nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 17:11
Cind aud sau vad "god bless America", nu stiu de ce dar imi vine imediat 'god blestema America". E involuntar.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
147 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 20:02
De la: nastasemihail, la data 2009-07-29 17:11:53Cind aud sau vad "god bless America", nu stiu de ce dar imi vine imediat 'god blestema America". E involuntar.
Oare ce parere au avut cei din WTC in septembrie negru?
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 20:59
De la: kramer, la data 2009-07-29 20:02:56De la: nastasemihail, la data 2009-07-29 17:11:53Cind aud sau vad "god bless America", nu stiu de ce dar imi vine imediat 'god blestema America". E involuntar. Oare ce parere au avut cei din WTC in septembrie negru? pai ... hai sa-i intrebam ?!!! sa apelam la ,,spiritisme'' !?
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
9am_Ella
241 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 21:55
De la: andu30, la data 2009-07-29 11:50:11De la: 9am044363, la data 2009-07-29 11:28:18[De ce nu încerci sã scrii mai puþin? Ia o singurã idee (oricare) ºi du-o pânã la capãt. Aruncându-le pe toate de-a valma, nu poþi nici mãcar spera la dialog.
Uite o singura idee: CRIMELE BISERICII CRESTINE IMPOTRIVA UMANITATII.
' cã în numele religiei s-au comis atrocitãþi sunt judecãþi de valoare echivalente unei înjurãturi, pentru cã nu genereazã ºi nu sunt interesate de dialog'
CONVENABIL, NU?
Faptul ca in numele religiei crestine s-au comis greseli nu inseamna ca Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu sau ca mesajul Sau nu este unul bun.. De asemenea nu inseamna ca Biserica nu-si are rolul ei stabilit de Dumnezeu pentru mantuirea oamenilor.
Este cum ai spune ca medicina nu este buna pentru ca exista cazuri de malpraxis, iar spitalele trebuie inchise imediat datorita cazurilor de malpraxis. O asfel de judecata este mult prea limitata pentru a deschide calea unui dialog.
Aceste "atrocitati" de care vorbesti nu pot si nu vor fi putea fi niciodata folosite impotriva lui Dumnezeu. Ele nu au fost facute niciodata de Dumnezeu ci doar de oameni care (in anumite regiuni si in anumite contexte istorice) nu au inteles mesajul divin, ci l-au aplicat dupa intelegerea lor limitata. Poate ar fi confortabil pentru tine sau pentru altii sa-i puna in carca lui Dumnezeu niste lucruri pe care nu le-a aprobat niciodata, dar vina oamenilor este doar vina oamenilor si nu a lui Dumnezeu si asa va ramane.
Aproape am fi fost de acord. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris ai fi inteles ca eu am separat Biserica, sau mai exact capii Bisericii de Dumnezeu. De atrocitati am acuzat capii, adica cum spui tu "oameni care (in anumite regiuni si in anumite contexte istorice) nu au inteles mesajul divin, ci l-au aplicat dupa intelegerea lor limitata" - nu pe Dumnezeu. Nu am pus " in carca lui Dumnezeu niste lucruri pe care nu le-a aprobat niciodata", ci ... tot in carca "oamenilor". Sustin ca preotii "cu atributii manageriale" pe care Biserica i-a avut de-a lungul timpul au denaturat menirea Bisericii -te citez "stabilita de Dumnezeu pentru mantuirea oamenilor".
Iar daca crimele Bisericii ( clarific: nu ale Bisericii ca institutie, ci a reprezentantilor ei) sunt "greseli" comise de "oameni care (in anumite regiuni si in anumite contexte istorice) nu au inteles mesajul divin, ci l-au aplicat dupa intelegerea lor limitata", atunci toate acele atrocitati sunt ... ucideri din culpa.
Uneori, bagatul capului in nisip pare un comportament specific mai mult oamenilor decat strutilor.
Unde or gasi, oare, atat de multi oameni tot atat de multe movile de nisip, repede si la indemana?
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 22:01
De la: 9am044363, la data 2009-07-29 21:55:32Unde or gasi, oare, atat de multi oameni tot atat de multe movile de nisip, repede si la indemana? nu trebuie sa-ti pui intrebari de genul asta ! Andu este mereu cu capul in nisip !
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 22:24
De la: 9am044363, la data 2009-07-29 21:55:32
Aproape am fi fost de acord. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris ai fi inteles ca eu am separat Biserica, sau mai exact capii Bisericii de Dumnezeu. De atrocitati am acuzat capii, adica cum spui tu "oameni care (in anumite regiuni si in anumite contexte istorice) nu au inteles mesajul divin, ci l-au aplicat dupa intelegerea lor limitata" - nu pe Dumnezeu. Nu am pus " in carca lui Dumnezeu niste lucruri pe care nu le-a aprobat niciodata", ci ... tot in carca "oamenilor". Sustin ca preotii "cu atributii manageriale" pe care Biserica i-a avut de-a lungul timpul au denaturat menirea Bisericii -te citez "stabilita de Dumnezeu pentru mantuirea oamenilor".
Iar daca crimele Bisericii ( clarific: nu ale Bisericii ca institutie, ci a reprezentantilor ei) sunt "greseli" comise de "oameni care (in anumite regiuni si in anumite contexte istorice) nu au inteles mesajul divin, ci l-au aplicat dupa intelegerea lor limitata", atunci toate acele atrocitati sunt ... ucideri din culpa.
Uneori, bagatul capului in nisip pare un comportament specific mai mult oamenilor decat strutilor.
Unde or gasi, oare, atat de multi oameni tot atat de multe movile de nisip, repede si la indemana?
Sincer, cand am citit postarile tale am gasit atacuri in toate directiile. De la atacuri impotriva Bisericii, la atacuri impotriva lui Dumnezeu. De multe ori ce ai spus era nedocumentat nu numai religios dar si istoric. E destul de greu sa gasesc o idee logica intr-o multitudine de atacuri asa ca te rog sa-mi intelegi confuzia.
Avand in vedere ce ai spus mai sus vreau (daca si tu vrei bineinteles) sa separam un pic problemele: in primul rand tu crezi ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu? si ca Biserica a fost pusa prin apostoli la porunca lui Dumnezeu pentru mantuirea oamenilor?
Daca crezi asta putem vorbi de greselile oricarui crestin, incepand cu mine pana la ce episcop vrei tu. Faptul ca un om este crestin nu il transforma brusc intr-un sfant, toti gresim mai mult sau mai putin, incepand cu apostolii (vezi Petru, Toma) si terminand cu noi in anul 2009.
Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 22:30
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-29 22:01:22De la: 9am044363, la data 2009-07-29 21:55:32Unde or gasi, oare, atat de multi oameni tot atat de multe movile de nisip, repede si la indemana? nu trebuie sa-ti pui intrebari de genul asta ! Andu este mereu cu capul in nisip !
Nu cred ca esti in masura sa vorbesti de "struti" dupa ce ai fugit de toate subiectele care s-au abordat in amanunt sau bineinteles ai incercat sa scapi de ele cu ajutorul unor mistouri ieftine. Bineinteles nu ai avut curajul sa recunosti cand ti s-au adus argumente foarte clare.
Daca tu tii minte ca eu am fugit de vreun subiect anume te rog sa-mi exemplifici. Mereu am spus ce ma depaseste sau ce este peste puterea mea de cunostere si mai mult decat atat nu m-am ferit de nici un subiect sau de vreo intrebare care mi s-a adresat.
Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 22:36
De la: andu30, la data 2009-07-29 22:30:58
Nu cred ca esti in masura sa vorbesti de "struti" dupa ce ai fugit de toate subiectele care s-au abordat in amanunt sau bineinteles ai incercat sa scapi de ele cu ajutorul unor mistouri ieftine. Bineinteles nu ai avut curajul sa recunosti cand ti s-au adus argumente foarte clare.
Daca tu tii minte ca eu am fugit de vreun subiect anume te rog sa-mi exemplifici. Mereu am spus ce ma depaseste sau ce este peste puterea mea de cunostere si mai mult decat atat nu m-am ferit de nici un subiect sau de vreo intrebare care mi s-a adresat. aici erai ?!!! despre ce argumente clare vorbesti ?!! argumentele aduse de tine sunt in afara logicii bunului simt si ... cum as putea sa ma abtin sa nu fac misto de ele ?!!!
|
|
|
adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:26
De la: 9am044363, la data 2009-07-29 11:28:18'...cã în numele religiei s-au comis atrocitãþi sunt judecãþi de valoare echivalente unei înjurãturi, pentru cã nu genereazã ºi nu sunt interesate de dialog'
CONVENABIL, NU?
Convenabil? Convenabil, am vãzut eu, este doar sã vorbeºti despre atrocitãþile comise în numele unei ideologii ºi sã le omiþi pe celelalte, ale tale, sau ateismul, în numele cãrora s-au comis la fel de multe. Cam asta mi se pare convenabil...
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:28
De la: 999florin, la data 2009-07-29 12:37:08Astazi am inventat un test de verificare a cunostintelor crestine...
Demn de Look who’s talking. Te plângeai de miºtocãrealã, eh?
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:34
De la: 9am044363, la data 2009-07-29 21:55:32Uneori, bagatul capului in nisip pare un comportament specific mai mult oamenilor decat strutilor.
Lasã, cã ºi tu ai gropile tale - nu mai puþin de 15! Dar trebuie sã dai o paginã-douã înapoi. Când o sã scoþi capul, discutãm despre canonicitatea (?) gnosticilor, transmiterea oralã a tradiþiilor evanghelice, cunoºtinþele lui Pavel privind tradiþiile dominicale, plus restanþele tale la vocaþia mesianicã ºi eshatologicã a lui Iisus în lumina legãmântului dintre Yhwh ºi Israel, semnificaþia teologicã a rãzboaielor iudeo-romane, etc.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:40
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-29 22:36:19despre ce argumente clare vorbesti ?!! argumentele aduse de tine sunt in afara logicii bunului simt si ... cum as putea sa ma abtin sa nu fac misto de ele ?!!!
Tot logica bunului simþ cere exemple concrete...
|
Ic3
922 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:42
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
Ic3
922 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:45
De la: eclaudesvd, la data 2009-03-05 04:36:231 Corinteni 13
1Chiar dacã aº vorbi în limbi omeneºti ºi îngereºti, ºi n'aº avea dragoste, sînt o aramã sunãtoare sau un chimval zîngãnitor.
2ªi chiar dacã aº avea darul proorociei, ºi aº cunoaºte toate tainele ºi toatã ºtiinþa; chiar dacã aº avea toatã credinþa aºa încît sã mut ºi munþii, ºi n'aº avea dragoste, nu sînt nimic.
3ªi chiar dacã mi-aº împãrþi toatã averea pentru hrana sãracilor, chiar dacã mi-aº da trupul sã fie ars, ºi n'aº avea dragoste, nu-mi foloseºte la nimic.
4Dragostea este îndelung rãbdãtoare, este plinã de bunãtate: dragostea nu pizmuieºte; dragostea nu se laudã, nu se umflã de mîndrie,
5nu se poartã necuviincios, nu cautã folosul sãu, nu se mînie, nu se gîndeºte la rãu,
6nu se bucurã de neleguire, ci se bucurã de adevãr,
7acopere totul, crede totul, nãdãjduieºte totul, sufere totul.
8Dragostea nu va pieri niciodatã. Proorociile se vor sfîrºi; limbile vor înceta; cunoºtinþa va avea sfîrºit.
9Cãci cunoaºtem în parte, ºi proorocim în parte;
10dar cînd va veni ce este desãvîrºit, acest ,,în parte`` se va sfîrºi.
11Cînd eram copil, vorbeam ca un copil, simþeam ca un copil, gîndeam ca un copil; cînd m'am fãcut om mare, am lepãdat ce era copilãresc.
12Acum, vedem ca într'o oglindã, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faþã în faþã. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaºte deplin, aºa cum am fost ºi eu cunoscut pe deplin.
13Acum dar rãmîn aceste trei: credinþa, nãdejdea ºi dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.
Bla bla bla......
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 21:36
De la: Ic3, la data 2009-07-30 20:42:57Chestie de logica si bun simt...Trust me...!
Þie îþi lipseºte ºi logica ºi bunul simþ. Dar nu-þi face griji. Ce scrii nu va ajunge nici mãcar hârtie de ºters.
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 22:01
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 22:11
1. CHIAR A FOST CONSTRUITA O ARCA DIN LEMN CU DIMENSIUNILE ALEA?
Da. A fost.
2. CURCUBEUL CARE A APARUT ESTE "ACELASI" CU CARE IL VEDEM AZI?
Da. Acelaºi.
3. CHAIR A EXISTAT ACEL URIAS IN REALITATE ... SAU ESTE "OFIGURA DE STIL"?
Da. A existat.
4. S-A FOLOSIT O PRASTIE ... SAU O "FIGURA DE STIL"?
Da. S-a folosit.
5. Mielul ca a fost sacrificat de Aavram(parca) ... a fost miel ( "fiu" de oiae) ...
Da. Berbec.
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 23:08
De la: adipopa, la data 2009-07-30 22:11:361. CHIAR A FOST CONSTRUITA O ARCA DIN LEMN CU DIMENSIUNILE ALEA?
Da. A fost. semana cu asta ?!!!
 www.arcaluinoe.ro/includes/pics/Arca-lui-Noe.jpg?v=0">
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 23:18
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-30 23:08:17semana cu asta ?!!!
Þi-am mai spus eu cu ce seamãnã logograma ta preferatã. Cu logica argumentaþiei folosite de tine pe acest forum ºi pe celãlalt. Ia apã, Dorinel, ia apã. Trage la mal...ºi-þi doresc numai bine!
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 23:57
De la: adipopa, la data 2009-07-30 23:18:31
Þi-am mai spus eu cu ce seamãnã logograma ta preferatã. Cu logica argumentaþiei folosite de tine pe acest forum ºi pe celãlalt. Ia apã, Dorinel, ia apã. Trage la mal...ºi-þi doresc numai bine! ciudat ! ala din arca parca seamana cu Noe si mai putin cu mine !  dar despre elucubratiile emise de tine de mai sus, si pe parcursul acestui topic, nu zici nimic ? nu vad decat cum ai dat palme logicii si rationalului. Adi, trage la mal si ,... sincer, iti doresc numai bine ! cum e criza prin Timisoara ? bantuie puternic si la buzunarele banatenilor ?
|
9am_Ella
241 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:01
De la: adipopa, la data 2009-07-29 23:26:59De la: 9am044363, la data 2009-07-29 11:28:18'...cã în numele religiei s-au comis atrocitãþi sunt judecãþi de valoare echivalente unei înjurãturi, pentru cã nu genereazã ºi nu sunt interesate de dialog'
CONVENABIL, NU?
Convenabil? Convenabil, am vãzut eu, este doar sã vorbeºti despre atrocitãþile comise în numele unei ideologii ºi sã le omiþi pe celelalte, ale tale, sau ateismul, în numele cãrora s-au comis la fel de multe. Cam asta mi se pare convenabil...
---------------------
Rãzboiul este un conflict între douã sau sau mai multe state, categorii sociale sau comunitãþi care urmãresc realizarea unor obiective de naturã teritorialã, economicã sau politicã.
Într-un rãzboi sunt , în linii marii, douã pãrþi : una care atacã ºi una care se apãrã. Orice rãzboi este concomitent rãzboi de cucerire – pentru cei care atacã ºi razboi de apãrare (sau de eliberare) pentru cei care sunt atacaþi. Orice rãzboi lasã în urmã atrocitãþi. Orice conflict face victime. Victimele din tabãra atacatã sunt eroi, cele din tabãra agresoare sunt ... colaterale.
Cele mai multe rãzboaie, de-a lungul istoriei s-au dus pentru supremaþii teritoriale ºi, implicit economice.
Niciun manual de istorie nu elogiazã un rãzboi provocat din ambiþii de expansiune. Copiii de astãzi ºtiu cã nazismul, de exemplu, a fost cel mai mare flagel al istoriei recente, ºtiu cã nazismul a fost scos în afara legii de toate statele responsabile. Criminalii de rãzboi au fost condamnaþi de justiþie ( mãcar câþi au mai fost prinºi) ºi continuã sã fie condamnaþi încã, fie ºi moral. Penru ambele rãzboaie mondiale Germania a trebuit sã plãteascã despãgubiri de rãzboi.
Comunismul este blamat în toatã lumea, nu datoritã ideologiei, ci practicilor represive, criminale. Conflictul declanºat cu atentatele din 11 septembrie 2001 nu s-a sfârºit încã .
O zvasticã desematã în glumã mai naºte încã revolte, controverse, anchete poate ºi condamnãri penale. ªi e firesc.
Dar... Biserica nu a dorit expansiuni teritoriale, nici acces la resursele naturale ºi, zic unii, nici obiective economice sau politice. A dus cruciade împotriva OAMENILOR, indiferent de locaþia lor geograficã, doar pentru cã aveau alte opinii sau, în evoluþia lor, au deschis drumuri în diverse domenii ale ºtiinþei.
Dar, înþeleg din postãrile dvs. domnilor cã dacã atrocitãþile mai marilor clerici ai Bisericii au fost fãcute „ în numele unei ideologii “ , de „ oameni care (în anumite regiuni si în anumite contexte istorice) nu au înþeles mesajul divin, ci l-au aplicat dupã întelegerea lor limitatã", NU E NIMIC, simpla pomenire a lor “sunt judecãþi de valoare echivalente unei înjurãturi, pentru cã nu genereazã ºi nu sunt interesate de dialog.” ( am citat mai multi distinºi domni, se vor recunoaºte fiecare).
Astãzi am aflat cã Arhiepiscopul Tomisului ÎPS Teodosie, a fost citat la Parchetul General, unde este cercetat pentru luare de mitã ºi fals intelectual. A venit cu gãrzi de corp ( !?! ) care nu au ezitat sã-i atace fizic pe jurnaliºtii care au îndrãznit sã-l sâcâie pe Sfinþia Sa….
IPS Daniel ºi-a tras maºinã de fiþe: Audi A8, 70.000 euro preþ CIP. Ce pãrere aveþi laicilor afectaþi de criza economicã ? Uite, chiar nu ºtiu : care este sursa bugetului BOR ?
Spunea cineva pe topic cã „Biserica a fost pusã prin apostoli la porunca lui Dumnezeu pentru mântuirea oamenilor”. O fi fost, dar probabil cã în ” întelegerea lor limitatã”, preoþii n-au descifrat încã porunca…
ªi mai întreb o datã : s-a denaturat sau nu sensul existenþial al Bisericii ?
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:12
De la: 9am044363, la data 2009-07-31 00:01:50
Astãzi am aflat cã Arhiepiscopul Tomisului ÎPS Teodosie, a fost citat la Parchetul General, unde este cercetat pentru luare de mitã ºi fals intelectual. A venit cu gãrzi de corp ( !?! ) care nu au ezitat sã-i atace fizic pe jurnaliºtii care au îndrãznit sã-l sâcâie pe Sfinþia Sa….
IPS Daniel ºi-a tras maºinã de fiþe: Audi A8, 70.000 euro preþ CIP. Ce pãrere aveþi laicilor afectaþi de criza economicã ? Uite, chiar nu ºtiu : care este sursa bugetului BOR ? sursa bugetului BOR este formata in cea mai mare parte din banii contribuabililor romani, restul vin din ''donatii''.
lasa-i pe oamenii astia sa-si sublinieze micimea lor, frustrarile si ura ale unei religii a desertului mintii umane.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:39
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-30 23:57:11dar despre elucubratiile emise de tine de mai sus, si pe parcursul acestui topic, nu zici nimic ?
Cum spuneam, logica bunului simþ cere exemple concrete. Tot ce am susþinut aici a fost logic, documentat ºi raþional. Aratã contrarul, dacã poþi.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:45
De la: 9am044363, la data 2009-07-31 00:01:50Comunismul este blamat în toatã lumea, nu datoritã ideologiei, ci practicilor represive, criminale.
Ca sã dai acest rãspuns, a fost nevoie de 15 gropi ºi vreo câteva restanþe. Practicile represive ale comuniºtilor au fost consecinþa fireascã a unei ideologii defecte.
|
Fosta membra 9am.ro
147 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:48
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-31 00:12:59De la: 9am044363, la data 2009-07-31 00:01:50
IPS Daniel ºi-a tras maºinã de fiþe: Audi A8, 70.000 euro preþ CIP. Ce pãrere aveþi laicilor afectaþi de criza economicã ? Uite, chiar nu ºtiu : care este sursa bugetului BOR ? sursa bugetului BOR este formata in cea mai mare parte din banii contribuabililor romani, restul vin din ''donatii''.
lasa-i pe oamenii astia sa-si sublinieze micimea lor, frustrarile si ura ale unei religii a desertului mintii umane.
Hai sa nu discutam in acest topic despre "institutie "si de calitatile sau lipsurile prelatilor;o putem face pe alt topic.Va las sa va expuneti punctele de vedere.Chiar daca sunt credincios consider religia si institutia bisericii niste arme extraordinare si cine stie si vrea sa la foloseasca va castiga intotdeauna.
Asa cum se intampla in societatea civila in care sunt (si inca multi )care conduc si au mentalitati de acu' 20 de ani asa si in BOR sunt reminiscente ale trecutului.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:56
De la: kramer, la data 2009-07-31 00:48:39Hai sa nu discutam in acest topic despre "institutie "si de calitatile sau lipsurile prelatilor;o putem face pe alt topic.
Kramer, de cele mai multe ori avem un subiect de discuþie. Acum nu. De aceea ne ºi permitem tot felul de dulcegãrii...
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 01:04
De la: adipopa, la data 2009-07-31 00:39:04De la: AMIRALUL, la data 2009-07-30 23:57:11dar despre elucubratiile emise de tine de mai sus, si pe parcursul acestui topic, nu zici nimic ? Cum spuneam, logica bunului simþ cere exemple concrete. Tot ce am susþinut aici a fost logic, documentat ºi raþional. Aratã contrarul, dacã poþi. poate incepi cu cel mai concret exemplu: Adam si Eva.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 01:10
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-31 01:04:50poate incepi cu cel mai concret exemplu: Adam si Eva.
Da. Ce am spus despre Adam ºi Eva ca sã merit aprecierile tale de mai sus? Nici nu cred cã am discutat acest subiect! Þi-am spus, logica bunului simþ cere exemple concrete. Ãsta nu e.
|
Fosta membra 9am.ro
147 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 01:10
Buna dimineata ! azi e "maine"
PS.Amiralului i-am zis pe alt topic.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 01:21
|
|
|