul. Intelegi ce iti spun, sau nu ?! .Adica ,rapid explicat ,cu cat este dragostea mai mare,cu atat si universul tau se completeaza si se apropie ...de Univers.

Daca nu intelegi, spune-i doamnei Alehin ca o rog sa aplice metode Zen pentru "trezire" si sa-ti arda doua dupa ceafa ! Nu ca tin la tine si vreau sa ajungi la Dumnezeu si tu ,dar ma enerveaza cand ma contrazice cineva .

PS:In atentia "fanilor"mei ,afirmatia cu enervatul cand ma contrazice cineva este evident o gluma, si doar un idiot nu intelege asta ....

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Mai 2011, ora 23:05

De la: _KARPOV, la data 2011-05-06 20:30:57

... ...dar tii ce-a pit "srcuul" de el? I s-a cam rostogolit capul pe lng picioare!

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:27

Apropo de .,,..Dumnezeu sunt eu ,,( indiferent cat de blasfemic ,trufas , alienant vi s-ar parea ..si eu cred ca asta este adevarul . ).Va las sa cititi ceva interesant :

nuntrul fiecarei fiine umane se afl amprenta ntregii omeniri : mii de gnduri, emoii, nclinaii ce se combin n trsturi i caracteristici specifice. Nu exist nici o trstur pe care o putem vedea sau percepe i care noi s nu fim. Noi suntem totul.
Dei toate acestea nu sunt exprimate simultan tot timpul (ar fi imposibil), fiecare om are, potenial, capacitatea de a manifesta orice trstur pe care o observ la altul. Avem n noi potenialul de a aciona la fel ca oamenii pe care-i judecm cel mai aspru sau precum oamenii pe care-i admirm cel mai profund.
Din acest potenial tot, fiecare om manifest pe parcursul vieii sale un anume registru predominant de trsturi. Unii sunt n general veseli, binevoitori, optimiti, ncreztori - alii, mai triti, nchii, mnioi, temtori ; totul depinznd de tiparul, programarea lor genetic, de mediul n care au crescut i de propriile lor experiene trecute.
Dei aceste manifestri ne fac s fim diferii unii de ceilali, acelai potenial care exist n noi, care este ceea ce suntem noi, ne face s nu fim separai ns. Mai precis, atunci cnd recunoatem o anumit trstur n cineva, acest lucru se ntmpl deoarece o recunoatem mai nainte n noi nine. Dac nu am recunoate-o n noi, nu am putea-o vedea n altul.
Ceilali oameni ne arat ceea ce ar trebui s privim n noi. Ei oglindesc propriile noastre credine i convingeri despre noi nine.
n memoria noastr se afl nregistrate forme, figuri, experiene, situaii, atitudini, gnduri i emoii, ntmplri i imagini pe care le-am experimentat de-a lungul vieii i pe care le recunoatem cnd ne rentlnim cu ele. Aceast procedur a recunoaterii se desfoar n mod incontient, automat i a fost setat n mintea noastr nc din primii ani de via, cnd ncepem s devenim relativ contieni de noi nine i de ceilali (spun relativ pentru c de fapt nu suntem pe deplin contieni este tot un proces mai mult sau mai puin incontient). Dac tu crezi c cineva este egoist sau violent, de exemplu, poi fi sigur c i tu ai propriile tale momente de egoism i violen, cel puin verbal (chiar dac, poate, la scar mai mic dar ai potenialul de a fi la fel ca cellalt, n anumite condiii). Dac tu crezi c cineva este curajos sau binevoitor, acestea sunt reflectri ale propriilor momente de curaj i buntate (din nou - chiar dac, poate, la scar mai mic, dar ai potenialul de a fi la fel ca cellalt, n anumite condiii). n fiecare dintre noi se ascunde un mic demon i un mic nger, un mic Hitler i un mic Iisus i trebuie s ne cultivm capacitatea de a alege cine i ce dorim s fim n fiecare moment al vieii. O capacitate pentru care, momentan, datorit genelor proprii i mediului, nc ne luptm s o obinem.
Tot ceea ce se exprim n noi vom vedea n alt parte. Lumea ntreag e o oglind care i trimite napoi propria imagine.
De exemplu, unii oameni i judec pe alii cnd acetia din urm dovedesc o trstur pe care primii nu o accepta n ei nii. De fapt, invidia, acuzaia, judecata, ura sunt ndreptate mpotriva lor nii; ceilali sunt doar un stimul exterior ce declaneaz reacia interioar a unei pri neacceptate din fiina lor mpotriva unei alte pri, a subpersonalitii dominante ce le conduce fiina i care nu accept exprimarea primeia. Pn cnd nu vor contientiza acest lucru, va prea c se vor lupta tot timpul cu tine cnd de fapt se lupt cu ei nii.
Un caz concret : de multe ori se ntmpl s respingem anumite trsturi pozitive (buntate, cinste, corectitudine, curaj, ncredere) manifestate de alii (s ncercm s-i pclim, s-i judecm, invidiem, urm tocmai pentru c manifest astfel de trsturi, considernd, din diferite motive, c e justificat ceea ce facem). n realitate, aceleai trsturi se afl i n noi (i dac am sta s ne gndim puin, am gsi nenumrate momente din viaa noastr n care am dat dovad de aceleai trsturi, n diferite situaii). Dar pur i simplu nu ni le amintim aceste trsturi i momentele n care le-am manifestat sunt acoperite de straturi de memorie ntregi de trsturi i situaii contrare (negative), pe care bineneles c le manifestm mult mai adesea i n mod incontient (e mult mai uor). i aa ajungem s respingem de fapt nu pe alii, ci pri din fiina noastr, pe care alii doar le oglindesc.
Atunci cnd admirm ceva la un om, ceea ce vedem acolo exist i n noi. Dac ne simim neauzii, eclipsai, nenelei, este pentru c aa i facem pe alii s se simt. Englezii au o vorb What goes around, comes around Ce pleac de la tine, la tine se ntoarce. Primeti ceea ce oferi. Acesta este principiul oglinzii.
Dup cum remarcm, acest principiu se bazeaz pe ideea proieciei : transferm involuntar asupra altora comportamentul nostru incontient, astfel nct ni se pare c aceste caracteristici exist cu adevrat n ali oameni (n realitate asta este ceea ce ceilali manifest, nefiind cu adevrat aa). Vedem n alii ceea ce ne place i ceea ce nu ne place n noi. Atragem ctre noi oameni cu aceleai trsturi pe care le negm n noi (indiferent c sunt pozitive sau negative), tocmai pentru a ni le putea vedea n ei. Iar urmtorul pas ar fi acceptarea lor, nelegerea lor, integrarea n propria fiin, pentru a redeveni ntregi, pentru a ne recpta totalitatea negat att de mult vreme.
De cele mai multe ori respingem la alii ceea ce noi considerm a fi trsturi negative. Iar ceea ce avem de fcut este s integrm propriile trsturi negative n fiina noastr, s tim despre noi c suntem i buni i ri. Dac noi credem c trebuie s fim doar una sau alta, vom continua lupta noastr cu ceilali (de fapt lupta noastr interioar) pentru a fi ceea ce credem noi c trebuie s fim.
Principiul oglinzii mai are un aspect interesant : pe lng faptul c n jurul tu se afl persoane ce manifest trsturi asemntoare neasumate nc de tine, pe care le poi contientiza observndu-i pe ei, vei atrage n cmpul experienei tale i persoane ce manifest trsturi total opuse celor manifestate predominant de tine. Cum spunea Neale Donald Walsch, autorul Conversaiilor cu Dumnezeu : Imediat ce decizi cine i ce eti, tot ceea ce nu eti va apare n viaa ta. Va fi un alt tip de oglind una n care vezi ceea ce tu nu vrei s manifeti (de fapt nu alegi s manifeti pentru c tii c nu i este de folos). i te foloseti de ea pentru a-i ntri i mai mult propria stare de a fi.
Fiecare dintre noi putem beneficia de acest principiu al oglinzii. i l putem folosi n mod contient pentru a ne recupera prile uitate din noi nine, pe care ceilali ni le reveleaz. Cnd o vom face, vom redeveni ntregi, vom fi noi nine cu adevrat. Iar acesta este cel mai important lucru n via.

( Marius Stan )
Copyright 2006 . Toate drepturile rezervate Marius Stan succesulpersonal.ro .

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:34

Omul a uitat cine este el cu adevarat. El este aproape hipnotizat de o anumita idee despre el insusi pe care o poarta cu sine toata viata fara sa stie ca nu este el, ci numai umbra sa. Iar aceasta umbra nu poate cunoase nici un fel de implinire. OSHO Viata este aici si acum

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:38

Cele mai dificile trei lucruri din lume pentru un om sunt: sa raspunzi la ura cu iubire ; sa-i accepti pe cei exclusi ; sa admiti ca gresesti. ......

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:39

Exista doua emotii de baza in univers- frica si iubirea iar din ele deriva toate celelalte. Emotia de baza a ego-ului este frica (insotita de celelalte emotii negative). Iar un ego bazat pe teama va produce dorinte si teluri bazate pe teama. E vorba in primul rand de teama de a pierde ceea ce deja ai obtinut, indiferent daca esti sau nu multumit.
Scopul bun, folositor al ego-ului este acela ca el asigura supravietuirea, conservarea propriei fiinte. Dar daca nu ne exercitam liberul arbitru, capacitatea de a alege, lasam practic ego-ul sa reactioneze instinctiv la orice provocare pe care o considera o amenintare pentru indeplinirea rolului sau de baza supravietuirea. El stabileste daca un anume eveniment, stimul este favorabil sau nefavorabil vietii. Cand ego-ul percepe pericole de natura emotionala, mentala sau fizica, va cauta intotdeauna siguranta si confortul (pe care le percepe automat ca supravietuire). Acesta nu este un lucru rau doar ca astfel nu ne folosim libertatea de a alege si de a raspunde inteligent schimbarilor si provocarilor pe care le aduce viata. Ori de cate ori se iveste o ocazie, si dat fiind ca orice ocazie implica un risc, in mod automat simtim disconfort. Intentia noastra este sa cautam siguranta, fiindca ceea ce ego-ul percepe ca risc poate insemna uneori chiar ,moartea lui. Tendinta este deci sa ne continuam viata ca si pana atunci, pentru ca era sigura, chiar daca lipsa succesului facea parte din acea viata. Daca totusi ne trece prin minte sa riscam, apare frica de a pierde (perceputa de ego drept moarte opusa supravietuirii) stilul de viata din prezent (confortabil, cunoscut, chiar daca poate nu avem ceea ce dorim). De cele mai multe ori, oricat de nemultumiti ar fi de starea lor actuala si oricat de departe ar fi de visurile si sperantele lor, oamenii vor alege in mod inconstient acelasi drum stiut.
Ego-ul se conduce dupa zicala in propria viata, raul pe care il ai este mai bun decat binele pe care nu-l ai.

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:46

De la: gaBrIe, la data 2011-05-06 15:21:07
De la: rundschrift, la data 2011-05-05 22:26:55
De la: gaBrIe, la data 2011-05-05 15:18:55
De la: rundschrift, la data 2011-05-05 00:28:12
De la: gaBrIe, la data 2011-05-04 22:18:20
De la: rundschrift, la data 2011-05-04 00:19:42

I AM WHO I AM

Yes,indeed... I AM WHO I AM.

N-am fost explicita

יהוה‎

Ceva stiai, depre aceste cuvinte Cine le-a pronuntat si cu ce ocazie...

Ma cam pui in incurcatura. Deci ar trebui sa fac un inventar al celor stiute. Cum sa procedez ? pe categorii, presupun: stiute, mai putin stiute, aproape stiute (confuze sau uitate), deloc stiute ar mai fi si altele? mda, acest "ceva" e greu de cuantificat, hai sa zic ca intra la cele "mai putin stiute" (prin conventie)
Incep in sens invers, cu ultima categorie, cea mai cuprinzatoare: 99,99(9) % din informatiile disponibile.
Intr-a doua ar intra stiintele exacte: matematica, fizica, and the like.
Intr-a treia, "umanioarele".
Intr-a patra (sau prima, depinde in ce sens se citeste), stiu ca I AM WHAT I AM (YHWH - vreo 20 KB?!!!)

You make me laugh really... How do you know these words I AM WHO I AM ?

זה־שמי לעלם

ncearc i cu Gesenius

Fosta membra 9am.ro

166 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:52

De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 15:44:01a spus fata e........... הוה‎ ' .......e clar

Daniela,

M deranjeaz deja insistena cu care unii m someaz s-mi declin identitatea virtual, s dovedesc c sunt EU. Adic s produc dovezi n sensul sta: tu ce-ai face? Dai CNP, adres de domiciliu, profesie, CE anume? Certificatul de natere?

i mai detestabil mi se pare ns ca o persoan cu care am discutat deja aici (i prea lmurit) s revin sub un alt chip i s o ia de la nceput. Doar fiindc i s-a prut c tiu "ceva" mai mult(e) dect i se pare ei c ar fi STANDARDUL cunoaterii. O clon care-mi ia un interogatoriu dac nu cumva sunt clon eu nsmi.

Scriu acum cu diacritice fiindc aa sunt obinuit. La fel de bine pot scrie cu alte caractere, nu numai literale, sunt deprins i cu ideograme sau altele.

Sunt n rspr? Se pare c da, n ochii unora. i brusc mi se face lehamite.

ie, am s-i dau numrul de telefon. S m caui cnd mai vii pe aici.

Asta fiindc te-am ndrgit. Eti o fat minunat, s rmi aa!

Bye.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:52

De la: vaneamarin, la data 2011-05-06 21:46:17

PS:In atentia "fanilor"mei ,afirmatia cu enervatul cand ma contrazice cineva este evident o gluma, si doar un idiot nu intelege asta ....

[/quote]

aha.....ma apuc repede, repede sa inteleg....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 00:54

De la: rundschrift, la data 2011-05-07 00:52:19
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 15:44:01a spus fata e........... הוה‎ ' .......e clar

Daniela,

M deranjeaz deja insistena cu care unii m someaz s-mi declin identitatea virtual, s dovedesc c sunt EU. Adic s produc dovezi n sensul sta: tu ce-ai face? Dai CNP, adres de domiciliu, profesie, CE anume? Certificatul de natere?

i mai detestabil mi se pare ns ca o persoan cu care am discutat deja aici (i prea lmurit) s revin sub un alt chip i s o ia de la nceput. Doar fiindc i s-a prut c tiu "ceva" mai mult(e) dect i se pare ei c ar fi STANDARDUL cunoaterii. O clon care-mi ia un interogatoriu dac nu cumva sunt clon eu nsmi.

Scriu acum cu diacritice fiindc aa sunt obinuit. La fel de bine pot scrie cu alte caractere, nu numai literale, sunt deprins i cu ideograme sau altele.

Sunt n rspr? Se pare c da, n ochii unora. i brusc mi se face lehamite.

ie, am s-i dau numrul de telefon. S m caui cnd mai vii pe aici.

Asta fiindc te-am ndrgit. Eti o fat minunat, s rmi aa!

Bye.

nu te enerva.... eu mi-am pus si CV ul pe forum.....

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:00

Eu sint ceea ce sint.

Deci nu poate fi definit.
Ce va tot invirtiti in jurul cozii. E netul......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:03

Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui.
La net, nu e nevoie de mincatorie multa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:03

Cand vom dori sa fim fericiti, va trebui sa invatam sa acceptam viata asa cum este - ceea ce inseamna ca uneori ea va corespunde asteptarilor noastre, alteori nu. Dar intotdeauna avem ocazia de a interpreta evenimentele vietii asa cum dorim, astfel incat sa fie usor de acceptat. Si din aceasta acceptare apare transformarea, apoi succesul si fericirea.
Acceptarea inseamna de fapt fericire clipa de clipa, nu neaparat datorita a ceea ce ai, ci datorita a ceea ce esti in interior. Sa nu renuntam la aceasta fericire de acum gandind ca totul va fi mai bine maine. Fericirea amanata poate fi fericire pierduta, din pacate. Sa ne bucuram de ceea ce avem acum, si sa nu asteptam ca un eveniment viitor sa ne faca fericiti. Prezentul este tot ceea ce conteaza.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:07

De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:03:01Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui.

din cauza ta, mi-am pus eu CV ul pe forum !

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:08

De la: alehin, la data 2011-05-07 01:03:19

Cand vom dori sa fim fericiti, va trebui sa invatam sa acceptam viata asa cum este - ceea ce inseamna ca uneori ea va corespunde asteptarilor noastre, alteori nu. Dar intotdeauna avem ocazia de a interpreta evenimentele vietii asa cum dorim, astfel incat sa fie usor de acceptat. Si din aceasta acceptare apare transformarea, apoi succesul si fericirea.
Acceptarea inseamna de fapt fericire clipa de clipa, nu neaparat datorita a ceea ce ai, ci datorita a ceea ce esti in interior. Sa nu renuntam la aceasta fericire de acum gandind ca totul va fi mai bine maine. Fericirea amanata poate fi fericire pierduta, din pacate. Sa ne bucuram de ceea ce avem acum, si sa nu asteptam ca un eveniment viitor sa ne faca fericiti. Prezentul este tot ceea ce conteaza.

Eu nu am de gind sa o accept asa cum e, viata, cit timp traiesc. Cind consider de cuviinta. Dupa.....mai vedem.
Sint un luptator, si nu e o figura de stil, sau o lauda.
Chiar si o fericire excesiva poate duce la probleme.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:09

aici gandim la fel ....

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:09

De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:07:15
De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:03:01Si, bai amaritilor, mincati mai putin si mai usor, sa nu va ingreunati, in fata....lui.

Si eu din cauza voastra nu mi l-am pus. Mi-e mila de voi.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:10

De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:08:20

Eu nu am de gind sa o accept asa cum e, viata, cit timp tariesc. Dupa.....mai vedem.

de asta leii fac cel mai des atac de cord...ca se consuma... fii calm, dragul meu ! Eu te-as fi calmat, daca imi dadeai un nr de telefon, sa te scot la o plimbare.....
[/quote]

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:12

De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:09:19
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:07:15

Si eu din cauza voastra nu mi l-am pus. Mi-e mila de voi.

sa stii ca am rezistenta in momentele critice.... ma mir si eu, de unde vine

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:14

De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:10:38

Eu nu am de gind sa o accept asa cum e, viata, cit timp tariesc. Dupa.....mai vedem.

de asta leii fac cel mai des atac de cord...ca se consuma... fii calm, dragul meu ! Eu te-as fi calmat, daca imi dadeai un nr de telefon, sa te scot la o plimbare.....
[/quote]
Am facut de citeva ori. Fibrilatie.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:18

De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 01:14:35

Am facut de citeva ori. Fibrilatie.[/quote]
si mai vrei???? eu inca sper sa ma vad cu tine...asa ca, mai asteapta

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:26

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:53

Am facut de citeva ori. Fibrilatie.[/quote]

Si eu...chiar acum ma indop cu digoxin si trombostop....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:57

De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:18:13

si mai vrei???? eu inca sper sa ma vad cu tine...asa ca, mai asteapta [/quote]

Nu e atat de periculoasa...devii doar putin mai sensibil...trebuie sa ai grija cu fetele ....risti sa le faci sa creada ca esti lesinat dupa ele....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:59

De la: _KARPOV, la data 2011-05-07 01:53:59

Si eu...chiar acum ma indop cu digoxin si trombostop.... [/quote]
Bai, tu esti al mic sau ai mari?
Nu ma induceti in erori.
Cum sa ai la virsta ta asa ceva?
Eu am avut la 30 de ani, si acum sint sanatos tun. Deci nu e ceva grav, fibriltia.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:03

De la: _KARPOV, la data 2011-05-07 01:57:50
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-07 01:18:13

si mai vrei???? eu inca sper sa ma vad cu tine...asa ca, mai asteapta

Nu e atat de periculoasa...devii doar putin mai sensibil...trebuie sa ai grija cu fetele ....risti sa le faci sa creada ca esti lesinat dupa ele.... [/quote] Pe mine m-ar lasa inima simultan

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:05

La fibrilatie, daca nu te odihnesti, saptamini la rind, o incurci. Cam atit. Odihna completa, fara nici o activitate. Doar plimbari.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:14

A reusit cineva sa gaseasca raspunsul ? Nu de alta, dar nu-l mai cautati ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:21

De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 02:05:46La fibrilatie, daca nu te odihnesti, saptamini la rind, o incurci. Cam atit. Odihna completa, fara nici o activitate. Doar plimbari.

Asta nu pot sa fac...trebuie sa merg la scoala....nu pot lipsi de la ora de religie ...sa-i multumesc lui doamne-doamne ca mi-a dat....FA.....

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: