back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 00:25

De la: symy1, la data 2011-04-21 23:16:45
De la: XYW, la data 2011-04-21 22:53:41
De la: symy1, la data 2011-04-21 22:19:58
De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 03:55:48Unii il cauta....altii l-au gasit.
Meriti un ou rosu si o felie de cozonac...

si tu o flegma si-un scuipat...
Tigane,musca-ti limba aia spurcata.iarasi ai baut din sticla lui Camy??? Pacat de copilul care al cresti(ma indoiesc),tu nu meriti sa devii tata,esti un profitor si o haimana....vei murii ca prietenul tau Pik-Nik,ca un caine la marginea drumului...amin.

Sa iti fie rusine javra ordinara.

Calatorul

68 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 10:35

De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-22 00:25:54
De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 03:55:48Unii il cauta....altii l-au gasit.

Tigane,musca-ti limba aia spurcata.iarasi ai baut din sticla lui Camy??? Pacat de copilul care al cresti(ma indoiesc),tu nu meriti sa devii tata,esti un profitor si o haimana....vei murii ca prietenul tau Pik-Nik,ca un caine la marginea drumului...amin.

S-au imultit tiganii???..Au venit din Franta si acu'se musca intre ei.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 12:40

KARPOV esti un om INTELIGENT,sa stii ca noi avem o altfel de judecata decat DUMNEZEU..e mai complexa ideea de creatie in Cosmos...nu toate planetele au aceeasi structura, forte de atractie, distante intre ele, etc...atat Cosmosul cat si Dumnezeu au fost dintotdeauna, putem intelege asta ca nimeni nu i-a creat? nu...Dumnezeu creaza in permanenta este in miscare precum e cosmosul cu stele , galaxii etc...pamintenii sunt creati din mateie diferita decat accea din costelatia divina ca este si asa ceva sau de pe alte planete cine stie din ce colt de univers...sau poate cume Terra mai sunt planete nimeni nu stie din cauza uriaselor distante...asta este, suntem fapuri create si nimic mai mult...deci, omul a fost creat din lut sau pamant dar are si suflet...lutul e un material slab nu rizista la nimic si se dizolva cu usurinta in apa, pe noi in viata ne tine doar energia de la Dumnezeu...fiind fapturi create nu putem atinge reistenta, puterea Creatorului e logic asta..tu daca construiesti ceva din lut si ii bagi energie nu va fi ca si tine om nu se poate...Dumnezeu avand materia mostenita din Terra ne-a construit extraordiar de frumos ca niste fiinte ce sa locuim pe terra si nimic mai mult impreuna cu EL...problema era atunci cand ne-a creat daca IL iubim ca pe un parinte si dorim sa fim cu El si-n spirit si a introdus imultirea( oricum ne-am fi imultit dar altfel ) cum ne vom inmulti?...ne-a supus la teste ca pe niste creatii si noi am ales inmulirea ca si anteriorii nostri: animalele...de aci toata geneza si micimea noastra, ne-am imultit fara masura, ne omoram unii pe altii, copiii ca sa avem ce minca ...in maretia LUI-Dumnezeu a dat o sansa creatiei si asta si din cauza ca EL nu distruge, daca ar ditruge sale in spirit acolo unde inmultirea animalica nu exista...tot in maretia LUI-Dumnezeu a comosul nu ar mai fi infinitdeci a pus sentimentele ce exista intre oameni , IUBI REA e sublimul ce exista defapt in tot universul cosmic insotita de o muzica celesta...problema este ca oamenii fiinte inteligente vor o schimbare radicala in modul lor de viata inclusiv al inmultirii, acst lucru se va petrece nu peste mult timp cand Dumnezeu isi va arata fata dupa mii de ani...semnele apocaliptice sunt...credinciosii in El vor fi mutati si nu vor suporta schimbarile de pe planeta terra, dar sa fim credinciosi in EL, smeriti si sa ne impacam cu ideea ca suntem creatii, copiii LUI...diavolul e creatia LUI dar nu are nici o putere asupra noastra cat timp suntem cu EL, diavolul e lasat ca un fel de test , un biet mijloc de incercare a dragostei pentru Divinitate...asa ca rabdare !...ce vom vedea in spirit e fara egal aici in materie.conditia este sa redobandim iarasi SPITIRUL pierdut candva la inceputuri...omenirea va trai in real si spiritual in acelasi timp, asa cum a vrut EL, nu ca acum numai in materie deci conditia e ca fiecare om ce doreste maretia sa nu mai se comporte ca un lut, adica numai materie...deci avem in fata drumul greu ai inaltarii spirituale..numai prin gand vom avea ce dorim" vom spune muntelui sa se mute si se va muta, daca vom avea un graunte de credinta...e f greu drumul spiritual si sa atingem macar 1% din intelepcunea lui Dumnezeu...incercam sa ne ridicam din lut, merita sa incercam, asta se face in gind si fapte, prin evitarea celor lumesti pe cat posibil, sa traim viata dar nici o zi fara sa nu ne inchinam LUI, lui Dumnezeu...VOM REUSI PANA LA URMA sa fim cu EL si sa ne bucuram deopotriva atat de materie cat si de spirit...deocamdata ff putini au obtinut prin meditatie aceasta impletire..si moartea o vom invinge, oamenii vor "muri" cand vor vrea, adica isi vor schimba doar infatisarea si corpul nu va mai fi in groapa nu-l vor mai minca viermii, pentru ca singuri ne vom regla imultirea , vom cunoaste locuri din cosmos spiritual mult mai compleze decat inmultirea, vom incapea cu totii pentru ca vom avea alte preocupari decat imultirea aiurea nelimitata..locuri sunt nenumarate la EL, ...pana atunci mai esteun pas uita-te si tu in jurul tau unde a ajuns rasa umana...e plafonata spiritual...sa ne ridicam spiritual, sa fim buni !....Dumnezeu vede EFORTUL fiecaruia, trierea rasei mane a inceput in 1980, cei buni, spirituali, intelegatori, ascultatori de Dumnezeu vor beneficia de viata in materie si spirit, restul se vor se dizolva...ce sa faca Dumnezeu cu restul? sunt doar niste fiinte vii si atat ca niste plante de la noi astapta viata spirituala ce este conditie in UNIVERS, COSMOS SAU CER cum zicem noi....iti doresc un PASTE FERICIT! omule:) fiinta net superioara asemanatoreTATALUI CERESC....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 13:03

Crinado...

Nu inseamna ca daca sunt istet , sunt si naiv ! Eu spre deosebire de tine imi dau seama ca cel care a considerat ca suntem facuti din lut nu avea la acea vreme un alt termen de comparatie . Singura modalitate de a crea ceva era sa modelezi lutul . Li s-a parut ceva "normal" avand in vedere ca observasera ca lutul poate fi transformat in orice . Daca ar fi trait in zilele noastre , creatorii religiilor ar fi considerat ca noi suntem clonele unei divinitati sau poate roboti ! A crede ca un dumnezeu are nevoie de diavol , mi se pare blasfemie . E ca si cum ai crede ca dumnezeu nu a fost in stare sa creeze un om perfect . A crede ca el este un dumnezeu razbunator , mi se pare o prostie ! Pe el , in mod normal , nu ar trebui sa-l intereseze creatia sa , e o creatie asa cum si-a dorit-o , asa a vrut sa fim si ca urmare nu il freaca pe el grija , ce facem noi . Asta in caz ca mergem pe ideea ca exista . Ca sa existe , ar insemna sa credem ca ceva evolueaza de la complex, spre simplu . Nu putea sa existe de la inceputuri o forta atat de puternica , eventual putea sa evolueze in timp . A crede intr-o divinitate (toate sunt percepute la fel) care a creat totul este aberant . Putea eventual sa dea un impuls si sa se limiteze la asta . Ce rost avea sa creeze un asemenea univers, atat de complicat , doar pentru a se da mare , fata de noi . Miliardele de miliarde de galaxii cu miliarde de miliarde de stele , nu isi au rostul ! Se "simte" de la o posta ca e vorba doar de un hazard , un hazard care incearca de cateva miliarde de ani sa-si castige un echilibru . Ce a fost inainte de univers , e cumva asemanator cu ce a fost inainte de a "apare" dumnezeu ! E vorba de ceva ce poate nu se va sti niciodata ....cel putin nu de catre specia noastra ...Suntem mult prea primitivi pentru a intelege esenta lucrurilor desi poate e vorba de o banalitate !

Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 19:36

Draga Karpov, nu esti naiv si scrii f bine , corect, eu mai putin, recunosc:) de fapt m-am si grabit sa-mi zic cuvintul. Pana la varsta mea am prins niste idei de la parintele Cleopa si le-am inteles...tu esti precum sf Pavel, curios, judecat,sau mintios cum se zice, dar putin credincios ..."Saule de ce ma prigonesti?" sau " crede si nu cerceta" ...raspunsurile le vei gasi studiind vechile scrieri biblice , noul testament, astrele. fizica, pe Newton, chimia si.stiintele biologice ..apleaca-te cu bunavointa realizeaza conexiuni si o sa vezi ordinea din univers...e minunat! stiu ca esti cum am fost eu adica vrei sa cunosti adevarul:)...il vei sti si eu vreau sa-l stiu, il vom sti, cand? te consideri atotstiutor?..numai privesti cerul si stii ce este la mii de ani lumina?nu cred! nici eu!.....la nivelul masei cosmice stii cat este Terra? un fir de nisip numai ptr costelatia noastra,suntem fiinte infime...cu gandul ajungem oriunde dar nu stim ce e acolo, nu avem acces! ...te-ai ingrijorat? nu trebuie:) Dumnezeu ne-a dat cat putem duce...in spirit vom cunoaste si adevarul, dar....sa ajungem pe treapta de intelegere...asa ca la drum ...spre viata spirituala, avem la dispozitie destula bibliografie...paa! numai bine

Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 19:43

si-nca ceva Karpov am uitat: Dumnezeu creaza in permanenta, El nu distruge, nu are cum...daca ar distruge cosmosul ar fi f mic si nu are sens...fiecare planeta are materia ei, acolo unde e mediu propice(apa) El creaza fiinte, din pacate lutul e mai slab decat diamantul sau critalul( planeta divina este din cristal), dar EL nu distruge ci ne ia sub aripa sa...o sa vezi ceau!!!

turbotrotineta__

7 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 21:02

las-i pe: I.Newton ,A.Einstein, Max Planck, Socrate, Platon, Seneca, etc, las fizica, astronomia, chimia, biologia, etc., ncepi i antreneaz-te , puin gimnastic pentru nclzirea muchilor i-a ligamentelor, pregtii-v cotierele i genuncherele, o s avei multe tururi de parcurs pe coate i genunchi n jurul bisericilor, la finish o s primii o agheazm i-un bo de pit chiar dac nu suntei pe podiumul nvingtorilor, bucurai-v cel puin c-ai fcut prezena i vei fi mai nti terfelii i-apoi, cndva, n mod "sigur"mntuii!

hai, dai-i btaie, la treab, n numele i cu D-zeu nainte, trtoarelor !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 01:29

De la: turbotrotineta__, la data 2011-04-22 21:02:45las-i pe: I.Newton ,A.Einstein, Max Planck, Socrate, Platon, Seneca, etc, las fizica, astronomia, chimia, biologia, etc., ncepi i antreneaz-te , puin gimnastic pentru nclzirea muchilor i-a ligamentelor, pregtii-v cotierele i genuncherele, o s avei multe tururi de parcurs pe coate i genunchi n jurul bisericilor, la finish o s primii o agheazm i-un bo de pit chiar dac nu suntei pe podiumul nvingtorilor, bucurai-v cel puin c-ai fcut prezena i vei fi mai nti terfelii i-apoi, cndva, n mod "sigur"mntuii!

Bre , Ainstainule ! De ce le strici bucuria ? Au si ei placerea sa numere niste oua acum de pasti si vii a lu' matale sa le strici numaratoarea -te spun lu' Nastase - 4 case si un bloc ! Mie imi convine , eu stiu ce semnifica aceasta sarbatoare si ma bucur ca de fapt se roaga la cine trebuie !

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:02

De la: turbotrotineta__, la data 2011-04-22 21:02:45las-i pe: I.Newton ,A.Einstein, Max Planck, Socrate, Platon, Seneca, etc, las fizica, astronomia, chimia, biologia, etc., ncepi i antreneaz-te , puin gimnastic pentru nclzirea muchilor i-a ligamentelor, pregtii-v cotierele i genuncherele, o s avei multe tururi de parcurs pe coate i genunchi n jurul bisericilor, la finish o s primii o agheazm i-un bo de pit chiar dac nu suntei pe podiumul nvingtorilor, bucurai-v cel puin c-ai fcut prezena i vei fi mai nti terfelii i-apoi, cndva, n mod "sigur"mntuii!

Tu esti mai pacatos decat noi !. Cand vom muri cu totii,vor pica si bisericile pentru ca popi nu vor fii scuzati de moarte. Cu dezamagire te anunt ca atunci cand vom muri,vom muri si atat. Nu este lumina alba decat un mare abis negru pe lung si lat. Obijnuestete cu asta si cat mai traiesti bucurate de viata.

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:04

De la: crinado, la data 2011-04-22 19:43:10si-nca ceva Karpov am uitat: Dumnezeu creaza in permanenta, El nu distruge, nu are cum...daca ar distruge cosmosul ar fi f mic si nu are sens...fiecare planeta are materia ei, acolo unde e mediu propice(apa) El creaza fiinte, din pacate lutul e mai slab decat diamantul sau critalul( planeta divina este din cristal), dar EL nu distruge ci ne ia sub aripa sa...o sa vezi ceau!!!

Bei nu mai tot vorbiti de Dumnezeu. Nu ati vazut, nu stiti , nu cunoasteti, nu aveti de unde.

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:10

De la: Calatorul, la data 2011-04-22 10:35:13
De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-22 00:25:54

S-au imultit tiganii???..Au venit din Franta si acu'se musca intre ei.

Rahat de om ce esti. A dat cu apa afara si ai iesit la cules de picioare in fund.Tigan sa nu ne faci prostie ambulanta ce esti. Am sange rosu si piele alba si mai am si o bata sa iti dau una cap. F#t#i pastele m@mI m@tI de lepra

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:32

te dai in STAMBA, baiatule ! poti sa ai ochii albastri si parul balai, dar exprimarea ta si cuvintele folosite spun ca esti mai tzigan decit tiganii, pacat !

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:37

De la: gabigabi, la data 2011-04-23 07:32:59 te dai in STAMBA, baiatule ! poti sa ai ochii albastri si parul balai, dar exprimarea ta si cuvintele folosite spun ca esti mai tzigan decit tiganii, pacat !

Doamna Gabi nu ma face sa ma exprim prost. Te-ai ofticat ca am avut o gluma. Nu ma judeca tu pe mine ca sunt un om foarte rau si sar putea sa te fac sa plangi de cum ma exprim. Stai in banca ta pana nu ma iau de tine si nu vei stii de unde sa te culegi. Nu mi-ai dat tu mancare la gura sau nu ai stat la capul meu de cat de des am stat prin spitale sa imi plangli de mila(!?). Taci dracului ca nu stii nimic de mine si vezi de viata ta obosita

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:38

Hai mars de langa mine ca nu mai am respect pentru tine

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:44

De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-23 07:37:42
De la: gabigabi, la data 2011-04-23 07:32:59 te dai in STAMBA, baiatule ! poti sa ai ochii albastri si parul balai, dar exprimarea ta si cuvintele folosite spun ca esti mai tzigan decit tiganii, pacat !

Doamna Gabi nu ma face sa ma exprim prost. Te-ai ofticat ca am avut o gluma. Nu ma judeca tu pe mine ca sunt un om foarte rau si sar putea sa te fac sa plangi de cum ma exprim. Stai in banca ta pana nu ma iau de tine si nu vei stii de unde sa te culegi. Nu mi-ai dat tu mancare la gura sau nu ai stat la capul meu de cat de des am stat prin spitale sa imi plangli de mila(!?). Taci dracului ca nu stii nimic de mine si vezi de viata ta obosita

exact despre asta spuneam : te faci singur de rusine ! cu cit te exprimi mai urit, amenintind in stinga si dreapta, cu atit te arati cine esti cu adevarat ! nu-ti pasa ? him !

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:49

De la: gabigabi, la data 2011-04-23 07:44:49
De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-23 07:37:42

exact despre asta spuneam : te faci singur de rusine ! cu cit te exprimi mai urit, amenintind in stinga si dreapta, cu atit te arati cine esti cu adevarat ! nu-ti pasa ? him !

Si care este problema ta pana la urma ca nu iti inteleg educatia? Ce vrei sa ma inveti? Hai pune o palma pe umar intai,cunoaste-ma,vezi cine sunt si dupa aceea poti sa vobesti despre mine!. Nu ma cunosti deloc si habar nu ai ce om sunt. Ce am facut eu.Stai acolo in banca ta ca bine stai si vobeste despre altcineva nu de mine ca o sa te fac de toata jena.La revedere

__turbotrotineta

6 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 12:29

tema:

Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?

presupun c...

...de-ai drakului, de proti, vulgari, transpirai i nesimii, de fuduli i snobi ce se cred detepi, inteligeni i mecheri, de pgari i evazioniti fiscali, de mafioi i interlopi politici, de hoi, traficani de organe umane,carne vie i droguri, de primitivi abrutizai ce comit acte de cruzime impotriva copiilor, doamnelor, domnioarelor ct i mpotriva animalelor, de misticiti i ocultiti, de involuai mintal i.....

......incapabili s evolueze vreodat cu aceste GENERAII MAJORITARE ale OMULUI DE TIP NOU ( exponent GabiGabi) i-al GENERAIILOR VIITOARE ( exponent T.N.Tudor )ce-i motenesc tarele comportamentale AMPLIFICNDU-LE, dispersndu-le factorial exponenial prin: LIDERTINAJ DIVERS, INCULTUR, MANELIZARE, IGANIZARE prin ACULTURALIZARE,... de-asta !

continuitate i conflict de joas spe ntre generaii, cele vrstnice; cu mentaliti misticizato-ezoterizate i ndoctrinate ideologic, tarate dpdv sociologic, iar cele tinere; libertine, inculte,obraznice i tupeiste, indecente,..... aculturalizate.

Q.E.D!

calculul probabilitilor sociologice: statistic neutrosofic.(ptr. cei interesai)

Fosta membra 9am.ro

425 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 13:16

Mai bine ar pleca de la putere...presedintele si guvern ca asta, mai slugarnic, nu a exista in istoria Romaniei, nici in epoca fanariota...

vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 13:28

Stai linistita,cine se aseamana se aduna Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 14:23

Si totusi.....DUMNEZEU ne iubeste pe toti.
Traim prin diversitatea lumii si...o iubim, daca... putem. Ne ingradim singuri libertatea daruita de DUMNEZEU la nastere, libertatea de-a iubii sau...nu.
Lumea este o carte in care fiecare pagina reprezinta o confirmare a adevarului descoperit sau inca..nu.
Sint atitea ramuri a cunoasterii incit devii constient ca nu le poti cuprinde pe toate in asta viata trecatoare.
Indiferent care o alegem, s-o impletim cu iubire Toata fericirea din lume, izvoraste dintr-un suflet altruist, iar nefericirea din dragostea de sine. Nimic nu este independent si nici permanent in lume nici in Univers. Toate conlucreaza intre ele. Praf de stele cu energii pozitive sau negative.

SARBATORI FERICITE!

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 15:08

Esti fantastic Myt. Stii sa faci diferenta dintre liber si manipulat? Dar vazand ca nu te duce capul la o logica corecta si dai cu piciorul in fundul meu. Deci nu ii o problema ca doamna Gabi ma facut tigan dar este o probelma ca m-am legat de dansa fiindca ma facut tigan
Am fost tras de nas din nou ca am recurs la o violenta vulgara pentru ca mi-am aparat propria mea persoana. Auzi mosule, daca tu esti mai invarsta sau altcineva este mai invarsta nu inseamna ca si merita un respect . Imi place ce vorbesti dar nu vorbesti cu ce trebuie cand trebuie. Respectul se castiga si nu il voi castiga in fata dumitale sau a dansei pentru ca asa vrei tu sa fii pupat in fund si il voi castiga in fata doamnei Ingrid sau a bunului meu prieten Florin sau a domnului Mihai sau in fata lui Karpov sau de ce nu in fata tatal lui. Tu pentru mine este un pion la care ii dau sut cand vreau eu si ce scrii tu este fara importanta. Analizeaza si tu ce scrii ca nu scrii bine cand scrii. Scrii prost ca esti prost in logica dar destept in cuvinte. Asa ca nu ai rezolvat nimic prostule

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 15:12

Am uitat sa il mentionez pe Gaius care este un om de milioane. Rar persoane ca si el. Ii multumesc pe aceasta cale si stie el pentru ce anume

Fosta membra 9am.ro

425 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 15:13

De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-23 15:08:03Esti fantastic Myt. Stii sa faci diferenta dintre liber si manipulat? Dar vazand ca nu te duce capul la o logica corecta si dai cu piciorul in fundul meu. Deci nu ii o problema ca doamna Gabi ma facut tigan dar este o probelma ca m-am legat de dansa fiindca ma facut tigan
Am fost tras de nas din nou ca am recurs la o violenta vulgara pentru ca mi-am aparat propria mea persoana. Auzi mosule, daca tu esti mai invarsta sau altcineva este mai invarsta nu inseamna ca si merita un respect . Imi place ce vorbesti dar nu vorbesti cu ce trebuie cand trebuie. Respectul se castiga si nu il voi castiga in fata dumitale sau a dansei pentru ca asa vrei tu sa fii pupat in fund si il voi castiga in fata doamnei Ingrid sau a bunului meu prieten Florin sau a domnului Mihai sau in fata lui Karpov sau de ce nu in fata tatal lui. Tu pentru mine este un pion la care ii dau sut cand vreau eu si ce scrii tu este fara importanta. Analizeaza si tu ce scrii ca nu scrii bine cand scrii. Scrii prost ca esti prost in logica dar destept in cuvinte. Asa ca nu ai rezolvat nimic prostule

mitrovich ...fantasticu' cel mai tare bombasticu'...!

Fosta membra 9am.ro

425 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 15:31

De la: __turbotrotineta, la data 2011-04-23 12:29:36tema:

presupun c...

...de-ai drakului, de proti, vulgari, transpirai i nesimii, de fuduli i snobi ce se cred detepi, inteligeni i mecheri, de pgari i evazioniti fiscali, de mafioi i interlopi politici, de hoi, traficani de organe umane,carne vie i droguri, de primitivi abrutizai ce comit acte de cruzime impotriva copiilor, doamnelor, domnioarelor ct i mpotriva animalelor, de misticiti i ocultiti, de involuai mintal i.....

......incapabili s evolueze vreodat cu aceste GENERAII MAJORITARE ale OMULUI DE TIP NOU ( exponent GabiGabi) i-al GENERAIILOR VIITOARE ( exponent T.N.Tudor )ce-i motenesc tarele comportamentale AMPLIFICNDU-LE, dispersndu-le factorial exponenial prin: LIDERTINAJ DIVERS, INCULTUR, MANELIZARE, IGANIZARE prin ACULTURALIZARE,... de-asta !

continuitate i conflict de joas spe ntre generaii, cele vrstnice; cu mentaliti misticizato-ezoterizate i ndoctrinate ideologic, tarate dpdv sociologic, iar cele tinere; libertine, inculte,obraznice i tupeiste, indecente,..... aculturalizate.

Q.E.D!

...si invidiosi ipocriti..care vor sa fie in centrul atentiei ...baraba !... zi mersi ca ai fost ales pe moment...in rest esti nimeni....doare...dar asta e adevarul...cind o sa mai evoluezi, invatind din propriile greseli de exprimare si virtuale, bucurindu-te de un raspuns efemer,ca esti bagat in seama si ia-ti picioarele pe spate ,depaseste standardul de 5km/h ,dispari in neantul stringofob...lifefob...etc...

___turbotrotineta

8 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 15:41

De la: IPU__GAIUS, la data 2011-04-23 15:31:23

presupun c...

Q.E.D!

...si invidiosi ipocriti..care vor sa fie in centrul atentiei ...baraba !... zi mersi ca ai fost ales pe moment...in rest esti nimeni....doare...dar asta e adevarul...cind o sa mai evoluezi, invatind din propriile greseli de exprimare si virtuale, bucurindu-te de un raspuns efemer,ca esti bagat in seama si ia-ti picioarele pe spate ,depaseste standardul de 5km/h ,dispari in neantul stringofob...lifefob...etc...

te-ai regsit printre cei al cror comportamente caracteriale le-am enunat, m bucur, deja eti n club, s fii mndru, celor de teapa ta i-a lor, le ofer: un flit en passant !

Fosta membra 9am.ro

425 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 16:26

De la: ___turbotrotineta, la data 2011-04-23 15:41:23

presupun c...

Q.E.D!

te-ai regsit printre cei al cror comportamente caracteriale le-am enunat, m bucur, deja eti n club, s fii mndru, celor de teapa ta i-a lor, le ofer: un flit en passant !

gacicooo....[le] !...flitu' e de origine romaneasca...stii cum miroase...si ce efecte halucinogeno-mortuare are...inhiba neuronii...de care tre' sa ai nevoie...nu apasa pe,, declik-ul cutiei pandorei'' !
Ca nu se mai termina forever...zii ca ma iubesti...hai recunoaste...asistentei voyariste...de care ai nevoie...! mor dupa asa ...bipeda...

___turbotrotineta

8 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 17:11

De la: IPU__GAIUS, la data 2011-04-23 16:26:49

presupun c...

Q.E.D!

gacicooo....[le] !...flitu' e de origine romaneasca...stii cum miroase...si ce efecte halucinogeno-mortuare are...inhiba neuronii...de care tre' sa ai nevoie...nu apasa pe,, declik-ul cutiei pandorei'' !
Ca nu se mai termina forever...zii ca ma iubesti...hai recunoaste...asistentei voyariste...de care ai nevoie...! mor dupa asa ...bipeda...

buey mitocane, acel apelativ semantic s-l foloseti atunci cnd ai s doreti s-o violezi pe m-ta,sor-ta sau fiic-ta, buey aurolac incestuos!

pentru de-alde din tia ca tine, nici mcar flituirea nu-i suficient, mergi la drau !

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 17:20

vai ca esti pe turbo , Bea un ceai , ia un diazepam si calmeazate. Citeste o cartea. Iti recomand eu una online daca vrei

P:S : Turbo, nervi fac rau la inima, iti spun din propria experienta si al naibi ca sunt tanar

Fosta membra 9am.ro

425 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 17:35

De la: ___turbotrotineta, la data 2011-04-23 17:11:16

presupun c...

Q.E.D!

buey mitocane, acel apelativ semantic s-l foloseti atunci cnd ai s doreti s-o violezi pe m-ta,sor-ta sau fiic-ta, buey aurolac incestuos!

pentru de-alde din tia ca tine, nici mcar flituirea nu-i suficient, mergi la drau !

sunt nebun dupa tine canibalo literara...ia mai zi...ca tot se umfla tarita-n matali !
si...nu ma obliga sa alimentez voyaristi cu imagini ce ne infatiseaza pe amindoi in ipostaze...perverse...linisteste-te pina nu te imbolnavesti ce naiba ai ?!
si sa stii ca merg la ,,drau'' numa' daca esti alaturi di mini ! immmm...ce mistho ii cind te distrezi cu,, inervati patologici...!''
tu esti pe inima mea..nu ma plictisesc deloc...ziii!!! hai!!!

Fosta membra 9am.ro

425 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 17:44

De la: IPU__GAIUS, la data 2011-04-23 17:35:51
De la: ___turbotrotineta, la data 2011-04-23 17:11:16

presupun c...

Q.E.D!

sunt nebun dupa tine canibalo literara...ia mai zi...ca tot se umfla tarita-n matali !
si...nu ma obliga sa alimentez voyaristi cu imagini ce ne infatiseaza pe amindoi in ipostaze...perverse...linisteste-te pina nu te imbolnavesti ce naiba ai ?!
si sa stii ca merg la ,,drau'' numa' daca esti alaturi di mini ! immmm...ce mistho ii cind te distrezi cu,, inervati patologici...!''
tu esti pe inima mea..nu ma plictisesc deloc...ziii!!! hai!!!

numa' ai grija de corazon...ca ficatu' vad ca l-ai lasat pe planul 2...

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: