Info
x
Va fi obama un presedinte mai bun?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:10
mie mi-a placut foarte mult discursul lui Obama..iar intreaga ceremonie a fost impresionananta.. se vede ca e sincer, si chiar isi doreste ce e mei bine pt SUA .. iar faptul ca e negru, nu conteaza catusi de putin, deoarece nu luam omul dupa culoare, ci dupa felul lui de a fi..
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:03
:sml-jumping0 Obama, cine mai e si asta?
Laptop, ce e aia? |
|
china_ninja15 445 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:26
Da, eu cred ca Obama va fi un presedinte bun si va reusi sa scoata America din aceasta criza financiza. Totushi ii urez mult succes pentru ca are o misiune grea in fata.
|
|
nistor_silviu2002 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:04
Mai bun sau mai rau sunt notiuni estetice care incumba in primul rand destoinicia in activitatea desfasurata. Este foarte greu sa spui acum, la inceputul de drum ca presedinte al SUA, ca Obama va fi mai bun, mai destoinic. Fata de precedentul presedinte are atuurile varstei, carismei teribile si imensei popularitati. Noi, locuitorii celorlalte state nu avem sansa decat de a spera, pecum poporul american, ca Obama va fi mai bun.
Niciodata si nimeni nu va reusi sa schimbe America. Nici Obama. El poate va reusi sa imbunatateasca bunul mers al economiei americane, care astum in criza economica, precum cea mai mare parte a globului. Obama va reusi sa combata criza economica in primul rand prin infuzie de capital in economie, din rezervele de stat. Totodata el trebuie sa puna in miscare prin masuri abile, marea finanta americana, indisctructibila, care trebuie si ea sa faca injectii de capital in economia SUA. Razbunarea atentatelor din 11 septembrie nu se constituie insa o solutie, combaterea terorismului pe toate caile, da! Ceea ce este interesant la noul presedinte al SUA, este faptul ca a dispus ca o prima masura de calibru, desfiintarea inchisorii din Guantanamo, recunoscuta ca inchisoare preponderent pentru teroristi. De ce a facut asta Obama? Eu cred ca a luat aceasta masura, spre a demonstra ca el are alte solutii privind combaterea terorismului, posibil, mai blande. |
|
maf_inutza 2 mesaje Membru din: 18/11/2008 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:11
In opinia mea Obama este un om foarte transparent si intradevar iubit de popor.Eu consider ca alegerea lui Obama a fost o miscare a Clubului Bilderberg.Nu stiu de ce si poate nu o sa aflam niciodata dar daca ne gandim ca in urma cu cateva decenii negrii erau doar niste sclavi,e ciudat cum au evoluat atat de mult,e ciudat cum un negru a ajuns sa locuiasca la Casa Alba.
Obama are priza la public si cu usurinta o sa aiba 2 mandate.
|
|
gica_geo66 1 mesaj Membru din: 24/01/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:48
Va fi un presedinte care va asculta parerile americanilor si va scoate america din criza financiara.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:00
Mai bun luad ca referinta ce ? Daca ne gandim la ultimu presedinte e greu sa fi mai slab ca el ... daca ne gandim la sperantele americanilor si chiar a intregi lumi ,cu siguranta va fi o mare dezamagire.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:08
primul presedinte de culoare arata ca un american get beget ,ambitios ,gata de lupta cu noua confruntare :criza si sint increzator ca se va depasi,este cam greu de razbunat 11 septembrie,ramine de vazut cum actioneaza in exercitiul functiuni.... |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:41
pai, obama va fi unn presedinte bun sau nu ...asta e in functie de oamenii pe care si-i ia in echipa, normal. ideile cu care a inceput mandatul de presedinte ntr-adevar sunt laudabile si daca intr-adevar crede in ele si va face o mica parte din ele sa devina realitate, da, va fi un presedinte bun. In orice caz, va fi mai bun decat Bush.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 24/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:41
Fara masuri economice eficiente, stralucita masina de propaganda care l-a propulsat in fruntea Administratiei nu va putea sa opreasca singura declinul industriei auto, falimentul marilor banci si pierderea zilnica a catorva zeci de mii de locuri de munca. Asa ca asteptam cu totii sa vedem cum America isi varepara greselile. Cred totusi ca va reusi acest nou presedinte sa schimbe lucrurile.
|
|
negara 3 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:17
Obama va fi cel mai bun presedinte pentru ca are toate ingredientele necesare:tanar, de culoare( in acest caz apartenenta rasiala il ajuta), inteligent, cultivat, cu picioarele pe pamant, constient de imensa raspundere ce o poarta, o familie ce pare sa ii fie alaturi plus argumentul cel mai forte:are multa carisma si e foarte popular nu numai in randul americanilor ci si al altor popoare care asteapta foarte multe de la el.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:17
Nu mai copia din revistele cu titluri de genul "Treziti-va!" de la Iehova's whitnesses, fi si tu original......oricum nu conteaza ce scrii.....Succes la laptop.... :o)
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:44
E cel mai bun! Un model de urmat!
|
|
aureliaposea 1 mesaj Membru din: 25/01/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:33
Sper sa aiba rezultate bune ..Altfel va fi vai de capul nostru!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:37
Rezultatele lui vor decide.Totusi a depus de doua ori juramantul,un mic ghinion
|
|
georgel_bz 1 mesaj Membru din: 25/01/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:39
Port numele lui Bush.Am avut mare incredere in el.Succes noului presedinte american!
|
|
nothinginside36 8 mesaje Membru din: 21/01/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:21
avand in vedere abilitatile precedentilor....mai mult ca sigur va fi mai bun
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:22
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdan_lumea 3 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 12:59
Va fi cu siguranta un presedinte mai bun decat predecesorul sau George Bush jr. Are de partea sa tineretea, optimismul, carisma si faptul ca americanii cred in el . Fara indoiala ca are un mandat greu datorat crizei economice care a pus stapanire pe USA dar si situatiei politice mondiale generata de conflictele(unele in stare latenta) din Orientul Mijlociu, Coreea , Afganistan, Irak si America Centrala.
Obama pare a fi un presedinte dinamic dar echilibrat totodata, interesat in primul rand de soarta americanilor si asta cu siguranta il va ajuta in realizarea deziteratelor sale pentru ca va avea alaturi toata natiunea americana. Sa asteptam asadar si noi cu incredere victoriile presedintelui american care vor fi cu siguranta victorii ale poporului american. Si asta pentru ca traim in vremuri in care,daca de la americani vine criza, de la ei va veni si izbavirea. |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:02
prea mult fast la investirea in functie a unui om, pentru un popor care pretinde ca este grav lovit de criya
|
|
catasr1977 6 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:19
Obama va schimba America, va rezolva criza economica dar nu va razbuna atentatele de la 11 septembrie.
|
|
oanahy 3 mesaje Membru din: 18/11/2008 Oras: Sibiu |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:32
sincer eu cred ca Obama va aduce niste schimbari si mandatul sau va fi unul benefic pentru SUA. cat despre atentatele din 11 septembrie, nu pot spune nimic pentru ca am mari dubii despre ce s-a intamplat atunci.. si implicit si despre implicatiile pe care le-a avut guvernul SUA in acele intamplari nefericite. cred ca Obama va face istorie, cel putin pentru amercani.
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:40
Obama este schimbarea mult asteptata de americani. Erau atat de satui de Bush americanii incat au ales un presedinte de culoare. Obama e cu siguranta mult mai competent decat Bush si va schimba imaginea americii in lume in timpul madatului sau.
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:41
Sa fim realisti. Nici el si nimeni altcineva nu va putea face ceva mai mult. Ma refer la criza asta economica. Dar avand in vedere diferentele pe plan economic dintre SUA si Romania, mai bine ne-ar da si noua niste "patrunel".
Mai ales sa nu pomenesc de Bush care a facut o mare magarie acolo si care va iesi la iveala peste zeci de ani poate. GO Obama!! |
|
ciprianpilipoutanu 2 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: Campulung Muscel |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:34
Obama va reusi sa schimbe America.
Noul presedinte al SUA va reusi sa razbune atentatele de la 11 septembrie. America lui Obama va reusi sa faca fata crizei economice. |
|
|
|