back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

norocosul

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:31

Obama este omul potrivit la momentul potrivit.

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:54

NU,un negru nu poate in primul rand a fi presedinte,un negru poate juca baschet,poate canta si dansa se poate droga dar nu poate fi un presedinte bun

lidiac

3 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:11

Daca va realiza macar jumatate din cele 500 promisiuni facute in timpul campaniei electorale, atunci pot sa afirm ca va fi un presedinte mai bun.

raia_costin

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:54

Consider ca Obama va fi un presedinte capabil pt SUA si pe locuitorii ei.....Este un mare pacifist si ca atare el isi doreste tot ce e mai bun pt patria sa.....A promis omenirii ca va pune capat conflictelor internationale,va scapa de criza economica si va duce statul pe care il conduce, cu mare prudenta, cautand sa-si indeplineasca promisiunile facute la juramant.......

ica_icutza

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 19:57

POATE FII DUPA INFATISARE.DAR NU POTI STII CE POATE GINDI PENTRU VIITOR .UN PRESEDINTE MAI BUN .........TOTI AU FOST BUNI CIND AU AJUNS UNDE SI-AU PROPUS.ASA CA UN PRESEDINTE MAI BUN NICI ODATA NU POTI STII DACA VA FII.

alin76motru

1 mesaj

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 20:26

chestia asta cu ce fel de presedinte va fi obama poate fi privita din doua unghiuri:pentru unii va fi un presedinte bun si tot prin acelasi rationament poate sa fie un presedinte rau, dar eu cred ca in primul rind va fi un presedinte bun pentru sua si atita timp cat lumea va depinde de energia produsa din petrol, cred ca acesta respectiv-petrolul-va fi cel care va,,conduce"lumea,iar americanii si implicit obama isi doreste pentru americani petrol ieftin.iar noi adica romanii putem fii cum se spune victime colaterale adica in raport cu interesele lor am putea profita si noi de pe urma lor dar cu conditia ca,cei care ne conduc sa poata fii capabili sa ,,vada' aceste beneficii.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 20:40

Desigur,avand in vedere faptul ca americanii se bucura pentru Obama ,acesta ar putea fi un atu pentru el si un lucru care il incurajeaza.Americanii i-au dat o sansa,ar trebui sa profite de ea si sa ii rasplateasca la randul lui cu prosperitatea Americii .Acum,daca Obama a fost sau nu o alegere buna vom vedea in viitorul apropiat,deoarece are doar o saptamana de cand s-a instalat la Casa Alba si intr-un timp atat de scurt era imposibil sa demosntreze.Deci,cu timpul vom afla daca Obama a fost o alegere inspirata!

ionghita

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 20:40

desi este cam negru cred ca da.

spartanul_91

1 mesaj

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 21:19

Da ,va reusi Obama sa fie un presedinte mai bun. In primul rand este tanar si faptul ca provine dintr-un continent mai sarac, obisnuit sa fie tot timpul intr-o lupta continua pentru afirmare. In al doilea rand se pare ca are sustinerea familiei. De asemenea va incerca si chiar va reusi sa razbune atentatele, prima masura luata fiind desfiintarea inchisorii Guantenama. Desigur ca va reusi sa schimbe si America, sa-i dea un aer mai fresh .

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 21:39

Va fi Obama un presedinte mai bun?

Mai bun decat cine ?

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 22:19

De la: pusy_55, la data 2009-01-28 17:54:24NU,un negru nu poate in primul rand a fi presedinte,un negru poate juca baschet,poate canta si dansa se poate droga dar nu poate fi un presedinte bun
Ai auzit de Nelson Mandela?Baschet sau muzica?

suryam

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 01:01

Salut, in opinia mea Obama nu poate sa faca altceva decat ceea ce i se indica din partea francmasonilor. Daca el insusi e un francmason, atunci e de inteles de ce se afirma faptul ca el este vazut ca presedintele care indeplineste idea noii ordini mondiale.
Asa ca putem sa ne asteptam la ceea ce e mai rau. Asta se si vede prin faptul ca ne vor inregistra orice fel de informatie electronica pe care o postam.
Si culmea ironiei este faptul ca prin asanumita democratie, noi iam ales pe cei care acum aduc asemenea hotarari, in ciuda protestelor facute de presa si de altii.

lianascorpion

5 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 02:01

Obama va conduce Lumea! El va fi Stapanul Pamantului!
Nostradamus a prezis asta, asa ca : ecce homo! (iata omul!-lat.)
Nu se va razbuna pt evenimentele din 11 septembrie, deoarece razbunarea e arma prostului.
El va avea puterea de a opri orice atentat, inca din fasa.
Obama e mai mult decat un erou, Obama e o legenda in curs de scriere!

raizenangelo

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:43

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 11:57

cred ca raspunsul la aceasta intrebare il vom afla abia peste cateva luni, cand vor aparea primele rezultate ale politicii lui. Dar cred cu toata convingerea ca se va stradui sa fie un presedinte mai bun decat predecesorul sau si atata timp cat isi va pastra idealurile, convingerile si atitudinea va reusi. Poate pare o asociere ciudata, dar ceva din seninatatea lui, din simplitatea cu care vorbeste despre lucruri serioase imi aminteste de Printesa Diana. Aceeasi bunavointa si intelegere pentru cei din jur, aceeasi deschidere catre oamenii simpli, reali.
Obama nu este un lider confectionat de un partid politic, este asa prin calitatile lui native si acestia sunt oameni care reusesc sa castige increderea celor multi. Imi doresc sa reuseasca nu atat pentru prosperitatea Americii, cat pentru dovada ca politica poate fi facuta si de catre astfel de oameni.

alin_soare

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:20

TIMPUL O SA NE ARATE. ORICUM ESTE UN PRESEDINTE MAI BUN CA PRECEDENTUL. SPER SA ADUCA ECHILIBRUL NECESAR REZOLVARI PROBLEMELOR CU CARE SE CONFRUNTA S.U.A.

rodicapetcu2003

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:29

Pt Obama va fi un mandat extraordinar de greu mai ales din punct de vedere economic. Oricum Obama pare un presedinte mult mai bun decat Bush, nu pare o marioneta, pare a avea o mai mare prestanta fata de predecesorul lui.Timpul ne va arata daca va fi un presedinte bun in contextul eonomico-politic actual

smiley000

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:54

Omul e prea tare : A absolvit Harvard si Columbia , a fost ales cu o majoritate covarsitoare , e democrat dupa 8 ani de republicanism , e primul presedinte de culoare ... si altele

A mai fost unul asa tare ca el , JF Kennedy .

Stie toata lumea ce s-a intamplat cu Kennedy : A fost asasinat .
Mi-e frica sa nu se intample la fel , ca ar fi mare belea in lumea asta .

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:00

Eu nu pot sa spun daca va fi mai bun sau mai rau, pentru ca nu stiu in ce masura poate el sa schimbe ceva ce nu-i place , dar ,cu siguranta, e un nou inceput!
Am incredere ca va fi mai bine !

teodoraion

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:07

Obama va fi un presedinte bun.
Nu stiu daca va incerca sa razbune atentatele.
Va face fata in mare masura crizei.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:53

Sariti la laptop......cainii latra...caravana trece......9am face trafic "ranking"...si-i creste page ranking-ul si pretul la cm patrat de site pt. advertising...asa ca renteaza....bla bla bla...... :o) bafta....

alinamartinescu

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:47

cred ca obama este un presedinte bun fata de cei care au fost. asa cum au spus multi pe acest forum cu timpul ne vom da seama daca este sau nu un bun presedinte. oricum obama are o misiune grea avand criza cu care se confrumta sua si nu numai. eu ii tin pumnii.
pana una alta hai cu laptop-ul..... :))

riciuradu

3 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:50

Sper ca Obama sa fie un presedinte mai bun decat isi doreste el. De schimbat cred ca trebuie sa "schimbe" oamenii din America si astfel va face fata crizei economice. Cu razbunarea atentatelor mai are de asteptat in conditiile in care exista dupa parerea mea personaje in America care isi doresc ca "razboiul" cu terorismul sa dureze mult timp.

popaurelia_50

12 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:29

DA VA FI REZOLVAT RELATIA EXTERNA ALE SUA. SE VOR IMBUNATATI FOARTE MULT SI VA RETRAGE TRUPELE AMERICANE DIN IRAK. ARE O MISIUNE GREA ,AMERICANI ASTEAPTA O SCHIMBARE IN BINE SI IESIREA DIN CRIZA ECONOMICA,ESTE UN OM CAPABIL,CARE CREDE IN CEA CE SPUNE SI CRED CA VA FI UN PRESEDINTE BUN SE OPSEARVA DIN VOCEA LUI IMPUNATOARE,ESTE CRISPATIC, SA NU VORBIM DE INTELIGENTA LUI . DACA AMERICA VA FI BINE IMPLICIT VA FI SI NOUA CELORLALTI DE PE PLANETA. DUMNEZEU SA FIE CU EL SI CU POPORUL AMERICAN SI CU CELALALTE PLANETE.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:31

este o vorba ...speranta moare ultima..parerea mea personal cred k o sa aiba mult de munca de acum in colo....a ajuns presedintele americi intr-un moment critic...si toti asteapta salvarea din partea lui....cred k este un presedinte mai bun,un nou inceput...

kdvidis

2 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:48

Va fi Obama un presedinte mai bun! Stiu asta pentru ca Obama mi-a pus in inima acest adevar (prin Hubble? prin tehnici ultramoderne de manipulare a mintii umane ascunse in tufisuri? prin semnale luminoase ale navelor extraterestre , prin ravasele din placintele chinezesti? prin razboinicul luminii?). Daca nu m-as fi intrebat, stiam. Acum, ca ma intreb, nu mai stiu. Daca Obama nu va fi mai bun, zadarnica este credinta noastra! Daca nu va fi mai bun (se poate, mon cher?!), de unde as sti eu, fiinta limitata si nebunatica, ce este Fiinta Presedintelui Absolut (FPA?) Iata de ce, intr-o noapte fierbinte am mangaiat calculatorul meu rablagit (pe care-l iubesc fara numar) aceste versurele carele o fo publicate si in revistutza Timpul, din ianuar 2009, la page 10:

HALLELUYA BROTHER

voi avea un copil ºi numele lui va fi OBAMA
el va poetiza în numele meu ºi numele meu va stãpâni pãmântul întreg
va fi stãpânul trupului tãu
ºi va striga în pustiul lui
halleluya

halleluya mare eºti tu dragostea mea
tu eºti templul trupului meu
tu eºti ziditorul lui
ºi locuitorul stomacului meu ºi al rulotei mele
cine sunt eu sã te strig
halleluya?

tu eºti cel care vine în numele sângelui meu
tu ºtii pe acela care nu trebuie ºtiut tu ºtii pe acela care ºtie
mâncaþi ºi beþi din trupul iubirii mele
din hamburger-ii ºi ketchup-ul meu
halleluya

vino la nunta fecioarelor mele
saltã de bucurie pânã în zori sub buricul animatoarelor
dumnezeul meu s-a întors acasã
nu fi împietrit cu inima (nu fi prost)
el a fost pierdut ºi a fost gãsit
a fost flãmând ºi a fost mâncat
a fost însetat ºi a fost înghiþit

halleluya

el fi-va þie fiul de miere ºi tu îi vei fi mamã de lapte, america!
în ziua aceea vom merge la teve ºi-l vor unge cu smirnã îl vor însemna pe rãboj
halleluya
el va zmuci îi va face de ocarã pe teroriºti ºi-i va birui cu praºtia (ºi cu joystick-ul)
îl vor numi Fãcãtorul de Ape (sau Aruncãtorul de Flãcãri)
va merge înaintea nebunilor mei va potoli setea umerilor mei
va fi o umbrã mare deasupra câmpului din Windows Vista Real
halleluya
se va închina lunii ºi se va culca pe ea
halleluya
va naºte prunci de luminã ºi-i va hrãni cu pompiþa de petrol
halleluya
va colinda ºi va gusta pãmântul de mijloc
ºi voi n-o s-aveþi parte de dânsul
va fi tânãr ºi vesel, ºi fãrã de moarte, america!
de trei ori
halleluya

cântã, hermino, mânia ce-aprinse pe francisc, notarul…

PS: I lãv u

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:57

Romanii dadeau la popor "paine si circ" ca sa-i tina in frau. Se pare ca asta e politica actuala a Americii, in care "cel mai iubit fiu al poporului" american salveaza natiunea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:01

Avand in vedere ca Barack Hussein Obama II este primul presedinte afro-american care a fost ales vreodata in SUA, acest lucru va lasa o amprenta importanta in istoria lumii. Dat fiind contextul crizei economice mondiale si faptul ca a fost ales presedinte chiar la inceputurile crizei, daca acest om va reusi sa indrepte lucrurile in economia mondiala, atunci cu siguranta va fi CEL MAI BUN PRESEDINTE.
Personal am mare incredere in acest om si cred ca isi va indeplini cu succes proiectele, pentru ca este sustinut de o mare parte a populatiei SUA.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:10

DA. E tarar, optimist, puternic. E altfel la chip, va fi altfel si in comportament pentru a demonstra calitatile neamului sau.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:30

Oricat de bun ar fi tot nu are puterea deplina, totul este dirijat de alti, deci nu o sa poata face ceea ce vrea, chiar daca in opinia noastra vrea binele SUA

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: