back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cine este crin antonescu?

 


 
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
 
alehin

2584 mesaje
Membru din: 25/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 12:23


Articol publicat in Romania Libera -Sabina Fati


Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, locuitorii marilor orase, oamenii care au terminat cel putin liceul, dar si multi dintre cei cu studii superioare. Pe Traian Basescu il voteaza, potrivit sondajelor, multi dintre cei care cred ca accesul la dosarele Securitatii este foarte important, cei care au foarte multa incredere in Uniunea Europeana si NATO, cei care cred ca experienta comunismului nu mai trebuie repetata, dar si cei care cred ca homosexualitatea nu trebuie interzisa prin lege.

Pe Traian Basescu il voteaza toti cei care stiu ca nu este un lux inutil sa faci curatenie printre politicieni, indiferent de rangul lor, si ca existenta Directiei Nationale Anticoruptie nu este o ingerinta capricioasa. Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, oamenii care citesc zilnic carti, cei care urmaresc evenimentele politice din mai multe surse si sunt pasionati de politica.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu cad in plasa dezinformarii cotidiene, dar si multi dintre cei nehotarati carora li se pare suspect ca in fiecare zi, pentru destule televiziuni si ziare, presedintele ramane vinovatul de serviciu, tinta predilecta in care trag toti de-a valma. Pe Traian Basescu il voteaza cei care isi aduc aminte ca pe 18 decembrie 2006 presedintele a condamnat comunismul intr-o atmosfera infernala de intimidare, in care PSD si PRM si-au regasit radacinile comune. Pe Traian Basescu il voteaza si cei care isi aduc aminte ca presedintele a extras dosarele Securitatii de la serviciile secrete si le-a dat in custodia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), cu riscul ca unii dintre colaboratorii sai apropiati sa fie deconspirati si compromisi, cum s-a intamplat cu Mona Musca.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care inteleg ca razboiul permanent impotriva lui a inceput de indata ce presedintele a incalcat omerta transpartinica la care luase parte pana atunci. Pe Traian Basescu il voteaza cei care stiu ca presedintele nu este inocent, ci doar bine intentionat, ca nu este din afara sistemului, ci doar evadat de acolo, ca nu este curat, dar ca a acceptat deratizarea inaintea celorlalti.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu i-au intors spatele cand au aflat ca fiica sa intra in politica pe spezele lui sau cei care i-au gasit scuze plauzibile si talente ascunse. Pe Traian Basescu il voteaza si cei care nu sunt de acord ca Romania trebuie sa fie mai degraba de partea Rusiei decat a Uniunii Europene in problema Kosovo. Pe Traian Basescu il voteaza cei care inteleg ca presedintele e greu de consiliat si ca prefera sa-si asume greseli facute de el decat eventualele erori facute de cei din jurul sau.

Pe Traian Basescu il voteaza si unii care nu-si pot explica in nici un fel cum presedintele a renuntat la Andrei Plesu, dar a pastrat-o si promovat-o fara retineri pe frumoasa Elena Udrea, tanara sotie a abonatului la afaceri cu statul Dorin Cocos.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care vor un presedinte cu proiecte, cei care inca asteapta de la judecatori pedepsele pentru pestii cei mari ai politicii autohtone. Pe Traian Basescu il voteaza cei care-si doresc reforme si stiu ca schimbarile creeaza perturbari, scandaluri, crize. Pe Traian Basescu il voteaza cei care cred ca politica romaneasca nu trebuie sa ramana un muzeu al virtutilor desuete, dar si unii dintre cei care dispretuiesc manifestarile teatrale ale vanitatii sale, locvacitatea excesiva si rasul gros.



alehin

2584 mesaje
Membru din: 25/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 12:31

Lumea s-a săturat de circ ieftin și caută cu disperare altceva: divertisment, cărți, povești despre vedete.

Cine nu înțelege că românii se uită doar în treacăt la dezbaterile și la scandalurile politice, agasante și mereu aceleași, este decuplat de realitate. Nu spun că e bine sau că e rău, însă așa stau lucrurile.

În schimb, oamenii de rând greșesc atunci când se încăpățânează să nu accepte faptul că oglinda societății românești este mult blamata clasă politică.

De cum am ieșit dimineața pe stradă și până ajungem seara înapoi acasă ne îngreunăm inutil viața unii altora. Orgoliile mărunte, ambițiile deșarte, lipsa respectului și indiferența ne-au mutilat moral. Prin urmare, cine am vrea să ne conducă? Persoane de o moralitate ireproșabilă, duhovnici îmbunătățiți, sfinți? Nu le putem cere altora ceea ce noi nu oferim.

Schimbarea nu poate veni fără a ne raporta cu totul altfel la aceia de lângă noi.


alessia

163 mesaje
Membru din: 27/10/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 12:49

De la: black10131307, la data 2009-10-15 11:38:28Crin Antonescu va fi promotorul unei adevarate DEMOCRATII in Romania.Nu va fi sclavul grupurilor de interese ca TRAIAN BASESCU Sclavul
2009 august 28


Liderul PNL se agata cu disperare de imaginea unui “altfel” de om politic. Fals, total fals, daca ne amintim ca traieste minunat din politica de doua decenii

Crin Antonescu se da virgin, dar traieste minunat de 20 de ani din politica. El incear­ca sa-si creeze o imagine de candidat “diferit” fata de cei­lalti, dar este prizo­nierul unuia dintre cele mai importante grupuri de interese din Ro­ma­nia, cel al miliardarului Dinu Patriciu. Ca ministru, a servit direct sau indirect grupul de interese pe care il denunta acum ca fiind in jurul contra-can­didatului sau de la Cotroceni.

Intelectualul de la “Alian­ta Civica” a repetat doi ani de facultate, a recunoscut esecul universitar doar in urma dezvaluirilor din presa si tavaleste gramatica pe la televizor, fiind si un pseudo-cunoscator al limbii engleze. Presedintele PNL, inainte sa fie penelist pur-sange a mai schimbat doua partide si a avut tupeul sa-si stearga traseismul din autobiografia oficiala.Ai dreptate black,TRAIAN BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA ADINC IN MOCIRLA MAFIEI TERORISTE A PROSTULUI GUST SI NESIMTIRII,LA 22 NOIEMBRIE POPORUL VA SPUNE UN NU HOTARIT BANDELOR PDL SI BASESCU

Crin Antonescu a devenit presedintele PNL avand aura de penelist trup si suflet, “nascut in PNL”. Dar nu este deloc asa. PNL este al treilea partid al lui Antonescu.

Crin-Trei partide

Mai inainte s-a perindat pe la Partidul Aliantei Civice (PAC) si Partidul Liberal 1993 (PL-93) al lui Dinu Patriciu. Chipurile, aceste partide erau tot liberale, pentru ca au tot fuzionat cu PNL pe masura ratarii pragului electoral, iar Antonescu s-ar fi invartit numai in familie.

Nimic mai neadevarat, tinand cont de faptul ca liderii PNL, PL-93 si PAC se urau de moarte, iar “virginul” Crin a participat din plin la puciurile de partid. In principiu, daca acuzatia de “traseism politic” este neintemeiata, atunci este inexplicabil de ce Antonescu a ascuns din biografia lui oficiala apartenenta la alte doua partide in afara de PNL, cel pe care il pastoreste in prezent.

Candidatul PNL si-a tras staif intelectual pentru ca este absolventul Facultatii de Istorie de la Universitatea Bucuresti si a mai avut si legitimatie de membru la Alianta Civica, un ONG al intelectualilor angajati din anii ‘90.

Intelectual repetent

Dar “intelectualul” Antonescu a recunoscut ca a repetat doi ani de facultate doar in urma dezvaluirilor din presa. Un an l-ar fi repetat “in semn de protest impotriva sistemului comunist”, iar altul pentru a ramane un an cu sotia sa, studenta la Bucuresti, zice el. Tineretea furtunoasa e caracteristica multor oameni, iar alegatorii inteleg asta si fara sa “furi” anii din autobiografie.

La o emisiune televizata, aristocratul liberal cu papion si ‘telectualul de la Alianta Civica a dat putin de garduri si cu gramatica limbii romane, acordand incorect si ilar pluralul “serviciuri”. Nu era nicio problema, poate a avut emotii in studiou si, oricum, Romania are nevoie mai degraba de oameni adevarati decat de profesori de gramatica.

Dar Antonescu a incercat sa iasa ipocrit din incurcatura gramaticala, mintind ca nu este agramat, ci doar a vrut sa parafrazeze faimosul “succesuri” al Elenei Basescu. In plus, viitorul presedinte al Romaniei, care ar trebui sa bata cu pumnul in masa rusilor si americanilor, s-a lasat scos la tabla ca un copil de realizatorul C.T. Popescu, care l-a si ridiculizat pentru necunoasterea limbii engleze.

Crin Antonescu se “bren­duieste” ca fiind “altceva”, diferit de ticaloasa clasa politica romaneasca. Nimic mai fals. Crin nu vine de pe strada. El traieste de aproape 20 de ani din politica, fiind deputat de 17 ani cu un intermezzo de trei ani ca ministru al Tineretului si Sportului, interval in care a schimbat si trei partide.

Cel mai altfel

Daca asta e “virginitate”, atunci ce-o mai fi “curvasarie”, in politica? In plus, Antonescu a fost un favorizat al clanurilor politice. Fara niciun merit, a ajuns ministrul MTS. Cand s-a reformat Guvernul Radu Vasile, s-au redus numarul de ministri de la cei 35 ai lui Vacaroiu la 16 plus premierul. Bineinte­les ca, in logica reformato­rilor, MTS trebuia sa dispa­ra, transformandu-se in “Agentie” sau “Autoritate”. Antonescu a ramas ministru sfidandu-se reforma Admi­nistratiei Publice Centrale la ordinul presedintelui Emil Constantinescu. Acelasi Constantinescu pe care Crin, peste doi ani, il facea albie de porci pentru ca il sustinea la presedintie pe “crestin-democratul” Isarescu in locul “liberalului” Stolojan. E drept, acum “presedintele care nu a lasat nicio dara in istorie” si toti locotenentii sai s-au inrolat cu totii in armata lui Antonescu!

Alta personalitate a liderului PNL, cea de “profesionist”, s-a dus pe apa sambetei, odata cu proba Executivului, unde ministrul Antonescu nu a aratat nimic, nu a batut un cui la MTS. Si apoi, de unde experienta profesionala la un om care la varsta de 50 de ani a fost doar trei ani profesor stagiar, iar restul politician. Nu am spus-o noi, ci Tariceanu, care il plasa pe Crin in topul chiulangiilor de la Camera Deputatilor.

Asul din maneca al lui Crin Antonescu este inde­pendenta si, mai mult, ostilitatea fata de gru­purile de interese, spre deosebire de contra-candidatii sai, Geoana si Basescu. Dar “virgina­lul” Anto­nescu nu e in stare sa lamureasca de­pen­den­ta fata de miliar­darul Patriciu, care i-a asigu­rat logistica pentru victoria la congresul PNL impotriva lui Tari­ceanu, iar acum il tine prizonier, prin consul­tan­tii si fondurile de campa­nie. Dusmanul grupurilor de interese Crin Antone­scu nu are ras­punsuri nici la alega­tiuni din presa care se refera la exclusivistul “Club al Vinului”, un grup de interese al lui Tariceanu, sau elibera­rea titlurilor de proprie­tate pentru terenurile BTT-Herastrau in favoa­rea unui grup de inte­rese al mult hulitei Elena Udrea, acuzatiile privind manevrele de la Strandul Tineretului in favoarea lui Puiu Popoviciu sau soarta Strandului Flo­reas­ca, unde se afla coo­pe­rativa revolutionara “Club 22 TV”. Un om care pretinde ca a pre­luat puterea in PNL pe valul popular nu poate da explicatii privind firma de relatii publice a lui Patriciu, ale carei anga­jate selectate la concur­suri de miss ii con­vingeau pe junii liberali cu sange fierbinte sa voteze virgina­lul. Si nu poate da expli­catii nici despre liderul judetean liberal amenin­tat cu taierea contrac­telor de pus termopane la statiile de benzina daca misca-n front la congre­sul parti­dului. Iar fostii di­rectori de servicii secrete ar trebui sa piarda timpul pe la seminarii si simpo­zioane NATO, nu sa tra­ga sforile pentru un can­didat sau altul, furand startul prin informatiile pe care le-au capatat prin natura functiei con­ferite de Statul Roman. Consultanta electorala “informativ-operativa” nu da bine la virgini­tatea politica.


Chiar va doriti un presedinte ca asta?


ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
alessia

163 mesaje
Membru din: 27/10/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 12:54

De la: alehin, la data 2009-11-19 12:31:13Lumea s-a săturat de circ ieftin și caută cu disperare altceva: divertisment, cărți, povești despre vedete.

Cine nu înțelege că românii se uită doar în treacăt la dezbaterile și la scandalurile politice, agasante și mereu aceleași, este decuplat de realitate. Nu spun că e bine sau că e rău, însă așa stau lucrurile.

În schimb, oamenii de rând greșesc atunci când se încăpățânează să nu accepte faptul că oglinda societății românești este mult blamata clasă politică.

De cum am ieșit dimineața pe stradă și până ajungem seara înapoi acasă ne îngreunăm inutil viața unii altora. Orgoliile mărunte, ambițiile deșarte, lipsa respectului și indiferența ne-au mutilat moral. Prin urmare, cine am vrea să ne conducă? Persoane de o moralitate ireproșabilă, duhovnici îmbunătățiți, sfinți? Nu le putem cere altora ceea ce noi nu oferim.

Schimbarea nu poate veni fără a ne raporta cu totul altfel la aceia de lângă noi.
Ai dreptate Alewhin,TRAIAN BASESCU A NENOROCIT ROMANIA,A PROMOVAT CORUPTIA,HOTIA,SARLATANIA,CURVARASIA,SARACIND POPORUL ROMAN. LA 22 NOIEMBRIE POPORUL VA VOTA NU HOTARIT CLANULUI BASESCU SI PDL


ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 13:20

De la: black10131307, la data 2009-10-15 11:38:28Crin Antonescu va trage chiulul ca presedinte al Romaniei, asa cum a tras chiulul in Parlamentul Romaniei. Presedintele PNL e independent de problemele tarii, dar e dependent de Patriciu. Ziua: Antonescu mimeaza virginitatea politica. Sclavul grupurilor de interese
2009 august 28


Liderul PNL se agata cu disperare de imaginea unui “altfel” de om politic. Fals, total fals, daca ne amintim ca traieste minunat din politica de doua decenii

Crin Antonescu se da virgin, dar traieste minunat de 20 de ani din politica. El incear­ca sa-si creeze o imagine de candidat “diferit” fata de cei­lalti, dar este prizo­nierul unuia dintre cele mai importante grupuri de interese din Ro­ma­nia, cel al miliardarului Dinu Patriciu. Ca ministru, a servit direct sau indirect grupul de interese pe care il denunta acum ca fiind in jurul contra-can­didatului sau de la Cotroceni.

Intelectualul de la “Alian­ta Civica” a repetat doi ani de facultate, a recunoscut esecul universitar doar in urma dezvaluirilor din presa si tavaleste gramatica pe la televizor, fiind si un pseudo-cunoscator al limbii engleze. Presedintele PNL, inainte sa fie penelist pur-sange a mai schimbat doua partide si a avut tupeul sa-si stearga traseismul din autobiografia oficiala.

Crin Antonescu a devenit presedintele PNL avand aura de penelist trup si suflet, “nascut in PNL”. Dar nu este deloc asa. PNL este al treilea partid al lui Antonescu.

Crin-Trei partide

Mai inainte s-a perindat pe la Partidul Aliantei Civice (PAC) si Partidul Liberal 1993 (PL-93) al lui Dinu Patriciu. Chipurile, aceste partide erau tot liberale, pentru ca au tot fuzionat cu PNL pe masura ratarii pragului electoral, iar Antonescu s-ar fi invartit numai in familie.

Nimic mai neadevarat, tinand cont de faptul ca liderii PNL, PL-93 si PAC se urau de moarte, iar “virginul” Crin a participat din plin la puciurile de partid. In principiu, daca acuzatia de “traseism politic” este neintemeiata, atunci este inexplicabil de ce Antonescu a ascuns din biografia lui oficiala apartenenta la alte doua partide in afara de PNL, cel pe care il pastoreste in prezent.

Candidatul PNL si-a tras staif intelectual pentru ca este absolventul Facultatii de Istorie de la Universitatea Bucuresti si a mai avut si legitimatie de membru la Alianta Civica, un ONG al intelectualilor angajati din anii ‘90.

Intelectual repetent

Dar “intelectualul” Antonescu a recunoscut ca a repetat doi ani de facultate doar in urma dezvaluirilor din presa. Un an l-ar fi repetat “in semn de protest impotriva sistemului comunist”, iar altul pentru a ramane un an cu sotia sa, studenta la Bucuresti, zice el. Tineretea furtunoasa e caracteristica multor oameni, iar alegatorii inteleg asta si fara sa “furi” anii din autobiografie.

La o emisiune televizata, aristocratul liberal cu papion si ‘telectualul de la Alianta Civica a dat putin de garduri si cu gramatica limbii romane, acordand incorect si ilar pluralul “serviciuri”. Nu era nicio problema, poate a avut emotii in studiou si, oricum, Romania are nevoie mai degraba de oameni adevarati decat de profesori de gramatica.

Dar Antonescu a incercat sa iasa ipocrit din incurcatura gramaticala, mintind ca nu este agramat, ci doar a vrut sa parafrazeze faimosul “succesuri” al Elenei Basescu. In plus, viitorul presedinte al Romaniei, care ar trebui sa bata cu pumnul in masa rusilor si americanilor, s-a lasat scos la tabla ca un copil de realizatorul C.T. Popescu, care l-a si ridiculizat pentru necunoasterea limbii engleze.

Crin Antonescu se “bren­duieste” ca fiind “altceva”, diferit de ticaloasa clasa politica romaneasca. Nimic mai fals. Crin nu vine de pe strada. El traieste de aproape 20 de ani din politica, fiind deputat de 17 ani cu un intermezzo de trei ani ca ministru al Tineretului si Sportului, interval in care a schimbat si trei partide.

Cel mai altfel

Daca asta e “virginitate”, atunci ce-o mai fi “curvasarie”, in politica? In plus, Antonescu a fost un favorizat al clanurilor politice. Fara niciun merit, a ajuns ministrul MTS. Cand s-a reformat Guvernul Radu Vasile, s-au redus numarul de ministri de la cei 35 ai lui Vacaroiu la 16 plus premierul. Bineinte­les ca, in logica reformato­rilor, MTS trebuia sa dispa­ra, transformandu-se in “Agentie” sau “Autoritate”. Antonescu a ramas ministru sfidandu-se reforma Admi­nistratiei Publice Centrale la ordinul presedintelui Emil Constantinescu. Acelasi Constantinescu pe care Crin, peste doi ani, il facea albie de porci pentru ca il sustinea la presedintie pe “crestin-democratul” Isarescu in locul “liberalului” Stolojan. E drept, acum “presedintele care nu a lasat nicio dara in istorie” si toti locotenentii sai s-au inrolat cu totii in armata lui Antonescu!

Alta personalitate a liderului PNL, cea de “profesionist”, s-a dus pe apa sambetei, odata cu proba Executivului, unde ministrul Antonescu nu a aratat nimic, nu a batut un cui la MTS. Si apoi, de unde experienta profesionala la un om care la varsta de 50 de ani a fost doar trei ani profesor stagiar, iar restul politician. Nu am spus-o noi, ci Tariceanu, care il plasa pe Crin in topul chiulangiilor de la Camera Deputatilor.

Asul din maneca al lui Crin Antonescu este inde­pendenta si, mai mult, ostilitatea fata de gru­purile de interese, spre deosebire de contra-candidatii sai, Geoana si Basescu. Dar “virgina­lul” Anto­nescu nu e in stare sa lamureasca de­pen­den­ta fata de miliar­darul Patriciu, care i-a asigu­rat logistica pentru victoria la congresul PNL impotriva lui Tari­ceanu, iar acum il tine prizonier, prin consul­tan­tii si fondurile de campa­nie. Dusmanul grupurilor de interese Crin Antone­scu nu are ras­punsuri nici la alega­tiuni din presa care se refera la exclusivistul “Club al Vinului”, un grup de interese al lui Tariceanu, sau elibera­rea titlurilor de proprie­tate pentru terenurile BTT-Herastrau in favoa­rea unui grup de inte­rese al mult hulitei Elena Udrea, acuzatiile privind manevrele de la Strandul Tineretului in favoarea lui Puiu Popoviciu sau soarta Strandului Flo­reas­ca, unde se afla coo­pe­rativa revolutionara “Club 22 TV”. Un om care pretinde ca a pre­luat puterea in PNL pe valul popular nu poate da explicatii privind firma de relatii publice a lui Patriciu, ale carei anga­jate selectate la concur­suri de miss ii con­vingeau pe junii liberali cu sange fierbinte sa voteze virgina­lul. Si nu poate da expli­catii nici despre liderul judetean liberal amenin­tat cu taierea contrac­telor de pus termopane la statiile de benzina daca misca-n front la congre­sul parti­dului. Iar fostii di­rectori de servicii secrete ar trebui sa piarda timpul pe la seminarii si simpo­zioane NATO, nu sa tra­ga sforile pentru un can­didat sau altul, furand startul prin informatiile pe care le-au capatat prin natura functiei con­ferite de Statul Roman. Consultanta electorala “informativ-operativa” nu da bine la virgini­tatea politica.


Chiar va doriti un presedinte ca asta?


Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:06

interesant...expozeu, doar ca are o hiba: are acelasi ton cu care oranjul nostru din ultimii ani ne-a obisnuit; ...din pacate, lipsa de onestitate a presedintelui ajunge pana acolo incat face promisiuni fara vreo legatura cu prevederile constitutionale care stipuleaza prerogativele functiei "ocupate" in ultimii 5 ani ..."lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee", 'lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeee"!!!!


Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:08

Noroc ca m-am documentat parca nu-l stiam de atatia ani de la televizor cat de rebel si gica contra la toate chiar in partidul din care face parte .In sfarsit s-a tuns nu mai este cu plete si breton pe toata fruntea si s-a si vopsit ca acum candideaza la presedentie.Ce credeti ca va face dupa alegeri daca iese el presedinte. Acelas circ mediatic cu care a inceput . daramat guverne , prim ministri gen Iohanis Sa.m.d..............


GINA
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Membru din: 21/11/2008
Oras: Caransebes

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:12

De la: alehin, la data 2009-11-19 12:23:44
Articol publicat in Romania Libera -Sabina Fati


Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales,smenarii,cei certati cu legea,impostorii,demagogii,lichelele parvenite, locuitorii marilor orase, oamenii care au terminat cel putin liceul, dar si multi dintre cei cu studii superioare. Pe Traian Basescu il voteaza, potrivit sondajelor, multi dintre cei care cred ca accesul la dosarele Securitatii este foarte important, cei care au foarte multa incredere in Uniunea Europeana si NATO, cei care cred ca experienta comunismului nu mai trebuie repetata, dar si cei care cred ca homosexualitatea nu trebuie interzisa prin lege.

Pe Traian Basescu il voteaza toti cei care stiu ca nu este un lux inutil sa faci curatenie printre politicieni, indiferent de rangul lor, si ca existenta Directiei Nationale Anticoruptie nu este o ingerinta capricioasa. Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, oamenii care citesc zilnic carti, cei care urmaresc evenimentele politice din mai multe surse si sunt pasionati de politica.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu cad in plasa dezinformarii cotidiene, dar si multi dintre cei nehotarati carora li se pare suspect ca in fiecare zi, pentru destule televiziuni si ziare, presedintele ramane vinovatul de serviciu, tinta predilecta in care trag toti de-a valma. Pe Traian Basescu il voteaza cei care isi aduc aminte ca pe 18 decembrie 2006 presedintele a condamnat comunismul intr-o atmosfera infernala de intimidare, in care PSD si PRM si-au regasit radacinile comune. Pe Traian Basescu il voteaza si cei care isi aduc aminte ca presedintele a extras dosarele Securitatii de la serviciile secrete si le-a dat in custodia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), cu riscul ca unii dintre colaboratorii sai apropiati sa fie deconspirati si compromisi, cum s-a intamplat cu Mona Musca.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care inteleg ca razboiul permanent impotriva lui a inceput de indata ce presedintele a incalcat omerta transpartinica la care luase parte pana atunci. Pe Traian Basescu il voteaza cei care stiu ca presedintele nu este inocent, ci doar bine intentionat, ca nu este din afara sistemului, ci doar evadat de acolo, ca nu este curat, dar ca a acceptat deratizarea inaintea celorlalti.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu i-au intors spatele cand au aflat ca fiica sa intra in politica pe spezele lui sau cei care i-au gasit scuze plauzibile si talente ascunse. Pe Traian Basescu il voteaza si cei care nu sunt de acord ca Romania trebuie sa fie mai degraba de partea Rusiei decat a Uniunii Europene in problema Kosovo. Pe Traian Basescu il voteaza cei care inteleg ca presedintele e greu de consiliat si ca prefera sa-si asume greseli facute de el decat eventualele erori facute de cei din jurul sau.

Pe Traian Basescu il voteaza si unii care nu-si pot explica in nici un fel cum presedintele a renuntat la Andrei Plesu, dar a pastrat-o si promovat-o fara retineri pe frumoasa Elena Udrea, tanara sotie a abonatului la afaceri cu statul Dorin Cocos.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care vor un presedinte cu proiecte, cei care inca asteapta de la judecatori pedepsele pentru pestii cei mari ai politicii autohtone. Pe Traian Basescu il voteaza cei care-si doresc reforme si stiu ca schimbarile creeaza perturbari, scandaluri, crize. Pe Traian Basescu il voteaza cei care cred ca politica romaneasca nu trebuie sa ramana un muzeu al virtutilor desuete, dar si unii dintre cei care dispretuiesc manifestarile teatrale ale vanitatii sale, locvacitatea excesiva si rasul gros.

VOTATI CRIN ANTONESCU PENTRU SALVAREA ROMANIEI !


http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:53

Este presedintele PNL, vrea sa fie presedintele tarii dar sper ca va fi data viitoare.


GINA
bilbe

409 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 20:37

De la: black10131307, la data 2009-10-15 11:38:28Crin Antonescu va trage chiulul ca presedinte al Romaniei, asa cum a tras chiulul in Parlamentul Romaniei. Presedintele PNL e independent de problemele tarii, dar e dependent de Patriciu. Ziua: Antonescu mimeaza virginitatea politica. Sclavul grupurilor de interese
2009 august 28


Liderul PNL se agata cu disperare de imaginea unui “altfel” de om politic. Fals, total fals, daca ne amintim ca traieste minunat din politica de doua decenii

Crin Antonescu se da virgin, dar traieste minunat de 20 de ani din politica. El incear­ca sa-si creeze o imagine de candidat “diferit” fata de cei­lalti, dar este prizo­nierul unuia dintre cele mai importante grupuri de interese din Ro­ma­nia, cel al miliardarului Dinu Patriciu. Ca ministru, a servit direct sau indirect grupul de interese pe care il denunta acum ca fiind in jurul contra-can­didatului sau de la Cotroceni.

Intelectualul de la “Alian­ta Civica” a repetat doi ani de facultate, a recunoscut esecul universitar doar in urma dezvaluirilor din presa si tavaleste gramatica pe la televizor, fiind si un pseudo-cunoscator al limbii engleze. Presedintele PNL, inainte sa fie penelist pur-sange a mai schimbat doua partide si a avut tupeul sa-si stearga traseismul din autobiografia oficiala.

Crin Antonescu a devenit presedintele PNL avand aura de penelist trup si suflet, “nascut in PNL”. Dar nu este deloc asa. PNL este al treilea partid al lui Antonescu.

Crin-Trei partide

Mai inainte s-a perindat pe la Partidul Aliantei Civice (PAC) si Partidul Liberal 1993 (PL-93) al lui Dinu Patriciu. Chipurile, aceste partide erau tot liberale, pentru ca au tot fuzionat cu PNL pe masura ratarii pragului electoral, iar Antonescu s-ar fi invartit numai in familie.

Nimic mai neadevarat, tinand cont de faptul ca liderii PNL, PL-93 si PAC se urau de moarte, iar “virginul” Crin a participat din plin la puciurile de partid. In principiu, daca acuzatia de “traseism politic” este neintemeiata, atunci este inexplicabil de ce Antonescu a ascuns din biografia lui oficiala apartenenta la alte doua partide in afara de PNL, cel pe care il pastoreste in prezent.

Candidatul PNL si-a tras staif intelectual pentru ca este absolventul Facultatii de Istorie de la Universitatea Bucuresti si a mai avut si legitimatie de membru la Alianta Civica, un ONG al intelectualilor angajati din anii ‘90.

Intelectual repetent

Dar “intelectualul” Antonescu a recunoscut ca a repetat doi ani de facultate doar in urma dezvaluirilor din presa. Un an l-ar fi repetat “in semn de protest impotriva sistemului comunist”, iar altul pentru a ramane un an cu sotia sa, studenta la Bucuresti, zice el. Tineretea furtunoasa e caracteristica multor oameni, iar alegatorii inteleg asta si fara sa “furi” anii din autobiografie.

La o emisiune televizata, aristocratul liberal cu papion si ‘telectualul de la Alianta Civica a dat putin de garduri si cu gramatica limbii romane, acordand incorect si ilar pluralul “serviciuri”. Nu era nicio problema, poate a avut emotii in studiou si, oricum, Romania are nevoie mai degraba de oameni adevarati decat de profesori de gramatica.

Dar Antonescu a incercat sa iasa ipocrit din incurcatura gramaticala, mintind ca nu este agramat, ci doar a vrut sa parafrazeze faimosul “succesuri” al Elenei Basescu. In plus, viitorul presedinte al Romaniei, care ar trebui sa bata cu pumnul in masa rusilor si americanilor, s-a lasat scos la tabla ca un copil de realizatorul C.T. Popescu, care l-a si ridiculizat pentru necunoasterea limbii engleze.

Crin Antonescu se “bren­duieste” ca fiind “altceva”, diferit de ticaloasa clasa politica romaneasca. Nimic mai fals. Crin nu vine de pe strada. El traieste de aproape 20 de ani din politica, fiind deputat de 17 ani cu un intermezzo de trei ani ca ministru al Tineretului si Sportului, interval in care a schimbat si trei partide.

Cel mai altfel

Daca asta e “virginitate”, atunci ce-o mai fi “curvasarie”, in politica? In plus, Antonescu a fost un favorizat al clanurilor politice. Fara niciun merit, a ajuns ministrul MTS. Cand s-a reformat Guvernul Radu Vasile, s-au redus numarul de ministri de la cei 35 ai lui Vacaroiu la 16 plus premierul. Bineinte­les ca, in logica reformato­rilor, MTS trebuia sa dispa­ra, transformandu-se in “Agentie” sau “Autoritate”. Antonescu a ramas ministru sfidandu-se reforma Admi­nistratiei Publice Centrale la ordinul presedintelui Emil Constantinescu. Acelasi Constantinescu pe care Crin, peste doi ani, il facea albie de porci pentru ca il sustinea la presedintie pe “crestin-democratul” Isarescu in locul “liberalului” Stolojan. E drept, acum “presedintele care nu a lasat nicio dara in istorie” si toti locotenentii sai s-au inrolat cu totii in armata lui Antonescu!

Alta personalitate a liderului PNL, cea de “profesionist”, s-a dus pe apa sambetei, odata cu proba Executivului, unde ministrul Antonescu nu a aratat nimic, nu a batut un cui la MTS. Si apoi, de unde experienta profesionala la un om care la varsta de 50 de ani a fost doar trei ani profesor stagiar, iar restul politician. Nu am spus-o noi, ci Tariceanu, care il plasa pe Crin in topul chiulangiilor de la Camera Deputatilor.

Asul din maneca al lui Crin Antonescu este inde­pendenta si, mai mult, ostilitatea fata de gru­purile de interese, spre deosebire de contra-candidatii sai, Geoana si Basescu. Dar “virgina­lul” Anto­nescu nu e in stare sa lamureasca de­pen­den­ta fata de miliar­darul Patriciu, care i-a asigu­rat logistica pentru victoria la congresul PNL impotriva lui Tari­ceanu, iar acum il tine prizonier, prin consul­tan­tii si fondurile de campa­nie. Dusmanul grupurilor de interese Crin Antone­scu nu are ras­punsuri nici la alega­tiuni din presa care se refera la exclusivistul “Club al Vinului”, un grup de interese al lui Tariceanu, sau elibera­rea titlurilor de proprie­tate pentru terenurile BTT-Herastrau in favoa­rea unui grup de inte­rese al mult hulitei Elena Udrea, acuzatiile privind manevrele de la Strandul Tineretului in favoarea lui Puiu Popoviciu sau soarta Strandului Flo­reas­ca, unde se afla coo­pe­rativa revolutionara “Club 22 TV”. Un om care pretinde ca a pre­luat puterea in PNL pe valul popular nu poate da explicatii privind firma de relatii publice a lui Patriciu, ale carei anga­jate selectate la concur­suri de miss ii con­vingeau pe junii liberali cu sange fierbinte sa voteze virgina­lul. Si nu poate da expli­catii nici despre liderul judetean liberal amenin­tat cu taierea contrac­telor de pus termopane la statiile de benzina daca misca-n front la congre­sul parti­dului. Iar fostii di­rectori de servicii secrete ar trebui sa piarda timpul pe la seminarii si simpo­zioane NATO, nu sa tra­ga sforile pentru un can­didat sau altul, furand startul prin informatiile pe care le-au capatat prin natura functiei con­ferite de Statul Roman. Consultanta electorala “informativ-operativa” nu da bine la virgini­tatea politica.


Chiar va doriti un presedinte ca asta?
Dece te cramponezi de Crin,ca orce om vrea si el de ochii femeii sa fie presedinte ca la Asociatia de locatari,poate mai cade ceva


super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:11

Crin Antonescu a obtinut un scor bun avand in vedere puterea contra-candidatilor si paleta larga de oportunitati in teritoriu. Pentru mine e un castigator. pe de alta parte nu mi-a placut perseverenta in asi arata adversiunea fata de adversarii sai pana si in discursul sau in urma exit-pol. Ma asteptam sa picure in sfarsit putina noblete desi nu a facut-o in timpul campaniei. A gresit cu atacul la persoana si in special cu vehementa exagerata fata Geoana impreuna cu care se presupunea ca trebuia sa-si atinga principalul scop declarat cu care isi justifica, isi motiva intrarea in campania electorala sa-l elimine pe Basescu. In orisice caz scopul va fi atins. Sper sa-mi mentina integritatea prin a continua atingerea scopului sau declarat.


All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:31

Am mai putea adauga un scenariu super-optimist in favoarea lui Crin.
Acum exist-pol arata urmatoarele procente :
Basescu 32,8% (33)
Geoana 31,7% (32)
Crin 21,8% (22)
Daca ar fi posibila o marja de eroare care ar opera in favoarea lui Crin astfel incat primii doi sa piarda in urma numararii voturilor cate 4 % fiecare, clasamentul ar arata asa:

Basescu 29 %
Geoana 28%
Crin 30%

Scenariu hazliu dar nu imposibil.


All Things Grow With Love
alexandrumitache

35 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 00:34

Nu mai deschid un topic nou.
Dupa cum era clar pentru orice om lucid, Antonescu a picat.
Intreb aici. Fostii lui sustinatori trebuie numiti mai departe pesedisti?


@lexandru
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 00:46

Mai degraba democrati. Cam asta ar iesi din combinatie.


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Membru din: 20/09/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 00:47

De la: alexandrumitache, la data 2009-11-23 00:34:50Nu mai deschid un topic nou.
Dupa cum era clar pentru orice om lucid, Antonescu a picat.
Intreb aici. Fostii lui sustinatori trebuie numiti mai departe pesedisti?


nu....
cel puțin în ceea ce mă privește...nu am să merg la vot ....


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 08:15

S-a intamplat ceea ce era de asteptat! Toate jocurile murdare ale PNL-ului, inhaitarea cu PSD de ani de zile, permanenta blocare a tentativelor de coalizare a unei aliante puternice de dreapta care sa se opuna PSD-ului si lui Iliescu si-au spus cuvantul!
Din pacate, un partid care se declara de dreapta si care ar fi trebuit sa fie factorul de coagulare a fortelor democratice si reformatoare, partidul principal care sa lupte impotriva fostilor comunisti si securisti, ramane la statutul de remorca a PSD si se afunda din ce in ce mai mult in mocirla pesedista.

Pacat!


demelza_st

40 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Ploiesti

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 08:41

De la: black10131307, la data 2009-11-23 08:15:38S-a intamplat ceea ce era de asteptat! Toate jocurile murdare ale PNL-ului, inhaitarea cu PSD de ani de zile, permanenta blocare a tentativelor de coalizare a unei aliante puternice de dreapta care sa se opuna PSD-ului si lui Iliescu si-au spus cuvantul!
Din pacate, un partid care se declara de dreapta si care ar fi trebuit sa fie factorul de coagulare a fortelor democratice si reformatoare, partidul principal care sa lupte impotriva fostilor comunisti si securisti, ramane la statutul de remorca a PSD si se afunda din ce in ce mai mult in mocirla pesedista.

Pacat!


Adica vrei sa spui ca PD-L e mai de dreapta decat PNL?
hi-hi-hi si ha-ha-ha!
putina decenta! PD-L nu e de... nimic, nici de stanga, nici de dreapta, este numai ...basescu himself!
si atat!
...demolator de partide,aliante, invrajbitor de neam. Sa fim seriosi.
Cu tot furtul si manipularea, FSN-ul (PD + PSD) va avea nevoie de PNL, ca asa e situatia acum pe esichierul politic romanesc, iar politicienii trebuie sa "mute" pe aceasta tabla de sah, nu pe alta.
Jocuri murdare fac aceia care ne fura din guvern- ca madam Udrea in prezent - care, stiati? tocmai mishculeaza, la ministerul mediului, milioane de euro, chiar in prezent, in timp ce noi ne dam de ceasul mortii cu alegeri,fraude si pozitii de partide.
PNL-ul nu va face decat jocuri politice si o va face nu pentru interese de orgolii sau interese de clientela, ci in interesul nostru, al celor care vrem sa scapam de comunisti si de blestemul mentalitatii romanesti siluite si inca nevindecate, care poate alege un basescu, sau un geoana (plus fraudele in care au devenit acestia experti in acesti douazeci de ani de manipulare a electoratului).
Am toata increderea ca Antonescu va face mutari politice inteligente, asa incat sa mentina PNL la scorul la care l-a adus, cu talent politic, si sa ne asigure un guvern cu oameni inteligenti, sa ne scape de un Boc & co. De fapt, Antonescu a castigat in acest tur. Iar in turul doi, el e acela care va decide.
hi-hi-hi si ha-ha-ha!


Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 08:49

De la: alexandrumitache, la data 2009-11-23 00:34:50Nu mai deschid un topic nou.
Dupa cum era clar pentru orice om lucid, Antonescu a picat.
Intreb aici. Fostii lui sustinatori trebuie numiti mai departe pesedisti?


Ai dreptate,orice om lucid stia asta si doar printr-o minune putea sa intre in turul doi Antonescu!Nu se pune problema de "fostii" sai sustinatori,il sustinem si in prezent .

Nu,nu trebuie sa fie numiti mai departe PSDisti ci votanti liberali impotriva lui Basescu! Domnule Mitache,cand ai de ales intre doi candidati de stanga ,il alegi pe cel care face cele mai putine scandaluri demagogice,care este mai putin magar,care a facut mai putin rau tarii si care a mintit mai putin.Intre Stalin si Patrascanu, spre exemplu, tu ce ai alege ?In plus Geoana nu isi poate face guvern singur asa ca va ajunge la o intelegere cu PNLul si cu UDMRul.Nici Base nu isi poate face guvern singur insa intelegerile cu Basescu stim toti unde duc! Imi este absolut clar ca Geoana ,fata de Basescu,este raul cel mai mic.

PS:Chiar crezi ca liberalii uita asa de repede cum uitati voi PDListii ?Nu cred ca cineva a uitat modul cum s-a comportat Basescu si PDLul cu liberalii.Voi insa ati uitat injuraturile adresate PSDului si v-ati aliat cu ei imediat dupa parlamentarele din 2008.Votantii PDL si ai lui Basescu au o memorie foarte slaba iar liderii lor au o pofta teribila de cascaval,ling foarte usor unde au scuipat daca le iese si lor o bucatica.


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 08:53

De la: alexandrumitache, la data 2009-11-23 00:34:50Nu mai deschid un topic nou.
Dupa cum era clar pentru orice om lucid, Antonescu a picat.
Intreb aici. Fostii lui sustinatori trebuie numiti mai departe pesedisti?


si daca pdl.ul a facut alianta cu psd.ul si au guvernat impreuna,poti spune ca pdl.ul este psd.ist ?....daca ne gindim ca sunt nascuti din aceeasi matca, cam da !


Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 16:58

Pacat ca au irosit voturile cei tineri care a crezut in el, printre care si baiatul meu.Acum da dovada de nemultumit ,inselat S.A.M.D.mai nou se asociaza cu Mircea Geoana, deci ce sa mai crezi?


GINA
Sandu56

28 mesaje
Membru din: 24/11/2009
Oras: Suceava

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 06:36

CE AFACUT CRIN NU A REUSIT NICI MICIURIN! A ALTOIT UN CRIN PE TRANDAFIRI SI A IESIT UN...TRANDACRIN! S-A ALES PRAFUL DIN SLOGANUL=ROMANIA BUNULUI SIMT=.LEUL PARALEU CARE TUNA IMPOTRIVA LUI GEOANA,LINGE HARNIC PICIOARELE NOILOR STAPANI! LEUL S-A TRANSFORMAT IN PUDEL.AR FI DAT DOVADA DE VERTICALITATE,DACA I-SI RECUNOSTEA CA UN BARBAT INFRANGERA! DAR URA IMPOTRIVA LUI BASESCU L-A COCOSAT IN FATA PSD-ULUI,ORI ACEST LUCRU NU ARE NIMIC CU INTERESELE TARII! CU AL SAU AJUTOR VOM INTRA IN NORMALITATEA DE DINAINTE DE 2004.VA FI LINISTE DEPLINA LA PRESEDINTIESI SE VA FURA SI BRUMA CARE A MAI RAMAS. SARMANUL ROMAN VA TINE IN SPINARE IN CONTINUARE O DROAIE DE PRIVILEGIATI,CU PENSII SI SALARII DE LUX IN TIMP CE MAJORITATEA DEABEA RASUFLA.AU APARUT PE POSTURILE TV ALDE BOMBONEL ET. COMP.CARE II CANTA PROHODUL LUI BASESCU DIN CAUZA CARUIA AU TREMURAT 4 ANI.DIN CAUZA PROMISIUNILOR DESARTE ALE CANDIDATILOR,IN APARATUL BIROCRATIC,SOARECII JOACA PE MASA NIMENI NU MAI ASCULTA PE NIMENI.STATUL PENTRU EI E O VACA DE MULS! SUNT DE PLANS SARACII? VILE,MASINI DE LUX,CONCEDII IN STRAINATATE! DACA VOR SALARII BAROSANE,DE CE NU MERG LA FIRME PRIVATE?=ACOLO TREBUIE MUNCIT FIECARE BANUT,ORI LA EI NU SE POARTA!ASA CA....VOTATI ROMANI! VA MERITATI SOARTA!


Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 16:34

Crin ai dezamagit tinerii care te-au votat si gaseau in tine o tanara speranta a viitorului.Te-ai aliat cu stanga satanica si acolo sa ramai ca noi nu te mai votam niciodata.


GINA
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 20:10

Tinerii nu au fost dezamagiti de Crin ci de societatea inca optuza in care traim. Ustura dar trece. Banuiesc ca se vor mobiliza mai bine in turul II. Tinerilor dezamagiti le-a mai ramas o jumatate de sansa pe care trebuie s-o fructifice ca si cum ar avea una intreaga, altfel....... Base inca cinci ani, sa traiti !


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Dorinel

3855 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 22:26

De la: 9am076753, la data 2009-11-24 16:34:34Crin ai dezamagit tinerii care te-au votat si gaseau in tine o tanara speranta a viitorului.Te-ai aliat cu stanga satanica si acolo sa ramai ca noi nu te mai votam niciodata.
Cat de usor esti de manipulat. Pai mai draga .... nu cumva PDL-ul poarta aceaisi basca satanica de stanga ?
HAI LA REVEDERE ! Votati-l pe Basescu sa distruga definitiv ideea de dreapta, PNL-ul si aceasta tara ....


Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gcristea

70 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:09

Te salut vanele asta-i pen' tine ma!
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu’ am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a “cumparat-o”. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de “ aducere in paragina” pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care “la invins sistemul” stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, “mafia din guvern” ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: “...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....” Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul “petrolului” ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de “SINDICALISTI” inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu “trupa” la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU’ BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROM, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu’ nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu’ geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Am considerat ca unele nume proprii nu merita efortul de a apasa tasta shift !
Mai vorbim dar pana atunci....cititi!
Lui Geoana ii lipseste latura umana

Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.


Cheia e la Antonescu

In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]


Referendumul a reusit din cauza nepasarii parlamentarilor

Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]


La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:28

De la: gcristea, la data 2009-11-25 11:09:46Te salut vanele asta-i pen' tine ma!
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu’ am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a “cumparat-o”. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de “ aducere in paragina” pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care “la invins sistemul” stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, “mafia din guvern” ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: “...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....” Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul “petrolului” ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de “SINDICALISTI” inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu “trupa” la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU’ BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROM, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu’ nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu’ geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Am considerat ca unele nume proprii nu merita efortul de a apasa tasta shift !
Mai vorbim dar pana atunci....cititi!
Lui Geoana ii lipseste latura umana

Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.


Cheia e la Antonescu

In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]


Referendumul a reusit din cauza nepasarii parlamentarilor

Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]


La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".



doamna,asa de frumos si blind vorbiti si tot repetati exact acelasi text pe toate topicurile,ca-mi vine sa va-ntreb : sunteti madam turcanu "prietena" dlui Stolojan ? si mai vreau sa -i pun sefului o intrebare,amintind de anii 90 : ce-ati facut dle Basescu in ultimii 5 ani ?


bilbe

409 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:50

Haideti sa nu mai dam cu bolovani,sa gindim serios.Crin este si el la o virsta,are si sotie acum ,un copil de educat,in anii tineretii ,toti facem la fel,ne prostituam ,schimbam serviciile,partidele sa gasim ceva mai bun.Dar vine o vreme cind,o minte devenita cit de cit inteleapta ,te indeamna sa te ocupi si de ceva seros.Basescu a parcurs anii vietii la fel,a avut ocazie mare sa se afirme in acesti ultimi 5 ani dar au fost mai tentante viciile vietii,o Lenuta,un spritzuletz,caposenia omului care imita tziganul cind ajunge sef si uitarea de unde a plecat,uite asa a trecut timpul si a uitat ca a promis ceva norodului flamind ,din moment ce el era calare pe rondela de cascaval.Daca Gioana ramine presedinte ,daca Antonescu sa maturizat si daca electoratul a inceput in mod autodidact sa se educe politic,la 6 decembrie voteaza in masa pentru Gioana,reda increderea intr-o tara macinata de conflicte politice si accepta un nou concept social-liberal democratic,benefic pentru toate paturile sociale din Romania,cu conditia ca Gioana sa ramina serios iar populatia sa treaca la munca serios.Uitati-va in urma fiecare si rumegati la cele spuse mai sus.NU UITATI SA VOTATI,CA O DATORIE CIVICA,RESPIRAM ACELASI AER AL ROMANIEI !


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:02

De la: bilbe, la data 2009-11-25 11:50:51Haideti sa nu mai dam cu bolovani,sa gindim serios.Crin este si el la o virsta,are si sotie acum ,un copil de educat,in anii tineretii ,toti facem la fel,ne prostituam ,schimbam serviciile,partidele sa gasim ceva mai bun.Dar vine o vreme cind,o minte devenita cit de cit inteleapta ,te indeamna sa te ocupi si de ceva seros.Basescu a parcurs anii vietii la fel,a avut ocazie mare sa se afirme in acesti ultimi 5 ani dar au fost mai tentante viciile vietii,o Lenuta,un spritzuletz,caposenia omului care imita tziganul cind ajunge sef si uitarea de unde a plecat,uite asa a trecut timpul si a uitat ca a promis ceva norodului flamind ,din moment ce el era calare pe rondela de cascaval.Daca Gioana ramine presedinte ,daca Antonescu sa maturizat si daca electoratul a inceput in mod autodidact sa se educe politic,la 6 decembrie voteaza in masa pentru Gioana,reda increderea intr-o tara macinata de conflicte politice si accepta un nou concept social-liberal democratic,benefic pentru toate paturile sociale din Romania,cu conditia ca Gioana sa ramina serios iar populatia sa treaca la munca serios.Uitati-va in urma fiecare si rumegati la cele spuse mai sus.NU UITATI SA VOTATI,CA O DATORIE CIVICA,RESPIRAM ACELASI AER AL ROMANIEI !


ai dreptate ,mare dreptate si daca dorim sa avem urgent un guvern s'un prim ministru,va trebui-ne place,ori nu- sa-i dam o sansa lui Geoana ! daca nu,nebunia va reincepe : "lLivache " nu va trece cu guvernul lui prin Parlament si sa te tii neicusorule ce va urma si, daca avem noroc in viata ,abia prin martie-aprilie vom avea din nou un Parlament,evedent cu o alta distributie si distractia lui Bas' va continua,in timp ce tara va sucomba ...fain,nu-i asa ?


9am096416

278 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:19

faceti o mare greseala ca faceti jocul ESCROCILOR. Parlamentarii rtebuie sa se supuna poporului si NU poporul parlamentului ,asa ca alegeti BASESCU . PARLAMENTARII sunt certareti ,hoti ,lenesi , evazionisti fiscali (vezi Negoita de la PSD,are 23 milioane de euro impozit de platit statului Roman ),mincinosi ,inumani si trebue sa execute VOINTA POPORULUI .Tara va sucomba cu Geoana la putere ,cu aceasta papusa din carpe care va face tot ceea ce ii vor spune HOTII DE TARA .
A VOTA GEOANA INSEMNA A VOTA ; VANGHELIE , ILIESCU,NASTASE,INTR-UN CUVANT ---HOTII DE TARA


M
tocileanu_florentina

12 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:26

UN OM CU MULTE FETE CARE ESTE INEBUNIT DUPA CIOLAN SI O MARIONETA CARE ADUNA FIRIMITURILE DE LA MASA LUI PATRICIU NUMAI SA FIE SI EL BAGAT IN SEAMA .o SULFA DE OM CARE A FACUT TURISM PRINTRE PARTIDE SI UNDE A GASIT PROSTI SI HOTII S-A ALATURAT CU FORTA SI STA IN GENUCHI SI ASCULTA ORDINE ,NU REPREZINTA PARTIDUL CI INTERESELE LUI PATRICIU CARE-I MAI ARUNCA SI LUI CITE UN OSCIOR DE ROS RUSINE LIBERALULE NE-AI FACUT DE RIS HOOOOOOOOOOO.


Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: