Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 8/09/2012 |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:20
De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 16:26:53De la: 9am_761, la data 2012-10-03 16:12:10De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 14:25:58De la: 9am_761, la data 2012-10-03 09:46:53Ingrid, tu esti credinciosa , in adevaratul sens al termenului ? ...nu-i ipocrit acest comportament de tip "socio-politically correct" fata de indivizi ale caror valori in care cred, ne dovedesc faptul ca, gandesc retrogrd si anti progresist, evolutionist ???? ...nu cumva, prin acest comportament, atitudine, le stimulezi absurdele iluzii si sperantele utopice ? ...corpul clericalo-teosofic o face contra cost, pentru diverse avantaje si privilegii, tu ?..pe tine ce te motiveaza sa practici un asemenea comportament fata de ei? |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:23
De la: ana__totir, la data 2012-10-03 17:01:59De la: gabigabi2, la data 2012-10-03 14:28:37De la: ana__totir, la data 2012-10-03 12:54:00De la: nastasemihail, la data 2012-10-03 00:13:23Ptr mine notiunea a crede in Dumnezeu nu are sens, fiindca am depasit-o de mult. Tocmai prin cunoastere. pisicule, pardon ! pe topicurile de socializare mai bag emoticoanele de care spui , ca sa glumesc, dar fara exagerare ; pe cele de politica au rolul de aratat muschii si impresionat adversarii , dar nici la unele ,nici la celelalte,nu folosesc prea multe....uita-te si ai sa vezi ca asa este....iar pe cele de religie, aproape deloc ...pe postarea citata este folosit unul singur, atunci cind am facut apel la ratiunea voastra si, iar ma faci sa spun ceva ce-o sa zici ca dau cu paru ': - bai, frate, aveti o capacitate fantastica de a va lega de amanunte Superficiale si nesemnificative si a rata esentialul discutiei pe care ,de fapt, nu o vedeti...nu va intereseaza....nu o intelegeti |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:28
G², ti-ai autorefuzat dreptul de-a deveni ,sau de-a fi o individa rational-realista, nu ai dreptul sa invoci sau sa ne ceri sa fim realisto- rationali atat timp cat tu insuti iti esti un adversar paroxistic al propriului rationalism-realist preferand, coordonatele unui univers delirant superstitioso-mistico-mitologic, de factura iluzorie absurd -utopic, iar pentru un procent dintre cei care s-au straduit sa-ti "deschida calea" realismului rational, nu poti sa fii decat o fiinta subunitar rational-realista.
..fabulezi delirant si, speri dezolant.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:31
De la: gabigabi2, la data 2012-10-03 10:12:51De la: 9am_761, la data 2012-10-03 09:46:53Ingrid, tu esti credinciosa , in adevaratul sens al termenului ? hehehe, ce hot esti : cum nu stii sa raspuzi la ceva , cum extragi pe " Poooc .......suntem pe bucla" si ne arunci pe amindoi in derizoriu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:32
De la: Sil100, la data 2012-10-03 12:35:57De la: ana__totir, la data 2012-10-02 17:13:48Sil si Gabi: Simbolurile sunt universale pt ca si daca esti sofer pe o sosea simbolul are aceeasi semnificatie :permite/interzice/favorizeaza.Lumea asta materiala in care ne invartim are niste ,repere ca si literele pt alfabet ,adica adunate intro anumita configuratie ,dau un anumit cuvant care are un anumit inteles Casa, este pt toata lumea ,acasa .Acasa este locul de suflet unde te simti cel mai bine .Binenteles ca plecand de la aceste simboluri universale ,fiecare subiect /individ are propria istorie de viata ,si propriul trecut genetic deci propria interpretare..
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:38
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 17:28:36G², ti-ai autorefuzat dreptul de-a deveni ,sau de-a fi o individa rational-realista, nu ai dreptul sa invoci sau sa ne ceri sa fim realisto- rationali atat timp cat tu insuti iti esti un adversar paroxistic al propriului rationalism-realist preferand, coordonatele unui univers delirant superstitioso-mistico-mitologic, de factura iluzorie absurd -utopic, iar pentru un procent dintre cei care s-au straduit sa-ti "deschida calea" realismului rational, nu poti sa fii decat o fiinta subunitar rational-realista. tot ce spun este rezonabil, de inteles si posibil de comentat.....nu sunt singura pe pamintul asta care are o convingere Creationista ,iar ceea ce spui ii anihileaza trimitindu-i la balamuc pe toti aceia ! daca inlocuiesti cuvintul NATURA.... dar, de fapt, care-i ideea ta cosmogonica? ca nu ne-ai spus niciodata , tu doar manevrezi niste cuvinte mult prea pompoase si care mie, una, imi spun mai curind despre o betie a lor ..... deci, revin : daca inlocuiesti cuvintul ca Natura a facut ,cu Forta Creeatoare a facut, ai sa vezi ca mare diferenta nu-i intre cum functioneaza cele 2 concepte , panimaiut....asta ca sa nu te imit spunind capisci ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 17:55
...vorbesti serios, trotiloaico? pompos si betie de cuvinte , si mai ce,... doreste trinitrotrotilena sa-nlocuiesc, cumva, absurdul creationismului cu evidenta evolutionismului universal ?..f^K u !
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 18:01
G-uleana deci:
...tu pleci de la o baza pur speculativ-ipotetica pe care indiferent cat te-ai stradui sa ne-o argumentezi, nicioadata n-ai sa reusesti sa-i conceptualizezi un sistem realist rational , dar contraargumentezi de pe pozitia unui concept ideologic superficialo-subiectiv ipotetico- utopic in care crezi, dar pe care nici tu nu reusesti sa-i determini minimele coordonate, esentialele cauzalitatilor pe care s-au ivit, nascut, asemenea ipoteze mitologico-religioase. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 18:21
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 17:55:56...vorbesti serios, trotiloaico? pompos si betie de cuvinte , si mai ce,... doreste trinitrotrotilena sa-nlocuiesc, cumva, absurdul creationismului cu evidenta evolutionismului universal ?..f^K u ! f^K u ! : Daca ce ai scris mai sus inseamna ce ma gandesc eu ai sa vezi ce patesti dela d-na Gablontz are ea niste ,,argumente,, contondente in ranita-i de maresal ,incat cred ca o sa te vaiti de shale zile intregi!
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 18:59
De la: ana__totir, la data 2012-10-03 18:21:57De la: 9am_761, la data 2012-10-03 17:55:56...vorbesti serios, trotiloaico? pompos si betie de cuvinte , si mai ce,... doreste trinitrotrotilena sa-nlocuiesc, cumva, absurdul creationismului cu evidenta evolutionismului universal ?..f^K u ! stai linistita ca nu pateste nimic...si, oricum, e tabacita pielea pe el ! Mytcore, eu am spus de betia de cuvinte nu ea , dar vin la tine mintenas ca sa-ti dau un raspuns ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 19:09
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 18:01:04G-uleana deci: bun ! te rog sa -ti expui tu ideea Evolutionista, chiar te rog ! ce ma mira pe mine este ca, si am zis bine ca ne-nvirtim pe bucla , desi ne cunoastem de niste ANI , continui sa nu bagi de seama ca NU folosesc formule din biblie ; ca imi repugna sa spun frazele tocite si ca, am incercat sa aduc argumente LOGICE la toate cite sunt legate de spatiul religios ! daca nici eu nu am avut rabdare sa explic de ce toate religiile si filozofiile lumii au un simbure comun.....ca s-au nascut dintr-una-nalta , dar ca in functie de timpul cind a aparut si carei semintii s-a adresat si forma de prezentare s-a adaptat / schimbat....in sfirsit, nu m-am repezi si n-am dat cu parul ; tot ce-am spus este izvorit din propria-mi experienta , deci macar poarta amprenta originalului -personal si nemijlocit ! asta e ! mai mult de atit ,nu pot probabil , asa ca acum te astept pe talica sa ne spui cum vezi toata povestea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 19:30
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 17:20:10De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 16:26:53De la: 9am_761, la data 2012-10-03 16:12:10De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 14:25:58De la: 9am_761, la data 2012-10-03 09:46:53Ingrid, tu esti credinciosa , in adevaratul sens al termenului ? Nu, nu e ipocrit, e absolut normal. Nu cred ca exista persoana perfecta, care sa aiba numai calitati la cote maxime. Fiecare are si bune si rele si totusi traim unii cu altii, socializam, iubim. Ne apropiem de un om pentru ca are ceva care ne place, de exemplu inteligenta si umorul, sau bunatatea si sinceritatea, sau cultura si diplomatia, etc, etc...pentru aceste calitati, il asimilam cu totul, nu ne mai pasa ca se imbraca fistichiu, sau ca e gras, sau are un fix ca aduna capace de bere, sau mananca numai mancare cruda, fumeaza...din contra, tinem cont atunci cand suntem impreuna sa fim intr-un loc in care se poate fuma, de exemplu. Deci de ce n-am putea sa asimilam faptul ca are un crez? Este la fel de normal sa ii respect credinta daca lui ii face bine si nu ii schimba calitatile cu care m-a atras - bunatatea, inteligenta, umorul... Sa nu te legi de faptul ca am zis inteligenta si sa te axezi pe o demonstratie de noninteligenta - credinta, pentru ca istoria e plina de oameni care au impins civilizatia inainte cu inteligenta lor si erau credinciosi. Una-i una, alta-i alta. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 19:42
esti un om de nota 10, Ingrid !
asa e : una-i una, alta-i alta !
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 20:58
Lumeeeeee.....da ce va mai duelati pe aici.......... asa va vreau......sa curga singele.
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 21:30
...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat.
...trotileno, gableando, bagati-va si voi retina-n text, poaŽ va repozitionati meterezele metempsihotice din care va duelati contodent. "Flen flyys Flen, flyys, and freris populum domini male caedunt, Thystlis and breris crescentia gramina laedunt; Christe, nolens guerras, sed cuncta pace tueris; Destrue per terras breris, flen, flyȝes, and freris. Flen, flyȝes, and freris, foul falle hem thys fyften ȝeris, For non that her ys lovit flen, flyȝes, ne freris. Fratres Carmeli navigant in a bothe apud Eli, Non sunt in cœli quia gxddbov xxkxzt pg ifmk. Omnes drencherunt, quia sterisman non habuerunt, Fratres cum knyvys goth about and txxkxzv nfookt xxzxkt, Ex Eli veniens praesenti sede locatur, Nec rex nec sapiens, Salomon tamen ille vocatur. Pediculus cum sex pedibus me mordet ubique, Si possum capere, tokl tobl debet ipse habere. Si tibi strok detur, wyth a round strok evacuetur; Et si revertetur, loke tu quod retribuetur. Est mea mens mota pro te, speciosa Magota. Verum dixit anus, quod piscis olet triduanus; Ejus de more simili foetet hospes odore. Est in quadrupede pes quintus, in aequore pulvis, In cirpo nodus, in muliere fides. Cum premo, re retrahit, stringit con, inque sigillat, Sub silet, ob spoliat, sed de gravat, ex manifestat. Thus, pix, cum sepo, sagmen, cum virgine cera, Ex hiis attractus bonus est ad vulnera factus. Vento quid levius? fulgur. Quid fulgure? flamma. Flamma quid? mulier. Quid muliere? nichil. Auro quid melius? jaspis. Quid jaspide? sensus. Sensu quid? ratio. Quid ratione? nichil. Frigore Frix frixit, quia Tros trux tubera traxit, Trosque truces Traces secuit necuitque minaces. Taurus in herba ludit, et optat tangere limpham. Rumbo murena extat Thamesia plena." ...un Cleric plictisit
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:17
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 21:30:28...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat. Gata am prins ideea: puriceii salta veseli in timp ce taurasul Ferdinand miroase floareaMersi de supraapreciere, care-i intrebarea concreta?Asta? ,,...si atunci, cum poti respecta ceva de care nu esti convinsa, sau pe cineva care isi argumenteaza valorile in care crede ,dar in care tu nu crezi, convinsa fiind ca, sunt un summum de idei si valorri absurde insotite de argumentatii puerile, irelevante, egale cu 0 in ceea ce te priveste/privesc ?" Am raspuns, dar mai incerc o data. Valoarea argumentelor e diferita pentru fiecare persoana. Intelegem asta cand e vorba de femei, de exemplu: tu cazi lesinat pe loc daca iti falfaie din gene Jennifer Aniston. Mie mi se pare o proasta insipida. Orice mi-ai spune despre ea ar fi ,,argumentatii puerile, irelevante, egale cu 0 in ceea ce ma priveste" Dar nu pe parerea ta despre Jennifer Aniston se bazeaza respectul meu pentru tine, ci pe alte calitati pe care le apreciez. N-ai decat sa ai damblaua asta, pentru ca ai calitati care sunt importante pentru mine si pentru care te respect. In alta ordine de idei consider un lucru bun faptul ca oamenii au un sprijin moral in credinta, daca ar fi sa-mi suflec manecile ca sa deretic un pic spre binele omenirii, m-as apuca de combaterea credintei numai dupa ce as fi rezolvat cu criminalitatea, betia si altee care afecteaza si pe cei din jur nu numai propriul cuget.
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:24
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 21:30:28...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat.
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:26
De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 21:00:27De la: ana__totir, la data 2012-10-03 17:01:59
|
|
PEDELISTUL 255 mesaje Membru din: 30/09/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:32
Se contureaza noua formatiune care va jefui Romania dupa alegerile parlamentare.
PDL, PNTCD si Forta Civica au lansat sambata, la Palatul Parlamentului alianta de centru dreapta sub denumirea Alianta Romania Dreapta. Conducerea ARD a dorit sa dea un mesaj de unitate membriilor celor trei partide, atat Vasile Blaga cat si Mihai Razvan Ungureanu au vorbit despre renuntarea la orgolii si necesitatea ca Alianta sa vorbeasca pe o singura voce. In aceasta logica, Mihail Neamtu (Noua Republica) si Adrian Papahagi (Fundatia Crestin Democrata) au fost prezenti pe scena, la poza de grup. In schimb, lideri ca Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase au lipsit de la eveniment. Emil Boc a participat in timpul lansarii ARD la "Ziua recoltei" din Cluj si a oficiat cununii civile. Raporteaza abuz de limbaj
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:32
oaia a descoperit cafeaua.....omul sau de fapt....maimuta ,a descoperit drogurile.... Descoperirea drogurilor a dus la aparitia religiilor si asa am reusit sa devenim creatori......l-am creat pe dumnnezeu ...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:37
De la: PEDELISTUL, la data 2012-10-03 22:32:08Se contureaza noua formatiune care va jefui Romania dupa alegerile parlamentare. Cine? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:42
De la: PEDELISTUL, la data 2012-10-03 22:32:08Se contureaza noua formatiune care va jefui Romania dupa alegerile parlamentare. Neamtu pare destul de istet....are culoarea verde .....poate ca ne "pregateste" ceva ecologic sau ceva mai spre.....verde..... Chiar nu il inteleg ce cauta cu "pedele"......In rest a fost frumos-niste sali sau hale mari in care incap mii de oameni.....Astia incercau sa contracareze o alta gasca.....aflata acum la putere si care se jura ca nu fura dar i-am prins cu rata-n gura si cu oua in buzunar si i-am trimis pe unii sa se odihneasca vro doi ani pe la jilava sa-si numere ouale.....Oare cine mai urmeaza....? Dupa unele constatari .....cam toti urmeaza, asa ca nu va mai fi niciunul care sa ne conduca si ca urmare vom angaja manageri de tara de prin alte zari.....
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:44
dumnezeu ,din momentul zero al creerii sale s-a introdus in biblie si a inceput sa-si faca de cap......
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 22:52
Consumand etnobotanice ,oamenii au inceput sa viseze cai verzi pe peretii pesterilor ......ceea ce i-a ajutatat sa evolueze......Au descoperit relativ usor si drogul sexual.....hipofiza......ca urmare a consumului de carne de maimuta .Practicarea canibalismului a contribuit la saltul spre umanizare(culmea).....Acest salt a fost prea rapid si ca urmare ne-am trezit cu.....urmari.....Suntem o specie defecta ca urmare a consumurilor nespecifice de droguri.......Avem o pozitie bipeda ceea ce inseamna un handicap......avem pilozitate redusa ceea ce este un defect major......uneori mai gandim ceea ce nu ne ajuta.....e de preferat sa fii sarac cu duhul......Suntem obsedati sexual.....ca urmare a drogurilor consumate..... DROGATILOR........
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 23:03
De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 22:17:02De la: 9am_761, la data 2012-10-03 21:30:28...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat. ...a-a !...n-a fost o supraAPRECIERE , posibil si-o subevaluare disimulata, totusi, in ce consta valoarea unui argument intr-o speta religioasa si- intr-un oarecare context dat ? Transfera aceste argumente religiose vreo valoare, realist determinata, care sa posede capabilitarea, rational-relationala, de-a influenta variabilele de referinta ale functiei continuu evolutioniste? Vrei sa stopezi criminalitatea,etc.? ...impune,exigent, respectarea normei ! Doresti sa stopezi diferitele conflicte ? ...supune dogmele, normelor! Á propos, acel sprijin moral pe care religiile il ofera credinciosilor, nu cumva este intr-un conflict evident cu acea etica umanista real-rationala ? ...mmmm!? |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 23:09
Creatia divina nu este logica........Noi am fost "creati" deja evoluati.....ceea ce este fara sens......Suntem prea evoluati.....am facut un salt prea mare si asta ne pune pe ganduri.....avem impresia ca divinitatea este di.....vina.......
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 23:23
De la: gabigabi2, la data 2012-10-03 08:36:47 Crede-ma, nu esti in pericol sa-ti reprosez ca "le stii pe toate". Dar , ca sa iti raspund la intrebare : nu, nu stiu "cine" e forta creatoare. De fapt intrebarea ta e confuza, deoarece folosesti cuvantul "cine" care deja implica o persoana. Ori asta e o eroare de logica. Ar trebui mai intai sa justifici de ce folosesti acest "cine" . Pe urma s-ar putea sa iti dai seama de confuzia pe care o faci. Daca se desprinde o piatra din versantul unui munte si o ia la vale , intrebarea corecta nu este "cine a aruncat cu piatra". Intrebarea corecta este "ce s-a intamplat cu piatra?". Si raspunsul ar putea fi : procesul de eroziune sub influenta vantului, ploii , diferentelor de temperatura etc. a dus la desprinderea pietrei din munte , iar gravitatia si obstacolele intalnite au contribuit la traiectoria pietrei. Desigur , exista si situatii cand cineva realmente arunca cu piatra. Dar in acele situatii , pentru a folosi in mod justificat cuvantul "cine" , e necesar sa detinem date suplimentare. Spre exemplu sa observam pe acel cineva , facand acel gest. Sau sa gasim piatra scrijelita cu inscriptia: "Gigel a aruncat aceasta piatra la data de.." . Sau sa observam o traiectorie nefireasca a pietrei, in conditii naturale. (spre exemplu o piatra care o ia in sus. Trebuie sa existe o forta aplicata , care sa invinga gravitatia in acest caz). Dar ceea ce descrii tu , si anume "totul in Univers a pornit de la un punct.." este inscris in ceea ce stim despre natura. Nu exista loc pentru "cine". Decat daca aduci date suplimentare... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 23:24
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 23:03:41De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 22:17:02De la: 9am_761, la data 2012-10-03 21:30:28...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat. Asa zic si eu, apropo de crimnalitate si conflicte..si? ti se pare ca s-a rezolvat sau e pe cale? N-am vorbit nici un moment despre religii si preoti, e cu totul alt subiect
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 23:34
De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 23:24:33De la: 9am_761, la data 2012-10-03 23:03:41De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 22:17:02De la: 9am_761, la data 2012-10-03 21:30:28...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat. "In alta ordine de idei consider un lucru bun faptul ca oamenii au un sprijin moral in credinta, daca ar fi sa-mi suflec manecile ca sa deretic un pic spre binele omenirii, m-as apuca de combaterea credintei numai dupa ce as fi rezolvat cu criminalitatea, betia si altee care afecteaza si pe cei din jur nu numai propriul cuget." deductiv, conotativ, subinteles.....hmmm ! o clatesti , sau o scalzi ?Addendum: Imagineaza-ti ca: sumele pe care le incaseaza religiile pentru a-si intretine existenta-la nivel global_ ar fi alocate cercetarii : fundamentale, aplicate, etc. din absolut toate domeniile pe care omul le considera vitale. Imagineaza-ti aceste sumea locate cercetarii pentru realizarea unui sistem informatizato-robotizat perfect realizabil capacitat sa realizeze productii abundente de bunuri necesare individului uman pentru ca el sa fie exclus din campul muncii fizice, rezervandu-si-o doar campul muncii creationist- intelectuala. |
|
Fosta membra 9am.ro 4095 mesaje Membru din: 24/10/2011 |
Postat pe: 3 Octombrie 2012, ora 23:38
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 23:34:47De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 23:24:33De la: 9am_761, la data 2012-10-03 23:03:41De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 22:17:02De la: 9am_761, la data 2012-10-03 21:30:28...ingrid, n-am de gand sa-ti traduc amestecul de mai jos, tot asa cum nici tu n-ai raspuns transant unei intrebari concrete, insa, ai reusit sa compui un mix socio-comportamental pe care l-ai ridicat la rang de faimoasa acceptiune pragmatica a tangentelor inter-sociale saturate , eventual profund impregnate, de un desuet romantism sentimental -subiectiv evident, pe care il nuantatezi pe alocuri c-un procent de perfidie direct proportional avantajului pe care si-l insuseste pacificatorul interconfesional, sau socionegociatorul cointresat. vorbeste si tu romaneste....sa priceapa si blonda din mine
|
|
|
|

foarte frumos
:
ai vazut ce ciomege are Gabi pregatite pt asa ceva ,sta cu ele dupa usa)
asa ca, va rog eu sa fiti RATIONALI si sa intelegeti ca e normal sa avem pareri personale pe care sa ni le sustinem cit mai bine cu putinta si ca Dialogul si schimbul de idei sta la baza dezvoltarii noastre !
si daca tu iti insotesti argumentul cu 7 semne de exclamare ,cu emoticoane rosii de furie sau verzi de greata
mea culpa :sunt cam abrupta in abordare ,deseori alunec spre vulgar dar nu trivial
sau jignesc fara intentie ( cum am facut cu Ingrid
)crezand ca si altii sunt ca mine
ai sa vezi ce patesti dela d-na Gablontz
asa va vreau......sa curga singele.