back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:10

UN negru nu poate fi presedinte alSUA,dar cum sa mai fie si bun

negara

3 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:10

E un tip tare din toate punctele de vedere.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:27

morea_2_love

1 mesaj
Oras: Barlad

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:35

Salut!!! In primul rand presedintele Obama este negru, cam toti negrii sunt foarte destepti si sunt contra conflictelor, luati ca exemplu pe 2Pac sau Malcolm X, eu nu au vrut conflicte sau altceva. In al doilea rand America nu cred ca este controlata de presedinte(parerea mea), personal cred ca este condusa de mafie, dar Obama cred ca va fi impotriva coruptiei. Acest om va schimba fata Americii Sigur!!!

Morea Stefan-Dragos

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:09

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:09

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 14:36

nu am intzeles intrebarea?

fortza1999

5 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:58

Bai tata , Obama asta e baiat destept , ca altfel nu ajungea presedintele Americii , insa cu toate astea , eu tot cred ca e un ciine d-ala care latra mult dar nu musca ! E ca un ciine care atunci cind e in curtea lui latra de sperie si pa dracu , insa daca i-l lasi liber pe drum se sperie si de umbra lui . Cam asa i-l vad eu pe cumatru Obama ! Cum spuneam si in mesajul trecut , Obama nu o sa-i trateze pe teroristii islamisti cu lapte si miere , sau sper ca nu v-a da voie vreunui imbecil pe planeta asta sa faca bombe nucleare sau alte dracii de genul asta . Ce a inceput varu Bush , tre sa continue si asta , alaturi de ceilalti consumatori de oxigen de pe planeta asta : Sa mentina pacea cu ORICE PRET. sa traim linistiti si sa bem berea rece si fara frica , ca ne trezim cu f-o bombitza linga noi cind ne e setea mai tare . Asa sa ne ajute Barack Obama ! AMIN !

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:12

Nu vi se pare ca s-a cam ajuns la saturatie cu acest subiect ? TARA GEME SI BABA SE PIAPTANA !!!

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 18:00

UN NEGRU NU POATE FI PRESEDINTE, ESTE O GRESALA A AMERICANILOR PE CASRE NU PESTE PUTIN TIMP O VOR REGRETA. obama putea fi un presedinte prin Africa intr-o tara cu maimutoi.

FLORIN_ZAINEA

11 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:45

Tipic romanesc, nu se respecta termenele stipulate in conditiile de concurs, totul este un mare secret, iar castigatorul trebuie sa fie bucurestean, eventual raspunsurile sunt afisate pe un site chinezesc in limba coreeana.

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:21

Omerta Vision
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 02:34

Texasul, bata-l vina.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 01:16

De la: pusy_55, la data 2009-02-08 18:00:24ESTE O GRESALA A AMERICANILOR PE CASRE NU PESTE PUTIN TIMP O VOR REGRETA. .

Americanii nu au facut nicio greseala, nu l-au votat, si nici pe Bush, e situatia de la noi, nu a fost votat dar a iesit totusi. Americanii nu voteaza alte natii, americanii au o lege conform careia negrii nu au voie sa iasa pe strada dupa ora 20:00. E veche si nu e abrogata, chiar daca nu se aplica.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 22:10

Obama nu este decât o marionetã!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 06:01

De la: 9am_admin, la data 2009-01-20 18:47:59Spune-ne ce parere ai despre noul presedinte al SUA, Barack Obama, si poti castiga un laptop Asus Intel Core2 Duo T5450, 2GB, 250GB!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL si www.eMAG.ro organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui laptop. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa isi spuna parerea pe forumul 9am despre mandatul noului presedinte al SUA. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu www.eMAG.ro.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 20 ianuarie – 31 ianuarie 2009.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Va fi Obama un presedinte mai bun?" deschis pe forumul 9am parerea ta despre noul presedinte al SUA: va reusi Obama sa schimbe America? va reusi noul presedinte al SUA sa razbune atentatele de la 11 septembrie? va reusi America lui Obama sa faca fata crizei economice?

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul

Premiul este acordat de www.eMAG.ro. Premiul consta intr-un Laptop Asus F5RL-AP396D Intel Core2 Duo T5450, 2GB, 250GB. Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman, si sa ai peste 18 de ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 2 februarie 2009. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal cu organizatorul concursului. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 06:02

INCA O DATA VA INTREB ,CRETINILOR,CINE A CASTIGAT LA TU CU CINE VOTEZI?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-17 22:10:58Obama nu este decât o marionetã!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 06:03

ASTA-I ADEVARUL E UN CIOROI CU DATORII PE CARE TREBUIE SA LE PLATEASCA CU FAVORURI

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:46

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-18 06:03:18ASTA-I ADEVARUL E UN CIOROI CU DATORII PE CARE TREBUIE SA LE PLATEASCA CU FAVORURI

ca asai draga noastra politica...

Omerta Vision
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:08

Eu cred ca Barack Obama va fi cel mai bun presedinte al americii..Pentru ca si este foarte cunoscut ,pareera mea este ca sigur va fi cel mai bun si va conduce america cum poate el mai bine si va scapa tara de toate abuzurile

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:10

De la: andrei_tatarusanu, la data 2009-02-21 11:08:11Eu cred ca Barack Obama va fi cel mai bun presedinte al americii..Pentru ca si este foarte cunoscut ,pareera mea este ca sigur va fi cel mai bun si va conduce america cum poate el mai bine si va scapa tara de toate abuzurile

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:11

mai,baiete tu chiar vorbesti serios,nu cumva ne pacalesti?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 19:56

Felicitari primului Presedinte de culoare al Statelor Unite ale Americii!
Barack Obama a demonstrat ca se pot invinge prejudecati adanc inradacinate in mentalitatile americanilor pe parcursul a peste doua secole de democratie.
A invins intr-o lupta grea, dar incepand din acest moment va trebui sa faca rapid fata unor noi si serioase provocari, printre care si cea a depasirii momentelor de criza prin care trece statul sau federal.
Corina draga, sa-ti fie aceasta zi senina, insorita si plina de reusite, pe masura sufletului tau si a iscusintei de a estima corect acest deznodamant!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 09:26

da va fi mai bun

goldprincess20

2 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 21:40

De la: goldprincess20, la data 2009-01-21 09:21:25

Va fi un presedinte chiar foarte bun! Arata bine, are o voce impunatoare, este carismatic, sa nu mai vorbim de inteligenta.
Personal, m-a cucerit cu inteligenta lui, inca din campanie am zis: asta e ce-si doreste America azi!
Dar.....vor fi multi de... dar.... Este un pion pe ,,tabla de sah" a celor ce conduc din umbra aceasta lume! Eu ii doresc mult succes, bunul dumnezeu sa-l ocroteasca!
Daca americanilor le va fi bine , implicit ne va fi si noua....celorlalti de pe planeta. PACE SI TOLERANTA

Daniela B
Sf.Gheorghe/Covasna

mihai_gigi

5 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:35

CE TZEAPA!!! Consursul s-a terminat de mult si nu este niciun castigator. TZEPARILOR !!!!! Sunteti niste marlani... Vreau si eu sa stiu cine-i castigatorul

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:21

imposibil un NEGRU sa fie un presedinte bun

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 06:02

Eu cred ca Obama va reusi sa shimbe America in bine in urmatorii ani ai mandatului sau. Nu cred ca va reusi sa razbune atentantele de la 11 septembrie, pentru ca nu cred ca asta intentioneaza avand in vedere politica lui diplomatica.Cred ca America lui Obama va face fata crizei economice, ba chiar va prospera din punct de vedere economic in urmatorii 3 ani.

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: