Info
x
Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 23:55
CAUT MOLDOVEANCA DIN IASI ,FARA CAP -POSEDA 0, 32 GRAME MATERIE CENUSIE ,CAT SA-I PERMITA SA VORBEASCA ,AM PIERDUT-O IN ZONA SOCOLA - O DECLAR NULA ( n.r. a nu se citi cu P mare ) - gasitorului buna recompensa cu conditia sa NU o aduca in buna stare de functionare . -raspunde la numele de maria ,isus si alte invective de genul asta -nu e retardata ( verificati in DEX cuvantul deoarece am avut surpriza prin cartierul 9 AM cu unul care a crezut ca acest cuvant inseamna inteligent ) decat in procent de 66,6 %- a parasit patul conjugal al lui vasile ,ion,gheorghe ,petre ,tudor si tot neamul lor si saracii au ramas nesatisfacuti -e o adevarata bomba sexy -am platit pentru ea 6,66 de euro cand a fost tranzactionata la bursa de valori a frigidelor din romania -are si un semn din nastere pe coapsa din mijloc si face alergie cand cineva ii spune adevarururi despre ioana drak aveti mare grija reprezinta totusi valuta forte -ce-i al unor moldovence e pus deoparte - semnat prietenul vostru bun SCARA - OSKI
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:13
De la: karpov, la data 2009-08-18 23:55:42CAUT MOLDOVEANCA DIN IASI ,FARA CAP -POSEDA 0, 32 GRAME MATERIE CENUSIE ,CAT SA-I PERMITA SA VORBEASCA ,AM PIERDUT-O IN ZONA SOCOLA - O DECLAR NULA ( n.r. a nu se citi cu P mare ) - gasitorului buna recompensa cu conditia sa NU o aduca in buna stare de functionare . -raspunde la numele de maria ,isus si alte invective de genul asta -nu e retardata ( verificati in DEX cuvantul deoarece am avut surpriza prin cartierul 9 AM cu unul care a crezut ca acest cuvant inseamna inteligent ) decat in procent de 66,6 %- a parasit patul conjugal al lui vasile ,ion,gheorghe ,petre ,tudor si tot neamul lor si saracii au ramas nesatisfacuti -e o adevarata bomba sexy -am platit pentru ea 6,66 de euro cand a fost tranzactionata la bursa de valori a frigidelor din romania -are si un semn din nastere pe coapsa din mijloc si face alergie cand cineva ii spune adevarururi despre ioana drak aveti mare grija reprezinta totusi valuta forte -ce-i al unor moldovence e pus deoparte - semnat prietenul vostru bun SCARA - OSKI karpov...dacã pânã acum m-am chinuit ore în șir sã-ți dau rãspunsuri super lungi a fost pentru cã te-am considerat un om inteligent...cu care am ce vorbi....se pare cã m-am înșelat amarnic ... oricum....îți promit cã de acum încolo nu voi mai face greșeala de a-ți mai adresa vreun cuvânt...nu meriți.... iar adnana e prietenã cu mine...era normal sã se supere când a vãzut cã cineva se ia de mine total aiurea...la fel cum m-am supãrat și eu când am vãzut ce ai scris aici.... rãmâi cu bine, ioana |
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:18
De la: ioana_dark, la data 2009-08-19 00:13:14De la: karpov, la data 2009-08-18 23:55:42CAUT MOLDOVEANCA DIN IASI ,FARA CAP -POSEDA 0, 32 GRAME MATERIE CENUSIE ,CAT SA-I PERMITA SA VORBEASCA ,AM PIERDUT-O IN ZONA SOCOLA - O DECLAR NULA ( n.r. a nu se citi cu P mare ) - gasitorului buna recompensa cu conditia sa NU o aduca in buna stare de functionare . -raspunde la numele de maria ,isus si alte invective de genul asta -nu e retardata ( verificati in DEX cuvantul deoarece am avut surpriza prin cartierul 9 AM cu unul care a crezut ca acest cuvant inseamna inteligent ) decat in procent de 66,6 %- a parasit patul conjugal al lui vasile ,ion,gheorghe ,petre ,tudor si tot neamul lor si saracii au ramas nesatisfacuti -e o adevarata bomba sexy -am platit pentru ea 6,66 de euro cand a fost tranzactionata la bursa de valori a frigidelor din romania -are si un semn din nastere pe coapsa din mijloc si face alergie cand cineva ii spune adevarururi despre ioana drak aveti mare grija reprezinta totusi valuta forte -ce-i al unor moldovence e pus deoparte - semnat prietenul vostru bun SCARA - OSKI puteai sa remarci cine a inceput si ce vocabular a folosit -mi-e mi-ar displace o asemenea fiinta in preajma sotiei sau prietenei mele -dar tu cu incapatanarea ta o sa sustii acum si reprezentanta bisericii Trei Ierarhi -daca stii ce inseamna ! |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:25
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 21:22:33De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 21:16:28ce mi-ai tras tu peste bot, penalo.iti tragi tie , pe zi ce trece, tot mai multe.le arati tuturor cat de penalo. poti fi,mai mult de atat nu poti faceDe la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 21:12:16De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 21:08:55hai tanti,ia-ti bagajele si dispari si de pe topicul asta, ca aici nu prea sunt idiotii Paaaa!!!!!!De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 21:00:20De la: karpov, la data 2009-08-18 20:56:45ete unde statea gentleman-ul .De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 20:41:28De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 20:38:28mda! se confirma.Mare PROASTA ana asta ATENTIE !!!!!!!!!!!!!LUME ,LUMEEEEEEEEEEEEE !! ANA BACIU UNDE ESTI ? Te striga (in fel si chip precuvioasa A........A (-n-am voie sa scriu cuvinte obscene ,nu ?) :penalo.,proastoasta e limita ta maxiaPRAF, TERMINATO!!!!! Mare PROASTA idiotii idiotii - D-zeu (al ei binenteles ) stie ce ![]() Ce - o vi vrut sa spuna ? Tu intelegi ? ESTE UN STRIGAT DE AJUTOR SAU NEPUTINTA ? (violenta ,chiar si verbala este ultima resursa a incompetentei ..)RUSINEEEEEEEEEE ! uita-te si tu putin in jur sa vezi cat de discordanta esti si ce reactie dezechilibrata ai !!! Daca ma gandesc mai bine cuvinte mangaietoare gen SICTIR ,TEMBELO , SUNT CA PORTOCALELE PENTRU PORCI !!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:28
De la: karpov, la data 2009-08-19 00:18:58De la: ioana_dark, la data 2009-08-19 00:13:14De la: karpov, la data 2009-08-18 23:55:42CAUT MOLDOVEANCA DIN IASI ,FARA CAP -POSEDA 0, 32 GRAME MATERIE CENUSIE ,CAT SA-I PERMITA SA VORBEASCA ,AM PIERDUT-O IN ZONA SOCOLA - O DECLAR NULA ( n.r. a nu se citi cu P mare ) - gasitorului buna recompensa cu conditia sa NU o aduca in buna stare de functionare . -raspunde la numele de maria ,isus si alte invective de genul asta -nu e retardata ( verificati in DEX cuvantul deoarece am avut surpriza prin cartierul 9 AM cu unul care a crezut ca acest cuvant inseamna inteligent ) decat in procent de 66,6 %- a parasit patul conjugal al lui vasile ,ion,gheorghe ,petre ,tudor si tot neamul lor si saracii au ramas nesatisfacuti -e o adevarata bomba sexy -am platit pentru ea 6,66 de euro cand a fost tranzactionata la bursa de valori a frigidelor din romania -are si un semn din nastere pe coapsa din mijloc si face alergie cand cineva ii spune adevarururi despre ioana drak aveti mare grija reprezinta totusi valuta forte -ce-i al unor moldovence e pus deoparte - semnat prietenul vostru bun SCARA - OSKI dacã-ți revizuiești atitudinea.... creștinismul spune sã iertãm de 70 de ori câte 7 când aproapele noastru ne greșește.... putem continua sã discutãm depre hypathia , geordano , bruno , galiei și despre ce mai vrei tu ...dar nu în stilul în care ai scris mai sus ... deci...modific și eu ....nu mai vorbesc cu tine când mai scrii lucruri urâte la adresa noastrã...în rest...vorbim .... ține de tine dacã mai vrei sã continuãm dialogul.... numai bine!!! |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:40
ma fratilor va rog sa ma lamuriti si pe mine despre ce barfiti voi aici, ca eu nu mai inteleg nimic ( apoi eu nu zic ca am multa scoala ) dar voi ati luato rau rasna ia bagativa mintile in cap si reveniti la subiect sa mai am si eu de unde sa ma mai cultiv.
Ia gata terminati ca va frec cate una de va trece de toate lasati prostiile si mai terminati cu aierele astea de vedete ca nu sunteti mai presus unul fata de altu cu nimic doar in fata pc va dati rotunzi ca in rest va ascundeti dupa fusta muierii sau a mamicii.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:49
De la: obliografic, la data 2009-08-19 00:40:43ma fratilor va rog sa ma lamuriti si pe mine despre ce barfiti voi aici, ca eu nu mai inteleg nimic ( apoi eu nu zic ca am multa scoala ) dar voi ati luato rau rasna ia bagativa mintile in cap si reveniti la subiect sa mai am si eu de unde sa ma mai cultiv. Oblio, nu-þi trebuie multã ºcoalã ca sã înjuri precum un birjar!!! N-ai ce face! Fiacare cât poate sau cât îl duce capul!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:51
penalo.,proasto asta e limita ta maxiaPRAF, TERMINATO!!!!! Mare PROASTA idiotii idiotii
Pt Obligrafic : Ti-am redat mai sus ,,subiectul barfei ,,care nu se mai termina .... Eu am copiat(sper sa nu-mi ceara drepturi de autor ) intocmai cuvintele de lauda (doar n-o sa le spun invective) la adresa mea si cred a cui s-a mai nimerit ...prin preajma Adnanei (corect ar fi sa-mi fie sila sa-i transcriu si numele avand in vedere ca ea nici macar asta n-a facut ..)
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:52
Parca aici se discuta despre biblie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:55
De la: ioana_dark, la data 2009-08-19 00:28:05De la: karpov, la data 2009-08-19 00:18:58De la: ioana_dark, la data 2009-08-19 00:13:14De la: karpov, la data 2009-08-18 23:55:42CAUT MOLDOVEANCA DIN IASI ,FARA CAP -POSEDA 0, 32 GRAME MATERIE CENUSIE ,CAT SA-I PERMITA SA VORBEASCA ,AM PIERDUT-O IN ZONA SOCOLA - O DECLAR NULA ( n.r. a nu se citi cu P mare ) - gasitorului buna recompensa cu conditia sa NU o aduca in buna stare de functionare . -raspunde la numele de maria ,isus si alte invective de genul asta -nu e retardata ( verificati in DEX cuvantul deoarece am avut surpriza prin cartierul 9 AM cu unul care a crezut ca acest cuvant inseamna inteligent ) decat in procent de 66,6 %- a parasit patul conjugal al lui vasile ,ion,gheorghe ,petre ,tudor si tot neamul lor si saracii au ramas nesatisfacuti -e o adevarata bomba sexy -am platit pentru ea 6,66 de euro cand a fost tranzactionata la bursa de valori a frigidelor din romania -are si un semn din nastere pe coapsa din mijloc si face alergie cand cineva ii spune adevarururi despre ioana drak aveti mare grija reprezinta totusi valuta forte -ce-i al unor moldovence e pus deoparte - semnat prietenul vostru bun SCARA - OSKI Nu trebuie iertat nimic...asta o spun copii. Si ei si aplica...pina pe la 30 ani. Dupa care..cer indurare...mai usurel....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
De la: nastasemihail, la data 2009-08-19 00:52:59Parca aici se discuta despre biblie. Da, da!! Dar mai rar ca mai des!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
De la: karpov, la data 2009-08-19 00:18:58trei ierarhi si restu' smecheriDe la: ioana_dark, la data 2009-08-19 00:13:14De la: karpov, la data 2009-08-18 23:55:42CAUT MOLDOVEANCA DIN IASI ,FARA CAP -POSEDA 0, 32 GRAME MATERIE CENUSIE ,CAT SA-I PERMITA SA VORBEASCA ,AM PIERDUT-O IN ZONA SOCOLA - O DECLAR NULA ( n.r. a nu se citi cu P mare ) - gasitorului buna recompensa cu conditia sa NU o aduca in buna stare de functionare . -raspunde la numele de maria ,isus si alte invective de genul asta -nu e retardata ( verificati in DEX cuvantul deoarece am avut surpriza prin cartierul 9 AM cu unul care a crezut ca acest cuvant inseamna inteligent ) decat in procent de 66,6 %- a parasit patul conjugal al lui vasile ,ion,gheorghe ,petre ,tudor si tot neamul lor si saracii au ramas nesatisfacuti -e o adevarata bomba sexy -am platit pentru ea 6,66 de euro cand a fost tranzactionata la bursa de valori a frigidelor din romania -are si un semn din nastere pe coapsa din mijloc si face alergie cand cineva ii spune adevarururi despre ioana drak aveti mare grija reprezinta totusi valuta forte -ce-i al unor moldovence e pus deoparte - semnat prietenul vostru bun SCARA - OSKI
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Pai asta nu e discutie despre Biblie ??? Nici nu mi-am dat seama ..!
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:01
De la: alehin, la data 2009-08-19 00:55:55Pai asta nu e discutie despre Biblie ??? Nici nu mi-am dat seama ..!pai exact ca-n sfintele-i pagini,fie cuvantul domnului laudat,tot cam despre asta se face vorbire si-n cartoiu' mare,negru si urat......mi-a fost de omu' prost .......si pomu' copt,astia n-or avut noroc,sha la la
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:15
De la: alehin, la data 2009-08-19 00:55:55Pai asta nu e discutie despre Biblie ??? Nici nu mi-am dat seama ..! BA DA MAI ALEHINE ,tot despre Abecedarul crestinatatii e vorba -stii apropo de abecedar -am avut o revelatie -nu stiu de unde dracu" mi-a venit -bai astia au ramas la nivel de clsa 1 de aia nu ne intelegem noi cu ei -ar trebui sa jucam cu ei sotronul si sa nu le mai vorbim de tahioni ,bozoni ,cuarci ca devin depresivi si le sare tandara din orice -eu de azi incolo o sa-i meditez pentru clasa a 2 a avem si noi o responsabilitate nu putem sa-i lasam la nivelul asta -maine -poimane ajung la 40 de ani si ne dau in cap -trebuie sa schimbam tactica o sa ma gandesc si eu vreo 3 minute la o secventa si le-o predau la ora de Vanghelie MAI LUAM SI NOI CATE O PAUZA , MAI STAM LA O SUETA ,MAI EXERSAM CATE O INJURATURA CA ADI POPA cel vestit ne permite ,el nu este ca nenea CNA -nu ne da amenzi ,paaaaaaaa - tu ! ( sa nu te gandesti la pat -nu are nici o legatura ,orice asemanare cu... s.a.m.d. ) |
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:21
Ala era ANDRII POPA ,ceeeel veeestit ....Cine trece Valea Seaca cu hangerul scos din teaca ,Andriii POOOOPAAA cel vestit ....!
Am zis bine ,nene ??? Pentru mine e de-ajuns cred ca am piceput ceva ...cat ..de cat... orisicum....decat deloc ?
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:24
De la: karpov, la data 2009-08-19 01:15:13da' nu mai bine jucam tara-tara vrem osteni???sau sa-i jucam intre picioare???De la: alehin, la data 2009-08-19 00:55:55Pai asta nu e discutie despre Biblie ??? Nici nu mi-am dat seama ..!
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:26
De la: karpov, la data 2009-08-19 01:15:13De la: alehin, la data 2009-08-19 00:55:55Pai asta nu e discutie despre Biblie ??? Nici nu mi-am dat seama ..! Mai puneþi mâna ºi mai citiþi ºi voi niºte "almanahe"
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:29
,,Cine nu are loc de mine… nu mã intereseazã… sã se înghesuieºte! ''E-VANGHELIA dupa MAREAN
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:32
Pt Dorulet :
Am inteles ...sa pun mana pe niste almanahe ...si...ce sa fac ...niste cornete??
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:35
De la: 999florin, la data 2009-08-19 01:29:35,,Cine nu are loc de mine… nu mã intereseazã… sã se înghesuieºte! ''E-VANGHELIA dupa MAREAN Asa ...ziiiiiiiii .... ascult ..cum e ..pa " persoana fizicacare(nu e greseala este nota autorului) eee ,, ca sa zic asa ...le-ai cautat p" Goagal?
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:35
De la: alehin, la data 2009-08-19 01:32:18Pt Dorulet : Nu dragã cã acum se pun seminþele în pungi...nu se mai foloseºte cornetul de hârtie...ºi nici nu se mai vând la colþ de stradã Hai noapte bunã ºi uºor! Am râs destul în seara asta!!! P.S....dacã hârtia este de calitate îndoielnicã se poate folosii în loc de cur-papir!
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:37
De la: alehin, la data 2009-08-19 01:32:18Pt Dorulet :sase,vine militia,ascunde dracu' cornetele alea,vrei sa ne strice afacerea???
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:39
Noapte buna !
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:40
Si totusi e topic despre biblie.
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:41
De la: 999florin, la data 2009-08-19 01:37:20De la: alehin, la data 2009-08-19 01:32:18Pt Dorulet :sase,vine militia,ascunde dracu' cornetele alea,vrei sa ne strice afacerea??? Nu ca sunt mana in mana cu ei ca doua boabe-ntr-o pastaie ...
|
|
De la: alehin, la data 2009-08-19 01:39:01SOMN USOR,clona
|
|
De la: nastasemihail, la data 2009-08-19 01:40:19Si totusi e topic despre biblie.ce e aia,vreo boala,piei SATANO BUHUHUHUHU
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:42
De la: nastasemihail, la data 2009-08-19 01:40:19Si totusi e topic despre biblie. Bible ,biblie dar sa stim si noi ...... carevasazica Pai noi nu discutam despre biblie??
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:45
Totusi.....
|
|
|
|

macar ai idee ce inseamna cuvantul asta???hai sa iti dau link-ul de la dex :
ii iei locul de vicepresedinte Biancai
nu mai ai loc sa tragi un fas de atatia prosti
Noapte buna !