back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cine este crin antonescu?

 


 
Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
 
9am096416

278 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:38

Crin Antonescu este politicianul numit de Patriciu in fruntea PNL ,in urma sondajelor prin care romanii au creat profilul de presedinte di punct de vedere fizic .Moral ,acest pesonaj este papusa lui Patriciu si al altora din conducerile de partid PNL si PSD .Este un personaj cumparat ,dovada este nunta facuta la ROmA pe bani foarte multi cu nasul PATRICIU
Trebuie votat BASESCU iar palamentari trebuie sa invete sa isi faca treba acolo unde li s-a incredintat mandatul NU sa ceeze scandaluri si minciuni puse pe seama lui BASESCU ,in felul aceste acoperind incompetentele si si hotiile pe cre le fac prin tot felul de afaceri dubioase .
DOMNILOR PARLAMENTARI LA MUNCA NU ,LA CREAREA DE MINCIUNI SI SCANDALURI LA TV.NU MAI VREM POLITICIENI ARTISTI GEN; ANTONESCU ,ORBAN ,GEOANA,DINESCU,GUSE ,SANDRU.ILESCU,CONSTANTINESCU,MELESCANU,VANGHELIE ETC....ETC......


M
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:01

De la: 9am096416, la data 2009-11-25 12:38:55Crin Antonescu este politicianul numit de Patriciu in fruntea PNL ,in urma sondajelor prin care romanii au creat profilul de presedinte di punct de vedere fizic .Moral ,acest pesonaj este papusa lui Patriciu si al altora din conducerile de partid PNL si PSD .Este un personaj cumparat ,dovada este nunta facuta la ROmA pe bani foarte multi cu nasul PATRICIU
Trebuie votat BASESCU iar palamentari trebuie sa invete sa isi faca treba acolo unde li s-a incredintat mandatul NU sa ceeze scandaluri si minciuni puse pe seama lui BASESCU ,in felul aceste acoperind incompetentele si si hotiile pe cre le fac prin tot felul de afaceri dubioase .
DOMNILOR PARLAMENTARI LA MUNCA NU ,LA CREAREA DE MINCIUNI SI SCANDALURI LA TV.NU MAI VREM POLITICIENI ARTISTI GEN; ANTONESCU ,ORBAN ,GEOANA,DINESCU,GUSE ,SANDRU.ILESCU,CONSTANTINESCU,MELESCANU,VANGHELIE ETC....ETC......
crin antonescu stie ca este numit de patriciu in fruntea pnl?


9am096416

278 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:02

CRIN ANTONESCU este un politician creat artficial de Patriciu si care sa corespunda din punct de vedere fizic imaginii de presedinte frumos si cu nimic personalitate ,un personaj care sa poata fi manipulat usor de catre polticieni si care sa doreasca sa parvina la sfarsit de mandat daca a fost cuminte si a ascultat de marii hoti ai Romaniei care nu ajung in inchisori ,ci in paradise fiscale.Asta este figura de presdinte ideal pentru parlamentrii hoti si datori cu impozite la statul Roman.acesti indivizi NU vor sa platesca taxe si impozite asa cum platiti voi din amaratul ala de salariu .De ce NU sunt bani ?Pentru ca indivizi in topul celor mai bogati din tara NU isi platesc impozitele catre stat .Venind la putere in frunte cu Geoana ajutat de electoratul naiv a lui Antonescu ,intrat in mafia Patriciu,vor fi sctiti de taxe si impozite ,in timp ce voi amaratii de rand veti plati si mai multe taxe si impozite ca sa acoperiti cheltuielie statului.Ei vor fi .tot mai puternici si voi tot mai saraci.
De aceea este atacat Basescu ,cu atata inversunare punandui-se in cap toate scandalurile pe care tot ei PSD_isti si PNL-sti le creeazala tv.
Romani sunteti orbi daca Nu vedetipe adevartii scandalagii de la TV.Acestia sunt PSD si PNL impreuna cu moderatrii catei din televziunile lui Vantu si Voiculescu.


M
9am096416

278 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:11

....616,imi plac glumitele tale .Vai saracu Antonescu , finu lui Patriciu ,usturoi nu a mancat si nici gura nu-i pute .Da ,pnl l-a pus in fruntea partdului la indictiile nasuluiS-a vazut cand a fost ales cum i-a multumit ,nu i-a pupat mana in public dar nu se stie .
Ciolanu e al unora ,esti si tu la acelasi ciolan ??


M
9am085096

86 mesaje
Membru din: 26/06/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:19

De la: 111dinu, la data 2009-10-17 10:08:29
Ovidiu Ohanesian
Cum a ajuns nasul hotilor ministru de Interne al Romaniei?

Actualmente ministrul Vasile Blaga controleaza Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Directia Generala a Vamilor, Politia de Frontiera, Directia Generala Anticoruptie, AVAS-ul, Transgazul si Parchetul General. Pe langa ca este dublu ministru, Vasile Blaga este secretarul general si eminenta cenusie a PD-L, partid unic de guvernamant, amicul de sprit si sfetnicul de taina al presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si posibil candidat de prim-ministru al Romaniei. I se spune Buldogul, la fel cum era poreclit ultimul ministru de Interne al ultimului dictator al Romaniei, Tudor Postelnicu, intrat in istorie cu celebra cugetare Am fost un dobitoc. Vasile Blaga nu este insa un dobitoc, ci doar un catelus al celui ce se vrea noul dictator al Romaniei.

Blaga rimeaza cu spaga
Actualul ministru de Interne si secretar general al PD-L este originar din comuna Petrileni, judetul Bihor. A absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic Timisoara si a fost repartizat ca inginer la Uzina Mecanica din orasul Stei (fost Petru Groza) din judetul Bihor, la care a ajuns director comercial. S-a casatorit cu o colega de facultate de nationalitate maghiara din municipiul Satu Mare, Nevezi Violett Margareta, si are o fiica majora, recent casatorita. In timpul evenimentelor din decembrie 1989 a fost ales presedinte al Consiliului Frontului Salvarii Nationale (CFSN) Stei, iar ulterior vicepresedinte al CFSN Bihor. In 1990 a fost ales deputat FSN, iar in perioada 1991 1993 a exercitat functia de prefect al judetului Bihor din partea FSN. Dupa iesirea de la guvernare a PD (FSN), a detinut functia de director al Directiei Regionale Vamale Oradea (1993-1996), care avea arondate judetele Bihor, Satu Mare si Maramures, situate la frontiera cu Ungaria si Ucraina.
In perioada cat a fost sef al Directiei Regionale Vamale Oradea a fost o sluga credincioasa a fostului presedinte al PD, Petre Roman, laudandu-se ca avea sarcina sa procure bani de cosnita pentru familia acestuia si bani negri pentru partid. In timpul directoratului sau era de notorietate ca se lua spaga de mii de marci sau dolari la angajarea vamesilor, carora li se pretindea ulterior o contributie lunara, motiv pentru care in zona au aparut si s-au raspandit versurile: Ma numesc Vasile Blaga, dar numele meu adevarat e spaga. De exemplu, Vasile Blaga venea frecvent la Satu Mare, unde intr-un apartament (nr.30) din blocul 55 din cartierul Micro 16 (situat la iesirea spre Oradea) i se aduceau pungi cu bani si tinere animatoare pentru partidele de poker pe care le incingea si nu numai.

Colector de bani negri pentru partid
In perioada 1996-2000, Vasile Blaga a fost senator PD de Bihor, dar si-a mentinut controlul asupra Directiei Regionale Vamale Oradea, prin promovarea in fruntea acesteia a fostului sau adjunct Calin Vesa. In anul 2001, dupa ce Traian Basescu l-a rasturnat pe Petre Roman din fruntea PD, Vasile Blaga a trecut de partea lui Basescu, care, fiind si primar general al Capitalei, l-a adus la Bucuresti si l-a facut presedinte al organizatiei municipale Bucuresti a PD, iar apoi l-a promovat secretar general al PD, trasandu-i ca sarcina principala colectarea de bani negri pentru partid din lucrarile angajate si prestarile de servicii realizate de Primaria municipiului Bucuresti (asfaltari, salubrizare, igienizare sau renovare scoli, intretinere parcuri si lacuri, inchirieri de spatii comerciale s.a). In aceeasi perioada a fost angajat expert parlamentar, precum si consilier al directorului general de la Luxten, care-l platea cu 700 euro lunar. In noiembrie 2004, Vasile Blaga a fost ales senator PD de Bucuresti iar in decembrie a fost numit consilier prezidential pe probleme de aparare, securitate si siguranta nationala, dupa care a fost investit ministru al Administratiei si Internelor in guvernul Aliantei DA PNL-PD, exercitand aceasta functie pana in aprilie 2007. In noiembrie 2008 a fost reales senator PD-L de Bucuresti iar in decembrie 2008 a fost investit ministru al Dezvoltarii Regionale in guvernul PD-L-PSD. In data de 30 septembrie 2009, in urma revocarii ministrului Dan Nica, a fost desemnat vicepremier si ministru interimar al Administratiei si Internelor.

Nasul unor afaceristi penali
In perioada cat a fost prefect, director al Directiei Regionale Vamale Oradea, senator, ministru, presedintele organizatiei municipale Bucuresti si secretar general al PD, Vasile Blaga a intrat in relatii de afaceri cu numerosi afaceristi dubiosi din Oradea, Satu Mare si Bucuresti, unii cu antecedente penale, care au fost cu totii cercetati penal pentru evaziune fiscala, contrabanda sau alte infractiuni. Cu concursul lui Blaga, au reusit insa sa scape de tragerea la raspundere penala, desi unii dintre ei au fost arestati. Pentru a salva aparentele, Blaga a aplicat cu toti acesti afaceristi metoda nasitului, devenindu-le nas de casatorie ori nas de botez la copii. In acest fel, a relizat afaceri si profituri substantiale cu afaceristii Radu Pentie, Mircea Sumalan si Coriolan Pop-Bruchental din Oradea si cu afaceristii Viorel Cardos si Dumitru Pop din Satu Mare.
Finii nasului Blaga au derulat afaceri banoase cu alcool, bere vrac, ulei alimentar, produse petroliere si lucrari finantate cu bani publici. Cu totii au fost anchetati pentru evaziune fiscala, contrabanda sau alte infractiuni (fals si uz de fals), doi dintre ei fiind si arestati (Coriolan Pop-Bruchental si Dumitru Pop). Trei dintre ei (Mircea Sumalan, Coriolan Pop-Bruchental si Viorel Cardos) au derulat afaceri petroliere cu sprijinul nasului Vasile Blaga, care era actionar semnificativ (detine 374.000 actiuni, in valoare de 10 miliarde lei vechi, reprezentand 1,7% din capitalul social) la Societatea comerciala Petrolsub SA din Suplacu de Barcau, judetul Bihor, care a fost cea mai importanta societate de forare, extractie si prelucrare de petrol din Transilvania, pana ce a fost falimentata, cu cativa ani in urma. Totodata, Vasile Blaga a fost prieten bun (inclusiv de sprit si de poker) cu directorul general Tudor Cladovan de la SC Petrolsub. Concret, celor trei fini le-au fost livrate produse petroliere in valoare de zeci de miliarde de lei vechi, pe care nu le-au mai platit furnizorului si, de multe ori, nu le-au inregistrat in gestiunea firmelor lor.

Un ministru santajat si santajabil
Astfel, unul dintre prietenii si finii sai, Radu Pentie, patronul grupului de firme Perami din Oradea, s-a ocupat cu afaceri cu alcool si bere vrac de import, fiind unul din cei mai mari importatori din nord-vestul Romaniei si sponsor important al campaniilor electorale ale PD. In anul 1996, ca sef al Directiei Regionale Vamale Oradea, Vasile Blaga a favorizat firma Perami SA Oradea, semnand o dispozitie catre Vama Oradea ca importurile efectuate de aceasta firma sa fie vamuite la valoarea de factura, nu conform prevederilor Hotararii de Guvern nr. 864/1995. A fost singura firma care a beneficiat de acest tratament. Un alt fin, Mircea Sumalan, patronul SC SMG Total Group SRL Oradea, s-a ocupat cu afaceri cu produse petroliere (petrol, gazolina, benzina), indeosebi cu SC Petrolsub Suplacu de Barcau. Finii Pentie si Sumalan au avut dosare penale pentru infractiuni de contrabanda si evaziune fiscala, cu prejudicii de zeci de miliarde de lei, comise in perioada in care Vasile Blaga a fost seful Directiei Regionale Vamale Oradea si parlamentar de Bihor. Desi Politia a propus trimiterea lor in judecata, cu concursul lui Blaga, care avea prieteni la parchetele din judetul Bihor, dosarele lui Pentie si Sumalan au fost musamalizate, dispunandu-se scoaterea lor de sub urmarire penala. In cursul anului 2004, dosarele Pentie si Sumalan au fost redeschise insa de Parchetul General.
In luna decembrie 2004, intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, cand s-a vehiculat ca Vasile Blaga ar putea deveni ministru de Interne daca Guvernul va fi constituit de Alianta DA PNL-PD, comisarul Remus Span, fost sef al SIPI Satu Mare, pe atunci sef al Departamentului Politiei Judiciare a PNA, a facut copii de pe dosarele lui Pentie si Sumalan, in care era vizat si Blaga si le-a predat chestorului Virgil Ardelean, seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din Ministerul Administratiei si Internelor. Blaga a fost santajat cu dosarele respective, intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, cand era seful de campanie a lui Traian Basescu, incat a promis ca, dupa ce Basescu va pierde, cum estimau toate sondajele, va aduce tot PD-ul in PSD, unde venisera deja o parte din liderii care au facut parte din echipa lui Petre Roman. Traian Basescu a castigat insa Presedintia Romaniei, iar Vasile Blaga a devenit ministru de Interne. El a fost insa santajat si este santajabil in continuare cu dosarele Pentie si Sumalan, chiar daca au fost inchise din nou, dupa ce Procuror General al Romaniei a devenit Laura Codruta Kovesi, la promovarea careia in aceasta functie a avut o contributie esentiala.

Eliberat din arest ca sa nu vorbeasca despre Blaga
Un alt fin, Coriolan Pop-Bruchental din Oradea, patronul firmei S.C. Coriolan S.R.L., a carui sotie, Ionela Pop-Bruchental, a fost consateana si este una din apropiatele lui Blaga, devenind deputat PD in legislatura 2004-2008, a fost implicat in afaceri cu ulei alimentar de import si produse petroliere cu SC Petrolsub Suplacu de Barcau. Coriolan Pop-Bruchental a fost condamnat la 22 februarie 2006 de Curtea de Apel Pitesti la 4 ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru contrabanda, evaziune fiscala si fals material in inscrisuri oficiale, intrucat a introdus in tara, fara a achita taxe vamale, zeci de transporturi de ulei alimentar in numele unor firme apartinand unor cetateni arabi plecati din Romania. Dupa condamnarea definitiva, a reusit sa se sustraga de la executarea pedepsei o perioada, in timp ce nasul Blaga era ministru de Interne. Pana la urma, a fost incarcerat dar, dupa ce a amenintat in arest ca va spune totul despre implicarea nasului Blaga, a fost pus in libertate intr-un mod mai mult decat curios.

Afaceri Hard cu petrol si uzine
Un alt fin al ministrului Blaga este afaceristul Viorel Cardos din comuna Bixad, judetul Satu Mare, care a fost patronul firmelor SC Hard SRL si SC Hard CVI SRL, de cativa ani in procedura de faliment. In cursul anului 1998, cu sprijinul nasului Vasile Blaga, pe atunci senator si a ministrului Industriilor, Radu Berceanu, finul Viorel Cardos a vandut SC Petrom SA, prin firma SC Hard SRL, o benzinarie neprofitabila, situata in localitatea Iojib din judetul Satu Mare, in care a investit aproximativ un miliard de lei vechi si pentru care a incasat circa 21 de miliarde de lei vechi. In contractul de vanzare-cumparare s-a consemnat ca aceasta statie de benzina includea si un motel cu restaurant si un atelier de reparatii auto, dar in realitate acestea nu existau decat ca proiect, fiind sapate doar fundatiile la data incheierii tranzactiei. SC Hard SRL Bixad a mai facut afaceri profitabile, prin intermediul nasului Blaga, cu SC Petrolsub SRL Suplacu de Barcau, de la care a preluat produse petroliere in valoare de zeci de miliarde de lei vechi, din care o mare parte nu au fost achitate niciodata furnizorului. SC Hard Bixad figureaza si printre principalii furnizori de servicii pentru Petrolsub: saparea de santuri, curatarea de santuri infectate, dezafectarea sondelor, ecologizarea perimetrelor petroliere si redarea terenurilor catre agricultura, lucrari a caror autenticitate era greu de verificat si in plus erau suprafacturate.
O alta afacere nasita de Vasile Blaga si Viorel Cardos a fost cumpararea SC Multimec SA Marghita din judetul Bihor, o uzina mecanica tehnologizata in ultimii ani ai regimului comunist, la un pret mult subevaluat. Cu ajutorul judecatorului sindic Maria Rosca de la Tribunalul Bihor, SC Hard SRL a cumparat activele SC Multimec SA la pretul de 4,75 miliarde de lei vechi, desi o firma romano-germana facuse o oferta de 20 de miliarde de lei vechi. Pentru aceasta afacere, judecatorul sindic Maria Rosca a fost arestata si trimisa in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea pentru infractiunile de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fiind condamnata definitiv la 10 ani de inchisoare. In mod dubios, afaceristul Viorel Cardos nu a fost audiat si propus de Parchet, prin rechizitoriu, ca martor al acuzarii iar instantele de judecata nu l-au citat si audiat ca martor, desi ar fi trebuit cercetat si trimis in judecata cel putin pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Ulterior, afaceristul Viorel Cardos a transferat activele SC Multimec de pe SC Hard SRL pe numele sau si le-a vandut ca persoana fizica cu bucata, obtinand aproximativ 40 de miliarde de lei vechi (un milion de euro la data respectiva).
In cursul lunii septembrie 2004, Directia Generala a Finantelor Publice Satu Mare a constatat, in urma unui control fiscal, ca afaceristul Viorel Cardos a comis, prin operatiuni frauduloase cu firmele sale SC Hard SRL si SC Hard CVI SRL, o evaziune fiscala cifrata la 40,2 miliarde lei vechi, cea mai mare parte a prejudiciului fiind cauzata prin operatiuni fictive cu mijloace fixe din patrimoniul SC Multimec Marghita. Directia Generala a Finantelor Publice a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Satu Mare, care a inceput urmarirea penala si a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, unde a fost musamalizat. Finul Viorel Cardos a parasit de cativa ani judetul Satu Mare pentru a se sustrage urmaririi penale si lichidarii judiciare declansata de Ministerul Finantelor impotriva firmelor sale SC Hard SRL si SC Hard CVI SRL, stabilindu-se in municipiul Ploiesti, unde a intrat in afaceri cu tatal actualei presedinte a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, fost director la societatea petroliera 1 Mai Ploiesti. In anii 2000, Viorel Cardos s-a laudat unor apropiati ca ar construi case de vacanta pentru el si pentru Vasile Blaga intr-o localitate din jurul Bucurestiului, se pare ca la Mogosoaia.

Prins in ofsaid cu un hotel de patru stele la Viena
Ultimul fin cunoscut al ministrului Vasile Blaga este afaceristul Dumitru Pop din Satu Mare, poreclit Mitica Ofsaid, caruia i-a nasit recent un copil din a doua casatorie. Dumitru Pop este cunoscut ca un individ cu antecedente penale si afaceri dubioase. In anul 1989 a fost arestat de Procuratura Judeteana Satu Mare pentru complicitate la trecerea frauduloasa a frontierei, intrucat a fost prins in timp ce incerca sa treaca in Ungaria, pe raza judetului Satu Mare, un grup de circa 20 de cetateni de nationalitate germana din zona Banatului, carora le-a perceput cate 20-30.000 lei / persoana si le-a confectionat pasapoarte false pe domicilii fictive din judetul Satu Mare, cu concursul unor sefi din Militia Judeteana Satu Mare. A fost eliberat insa dupa evenimentele din decembrie 1989, intrucat trecerea frauduloasa a frontierei a fost dezincriminata. In anul 2003, a fost arestat de Serviciul Teritorial al DNA pentru trafic de influenta, intrucat i-a promis directorului SC Florisal SA (firma care s-a ocupat de salubrizarea municipiului Satu Mare), care era invinuit in dosarul fostului primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, ce fusese arestat de DNA pentru fapte de coruptie si abuz in serviciu, ca va rezolva cu procurorul de caz sa nu fie si el arestat, daca-i cesioneaza gratis pachetul majoritar de actiuni ce-l detinea la SC Florisal.
Dumitru Pop s-a cunoscut cu Traian Basescu si cu Vasile Blaga dupa ce primul a devenit primar general al Capitalei (in 2000) iar al doilea a preluat sefia organizatiei municipale Bucuresti a PD si distribuirea lucrarilor publice din Capitala. Amandoi l-au ajutat ca firma sa SC Bella Consulting Construction SRL sa primeasca lucrari publice de milioane de euro in fiecare an: igienizari de scoli, care se rezumau la simple spoieli, decolmatari de lacuri, care erau putin vizibile, intretinere parcuri, lucrari de canalizare s.a. Dupa ce Traian Basescu a ajuns presedintele Romaniei, iar Vasile Blaga ministru de Interne, Dumitru Pop a fost pus in libertate in dosarul in care fusese trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. La scurt timp, Dumitru Pop i-a vizitat la Bucuresti, fiind dus in aceeasi zi de un taximetrist (Marian R.) la Ministerul Administratiei si Internelor si la Palatul Cotroceni. Taximetrul a facut o escala si la Primaria Generala a Capitalei, unde Dumitru Pop s-a intalnit cu viceprimarul Razvan Murgeanu, fostul subaltern al lui Traian Basescu si mana dreapta a acestuia in afacerile de la Primaria Capitalei, care a primit sarcina sa-i ofere noi lucrari publice in Bucuresti. Astfel ca, in perioada 2005-2008, firma Bella Consulting Construction a beneficiat anual de lucrari publice de milioane de euro finantate de Primaria Generala a Capitalei. Mai mult, dupa inundatiile din 2005, firma lui Dumitru Pop a primit, prin incredintare directa de la Ministerul Mediului, condus de Sulfina Barbu, lucrari pentru inlaturarea efectelor inundatiilor in Banat si in Moldova, in valoare de circa 10 milioane de euro, desi firma acestuia nu avea niciun utilaj si niciun angajat de specialitate.
Dupa ce Vasile Blaga i-a nasit ultimul copil din actuala casnicie, Dumitru Pop a cumparat un hotel de patru stele in centrul Vienei (Reither, din lantul Best Western), la care se vehiculeaza ca ar avea o cota si nasul Blaga. Pe langa ca i-a prosperat firma, in actualul mandat prezidential al lui Traian Basescu a scapat si de problemele penale, fiind achitat in procesul pentru trafic de influenta de catre instantele judecatoresti din judetul Mures, unde a fost stramutata cauza. In ultimii ani, finul ministrului Vasile Blaga si amicul presedintelui Basescu a proferat amenintari cu moartea, transmitandu-i ca va angaja ucraineni care sa-i taie gatul, la adresa unui fost prefect al judetului Satu Mare, actualmente deputat PSD, caruia i-a reprosat implicarea in arestarea sa de catre DNA pentru trafic de influenta.

Control total prin nepotism si afacerism
In 2005, dupa ce Vasile Blaga a devenit ministru de Interne, sotia sa a fost angajata sefa a Directiei Juridice si de Control din Ministerul Educatiei, desi nu avea pregatire juridica. In cursul acestui an, dupa ce a revenit la putere, ca ministru al Dezvoltarii Regionale din 22 decembrie 2008 si ca ministru al Administratiei si Internelor din 1 octombrie 2009, Vasile Blaga si-a implantat o serie de apropiati (rudenii, afini, prieteni, fosti subalterni) in fruntea unor institutii cheie ale statului roman. In prima parte a anului si-a instalat doi fosti subalterni din Oradea in fruntea Directiei Generale a Vamilor, respectiv pe Radu Marginean, ca director si pe Dan Pulbere, ca director adjunct. Pe fostul sau adjunct Calin Vesa l-a pus director al Directiei Vamale Regionale Cluj, care cuprinde toate judetele din nord-vestul Romaniei (Bihor, Satu Mare, Maramures, Salaj, Bistrita si Cluj). Pe consateana si fina sa Ionela Bruchental, care si-a pierdut deputatia, a facut-o director adjunct la Garda Nationala de Mediu.
In ultimele doua saptamani, dupa ce a redevenit ministru de Interne, Vasile Blaga l-a numit sef al Inspectoratului National al Politiei de Frontiera pe chestorul Ioan Buda, fost sef al Directiei Politiei de Frontiera Oradea si bun amic de-al sau din vremea in care era director al Directiei Regionale Vamale Oradea. In fruntea Directiei Generale Anticoruptie l-a numit pe comisarul sef Liviu Popa, care-i este nepot si pe care tot el l-a promovat sef al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, in 2005. Fina si consateana sa Ionela Pop-Bruchental a devenit saptamana trecuta vicepresedintele Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
Cireasa de pe tort este insa numirea recenta in postul de director general al Transgaz Medias a celui declarat ca fiind cel mai bun prieten al sau, Florin Muntean, fost coleg de armata si de facultate si, mai recent, nas de cununie al fiicei sale. Presedinte al organizatiei municipale Medias a PD-L, Florin Muntean a fost director general la Baza Auto Transport Medias pana in 2004, cand a fost ales deputat la alegerile parlamentare. In anul urmator s-a retras din Parlament pentru functia de director general la Transgaz, pe care a detinut-o pana in 2007, cand a fost inlocuit, dupa ce PD a iesit de la guvernare. In perioada in care a fost director general al Transgaz, Florin Muntean a ramas actionar la Baza Auto Transport Medias, la care director general a fost numit un alt prieten al lui Vasile Blaga, Valer Crisan. In perioada respectiva, intre Transgaz si Baza Auto Transport Medias au fost incheiate contracte profitabile de sute de mii de euro. Tot in perioada respectiva, mai exact in 2007, Vasile Blaga a primit, conform declaratiei sale de avere, un imprumut de 500.000 RON (138.000 euro), pe termen de 10 ani, de la bunul sau prieten Valer Crisan. Florin Muntean si Valer Crisan au fost sponsori importanti ai campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2004, cand seful campaniei acestuia a fost amicul lor, Vasile Blaga.
Florin Muntean si Valer Crisan sunt prieteni buni si cu Ioan Lascu, prim-procurorul Parchetului Medias de circa 30 de ani. Ioan Lascu este tatal Procurorului General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, numita in aceasta functie de presedintele Traian Basescu in 2005. Aceasta este filiera pe care o procuroare necunoscuta din Sibiu a devenit, peste noapte, sefa tuturor procurorilor din Romania si sluga credincioasa a presedintelui Traian Basescu si a ministrului de Interne Vasile Blaga. Sa fie justitie pentru Vasile Blaga si prietenii sai!

Unul dintre imbogatitii politicii postdecembriste
Un vechi proverb glasuieste: Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti. Cred ca nu mai e nevoie de comentarii in cazul politicianului postdecembrist Vasile Blaga. Cu asemenea prieteni fini de afaceri, Vasile Blaga a facut nu numai cariera politica, ci si o avere pe masura. Vasile Blaga este unul din cei mai instariti politicieni din Romania, detinand case si terenuri in Oradea si in Bucuresti, masini de lux, sute de mii de euro in conturi si actiuni de peste un milion de euro.
Conform declaratiilor de avere din ultimii ani, ministrul Vasile Blaga detine o vila de 346 mp in Oradea, un apartament de 200 mp in Bucuresti (Aleea Alexandru), cumparat de la senatorul UDMR Verestoy Attila la pretul de 860.000 de euro, un teren de 378 mp in Oradea si un teren de 3 hectare in comuna Cihei-Sanmartin din judetul Bihor. In 1991, cand era prefect al judetului Bihor, Blaga a primit in concesiune un teren intravilan pe care si-a construit vila din Oradea (strada Closca nr. 33), in conditiile in care terenul era revendicat de un localnic (Ioan Aurel Radu), caruia ii fusese confiscat abuziv in 1951. Cu toate acestea, Vasile Blaga a reusit sa devina proprietarul terenului, cu sprijinul justitiei bihorene. In 2002, printr-o hotarare a Consiliului Local Oradea, lui Vasile Blaga i-a fost atribuit un teren intravilan de 500 mp, in baza Legii nr. 42/1990 privind drepturile luptatorilor din Revolutia din Decembrie 1989, fiind incadrat luptator remarcat prin fapte deosebite si detinand certificatul de revolutionar nr. 664, desi la Stei a fost liniste totala in decembrie 1989. Acordarea acestui teren in baza Legii nr. 42/1990 este cel putin dubioasa, in conditiile in care Vasile Blaga avea o locuinta in proprietate in Oradea iar motivul acordarii acestui teren nu putea fi altul decat pentru constructia unei locuinte. De altfel, in Legea nr. 341/2004, care a inlocuit Legea nr. 42/1990, se prevede in mod expres ca atribuirea unui teren intravilan se face doar daca beneficiarul nu dispune de o locuinta proprietate personala. In ce priveste domeniul auto, Vasile Blaga a detinut in ultimii ani un autoturism BMW, un jeep Freelander si o motocicleta Honda.
In ce priveste participatiile la diverse societati comerciale, Vasile Blaga si sotia sa detin actiuni, polite de asigurare si conturi la SC Petrolsub SA (374.000 actiuni), Banca Transilvania (280.870 actiuni), SC Broker SA (8.406 actiuni), SIF Banat-Crisana (8.000 actiuni), SC Romania Combi SA (692 actiuni), Banca Romexterra (248 actiuni), SC Mobila Alfa SA, SC Hiperion SA, SC UAMT SA, BRD, Bancpost, Raiffeissen Bank, Banca Ion Tiriac, BCR, ING, Nederlanden. In data de 27 septembrie 2005, Vasile Blaga si-a cesionat pachetul de 44% actiuni detinut la SC Mobimod SA Oradea, in valoare de 308.000 euro, firmei SC Master SA Oradea, la care era administrator controversatul afacerist Gheorghe Mudura, care a fost cercetat si arestat ulterior de DNA pentru spalare de bani si evaziune fiscala.
In ultimii ani, Vasile Blaga a detinut in conturi sute de mii de euro si sute de mii de lei (RON). In declaratiile de avere ale lui Vasile Blaga figureaza doua imprumuturi dubioase, unul de 600.000 RON de la Doina Stoina si unul de 500.000 RON de la Valer Crisan, pe care sustine ca le-a contractat, fara dobanda, pe termen de 10 ani, in data de 12 iunie 2007. Blaga n-a vrut sa furnizeze presei niciun fel de date despre cei doi creditori, rezumandu-se sa spuna doar ca sunt doi prieteni. El a motivat ca din cele doua imprumuturi, totalizand 330.000 euro la cursul de la data respectiva, a achitat restanta la locuinta cumparata de la senatorul UDMR Verestoy Attila cu 860.000 de euro. Luarea acestor imprumuturi este cel putin ciudata, in conditiile in care, conform unei estimari a valorii veniturilor declarate de Vasile Blaga, aceasta s-ar fi cifrat, la data de 14 iunie 2007, la peste un milion de euro. La fel de ciudata este inscrierea de catre Vasile Blaga in declaratia sa de avere a vanzarii unui apartament fiicei sale Agathe Cristina, contra sumei de un miliard de lei, desi in Ardeal si la romani obiceiul este ca parintii sa le cumpere nu sa le vanda locuinte copiilor.9am085096

86 mesaje
Membru din: 26/06/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:23

bleaga mica ,vezi ca nu stii ce vorbesti ,apropos despre ce ar "conduce"blaga ,te anunt ca directia generalaa vamilor depinde de ministerul de finante !!!!!asa ca vezi ca nu stii ce vorbesti ??


9am085096

86 mesaje
Membru din: 26/06/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:23

bleaga mica ,vezi ca nu stii ce vorbesti ,apropos despre ce ar "conduce"blaga ,te anunt ca directia generalaa vamilor depinde de ministerul de finante !!!!!asa ca vezi ca nu stii ce vorbesti ??


9am085096

86 mesaje
Membru din: 26/06/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:25

bleaga mica ,vezi ca nu stii ce vorbesti ,apropos despre ce ar "conduce"blaga ,te anunt ca directia generalaa vamilor depinde de ministerul de finante !!!!!asa ca vezi ca nu stii ce vorbesti ??


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:36

De la: 9am096416, la data 2009-11-25 13:11:54....616,imi plac glumitele tale .Vai saracu Antonescu , finu lui Patriciu ,usturoi nu a mancat si nici gura nu-i pute .Da ,pnl l-a pus in fruntea partdului la indictiile nasuluiS-a vazut cand a fost ales cum i-a multumit ,nu i-a pupat mana in public dar nu se stie .
Ciolanu e al unora ,esti si tu la acelasi ciolan ??


ce bine ar fi daca din cind in cind v-ati vedea si birna din ochiul vostru !


rayna

5 mesaje
Membru din: 16/11/2009
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:09

De la: alehin, la data 2009-11-19 12:23:44
Articol publicat in Romania Libera -Sabina Fati


Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, locuitorii marilor orase, oamenii care au terminat cel putin liceul, dar si multi dintre cei cu studii superioare. Pe Traian Basescu il voteaza, potrivit sondajelor, multi dintre cei care cred ca accesul la dosarele Securitatii este foarte important, cei care au foarte multa incredere in Uniunea Europeana si NATO, cei care cred ca experienta comunismului nu mai trebuie repetata, dar si cei care cred ca homosexualitatea nu trebuie interzisa prin lege.

Pe Traian Basescu il voteaza toti cei care stiu ca nu este un lux inutil sa faci curatenie printre politicieni, indiferent de rangul lor, si ca existenta Directiei Nationale Anticoruptie nu este o ingerinta capricioasa. Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, oamenii care citesc zilnic carti, cei care urmaresc evenimentele politice din mai multe surse si sunt pasionati de politica.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu cad in plasa dezinformarii cotidiene, dar si multi dintre cei nehotarati carora li se pare suspect ca in fiecare zi, pentru destule televiziuni si ziare, presedintele ramane vinovatul de serviciu, tinta predilecta in care trag toti de-a valma. Pe Traian Basescu il voteaza cei care isi aduc aminte ca pe 18 decembrie 2006 presedintele a condamnat comunismul intr-o atmosfera infernala de intimidare, in care PSD si PRM si-au regasit radacinile comune. Pe Traian Basescu il voteaza si cei care isi aduc aminte ca presedintele a extras dosarele Securitatii de la serviciile secrete si le-a dat in custodia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), cu riscul ca unii dintre colaboratorii sai apropiati sa fie deconspirati si compromisi, cum s-a intamplat cu Mona Musca.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care inteleg ca razboiul permanent impotriva lui a inceput de indata ce presedintele a incalcat omerta transpartinica la care luase parte pana atunci. Pe Traian Basescu il voteaza cei care stiu ca presedintele nu este inocent, ci doar bine intentionat, ca nu este din afara sistemului, ci doar evadat de acolo, ca nu este curat, dar ca a acceptat deratizarea inaintea celorlalti.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu i-au intors spatele cand au aflat ca fiica sa intra in politica pe spezele lui sau cei care i-au gasit scuze plauzibile si talente ascunse. Pe Traian Basescu il voteaza si cei care nu sunt de acord ca Romania trebuie sa fie mai degraba de partea Rusiei decat a Uniunii Europene in problema Kosovo. Pe Traian Basescu il voteaza cei care inteleg ca presedintele e greu de consiliat si ca prefera sa-si asume greseli facute de el decat eventualele erori facute de cei din jurul sau.

Pe Traian Basescu il voteaza si unii care nu-si pot explica in nici un fel cum presedintele a renuntat la Andrei Plesu, dar a pastrat-o si promovat-o fara retineri pe frumoasa Elena Udrea, tanara sotie a abonatului la afaceri cu statul Dorin Cocos.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care vor un presedinte cu proiecte, cei care inca asteapta de la judecatori pedepsele pentru pestii cei mari ai politicii autohtone. Pe Traian Basescu il voteaza cei care-si doresc reforme si stiu ca schimbarile creeaza perturbari, scandaluri, crize. Pe Traian Basescu il voteaza cei care cred ca politica romaneasca nu trebuie sa ramana un muzeu al virtutilor desuete, dar si unii dintre cei care dispretuiesc manifestarile teatrale ale vanitatii sale, locvacitatea excesiva si rasul gros.Ai ratat cu marile orase. In bucuresti a fost votat Crin Antonescu pe primul loc. Si nici faza "cel putin cei cu liceu si studii superioare" nu ai ghicit-o.
Cei care au studii nici macar nu se sinchisesc sa participe la aceasta mascarada numit "VOT" .
Votati-l in continuare pe Base. Veti vedea ce nenorociri mai vin peste noi.
Am mai scris pe acest forum si repet " Un popor care-si alege un conducator insemnat( cu handicap) , va avea parte numai de nenorociri si vrajba.
Ultimii cinci ani cred ca au demonstrat cele spuse.


Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:23

A luat voturi dupa ce a facut comentarii impotriva lui Geoana si Basescu, ca apoi sa nu piarda putera, mai ales cei din partidul care il conduce face compromisuri care dupa parerea domniei sale sant normale si face pact cu cei de stanga.Cum a lasat Basescu tara fara guvern cand ei inainte de alegeri au planuit tot au daramat guverne si fara o legimitate nu au vrut nici sa auda de Guvenul NEGOITA.Acest biet IOHANIS a fost folosit de doua ori si nici nu stie el de toate demersurile lor.Nici nu merita sa ne mai obosim ca tara se duce de rapa cu astfel de politicieni.Daca sant cum vor sa para ca slveaza tara nu se foloseau de orgolii personale si faceau ceva pana acum .NU de ochii lumii se fac aliante.PSD a fost la Guvernare si ce a facut ? S-au victimizat si au iesit singuri de la Guvernare sa castige capital politic in vederea alegerilor Prezidentiale.Fiecare cauta sa fie la putere .Vad ca in opozitie fac numai prostii.


GINA
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:26

ANTONESCU ESTE FETITA DE COMPANIE A LUI PATRICIU ASA CA ALTE COMENTARII NU MAI POT AVEA...AM SPUS ESENTIALUL !


,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:31

Tovarase VANEA ,daca-mi este permis, de unde ati procurat portretul robot al candidatului Basescu?
O simpla curiozitate!


florescu_vasile2001_2

326 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 05:15

Numai faptul ca intinde mana spre pedeseristul geoana ma determina sa-l ignor,sa nu cred nimic din ce spun cei ce-l lauda...Modul cum se prezinta ma determina sa fiu de partea lui Basescu.


demelza_st

40 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Ploiesti

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 14:26

draga rayna
l-ai votat deja de multe ori in acest forum pe idolul tau rudimentar (basescu), cu care simti atata empatie. sa-ti fie de bine. ei, acuma, cred ca a fost votat suficient. nu mai e nevoie si pe 6, ca ne nenoroceste pe toti, inclusiv pe tine- daca nu cumva esti o noua admiratoare a elenei udrea! www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/21786.html#


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:00

De la: demelza_st, la data 2009-11-27 14:26:53draga rayna
l-ai votat deja de multe ori in acest forum pe idolul tau rudimentar (basescu), cu care simti atata empatie. sa-ti fie de bine. ei, acuma, cred ca a fost votat suficient. nu mai e nevoie si pe 6, ca ne nenoroceste pe toti, inclusiv pe tine- daca nu cumva esti o noua admiratoare a elenei udrea! www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/21786.html#[/quote]

iarta-ma ca ma bag in discutie,dar cred ca ai inteles gresit postarea @ryanei ! tocmai ca ne-a atras atentia sa ne ferim de omul "insemnat"- adica B -caci aduce numai nenorociri si confirm ca-i asa: omul insemnat are o karma rea si de aceea din antichitate si pina mai de curind, regii ,conducatorii,in general,trebuiau sa fie frumosi si intreg,fara diformitati ,care indicau pacate grele !


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:05

De la: gabigabi, la data 2009-11-27 18:00:20
De la: demelza_st, la data 2009-11-27 14:26:53draga rayna
l-ai votat deja de multe ori in acest forum pe idolul tau rudimentar (basescu), cu care simti atata empatie. sa-ti fie de bine. ei, acuma, cred ca a fost votat suficient. nu mai e nevoie si pe 6, ca ne nenoroceste pe toti, inclusiv pe tine- daca nu cumva esti o noua admiratoare a elenei udrea! www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/21786.html#[/quote]

iarta-ma ca ma bag in discutie,dar cred ca ai inteles gresit postarea @ryanei ! tocmai ca ne-a atras atentia sa ne ferim de omul "insemnat"- adica B -caci aduce numai nenorociri si confirm ca-i asa: omul insemnat are o karma rea si de aceea din antichitate si pina mai de curind, regii ,conducatorii,in general,trebuiau sa fie frumosi si intreg,fara diformitati ,care indicau pacate grele !ce faci "nepricipito" ai inceput sa scri cu aldine pe net? te-ai dat de gol Gaboanto !


RUSINE !Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:40

..mi s fie, tu aia care nu tiai s deschizi un topic nou, hmmm!


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:40

............?????


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 10:20

De la: mytcor, la data 2009-11-27 19:05:27
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 18:00:20
De la: demelza_st, la data 2009-11-27 14:26:53draga rayna
l-ai votat deja de multe ori in acest forum pe idolul tau rudimentar (basescu), cu care simti atata empatie. sa-ti fie de bine. ei, acuma, cred ca a fost votat suficient. nu mai e nevoie si pe 6, ca ne nenoroceste pe toti, inclusiv pe tine- daca nu cumva esti o noua admiratoare a elenei udrea! www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/21786.html#[/quote]

iarta-ma ca ma bag in discutie,dar cred ca ai inteles gresit postarea @ryanei ! tocmai ca ne-a atras atentia sa ne ferim de omul "insemnat"- adica B -caci aduce numai nenorociri si confirm ca-i asa: omul insemnat are o karma rea si de aceea din antichitate si pina mai de curind, regii ,conducatorii,in general,trebuiau sa fie frumosi si intreg,fara diformitati ,care indicau pacate grele !ce faci "nepricipito" ai inceput sa scri cu aldine pe net? te-ai dat de gol Gaboanto !


RUSINE !
n-am inteles acuzatia ta si de ce sa-mi rusine ? si-n ce fel m-am dat de gol,cu ce ? chiar nu inteleg !
pe dreapta ecranului am o dunga neagra si cind am dat "citeaza"
,cred ca atunci a aparut acest scris de care m-am mirat si eu de unde a aparut ! nu-mi pune in circa ce nu-mi apartine !


Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:08

pe base il voteaza taranii, tigani lui guta si batranii. s-a dat pe manele presedintele. ii indeamna pe tigani la vot cu gratare si bere... rusine lui.


sorin_0_9

15 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:48

Am citit multe dintre comentarii si sunt speriat de ceea ce a reusit propaganda PCR ( PSD) sa le faca unora. Sa le spele creierele si sa se le ingusteze vederea.Sau poate ca sunt chiar psd-isti inflacarati ( cu creierel deja spalate din fasa ) si atunci dau inainte cu minunatul lor Geoana si tatucul lor Iliescu.
Cine voteaza Geoana ,voteaza Iliescu,Nastase,Goagal (Vanghelie, acest monument de cultura si lingvistica),Voiculescu,Vantu,Patriciu. Ultimii trei interesati sa mai fure inca ceea ce a mai ramas de furat din Romania.
Si acum marea carpa numita Crin Antonescu care in data de 14 noiembrie manca rahat cu polonicul ,zicand ca nu v-a merge cu Geoana chiar daca acesta v-a ajunge in turul doi ,ii pupa mana lui Geoana si Iliescu pt. ca l-au bagat si pe el in seama.
UDMR ca niste adevarati profitori au sarit si ei sa-l pupe in dos pe Geoana doar o sa se mai lipeasca de ceva invarteli ( probabil ca au mai ramas cateva mii de hectare de paduri de hacuit ).
Cineva zicea ca pe Basescu il voteaza taranii,tiganii si batranii....copilas ma faci sa rad ...exact aceia de care zici l-au votat pe Iliescu in trecut si il voteaza in prezent pe Geoana pentru ca sunt cel mai usor de prostit ( cu un kg. de zahar si un litru de ulei ).
Eu nu fac parte din nici un partid ,dar am votat cu Basescu si voi vota cu el ,pt. ca sunt scarbit de masinatiunile vechilor si noilor comunisti ,pt. ca de fapt PSD este un partid neocomunist.
Apropo sa stii ca nu-mi plac manelele ,urasc tiganii si m-am nascut si stau in oras.
Sunt din Oradea si votez cu Basescu pt. ca nu vreau ca la mine in tara a doua limba in stat sa fie limba maghiara si nici nu vreau ca judetul Bihor sa devina vreo provincie maghiara , cum erau pe vremuri pasalacurile turcesti ,daca stii ce sunt acelea.
O aiurita incepea sa ne arunce deja in lumea ezoterica ,ca daca un om este urat atunci si sufletul este urat. De unde pana unde aceasta deductie ? Inainte de a spune ceva documenteaza-te si nu veni sa aberezi . Acesti oameni urati au inventat si au adus stiinta unde este in ziua de azi ,acesti oameni primesc premii Nobel .deci nu mai vb. aiureli.9am150966

9 mesaje
Membru din: 8/10/2009
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 15:16

Suntrm un popor idiot sau un pupin curist Basescu, nu stim ce este mai bine pentru noi, eu spre exemplu votez numai dupa ce ma uit in buzunar !


9am150966

9 mesaje
Membru din: 8/10/2009
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 15:21

mai Sorine , esti un mare PROSTANAC, uita-te in buunar si dupa aceea fa comentarii, ori esti protejat de DDL ori esti Prost !


giovausaro

4610 mesaje
Membru din: 21/09/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 15:40

Intre un comandant de nava (care raspunde cu viatza de echipaj si nava)si un neispravit care nu stie ce inseamna raspunderea concreta il prefer de o mie de ori pe primul.nu ca ar fi cel mai bun dar nu avetzi pe altul macar -pe o scara de la 1 la 10 pe 8.


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 15:43

De la: obgabor53, la data 2009-10-21 15:28:49basescu este egeal Diavol...nu votez cu el nici mort.Am reuit spre fericire s conving foarte muli elevi de ai mei s nu voteze cu el.
ti-ai tras scoala de intelectuali sau doar de tinichigii si chelneri???


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 15:44

De la: giova, la data 2009-11-28 15:40:45Intre un comandant de nava (care raspunde cu viatza de echipaj si nava)si un neispravit care nu stie ce inseamna raspunderea concreta il prefer de o mie de ori pe primul.nu ca ar fi cel mai bun dar nu avetzi pe altul macar -pe o scara de la 1 la 10 pe 8.
nenea,blocul meu are 10 scari,e de bine sau de rau???


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
sorinflorut1954

61 mesaje
Membru din: 23/01/2009
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 16:19

Poate nu mai vrei politicieni de nici un fel! Numai din aia care zic exact ca tine. Pai instaureaza frate dictatura! E mai simplu si nu e nevoie nici de parlament! Ia mai trimite-i la plimbare pe trantorii aia care nu fac nimic! La ce ne trebuie parlament? Dar guvern? Si sa mai dai si o constitutie cu articol unic: Nu e permis decat sa ganditi ca Basescu, care are dreptate in tot ce spune si face! Si un cod penal cu articol unic: Sunt infractori toti aceia pe care ii considera Basescu infractori. Si nu mai ai nevoie nici de justitie, ca asta nu-si face treaba de nici o culoare. Asa ca, daca basescu zice ca X e infractor, il bagam la puscarie direct, ce sa mai pierdem timpul cu judecata!
Si uite asa, vom avea o tara ca o floare si se rezolva toate! Cu criza nu ne mai batem, ca nici nu ne-am propus! Oricum se va incheia ea candva, ca noi avem alte treburi! Bine ca ne-am indatorat la FMI! Dar de ce nu plateste Basescu datoriile, de ce nu face el tot? Ca tot se pricepe la toate, chiar mai bine ca ala pe care l-au impuscat unii de Craciun, in 1989!


sorinflorut1954

61 mesaje
Membru din: 23/01/2009
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 16:32

Cine l-a pus pe Boc sa faca circ cand Nica a zis despre autobuze? Cine a semnat revocarea lui Nica? daca voia sa pastreze guvernul, putea sa nu semneze revocarea! II chema pe respectivii la Cotroceni (sau pe liderii aliantei si le atragea atentia sase potoleasca, fiindca el nu vrea sa ramana fara guvern! Era asa de simplu daca ar fi vrut! Dar nu, el s-a bucurat ca are un pretext ca sa scape de Nica si sa preia internele. De ce oare?
Iar ceilalti ministri PSD au facut gestul de solidaritate cu Nica. Daca era Nica prim - ministru, nu mai iesea povestea asa cum ar fi vrut basinescu. Asa cum a facut Tariceanu! Si spumega marinarul si fierbea de ciuda, dar nu putea face nimic! Greseala PSD ca a intrat in guvern cu base (nu cu Boc, care e o marioneta!) fara sa aiba ei, PSD, postul de prim ministru. Altfel ar fi stat lucrurile cu guvernul. Dar..... ce sa-i faci. Prima conditie ca sa nu stii este sa nu fii informat.


sorinflorut1954

61 mesaje
Membru din: 23/01/2009
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:04

Mai nti nvaț puțin gramatic, nainte de a mproșca pe alii cu injurii. Nu se scrie " nu v-a merge" ci nu " nu va merge" i nici " acesta v-a ajunge" ci " acesta va ajunge".
Voteaz, frate, cu cine vrei, nu e treaba mea, dar cel puțin ai decența elementar de a nu-i njura sau de a nu-i considera pe care care nu-i mprtșesc opinia drept proști sau cu creierele splate, sau monumente de lingvistic. Mai ales c la ultimul capitol stai cam subțire (vezi primul paragraf al interveniei tale "v-a merge" i "v-a ajunge". Vai de gramatica ta!
Vezi c la treaba cu zahrul i uleiul știu niște partizani de-ai lui be (pedeliti nfocați) care au mprțit ajutoare europene i le-au spus țranilor c produsele vin de la PDL i Bsescu! Aa c...... vezi cine pe cine ncearc s prosteasc!
Voteaz, frate, cu bse c ai vzut att ce și ct bine a fcut pe unde a fost (de la nomenclaturist - da, nomenclaturist, c rspundea de flota comercial romneasc, numit cu aprobara Elenei Ceauescu, anticomunistul i reformatorul! - la ministerul transporturilor, primria Capitalei i n final preedintele Romniei) ct i ce fel de om este! i mai i lovește copiii, c poate l-o fi njurat, o fi fcut ceva i merita o lovitur! E bun, c aa se impune democraia! Apropos, vezi c ar trebui s demonstreze c e trucaj! i mi-e team c nu poate! i nu poate dintr-un motiv simplu : nu e trucaj ci e adevrul adevrat!
Nu prea tii nici istorie, admirabile lingvist cu creierul nesplat: Oradea a fost ea nsși pașalc turcesc n secolul al XVII-lea! Mai citește și apoi te arunc la critic!
Cred ns c ai dreptate, ns doar parial i aceasta cu referire strict la afirmația c nu e adevrat c dac un om este urt atunci și sufletul este urt. Din pcate, acesta este ns singurul loc n care ți pot da dreptate. Cam puțin pentru cte lucruri neadevrate ai scris!


Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: