Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:29
De la: coradu, la data 2011-06-12 10:18:02De la: oLady, la data 2011-06-11 13:20:53De la: coradu, la data 2011-06-09 23:15:29De la: oLady, la data 2011-06-09 00:12:28De la: coradu, la data 2011-06-06 18:08:34Evolutia crizei la romani... ala nu era chinez,era vietnamez c'avea ochii mai mici cu 1mm decat chinezii...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:35
La scoala, ora de biologie : -Copii, ne poate povesti cineva intamplari deosebite cu animale ? Georgica : -Doamna profesoara, intr-o zi am plecat cu tata la padure si acolo am gasit langa un copac un pui de pasare, mic si golas, cazut din cuib. L-am dus acasa, i-am facut un cuib intr-o maneca veche de cojoc, l-am hranit si puiul a crescut, i-au crescut penele , era bland, dar toamna glasul salbaticiei s-a facut auzit si puiul a zburat cu celelalte pasari spre tarile calde ! -Bravo Georgica, intr-adevar, o poveste deosebita ! Ionel : -Doamna profesoara, intr-o zi, unchiul meu care este padurar, m-a luat cu el la padure. Acolo, intr-o taietura, langa niste craci uscate, am gasit un pui mic, mic de caprioara. Eu am vrut sa-l iau in brate, sa-l mangai, dar unchiul meu nu m-a lasat, mi-a spus ca mama lui este pe aproape, nu l-a parasit! Si, intra-adevar , dupa ce ne-am ascuns, am vazut caprioara care s-a intors la pui si impreuna au plecat in codru ! -Bravo Ionel, frumoasa povestire ! Bula : - Doamna profesoara, bunicul meu e baci la o stana si intr-o noapte, cu vreme mai inchisa, cu ceata, o ursoaica mare a venit si a sarit in tarla la oi! Bunicul a sarit la ea, sa o alunge si atunci ursoaica s-a ridicat in doua labe si l-a prins pe bunicul in labe! Bunicu' (nu-l cunosteti pe bunicu', dar e un tip ca bradul, trait numai la stana!) a prins-o si el in brate, s-a incordat si a trantit-o la pamant! Si daca tot era la pamant a si f***t-o !!!! -!!!! Vai Bula, interesant !!!! Asa ceva chiar n-am auzit !!!!!!!!!!!! Si bunicul tau?? -E bine, are 80 de ani, e tot la stana ! -Dar ursoaica ? -Nu mai stiu nimic de ea, dar bunicul gaseste in fiecare dimineata in fata usii de la stana, ba un cosulet cu fragi, ba unul cu zmeura [/quote]
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:38
De la: coradu, la data 2011-06-12 10:27:41 Civilizata ursoaica
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:55
De la: XYW, la data 2011-06-12 10:29:52De la: coradu, la data 2011-06-12 10:18:02De la: oLady, la data 2011-06-11 13:20:53De la: coradu, la data 2011-06-09 23:15:29De la: oLady, la data 2011-06-09 00:12:28De la: coradu, la data 2011-06-06 18:08:34Evolutia crizei la romani... nu ....ca vietnamejii-s din alt film... ãla cu RAMBO....si FAT FRUMOS era austriac pe vremea aia si-l chema ARNOLD
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:59
De la: Ingrid, la data 2011-06-12 10:38:09De la: coradu, la data 2011-06-12 10:27:41 DA..LUMEA ANIMALELOR E MULT MAI CIVILIZATA... daca in locul ursoaicei era o SCUFITA ROSIE,lasa un cos cu si cu scutece...
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:04
Pai acum am o revelatie...multi ursuleti au o privire umana...cred ca ursoaica nu stie sa ridice pretentii
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:11
Conform unor postari pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai pe Internet, iar astfel am ajuns sa avem si noi placerea de a-l cunoaste.
Intrebare suplimentara: Este Iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)? Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele: In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa Iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in Iad comparativ cu rata celor care pleaca din Iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in Iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din Iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in Iad. Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in Iad. Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din Iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul Iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatu ra in Iad sa ramana constanta, volumul Iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra. Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati: 1. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in Iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot Iadul pe pamant. 2. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete Iadul. Asadar, care din ele este? Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa fie o zi friguroasa in Iad inainte sa ma culc cu tine", si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca Iadul este endoterm si ca a inghetat deja. Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce Iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut... ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinta divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!".
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:16
Bine Sandraaaaa ...ai adus raiul pe pamant
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:32
De la: Ingrid, la data 2011-06-12 11:16:41 si astfel se rezolva si problema incalzirii globale.....
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:42
Ghicitoare:
Sa zicem ca lucrati intr-o “intreprindere” avand 736 de functionari si care, in 2010, a inregistrat urmatoarele date statistice: Din cei 736 angajati: - 17 au fost acuzati de violente conjugale - 11 au fost acuzati ca au emis cecuri fara acoperire - 35 au participat direct sau indirect la deturnari de fonduri, bancrute si falimentari frauduloase - 16 au fost deferiti justitiei pentru diferite delicte prevazute in codul civil - 32 au fost arestati pentru conducere in stare de ebrietate si alte delicte rutiere. Ei acum ghiciti despre care “intreprindere” este vorba! Cum, nu stiti? Este vorba de…Parlamentul European! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:59
De la: Ingrid, la data 2011-06-12 11:42:31Ghicitoare: Onorabila institutie,n-am ce zice.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 14:45
De la: coradu, la data 2011-06-12 10:59:04[ Mda, si struþii urasc pisicile deoarece acestea îsi îngroapa rahatul în nisip!
|
Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 14:53
De la: Melody_, la data 2011-06-13 14:45:54De la: coradu, la data 2011-06-12 10:59:04[
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 15:47
Un tip sta la calculator. Prin fereastra zboara o caramida învelita în hârtie, direct în monitor, monitorul se face praf. Tipul ridicã caramida, desface hârtia pe care e scris: "Vand monitor nou!"
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 18:53
De la: Ingrid, la data 2011-06-13 15:47:24Un tip sta la calculator. Prin fereastra zboara o caramida învelita în hârtie, direct în monitor, monitorul se face praf. Tipul ridicã caramida, desface hârtia pe care e scris: "Vand monitor nou!"
Daniela
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2011, ora 00:59
De la: Melody_, la data 2011-06-13 14:45:54De la: coradu, la data 2011-06-12 10:59:04[ imi inchipui ca sunt foarte incantati la descoperirea a asemenea ,,zacaminte,,
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 14 Iunie 2011, ora 18:06
Ei , dar de mine ati uitat ? Ca eu plang, v-ati mutat toti aici? Gata nu va mai spun povesti, ca vad ca vorbesc singur...
|
Postat pe: 14 Iunie 2011, ora 18:48
De la: Marin56, la data 2011-06-14 18:06:53Ei , dar de mine ati uitat ? Ca eu plang, v-ati mutat toti aici? Gata nu va mai spun povesti, ca vad ca vorbesc singur... eu te citesc,sa stii... doar ca...nu am vazut ,,minune,, care sa tina mai mult de trei zile..
|
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 19:41
Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta.
Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica. Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister. Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua. - Amandoua?! au intrebat ceilalti. - Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti sa stai la serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare.
|
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 20:45
O trecatoare tanara si absolut goala, fara macar o geanta sau bijuterie, opreste un taxi, intra, se aseaza si ii spune soferului adresa dorita.
Soferul se uita insistent la calatoare prin oglinda retrovizoare. Aceasta, revoltata il apostrofeaza. -Ce te uiti? N-ai mai vazut o femeie goala? -Am vazut...si inca destule...doar ma zgandare curiozitatea de unde o sa scoti banii sa platesti calatoria!....
|
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 21:35
De dupa ureche...
|
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 23:43
De la: Melody_, la data 2011-06-16 21:35:11De dupa ureche... numai daca era si COOPERFIELD prin preajma
|
Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 08:41
Trei Nasturi
S-a oprit tramvaiu-n piaþã Lume multã ºi pestriþã ªi prin iureº se împinge ªi o frumoasã cuconiþã. ……………………….. Cum avea rochiþa strâmtã ªi cu nasturi mulþi pe spate Vrea sã urce, dar din cauze Rochiei strânse-n trup, nu poate. ……………………….. Trece mâna-i mititticã Rosã ca un plasture Înspre spate ºi gingaºã Ea deschide un nasture. ……………………….. Imposibil sã se urce Dar ca oriºece femeie Îþi mai trece mânuºiþa ªi încã un nasture deschide. ……………………….. Dar cum treapta-i înãltuþã ªi e aproape imposibil! Ce sã facã, ce sã facã? Vai, momentul e penibil! ……………………….. Mai deschide încã unul Dar zadarnic îi e dorul Nic acum nu poate doamna Sã ridice-n sus piciorul. ……………………….. Dar un domn ce sta în urmã-i Fãrã nici un fel de formã O apucã de contururi ªi o saltã pe platformã. ……………………….. Doamna, roºie la faþã Fulgerând priviri haine Se întoarce ºi îi spune Bombonind: – Nu þi-e ruºine? ……………………….. - N-ai dreptate cuconiþã Zice el cu anasâna – Dumneata te superi fiindcã Fãrã vrere am pus mâna Pe când eu tãcui din gurã Când nici nu mi-ai spus pardon ªi mi-ai descheiat în grabã Trei nasturi la pantalon. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 08:53
Ce se facea daca avea vreo zece nasturi....
|
Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 11:44
cu fermuar era mai simplu :}}
|
Postat pe: 18 Iunie 2011, ora 15:10
De la: Ingrid, la data 2011-06-17 08:41:07Trei Nasturi CATA INDECENTZAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 18 Iunie 2011, ora 19:33
Jurnaliºtii de la "Libertatea" au mers la ghicitoarea Sultana cu o pozã a mîinii lui Victor Piþurcã . Dupã ce a "citit-o", "clarvãzãtoarea" a decretat: "Ne vom califica la Euro!".
Alte concluzii ale "celebrei" Sultana? - "Omul ãsta a început o muncã grea, de care s-a mai apucat în trecut. Îi picã o reuºitã, o bucurie mare în viitorul apropiat, dar va avea câteva piedici. Apoi va gusta din cupa fericirii" - "Trebuie sã se fereascã de un bãrbat spîn ºi de un bãrbat cu barba roºie. Aceºti doi bãrbaþi îl duºmãnesc ºi îi pun beþe în roate" - "E obsedat de un numãr, de o culoare ºi þine foarte mult la oamenii apropiaþi, dar îi scoate uºor de la suflet dacã îl trãdeazã. E încãrcat de energie negativã, dar sfideazã rãul. Cînd vrea, are putere negativã asupra oamenilor, þintuieºte pe cineva cu privirea ºi acela pãþeºte ceva rãu", a spus ea în Libertatea. Distrîndu-se pe seama predicþiilor Sultanei, Daniel Buzdugan ºi Mihai Morar au fãcut show dimineaþã, la Morning Zu. Iatã mai jos poezia compusã pe loc de cei doi ºi recitatã de Buzdugan la Radio Zu: Descînt pentru calificare Sînt Mama Sultana, Neagrã ca Obama, Vie ca Osama Am luat douã pene De struþ mai devreme Paiul dintr-un suc, Coamã de bursuc Unghii de pisicã ªi-o ºopîrlã micã ªi le-am pus pe toate Seara pe la ºapte Într-o sticlã mare De rãcoritoare Sã-i fac astrograma Lu' domnu' Satana. I-am citit în palmã Cum cã de la toamnã Cînd începe ºcoala Duce "naþionala" Fãrã mari probleme La Europene. Îi stã scris în labe Cã e bun la table E un argint viu Mare barbugiu. Pierde nopþi prin baruri În mînã cu zaruri D-alea mari, frumoase, Ce dau ºase-ºase. Dar mai vãd în stele Cã-n ritm de manele La apus de soare Are belea mare. Cãci un jucãtor, Mare-alergãtor, O sã îl trãdeze Fãrã rã rateze ªi o sã marcheze Într-un moment nasol Mare autogol. Ca sã n-ai vreo dramã, Domnule Satanã, Fã în aºa fel Sã scapi de Bãnel. Da' ºi-alþi jucãtori Sînt pãmînt de flori ªi cred cã antidotul E sã schimbi tot lotul. ªi-apoi, cel mai bine, Schimbã-te pe tine. ªi du-te din nou Iar la cazinou. Fiindcã la barbut Ai noroc mai mult. Cãci echipã mare O s-avem, se pare, Doar în ziua-n care Porcu' o sã zboare.
|
Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 08:36
Oricum e de remanrcat documentarea doamnei
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 14:34
De la: Ingrid, la data 2011-06-19 08:36:42 PROBABIL ARE SI SITE....DE VRAJELI....
|
Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 21:38
Un afacerist merge într-o searã într-un bar. Agaþã ºi el o fatã, dupã care merge cu ea într-un hotel. De dimineaþã, înainte sã plece, îi spune fetei cã-i va trimite un cec de 200$ pentru serviciile prestate ºi cas sã nu fie nicio problemã va scrie pe el: “chirie pentru apartament”. La birou, afaceristul se gândeºte cã 200$ e totuºi o sumã prea mare, aºa cã îi trimite un cec de 100$ ºi îi ataºeazã un bilet:
1. Apartamentul dumneavoastrã a mai fost locuit. 2. Apartamentul dumneavoastrã nu este cãlduros. 3. Apartamentul dumneavoastrã este prea mare. Fata primeºte cecul ºi biletul. Citeºte biletul, dupã care îi trimite afaceristului rãspunsul: Domnule, am primit cecul ºi biletul. În ceea ce priveºte motivele dumneavoastrã de nemulþumire, iatã ce pot sã vã rãspund: 1. Dacã apartamentul a mai fost locuit, mi se pare normal. Ar fi fost o mare pierdere, þinând cont cã este atât de frumos. 2. Dacã apartamentul vi s-a pãrut prea puþin cãlduros, este probabil pentru cã nu aþi ºtiut sã daþi drumul la cãldurã. 3. Dacã apartamentul vi s-a pãrut prea mare, înseamnã cã nu aþi avut destulã mobilã cu care sã-l umpleþi.
|
|
|

)