Eu_insumi
63 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 02:29
Dragoste, tu poti fi pentru orice contra. Asta nu scade cu nimic nota de plata la un diagnostic mult mai simplu: prostalau, incult, indoctrinat, gandesti in automatisme. Ce-ti pasa tie, fiinta superioara cum te intitulezi, cati altii gandesc defect. Ce-ti pasa daca prostia ta se cheama ateism, agnosticism sau otherwise. De ce ar trebui sa-ti accept indiferent ce premise de vreme ce notiunile lor fundamentale nu sunt stapanite, nu-ti sunt accesibile si te mai si comporti ca si cum nu esti dator sa explici nimic ? De cand pisatul cu ochi e seful stiintei cu acte in alb ? Cu ce ti-ar face nota mai mare la un examen faptul ca eu, draga doamne, nush ce prostii spun sau cred, cata vreme tu nu esti in stare sa explici pe ce baze gandesti ? Esti atat de tampit incat consideri ca e datoria cuiva sa cada pe spate la texte gen "asa am citit eu", "toata lumea stie ca...", "taci ca aia care au zis invers sunt mai destepti"?
|
|
|
alehin
2584 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:02
Ba ...Tu_insuti ...stiai ca exista HALOPERIDOL ????
dictionar de PSIHIATRIE ...COPROLALIE....te recunosti???
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:11
De la: alehin, la data 2009-09-21 12:02:18Ba ...Tu_insuti ...stiai ca exista HALOPERIDOL ????
dictionar de PSIHIATRIE ...COPROLALIE....te recunosti???
Te tratezi ....te tratezi .......dar ceva rezultate ai ???
Tu nu vezi baaaa ...discernamant abolit ca nimeni nu te ia in serios ?
te-ai intrebat de ce ??? sau nu se pune .....
Da-i inainte ....spre distractia tuturor ...saltimbancule ....obosit ....si trist (tre' sa-ti platesc drepturi de autor ??? uite cum devii usor un clasic in viata ....o sa intrii  in folclor la cat de ,,colorat ,,esti ....
Sa-ti inregistrezi ,,perlele ,, la OSIM,, SI NU TE MAI OBOSI PE-AICI ..CA .nu starnesti decat compasiune ..
La cata frenezie si exaltare au textele tale sigur ,sigur ai tulburari de comportament ...ceva psihopatie sigur .....
trateaza-te serios cu HALOPERIDOL .....
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 12:14
De la: karpov, la data 2009-09-21 01:40:05De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 19:55:24Pasarica, uite cum e chestia. Voi aici sucombati la un QED (lol). Nu stiti pe ce lume sunteti. Zeul vostru e bolnav, n-are piedestal in interiorul ratiunii cum ziceti voi, e o simpla constructie schioapa a unor minti de prostalai. N-are a face nimic, dar absolut nimic nici cu cine sunt eu, nici cu ce fel ma comport. Demonstratia suna asa: cu cat sunt eu mai josnic conform definitiei voastre, cu atat se cheama ca v-a dat sah mat la o definitie simpla cineva josnic. Asta e tot. Sau, daca nu vrei sa te balacesti in retorica mea agresiva, DEFINESTE MATERIA, PROSTALAU TRIST.
Bai ,retardu ' , de serviciu , pe lumea asta cei care nu cred in basmele in care crezi tu nu sunt doar ateii ,mai sunt si liber cugetatori , gnostici , agnostici ,etc -numai in capul ala al tau plin de tarate exista numai alb si negru ! Daca citeai ce am mai postat eu p-aici ai fi remarcat ca nu ma consider ateu -doar ca sunt impotriva unora care gandesc stramb ,ca tine ! Dar inteleg ca tu esti altfel -esti un coleric care sigur e si cel putin paranoic daca nu si mai grav -du-te nene si vezi-ti de sanatate ,nu-ti mai lua liber de la ospiciu ,o data pe luna ,ca stim cine si ce esti !
karpov...
fãrã sã te superi pe mine...
am gãsit pe acest forum un mesaj foarte interesant al cuiva pentru care eu toatã stima și admirația...o sã-ți dau copy-paste...
cineva spunea cã de fapt ateismul nu este o credințã...ci doar negarea divinitãții....uite ce rãspuns i s-a dat...
**Ba da, este. Ateul crede ca Dumnezeu si, in general, supranaturalul nu exista. Cum asa ceva nu poate fi dovedit, exact cum nici credinta inversa a oamenilor religiosi nu poate fi dovedita, ateismul este o chestiune de credinta.**
deci , karpov...credința în ateism ...tot credințã rãmâne....
acum...de ce ar fii de preferat sã crezi în dumnezeu și nu în ateism?  ...pãi ...citește despre pariul lui pascal pe net și vei afla...
nu te supãra...
numai bine!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:30
Pentru Eu_Insumi
Existã realmente maladia Gilles de la Tourette, regãsitã în dicþionare sub numele de coprolalie?
- Da. Gilles de la Tourette a publicat în 1885 Étude sur une affection nerveuse caratérisée par de l'incoordonation motrice, accompagnée d'echolalie et de coprolalie. Spre deosebire de coprolalia, sã zicem, simplã, unde „discursul obscen“ caracterizeazã (dupã Freud) stadiul sadico-anal, sau de deteriorãri mentale echivalente, în boala Gilles de la Tourette coprolalia are un caracter impulsiv, neclarificat. M-au interesat resorturile existenþiale ale „discursului obscen“, dar structura romanului nu mi-a permis nici un fel de speculaþii de tip psihiatric. În volumul al doilea, sper sã pot atinge mai direct aceastã temã. De menþionat ºi un aspect conex, de-a dreptul fascinant. Dacã ablutomania este în general explicatã prin predominanþa unui sentiment de culpabilitate, ablutofobia (termen inexistent în lucrãrile de psihiatrie) este în mod tacit consideratã doar un semn de IMATURITATE CULTURALA. Documentându-mã pentru scrierea romanului cu pricina, am constatat cã lucrurile nu sunt atât de simple. De regulã, persoanele care vorbesc „murdar“ sunt destul de murdare ºi la propriu, în sensul cã sunt nespãlate. Explicaþia murdãriei corporale s-ar afla într-un sindrom al lipsei de respect pentru sine însuºi sau, în orice caz, într-o cronicã neîncredere în sine. În fine, ar fi de adãugat precizarea cã limbajul „tare“ (atât de iritant pentru recenzenþii pudibonzi) se regãseºte ºi în alte limbi vorbite astãzi. Sã ne amintim, de exemplu, frecvenþa verbului to fu... ºi a nenumãratelor sale derivate în americana contemporanã.
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:32
Tot pentru El _ INSUSI
COPROLALIE = Tendinta patologica de a folosi cuvinte obscene ,scabroase,limbaj ordurier,scatologie
Sindromul lui Tourette
Afectiune neurologica cronica rara caracterizata prin existenta unor ticuri, insotite sau nu de coprolalie (emisia de cuvinte murdare) si de ecolalie (repetarea unor frdgmente de cuvinte sau de fraze). Originea sindromului lui Gilles de La Tourette este inca prost cunoscuta; ea ar fi o hiperactivitate a sistemelor dopaminergice. Caracterul familial al bolii nu este exceptional. Ticurile apar in mod obisnuit intre 2 si 10 ani, cu o neta predominanta la sexul masculin. Ele se repeta adesea...
TRATAMENT CU HALOPERIDOL
Compozitie Fiecare fiola (1 ml) contine 5 mg haloperidol. Actiune terapeutica Haloperidol este un neuroleptic major, incadrat in grupa derivatilor butirofenonici. Are proprietati antipsihotice si antiemetice si, de asemenea, reduce agitatia psihomotorie. Indicatii Tulburari insotite de agitatie psihomotorie: manie, dementa, oligofrenie, psihopatie, schizofrenie acuta si cronica, alcoolism. SINDROMUL LUI TOURETTE , Halucinatii in schizofrenia acuta si cronica, paranoia si confuzie acuta
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:33
Pentru retardatul de serviciu El_insusi ,domnu Doktor !
PARANOICULUI !!!
""Personalitatea histrionicã manifestã un comportament dramatic ºi intens exprimat (ca ºi cum ar juca pe o scenã invizibilã). Având stima de sine scãzutã, cautã permanent atenþia celor din jur prin toate mijloacele posibile: intonaþie, tonul vocii, vestimentaþie. Discursul lor este mai degrabã emoþional decât raþional, ºi au tendinþa de a face exagerãri ºi de percepe extrem persoanele (fie idealizeazã, fie depreciazã). Capacitatea de autoobservare ºi autoevaluare este foarte scãzutã. ""
COPROLALIE - COPROFAGIE
"Personalitatea hiperperseverentã se distinge prin perseverenþa anormalã a afectelor. La personalitãþile medii, afectele odatã declanºate se estompeazã: la hiperperseverenþi, ele se estompeazã mult mai încet iar ecoul lor este mai profund.Consecinþele vor fi susceptibilitatea extremã, capacitatea de a se simþi vizat sau jignit extrem de uºor. Ei vor fi definiþi de cei din jur drept “ranchiunoºi”, “oameni care nu iartã ºi nu uitã”. Hiperperseverenþii sunt dornici de prestigiu personal (prestigiul sau realizãrile grupului nu înseamnã mare lucru pentru ei, oricum nu sunt personalitãþi de grup). Afectele care persistã timp îndelungat pot ajunge sã domine gândirea, astfel încât duc la idei fixe obsesive. ""
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:35
PENTRU eL_INSUMI
Am stat si m-am gandit ca e mai bine sa-ti ofer un diagnostic clar la boala ta si un tratament -oricum te ajuta mai mult decat daca ti-as da definitia materiei -aceasta definitie ti-ar fi dat apa la moara ,ai fi considerat in continuare ca esti sanatos si boala ti s-ar fi agravat !
Sper ca in al 12 - lea ceas ai sa intelegi ca ai nevoie de un control psihiatric -mai ales ca ai primit acest sfat si de la un psiholog -care si-a dat seama ca nu e de competenta ei ci a medicului psihiatru .
Eu o sa incerc sa te menajez de acum incolo ,sper sa-ti revii si sa-mi multumesti !
|
|
|
Eu_insumi
63 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:36
Bah esti amuzant, da' eu nu ti-am cerut sa faci copy paste din ma-ta mare wikipedia, singura ta sursa de informatie.
Eu tocmai dovedesc un concept simplu si usor de inteles: provocat sa-si clarifice notiunile, ateul ignorant intai o da pe tautologii si imediat dupa aia ii cedeaza nervii. :D
Apropos, in cartierul de proletari de ultima teapa unde moscai pe calculator cautand argumente ca Doamne-Doamne e absurd, nu te-au invatat ca Haloperidolul e depasit ? De Rispolept si Olanzapina n-au auzit mortii ma-tii care te-a facut asa prost ?
@OAMENII DE BUNA CREDINTA: IL VEDETI ? II VEDETI ? SLABICIUNEA LOR ESTE MOTIVUL PENTRU CARE NU MERITA NICI MACAR RESPECT, NECUM ALTE CIRCUMSTANTE ATENUANTE. SUNT SCURSURILE SI RAMASITELE MARXISMULUI MILITANT, LEPADATURI FARA CAPATAI CARE ISI CAUTA MOTIVE SA SE SIMTA LEZATI DE NU SE STIE CE IN CONDITIILE IN CARE DACA-I INTREBI CE RAU LE-A FACUT LOR PROPRIU ZIS RELIGIA LA NOI IN TARA, AFARA DE CHESTII VAGI CU LUMINA RATIUNII, PROTESTE DESPRE CATEDRALA NEAMULUI SI ALTE TAMPENII, LE MOARE REPERTORIUL. Desi nu au nici macar notiuni sumare de logica, iar cultura lor se identifica in intregime cu un search pe google, ii caracterizeaza o infatuare desantata si pofta de a-si gasi o identitate in atitudini uracioase. Nu le acordati nici o mila, nici un fel de respect, nici macar dreptul sa rasufle in fata societatii. Sa binevoiasca sa faca acestea atunci cand nu recurg la bucle retorice ca sa-si acopere jalnica incultura si agresiva prostie.
/////Eu o sa incerc sa te menajez de acum incolo ,sper sa-ti revii si sa-mi multumesti !
Da de ce incerci sa ma menajezi, stalagmitutza de cacareze pe poala doctrinei lu' conashu' Lenin, tu crezi ca esti asa potent la a ma privi de sus ? Pai bolsevicii aveau traditie in materie de puscarie psihiatrica, tembel trist. Cum erai asa, mai intelectual, si contestai infailibilitatea zeului suprem Ceasca, cum te bagau la nebuni, ca nah, cica "fiind evident ca tovarasu' cutare nu intelege evidenta, rezulta ca evident e nebun". Deci, nu te comporta ca si cum m-ai speriat. Esti la genunchiul broastei in materie de atitudine si tupeu de bolsevic cacanar. Baga mai mare, din pacate pentru limbricul impotent intelectual care esti, generatia mea e mai tavalita la mizerii comuniste.
Si bai za uei. Zi merci ca ai iritat nitel un medic de ambulanta. Daca aveai d-a face cu un ginecolog, vedeai tu Tourette.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:52
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 16:03
De la: gabigabi, la data 2009-09-21 15:52:07De la: karpov, la data 2009-09-21 15:35:58PENTRU eL_INSUMI
Am stat si m-am gandit ca e mai bine sa-ti ofer un diagnostic clar la boala ta si un tratament -oricum te ajuta mai mult decat daca ti-as da definitia materiei -aceasta definitie ti-ar fi dat apa la moara ,ai fi considerat in continuare ca esti sanatos si boala ti s-ar fi agravat !
Sper ca in al 12 - lea ceas ai sa intelegi ca ai nevoie de un control psihiatric -mai ales ca ai primit acest sfat si de la un psiholog -care si-a dat seama ca nu e de competenta ei ci a medicului psihiatru .
Eu o sa incerc sa te menajez de acum incolo ,sper sa-ti revii si sa-mi multumesti !
TU ai stat si te-ai gindit sau alehin? ....sau daca TU INSUTI esti ea ,v-ati gindit amindoi ? de fapt ,vreau sa va intreb : acestui EGO supradimensionat ca al "vostru' si nevoia acestui alter ego de a se exprima independent,ce i se recomanda,ca vad ca te pricepi la diagnostic !?
Mai gabi ,tu nu vezi ca a inceput razboiul ? Ce cauti tu ,in transee ,in linia 1 ? Vrei sa o iei dupa ceafa !?
In termeni comuni, un om cu o identitate multipla (disociata) este azi Ion, maine Vasile, poimaine iarasi Ion, apoi iar Vasile etc. Fiecare identitate are propriile sale trasaturi. Ion poate fi amabil, sfios, chiar foarte sociabil, in timp ce Vasile este vulgar, artagos si necomunicativ. Totusi, orice om sanatos are mai multe fatete: cel de la serviciu, cel din familie, cel de pe stadion... Evident, eul de la serviciu poate diferi de eul de pe stadion. Ca doar la serviciu nu-ti poti permite sa-l injuri cat poti de tare pe arbitru! Psihologii considera ca este normal sa existe mai multe fatete ale eului si ca ele pot sa coexiste foarte bine. La o persoana bolnava, aceste euri nu mai stiu unul de existenta celuilalt. Trecerea de la o identitate la alta se face total. Amintirile raman, si ele, separate. Ion stie ca este inginer, Vasile stie ca este fotbalist. Ion are casa in Bucuresti, Vasile are casa in Ploiesti. ?i in perioada in care bolnavul pune in actiune eul din Ploiesti, pleaca acasa la Ploiesti. In rest, traieste in Bucuresti. Asta, pana cand prietenii se prind ca ceva e in neregula si-l trimit la psiholog sau psihiatru.
S-ar parea ca tu vezi si simti personalitatile multiple - chestia e daca sunt reale sau nu banuielile tale ! Daca nu sunt reale problema se muta la tine si e destul de grav -are o denumire prin analele psihiatriei ! Eu zic sa ma crezi pe mine pe cuvant ca nu sunt florin,alehin,horia sau etc....
|
Eu_insumi
63 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 16:14
Bah karpoave, ma uimesti mah. Incepi sa folosesti iar notiuni sofisticate, fara fundamentare. Mai ai un pic si ne deviezi iar pe terenuri virgine ideatic (lol) ca sa nu rezulte ce nulitate esti la capitolul cunostinte fundamentale. "Priviti, sunt un vid intelectual pe doua picioruse, dar admirati-mi nuantele "civilizate" ale vocii". Asta e TOATA argumentatia ta ca sistemul pe care-l propui (ai idee macar ce sistem e ?) va face umanitatea hepi and za uarld a betar pleis tu liv intu ? :D
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 17:05
De la: ioanna, la data 2009-09-21 12:14:43De la: karpov, la data 2009-09-21 01:40:05De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 19:55:24Pasarica, uite cum e chestia. Voi aici sucombati la un QED (lol). Nu stiti pe ce lume sunteti. Zeul vostru e bolnav, n-are piedestal in interiorul ratiunii cum ziceti voi, e o simpla constructie schioapa a unor minti de prostalai. N-are a face nimic, dar absolut nimic nici cu cine sunt eu, nici cu ce fel ma comport. Demonstratia suna asa: cu cat sunt eu mai josnic conform definitiei voastre, cu atat se cheama ca v-a dat sah mat la o definitie simpla cineva josnic. Asta e tot. Sau, daca nu vrei sa te balacesti in retorica mea agresiva, DEFINESTE MATERIA, PROSTALAU TRIST.
Bai ,retardu ' , de serviciu , pe lumea asta cei care nu cred in basmele in care crezi tu nu sunt doar ateii ,mai sunt si liber cugetatori , gnostici , agnostici ,etc -numai in capul ala al tau plin de tarate exista numai alb si negru ! Daca citeai ce am mai postat eu p-aici ai fi remarcat ca nu ma consider ateu -doar ca sunt impotriva unora care gandesc stramb ,ca tine ! Dar inteleg ca tu esti altfel -esti un coleric care sigur e si cel putin paranoic daca nu si mai grav -du-te nene si vezi-ti de sanatate ,nu-ti mai lua liber de la ospiciu ,o data pe luna ,ca stim cine si ce esti !
karpov...
am gãsit pe acest forum un mesaj foarte interesant al cuiva pentru care eu toatã stima și admirația...o sã-ți dau copy-paste...
cineva spunea cã de fapt ateismul nu este o credințã...ci doar negarea divinitãții....uite ce rãspuns i s-a dat...
**Ba da, este. Ateul crede ca Dumnezeu si, in general, supranaturalul nu exista. Cum asa ceva nu poate fi dovedit, exact cum nici credinta inversa a oamenilor religiosi nu poate fi dovedita, ateismul este o chestiune de credinta.**
acum...de ce ar fii de preferat sã crezi în dumnezeu și nu în ateism? ...pãi ...citește despre pariul lui pascal pe net și vei afla...
nu te supãra...
numai bine!!!
Tu,pe mine nu vei reusi sa ma mai superi vreodata ! Chiar daca te-ar atinge Sindromul lui Tourette de care sufera unii pe topicuri ,tu vei ramane febletea mea !
Eu am mai afirmat ca nu sunt ateu -nu sunt de acord cu religia -cu fascismul si nici cu comunismul din anumite considerente ! Toate acestea enumerate mai sus au facut rau omenirii ,in anumite momente -cand puterea a fost in mana unora care au vrut sa parvina calcand in picioare toate normele civilizatiei .
In orice si oriunde exista posibilitatea de manipulare a unui numar mare de oameni apare pericolul aparitiei unor asemenea personaje . Acestia nu pot fi remarcati decat cand e prea tarziu -ei reusesc deja sa supuna masele prin diverse tertipuri si abia dupa aceea trec la represalii impotriva celor despre care ei cred ca reprezinta un pericol.
Comunistii si fascistii au fost deja scosi ,in parte ,inafara legii, religiile in schimb au rezistat datorita sprijinului acordat de state,state care o fac din interes ,interes individual al unor politicieni ,politicieni care merg pe principiul " dupa noi potopul "
Eu nu vreau neaparat sa fie scoase inafara legii ,doar sa fie tinute sub control si sa nu se mai recurga la propaganda sau intimidare ( amenintarea cu pacatul sau cu iadul ) .
Religiile au stat si inca stau la baza unor conflicte intre oameni,comunitati sau chiar state .
Eu nu pot sa uit sau sa trec cu vederea sacrificiile facute de stramosii nostri ,indiferent unde pe aceasta planeta -multi si-au sacrificat viata ca sa ne apere noua viitorul ! Merita si consideratie si respect din partea noastra . Eu ma uit cu mare placere cu ajutorul unui telescop la stelele din univers si ma gandesc ,cu mila ,la suferintele lui Giordano Bruno,Copernic si Galilei-fara ei poate si eu ma gandeam in prezent la univers cu frica !
Daca a avea mila sau a fi uman e un pacat atunci inseamna ca sunt un pacatos si pacatos voi fi pana la sfarsit !
Eu stiu cat au suferit oamenii sub comunisti,cati au facut ani grei de inchisoare ,au fost torturati sau chiar condamnati la moarte ,sub fascisti deasemenea ,sa nu uitam lagarele in care nu au murit doar evrei -toate aceste suferinte pe mine ma revolta ! La fel ma revolta si suferintele celor care au patimit ,patimesc sau vor patimi din cauza religiilor ! Esti istoric deci sti ca ce e rau nu se poate preveni ,intotdeauna s-au gasit solutii dupa ce raul deja s-a produs ! Eu incerc sa previn acest rau si sa elimin cauzele . Oamenii ,s-a dovedit de-a lungul istoriei ,nu sunt in stare sa controleze apucaturile unora care conduc biserica sau natiunile . Singura solutie ,dupa parerea mea ,este sa limitam puterea religiilor ,pentru inceput .
Tu chiar crezi ca e normal sa existe atata ierarhie in ortodoxie ? Avem preoti,protopopi,episcopi,arhiepiscopi,mitropoliti,patriarhi-nu ti se pare anacronic ? Puterea pe care si-o aroga unii preoti ,avand functiile respective ,devine la un moment dat periculoasa prin influenta pe care o au asupra maselor !
Eu ,de exemplu ,daca as fi prietenul sau sotul tau ,stiind cat esti de deosebita si cat ai suferi daca ai fi victima unor sociopati care te-ar aresta ,te-ar bate ,ti-ar smulge unghiile si in final te-ar omora ,nu cred ca as acorda circumstante atenuante . Cred ca as distruge oamenii respectivi si organizatia din care fac parte . Sa nu uitam ca istoria se repeta si ca foarte multi oameni au suferit si au murit deoarece cei dinaintea lor nu au prevazut crimele respective . Cand vine tavalugul istoriei nu mai ai nici o sansa ,scapa cine poate.
Atentie nu sunt ateu ! Nu suport nedreptatea ! Din partea mea poate sa existe orice cu conditia sa nu mai aiba loc crime ! Eu ma pun in locul celor care au suferit sau in locul celor care au pierdut pe cineva drag si mai ales ma gandesc la suferinta celor inteligenti care au fost nevoiti sa traiasca si chiar sa se sacrifice din cauza unor ignoranti care se lasau manipulati de catre o minoritate !
""Statul - modern, democratic - din punctul de vedere al functiei sale sociale si psihologice, se diferentiaza de religie. Sarcina traditionala a religiei fiind aceea de a furniza o arie rituala pentru implinirea individului in conditii socialmente tolerabile. O intreaga retea rituala ce acopera in intregime existenta individului, cu scopul de a-l face sa recunoasca normele, de a-l include in societate, de a-i aminti in orice clipa ca face parte dintr-o cultura cu motivatie spirituala specifica sistemului religios caruia ii apartine.
Puterea - pe linga altele - incerca sa stavileasca efectul daunator al refularilor produse de constringerile sociale, urmarind si incercind sa controleze descarcarea tensiunilor acumulate in cadrul unei societati.
Se recunoastem, tensiunile sociale sint provocate pe de-o parte de riturile integratoare pe care religia spune ca trebuie sa le urmam, pe de alta parte chiar statul fiind principalul generator de tensiuni si refulari sociale. [A se intelege prin tensiuni si refulari sociale atit "fapta individuala" cit si " faptele miscarilor de masa".]""
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 17:43
De la: karpov, la data 2009-09-21 16:03:28De la: gabigabi, la data 2009-09-21 15:52:07De la: karpov, la data 2009-09-21 15:35:58PENTRU eL_INSUMI
TU ai stat si te-ai gindit sau alehin? ....sau daca TU INSUTI esti ea ,v-ati gindit amindoi ? de fapt ,vreau sa va intreb : acestui EGO supradimensionat ca al "vostru' si nevoia acestui alter ego de a se exprima independent,ce i se recomanda,ca vad ca te pricepi la diagnostic !?
Mai gabi ,tu nu vezi ca a inceput razboiul ? Ce cauti tu ,in transee ,in linia 1 ? Vrei sa o iei dupa ceafa !?
In termeni comuni, un om cu o identitate multipla (disociata) este azi Ion, maine Vasile, poimaine iarasi Ion, apoi iar Vasile etc. Fiecare identitate are propriile sale trasaturi. Ion poate fi amabil, sfios, chiar foarte sociabil, in timp ce Vasile este vulgar, artagos si necomunicativ. Totusi, orice om sanatos are mai multe fatete: cel de la serviciu, cel din familie, cel de pe stadion... Evident, eul de la serviciu poate diferi de eul de pe stadion. Ca doar la serviciu nu-ti poti permite sa-l injuri cat poti de tare pe arbitru! Psihologii considera ca este normal sa existe mai multe fatete ale eului si ca ele pot sa coexiste foarte bine. La o persoana bolnava, aceste euri nu mai stiu unul de existenta celuilalt. Trecerea de la o identitate la alta se face total. Amintirile raman, si ele, separate. Ion stie ca este inginer, Vasile stie ca este fotbalist. Ion are casa in Bucuresti, Vasile are casa in Ploiesti. ?i in perioada in care bolnavul pune in actiune eul din Ploiesti, pleaca acasa la Ploiesti. In rest, traieste in Bucuresti. Asta, pana cand prietenii se prind ca ceva e in neregula si-l trimit la psiholog sau psihiatru.
S-ar parea ca tu vezi si simti personalitatile multiple - chestia e daca sunt reale sau nu banuielile tale ! Daca nu sunt reale problema se muta la tine si e destul de grav -are o denumire prin analele psihiatriei ! Eu zic sa ma crezi pe mine pe cuvant ca nu sunt florin,alehin,horia sau etc....
cita vreme nu dai un raspuns clar si precis la intrebarea de acum nu stiu cite pagini si la care te-ai facut ca nu auzi/nu vezi, am sa continui sa cred ca suntei aceeasi persoana cu multiple probleme ,creeate de un eu exacerbat ! intrebarea era,ca sa-ti aduc aminte : cum de e posibil ca Alehin sa raspunda pe un topic intr-un anume fel si, karpov pe un altul, EXACT aceeasi postare ...fara a pune ghilimele care desemneaza ca ai citat pe cineva,nu conteaza cine sau macar a spune ca : uite, alehin zice asa !
printre altele as mai vrea sa te lamuresc asupra unei probleme ....asta ptr. ca tu- cel care zici ca nu esti Ateu  acum,dupa nu stiu cite pagini zici asta - l-ai acuzat pe Dumnezeu de boala ta de inima si eu ti-am spus ceva atunci,da' n-ai bagat de seama,intrucit nu era vorba despre persoana ta ! ASTA e problema ta nr.1 : EGOUL tau ti-a "mincat " inima ! ca sa se poata umfla atit de mult trebuia sa ia energie de undeva si,deoarece IUBIREA DE SINE nu are sediul in inima,a luat de acolo ca tot nu era folosita ....Inima are energie solara ;e sediul Iubirii si a lui Isus,care-i o personalitate de tip solar !
|
Eu_insumi
63 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 17:56
/////Eu ma uit cu mare placere cu ajutorul unui telescop la stelele din univers si ma gandesc ,cu mila ,la suferintele lui Giordano Bruno,Copernic si Galilei-fara ei poate si eu ma gandeam in prezent la univers cu frica !
Bruno era calugar. Galileo era un om profund religios, care multumea fiicei sale pentru rugaciunile facute pentru el, desi era foarte bolnava (corespondenta s-a pastrat). Cat despre Copernic, draga, poate nu ai idee de ce a fost asa dificil sa fie combatut cat traia - era episcop. Stai subtire rau cu cultura si inca mai rau cu prejudecatile. Probabil ca toti ar fi extrem de uimiti ca cineva care dovedeste ca nici macar nu le cunoaste date elementare ale vietii utilizeaza exemplul lor personal ca sa propuna in fond din nou introducerea delictului de opinie, din nou segregare si din nou persecutie.
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 18:42
De la: Eu_insumi, la data 2009-09-21 17:56:09/////Eu ma uit cu mare placere cu ajutorul unui telescop la stelele din univers si ma gandesc ,cu mila ,la suferintele lui Giordano Bruno,Copernic si Galilei-fara ei poate si eu ma gandeam in prezent la univers cu frica !
Bruno era calugar. Galileo era un om profund religios, care multumea fiicei sale pentru rugaciunile facute pentru el, desi era foarte bolnava (corespondenta s-a pastrat). Cat despre Copernic, draga, poate nu ai idee de ce a fost asa dificil sa fie combatut cat traia - era episcop. Stai subtire rau cu cultura si inca mai rau cu prejudecatile. Probabil ca toti ar fi extrem de uimiti ca cineva care dovedeste ca nici macar nu le cunoaste date elementare ale vietii utilizeaza exemplul lor personal ca sa propuna in fond din nou introducerea delictului de opinie, din nou segregare si din nou persecutie.
Mai nene ,ceea ce spui despre Cv-ul celor de mai sus cred ca ai fi putut sa-ti dai seama ca stiam si eu din moment ce imi place astronomia ! Cu atat mai mult respectivii sunt de admirat ca desi erau indoctrinati au reusit sa-si dea seama de niste realitati si au avut si curajul sa infrunte Inchizitia ! Era de asteptat ca astfel de oameni sa apara din randul preotilor ,ei erau singurii care aveau acces la informatii ,chiar si unele mai deocheate ,avand in vedere epoca in care au trait - aveau acces la scrierile vechi deoarece banuiesc ca stiau ceva limbi moarte .Muritorii de rand erau in general analfabeti si nu aveau cum sa faca asemenea salturi spre cunoastere ! A lauda tagma din care faceau parte nu ajuta la nimic deoarece intunericul din evul mediu si lipsa accesului la informatii se datoreaza in exclusivitate bisericii . Paganii din grecia ,roma si egiptul antic aveau acces cat de cat la informatii ! Citeste biografia Hipatyei si vei vedea ca a fost asasinata ,se crede ca de catre crestini ,acolo vei remarca faptul ca Hipatya tinea prelegeri in AGORA unde mii de oameni aveau acces la niste informatii la care cu greu puteau sa aiba acces in acele vremuri ! Acei pagani din Alexandria ar fi facut mai mult bine omenirii decat toti crestinii Europei , daca erau lasati sa evolueze in liniste si pace . Si arabii,alti pagani,au reusit sa mai indulceasca aceea perioada intunecata prin cunoscuta intelepciune araba !
Sfatul meu ( cred ca ai remarcat ca iti dau sfaturi bune ) este sa mergi la filmul AGORA care va rula in ianuarie 2010 si la noi in tara - poate iti revii !
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 19:26
Tanti gabi iar nu esti cuminte ! Eu sau Alehin nu stiu bine la ce te referi ,uneori e normal sa preluam ce da bine ,unul de la altul! E bine sa repeti caci repetitia e mama intelepciunii si poate iti vine si tie cat de cat !
Daca retii la inceput eu preluasem mi se pare ca de la Florin crestin cu cretin-pur si simplu mi-a placut jocul de cuvinte -asta nu inseamna ca sunt Florin !
In legatura cu boala de inima e vorba de mine si se numeste DSV + FA ( pentru cunoscatori )
Acum iti dau o tema pentru acasa :
Magnitudinea „ereziei” poate fi ghicitã atunci când aflãm cã dupã doi ani din cel mai brutal mãcel Albigenzienii erau încã aºa de puternici încât, când Papa a reînnoit „cruciada” în 1214, o ceatã proaspãtã de douã sute de mii de „pelerini” a trebuit sã fie convocatã. Innocent se laudã cã ei au preluat douã sute de oraºe ºi castele de la eretici, ºi cã ei au înjunghiat în general pe fiecare om, femeie ºi copil din oraºul pe care l-au luat. Femeile nobile cu fiicele lor au fost aruncate în fântâni, ºi s-au aruncat cu pietre mari dupã ele. Cavalerii au fost spânzuraþi în grupe de câte optzeci. La primul mare oraº, când soldaþii au întrebat cum ar putea sã-i distingã pe eretici de cei ortodocºi, stareþul Cistercian a tunat: „Ucideþi-i pe toþi, Dumnezeu îi va ºtii pe ai lui”, ºi ei au pus pe sabie pe cei patru mii de oameni în viaþã, femeile ºi copiii de acolo. Scriitorii catolici moderni recurg doar subterfugiu atunci când disputã aceste lucruri. Catolicii vremii sunt cei care ne spun.
P.S. Cata omenie ...crestina ! Le-au facut un bine ,i-au scapat din infernul din Evul-Mediu !
|
Ic3
922 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 19:50
Ai schimbat tonul sau am halucinatii?
Criza menstruala intarziata?Te-a trimis mama sa iei paine si in loc de asta stai cu scula in poala pe la vreun colt de bloc sa vezi daca prinzi wirless gratis?..
..sau ai urmat tratamentul recomandat de amicul Karpov?
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 20:11
De la: karpov, la data 2009-09-21 17:05:23De la: ioanna, la data 2009-09-21 12:14:43De la: karpov, la data 2009-09-21 01:40:05De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 19:55:24Pasarica, uite cum e chestia. Voi aici sucombati la un QED (lol). Nu stiti pe ce lume sunteti. Zeul vostru e bolnav, n-are piedestal in interiorul ratiunii cum ziceti voi, e o simpla constructie schioapa a unor minti de prostalai. N-are a face nimic, dar absolut nimic nici cu cine sunt eu, nici cu ce fel ma comport. Demonstratia suna asa: cu cat sunt eu mai josnic conform definitiei voastre, cu atat se cheama ca v-a dat sah mat la o definitie simpla cineva josnic. Asta e tot. Sau, daca nu vrei sa te balacesti in retorica mea agresiva, DEFINESTE MATERIA, PROSTALAU TRIST.
karpov...
acum...de ce ar fii de preferat sã crezi în dumnezeu și nu în ateism? ...pãi ...citește despre pariul lui pascal pe net și vei afla...
nu te supãra...
numai bine!!!
Tu,pe mine nu vei reusi sa ma mai superi vreodata ! Chiar daca te-ar atinge Sindromul lui Tourette de care sufera unii pe topicuri ,tu vei ramane febletea mea !
Eu am mai afirmat ca nu sunt ateu -nu sunt de acord cu religia -cu fascismul si nici cu comunismul din anumite considerente ! Toate acestea enumerate mai sus au facut rau omenirii ,in anumite momente -cand puterea a fost in mana unora care au vrut sa parvina calcand in picioare toate normele civilizatiei .
In orice si oriunde exista posibilitatea de manipulare a unui numar mare de oameni apare pericolul aparitiei unor asemenea personaje . Acestia nu pot fi remarcati decat cand e prea tarziu -ei reusesc deja sa supuna masele prin diverse tertipuri si abia dupa aceea trec la represalii impotriva celor despre care ei cred ca reprezinta un pericol.
Comunistii si fascistii au fost deja scosi ,in parte ,inafara legii, religiile in schimb au rezistat datorita sprijinului acordat de state,state care o fac din interes ,interes individual al unor politicieni ,politicieni care merg pe principiul " dupa noi potopul "
Eu nu vreau neaparat sa fie scoase inafara legii ,doar sa fie tinute sub control si sa nu se mai recurga la propaganda sau intimidare ( amenintarea cu pacatul sau cu iadul ) .
Religiile au stat si inca stau la baza unor conflicte intre oameni,comunitati sau chiar state .
Eu nu pot sa uit sau sa trec cu vederea sacrificiile facute de stramosii nostri ,indiferent unde pe aceasta planeta -multi si-au sacrificat viata ca sa ne apere noua viitorul ! Merita si consideratie si respect din partea noastra . Eu ma uit cu mare placere cu ajutorul unui telescop la stelele din univers si ma gandesc ,cu mila ,la suferintele lui Giordano Bruno,Copernic si Galilei-fara ei poate si eu ma gandeam in prezent la univers cu frica !
Daca a avea mila sau a fi uman e un pacat atunci inseamna ca sunt un pacatos si pacatos voi fi pana la sfarsit !
Eu stiu cat au suferit oamenii sub comunisti,cati au facut ani grei de inchisoare ,au fost torturati sau chiar condamnati la moarte ,sub fascisti deasemenea ,sa nu uitam lagarele in care nu au murit doar evrei -toate aceste suferinte pe mine ma revolta ! La fel ma revolta si suferintele celor care au patimit ,patimesc sau vor patimi din cauza religiilor ! Esti istoric deci sti ca ce e rau nu se poate preveni ,intotdeauna s-au gasit solutii dupa ce raul deja s-a produs ! Eu incerc sa previn acest rau si sa elimin cauzele . Oamenii ,s-a dovedit de-a lungul istoriei ,nu sunt in stare sa controleze apucaturile unora care conduc biserica sau natiunile . Singura solutie ,dupa parerea mea ,este sa limitam puterea religiilor ,pentru inceput .
Tu chiar crezi ca e normal sa existe atata ierarhie in ortodoxie ? Avem preoti,protopopi,episcopi,arhiepiscopi,mitropoliti,patriarhi-nu ti se pare anacronic ? Puterea pe care si-o aroga unii preoti ,avand functiile respective ,devine la un moment dat periculoasa prin influenta pe care o au asupra maselor !
Eu ,de exemplu ,daca as fi prietenul sau sotul tau ,stiind cat esti de deosebita si cat ai suferi daca ai fi victima unor sociopati care te-ar aresta ,te-ar bate ,ti-ar smulge unghiile si in final te-ar omora ,nu cred ca as acorda circumstante atenuante . Cred ca as distruge oamenii respectivi si organizatia din care fac parte . Sa nu uitam ca istoria se repeta si ca foarte multi oameni au suferit si au murit deoarece cei dinaintea lor nu au prevazut crimele respective . Cand vine tavalugul istoriei nu mai ai nici o sansa ,scapa cine poate.
Atentie nu sunt ateu ! Nu suport nedreptatea ! Din partea mea poate sa existe orice cu conditia sa nu mai aiba loc crime ! Eu ma pun in locul celor care au suferit sau in locul celor care au pierdut pe cineva drag si mai ales ma gandesc la suferinta celor inteligenti care au fost nevoiti sa traiasca si chiar sa se sacrifice din cauza unor ignoranti care se lasau manipulati de catre o minoritate !
""Statul - modern, democratic - din punctul de vedere al functiei sale sociale si psihologice, se diferentiaza de religie. Sarcina traditionala a religiei fiind aceea de a furniza o arie rituala pentru implinirea individului in conditii socialmente tolerabile. O intreaga retea rituala ce acopera in intregime existenta individului, cu scopul de a-l face sa recunoasca normele, de a-l include in societate, de a-i aminti in orice clipa ca face parte dintr-o cultura cu motivatie spirituala specifica sistemului religios caruia ii apartine.
Puterea - pe linga altele - incerca sa stavileasca efectul daunator al refularilor produse de constringerile sociale, urmarind si incercind sa controleze descarcarea tensiunilor acumulate in cadrul unei societati.
Se recunoastem, tensiunile sociale sint provocate pe de-o parte de riturile integratoare pe care religia spune ca trebuie sa le urmam, pe de alta parte chiar statul fiind principalul generator de tensiuni si refulari sociale. [A se intelege prin tensiuni si refulari sociale atit "fapta individuala" cit si " faptele miscarilor de masa".]""
karpov...cred cã ar trebui pentru început sã-ți spun pãrerea mea despre extremism în general și apoi despre extremismul religios în special...
despre o ideologie se poate spune cã este *extremistã * atunci când ajunge sã promoveze eliminarea fizicã a unor persoane...în românia (ca de altfel și în toatã europa...dar nu și în america!!!) extremismul la ora actualã este interzis...se pedepsește cu închisoarea!!!
pãrerea mea , este însã alta....cã interzicerea partidelor ca și a grupãrilor extremiste este un lucru foarte rãu...și am sã-ți explic de ce
limiteazã libertatea de gândire și de exprimare a oamenilor....ori...într-un stat democratic și cu un partid liberal la guvernare acest lucru este absurd...însã, nu trebuie sã ne mire..la fel se întâmplã în toatã europa...cum spuneam , însã în america (stat care este un model de democrație pentru toatã lumea) acest lucru nu se întâmplã...libertatea de exprimare a oamenilor existã în mod real...nimeni nu e arestat pentru pãrerile sale...toatã lumea spune ce vrea și pe unde vrea fãrã sã-l aresteze nimeni. am auzit cã anii trecuți o grupare neonazistã a mãrșãluit toatã ziua pe strãzi spunând cã nu a existat holocaust ...pãi...ar putea cineva sã facã asta în românia....sau în europa...???...în niciun caz
consider cã tuturor grupãrilor extremiste ar trebui sã li se dea voie sã spunã ce vor....atât timp cât nu pun în practicã ceea ce promoveazã!!!...putem interzice crima (și putea aplica pedepse mari pentru sãvârșirea ei ...pedepse care sã-i descuraje pe cei care mai incearcã așa ceva) ,dar nu le putem impune unor oameni sã gândeascã într-un anumit fel....altfel..am fii la fel de rãi ca membrii partidului comunist care arestau oameni doar pentru cã aveau *gândire burghezã*...(și de aici...cred cã știi și tu sã vorbești despre centrele de *reeducare*  )
cum spuneam...libertatea de exprimare ar trebui sã existe în mod real...atât timp cât nu se trece la punerea în practicã a ceea ce promoveazã orice e liber sã spunã orice...nu e niciun pericol (ce crezi cã s-a întâmplat dupã ce a mãrșaluit gruparea aia neonazistã pe strãzile din america?....nimic!!!...toatã lumea și-a vãzut de treabã ca și cum nimic nu s-ar fii întâmplat....nu i-a bãgat nimeni în seamã  ...dar...s-a demonstrat cã americanii sunt cu adevãrat liberi  )...
acum....la fel e și cu etremismul religios...nu consider cã e niciun pericol atât timp cât acei oameni nu ucid pe nimeni...trebuie lãsați în pace sã spunã ce vor și arestați doar dacã încearcã sã facã ceva ...ceva prin care încalcã libertatea celor din jurul lor.....statul poate ține în frâu prin poliția pe care o are grupãrile extremiste....ele vorbesc...spun ce vor...dar...nu o sã poatã punã nimic în practicã datoritã statului....
ortodoxismul însã nu e o religie extremistã  ...nu promoveazã și nu a promovat vreodatã uciderea nimãnui....știi tu pe cineva ars pe rug de ortodcși?  ...nu....
și...chiar și catolicii care au fãcut crime îngrozitoare nu ar trebui interziși...astãzi ei nu mai sunt un pericol pentru societate...papa a dat o bulã prin care condamna în mod oficial violența....
consider cã orice adepți ai unui cult au dreptul sã-și promoveze religia pe unde vor (și aici am sã ajung iar la libertatea de exprimare)...nu e posibil sã le fie interzisã asta....indiferent ce ar fii ...creștini , evrei , musulmani , atei , cu religia new age...orice...e dreptul sã gândeascã într-un anumit mod și sã se exprime liber!!!
numai bine!!!!
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 20:30
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:04
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:09
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 22:19
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:10
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:38
De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:10:54De la: Dorinel, la data 2009-09-21 22:19:14De la: ioanna, la data 2009-09-21 21:09:41De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:30:16 A rasuflat kakatul si aici ! E jalnic unde s-a ajuns ! Din nici o tabara nu vin argumentele coerente si logice si dorinta de a discuta civilizat, doar injuraturile si incercarea disperata de a aduce interlocutorul in ridicol. Halal topic ! 
cine vorbește.... .........:))))))))))))))))))))))))))
dorine...cuvintele astea venind de la tine nu pot decât sã-mi stârneascã râsul.... Sa nu te ineci de atata ras ! ! ! Ce argument mai vrei sa-ti aduc ca nu exista nici un zeu ?!!!
Ioana, ce nu poate fi demonstrat, ce nu face parte din realitatea obiectiva înconjuratoare pe care o percepem (tu ca fiinta, cu ajutorul organelor de simt), este ILOGIC sa afirmam ca exista !!!! Ce nu iti este clar ?? !
Iar ai halucinatii de la tizul tau, pe nume CLEOPA ?!!!
**Ce argument mai vrei sa-ti aduc ca nu exista nici un zeu ?!!!***
pãi...ai adus pânã acum vreunul? 
Cred ca ce am postat mai sus, spre surprinderea ta, am tot repetat -e adevarat, cu alte cuvinte. Ce nu poti intelege ?! Mai repet inca o data : ''Ce nu poate fi demonstrat, ce nu face parte din realitatea obiectiva înconjuratoare pe care o percepem (tu ca fiinta, cu ajutorul organelor de simt), este ILOGIC sa afirmam ca exista !!!''
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:42
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:38:30De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:10:54De la: Dorinel, la data 2009-09-21 22:19:14De la: ioanna, la data 2009-09-21 21:09:41De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:30:16 A rasuflat kakatul si aici ! E jalnic unde s-a ajuns ! Din nici o tabara nu vin argumentele coerente si logice si dorinta de a discuta civilizat, doar injuraturile si incercarea disperata de a aduce interlocutorul in ridicol. Halal topic ! 
dorine...cuvintele astea venind de la tine nu pot decât sã-mi stârneascã râsul.... Sa nu te ineci de atata ras ! ! ! Ce argument mai vrei sa-ti aduc ca nu exista nici un zeu ?!!!
Ioana, ce nu poate fi demonstrat, ce nu face parte din realitatea obiectiva înconjuratoare pe care o percepem (tu ca fiinta, cu ajutorul organelor de simt), este ILOGIC sa afirmam ca exista !!!! Ce nu iti este clar ?? !
Ce am postat mai sus, spre surprinderea ta, am tot repetat - e adevarat, cu alte cuvinte. Ce nu poti intelege ?! Mai repet inca o data : Ce nu poate fi demonstrat, ce nu face parte din realitatea obiectiva înconjuratoare pe care o percepem (tu ca fiinta, cu ajutorul organelor de simt), este ILOGIC sa afirmam ca exista !!!''
de ce ar fii logic sã afirmi cã tot ceea ce nu poate fi perceput în urma experinței empirice nu existã?
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:58
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:38:30De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:10:54De la: Dorinel, la data 2009-09-21 22:19:14De la: ioanna, la data 2009-09-21 21:09:41De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:30:16 A rasuflat kakatul si aici ! E jalnic unde s-a ajuns ! Din nici o tabara nu vin argumentele coerente si logice si dorinta de a discuta civilizat, doar injuraturile si incercarea disperata de a aduce interlocutorul in ridicol. Halal topic ! 
Cred ca ce am postat mai sus, spre surprinderea ta, am tot repetat -e adevarat, cu alte cuvinte. Ce nu poti intelege ?! Mai repet inca o data : ''Ce nu poate fi demonstrat, ce nu face parte din realitatea obiectiva înconjuratoare pe care o percepem (tu ca fiinta, cu ajutorul organelor de simt), este ILOGIC sa afirmam ca exista !!!''
Sub pres ai cautat ? Cand nu reusesti sa gasesti uneori ceva dai de el tocmai acolo unde te astepti mai putin !
Uneori iti cauti ochelarii si ei de fapt sunt pe nas ! O fi ceva legat de pata oarba ,Karpov ar trebui sa stie ,se intampla de obicei in jocul de sah ! Te concentrezi prea mult la o piesa si la un moment dat nu o mai vezi si faci o mutare fara sa tii cont de ea ! Sau o fi intr-o stea pe care o vezi dar ea nu mai exista ,vezi lumina emisa cu miliarde de ani inainte dar ea poate nu mai e dinainte de aparitia soarelui .O fi o iluzie optica ,o fata Morgana ,dupa cum vezi sunt variante destule si tu o alegi tocmai pe cea mai plauzibila . Esti cam rautacios nu le dai nici o sansa ! Dumnezeu parca e in toate si peste tot numai in tahioni nu e ca acolo ar trebui sa moara inainte de a se naste si nu cred ca i-ar conveni ,el e mai prozaic ,moare si invie a 3 a zi dupa scripturi !
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:02
De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:42:14De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:38:30De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:10:54De la: Dorinel, la data 2009-09-21 22:19:14De la: ioanna, la data 2009-09-21 21:09:41De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:30:16 A rasuflat kakatul si aici ! E jalnic unde s-a ajuns ! Din nici o tabara nu vin argumentele coerente si logice si dorinta de a discuta civilizat, doar injuraturile si incercarea disperata de a aduce interlocutorul in ridicol. Halal topic ! 
Ce am postat mai sus, spre surprinderea ta, am tot repetat - e adevarat, cu alte cuvinte. Ce nu poti intelege ?! Mai repet inca o data : Ce nu poate fi demonstrat, ce nu face parte din realitatea obiectiva înconjuratoare pe care o percepem (tu ca fiinta, cu ajutorul organelor de simt), este ILOGIC sa afirmam ca exista !!!''
de ce ar fii logic sã afirmi cã tot ceea ce nu poate fi perceput în urma experinței empirice nu existã? Pentru ca face parte din lumea halucinogena ceea ce-mi propui.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:15
De la: Dorinel, la data 2009-09-22 01:02:08De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:42:14De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:38:30De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:10:54De la: Dorinel, la data 2009-09-21 22:19:14De la: ioanna, la data 2009-09-21 21:09:41De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:30:16 A rasuflat kakatul si aici ! E jalnic unde s-a ajuns ! Din nici o tabara nu vin argumentele coerente si logice si dorinta de a discuta civilizat, doar injuraturile si incercarea disperata de a aduce interlocutorul in ridicol. Halal topic ! 
de ce ar fii logic sã afirmi cã tot ceea ce nu poate fi perceput în urma experinței empirice nu existã? Pentru ca face parte din lumea halucinogena ceea ce-mi propui.
lumea halucinogenã?  ...asta ce mai e?
nu am auzit ceva mai irațional și ilogic în viața mea...
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 01:19
De la: ioanna, la data 2009-09-22 01:15:15De la: Dorinel, la data 2009-09-22 01:02:08De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:42:14De la: Dorinel, la data 2009-09-22 00:38:30De la: ioanna, la data 2009-09-22 00:10:54De la: Dorinel, la data 2009-09-21 22:19:14De la: ioanna, la data 2009-09-21 21:09:41De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:30:16 A rasuflat kakatul si aici ! E jalnic unde s-a ajuns ! Din nici o tabara nu vin argumentele coerente si logice si dorinta de a discuta civilizat, doar injuraturile si incercarea disperata de a aduce interlocutorul in ridicol. Halal topic ! 
**Ce argument mai vrei sa-ti aduc ca nu exista nici un zeu ?!!!**
lumea halucinogenã? ...asta ce mai e? 
nu am auzit ceva mai irațional și ilogic în viața mea... Pai asta-i si contextul in care ti-am raspuns .... Greu te prinzi Ioana !!!
|
|
|