Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 781 mesaje Membru din: 15/01/2014 |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 18:26
De la: Marin56, la data 2014-03-05 18:18:06Într-o zi un iepuraș cãlãtorea cu trenul. Cum stãtea el picior peste picior cu un trabuc în gurã, cu un ziar în fațã, și cu o sticlã de wisiki...alãturi, întrã la un moment dat în copmpartiment vulpea.
Constiinta = vocea interna + oglinda de buzunar.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 19:48
Vânzãtorul zâmbind o întreabã pe o domnișoarã:
- Ce dorește domnița? - Domnița dorește o sticlã de Martini, un bãrbat adevãrat și sex sãlbatic,........ dar ea a venit dupã pâine. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 18:41
De ce oare Tom ºi Jerry sunt dezbrãcaþi tot timpul, dar când se duc la plajã îºi iau costum de baie???
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 18:43
De la: _Ingrid, la data 2014-03-10 19:48:18Vânzãtorul zâmbind o întreabã pe o domnișoarã: Orice jumãtate îºi are sfertul ei...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 20:17
Merge Gheo la doctor. Il intreaba doctorul:
- Fumezi? Sta Gheo sa se gandeasca. Raspunde in doi peri, facand din mana in stanga si in dreapta: - Asa si asa… - Ce inseamna “asa si asa”? Cam cat? - Pai ce sa zic eu? Cam 4 pachete pe zi. - Sex faci? - Asa si asa. Cam de 5 ori pe zi. - Aha. Dar de baut, bei? - A, da! De baut, beau! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:13
Un cetatean austriac se prezinta la emigrari:
-dom'le vreau sa emigrez! - de ce? - pai pe vremea nazistilor daca erai gay erai condamnat la moarte, pe vremea comunistilor faceai inchisoare, acum esti tolerat si e ok. Dar vreau sa plec inainte sa devina obligatoriu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:31
upsss !
da' ieri am auzit si eu un banc nou....ca nu prea mai sunt ....cele mai multe sunt readaptari....deci , intrebare : cu cine se invecineaza Rusia ? cu cine vrea ea ! e de ris sau ne infioara ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 14:59
O blondã e opritã de un agent de circulaþie:
- Actele dvs. vã rog. - Cum adicã acte? - Buletinul, adicã, donºoarã! - Da cum adicã buletin? - Ãla, donºoarã , aºa mic ca o carte cu poza dumitale acolo! - Aha! Se uitã blonda prin poºetã, cautã ºi cautã pânã gãseºte oglindã. O deschide, se vede pe ea, i-o întinde poliþistului. Ãsta o ia, o deschide, se uitã: -Aaaa, dvs eraþi d-le ofiþer…! Sã trãiþi, drum bun! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Mai 2014, ora 09:43
asta era pe vremea comunistilor, acum e tineri si destepti si stiu sa le recunoasca pe blondele depe la tveuri , mari staruri !
|
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 11:26
Un polițist ajunge la locul unui accident unde o mașinã a ieșit de pe autostradã, a omorât mai multe animale și a dãrâmat un hambar. Îl ia deoparte pe Marin, care abia se mai ținea pe picioare și se sprijinea de nevastã-sa, și îl întreabã:
- Fii sincer, cât ai bãut? - Am bãut cinci beri și trei sticle de vin, plus ceva vodcã. Sunt beat, ce mai… zice Marin. - Știu cã ești beat! zice polițistul nervos, dar ãsta nu e un motiv ca sã o lași pe nevastã-ta sã conducã ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:44
Intrã într-un saloon un cowboy urmat de un câine jigãrit... toþi scot pistoalele ºi zic:
- Ce respect e ãsta când tu intri cu javra unde noi ne odihnim. - Bã câinele meu vorbeºte, e un câine deosebit, punem pariu ºi dacã aºa e îmi puneþi toþi câte-un rând de whisky, iar dacã nu mã scoateþi afarã în ºuturi. Ok? Se apropie unu ºi zice: - Cum se numeºte chestia aia de piele de o pui în capul calului? Câinele face: - Ham! Ehehei sar ãºtia pe cowboy ºi-l scot cu curu vânãt afarã, se apropie ºi câinele ºi zice: - Ce, trebuia sã zic frâu? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 16:13
Blonda zambeste gales la politist:
- Nu credeti ca 300 de lei e cam prea mare amenda? - Unde lucrati? - intreaba politistul. - La supermarket. - Bine, atunci va dau numai 299,99! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:31
O blondina in avion se adreseaza stewardesei:
- Va rog sa-i spuneti pilotului sa nu depaseasca viteza sunetului. Eu si prietenul meu dorim sa facem conversatie. Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:33
•
O baba surdã se urcã în tramvai, la un moment dat vine controlorul: - Biletul la control, vã rog! - Ce zici, maicã? - Biletul la control! Baba se întoarce cãtre o tânãrã și întreabã: - Ce zice, fã maicã? - Zice biletul la control pentru cã dânsul e controlor. Baba se întoarce supãratã cãtre controlor și zice: - Și eu sunt contra lor maicã, dar ce dracu sã le faci! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:34
Se intalnesc doi prieteni.
– Nu te-am mai vazut demult la fotbal. – Pai nu ma lasa nevasta. Se supara si incepe cu istericale etc. – Dar tu esti barbat in casa sau cine? Eee, pai prinde-o odata, dai pantalonii jos si fa-i curul rosu! Se despart ei dar peste vreo doua saptamani iar se intalnesc: – Iar nu ai fost la fotbal. De ce n-ai facut cum ti-am zis? ii reproseaza prietenul. – Ba am facut. I-am zis ca ma duc la fotbal, ea a inceput sa tipe, am prins-o, i-am dat pantalonii jos, apoi m-am uitat la fundul ei frumos si m-am gandit: – Ce-mi trebuie mie fotbal? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:35
Nevasta isi surprinde sotul in bucatarie cu un plici de muste in mana. Il intreaba:
- Ce faci mai aici? - Omor muste... - Si ai omorat vreuna? - Trei masculi si doua femele. - Dar cum le recunosti? - Masculii i-am omorat pe o cutie de bere iar femelele pe telefon Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:36
Un politist se apropie de o blonda :
- Buna! Îmi puteti spune unde se afla autobusul ? - Ssstttt, ca eu incerc sa aflu unde se afla autobusul! Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:36
Se duce Maria la preot :
- Parinte am avut aseara un vis si vreau sa ma spovedesc. - Spune fiica mea... - Parinte am visat ca a venit Ion aseara, a intrat la mine in camera si m-a sarutat. - Cum fiica mea... asa? (si preotul o saruta). - Da, da parinte si apoi mi-a dat bluzita si fustita jos. - Cum fiica mea... asa? (si preotul o dezbraca). - Da, da parinte si apoi mi-a dat si lenjeria intima jos. - Cum fiica mea... asa? (si preotul ii da fetei lenjeria intima jos). - Da, da parinte si apoi am facut sex. - Cum fiica mea... asa? (si preotul se pune pe treaba). Dupa ce termina treaba, Maria ii zice preotului: - Da, da parinte si apoi mi-a dat 100 de euro. - Vise fiica mea... vise... • Badea Gheorghe era la cosit iarba de pe marginea ºanþului. Deodatã trece o maºinã cu vitezã ºi calcã o gãinã care mergea pe stradã. ªoferul, speriat, opreºte ºi încearcã sã-ºi repare greºeala, plãtindu-i omului gãina. Ridicã de jos gãina moartã ºi se duce spre badea Gheorghe, care privea nepãsãtor scena, ºi-i spune: - Bade, e a matale gãina asta? Badea Gheorghe se uitã insistent la gãinã ºi spune oarecum încurcat: - No! Eu n-am gãini aºa late! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:37
De la: Marin56, la data 2014-08-01 16:34:20Se intalnesc doi prieteni.
|
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:39
De la: Marin56, la data 2014-08-01 16:35:03Nevasta isi surprinde sotul in bucatarie cu un plici de muste in mana. Il intreaba:
|
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:41
Ce face o blonda daca ii vine menstruatia in timp ce conduce masina?
Pune avarile si-si continua drumul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 August 2014, ora 16:48
Badea Gheorghe era la cosit iarba de pe marginea ºanþului. Deodatã trece o maºinã cu vitezã ºi calcã o gãinã care mergea pe stradã. ªoferul, speriat, opreºte ºi încearcã sã-ºi repare greºeala, plãtindu-i omului gãina. Ridicã de jos gãina moartã ºi se duce spre badea Gheorghe, care privea nepãsãtor scena, ºi-i spune:
- Bade, e a matale gãina asta? Badea Gheorghe se uitã insistent la gãinã ºi spune oarecum încurcat: - No! Eu n-am gãini aºa late! Raporteaza abuz de limbaj |
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2016, ora 09:35
...
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2016, ora 13:03
- Buna ziua, domnisoara ! Imi puteti spune varsta dumneavoastra?
Blonda numara pe degete si spune: 22! - Inaltimea? Blonda vede pe masa o ruleta chinezeasca de 5 m, o ia, se masoara cu greu si zice: 175 cm! - Imi puteti spune prenumele dumneavoastra? Blonda a tacut cateva secunde bune, poate chiar un minut insa in acest timp strangea ochii si misca din cap. Pana la urma insa spune : - Angi! Cel ce conducea interviul intreaba contrariat: - Inteleg ca a trebuit sa numarati pe degete pentru a va afla propria varsta! Inteleg si ca nu v-a interesat pana acum ce inaltime aveti si a trebuit sa o masurati aici. Dar nu inteleg de ce v-a trebuit atata timp ca sa va spuneti prenumele! - A trebuit sa-mi aduc aminte versurile: “Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani !…” Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2016, ora 15:28
De la: lngrid, la data 2016-01-02 13:03:29- Buna ziua, domnisoara ! Imi puteti spune varsta dumneavoastra? aaaii. ce m-ai pacalit ! vazind revenind la rampa acest topic am venit intr-un suflet sa vad cine-i buburuza sau gindacelul curajos , ptr. ca tot s-a vorbit zilele astea despre Casa Regala ?!La Multi ani !
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2016, ora 21:10
Aseara, nevasta-mea a venit acasa cu 2 baxuri de bere, trei baterii de vin, doua sticle de whisky si 3 paini.
- Asteptam musafiri ?, o-ntreb eu. - Nu, raspunde ea. - Si-atunci, la ce-ai cumparat atata paine ?? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2016, ora 16:26
De la: lngrid, la data 2016-01-11 21:10:24Aseara, nevasta-mea a venit acasa cu 2 baxuri de bere, trei baterii de vin, doua sticle de whisky si 3 paini. chiar asa, mai ales ca piinea orbeste !
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2016, ora 10:21
Ia, ceva din domeniu dreptului: Profesorul o intreaba pe studenta: - Ce-ar fi daca ti-as baga mana sub fusta? - Hartuire sexuala. - Dar daca tu mi-ai baga mana in pantaloni? - Profanare de morminte ?! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2016, ora 10:55
AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August
MARTORUL : Da AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ? MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2016, ora 14:49
De la: lngrid, la data 2016-01-16 10:55:14AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August da' citi ani avea avocatul asta de nu-si mai aduce aminte ce se face Atunci ?
|
|
|

e de ris sau ne infioara ?
...