back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi Âși discuta biblia ca literaturĂŁ – indiferent dacĂŁ o acceptĂŁm (sau nu) ca sursĂŁ pentru gĂąndi teologic Âși a trĂŁi creÂștineÂște?

Pagini: << 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 August 2009, ora 21:22

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 21:12:40
De la: diavolita_40, la data 2009-08-18 20:56:10
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 20:38:28
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 20:35:01
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 20:13:07
De la: karpov, la data 2009-08-18 20:02:44
De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 19:41:04
De la: alehin, la data 2009-08-18 15:29:45Paul Lemerle, Istoria Bizanțului: "Tot atunci, situația creștinilor în Imperiu avea să se schimbe cu totul, fără vreo intervenție în acest sens din partea lui Constantin. Adevaratul edict de toleranță a fost emis în 311, de Galerius. El proclama recunoașterea creștinismului ca religie și dădea creștinilor dreptul de a se întruni, sub conditia de a nu tulbura ordinea publică; în schimb, ei aveau datoria să se roage zeului lor pentru prosperitatea împăratului și a statului. Explicația emiterii acestui edict, surprinzator dacă ne gândim că mai înainte Galerius îi persecutase cu asprime pe creștini, trebuie căutată, poate, în starea de derută în care acesta se găsea în acel moment, atins fiind de o boală necruțătoare, de pe urma careia avea să și moară în scurtă vreme: este de crezut, de asemenea, că romanii începuseră să se sature de atâtea persecuții, vădit zadarnice, împotriva creștinilor. Oricum, adevaratul edict de toleranță este cel al lui Galerius, iar tradiția care stăruie să-i transfere meritul asupra așa numitului - în chip impropriu, cum vom vedea - "edict din Milan" nu este conformă cu realitatea."

mă uimeste ipocrizia ta....
pe un alt topic te invitasem să vorbim despre bizanț (pe mie mă pasionează subiectul) ca urmarea a faptului că te tot agitai pe acolo vorbind în continuu despre crimele bisericii în evul mediu . răspunsul tău a fost următorul....(îți citez exact)...

**In mod clar ,,nu ma tine ,, ...daca as fi stiut nai mult decat niste definitii despre ...disputele hristologice ( adica te referi la arianism ,nestorianism ,monofizicism sigur nu combateam din tabere diferite....**
(aici recunoști că dacă ai fii mai bine informat ai fii și tu de aceeași părere cu mine în ce privește creștinismul)
în continuare...
**nu ma tragi pe terenul tau pt ca lucrurile la care tu tii sau iti sunt dragi(invataturile tale despre imparati bizantini disputele intestine ,in cadrul inv bisericesti) mie imi sunt indiferente ca sa nu spun mai mult... **

(aici...din câte înțeleg eu spui ceva de genul...*nu știu nimic despre creștinism la sfârșitul antichitații și începutul evului mediu *)

acum , însă revii cu pretenția că ne-ai învăța pe noi , creștinii , istorie....îți garantez că atât eu , cât și andu sau adi popa ne pricep cât de bine la domeniul ăsta și nu avem nevoie de cineva care să țină niște predici zeflemitoare (având atașate emoticoane gen.... ) despre niște lucruri pe care noi le știm deja.....
mai bine ai pune tu mâna să citești ceva despre creștinism ....din câte văd trăiești o bucurie copilărească la aflarea unui lucru pe care toți creștinii de aici îl știu deja de mult timp. ...că edictul a fost emis de galienus , dar de-abea constantin cel mare l-a publicat...
ca să nu te faci de râs ai două variante...
1) pui mâna pe carte și citești despre creștinism în evul mediu sau antichitate
2) nu te mai bagi în discuții care te depășesc....

numai bine!!!

mai da desteapta te-a facut ma-ta ! daca stiai atata istorie tu si alfabetii pe care-i enumeri ai fi fugit de crestinism ca dracul de tamaie - cel mai nefast aspect al istoriei este prezenta bisericii crestine ca factor decizional -daca biserica isi vedea de treaba si facea numai bine si acum ar fi condus lumea -ar fi iesit lumea in strada ca pe 21-22 cine-a tras in noi - biserica este un simbol al distrugerii ,tu faci afirmatii denigratoare despre alehin desi daca ai fi avut creier observai ca ea este de 12,5 ori mai inteligenta decat tine -de fapt oamenii se nasc prosti sau inteligenti -prostii studiind au sansa sa devina destepti dar nu si inteligenti-inteligenta o ai de la natura nu se poate obtine prin studiu -asa ca nu te forta prea mult caci nu vei fi niciodata inteligenta -inteligentii isi dau seama de realitatea crestina pana la varsta de 12 ani -tu banuiesc ca nu vei depasi intelectul unui copil de 10 ani -nu esti in stare sa gandesti singura esti adepta unui criminal notoriu -nu esti departe de fanaticii lui hitler sau stalin -cred ca daca traiai pe vremea comunistilor sigur erai turnatoare sau informatoare -pacat de alehin ca mai spera sa te scoata din mocirla

pitzi are un mare complex si tine neaparat sa-l arate in toata splendoarea lui, iar vrei s-o luminezi. E tarziu.
Tu care ai aratat ca esti proasta in toata puterea cuvantului, ai tupeul sa comentezi de Ioana.mai pe fata mai cu subinteles ti-a zis tot forumul ca esti o DISTRUSA si vii tu sa o faci pitzi pe Ioana.Hai MARSH!!!!!

frigidelor

Tu nu vezi ca ești tută și proastă.Nu există femei frigide,doar bărbați care nu se pricep.

sa fie acolo la voi!

Problema e că prostia e mult mai gravă decât frigiditatea.Ni se pare nouă că tu cam ști cum e să fii frigidă,din moment ce tot folosești termenul ăsta.Suferi cumva de frigiditate și nu știi cum să scapi de ea decât proiectând-o asupra altora.Te repeți cam des.Se pare că prea bine știi ce înseamnă să fii frigidă.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 August 2009, ora 21:29

De la: diavolita_40, la data 2009-08-18 21:22:44
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 21:12:40
De la: diavolita_40, la data 2009-08-18 20:56:10
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 20:35:01
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 20:13:07
De la: karpov, la data 2009-08-18 20:02:44
De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 19:41:04
De la: alehin, la data 2009-08-18 15:29:45Paul Lemerle, Istoria Bizanțului: "Tot atunci, situația creștinilor în Imperiu avea să se schimbe cu totul, fără vreo intervenție în acest sens din partea lui Constantin. Adevaratul edict de toleranță a fost emis în 311, de Galerius. El proclama recunoașterea creștinismului ca religie și dădea creștinilor dreptul de a se întruni, sub conditia de a nu tulbura ordinea publică; în schimb, ei aveau datoria să se roage zeului lor pentru prosperitatea împăratului și a statului. Explicația emiterii acestui edict, surprinzator dacă ne gândim că mai înainte Galerius îi persecutase cu asprime pe creștini, trebuie căutată, poate, în starea de derută în care acesta se găsea în acel moment, atins fiind de o boală necruțătoare, de pe urma careia avea să și moară în scurtă vreme: este de crezut, de asemenea, că romanii începuseră să se sature de atâtea persecuții, vădit zadarnice, împotriva creștinilor. Oricum, adevaratul edict de toleranță este cel al lui Galerius, iar tradiția care stăruie să-i transfere meritul asupra așa numitului - în chip impropriu, cum vom vedea - "edict din Milan" nu este conformă cu realitatea."

mă uimeste ipocrizia ta....
pe un alt topic te invitasem să vorbim despre bizanț (pe mie mă pasionează subiectul) ca urmarea a faptului că te tot agitai pe acolo vorbind în continuu despre crimele bisericii în evul mediu . răspunsul tău a fost următorul....(îți citez exact)...

**In mod clar ,,nu ma tine ,, ...daca as fi stiut nai mult decat niste definitii despre ...disputele hristologice ( adica te referi la arianism ,nestorianism ,monofizicism sigur nu combateam din tabere diferite....**
(aici recunoști că dacă ai fii mai bine informat ai fii și tu de aceeași părere cu mine în ce privește creștinismul)
în continuare...
**nu ma tragi pe terenul tau pt ca lucrurile la care tu tii sau iti sunt dragi(invataturile tale despre imparati bizantini disputele intestine ,in cadrul inv bisericesti) mie imi sunt indiferente ca sa nu spun mai mult... **

(aici...din câte înțeleg eu spui ceva de genul...*nu știu nimic despre creștinism la sfârșitul antichitații și începutul evului mediu *)

acum , însă revii cu pretenția că ne-ai învăța pe noi , creștinii , istorie....îți garantez că atât eu , cât și andu sau adi popa ne pricep cât de bine la domeniul ăsta și nu avem nevoie de cineva care să țină niște predici zeflemitoare (având atașate emoticoane gen.... ) despre niște lucruri pe care noi le știm deja.....
mai bine ai pune tu mâna să citești ceva despre creștinism ....din câte văd trăiești o bucurie copilărească la aflarea unui lucru pe care toți creștinii de aici îl știu deja de mult timp. ...că edictul a fost emis de galienus , dar de-abea constantin cel mare l-a publicat...
ca să nu te faci de râs ai două variante...
1) pui mâna pe carte și citești despre creștinism în evul mediu sau antichitate
2) nu te mai bagi în discuții care te depășesc....

numai bine!!!

mai da desteapta te-a facut ma-ta ! daca stiai atata istorie tu si alfabetii pe care-i enumeri ai fi fugit de crestinism ca dracul de tamaie - cel mai nefast aspect al istoriei este prezenta bisericii crestine ca factor decizional -daca biserica isi vedea de treaba si facea numai bine si acum ar fi condus lumea -ar fi iesit lumea in strada ca pe 21-22 cine-a tras in noi - biserica este un simbol al distrugerii ,tu faci afirmatii denigratoare despre alehin desi daca ai fi avut creier observai ca ea este de 12,5 ori mai inteligenta decat tine -de fapt oamenii se nasc prosti sau inteligenti -prostii studiind au sansa sa devina destepti dar nu si inteligenti-inteligenta o ai de la natura nu se poate obtine prin studiu -asa ca nu te forta prea mult caci nu vei fi niciodata inteligenta -inteligentii isi dau seama de realitatea crestina pana la varsta de 12 ani -tu banuiesc ca nu vei depasi intelectul unui copil de 10 ani -nu esti in stare sa gandesti singura esti adepta unui criminal notoriu -nu esti departe de fanaticii lui hitler sau stalin -cred ca daca traiai pe vremea comunistilor sigur erai turnatoare sau informatoare -pacat de alehin ca mai spera sa te scoata din mocirla

pitzi are un mare complex si tine neaparat sa-l arate in toata splendoarea lui, iar vrei s-o luminezi. E tarziu.
Tu care ai aratat ca esti proasta in toata puterea cuvantului, ai tupeul sa comentezi de Ioana.mai pe fata mai cu subinteles ti-a zis tot forumul ca esti o DISTRUSA si vii tu sa o faci pitzi pe Ioana.Hai MARSH!!!!!

frigidelor

Tu nu vezi ca ești tută și proastă.Nu există femei frigide,doar bărbați care nu se pricep.

sa fie acolo la voi!

Problema e că prostia e mult mai gravă decât frigiditatea.Ni se pare nouă că tu cam ști cum e să fii frigidă,din moment ce tot folosești termenul ăsta.Suferi cumva de frigiditate și nu știi cum să scapi de ea decât proiectând-o asupra altora.Te repeți cam des.Se pare că prea bine știi ce înseamnă să fii frigidă.
a tunat si v-a adunat...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 21:30

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 21:10:58adnana

stai liniștită că nu supără adi că te cerți cu astea pe topicul lui...înainte de a deschide tu topicul tău ăsta era topicul *despre orice*...discutam aici tot ce ne trecea prin cap , iar adi nu s-a supărat...
( ce ,...crezi că el e un fel de eugen? )

...restul...femei trecute și invidioase ...

De la Alehin:

Trecute ? (de unde stii tu draga ?...vad ca te intereseaza subiectul esti expert si in asta ? sau tu esti etalon? ... ) si mai ales invidioase .....? (cam pe ce ? )Jalnico!!! NU TE INTINDE CU INJURIILE (PARCA VORBEAI CEVA DE BUNUL D-ZEU , IERTATOR ? TU NU POTI TRECE CU VEDEREA?
RETINETI !!!!!!!!!!!!!!!! VOI SUNTETI UN EXEMPLU DE ASA NU !!!!!!!!!! CUM NU TREBUIE SA FIE UN CRESTIN .
Una vorbesti si alta spui exact ca ,,invatatorii ,,tai exact ...exact.... nu ma surprinzi cu nimic...!!!//??

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 21:38

De la: alehin, la data 2009-08-18 21:30:08

stai liniștită că nu supără adi că te cerți cu astea pe topicul lui...înainte de a deschide tu topicul tău ăsta era topicul *despre orice*...discutam aici tot ce ne trecea prin cap , iar adi nu s-a supărat...

De la Alehin:

Trecute ? (de unde stii tu draga ?...vad ca te intereseaza subiectul esti expert si in asta ? sau tu esti etalon? ... ) si mai ales invidioase .....? (cam pe ce ? )Jalnico!!! NU TE INTINDE CU INJURIILE (PARCA VORBEAI CEVA DE BUNUL D-ZEU , IERTATOR ? TU NU POTI TRECE CU VEDEREA?
RETINETI !!!!!!!!!!!!!!!! VOI SUNTETI UN EXEMPLU DE ASA NU !!!!!!!!!! CUM NU TREBUIE SA FIE UN CRESTIN .
Una vorbesti si alta spui exact ca ,,invatatorii ,,tai exact ...exact.... nu ma surprinzi cu nimic...!!!//??

nu...m-am referit la tine....ci la ana baciu....
iar dacă am zis că e invidioasă pe tinerețea mea....am făcut-o doar pentru că aveam nevoie să-mi explic aversiunea asta bruscă a ei față de mine într-un mod.....și ăsta a singurul posibil...
altul?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 21:41

De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 21:00:20
De la: karpov, la data 2009-08-18 20:56:45
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 20:41:28
frigidelor
mda! se confirma.Mare PROASTA ana asta macar ai idee ce inseamna cuvantul asta???hai sa iti dau link-ul de la dex : dexonline.ro/ da click si apuca-te de invatat.macar limba romana sa o stii, ca esti PRAF, TERMINATO!!!!!

crezi ca daca esti tanara si poate frumoasa nu ai putea sa faci plimbari si prin Socola nu doar prin Copou !? daca acum esti asa ,la varsta asta ,nu stiu ce o sa fii la varsta anei - ana e tanara intr-un corp venerabil iar tu esti o hoasca intr-un corp tanar - mai bine ti-ai vedea de clitorisul tau ( cuvantul se afla in DEX -daca vrei sa ti-l traduci ) -incearca sa gandesti si cu altceva desi banuiesc -ca daca gandeai cu el nu erai asa -mai studiaza si tu despre orgasm -orgasm multiplu si nu te mai excita pe forumuri - ca sa-ti dai cu parerea aici trebuie sa faci rost de ceva materie cenusie - daca esti tentata sa ma ataci eu cu tine nu am ce discuta -poate doar sa scot dracii din tine dar asta ar insemna sa spui de 10 ori pe nerasuflate ,ca sa aiba efect garantat : 10 X EU PUP POALA POPII
ete unde statea gentleman-ul .
du-te si provoaca-i tu Anicai, 2-3 orgasme si lasa-ma pe mine , ca mi-e bine asa.vai ce dur ai fost sa cad sub birou de ras.
cred ca te potrivesti cu talent ca membru CAP ii iei locul de vicepresedinte Biancai
au invadat idiotii forumul asta nu mai ai loc sa tragi un fas de atatia prosti

MOLDOVEANCO ! SA STII CA AM VIZITAT ORASUL TAU ,AM SI NISTE TERENURI PE ACOLO AM FOST SI PE LA SOCOLA SA-TI VAD NEAMURILE SI CA ATARE MI-AM FACUT O PARERE DESPRE DULCELE TARG !
Eu am fost impresionat de nebunii de la Socola si ma gandeam la viata grea pe care o duc acolo dar acum imi dau seama ca sunt fericiti -daca erau in libertate s-ar fi impiedicat de panarame ca tine . cred ca esti putin cam dusa si explicatia ar fi ca si tu si ioana drak avand prieteni de peste 4 ani le-ati supt toata energia - nu cea sexuala ca banuiesc ca habar nu ai despre ce e vorba - la tine sexul cred ca e ca si la fecioar-ta maria se pogoara pe calea duhului sfant - vezi ce pozitie adopti -cea din Alba ca zapada sau cea din Capra cu trei iezi -aici trebuie sa fii atenta ca trebuie sa intretii si focul pentru nenea lupu" ca daca nu se stinge focul si rugul nu mai functioneaza si atunci cu ce ne mai ardeti pe noi si s-ar putea ca D-zeu sa nu mai coboare asupra voastra si sa ramaneti nesatisfacute ca si pana acum - deci ,ca sa iesim putin din meandrele concretului si sa revenim la caprele noastre - trebuie sa ai grija ca dupa ce duhul sfant se pogoara sa faci un dus in prezenta sf. Ioan Botezatorul si sa te rogi sa-ti faca si un masaj erotic ca aci altfel duhul sfant s-ar putea sa te evite . -dupa aceea te duci pe la biserica faci trei cruci -te duci la nentu popa sa te marturisesti si sa-i dai Buna vestire ca ti-ai tras-o cu duhul sfant - apoi iei la lins vreo cateva icoane dar ai grija ca pe ele bantuie virusii hepatitei C-aoleo ! oare duhul sfant si-0 fi pus prezervativul ? cacuunaca tine nu se stie ce sida sau ce sinu poate sa ia -oricum esti norocoasa cu linsul icoanelor ,daca erai secta aia de pin india daca nu ma insel care adora cultul falusului trebuia sa stai la coada ca sa lingi falusul ( pun pariu ca apelezi la DEX - perverso ). daca nici acum nu esti satisfacuta eu zic sa-ti schimbi barbatul -barbatii buni stiu sa satisfaca o femeie -ai putea sa ai cel putin 10 orgasme consecutive in sa zicem 30 de minute -asta se numeste orgasm multiplu si il au doar 5% din femei -tu si ioana drak putin probabil - oricum o partida de sex face mai mult decat ala neprihanitul pe care-l adulai voi si care a stat atarnat de o cruce deoarece nu stia sa faca altceva -noi oamenii suntem facuti pentru a procrea - nu conteaza de catre cine daca nu stii sa obtii singura si cea mai mare placere e posibil sa te ia mama dracului ,cu drag al tau viitor admirator SCARA-OSCHI

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 21:43

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 21:38:55

De la Alehin:

iar dacă am zis că e invidioasă pe tinerețea mea....am făcut-o doar pentru că aveam nevoie să-mi explic aversiunea asta bruscă a ei față de mine într-un mod.....și ăsta a singurul posibil...
altul?

ai vrea tu sa fii invidiata, e un sentiment placut iti doresc sa-l traiesti, sarmano.

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:25

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 21:02:43
păi...ai păreri diferite de dreapta credință...(ortodoxia)...
Deapta credinta ?!!! Ma faci in fiecare zi sa rad de ma doare burta ! Fii atenta la terminatul asta de preot al dreptei credinte, ''părintele'' Iosif Vatopedinul, ce ne "spune" :
“Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.
“Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina”.

Ce ?!!! Astfel se va implini pronia ''Divina'' ?!!! Adica lui Dumnezeu ii plac razboiele, le tolereaza si ni se artata noua ca un mare atotiubitor ?!!! Cata ipocrizie daca ar fi si o realitate asta !!!
religie de doi bani, cu reprezentanti de doi centi ....

Nu-mi dați sfaturi. Știu să greșesc și singur !
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:39

De la: DorYnel, la data 2009-08-18 22:25:53
De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 21:02:43
păi...ai păreri diferite de dreapta credință...(ortodoxia)...
Deapta credinta ?!!! Ma faci in fiecare zi sa rad de ma doare burta ! Fii atenta la terminatul asta de preot al dreptei credinte, ''părintele'' Iosif Vatopedinul, ce ne "spune" :
“Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.
“Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina”.
Ce ?!!! Astfel se va implini pronia ''Divina'' ?!!! Adica lui Dumnezeu ii plac razboiele, le tolereaza si ni se artata noua ca un mare atotiubitor ?!!! Cata ipocrizie daca ar fi si o realitate asta !!!
religie de doi bani, cu reprezentanti de doi centi ....

dorinel...nu-ți mai spun nimic despre ortodoxie până nu-ți faci temele (alea despre care vorbea adi) pe topicul *să ne cunoaștem credința ortodoxă*...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:41

ADi imi cer scuze ca am declansat discutiile astea urate de pe topicul tau.promit ca nu mai intru nici macar sa citesc

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:45

De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 22:41:35ADi imi cer scuze ca am declansat discutiile astea urate de pe topicul tau.promit ca nu mai intru nici macar sa citesc

adnana.....stai măi calmă....că nu e nimic....
nu se supără ... (nu ți-am zis că înainte ăsta era topicul *despre orice*?)
desigur că poți intra oricând...și poți scrie ce vrei.... ...
crede-mă...eu postez încă de la primele pagini ale topicului ăsta și știu....
sută la sută nu se supără adi...

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:47

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 22:45:20
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-18 22:41:35ADi imi cer scuze ca am declansat discutiile astea urate de pe topicul tau.promit ca nu mai intru nici macar sa citesc

Ioana ..ar trebui macar sa o APRECIEZI pe Adnana ..ca a dat dovada de CARACATER . Tu tot tzatza ramai ...

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:52

De la: maressalul_, la data 2009-08-18 22:47:52

Ioana ..ar trebui macar sa o APRECIEZI pe Adnana ..ca a dat dovada de CARACATER . Tu tot tzatza ramai ...

a zis că nu mai intră nici să citească...și mi-a părut rău...de ce să nu mai citească topicul ăsta care rămâne cel mai interesant de pe tot forumul?

(doar e topicul lui adi )

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:55

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-18 21:43:28
De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 21:38:55

De la Alehin:

altul?

ai vrea tu sa fii invidiata, e un sentiment placut iti doresc sa-l traiesti, sarmano.

Draga mea...ești prin bălării!!! Este o mare tâmpenie să spui că este un sentiment plăcut să fi invidiată!!!
Unde este plăcerea??? Eu am trăit pe propria mea piele și nu am simțit nici o plăcere...doar îngrijorare, având în vedere faptul că trebuie să fi în mod constant foarte atent în jurul tău.
Nu mai induce lumea în eroare....Unii dintre noi mai avem scrupule...chiar dacă nu dăm doi bani pe credința celorlalți, cel puțin le respectăm alegerea!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:56

AM ALERGIE LA PROSTIE

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 22:59

De la: 999florin, la data 2009-08-18 22:56:20AM ALERGIE LA PROSTIE

Se trateaza cu doze din ceea ce iti provoaca alergia. La inceput cu doze mici, apoi din ce in ce mai mari.
Atentie ca dozele s-ar putea sa dea dependenta si poti ramine asa.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:00

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 22:52:53

a zis că nu mai intră nici să citească...și mi-a părut rău...de ce să nu mai citească topicul ăsta care rămâne cel mai interesant de pe tot forumul?

Topicele de stiinta sint cele mai interesante. Asaaa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:01

Să-ți trimit niște Claridin????
Ce mai faci Florinel dragă?

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:05

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 22:52:53

da,da,asa e dom'ne,asta-i cel mai interesant si ofera cea mai multa informatie pt.cretini,oricum are un rol benefic,studiindu-l iti vei da seama cum sa faci sa nu ajungi cre[s]tin ca alde inchinatorii la moaste,pietroaie,cruci si lemne sfinte,basca la isus fiul c.....i,adica maria neinceputa,AM ALERGIE LA PROSTIE

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:18

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 19:49:28
dorinele..pe asta de unde o scoseși?...din romanul istoric al lui henry troyat sau din același sac al lui mos craciun de un ai scos-o și pe aia cu ouăle (de care niciun creștin nu a auzit până acum )
Din tolba lui iepurila a lui Adi !!! Mi-a imprumutat-o o zi !

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:22

De la: ioana_dark, la data 2009-08-18 22:39:07dorinel...nu-ți mai spun nimic despre ortodoxie până nu-ți faci temele (alea despre care vorbea adi) pe topicul *să ne cunoaștem credința ortodoxă*...
Pai nu vad ce ai putea sa-mi mai spui la asemenea afirmatii "intelighente'' ale "parintilor'' credintei voastre ''drepte''! Ma doare burta de ras in fiecare zi cand descopar ''minunile'' crestinismului
Cat despre teme: Adi are de dat o corigenta la capitolul LOGICA ! Poti sa-l ajuti si tu !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:22

De la: Dorulet, la data 2009-08-18 23:01:43

Să-ți trimit niște Claridin????
Ce mai faci Florinel dragă?
sarut mana,io fac numai de la excelent in sus,tu???reusisi sa-ti pui casa in ordinea fireasca a domnului nostru ANTIHRISTU ???

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:25

De la: nastasemihail, la data 2009-08-18 22:59:35

Se trateaza cu doze din ceea ce iti provoaca alergia. La inceput cu doze mici, apoi din ce in ce mai mari.
NU raman io bre,e altii mai culti ca mine care deja sunt si nici nu le pasa

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:31

De la: 999florin, la data 2009-08-18 23:25:03

La mine faci aluzie? Sa stii ca eu am luat-o treptat cu ..... acumularea de cunostinte. Nu ca tire ca gamanul. Normal ca facusi alergie. Mai tine si tu regim....

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 23:34

Alergia este o boala care nu se trateaza.Crede-ma.Dar se poate muri galopant.Daca nu ajungi la timp la medic ,si daca medicul este prost si nu este pe diagnostic MORI.Nu mai folosi aceasta expresie .

M
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:35

De la: nastasemihail, la data 2009-08-18 23:31:40

La mine faci aluzie? Sa stii ca eu am luat-o treptat cu ..... acumularea de cunostinte. Nu ca tire ca gamanul. Normal ca facusi alergie. Mai tine si tu regim....
nu zisei ni'ca de talica,oricum sunt in postul negru de suparare al prea cinstitului nostru domn' fie-i invierea usoara-ANTIHRISTU'

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:38

Ce, muri antihristu? pai or fi trecut popoarele migratoare peste el. Stii ca alea semnifica un fel de crist...de la rasarit.

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 23:43

De la: nastasemihail, la data 2009-08-18 23:31:40

poti sa tii regim cit pofteste inimioara ta,alergia apare din cu totul alte motive.Scaderea imunitatii duce la aparitia alergiilor.
De ce scade imunitatea unui individ este un subiect medical separat.Daca aveti cunostinte de medicina ,si chiar recomandari medicale gratuite eu le voi citi cu atentie.Am o alergie si sunt interesata.Dar va spun ;alergiile NU se trateaza.

M
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:49

AM ALERGIE LA PROSTIE

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:52

In ce sa transformat Putem citi și discuta biblia ca literatur㠖 indiferent dacă o acceptăm (sau nu) ca sursă pentru gândi teologic și a trăi creștinește? In mahala cumva?

Dok...unde esti? ..Nu iei masuri?..

Cum poti sa combati asa ceva cu ajutorul religiei ce o proslavesc si o tin la rang de ideologie asemenea fiinte?..Ha?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:52

De la: 999florin, la data 2009-08-18 23:49:10AM ALERGIE LA PROSTIE

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Pagini: << 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi Âși discuta Biblia ca literaturĂŁ – indiferent dacĂŁ o acceptĂŁm (sau nu) ca sursĂŁ pentru gĂąndi teologic Âși a trĂŁi creÂștineÂște?
Mergi la: