Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 15:09
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbim romana e ceea ce ne omoara.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 15:18
Un cetatean se prezinta la Oficiu si vede anunt : Se cauta Asistent pentru medic ginecolog.
O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si daca poate da ceva amanunte despre ea. - Da ,trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine, apoi de lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija zonele intime, apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian, apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea medicului. Este pentru inceput un salariu lunar de 2000 ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate. Dar trebuie sa mergeti la Ploiesti... -O, da ? De ce, acolo este slujba? -Nu, slujba e in Bucuresti, dar acolo e capatul cozii !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 18:10
Barrak Obama il suna pe Traian Basescu:
- Mwey Base, uite la noi a avut loc un atentat care a distrus toate fabricile de prezervative din SUA. Avem nevoie de ajutorul vostru. Puteti sa ne livrati 1 miliard de pezervative? Base: - Da bineninteles! Obama: - Mwey dar sa aiba dunga albastra pe ele! Base: - nici o problema! Obama: - Mwey, si sa fie de 25 de cm! Base: - Da... se rezolva! Base inchide telefonul si ramane pe ganduri. -" Ai dreacu' dom'le americanii astia... auzi la ei 25 de cm..." Dupa aceea il suna pe directorul de la fabrica de prezervative si ii explica problema: - Avem nevoie de 1 miliard de prezervative pt fratii nostri americani! Directorul: - Considerati comanda ca si livrata! Base: - Dar trebuie sa aiba si o dunga albastra pe ele! directorul: - Nici o problema! Base: - Si sa fie de 25 de cm! directorul: - Sigur, se rezolva! Base: - Si sa scrie pe ele: MADE IN ROMANIA - MEDIUM SIZE!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 17:38
De la: coradu, la data 2011-04-25 15:09:43Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. Despre consumul....nucilor, ce stii? Ma ingrijoreaza chestia cu....nucile.... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
De la: coradu, la data 2011-04-25 15:09:43Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. Despre consumul....nucilor, ce stii? Ma ingrijoreaza chestia cu....nucile.... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 17:39
Se pare ca e bine sa crezi in...al de sus. Nu am vrut sa ma bilbii.
Pe cuvintul meu de postator.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 19:13
De la: nastasemihail, la data 2011-04-26 17:39:21Se pare ca e bine sa crezi in...al de sus. Nu am vrut sa ma bilbii. cred ca te procupa cu adevarat problema nucilor... poate fiindca nucii protejeaza de omizi ,tantari si allte gîngãnii..
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 19:15
De la: coradu, la data 2011-04-26 19:13:43De la: nastasemihail, la data 2011-04-26 17:39:21Se pare ca e bine sa crezi in...al de sus. Nu am vrut sa ma bilbii. ihi.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 23:24
Un ziarist american ii ia interviu unui batran din Alabama, trecut de 80 de ani.
La un momentdat reporterul: - Dle, stiti ca pentru prima data in istorie America are un presedinte negru? - Fugi dom'le de-aici... e imposibil... - Nu serios... - Hai dom'le lasa-ma in pace... traim in America si asa ceva e imposibil... - Uitati ziarele ce titluri au: New York Times - "Barack Obama - Primul presedinte de culoare de la Casa Alba", Washington Post - " Pentru prima data un cetatean de culoare ajunge presedinte" ... - Extraordinar... e incredibil... tare mandru trebuie sa fie stapanul lui...
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 23:26
Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cit am putut Sus Cutare! Jos Cutare!? Si cu asta ce-am facut? Am dorit, cu mic, cu mare, Si-am luptat, cum am stiut, S-avem noua guvernare? Si cu asta ce-am facut? Mi-am convins soacra, muiere, Chiar de-au vrut, chiar de n-au vrut, Sa votam noua putere... Si cu asta ce-am facut? Ca mai bine sa ne fie, Ne-a crescut salariul brut, Dar traim in saracie? Si cu asta ce-am facut? Ia coruptia amploare, Cum nicicind nu s-a vazut, Scoatem totul la vinzare? Si cu asta ce-am facut? Pe ce drum am apucat-o, E cam greu de priceput, Am intrat in UE, NATO? Si cu asta ce-am facut? Pentru-a cistiga o piine, Multi o iau de la-nceput, Ratacesc prin tari straine? Si cu asta ce-am facut? Traversam ani grei cu crize, Leul iar a decazut, Cresc intruna taxe-accize? Si cu asta ce-am facut? Nici cu uninominalul N-a mers treaba cum s-a vrut; S-a amplificat scandalul? Si cu asta ce-am facut? Totul este ca-nainte, De belele n-am trecut, Se trag sforile, se minte? Si cu asta ce-am facut? Se urzesc pe-ascuns vendete, Cum nicicind nu s-a vazut, Tara-i plina de vedete? Si cu asta ce-am facut? Nu prea ne gasim cararea, Hopuri multe-s de trecut, A venit, din nou, schimbarea? Si cu asta ce-am facut? Pleaca-ai nostri, vin ai nostri! E sloganul cunoscut; Iarasi am votat ca prostii. Si cu asta ce-am facut?
|
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 21:01
Badea Gheorghe sta pe munte un an, stringe banuti la chimir si apoi coboara in oras sa se distreze.
Din pacate nimereste inr-un club de gay si travestiti. Alege o "fata" si merg la asta acasa. -Fa-te comod, te servesc cu o bere ceva ? Intreaba tipul . -Da, zice Gheo. Merge la frigider gay-ul si realizeaza ca Gheo nu intelege fenomenul, asa ca se intoarce zicind: -Stii, de fapt eu nu am clitoris, intelegi? -Bine, zice Gheo, atunci adu-mi un Haineken.
|
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 23:09
O familie de negri din Africa de Sud, tata Zulu, mama Zulu si copilul Zulu afla ca exista un rau pe care daca il traversezi inot devii alb.
Era o singura problema: raul era plin de crocodili vesnic infometati. Dar nu mai conta, teroarea albilor era mult prea mare, asa ca si-au asumat riscul. Ajunsi pe malul raului se hotarasc ca primul sa il traverseze tata Zulu. Desi a fost greu a reusit. Si sa vezi minune: s-a transformat in alb! Plina de curaj si de speranta mama Zulu se avanta in apa. Crocodilii treziti de tata Zulu incep sa ii dea tarcoale, dar reuseste sa ajunga pe celalalt mal vie si nevatamata. Iar minunea se repeta: mama Zulu se transforma in alba. Acum e randul copilului Zulu, care micut fiind inota mai incet. Crocodilii, flamanzi si ofticati ca au scapat bucati mai mari de carne sar cu totii pe copilul Zulu. Mama Zulu, disperata, striga ingrozita: -Tata Zulu, fa ceva, ajuta-l, nu vezi ca il mananca crocodilii!? La care tata Zulu: -Da-l dracu, un negru mai putin!
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 21:32
O blonda se trezeste intr-o dimineata cuprinsa de sudori.
Dupa cateva minute, sudorii isi iau echipamentul si pleaca.
|
Fosta membra 9am.ro 788 mesaje Membru din: 29/03/2011 |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 22:24
Nu e toate blonde, e vopsite!
Si se cred ca-s pricopsite, Iar culoarea, nu-i de vina, Cind, se ridica o pricina!
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 22:36
De la: Emilescu, la data 2011-04-28 22:24:50Nu e toate blonde, e vopsite! Cu o blonda,nu-i de șagã, Si apare ghinionu Iar cãnd ti-e lumea mai draga.. Pac...ii arde neuronu...
|
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 08:43
Un tip ii scrie unei foste iubite, pe care n-o mai vazuse de mult:
"N-o sa-ti vina sa crezi, dar am devenit un om model. Nu mai fumez, nu mai pun pe limba picatura de alcool, pentru mine femeile nici nu mai exista, imi vad de munca mea, stii ca am talent la sculptura, lucrez mici piese de mobilier, seara ma culc la noua, dimineata ma scol la cinci. Dar sper sa termin odata cu chestiile astea, poate se da vreo gratiere..."
|
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 10:01
Discutie intre o vaca si vitelul ei:
-Gata de azi sa nu te mai prind ca mai vine pe aici Ghita! -De ce ,mama? -De-aia. -De ce? -Pai,ma-sa e scroafa ,iar taica-su e un porc -Dar mama,si tu esti o vaca... -Da, dar tatal tau a fost veterinar!
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 20:45
In padurea cu alune,
Aveau casa trei pitici, Vine pupaza si spune: "Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea ..."
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 20:46
Un iluzionist lucra pe un vapor, croaziera de lux. In fiecare saptamana, dadea o reprezentatie. De fiecare data, spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie! - Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa! - Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul. Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant. Pana la urma, papagalul zice: - OK, ma dau batut. Unde e vaporul?
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 22:30
Un magar mergea pe drum si din spate il ajunge porcul:
- Ba magarule ce murdar esti! Esti tot jegos! Pe unde dracu te-a purtat stapanul? Si ce slab esti! Nu prea ti-a dat sa mananci! Si uite ce desagi mari ai... ce te incarca stapanul! Ce viata naspa.... La care magarul se intoarce spre porc: - Auzi ba, ... mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut ??
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 22:35
De la: coradu, la data 2011-05-02 22:30:27Un magar mergea pe drum si din spate il ajunge porcul:
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 09:12
Lupul si cioara mergeau cu avionul. La un moment dat cioara apasa un buton, suna soneria, vine o stewardesa intreband politicos - ce doriti?
Cioara - nimic, ma sparg in figuri! Vede lupul tupeul ciorii procedeaza la fel, suna, vine stewardesa, ce doriti, nimic ma sparg in figuri. Cioara repeta procedul, dupa care lupul si tot asa de cateva ori. Enervat pilotul le transmite ca daca mai suna fara rost ii va da jos din avion. Cioara suna din nou, aceeasi poveste, lupul la fel. Ii arunca din avion si in timp ce coborau spre pamant cioara il intreaba pe lup: - Coltosule, stii sa zbori? Lupul: - Nu. La care cioara: - SI ATUNCI DE CE TE SPARGI IN FIGURI?
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 09:13
Merg Itic si Strul la rabin:
-Rabi, negru si alb sunt culori?intreaba Itic -Da, desigur! La care Itic se intoarce spre Strul si zice: -Vezi ca ti-am vandut televizor color!
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 09:16
De la: coradu, la data 2011-05-07 09:13:39Merg Itic si Strul la rabin:
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 09:21
De la: coradu, la data 2011-05-07 09:13:39Merg Itic si Strul la rabin: Eu o stiam cu ursul: Doi vulturi isi dadeau drumul in gol de pe stanca. -Ce faceti ? intreaba ursul -Bungee jumping fara coarda. -Vreau si eu!! Ok, isi dau drumul toti trei de pe stanca -Ursule da' tu stii sa zbori? - Nu -Cooooool Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 09:48
Odata un tanar si-a invitat iubita la cina. Aceasta a acceptat. Asezandu-se la masa si discutand cu viitorii socri,Labus, cainele familiei, se puse sub scaunul ei.
La un moment dat fetei ii vine sa traga un partz.Se abtine cata se abtine dar se scapa.La care viitorul socru: -Labus... Linistita ca toata lumea a dat vina pe caine,mananca mai departe.La un moment dat mai scapa unul.Viitorul socru: -Labus... Din nou linistita, la un moment dat il trage si pe al treilea. Viitorul socru: -Labus pleaca de-acolo ca sa caca pe tine!
|
|
|