Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:33
Sotia unui programator il roaga sa mearga la magazin:
-Draga cumpara un sul de salam si daca are si ouo, ia 10. Ajuns la magazin, babatul zice: -Vreau si eu un sul de salam. Aveti ouo? -Da! -Atunci dati-mi 10 suluri de salam.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:34
Bulã se plimba cu taicã-su prin munþi. Deodatã, taicã-su dispare. Bulã, agitat, întreabã:
- Tatã, ai cãzut în prãpastie? - Daaaa. - ªi ai pãþit ceva? - Nuuuu, se aude din prãpastie. ...- Dar e adîncã prãpastia? - Încã n-am ajuns... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:39
Mai esti? citesti? sau ma chinui degeaba...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:41
cum zic lipovenii la sex oral? liposuctie Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:45
O tipa intreaba un vanzator cat costa un palton cu blana.
- O noapte de amor! Tipa se intoarce catre bodyguard-ul sau, care statea mai in spate, si-i spune: - Achita-i te rog! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:46
De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil?
S-a descoperit ca restul sint comentarii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:47
De la: Ingrid, la data 2011-04-20 06:39:20 Bineinteles.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:50
De la: Ingrid, la data 2011-04-20 06:46:38De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil? Asta trebuia sa o pui la intrebari. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:57
Vine Ion acasã de la oraº ºi zice cãtre Maria, hotãrît:
- Marie, stinge lumina, trage perdelele ºi în pat iute. - Mã Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! ...Vede Maria cã n-are încotro, se conformeaza. Se pune ºi Ion în pat, trage plapuma peste ei ºi zice: - No, acum Marie, sã-þi arãt ce ceas cu fosfor mi-am cumpãrat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 06:59
Cum a murit un oltean bînd lapte?
A cãzut vaca pe el Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 07:00
Un pilot, un marinar ºi Badea Gheorghe stãteau de vorbã. Pilotul spune:
- Eu, cînd aterizez, îmi sun nevasta ºi o avertizez cã am ajuns. Sã nu am probleme! Marinarul la fel: - Cînd a acosteazã nava, dau telefon acasã, sã nu am neplãceri! Badea Gheorghe tãcea. Amîndoi au sãrit pe el cu întrebãrile: ...- Cum, tu nu faci la fel, ca sã nu ai probleme? La care el zice: - Nu, eu sun la uºã ºi mã duc la geam! N-a scãpat nici unul pînã acum! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 07:02
Multumim
Restul pe miine. Pa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 07:06
De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 07:02:18Multumim Pa si o zi buna!
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 07:08
De la: Ingrid, la data 2011-04-20 07:06:15De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 07:02:18Multumim
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 17:47
O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot, si chiar fara miros. Chiar si asa, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati. Doctorul, ii da niste pastile si ii zice: - Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice: - Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase. - OK, zice doctorul, acum ca v-am facut sa va revina mirosul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 19:29
Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva ti mp casatorite, se hotarasc sa mai iasa în oras. Dupa vreo câteva ore petrecute la un bar, pe înserate se întorc ac asa pe jos.
La un moment dat una zice: "Ce ma fac ca fac pe mine, nu mai pot sa tin." Cealalta raspunde: "Si eu la fel, hai sa intram aici în cimitirul asta ca nu ne vede nimeni", "-Bine dar cu ce ne stergem?" "-Eu cu bikinii si apoi îi arunc." "-Bine...atunci gasesc si eu ceva". A do ua zi se întâlnesc barbatii. "-Unde au fost nevestele noa stre aseara? A mea a venit fara bikinii." "-Tu stai bine. A mea când a venit avea o panglica în fund pe care scria : "NU TE VOM UITA NICIODATA! FRATII IONESCU" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Dinamic 284 mesaje Membru din: 8/07/2010 |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 19:41
Fara comentarii, superba demonstratie...
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 19:57
,,PASTE FERICIT!,, tuturor!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:09
Un tip tinerel, frumusel, intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare:
- Aveti vopsea de oua? La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde: - Dichisituleee !
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:12
De la: Ingrid, la data 2011-04-20 06:57:58Vine Ion acasã de la oraº ºi zice cãtre Maria, hotãrît: Pe centura Bucurestiului .... un tip merge la prima tipa si o intreaba de tarif. - 50 de euro, raspunde tipa. - Daca-ti dau 100, o facem cum vreau eu? zice tipul. Tipa sta si se gandeste "Mai stii ce pervers e, mai bine nu!". Merge la alta, intreaba de tarif si i se raspunde ca-i 75 euro. Ii propune dublu, dar s-o faca cum vrea el... si la fel, tipa, de frica, refuza. Si asa din fata in fata... ajunge la una... tipa, ca sa il descurajeze, ii cere 1000 de euro. - Daca-ti dau 2000 o faci cum vreau eu? ii zice tipul. Sta si se gandeste... isi da seama ca pentru 2000 de euro, merita sa incerce si accepta. Merg amandoi in camera... iar dupa o ora, tipul coboara, foarte fericit, iar tipa, foarte botoasa. Toate tipele, curioase in jurul ei. - Ei, tu, cum a vrut?... Cum a vrut ?.... - Ei, cum! Pe datorie!!!
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:14
Alo! Buna ziua! Sunt la radio?
- Da, doamna. - Adica sunt in direct? - Da, doamna. Doriti sa faceti o dedictie? - Si imi aud vocea si cei din supermarket-uri? - Da, doamna, spuneti! - Costele, mama, sa nu mai iei lapte, ca a luat tata!
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:15
De la: coradu, la data 2011-04-24 19:57:56,,PASTE FERICIT!,, tuturor!!!!!!!!!!!!Multumesc,Paste Fericit!Multa lumina,caldura si liniste sufleteasca! Raporteaza abuz de limbaj
?
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:34
Fat Frumos merge la psiholog si ii spune ca nu are deloc succes la femei. Psihologul ii face un set de teste specifice si ii spune:
- Fat Frumos, tu esti baiat destept, cult, frumos, dar tu ai o problema mare: nu stii sa comunici cu femeile. Uite, iti recomand sa procedezi asa: te duci intr-o discoteca, iti iei o bere si te uiti de jur-imprejur. Cand te hotarasti la o femeie anume, te uiti fix la ea; ea se va simti privita, iti va intoarce privirea si atunci te duci la ea, o intrebi cum o cheama, ce mai face, ce doreste sa bea si de aici totul este usor. Merge Fat Frumos la o discoteca, ia o bere si se uita de jur imprejur. Vede o blonda impecabila si o fixeaza cu privirea. Ea se simte privita si ii intoarce privirea. Fat Frumos isi zice: - Ar trebui sa ma duc la ea, dar nu pot acum, mai stau putin, mai iau o bere... Cand in sfarsit se hotaraste, brusc blonda se duce la WC. O asteapta Fat Frumos la usa 5, 10, 20, 30 minute, dupa care se enerveaza si pleaca. Imediat blonda iese din WC, il remarca si il ajunge din urma: - Salut! zice ea. - Salut! zice Fat Frumos. - Pe mine ma cheama Ileana Consanzeana! Pe tine cum te cheama? - Fat Frumos! - Ce mai faci, Fat Frumos? - Bine. - Bei ceva, Fat Frumos? - Mda, o bere. Si Ileana ii cumpara o bere. Se instaleaza o tacere penibila, in care Fat Frumos se tot gandea ce sa mai zica. Dupa vreo jumatate de ora de tacere, Fat Frumos isi ia inima in dinti si spune: - Si zi asa, te-ai cacat?
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:35
De la: Ingrid, la data 2011-04-20 06:57:58Vine Ion acasã de la oraº ºi zice cãtre Maria, hotãrît: Yesss!!!
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:42
De la: Ingrid, la data 2011-04-20 06:33:37Sotia unui programator il roaga sa mearga la magazin: Neamtul se trezeste dimineata, tranteste 4 oua in tigaie si pleaca la munca. Francezul se trezeste dimineata, tranteste 3 oua in tigaie si pleaca la munca. Romanul se trezeste dimineata, tranteste 2 oua pe bicicleta si pleaca la munca.
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:58
o pitipoanca se duce la aprozar
-vreau niste cartofi -de cat? -decat cartofi...
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 20:59
De la: coradu, la data 2011-04-24 19:57:56,,PASTE FERICIT!,, tuturor!!!!!!!!!!!! Multumesc, la fel si tie !!!! Hristos a inviat! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2011, ora 21:43
De la: daniela_iasi, la data 2011-04-24 20:58:43o pitipoanca se duce la aprozar
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 13:46
"Trei luni de senzaþii" de Florin Peºte - Comentariu literar
Încã din primele versuri, autorul plaseazã acþiunea într-un mediu feeric. "Ce miracol ºi ce vrajã /Stau cu gagica pe plajã" Prin folosirea cuvintelor miracol ºi vrajã, poetul ne trimite într-o lume magicã, interzisã muritorilor de rând. Efectul este completat de plasarea celor doi protagoniºti pe plajã - trimitere directã la infinitul mãrii, care ar putea sugera ºi iubirea nesfârºitã, dar ºi eternitatea. Nisipul ne duce cu gândul la scurgerea timpului, autorul reuºind astfel sã îmbine prin folosirea unui singur cuvânt, atât infinitul cât ºi perenul. În urmãtoarele douã versuri, poetul doreºte sã împace relativa bipolaritate dintre infinit ºi peren: "Am chef de distractie/ 3 luni de senzatie" Conºtient de clipa fermecatã pe care o trãieºte, autorul îºi avertizeazã ascultãtorul (cititorul) cã iubirea nesfârºitã, dragostea profundã, infinitultul, alfa ºi omega, arde intens, asemeni razelor unei zile însorite de varã, comprimându-se în "3 luni de senzaþie". Necuprinsul este asfel încadrat în limite foarte bine delimitate - trei luni - iar profunzimea sentimentelor umane îmbracã forma senzaþiilor. Iubirea magicã nu are suiºuri sau coborâºuri. Aºa cum spune ºi poetul, cuvintele de ordine în cazul unei asemenea iubiri sunt cheful ºi distracþia alãturi de gagiu sau gagicã. Folosirea cuvintelor nu este deloc întâmplãtoare. Elementele de argou: gagiul, gagica vin sã sugereze faptul cã cel care vorbeºte este un om asemeni nouã, care însã, conform preceptului biblic, ºi-a pus în valoare, talanþii, reuºind sã pãtrundã într-o lume de vis. A doua strofã a cântecului descrie opulenþa de care se bucurã eroul. "Dau o cheie la Mertan Si am plecat pe litoral/Mi-am pus plinul de benzina/ Si in dreapta o blondina" "Merþan"-ul face trimitere la stilul de viaþã al marilor padiºahi. Folosirea expresiei "plinul de benzinã" nu este deloc întâmplãtoare. Ea ilustreazã verticalitatea convingerilor personajului principal. El nu opereazã cu jumãtãþi de mãsurã. Totul sau nimic pare a fi deviza dupã care se conduce. Noþiunea plin, are ºi un sens metaforic. Ea prezintã maturitatea dragostei dintre cei doi, care tind spre perfecþiune. Acest lucru este confirmat ºi de termenii cu care este descrisã marea iubirea a personajului nostru. Fata cu care se iubeste eroul principal nu este o fatã oarecare. Ea este o "blondinã" - simbol al frumuseþii feminine, aºezate la dreapta bãrbatului. Afirmaþia este întãritã în versul al doilea din cea de a treia strofã. "Am mertanul de mult timp/ Si-o blondina prototip/ E a mea numai a mea/Si-mi petrec vara cu ea" Hiperbola "blondinã prototip" descrie în profunzime calitãþile greu de egalat ale iubitei, ea fiind o fiinþã unicã. Prin folosirea unui termen tehnic pentru a-ºi descrie iubita - "prototip" - autorul ne reaminteºte cã dragostea lui este asemeni þinuturilor exotice, fascinante dar încã neexplorate în profunzime, afirmaþia fiind întãritã ºi de plasarea poveºtii în anotimpul de varã. Ultima strofã descrie actul de iubire dintre cei doi. În primele douã versuri, ne este prezentatã atmosfera care domneºte între îndrãcostiþi. "Marea neagra e calduta/ Blonda-i sexy si finuta" Iubirea se consumã în apa caldã a mãrii. Cristalinul mãrii descrie sentimentele celor doi iar cãldura apei descrie relaþia dintre ei. Dragostea dintre cei doi este imunã la scurgerea timpului "Ziua stau cu ea la soare/Noaptea o scot la plimbare" Succesiunea zi noapte nu poate perturba trãirile profunde alte tinerilor îndrãgostiþi, dar autorul lasã o portiþã de ieºire din aceastã idilã aproape perfectã. Folosirea termenului "noaptea" din ultimul vers avertizeazã cititorul cã totul poate fi perfectibil, chiar ºi iubirea, iar dacã peste iubirea dintre cei doi s-ar lãsa întunericul, eroul va trece ºi peste acest obstacol. Este vorba doar de 3 luni de distracþie.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 14:11
Gigi Becali nu face flotari, le cumpara gata facute.
Daca tu ai 1 leu si Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai multi bani ca tine. Gigi Becali nu se spala pe dinti, dinti lui spala periuta de dinti. Dumnezeu plateste drepturi de autor lui Gigi Becali pentru biblie! Gigi Becali a luat examenele inainte sa se le dea. Ca euro-parlamentar, GIGI BECALI va anula Legea Gravitatiei. Gigi Becali a invins soarele intr-un concurs de stralucire. Gigi Becali are puterea financiara necesara de al plati pe Chuck Norris sa-si dea o palma . Becali a fost primul om ce a elaborat teoria relativitatii, dar ca sa nu para tocilar a vandut-o lui Einstein. Gigi Becali unge painea pe unt. Gigi Becali poate filma HD cu Nokia 3310. Gigi Becali poate sa deseneze un triunghi cu 4 laturi. Gigi Becali poate sa alerge 10 km in 15 secunde, ca stie o scurtatura! De ce in calendarul lui Gigi Becali se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu face misto de Gigi Becali! Becali nu are acces la internet, internetul are acces la el. Donald Trump a fost ucenicul lui Gigi Becali. Toate companiile de asigurari se bat sa-i faca o asigurare de viata lui Gigi Becali? Pentru ca el e nemuritor. Adresa de mail a lui Gigi Becali este Yahoo@GigiBecali.com Sunt lucruri pe care doar Gigi Becali le poate cumpara, pentru toate celelalte exista MasterCard. Lumea a fost facuta in urma unui proiect finantat de Gigi Becali. Gigi Becali poate sa apara la mai multe emisiuni in acelasi timp. In direct. GiGi Becali a fost de 3 ori pe Luna, odata cu oile la pascut, odata cu Steaua in deplasare, si odata cu Radoi cand era mic. Initial erau 8 minuni in lume. Dar Gigi Becali declarase ca prefera sa ramana modest. Diavolul si-a vandut sufletul lui Gigi Becali. La scoala, profesorul trebuia sa ridice mana pentru a vorbi cu Gigi Becali. Gigi Becali este capabil sa lase un mesaj inainte de bipul sonor. Elvetienii nu sunt neutri, doar asteapta sa vada de ce parte se va pune Gigi Becali. Gigi Becali si-a pierdut virginitatea inaintea tatalui sau. Exista patru stari ale materiei: gazos, lichid, solid si Gigi Becali. Gigi Becali sta cu viteza luminii. Gigi Becali nu are vise noaptea. Dar isi permite sa isi cumpere. Gigi Becali are nevoie doar de doua taste pentru a utiliza un calculator. 0 si 1. Gigi Becali a castigat deja o partida de sah, cu un careu de asi. Capacitatea discului de la un calculator nu se masoara in Gb (GigiBecali). Gigi Becali are o casa de vacanta pe Soare.
|
|
|
|

Mai esti? citesti? sau ma chinui degeaba...