Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:08
Dionysos din Grecia, nascut dintr-o fecioara pe 25 Decembrie, era un invatator care calatorea infaptuind miracole, cum ar fi transformarea apei in vin. Era numit ca “Regele regilor”, “Unicul Fiu zamislit de Dumnezeu”, “Alfa si Omega” si in multe alte feluri. Si el a inviat dupa moarte. Mithra din Persia, nascut din fecioara pe 25 Decembrie. Avea 12 discipoli si infaptuia miracole. Dupa moarte a fost ingropat, dar dupa trei zile a inviat. Si el era numit “Adevarul”, “Lumina” si in multe alte feluri. Un amanunt interesant. Ziua sacra de adorare a lui Mithra era Duminica.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:09
Fecioara Maria este constelatia Virgo, cunoscuta si ca Virgo Fecioara. Virgo in latina inseamna Virgina. Simbolul antic pentru Virgo este un M modificat. De aceea, numele de Maria, la fel ca si al celorlalte mame virgine, ca mama lui Adonis, Myrra, sau mama lui Budha, Maya, incep cu litera M. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:11
personajul Iisus, este un hibrid literar si astrologic, este, mai mult decat clar, o copie a Zeului-Soare al Egiptului, Horus. De exemplu, inscriptionate cu 3.500 de ani in urma pe zidurile Templului Luxor din Egypt, sunt imagini ale Bunei Vestiri, ale Imaculatei Conceptiuni, nasterea si venerarea lui Horus. Imaginile prezinta un inger anuntand-o pe fecioara Isis ca il va concepe pe Horus, apoi Neith, Duhul Sfant, o va fecunda, dupa care nasterea fecioarei, si adorarea. Aceasta este exact povestea conceperii miraculoase a lui Iisus. De fapt, similaritatile literare dintre religia Egipteana si religia Crestina sunt naucitoare. Iar plagiatul e neintrerupt. Povestea lui Noe si a Arcei lui este imprumutata chiar din traditie. Notiunea Potopului este omniprezenta in toata lumea antica, cu peste 200 revendicari intinse pe perioade diferite de timp.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:12
Ca sursa pre-Crestina avem vem Epopeea lui Gilgamesh, scrisa in 2600 inainte de Christos. Povestea vorbeste despre marele potop ordonat de Dumnezeu, despre o arca pentru salvarea animalelor si chiar despre eliberarea si reintoarcerea porumbeilor, avand totul in comun cu povestea biblica, printre multe alte similaritati.
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:13
De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:02:06De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:33:05De la: crinado, la data 2011-05-08 21:00:29Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare As intelege asta daca tovarasii crestini ar recunoaste plagiatul....
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:16
Moise e cunoscut ca Legiuitorul, cel care a dat cele 10 Porunci. Ideea de trecere a puterii de la Dumnezeu catre un profet, sus pe un munte, este si el un motiv foarte vechi. Moise este un alt datator de legi din lunga linie a legiuitorilor din istoria mitologica. In India, Manou a fost marele legiuitor. In Creta, Minos a urcat pe Muntele Dikta unde Zeus i-a dat legile sacre. In timp ce in Egipt il avem pe Mises care a purtat tabletele din piatra si pe ele au fost scrise legile Domnului......Marele MMMMM....de ce oare ?
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:20
“Religia crestina este o parodie a adorarii Soarelui, prin punerea in locul acestuia a unui un om pe nume Christos si venerarea lui in locul Soarelui.” Thomas Payne, 1737- 1809 P.S. Uite ca unii gandeau si acum cateva sute de ani ....cand nu prea aveai acces la informatii si cand,inca,puteai sa ai probleme cu "inchizistii"
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:23
Crestinatatea, pur si simplu, nu este intemeiata pe adevar. Aflam ca, de fapt, crestinismul nu este altceva decat o poveste Romana dezvoltata din considerente politice. Realitatea este ca Iisus a fost divinitatea solara a unei secte gnostice crestine. Si la fel ca toti ceilalti zei pagani, a fost o figura mitica. Sistemul politic a oferit figurii lui Iisus un loc in istorie pentru a obtine controlul maselor. In anul 325 D.C., la Roma, imparatul Constantin cel Mare-criminalul.... convoca Consiliul de la Niceea. In cadrul acestei intalniri, au fost puse bazele doctrinei crestine, motivate politic. Si astfel a inceput lunga istorie a inselatoriei spirituale si a varsarii de sange crestine. Si in urmatorii 1600 de ani, Vaticanul a sugrumat politic toata Europa ducand la perioada atat de “fericita” a Evului Mediu timpuriu ca si la evenimentele “Iluminate” cum au fost Cruciadele si Inchizitia.
|
|
|
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:25
Crestinismul, impreuna cu toate celelalte sisteme de credinta teistice, este inselatoria timpului. Are ca scop separarea speciilor de lumea naturala ca si separarea uneia de cealalta. Sustine supunerea oarba in fata autoritatii. Reduce responsabilitatea umana pana la ideea potrivit careia “Dumnezeu” controleaza totul si, ca urmare, crime ingrozitoare pot fi justificate in numele pedepsei divine. Dar, cel mai important, da putere celor care cunosc adevarul si le permite sa se foloseasca de mit pentru a manipula si controla masele. Mitul religios este cel mai puternic dispozitiv creat vreodata si are rolul de sol psihologic din care isi pot trage seva alte mituri.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:26
Un mit este o idee care, crezuta la scara larga, este falsa. In sens mai profund, in sens religios, un mit este pentru oameni o poveste calauzitoare si mobilizatoare. Nu se pune accentul pe conformitatea povestii cu realitatea, ci pe efectul pe care il produce. O poveste nu poate avea efect decat daca este crezuta ca fiind adevarata de o comunitate sau de o natiune. Nici nu se ia in considerare faptul ca anumiti oameni pun intrebari cu privire la cat de adevarata este povestea sacra. Gardienii credintei nu intra in nici o polemica cu ei. Ii ignora, pur si simplu, sau ii denunta ca blasfemiatori.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:30
De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:02:06 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:31
De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:02:06De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:33:05De la: crinado, la data 2011-05-08 21:00:29Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:31
De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:02:06De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:33:05De la: crinado, la data 2011-05-08 21:00:29Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:34
De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 16:13:52De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:02:06De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 15:33:05De la: crinado, la data 2011-05-08 21:00:29Buna seara! Karpov ce faci la tine ai nins?...inca nu l-ai descoperit pe Dumnezeu?:)...esti la un pas sa-l vezi, stii asta?...am citit ce scrii ai o minte buna dar inca putin efort din partea ta, o mica schimbare in viata ta iti trebuie, cu calmitate sa gandesti si la creatie...uita-te zilnic in jurul tau la natura( nu zic de lipsuri materiale pe alea le lasam in pace ca-s facute de semenii nostri), la copii, la animale, chiar si la tv sunt prezentate f bine , acolo ai o imagine de ansamblu e ca si cum ai privi de undeva din spatiu la alt nivel...cum vede EL:)..cauta si icoana lui Iisus si chiar aia de pe giulgiul de la Torino, stai ginditor si mediteaza , chiar invoca-l pe El, pe Dumnezeu (cum ii zicem noi) si apleca-te cu bunatate, calmitate, asupra celor vazute, priveste-le mai cu ingaduinta si fii ingaduitor cu ceea ce este...IL vei vedea, accepta misterul, fii mai spiritual ..hai ca poti asta iti lipseste atat si nimic mai mult ca minte ai cati toti zeii scrisi aci de tine:))...pa!, te admir si pupic..o seara buna in continuare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:38
indoctrinarea este mult prea puternica, o indoctrinare a unui om numit Iisus ce nu este notat impreuna cu apostolii si miracolele lui de nici macar unul din cei aprox. 20 istorici oficiali ai vremii. Ghici de cine este notat? Evident... doar de oamenii lui, doar lor s-a aratat la inviere, doar din mijlocul lor s-a inaltat la cer
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:43
Cam greu sa cred ca istoria documentata a 3000 de zei mai vechi decat biblia este falsa iar scriptura aparuta cu mult dupa, relateaza adevarul. Ce avem in scriptura gasim in culturile si religiile popoarelor mai vechi, asta e problema din pacate. Totusi e de remarcat ceva laudabil.......Dupa Mahomed profetul....nu a mai aparut niciun ciumete ....care sa se creada alesul domnului...S-ar parea ca lumea s-a desteptat sau de fapt a ramas la nivel de pestera ....crezand in vechii zei.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:45
De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 16:26:32 Hai mai Karpoave,plimba ursu'. Ce dracu este cu aburelile astea ? .Vrei o comisie de popi care sa-ti raspunda tie special la toate intrebarile si sa se certe cu tine cand ai tu timp liber si cand esti in dispozitie de scandal ateist ? ... . Ia in considerare altceva,ca un adevar ,oricat de clar,simplu si logic,tot o sa fie contrazis in mod absurd de cate un carcotas care sau se plictiseste sau are impresia ca este interesant cand spune altceva decat majoritatea,de f'un prost care nu poate el sa il inteleaga si atunci zice ca "nu se exista",de un paranoic care are impresia ca exista o intreaga conspiratie in spatele acelui adevar,etc. Nu spun ca este cazul tau ,vorbesc la modul general...Cazul tau este de adolescent care simte satisfactie cand phute pe cineva la cap, exersandu-si logica pe care o va folosi ca adult ...Ca un fel de joaca a puilor de lei in vederea dezvoltarii unor aptitudini... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:47
De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 16:43:41 Si muntele a ajuns la Mahomed sau Mahomed in pestera? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:48
Isus va veni in decembrie 2012 ! Se va opri in Bucegi, va vorbi cu babele si cu sfinxul si va fi internat de urgenta la psihiatrie
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 16:49
De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 16:38:55 tu vorbesti despre Indoctrinare ? mai mult decit tine, care o tii de'a puia gaia ? eu iti spun despre religii ca se nasc dintr-una-n alta , fiecare spunind aceeasi POVESTE, tu repeti ca o placa ,dovedind ca NU intelegi ce ti se spune : ca sa recunoasca PLAGIATUL! care plagiat daca vorbesc toate despre acelasi lucru ? este ca nimic nu ajunge la intelesul tau, fixat deja pe niste texte pe care le tot dai copy-paste ? este ca nici ideea SUBCONSTIENTULUI n-ai prins-o ? nu-i nimic , eu am rabdare....poate, cine stie : ti se sparge Coaja intr-o zi si vei intelege !
|
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 20:33
""Ferice de cel care era de la început mai înainte de a fi""......Asta cam seamana cu teoria mea.....a exista inca inainte de a te naste....Sau a muri inainte de a te naste......
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 22:30
De la: vaneamarin, la data 2011-05-07 15:07:07De la: alehin, la data 2011-05-07 14:32:31
|
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 01:37
Am vazut o emisiune in care un ciumete de la Vatican spunea ca avem ca singura dovada ca Isus a existat .....evangheliile....cele 4 bucati....canonice.....Pai , bre crestinilor ! Si eu gasesc 3 smecheri si cu mine 4 care de fapt in final se va dovedi ca suntem 2.....sa ne asociem......sa scoatem pe piata religiunii niste basme de adormit...pruncii......si sa sustinem ,sus si tare ca asta e singurul adevar....Nenea preotelu' respectiv....voia astfel sa contracareze ....alte evanghelii....mai putin canonice....cu putin miros de "apocrifa"...precum si orice alte documente care "atesta" faptul ca de fapt Isus ....nu a decedat dupa crucificare.... Isus putea fi scos din locul respectiv prin alta iesire decat prin cea pazita(oare de ce era mormantul pazit?).....multe morminte evreiesti erau prevazute cu 2 intrari sau iesiri.....iar in alta ordine de idei cele 2 mariuci il vizitau zilnic...pana in a treia zi....si din cate stiu ...intrau fara probleme in mormantul respectiv ....banuiesc ca faceau asta ...deoarece era nevoie sa-i fie ingrijite ranile....Totul a fost premeditat....Cea mai mare excrocherie a ultimilor 2 milenii.....De logica nu avem nevoie din moment ce avem evangheliile....dar nu pe toate...ca ce e prea mult strica..... si nu ne mai putem canoni...za ....ne apocrificam....si nu e bine......strica la viata vesnica ...care va sa fie ....de-acum in veci ... la sfantu' asteapta sau la pastele cailor...Amin , zic tie....astazi vei fi cu mine ...pe forum !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 01:42
Sint vreo 100 de evanghelii. Vreo 40 recunoscute ....ilegal
Si doar 4 recunoscute de toate bisericile crestine. E o teorie ce spune ca ar fi fost din Balcani. O ipoteza. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 16:28
Karpov pe asta chiar n-o cred
data venirii lui Dumnezeu pe pamant o stie doar EL...ai scris documentat dar sa nu ma interpretezi scrierile vechi pentru ca in ele sunt dovezile existentei lui Dumnezeu, toate zic de EL la modul cel mai frumos si corect pe cand tu ai selectat numai ce-ti convine...iar ai uitat sa privesti cerul:), numai acolo este adevarul, la EL...noi oamenii suntem prea mici sa intram in filozofia lui Dumnezeu...daca analizam prea mult biblia ne adancim defapt in nebunie, trebuie sa ne impacam cu ideea ca suntem fapturi create, suntem limitati in timp si spatiu, nu avem capacitatea mentala de a cunoaste comosul, dar avem puterea gandului...tu negi f mult faptele LUI, stii ca exista dar nu-ti plac faptele LUI, ca si tine si-au inceput credinta in Iisus Hristos multi oameni de-a lungul istoriei, dintai L-au negat si apoi L-au cautat si L-au contemplat...tie iti trebuie o dovada a existentei LUI reale, palpabile CA FIINTA,EL nu este om Karpov, asta nu se poate...trebuie sa intelegi ca ELe insusi cosmosul...are societati divine si unii oameni ajung acolo dar asta depinde de noi, sa indeplinim conditiile...una importanta este credinta in EL...ca sa-L aprobi pe Dumnezeu dintai accepta-L, incearca, cheama-L:)...EL face parte din alta societate decat a noastra a oamenilor, noi suntem creatii, EL nu este...vom ajunge poate si noi la EL dar sa trecem testul:)..stii care este?...iubirea pentru EL..stii si tu ca atunci cand iubesti pe cineva il accepti cu defecte si calitati:)...ok! iti doresc o seara placuta
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 01:05
De la: crinado, la data 2011-05-11 16:28:23Karpov pe asta chiar n-o cred De ce as crede ca ce scrie in biblie este real ? De ce nu as crede ca cineva a "comandat" scrierea bibliei? Cel putin in ceea ce priveste ...Vechiul Testament...
|
Sil100 250 mesaje Membru din: 1/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 12:36
De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:49:46De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 16:38:55 Surprinzator comentariu, Gabi... Oare adevarul n-are nicio importanta? Daca acceasi poveste sau povesti asemanatoare apar in mai multe parti n-ar trebui sa ne intrebam de ce se intampla asta? Ori exista mai multi zei (sau D-zei) care obisnuiesc sa actioneze la fel fiecare avand ca obiect al muncii un anumit trib sau popor, ori exista o singura poveste preluata in toate partile si eventual modificata pe ici pe colo. Daca pornim de la prima ipoteza ar trebui sa ne intrebam de ce zei diferiti afirma unicitatea creatiei (ceva de genul "eu v-am facut, numai in mine trebuie sa credeti..." ), oare zeii astia care creau in diferite locuri de pe Pamant nu stiau unii de altii sau voiau doar sa-i induca in eroare pe proprii adepti facandu-i sa se creada "popor ales"? A doua ipoteza care implica preluarea povestii originale de la o singura sursa si raspandirea ei ulterioara la populatii diferite ar trebui investigata pentru a se vedea cine de la cine a preluat, ce a preluat si de ce a preluat. Daca este vorba despre un plagiat atunci e grav. Sa iei un mit din alta parte si sa-l prezinti ca si cum e al tau... cum ar trebui sa numesc asta? Minciuna deliberata, mistificare voita sau fals si uz de fals? Ar trebui sa toleram asa ceva doar pentru ca ne place ideea a unitate a credintei? In sfarsit, pentru oricare dintre ipotezele expuse mai sus, ar trebui verificat daca povestea e adevarata, nu? |
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 13:34
Avem 18000 de biserici....4000 de scoli si 400 de spitale.... S-ar parea ca stam prost cu psihicul ,din moment ce e nevoie de atatea biserici....Scoala si sanatatea ,orice s-ar spune....fac mai mult bine societatii...Biserica are mai mult rolul de sanatoriu pentru cei cu depresii,nu ajuta efectiv ...cu nimic...Cine are ochi sa auda ....cine are urechi...sa vada.....realitatea !
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 13:37
De la: Sil100, la data 2011-05-12 12:36:10De la: gabigabi, la data 2011-05-10 16:49:46De la: _KARPOV, la data 2011-05-10 16:38:55 Biserica crestina,iudaismul sau islamismul....nu vor recunoaste vreodata ceea ce gabi afirma....Dupa ei , dumnezeu e unic....ceilalti sunt pagani...iar zeii sunt o inventie....
|
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 13:40
Am si eu o intrebare....cand vine preotul pe la voi...de boboteaza sau de pasti...va da chitanta pentru sumele incasate ? Cand luati lumanari primiti bon fiscal ? Acum sa va vad...sper sa nu mintiti ...ca din cate stiu asta e pacat..... Eu am verificat ,nu se dau chitante si nici bonuri fiscale...la multe biserici..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ca unii gandeau si acum cateva sute de ani ....cand nu prea aveai acces la informatii si cand,inca,puteai sa ai probleme cu "inchizistii"
Ce dracu este cu aburelile astea ?
mai mult decit tine, care o tii de'a puia gaia ? eu iti spun despre religii ca se nasc dintr-una-n alta , fiecare spunind aceeasi POVESTE, tu repeti ca o placa ,dovedind ca NU intelegi ce ti se spune : ca sa recunoasca PLAGIATUL! care plagiat daca vorbesc toate despre acelasi lucru ? este ca nimic nu ajunge la intelesul tau, fixat deja pe niste texte pe care le tot dai copy-paste ? este ca nici ideea SUBCONSTIENTULUI n-ai prins-o ? nu-i nimic , eu am rabdare....poate, cine stie : ti se sparge Coaja intr-o zi si vei intelege !