Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 15:19
De la: Melody_, la data 2011-07-03 14:52:44 promptitudinea e indicele civilizatiei..
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 00:10
O blonda super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foaaarte ridicat.
Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW scump ca naiba si incearca sa deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund langa usa masinii. Cu picioarele desfacute si fara chiloti, isi observa "pasarica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina.... din cauza ta am bijuterii... din cauza ta am bani... din cauza ta am barbatul pe care il doresc... din cauza ta am... Deodata incepe sa se pishe si spune duios: -Nuuuu, nu plange mai, ca nu te cert!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 00:11
O blonda super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foaaarte ridicat.
Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW scump ca naiba si incearca sa deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund langa usa masinii. Cu picioarele desfacute si fara chiloti, isi observa "pasarica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina.... din cauza ta am bijuterii... din cauza ta am bani... din cauza ta am barbatul pe care il doresc... din cauza ta am... Deodata incepe sa se pishe si spune duios: -Nuuuu, nu plange mai, ca nu te cert!!!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 07:19
Bleaaaahhhhhhhhhhhh....................
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 21:49
Un licean intra la examenul de bacalaureat proba orala si fara discutii pune o sticla de whisky pe masa. Examinatorul priveste si spune :?satisfacator?.
Tanarul mai scoate o cutie de ciocolata. Examinatorul spune:?bine?. Tanarul pune deasupra si un stilou aurit de firma. Examinatorul spune: ?excelent? si pune nota. Tanarul strange tot de pe masa si spune: ?Acum va rog sa ma scuzati, dar mai am de dat si la fizica??
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 21:55
De la: coradu, la data 2011-07-05 21:49:55Un licean intra la examenul de bacalaureat proba orala si fara discutii pune o sticla de whisky pe masa. Examinatorul priveste si spune :?satisfacator?.
Daniela
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 00:00
Vacanþa mare !
Dintre anii mei de ºcoalã Alegând la întâmplare, Mi-a plãcut, fãrã-ndoialã, Cel mai mult vacanþa mare ! Nu aveam clipe s-aud, De citit, de studiat, Ori vreuna sã asud C-aº fi prins la copiat, Cãrþile, de le-atingeam, Fin, cu deºtele, un pic, Se-ntâmpla când mã-ncingeam La vreun poker sau ºeptica. Uitam zile ce-am chiulit De la ore de poveºti, ªi de ºuturi ce-am primit Dupã meciuri pe Giuleºti, Uitam ºi de tabla neagrã, Creta refuzând sã scrie, Cum sãrea, fãrã Viagrã, Profesorul de chimie, Uitam ºi de profa Lia, Mai ales cât de miºto Învãþam geografia Contemplând al ei popou. De ºedinþe cu pãrinþii Când eram serviþi pe tãvi, Uitam ca ºi de toþi sfinþii Ridicaþi de tata-n slãvi, ªi-a mea bancã, de la geam, Nu puteam s-o reculeg, Când la mare o frigeam Cu vara unui coleg, Dãdeam lungi extemporale, Sus pe "Babe"-n pragul serii, ªi ce teze bestiale, Jos, la "Peºtera muierii" ! Nu-mi pãsa de-o notã rea La "Gambrinus", "Bolta rece", Când vacanþa se-ncheia Tot mereu cu nota zece ! Astfel, prins de-a vieþii roatã, Mi-aº dori ca în prezent, Sã rãmân mãcar o datã, La vacanþã repetent ! Valeriu Cercel |
|
Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 00:07
Trei scheleti mergeau pe strada. La un moment dat unul il pipaie pe cel de linga el si zice:
- Ia uite ce oase tari ai! Cind ai murit? - In 70' zice scheletul. Eee... se manca sanatos atunci. Da tu cind ai murit? - Pai in 90', da' si atunci se manca inca sanatos. - Dar vedem ca si tu ai oase tari..calciu... ce mai! Cand ai zis ca ai murit?, il intrebara curiosi, primii doi, pe al treilea schelet. -Baaaa, eu n-am murit! Sunt student si ma duc la cursuri...
|
|
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 00:09
La BAC se prezintã elevi cu diferite pregãtiri. Intrã primul foarte pregãtit ºi iese radios:
- Cum a fost? îl intreabã ceilalþi. - E? ca între profesori? - Adicã?? - Ei întrebau, eu rãspundeam, ne completam? Intrã al doilea ºi la ieºire aceeaºi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev? ei întrebau, eu rãspundeam, mã mai ajutau ei? Intrã al treilea? ºi la ieºire: - Cum a fost? - E? cum sã fie? ca între popi? - Cum aºa? - Pãi ei întrebau, eu îmi fãceam cruce, eu rãspundeam, ei isi faceau cruce!
|
Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 23:02
Dragii mei Parinti,
Sunt deja de 3 luni la Facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus de rau insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa inca inaite de a continua sa cititi scrisoarea v-as ruga sa ocupati loc. In nici intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stand in picioare!Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de starea de soc care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la etajul 4. Am stat in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine, si voma aia groaznica imi apare doar saptamanal. Deorece incendiul a fost provocat de mine trebuie sa platim ca despagubiri 30 de milioane de lei facultatii, doar toate astea sunt fleacuri, avand in vedere ca am ramas in viata. Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce s-a intamplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai stau (camera mea s-a facut scrum) a fost atat de amabil sa-mi ofere sa stau cu el. Are o garsoniera cu o singura camera insa ne intelegem foarte bine. El e de doua ori mai in varsta ca mine insa ne iubim extrem de mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarat cand dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sunt gravida. E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curand! Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe mine cat am fost mica. Singurul lucru care ne intarzie nunta e o infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta suntem din nou la spital fiindca evident ca m-am infectat si eu, dar deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor care le primim amandoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau cum... Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si cu toate ca nu a terminat 8 clase e foarte ambitios! Evident are alta religie ca a noastra dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decat a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul rand si datorita faptului ca are in mare o varsta apropiata de a voastra mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsonierea lui e cam mica pentu trei copii). Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade, tatal lui e chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani! Acum ca v-am povestit despre toate a sosit momentul sa va recunosc ca nu mi-a ars locuinta asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nu am nici vreun logodnic negru. Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate, si am luat un 6 la masini si actionari si am vrut doar sa va constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decat asta. Va pupa dulce, A voastra fata
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 13:19
Ce soc! Nu ia fost mila de sarmanii ei parinti....? Daca....ramanea si orfana...
|
Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 13:20
Asta mai suna si a `pregatire` cum a facut fruntasul cu soldatul... La pregatit...de nu se poate....
|
Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 19:30
De la: Marin56, la data 2011-07-07 13:19:06Ce soc! Nu ia fost mila de sarmanii ei parinti....? Daca....ramanea si orfana... poate pe-asta miza de fapt.... cred ca era trecuta in testament ca si mostenitoare..nu????
|
Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 23:35
Un reporter merge intr-un sat sa ia niste interviuri. Spre mirarea lui, satul era gol. Doar la o poarta zareste o batrana. Reporterul se apropie de ea:
- Saru'mana, mamaie, da' unde's femeile din sat? - La caminu' cultural, maica, sa invete limba engleza... - Da' barbatii? - La caminu' cultural, maica, sa invete limba engleza... - Si cpiii? - La caminu' cultural, maica, sa invete limba engleza... - Da' matale, matale de ce nu te-ai dus? - Because I speak English...
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 13:10
De la: coradu, la data 2011-07-07 23:35:14Un reporter merge intr-un sat sa ia niste interviuri. Spre mirarea lui, satul era gol. Doar la o poarta zareste o batrana. Reporterul se apropie de ea:
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 13:15
Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor…
Examen in anul II de facultate. Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in con...tinuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor. Examen in ultimul an de facultate. Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 18:48
De la: Melody_, la data 2011-07-08 13:15:32Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor… INTERESNTA EVOLUTIE.. MAI MARE DRAGUL CAND VEZI CA EDUCATIA DA ROADE VAZAND CU OCHII...
|
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 20:58
Because we speak english.....or no...
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 23:03
De la: coradu, la data 2011-07-08 18:48:17De la: Melody_, la data 2011-07-08 13:15:32Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor… ..e in bataia pixului EDUCATIA..
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 09:25
Azi noapte am facut dragoste...
M-a epuizat nenorocita… am cunoscut-o la un prieten, nu mai stia cum sa scape de ea. Saracul era distrus, arata ca dupa un accident de masina, si el o cunostea de cateva zile dar i-a fost de ajuns, a fost aproape sa-l distruga, a scapat de ea cu greu. A, si da, si el a cunoscut-o de la alt prieten… N-a fost dragoste la prima vedere, la inceput am incercat s-o refuz, sa ma eschivez elegant, sa scap de ea, simteam ca nu e ce-mi trebuie. Dar… moale ca orice barbat, i-am cedat. Luni s-a auto-invitat la mine, ne-am iubit putin dar pana la urma am reusit s-o trimit la ea, unde-o fi asta nu stiu… dar credeam c-a plecat de tot. Ieri pe zi a revenit, insistenta nenorocita… n-am mai putut sa ies din casa, la Buftea n-am mai ajuns, nici la Povestiri n-a fost cu putirinta sa ma duc… in pat, doar in pat, iar in pat… dar am facut fata, m-am luptat cu ea, am refuzat cat am putut… Azi-noapte insa… am facut dragoste cu ea fara oprire. Am transpirat ca un nebun, nu m-a lasat nici macar o secunda, am dat din maini si din picioare toata noaptea, simteam ca-mi ard plamanii, ca-mi ia foc pielea, am incercat sa ma ridic din pat de cateva ori insa, de fiecare data, m-a trantit la loc in asternutul ud si m-a lasat acolo, sleit. Eu am crezut ca e un agatament de o seara… stiti cum e, te cunosti cu ea, stati putin de vorba, se baga in seama si vine pana la tine, va tavaliti o noapte si dimineata dispare ca si cand n-a fost niciodata pe-acolo. Asta am sperat si eu, cand ma trezesc in dimineata asta n-o sa mai fie acolo, c-o sa fie plecata, ca n-o s-o mai vad in viata mea! Ei as! Asta cauta relatie! Si cand am vazut-o dimineata, peste mine in pat, m-au luat nervii si am intrebat-o: - Cum te cheama, fa?! - Gripa! … De doua zile nu mai sunt om, m-a nenorocit gripa asta! Am crezut ca nu scap de noaptea asta… 41 febra, indopat cu medicamente din unghii si pana-n ultimul fir de par, chemat Salvarea de 2 ori, tremurat ca varga sub 3 plapumi puse degeaba una peste cealalta… speram ca macar in dimineata asta sa fie mai bine dar…nu am mai apucat-o... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 10:09
... chiar vrei sa ne intristezi de dimineata???
Daniela
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 11:13
Cum ? Chiar v-ati intristat... Doar era o gluma...Asa e nereusita...Am crezut ca o sa va inveseliti cand ati citit titlul. Sau nici asta nu mai este un motiv de distractie sau veselie... De fapt cu criza asat cui ii mai arde...
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 11:39
De la: Marin56, la data 2011-07-09 11:13:37Cum ? Chiar v-ati intristat... Doar era o gluma...Asa e nereusita...Am crezut ca o sa va inveseliti cand ati citit titlul. Sau nici asta nu mai este un motiv de distractie sau veselie... De fapt cu criza asat cui ii mai arde... ... totul a fost frumos...dar sfarsitul.... preferam sa spui ca salvarea a venit ...cu tot cu asistenta aia plina de nuri.... si care te-a scos din boale... sau te-a bagat din nou in boale....
Daniela
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 11:55
Ei daca insistati pot schimba putin sfarsitul. ca doar nu ma doare gura , pardon mana... `` Am chemat de doua ori salvarea... Incepusem sa delirez... Febra ajunse la 42 fara cateva liniute. Incepusem sa am vedenii. Cand a venit asistenta am sarit in bratele ei. Ea as-a speriat si a lesinat. Iar eu i-am acordat primul ajutor, gura la gura... Drept raspuns ea m-a recompensta cu un algocalmin. ca sa imi mai ia din dureri. ma durea teribil si pieptul. Ea s-a facut ca nu observa ca mainile mele o luasera razna. Dra ea mi-a dat crezare... eram foarte bolnav...A sta pana dimineata cu mine. Nu de alta dar , zicea ea ca se sarutase, asta ... sp[un numai prostii, ce vreti febra asta, bate-o vina, saturase de mine. Asa ca a stat in pat cu mine pana la ziua...iar a doua zi eram vesel si plin de voiosie. ma vindecase complect. Nici nu mai stia cum ma chiama...Imi spunea mereu `Puisorule`....
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 12:42
Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit...
- Ieri am fost la o sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea, s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i-a intrat fusta in fund, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trintit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine! Peste doua saptamani, Serioja apare si mai vanat la ochi. - Dar acum, ce ai patit? il intreaba colegii. - Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea, si iarasi a luat cuvantul. Fusta, tot intrata in fund. Nicolai a observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi... |
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 13:08
E tare... Saracu Serioja... tot pe el a cazut pacatul...
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 17:58
De la: oLady, la data 2011-07-09 12:42:23Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit... cred ca rusii au cele mai INTERESANTE diminutive..SERIOJA,ALIOSA,GRISA... Semn ca in Rusia se bea si se plange mult... |
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 21:08
EFECTELE ALAPTATULUI.
Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului: "Scumpul meu Gigi, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada. Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru. Telegrama lui Gigi catre mama lui, proaspata bunica: "Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Gigi. Telegrama Mamei catre Gigi: Draga Gicuta, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 23:14
De la: oLady, la data 2011-07-09 21:08:36EFECTELE ALAPTATULUI. de unde se vede treaba ca...daca vesnicia s-a nascut la sat, rasismul a inceput in maternitatea unde NEVASTA BOULUI DE Gicuțã a fãcut ....ÎNTUNERIC!!!!!!!
|
Postat pe: 10 Iulie 2011, ora 00:00
Un elefant se intalneste cu un tip gol-pusca si il
> intreaba: "Auzi? Dar tu cum respiri prin chestia > aia??"
|
|
|