back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

cristi_d1984

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:23

Si dna Obama mi-a facut o impresie buna

cristi_d1984

6 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:24

De la: cristi_d1984, la data 2009-01-27 15:23:39Si dna Obama mi-a facut o impresie buna

imi spune si mie cineva: de ce imi apare ca am un singur mesaj daca pana acum am postat cel putin 3?

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:48

Da, va fi un presedinte mai bun! Parere mea este, ca va schimba situatia in America, mie mi se pare foarte simpatic! Ii tin pumnii!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:47

In primul rand nu cred ca soarta Americii se poate schimba doar cu ajutorul unui singur om, el are nevoie de foarte multi oameni care sa ii impartaseasca ideile si convingerile.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:33

Cred ca o persoana tanara ,asa cum este Obama poate conduce mult mai bine o tara. cu siguranta va lupta cu criza financiara.Cat despre razbunare pentru atentate nu cred.Va face doar ce tine de prezent si trecutul apropiat!Sa-i uram succes

analisys_2007

403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:50

Despre Obama am o parere foarte buna.Este foarte destept si este omul de care America are nevoie pentru a putea iesi din aceasta criza financiara in care se afla.Cu siguranta Obama va fi un presedinte mult mai bun si va realiza mult mai multe obiective decat a facut Bush...Nu stiu de ce dar eu cred ca tot Obama va fi presedintele care va pune capat si Razboilui din Irak.Cu un presedinte ca Obama America are numai de castigat....si ce sper eu cel mai mult sper sa scoata vizele de intrare in tara in rest o sa fie totul ok.

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:58

Nu stiu cum va fi Obama ...
E doar un politician. Sa vad ce va face, ce rezultate va avea, cum va gestiona criza si pe urma voi spune despre el cum este ca presedinte.
S-ar putea ca aceasta criza sa fie un 11sep economic in plan mondial.
S-ar putea ca, de acum inainte, nimic sa nu mai fie cum a fost pana acum...
Nu inteleg de ce multi romani cad pe spate cu Obama ... Asteptari mari de la acest Obama. Sa avem rabdare sa vedem ce face si mai discutam ....

Acum nu e momentul !
elena_48

9 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:12

l-am urmarit abia pe ultima 100 m in campania electorala,dar pe mine ma consvins ca tineretea lui si puterea de munca este ceea ce are nevoie in momentele de criza America,nu stiu de va incheia sau nu razboiul din Irak,dar de razbunat evenimentele din 11 septembrie nici pomeneala ,nu de aceea l-au ales americani eu zic ca mai degraba pt ceea ce reprezinta insasi prin nasterea lui din mama alba si tata african,America asa este ,o multitudine de rase ,,,sa speram ca nu-l pusca numeni in primul mandat...este un barbat fff destept si de ce nu... arata si fff bine

garga
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:13

B. Obama reprezinta razbunarea lui Martin Luther King impotriva mentalitatii americane plina inca de discriminare,de segregatie,de tare sociale,de idealisme care nu isi vor gasi niciodata concretetea,dar, in acelasi timp,si o speranta.
Obama va reusi sa schimbe America doar atunci cand americanii si restul isi vor fi constientizat neputinta si vor fi avut puterea sa se uite pe sine si sa vada pe altii.
Atentatele de la 11 septembrie nu isi vor gasi razbunarea niciodata.
Criza va fi depasita atunci cand profiturile speculative si modul de viata occidental,care este la periferia realitatii va fi sublimat intr-o noua paradicma social-economica,dar si politica.
Postat pe data de 27.01.2009 ora 20:13

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:31

mi-as fii dorit mult sa iese mccain presedinte si nu uratania asta de obama....!!!
ar fii fost un presedinte mult mai bun mccain.....vedeam la el iubire fata de oameni.....
a facut insa o gresala...nu trebuia sa spuna in campanie k va interzice avortul....si-a pus *feministele * in cap....
trebuia sa ia aceasta masura dupa ce ajungea presedinte(fiindk ar fii ajuns cu siguranta!!!),dar fara a le spune inainte americanilor ce avea de gand sa faca.....
consider k pe mccain l-au votat mai mult barbatii.....femeile sunt mult prea proaste...au fost aburite cu lozinci goale despre *dreptul la fericire*.....www.youtube.com/watch?v=DEBDNGLl5TQ

in tot planurile mccain ar fii fost mai bun...este mai batran, a fost si in afganistan....avea experianta de viata....
mare pakt k nu a iesit el presedinte!!!

clarra

2 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:31

Asta ramane de vazut. Eu sper sa fie un presedinte mult mai bun ca precedentii. Din ce am vazut pare foarte hotarat sa rezolve problemele Americii si sper sa isi pastreze entuziasmul si hotararea si pe viitor (cand se va lovi de obstacole) si sa aiba taria sa isi duca planurile pana la capat.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:50

Pare ca Obama a iesit presedinte exact cand trebuia. Primul presedinte de culoare(sau partial de culoare ) al Americii, un om ce are carisma etc. O adevarata isterie, exagerata dupa parerea mea. Chiar daca Obama o sa vrea sa rezolve multe lucruri, chiar daca doreste sa schimbe ceva sa nu uitam ca nu e singur. El nu e "rege" al Americii si nu detine puterea absoluta. Mai sunt si alti baieti pe acolo cu putere si alte interese, deci sa nu ne entuziasmam prea tare. Nu cred ca o sa schimbe asa de mult SUA.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:52

CRED CA VA FI UN OM DISPUS SA FACA PACE INTRE ARABI SI STATELE UNITE,CEL PUTIN ASTA VREAU SA CRED,SPER SA REUSEASCA, IAR CEI CARE L-AU VOTAT ASTEAPTA DE LA EL DOAR SEMNE DE PACE SI MAI MULT ,O REDRESARE LENTA SI SIGURA A ECONOMIEI TARII SI ECONOMIEI MONDIALE. EU SINT PENSIONAR ,SANATATEA MI-E SUBREDA DAR IMI DORESC SA MAI TRAIESC PINA IN LUME NU SE VA MAI RAZBOII NIMENI,SA TRAIASCA MUSULMANII CU CREDINCIOSII IN PACE PENTRU CA DE FAPT DUMNEZEU ESTE DOAR UNUL ,CA IL CHEAMA ALAH,BUDA,,...SAU ORICE ALTA DENUMIRE SFINTA. AM 53 DE ANI,AM INVATAT LA CALCULATOR DOAR DE CITEVA LUNI,TARE M-A MAI PRINS "MICROBUL",DAR DACA AS STI PUTINA ENGLEZA AR FI GROZAV. REVIN LA OBAMA,SA DEA DUMNEZEU SA REUSEASCA TOT CE A PROMIS ,SA FIE SANATOS CU TOATA FAMILIA LUI . DOAMNE AJUTA PE TOTI ROMANII !

desyre

9 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 01:54

Eu am o parere buna. Eu cred ca va reusi sa scoata America din impasul in care se afla. Este un om puternic. O persoana care a consumat droguri.. care a gasit vointa sa renunte la ele... o persoana care a ajuns presedinte trebuie sa fie o persoana cu multa tarie de caracter. El stie ca are o mare responsabilitate.. stie ca America "uraste" prenumele lui ( al doilea) si mai stie ca americanii inca sunt rasisti .. ca urasc negrii... si cu toate astea el vrea sa faca ceva pentru America. Este tanar, are multa vointa si a scris istorie. Primul presedinte de culoare al Americii.

nutzundr

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:30

Deja incepe sa ma obsedeze acest subiect....Obama... Au ajuns sa-l iubeasca si romanii si nemtii si chinezii si africanii si etc... Peste tot la televizor dai de analisti care-l pupa-n fund pe acest nou 'presedine al lumii '.
Incep sa cred ca am eu vreo problema k nu-l admir pe 'cel mai puterni om din lume' . Dar oameni buni pana la urma imi poate explica si mie cineva ce a facut omul asta pana acum in afara de a cheltui miliarde de dolari pe campanie si pe ceremoniile care au urmat....bani care nu i-a scos din buzunar...inseamna k acei bani vor trebui sa se intoarca de unde au venit...mai ales pe criza asta...Cu atat mai mult nu stiu cu ce ma va ajuta pe mine Obama incat sa il consider mai mult decat un personaj politic strain ca toti altii. Asadar nu cred ca Obama va fi un presedinte mai bun deoarece America nu este o tara care sa fie condusa doar de un om iar presedintele tarii trebuie sa reprezinte mai mult interesele oamenilor care l-au ajutat sa ajunga presedinte decat pe ale populatiei.

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:33

De la: nutzundr, la data 2009-01-28 10:30:25Deja incepe sa ma obsedeze acest subiect....Obama... Au ajuns sa-l iubeasca si romanii si nemtii si chinezii si africanii si etc... Peste tot la televizor dai de analisti care-l pupa-n fund pe acest nou 'presedine al lumii '.
Incep sa cred ca am eu vreo problema k nu-l admir pe 'cel mai puterni om din lume' . Dar oameni buni pana la urma imi poate explica si mie cineva ce a facut omul asta pana acum in afara de a cheltui miliarde de dolari pe campanie si pe ceremoniile care au urmat....bani care nu i-a scos din buzunar...inseamna k acei bani vor trebui sa se intoarca de unde au venit...mai ales pe criza asta...Cu atat mai mult nu stiu cu ce ma va ajuta pe mine Obama incat sa il consider mai mult decat un personaj politic strain ca toti altii. Asadar nu cred ca Obama va fi un presedinte mai bun deoarece America nu este o tara care sa fie condusa doar de un om iar presedintele tarii trebuie sa reprezinte mai mult interesele oamenilor care l-au ajutat sa ajunga presedinte decat pe ale populatiei.

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:47

Sunt intru totul de acord cu ''antevorbitorul'' meu, pe care il felicit pentru gandirea sa ; trecand dincolo de realitatea cruda ca exista multi pupincuristi pe lumea asta, este absolut necesar, primordial, vital chiar, sa nu iute nimeni zicala frantuzeasca : LA RAISON DU PLUS FORT, precum si cea care ne aminteste ca ON A TOUJOURS BESOIN D'UN PLUS PETIT QUE SOI, fie-mi iertatã grafica. Pe romaneste spus, dreptatea celui tare invinge intotdeauna si intotdeaunas ai nevoie de unul mai mic ca tine. Nedumerirea mea permanenta este si va fi pentru ce Europa acceptã dominarea americana. In rest, de-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pentru noi ...

Cu stima, AdiBozzocelCumplit

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:55

erata la mesajul pe care l-am postat inainte....mccain a luptat in vietnam ,nu in afganistan....sorry...
au purtat americanii atatea razboaie incat le-am incurcat.....
oricum ,ideea era k un om cu o asemenea experienta de viata ar fii fost un presedinte de 100 de ori mai bun .....
numai un om kr a luptat intr-un razboi va stii sa pretuiasca viata umana la adevarata ei valoare....

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:01

Fiecare natie isi doreste un Messia pentru a fi mantuita si de fiecare data alegand un Messia a fost dezamagita si l-a exterminat. Istoria natiunilor e plina de exemple. OBAMA nu va fi miracolul lumii atat timp cat lumea e guvernata din umbra de alti "OBAMA". Vom trai si vom vedea.

anelise19

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:36

Dupa cum zicea Putin : " Marile sperante produc mari dezamagiri". Asteptarile sunt foarte mari din partea lui Obama. America a facut oricum un mare pas votandu-l.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:32

Cred ca e prea devreme pentru a ma pronunta, desi campania sa a fost foarte bine pusa la punct si strategiile pe care doreste sa le implementeze sunt unele benefice.
Cea mai mare provocare cred ca nu va fi neaparat criza financiara, ci mentinerea SUA in pozitia de hegemon, in contextul ascensiunii Chinei si de ce nu a Rusiei.
Daca va fi un presedinte bun sau nu, ramane de vazut, insa calitati de bun orator si de lider are...asa ca trebuie doar sa le puna in practica.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:33

da o sa fie un presedinte mai bun
este primul presedinte de culoare neagra pt AMerica

popaurelia_50

12 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:53

EU CUM V-AM MAI SCRIS CRED IN MANDATUL LUI CA VA FI UN PRESEDINTE BUN PENTRU AMERICANI ESTE OMUL POTRIVIT PENTRU CEI CARE AU ALES PE OBAMA SI SA NU UITAM CA ESTE PRIMUL PRESEDINTE DE CULOARE DEJA ARE UN PUNCT BUN SA SPERAM DAR SIGUR SUNT CA VA REALIZA CE A PROPUS DAR TIMPUL VA DECIDE CUM VA CONDUCE AMERICA. NU UITATI CA ATAT ROMANI SI CHINEZI SI NEMTI PUTEM SA ZICEM CA LA TOATA LUMEA LE PLACE DE PRESEDINTELE OBAMA SE VEDE UN OM CALCULAT SI SERIOS FAPTUL CA SA RIDICAT DE JOS STIE CUM SUNT OAMENI.

adafesnic0

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:12

ar fi bine daca nu ne-am baza pe presupuneri .................avem probleme mari in tara si pe noi ne intereseaza cum va fi candidatura lui Obama?
posibil sa fie bine posibil rau asta depinde de scopurile sale ........politicienii,ascund mereu ceva ,asa ca e posibil ca fata lui Obama de la televizor sa ascunda ganduri tenebroase

maximus_iuliu2000

2 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:20

Toti sunt o apa si un pamant. Poate e mai bun la dans fata de presedintii precedenti. Pe plan politic nu cred ca poate repara ceva. Cel putin vietile civililor si soldatilor ucisi in razboiaie stupide, nu le mai poate reda. De fapt nici nu cred ca poate stopa mare parte din problemele reale ale Statelor.

ramy1983ct

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:28

buna ziua! sincer,de la inceput ,de cand Obama si-a anuntat candidatura,am vrut ca el sa castige,este tanar,educat,familist si plus ca are o privire blanda,ochii zic multe despre un om,deci cred cu tarie ca a fost cea mai buna alegere a,americanilor dupa multi multi ani....si fiind primul presedinte de culoare al Americii,isi va da toata silinta sa dem ca a meritat intrade-var votul americanilor...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:18

eu cred ca va fi un presedinte bun...la cat pot fi presedintii de buni..oricum toti sunt mai mult pentru ei decat pentru tara lor...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:40

va fii cel mai bun presedinte!!!!
va fii scanteia care aprinde focul!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:47

eu cred si sper ca Obama isi va pune toate fortele in actiune pentru a fii mai bun!

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:55

Alaturi de Hillary Clinton care este EVREICA si care a facut parte din "Black Phanter".....Barrack Hussein Obama va fi probabil un alt tip de presedinte in slujba evreilor si a masoneriei mondiale,de data asta de culoare.Va fi mai rau si foarte dur in decizii,cu mult peste Bush,si asta se va vedea in jurul lui 2012.Nu va imbatati cu apa rece,ca americanii....fiti cu o secunda mai destepti s vedeti realitatea,nu ce se scrie pe net.Secunda aia de intelepciune va poate salva viata sau schimba viitorul....

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: