Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2016, ora 19:22
De la Syster Daniela O pereche la varsta a treia, dupa o consultatie geriatrica, primeste ca sfat de la medic sa-si noteze ce au de facut pentru a compensa, astfel, memoria care incepe sa se deterioreze. Intr-una din zile, in timp ce se uitau la TV, batranelul se ridica din sezlong pentru a merge la bucatarie. Sotia: - Adu-mi si mie o cupa cu inghetata, dar noteaza-ti sa nu uiti. Sotul: -Nu e nevoie, doar tin minte. - Stai, mai pune in inghetata si niste zmeura. Noteza-ti … - Nu e nevoie … - Inca ceva: pune deasupra si o lingurita de frisca. Noteaza-ti … - Nu notez nimic, doar tin minte atata lucru (din ce in ce mai iritat pentru ca e intors din drum). Dupa vreo douazeci de minute, batranelul iese din bucatarie cu un platou cu felii de sunca si oua pe care il depune in mainile consoartei. Dupa ce se uita la platou, batranica explodeaza: - Vezi, ai uitat ceapa! Doar ti-am spus sa notezi …
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2016, ora 10:31
Noi, femeile, iubim listele. Iubim sa scriem. Plus ca mergand cu lista la supermarchet si fiind presate (de barbatii familiei care nu au rabdare sa faca cumparaturi), evitam sa ne ratacim pe la diverse raioane, hai sa le numim astfel. Barbatii, si aici fara sa fiu misogina sau sa las loc de orice interpretare, nu accepta sa li se faca program. Nici liste, na! Poi, de aia uita ei ! Este ? Bazandu-se pe principiul ''Lasa ca ma descurc io! Ce, nu-s copil!!'' , pur si simplu se mai ratacesc si ei , tot pe la diverse raioane,tot... ...si pe la diverse varste, tot... Noroc cu noi, femeile lor !
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2016, ora 10:39
Statisticile emise in urma cercetarilor , au spus ca daca mergem la cumparaturi fara lista si avem de cumparat cel putin 4 lucruri diferte, fara o lista , riscam sa uitam cel putin un lucru ce am fi vrut sa-l achizitionam.
Nu mai stiu exact ce zic statisticile despre cate lucruri ne-am aminti in caz ca ne-ar urmari discret un Alzeheimer... A propos... recent mi-am uitat codu' de la card, vrand sa achit cumparaturile la magazin. Noroc ca sotul meu era cu mine. Era si inaugurarea magazinului nou deschis. Ma opresc din a tasta. Ce sa tastez, daca uitai codu'? Io, care iti tin minte pana si parola intreaga de conectare la net, din cateva zeci de cifre, eram ca lioaca, bustean, ce mai! Si cu 45 la tampla si tot nu stiam,serios! La care, sotul meu vine seren si imi sopteste. Da'codu'de la cardu' lui.Am fost ca si Stansi Bran, pe cuvant! Si la casa o coada.... da, na' asta e viata! Si e frumoasa, nu-i asa?
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2016, ora 15:18
mie-mi pare ca lista de cumparaturi ma scuteste de a pierde timp cotrobaind prin magazin ca sa-mi dau seama ce-mi trebuie ! avind lista , stiu exact unde ma duc : la raionul de carne ; la brinzeturi ; la si ...la ! ca sa nu spun ca , facind-o acasa si gindindu-ma bine la ce-mi trebuie, nu-mi dau ocazia sa cheltuiesc mai mult decit pe necesitati ....
acuuuu' as minti daca as spune ca nu s-a intimplat sa iau si ceva ce mi-a facut cu ochiul, ceva ce nu era pe lista ! P.S don Nelooo imi cere lista cind se duce la piata si bine face , preintimpinind astfel vreun repros , caci scripta manent !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 09:49
Eu...ori uit sa fac lista, ori uit lista
Gherghina si Frosina doua babe cu Alzheimer, merg la o a 3-a baba, prietena lor din tinerete, Safta si ea suferind tot de Alzheimer. Merg acolo, vorbesc, se simt bine, iar, la jumatate de ora de cand au ajuns, Safta spune: – Vai, ce gazda sunt! Sunteti de atata timp aici si eu nici nu v-am dat o cafea. Se duce, le face o cafea si totul continua ca inainte. Peste inca o jumatate de ora, Safta spune: – Vai, ce gazda sunt! Sunteti de atata timp aici si eu nici nu v-am dat o cafea. Se duce, le face o cafea si povestea se tot reia in urmatoarele 3 ore. Dupa aceste 3 ore, Gherghina si Frosina pleaca. In lift, la iesire, Ghergina spune: – Extraordinar ce gazda a ajuns Safta: nu ne-a servit si ea cu o cafea! – Tu ai fost la Safta fara mine?? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:13
De la: lngrid, la data 2016-01-24 09:49:45Eu...ori uit sa fac lista, ori uit lista Oare cu cine aveam intalnire aici? Te tzuc, Ingrid, tot cu drag, tot! Unde e Gabitza noastra, parca nu ne-o facut caveou' , asa-i dara? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 14:37
De la: lngrid, la data 2016-01-24 09:49:45Eu...ori uit sa fac lista, ori uit lista chestia cu uitatul listei acasa e culmea uitarii ....desi, apropo de bancul tau, faza urmatoare ar fi sa uiti ca ai facut o lista !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 14:40
De la: Musetel, la data 2016-01-24 11:13:39De la: lngrid, la data 2016-01-24 09:49:45Eu...ori uit sa fac lista, ori uit lista azi ati fost voi gazde perfecte si va felicit ! cafea buna, cald in cafenea, miros de musetel si flori de cimp si o atmosfera de sarbatoare ! :
|
|
|
|
Postat pe: 26 Martie 2016, ora 08:27
- Vasilica, ce-i tatal tau?
- Gunoier. - Nu se spune gunoier, ci lucrator la Salubritate. Petrica, ce-i tatal tau? - Gropar. - Nu se spune gropar, ci lucrator la Pompe Funebre. Ioane, ce e tatal tau? - Cioban! - Nu, mai, Ioane, se spune Indrumator Pastoral. -Gigele ce-i tatal tau? - Dj la Mystic Club. - Cum adica? - Clopotar la biserica Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Martie 2016, ora 08:51
De la: lngrid, la data 2016-03-26 08:27:33- Vasilica, ce-i tatal tau? d'apai tata lu' mitica-i procuror...adica procura orice pt. a vinde pe piata libera...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|